Helló Csajok!!
Látom hiányoltatok, cukik vagytok
Minden rendben nálunk, rohannak a napok , én meg csak kapkodom a fejemet, hogy te Atya Úristen, holnap után megláthatom ŐT
Kész vagyok teljesen, szinte minden gondolatomat ezt köti le, állandóan elképzelem, hogy milyen lesz......
Na meg küzdök a hormonjaimmal, teljesen hormonzavaros vagyok, magamban sirdogálok ha elképzelem, hogy először jövünk haza 3-an , mint egy család
Ancsu-Ehez a NŐ-höz no comment, felháborító, hogy ilyen emberek praktizálnak...Még szerencse, hogy elmentél a prof-hoz, így teljesen nyugodt lehetsz, hogy minden rendben...Csak olyan szomorú, hogy csak akkor foglalkoznak az emberrel ha magánba megy!....Egyébként kérdezted és spinális érzéstelenítésben fogják csinálni a császárt!
Georgia-Sajnálom a rossz fogakat, szedjél Calciumot mindenképp, mert a baba nagyon sokat elszipkáz előled
Sajnos biztatni nem tudlak, mert nálunk a novemberi babák között van egy Anyuka aki 3 fogát is elveszítette ( kihúzták neki) a terhesség alatt
Dike-Remélem megnyugodtál és nem izgulsz semmin.....Csak lazán
Zitácska-Örülök a szuper Down eredménynek
Mit csinálnak ha fehérje van a vizeletben?
Vanili-Én is ezzel ( is ) vígasztaltam magamat, hogy legalább ott lent nem lesz bajom
....Nagyon sajnálom a pé nélküli hónapot, hihetetlen, hogy mindig akkor szórakozik a testünk mikor nem kéne....Remélem karácsonyi ajándékként már egy baba fog lapulni a pocakodban
Bri-Tényleg nagyon rég jártál erre......
Suzy-Én neked írnám meg ha Lili baba megszületik ha nem gond
És megkérnélek, hogy akkor hozd légyszi a híreket itt a csajoknak, meg az augusztusiaknak....
Nem gond?
Olyan hihetetlen, hogy már itt tartunk.....neked nem tűnik egy pillanatnak az egész várandósság??
Ádám babát te is pár nap és a kezedbe foghatod......
Zbinyek-Megyek is megkukkolni titeket az iwiw-en
Szrityi-Azért ne dolgozd magad halálra, jusson időd pihenni kikapcsolódni is....
Nálatok most mi a kövi lépés?
Zsu, Eddys-Nagyon, nagyon sajnálom
Melike-Tehetnél pocifotót és ez vonatkozik minden kismamánkra
A +4 kg teljesen normális így a félidőben
( én 9 kg-nál tartok, remélem most már pémtekig tartani tudom
)
Anett-Én is pont azt akartam írni, hogy azért ne sokáig dolgozz, inkább menj TP-re, ha megtudod oldani úgy a dolgot....Na Betty látod Anett-éknél is a 6-os szám jött be
...Én is ismerem ezt az éhes vagyok, de semmihez sincs gusztusom dolgot
Na csajok lépek, mert ma még kitakarítom a lakást ( nem akarom az Uramnak retkesen itt hagyni), meg mosok, főzök, aztán elkéne menni a Müllerbe.....Meg pihenni is jó lenne, mert már csak egy éjszakát töltök itthon, holnap be kell feküdnöm délután
Mindenkinek pusszantyú:
Lili és Ancsa