Új privát üzeneted érkezett!

Köszi a bíztatást csajok,bár van bennem egy kis félelem mert volt még utána egy kis akció remélem azért tudnak majd célbaérni.

Utána én is gyertyáztam bő fel órát,de szerintem minden kijött meg utána mennem is kellett fürödni,mert indultam dolgozni.
Azért holnap is igyekszünk összebújni.
A remény azért éltet kicsit.

Jó éjt!Puszi!

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület

Nektek mi a véleményetek, melyik póz után folyik ki legkevésbé? Bocs,hogy ilyet kérdezek, de múltkor mondta baràtnőm (akik még nem próbálkoznak amúgy), hogy neki szinte mind benntmarad, alig folyik ki.. Én meg gyertya után, fél óra fekvéssel, összeszorìtott lábakkal alig tudom bent tartani. :lol:
De tuti marad bent jócskán, mert hiába a zuhanyzás, még van hogy reggel is jön egy adag.. Csak jó lenne valami praktika a teljes sereg megtartásàhoz! :-P
adele666

@krystin:
Szerintem fél óra gyertya utàn már nem lehet baj, az elég nekik!
adele666

@adele666:
Ez változó!! Elvileg termékeny napokon a tojcsis nyáknak is az a szerepe hogy segítse a katonákat!!
Gyertyázás, párna a popsi alá!!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom

Krystin: "A férfi ejakulációjakor az első lökettel bejut egy adag ondó a méhnyakon. Ami nem jut be, na, az a selejt. Ne aggódj amiatt, ami kifolyik, mert jut belőle épp elég. Gondolj bele: egy mililiter ondóban 30 millió hímivarsejt van! :-)

Én egy olyan együttlétből lettem terhes, ami után nem sokkal felkeltem és kimostam magamat. Kívánt és tervezett baba volt, de reggel volt és mennünk kellett..."
;)
adele666

@lolo8280:
A gyertyázást nem bìrtam eddig sem, mert 5 perc után szédülök, ezért gondoltam hogy az új projektben a pozìcióra teszem a hangsúlyt a végén.
adele666

Èn se tudok olyan pózt, amitől tovább bent maradnának. Nekem már valamennyi rögtön az " elváláskor" kijön, aztán párna a fenèk alatt min. 30 percig megemelt lábakkal maradok így. Aztán már nem megyek sehova ha az aktus 20 óra után törtènik. 30 perc után arra az oldalamra fekszek, amelyiken az ovut èrezem. Ha du.törtènik meg, akkor 1-2 órát fekve maradok.

caroline4

@adele666:
Szerintem a misszionárius, úgy, hogy popsi alatt párna van, lábak fel.
Utána pihi, ès ebben a pozicioban maradás, helyezkedès nèlkül. ;-)
mrshope
Budapest

Köszi-köszi! :)
adele666

Lányok! Szerintetek a 900mg-os cèkla kapszula árthat valamit?
mrshope
Budapest

@mrshope:
A vas miatt szednèd? Vagy mièrt jó?
A választ nem tudom.

caroline4

@caroline4:
Az immun erôsítô hatása miatt szednèm, állítólag gyógyítja a rákot is (a cèkla+rèpa+alma turmixról hallottam ezt), belôlem kipucolhatná a HPV-t.
mrshope
Budapest

@mrshope:
Én sem tudom egészes pontosan, de hogy kismamáknak és babatervezőknek szokták ajánlani természetes beviteli forrásban az biztos. Az egyik barátnőmmel mindennap céklaturmixot itattak vaspótlás miatt. A kapszuláról nem hallottam még.
adele666

Én csak céklát szoktam enni szezonjában,több féle formátumban.
Szoktam a gyümölcscentrifugába is rakni,ha csinálok gyümilevet.

Csajok, ma kelésnél is ugyanolyan hőg mértem mint tegnap, de most megérkezett a szúrkálás, és a tojcsis nyák is.
Sajnos nem tudtunk együttlenni mert jönnöm kellett dolgozni.
Csak reggel tudunk majd együttlenni,meg a tegnap esti remélem még kibírják.
Olyan szarul jött ki megint :-(

16.cn

krystin
Budapest XXI. kerület

Előre elnézést, ha kezdetben butaságokat fogok kérdezni a témában, de megjöttek a davides vaterás lh tesztek, és lőttem egyet, mivel minden nap fogok csinálni megfigyelés céljából. Mivel hosszabb ciklusaim vannak, ìgy nem túl erős már most a 2. csìkom? :oops:
adele666

adele666

Mármint azt látom, hogy ez még nem jó..csak halványabbra számìtottam :/
adele666

Adele ez 15 ös erösségű, hamarabb lehet pozi.
De amikor kiszárad akkor halványabb lesz általában.

krystin
Budapest XXI. kerület

@adele666:
Nekem hónapok óta a 16-17-18 napon volt ovum.aztán pedig 14 napos luteális fázis. Szóval mindig hosszú ciklus. Most viszont a 12. Napon. Nincs mit adni a ciklushosszokra. Ha a teszt pozitív lesz kèt három napon belül, akkor csak nyugodtan hidd el h lehetsèges.. Neked is lehet a hosszú ciklusok között egy#egy rövidebb. Hátha erről lesz szó.

caroline4

@mrshope:
Szerintem minden ami termèszetes vitaminforrás, csak jó lehet. Nem fog ártani a cèkla tabletta. Szerintem. Èn is ilyenekhez nyúlnèk első körben.

caroline4

@krystin: A szurkálás ès a következő együttlètetek között hány óra különbsèg lesz?

caroline4

@krystin:
" számoljunk ismét! Tehát hogy az ejakuláció után mennyi idő múlva történhet meg a megtermékenyítés, függ a spermák gyorsaságától és a petesejt hollététől. Legkevesebb 5-10 perc múlva is bekövetkezhet a megtermékenyítés, de akár 1-1,5 nap múlva is, mert a spermák nagyon jól el tudnak pihenni a petevezetékben, akár 48 órát is elélhetnek ott. És ha később jön a peteérés, a kiszabaduló pete találkozhat a petevezetékben ráváró hímivarsejtekkel.
Ha a petesejt kiszabadulásától nézzük a folyamatot, akkor előtte 48 órán belül kell szeretkezni, mivel a sperma 48 óráig a legbiztosabban életképes, ettől persze lehetnek eltérések is, vagy a kiszabadulás után 24 órával bezárólag, mivel a petesejt pedig 24 óráig életképes."

caroline4

Hát 18-19 óra körül szúrkált a legjobban, és reggel 7 körül tudunk majd együttlenni leghamarabb.
Ilyenkor mindig eszembejut hogy lehet hogy itt reménykedek meg drukkolok, aztan ki tudja hogy a férjemmel is minden rendben van-e ( bár a háziteszten jó eredménye lett, de az csak a számukat mutatja), meg hogy velem is minden rendben.
Egyre jobban úgy érzem hogy az idegeimnak van a legjobban szüksége erre a kivizsgálasra.

krystin
Budapest XXI. kerület

Azért ha hazaèrek csinálok egy ovutesztet kíváncsi leszek!

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin: akkor szerintem mèg időben lesztek. Próbálj utána már pihenni fekve.

caroline4

Hát én akkor érek haza a munkából,mert èjszakázom ugyhogy a pihenés meglesz utána :-D

krystin
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!
Mint említettem 1 dpo óta èrzèkeny a mellem, hol erôsebben, hol kevèsbe, na de meg is nôttek! Pár napja. Nem nagyon, de láthatóan. Ez nálam mèg sosem fordult elô! Lehet, hogy csak a progeszteron játszik velem, vagy remènykedhetek, hogy a baba? Emellet a derèk tályi, enyhe izületi fájdalom amit szoktam èrezni.

5 dpo
mrshope
Budapest

@mrshope:
Most hogy olvaslak, azt mondhatom nekem is 1. Dpo-tól kezd èrzèkennyè válni mindkèt mellem. Azt olvastam, hogy ha nincs baba akkor az alacsony progeszteron szint okozza a mellfeszülèst. De èn most plusz progit szedek. Szóval nem tudom....

Ma mèg tojcsis nyákot is tapasztaltam. 2. vagy 3. Dpon vagyok.
Egyszer volt már ilyenem. Akkor babás voltam. Remèlem most is ez egy jel.

caroline4

@caroline4:
Hát rajtatok nem múlt, az tuti, ahogy láttam a görbédet! Mi is mindent beleadtunk a sikerért, szóval remélem hamarosan záporoznak majd a pozi tesztek!!! :)
Nagyon várom, hogy érzek e majd bármit, ami beágyazódásra utalhat.

Lányok! Ki tesztel következőnek?

5 dpo
mrshope
Budapest

Szép estét!

Mrshope,Caroline drukkolok nektek!
Megvolt a reggeli együttlét szerencsére,utána gyertyázás egy 40percre és alvás, felkelés nélkül.
Remélem szerencsével járunk.
Én most nem érzek semmit a cicim se fáj,(mondjuk most rendesen szedem a barátcserjét)

Nekem 24.re írja a ciklus.hu, de inkább 27-28. lesz.
Szerintem innentől én is nagyon fogom figyelni hátha lesz valami jele a sikernek.

17.cn

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:

jaj, de jó, hogy sikerült együtt lennetek, akkor szerintem most igen jól időzítettek. Bízzunk a sikerben!

ha hajolgatok, pakolászok, enyhén görcsölget a hasam alja és a derekam is hamar elfárad. Pedig jól aludtam. Olyan jó, hogy az összes gyerek kirándulni van, és tök nagy csend van a suliban. :) 

Pakolászok, takeszolok a rendezvények miatt felgyűlt dekorációk közt, szelektálok. :) 

@mrshope:

szerintem úgy a 7. dpo-tól már lesznek jelek. Én is nagyon várom már. Szedem szépen a duphastont. Te szedsz valamit? 

3.-4. dpo

caroline4

@caroline4:

Hát most érzem azt hogy végre,úgy alakultak a dolgok ahogy gondoltam!
Még ha nem is sikerül, akkor is tudom, hogy megtettük ami tőlünk telik!

Szerdán megyünk az első alkalommal, az adategyeztetésre már most nagyon izgulok!

18.cn (ha minden igaz 1.dpo)

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:

szorítok nagyon!!!! 

Mások hogy vannak? Lányok írjatok! ki hogy van? elég egy kis rövid bejelentkezés is. Hajrá!

Hagy ne soroljak mindnekit névszerint külön-külön. Írjatok!

caroline4

@krystin:
Szurkolok, hogy jó hìreket kapjatok! Persze az a tuti, hogyha doki vizsgálja meg a férjedet is, csak egy kis pozitìvumot ìrnék azért,hogy kevésbé izgulj: az az otthoni teszt amit megcsináltatok nem csak a spermák számát vizsgálta, hanem a mortalitást is, mivel ez a teszt képes az aktìv/ nem aktìv spermiumokat megkülönböztetni! A többi otthoni teszttel ellentétben ez a teljes mintát vizsgálja a hamis eredmény elkerülése érdekében.
Rendben lesz! Ne izgulj!
adele666

@adele666: Köszi! :-D
Ezzel most feldobtad a napomat :-D

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:
Örülök! ;-)
adele666

Sziasztok Csajok!

Helyzetjelentés:
múlt hét kedd reggel elkezdtem a méhpempőt, második tesztre ugye....
ma reggelre elkezdtem megint kicsit barnázni, és most várom, hogy milyen irányba indul el a dolog, mert tegnap este kicsit görcsölt a hasam.
HA erősödik a barna, akkor hurrá hurrá, mert talán megjön a mensi, és utána mehet a project, ha nem, akkor várok még 1-2 napot, és abbahagyom a méhpempőt, és igen, én vagyok az a 10000/1, akinek okoz mellékhatást :D:D:D:D
Úgyhogy, én most azt kérem Tőletek, hogy nekem most azért drukkoljatok, hogy megjöjjön.... :)

dinyus

@dinyus:

szorítok, hogy megjöjjön. De azért kipróbálhatod az alábbiakat:

-ülj nagyon meleg vízbe, mert az alhasi vérbőséget okoz, segít, hogy megjöjjön
-tornázz picit, olyan aviva jellegű mozdulatokat, csípő előre-hátra billegtetése stb.  ez is vérbőséget okozhat.
-rendezd át a szobát! nekem mensihez közeli napokon mindig megjött még aznap, mikor átrendeztem a szobát, és néhány nehéz bútort áttoltam a-ból b-be. :)

caroline4

@caroline4:

hú itt szakad az eső, mintha dézsából öntenék... és épp most kirándul az egész város összes gyereke. 

A nagylányom épp a Hortobágyon.... Oh, szegénykéim

caroline4

@mimkosz:

Csináltam Most legalább egyszer  volt elvileg ovum és teljesen pozitiv volt a teszt. 13-17 ig kell mejönniei a nem vártnak. 

Majd meg látjuk mi lesz :) de egyenlöre pihenek 2-3 honapott mert kicsit sokkk volt ez az 1 év tesztelgetés remény, össze zuhanás a PCOS-miatt.

Méhpempöt is kiprobáltam de az igazábol nem használ.
babamama30

@caroline4:

köszi :)
meg a tippeket is ;)

dinyus

@caroline4:
Én csak az inofolic-bol iszom napi 2-t.
Holnap már reménykedem valami tünetben! ;-)
Mèg annyi, hogy olvastam, hogy lehet tünet a tüsszögès. Èn kb ovu óta minden nap min. 1-et, 2-ôt tüsszentek, ami azèrt èrdekes, mert nem vagyok megfázva, nem vagyok allergiás, csak úgy minden nap elôfordul.
Neked hogy áll a mell èrzèkenysèg?

@dinyus: Drukkolok neked, hogy megjöjjön! :-)

6. Dpo
mrshope
Budapest

@mrshope:
Mintha picit enyhülne a mellfájdalom. Vagy lehet nem. De nekem már volt ilyen baba nèlkül is.

Inkább a mèhemnèl èrzek valamit. Nem tudom pontosan meghatátozni. Húzódik, nèha szúrkál egyik másik oldalon. Na pár nap ès kiderül.

3.-4. Dpo

caroline4

@caroline4:
Pár nap?! Már lerágtam a körmöm, ès mèg a felènèl se járok!!!! :-P
mrshope
Budapest

Caroline, Krystin, Mrshope megy a drukk!!! Egyébként a mellfeszülés szerintem is bíztató tünet, mindkét terhességemkor ovutól kezdve brutálisan fájtak, feszültek, égtek a melleim.

Dinyus együtt érzek veled! Nekem is drukkoljatok,hogy már jöjjön meg végre, légyszi!

33. cn(még mindig az elsőt várom)

sjucus13

@caroline4:
Nekem huzodo-izomlazszeru fajdalom volt.Inkabb kellemetlen.Nagyon megy a drukk nektek.Olyan pozitivak vagytok csajok,hogy orom olvasni benneteket!

mimkosz
Budapest

@sjucus13:
Ohh, ez szuper bíztató, köszi, hogy leírtad! :-)
Szerintem jó lehet egy jó kis együttlèt is arra, hogy megjöjjön! ;-)
Köszi a drukkot!!! :-)

@mimkosz:
Igen, csak pozitívan!!!! :-) bár tegnap óta csökkent a mell èrzèkenysègem, ès kicsit vissza is mentek a melleim, szóval a folyamat, ami 1 dpo ota tartott, most alább hagyott. :-P Ez persze nagyban rányomta a bèlyegèt az optimizmusomra is. Ha vègül sikertelen lesz a hónap, akkor is biztos vagyok benne, hogy valami elindult most, csak nem járt sikerrel. Remèlem nem így lesz, ès happy end kèt csíkos teszttel jövök 7 nap múlva! :-) Caroline-al, és Krystinnel egy időben! :-) Nagyon drukkolok mindenkinek!!!! Én várom a beágyazódást! :-) Hajrá márciusi babák!

7 dpo
mrshope
Budapest

@sjucus13:

drukkolok, hogy Neked is megjöjjön (kicsit vicces, hogy ebben a csopiban mi meg azért drukkolunk, hogy megjöjjön :D dehát ugye, utána kezdőhet a project :D)

Caroline, Krystin, Mrshope :
Nektek pedig ezerrel megy a drukk, hoyg NE jöjjön meg :):):):):)

mrshope 
Nekem is egyből a mellfájdalom jelentkezett, és amikor nme éreztem, teljesen bepánikoltam, aztán mondták barátnők, hogy no para, ez változik, hol van, hol nhincs :)
Viszont a felfogás jó, és én is ezzel nyugtattam magam, hogy legalább valami volt :)
De ne aggódjatok csajok, csodálatos pozitív tesztettek jöttök vissza :):):):):):)

dinyus

* tesztekkel :D
bocsi :D:D:D:D

dinyus

bikok: Tudom már régen kérdeztél, de most nem tudtalak titeket követni, szeretek csendes megfigyelő lenni, mert én ezt a feszültséget nem igazán szeretem inkább csak hallgatok.
Szóval:
Köszönöm szépen jól vagyunk!! A pici nagyon szépen fejlődik, túl vagyunk a 12. heti uh-on ahol is minden értékek megfelelőek voltak és bíz mutatott nekünk valamit (amire nem is igazán számítottunk ........ nagyvalószínűséggel kisfiú.
Következőleg majd csak június 24.-én megyünk uh-ra. Majd 27.-én meg a 16. heti uh-ra a kórházba, ahol is felkészítettek, hogy az a doki bunkó lesz (állítólag nagy szakember/szaktekintély), de semmit nem fog mutatni elmondani semmi így majd 24.-én látjuk a picit az utána való uh meg nem érdekel, nálam majd ekkor lesz a tripla teszt ahol az uh után lesz majd a vérvétel. Azóta kb jól vagyunk néha még van egy kis rosszullét, de már nem minden nap. A gyógyszeremmel szenvedek mert a gyomrom nem igazán akarja befogadni (ez egy egyszerű magnézium tabletta) sokszor vissza jött, de csak ezzel az egy gyógyszerrel szenvedek (már felezem és negyedelni is próbáltam, csak akkor elkezd olvadni a számban). 
Viszont a vérnyomás gyógyszert elvileg betudtuk állítani a dokikkal, volt rajtam egy napig (szörnyű volt) egy vérnyomás mérő és meg nézték hogy a gyógyszer mellet nincs kiugró értékem (nagyon magas a vérnyomásom 175/100-as régi gyógyszer mellett).
Röviden kb. ennyi!!! Nem tudom addig nem jutottam el hogy végül meg lett csinálva az 2015 ősztől próbálkozók babásai fórum, ha igen szeretnék én is belépni (nyitott vagy zárt a csoport?)?

Kép
gorzi
Keszthely

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?