Új privát üzeneted érkezett!

Georgia, nagyon sajnálom! :cry: :cry: Remélem, hogy sikerül csillapítani a fájdalmat!

Kép

KépKép
anett_1

Anett, nagyon merész vagy, mármint dolgozás terén, nem is akarsz tp-re menni?
Mondjuk anyagi részét nézve Januártól érné meg, mert szülés követően a gyedet az előző évi összkeresetből nézik.

Georgia, a fogfájásnál nincs is rosszabb. :(
Kálciumot receptre, én tudtam venni azt hiszem a béresnek van cálciumra ami nem receptköteles.
nézd erről beszélek, ott is van nem vényköteles
http://www.50plusz.hu/gyogyszerek/termek/BERES_CALCIUM_500_mg_filmtabletta/14326

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

ha még nem vették le a terméklistáról akkor pl. dm-ben is lehet venni.

Ancsu

ancsuka

Helló Csajok!!

Látom hiányoltatok, cukik vagytok :D Minden rendben nálunk, rohannak a napok , én meg csak kapkodom a fejemet, hogy te Atya Úristen, holnap után megláthatom ŐT :D :D Kész vagyok teljesen, szinte minden gondolatomat ezt köti le, állandóan elképzelem, hogy milyen lesz...... :wink: Na meg küzdök a hormonjaimmal, teljesen hormonzavaros vagyok, magamban sirdogálok ha elképzelem, hogy először jövünk haza 3-an , mint egy család :oops: :D

Ancsu-Ehez a NŐ-höz no comment, felháborító, hogy ilyen emberek praktizálnak...Még szerencse, hogy elmentél a prof-hoz, így teljesen nyugodt lehetsz, hogy minden rendben...Csak olyan szomorú, hogy csak akkor foglalkoznak az emberrel ha magánba megy!....Egyébként kérdezted és spinális érzéstelenítésben fogják csinálni a császárt!

Georgia-Sajnálom a rossz fogakat, szedjél Calciumot mindenképp, mert a baba nagyon sokat elszipkáz előled :wink: Sajnos biztatni nem tudlak, mert nálunk a novemberi babák között van egy Anyuka aki 3 fogát is elveszítette ( kihúzták neki) a terhesség alatt :?

Dike-Remélem megnyugodtál és nem izgulsz semmin.....Csak lazán :wink:

Zitácska-Örülök a szuper Down eredménynek :D Mit csinálnak ha fehérje van a vizeletben?

Vanili-Én is ezzel ( is ) vígasztaltam magamat, hogy legalább ott lent nem lesz bajom :wink: ....Nagyon sajnálom a pé nélküli hónapot, hihetetlen, hogy mindig akkor szórakozik a testünk mikor nem kéne....Remélem karácsonyi ajándékként már egy baba fog lapulni a pocakodban :wink:

Bri-Tényleg nagyon rég jártál erre......

Suzy-Én neked írnám meg ha Lili baba megszületik ha nem gond :oops: :wink: És megkérnélek, hogy akkor hozd légyszi a híreket itt a csajoknak, meg az augusztusiaknak.... :wink: Nem gond?
Olyan hihetetlen, hogy már itt tartunk.....neked nem tűnik egy pillanatnak az egész várandósság?? :D Ádám babát te is pár nap és a kezedbe foghatod...... :wink:

Zbinyek-Megyek is megkukkolni titeket az iwiw-en :D

Szrityi-Azért ne dolgozd magad halálra, jusson időd pihenni kikapcsolódni is.... :wink: Nálatok most mi a kövi lépés?

Zsu, Eddys-Nagyon, nagyon sajnálom :(

Melike-Tehetnél pocifotót és ez vonatkozik minden kismamánkra :D A +4 kg teljesen normális így a félidőben :wink: ( én 9 kg-nál tartok, remélem most már pémtekig tartani tudom :D )

Anett-Én is pont azt akartam írni, hogy azért ne sokáig dolgozz, inkább menj TP-re, ha megtudod oldani úgy a dolgot....Na Betty látod Anett-éknél is a 6-os szám jött be :D ...Én is ismerem ezt az éhes vagyok, de semmihez sincs gusztusom dolgot :D

Na csajok lépek, mert ma még kitakarítom a lakást ( nem akarom az Uramnak retkesen itt hagyni), meg mosok, főzök, aztán elkéne menni a Müllerbe.....Meg pihenni is jó lenne, mert már csak egy éjszakát töltök itthon, holnap be kell feküdnöm délután :wink:
Mindenkinek pusszantyú:

Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi

Ancsi, Istenem, de jóóó, én tudom milyen érzés mikor először hozzák és foghatod és láthatod, még most is bele könnyezek.....
Azt sem fogod tudni, hogy fogjad, mit is csinálj csak nézed és nézed, leírhatatlan élmény lesz és egy életen át emlékezni fogsz rá.
Kívánom, hogy az érzéstelenítő dologgal is minden rendben legyen, Vivinél altatás volt és most is az lesz, nem vállalok be semmi mást.
Azt nem is tudom itthon szülsz vagy kint?

Puszi neked

Ancsu

ancsuka

Sziasztok!

Georgia,
sajnálom a fogfájást, de azt nem értem, hogy miért érzéstelenítés nélkül kérted a töméseket!Nekem is tömtek most a terhességem alatt, és a doktornő azt mondta, hogy nyugodtan kaphatok szurit, mert az csak locálisan hat, és nem ér el a babáig!Úgyhogy szerinte ez sokkal jobb, mint ha a fájdalom miatt a hormonok kavarják meg a babát!Úgyhogy én minden alkalommal kértem szurit!

Gyancsi,
holnap már be is kell feküdnöd?Jajj, ez annyira izgi!Nagyon örülök!2nap, és a kezedben tarthatod majd Lilikét! :D

Anett,
igen, énis hozzá járok! :D De nekem majd decemberbe kell mennem következő vizsgálatra!
Gratulálok a szívdobogáshoz, ez egy igazán jó élmény! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Anett

Gratulalok a szivdobihoz :D :D !! Szuperrrr!!
Vigyazz magadra!!

Ancsuka

Nagyon ari vagy :D :D !!
Koszi a tippet!!
De it Hollandiaban nincs dm :cry: .
Es itt calciumot csak receptre adnak, de holnap ugy isz megyek reggel 8ra fogdokihoz, es megkerem irjon fel.

Gyancsi

Nagyon drukkolok nektek, es :D :D gondolok ratok penteken!!!!!!!!!!!

Melinda

En nem kertem hogy erzestelenites nelkul tomjon a doki.
Itt azt mondta, mivel terhes vagyok, inkabb nem ad nekem injekciot, anelkul csinalja meg :cry: :cry: !!
Remelem holnap ad azert, mert nem birnam mar ki :cry: :cry: !!

Minden kinek puszi!!
Vendég

Csajok

Ez a laptopp annyit szarakodik, leirok valamit, es tok szarul adja vissza :cry: :cry: !!
Vendég

georgia!köszi a linket,elolvastam! sajnálom a fogfájást!

anett! gratulálok a szívdobogáshoz!!!!vigyázz magatokra!

gyancsi! drukkolok nektek!!!!!!!!!

lányok! én most vagyok táppénzen úgy terveztem a 12.hétig és utána amíg csak bírom visszamennék dolgozni.ez baj?

KépKép
dike

kisbabánk 16mmes már szépen dobogott a szíve,és a férjem is látta,olyan jóó volt.8hetest írt a papírra.

meg h székesfehérváron 12.héten uhu kontroll javasolt.

KépKép
dike

Dike

Nagy gratula :D :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok :!:

Georgia
a terhesség alatt romlanak a fogak, vegyél calciumos pezsgőtablettát és a terhesség 20. hetétől kezdve pedig Zymafluor tablettát, ha be tudod szerezni :!:
lehet érzéstelenítőt kérni, mindenképpen kérj, ne szenvedj :!:

Gyancsi
természetesen várom a jó híredet pénteken és tudósítom majd :!: :wink: nagyon izgi, gondolom milyen extázisban vagy már, nem alszol, agyalsz...félelem :?: :?: :?: Én nagyon félek, izgulok egyfolytában, de hozzáteszem valahogy még is pozitív ez a félelmem :roll: :wink:
nagyon fogok szorítani+++++++++++++++++++++++++++++++++ügyi legyél :!: :wink: nemsokára itt a nagy találkozás Lili babával :!:

Anett
kitartást még a szurihoz :!: Én is sokszor voltam álmos az elején, de aztán úgy felpörögtem :wink: ahogy halad az idő, jönnek ilyen és olyan tünetek, kinél mi :roll:
további szép babavárás napokat :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Dike
gratulálok a kis csöppséghez :!: nyugi van :!: :wink:
miért lenne baj, ha a dokid nem tiltja a melót lehet dolgozni és birod is :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Anett gratulálok a szívhanghoz! Szuper!!! Igen, szóval ez van, van akinek a 6. sikerül, mindenkinek eljön egyszer az ő ideje, hála az orvostudománynak... de komolyan... csak győzze az ember kivárni :roll: .

Melinda köszönöm, kedves vagy. Tudod nem is tudom miért akarta ennyire a spontán ciklust... vagyis persze értem én hogy hiába ne dobálódzunk itt a petesejtekkel, meg hát nem tudhatta előre.

Gyancsi igen, valószínű a nagy izgalom és stressz miatt nem volt pém :roll: mint Szrityi barátnémnak.

Georgia drukk a fogdokihoz. Én is úúútáálom, dehát ez van. Hamar túl leszel rajta, meglátod!

Zita köszi neked is! Fogsz menni 4D-re?

Dike na szuper hogy minden rendben! Én valahol megértem hogy sok benned a para... a sok év kudarc után elgyengül az ember :roll:

Suzy jaj de cukor a képen a kisfiad!!! :D Mindjárt itt a te időd. Remegek ha rád és Gyancsira gondolok :D fúú!!!
Vendég

Gyancsikám holnap itt a nagy nap :D reszketek ha erre gondolok - mert nagyon megkedveltelek téged, meg mert az első pillanattól ismerjük Lilit :D . Gyancsi te nem hagytál itt minket, annak ellenére hogy sikerült a baba, hogy ekkora öröm ért téged, mindig a támaszunk maradtál és mindig volt egy jó szavad hozzánk. Holnap minden megváltozik körülötted, fantasztikus lesz :D izgatottan várom a beszámolót és hogy megpillanthassam Lilit :D remélem fogsz majd ezután is jönni hozzánk, legalább képekkel mint Gabi, az első topicbébi anyukája :lol: . Most biztos nagyon izgatott vagy, de mivel már kicsit ismerlek, ezért tudom hogy nagyon vagányan és óriási mosollyal várod a holnapot :D pusszantalak és nagyon gondolok rád!
Vanili
Vendég

Sziasztok,

Gyancsi
Nagyon szorítok értetek! :) Biztos minden rendben lesz! Már alig várom, hogy Suzy jöjjön a hírekkel, s te majd a képekkel! :) Nem tudom, hogy mit csinálnak ilyenkor, hogy fehérje van a vizeletben, mert nem küldött el a védőnő sehova, annyit tudok, hogy ilyenkor laborba küldenek a vizelettel!

Anett
köszönöm a babadicsit! Most már lesz pocifotó is, csak gond volt a fényképezőgéppel, s nem lehetett kitölteni, de most már jó. Nagyon meg voltam ijedve, mert felmerült, hogy elveszik az összes pocifotóm, ami eddig van. Gratulálok a szívdobihoz!:) szerintem ha meg tudod oldani, akkor ne dolgozz! Pihenj! Rádfér, mert nem sokáig teheted meg te sem! :)

Georgia
A fogfájás nem jó dolog :( nekem is letört egy darab a múltkor az egyik fogamból, bár eddig még nem fájt, szerencsére! Calcium tabi biztos segít, bár én nem szedek, mert már így is annyi mindent szedek :?

Dike
Örülök, hogy minden rendben van! :) Már nincsenek fájdalmaid?

Vanili
Fogok menni 4D-re, de szerintem majd csak jövőre, legközelebb dec. 1-én megyek nőgyógyihoz, akkor majd megbeszélem vele ezt is.

Tegnap fogtam magam és elmentem a nődokimhoz, de áldom az eszemet, hogy bementem, mert megvolt az oka a fehérjének! Húgyúti fertőzésem van :( még mindig fáj a hasam, persze ha egész nap fekszek és nem csinálok semmit, akkor nem érzem! Kaptam két fajta gyógyszert: Supplin, Monural. S mondta a doki, hogy nagyon jól tettem, hogy bementem, mert vetélést is okozhatna :( soha életemben nem volt ilyen bajom, azt sem tudtam, hogy milyen ez. Pont a legrosszabbkor tudtam meg, amikor veszélyes. De remélem pár nap alatt helyrejövök! Vettem tőzegáfonyát is, s azt is szedem, köszönöm a tippet Melinda! S azt hiszem, hogy ezt később is fogom szedni, 2-3 naponta egyet, miután helyrejövök.

Puszi

Zita

Kép
zitácska79

S íme egy 14. heti pocifotó :)

Kép 14. heti pocifotó

Zita

Kép
zitácska79

Zita

Csini a pocid, mar latszik eleg jol.
Nekem nem jon ossze hogy feltegyem, probalom de nem megy :cry: :cry: !!

Gyancsi

Mar ma fekszel be a korhazba, es holnap Lili babat a karodban tarthatod :D :D !!
Gondolok rad!

Vanili

Neked is biztosan sikerulni fog, es karacsonykor a pocakodban lessz a bebi :D :D !!
Drukkolok neked++++++++++++++++++++++++!!

Voltam a fogorvosnal, nincs gondd, ilyen elofordul hogy erzekeny a hidegre a fog, mara mar enyhult is.
Kaptam ra sensodyne kremet, amivel este lefekves elott be kell dorzsolnom es nemszabad leoblitenem majd csak reggel.
Remelem sikerulni fog.
Mar iszom a calcium pezsgotablettat is :D :D !!
Most lepek, mert megyunk szaunaba.
A ferjem szaunazik, en meg uszkalok ugy 2 orat :D :D !!
Mindenkinek szepnapot!
Vendég

Sziasztok!

Vanili!
Olyan aranyos amit Gyancsinak írtál,majdnem meg is könnyeztem :oops: Annyira jó szívű vagy! :wink:

Gyancsi!
Itt is megy a drukk holnapra,de tutira nem lesz semmi gond :wink: Hánykor lesz a császár?

Angyal :?: :?: :?:

Ancsu!
Hát lehidaltam a "nő"-s dolgon :twisted: :twisted: :twisted: Jó,hogy elmentél máshoz is!

Velünk semmi különös,Roli növöget,telnek a napok ezerrel.

Kép

Kép

Csajok,mint mindíg most se tudom ki hol tart :oops: ,de persze mindenkinek drukkolok akinek kell.Vagy azért,hogy babás legyen vagy azért,hogy a baba szépen növögessen pocin belül és lassan már van akinek pocin kívül. :lol:

Sok-sok puszi mindenkinek!
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Helló Csajok!!

Csak elköszönni ugrottam be......Holnap Anyuka leszek, hihetetlen :D
Mindenkinek köszönöm, hogy gondoltok ránk ( Vanili neked különösen, annyira kedveset írtál, jól mondja Gabi, annyira jószívű, jólelkű teremtés vagy :wink: )
Minimum egy hetet nem leszek, remélem jövő hét vége felé tudom hozni a fotókat Lili babáról, de addig is a legfrissebb hírek sms-ben érkeznek majd az illetékesekhez :D

Mindenki nagyon vigyázzon magára!!!
Millió Puszi és Ölelés:

Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi

gyancsi! jajj de jó lesz neked! előre is sok boldogságot,tejcit,egészséget,minél gyorsabb felépülést kívánok!

zita! na még jó h elmentél! minél hamarabbi gyógyulást! nagyon jól látszik már a hasad de jóó:)) már nincs fájdalmam köszi!

gabi! nagyon szép baba!

lányok h van ez a 12.heti szűrés meg vvtel...mi a különbség ki mit csináltatott,miért fizetett?

KépKép
dike

Sziasztok,

Gyancsikám
ezt már csak 1 hét múlva olvasod, de gondolok rátok nagyon sokat! :)

Dike
A 12. héten van kötelező uh, itt a nyaki redőt mérik, ami 2,5 mm alatt kell, hogy legyen! A vérvétel nem kötelező, de ajánlatos, gondolom van saját dokid, ő mindent el fog mondani. Általában a nem veszélyeztetett korúaknak, ill. más okból nem veszélyeztetett kismamáknak a kombinált tesztet szokták csinálni, ami nálunk 9 e Ft, van még két fajta is: négyes teszt(20 e Ft) és az integrált (29 e Ft). Itt utána tudsz olvasni részletesen: http://www.gyoriszuleszet.hu/uploads/down/index.html
Ennél többet nem tudok róla, mert nekem a kombinált tesztet csinálták.

Georgia
Amikor írsz, akkor a kis fehér ablak alatt ot van, hogy melléklet feltöltése, arra kell rákattintani, s onnan már menni fog a képfeltöltés :) Örülök, hogy rendben vagy, s nem fáj már a fogad. Nekem is van pár tömött fogam, s néha érzékeny, de megmosom, s használom én is a Sensodyne rapidot és már nem is érzem :wink:

Cukigabi
Nagyon édes Roli baba! :)

Zita

Kép
zitácska79

Vendég

Zita

En csak igy tudtam feltenni. :cry: :cry: !!
Ra kell kattintani, majd megnyitni es ott a pocakfotom!! :D :D !!
Ha tudod ird le a folyamatot hogy kell.
Koszi!

Gabi

Annyira edes a kisfiad!!
Vendég

Kép Georgia pocakfotó

Zita

Kép
zitácska79

Georgia
ezalatt a kis ablak alatt, ahova írunk, van a melléklet feltöltése szó, arra kell rákattintani, de túl nagy méretű volt a kép egyébként is csak 600*600-as képet lehet, s én lekicsinyítettem neked! :wink: Ha már rákattintasz a melléklet feltöltése linkre, akkor már csak a gépedről ki kell keresni a képet és fel kell tölteni!

Zita

Kép
zitácska79

Zita

De rendes vagy :D :D !!!!!!!!!!!!!!!!!
Koszike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Georgia
kár hogy nem oldalról készült a kép, mert akkor jobban látszana a pocid :)

Zita

Kép
zitácska79

Zita

Majd legkozelebb :D :D !!
Megjeloltelek az iwiwen majd fogadj el :D :D .
Vendég

georgia! nagyon szép poci, de legközelebb tényleg oldalról:)

zita! köszi a tájékoztatást!

ti tornáztok vmit?

KépKép
dike

Kedves Kismamak!

Tovabbra is szeretettel ajanlom figyelmetekbe uj webaruhazunkat, melyben sok kulonleges es praktikus termeket talaltok.
Tobbek kozott baba-agynemut, labzsakot, babakocsi-parnat, es a Magyarorszagon eloszor kaphato az USA-ban kifejlesztett uj, biztonsagos kisagy-racsvedot.

www.babymarket.webs.com

Termekeink nevreszoloan is megvasarolhatoak, kerlek, lepj kapcsolatba velunk, amennyiben egyedi elkepzelesed van.

Tovabbi kellemes babazast/babavarast!

littlebabymarket
Budapest

Ancsi üzije:

Lili baba megérkezett!!!!
08:52perckor, 2935grammal és 45cm-el. Mind a ketten jól vannak.

Ancsu

ancsuka

Gyancsi,
hatalmas gratula Lili baba érkezéséhez!
Sok tejcit, és gyors felépülést kívánok Nektek!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Gyancsi!

Hatalmas gratulacio a lili babahoz!!
Sok tejet, es jo egeszseget nektek :D :D !!
Epulj fel mihamarabb, es elvezd az anyasagot!!
Sok puszi!!
Vendég

Gyancsikám!!!

Gratulálok Lili babához, egészséget és sok örömet kívánok nektek a férjeddel együtt!

Zita

Kép
zitácska79

Gyancsikám gratulálok! Isten hozta Lili babát, nagyon boldog, hosszú életet kívánok neki!
Vendég

Szépek a pocik csajok!
Vendég

Gabi csodaszép Roli baba. Szabadna ilyet kérni :lol: ?
Vendég

GYANCSI!

Gratulálok nektek Lili baba érkezéséhez!Jó egészséget,sok boldogságot és rengeteg tejcsit a leányzónak!!!!Neked pedig gyors felépülést!!!

Vanili!
Hááááááát....................... :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Dike

Boldogsagos szuletesnapot :D :D!!
Ha jol emlekszem, ma van a szuletesnapod!!
Vendég

Sziasztok

Gyancsi, gratulálok Lili babához! :lol: Egészséget és sok tejcsit kívánok!

A többieket meg ölelem és puszilom! :D
Vendég

Sziasztok,

Gyancsikám:
Nagyon sok boldogságot kívánok neked és apának Lili babához.
Sajna nem tudtam előbb írni így már csak hetek múlva lesz időd visszaolvasni ( már ha lesz időd :wink: ) de rengeteget gondoltam rád és szurkoltam innen a háttérből, hogy minden szuperül menjen.
Vigyázzatok magatokra és élvezzétek ki a babával járó minden egyes gyönyörű pillanatot!!!!!!

Kép
Puszillak benneteket és persze a fotókat várjuk ám :-)

Vanili:
Nagyon jókat írtál Gyancsinak és is pont így gondoltam csak te jobban megfogalmaztad :-)

Gabi:
Roli baba pofikája pont olyan mint a tiéd. Borzasztóan hasonlít rád :-)

Suzy:
mindjárt ti jöttök Cipikével, már rá is nagyon kiváncsiak vagyunk :-)
A többieknek pusszantás

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

gyancsi!Isten hozta Lilil babát!sok boldogságot tejcit!!!

georgia!igen ma, köszönöm!!!

KépKép
dike

Boldog szülinapot Dike!!!
Vendég

Suzy

Hogy vagytok?
Minden rendben van veletek?
Mar izgulok ertetek is :D :D !!
Nemsokara a te bebid is megszuletik :D :D !!
Vendég

Zita

Oke legkozelebb oldalrol fenykepez a ferjem.
Nekem is volt feherje a vizeletemben az elejen, de a doki itt azt mondja, terheseknel surun elofordulhat.
Az a lenyeg eszrevettek, es kaptal gyogyszert.
Vendég

Suzy

De ha beszesdted a gyogyszert, akkor ugyanugy ellenoriztesd le, hogy minden oke e, vagy meg esetleg kell gyogyszer.
Ez csak egy tanacs.

Szep napot mindenkinek!!
Vendég

Sziasztok,

Dike
Boldog szülinapot!

Lenne egy kérdésem. AFP vizsgálat előtt lehet enni, ugye? hétfőn megyek. Mert még a védőnőm is tőlem kérdezte meg :? frankó, hogy semmit sem tud :? köszönöm a válaszokat előre is!

Zita

Kép
zitácska79

jééé laptető :lol: remélem szerencsét hoz, s elmúlik a fertőzésem :)

Zita

Kép
zitácska79

Sziasztok lányok :wink:

Drága Ancsikám :!:

Gratulálok kicsi Lilli baba születéséhez, nagyon jó egészséget és sok-sok tejcsit a pici lánynak :wink:

Kép

Sok pusziii
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?