Új privát üzeneted érkezett!

Bella!:)
ne izgulj nem feltétlenül hízik az ember!én is csak a legutolsónál híztam,mert nem figyeltem oda mit eszek..szabályosan tömtem magam,mondván hátha ez lesz a jó...igaz fehérjét ettem sokat,nagyon sokat és persze csokit....a boldogsághormon miatt... :)
szóval ahogy Pandácska írta,ha odafigyelsz akkor nincs semmi baj!!! Nyugi!!!

Nyulasz!:)
igen azok a fránya kivételek...utálom őket!annyira szorítottam...na de a következőnél még ennél is jobban fogok és akkor igenis sikerülni fog!!!:)
Vendég

Sziasztok Lányok!

Nyulaszkám!
Mindent bele a következőbe :wink: Rázd meg magad! Próbálj a következőre koncentrálni! Nagyo szorítunk Neked midannyian :!: :wink:

Ma voltam UH-n a 7. napon vagyok. Eddig 9 tüszőcskét láttak, a legnagyobbak 10mm-ek voltak, a legkisebb 7mm. A mny 7mm. Azt hiszem meg lehetek elégedve. És ha belegondolok, hogy ennyi tüszőcském van és ebből egy valakit a kezemben fogok tartani, elönt a bizakodás... Szerdán megyek újra UH-ra. Nagyon izgulok. A punkció napját még mindig nem tudom, de valószínüsítem a tapasztalatok alapján, hogy 17.-e. majd meglátjuk 8)
dezsina

Dezsi,
Hu ezek szép eredmények :wink: nagyon tetszik az írásod csak úgy árad belőled a pozitív erő :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Dezsi - szép eredmények, nagyon szorítunk nektek!!!

Nyulasz - olyan öröm volt meglátni a nyulacskádat, ahogy bejött az oldal!!! Sokat gondolok rád!!!! ügyes lány vagy, így tovább!!!

Kép

Kép
julika79

Dezsi,
Hajrá!:) Ezek nagyon jó eredmények!
Vendég

Pandácska, Julika, Bella! :D :D :D

Nagyon köszönöm a biztatást! Tudom, hogy közhely, de nagyon fontos számomra, hogy itt is megerősítsetek :) Eddig mégcsak meg sem fordult a fejemben, hogy esetleg ne sikerülne. Nem tudom, miért, de még csak nem is bujkál bennem... Persze, ez az idő előrehaladtával változhat, de próbálok nem is gondolni ilyen butaságokra 8) 8) 8)
dezsina

Nagyon helyesen teszed, ne is gondolj ilyen butaságokra! Csak pozitívan! :D
Vendég

Sziasztok!

Egész jól sikerült a mai nap:reggel én voltam az első punkciós. Nem sokat aludtam...csak amíg tartott. 4 petesejtet tudtak leszívni, kb 1-körül termékenyítették meg őket és majd holnap 11-kor telcsizünk, hogy mi újság velük.

11 punkciós volt ma reggel...volt akinek 1-et, volt akinek 2-őt, volt kinek 3-at, és volt akinek 10-et szívtak le.Szegény egy sejtes lány sírva fakadt de azzal vigasztalta a nővér, hogy itt már születtek egy leszívott petikéből hármasiker fiúk :lol: mutatta is a képet neki.

Nem viselt meg az altatás...11-kor már kint voltam a Kaáliból, beugrottunk a tescoba negyed órára...de a végén elkezdtem szédelegni. A kocsiban hazafelé mondom alszok, de ha becsuktam a szemem hányingerem volt. Hozzátartozik az igazsághoz, hogy amikor kiértünk a kórházból megettem egyből 3 palacsintát meg bevettem millió bogyót, amit előírt a doki. Na mindegy pár perc múlva már aludtam is mint a bunda egész hazáig...azazhogy a metroig...mert ott is voltunk. De nem rohangáltam és nem cipekedtem...lassan csoszogtam.

Hogy milyen bogyók kellenek:Folsav 2x1,E vit, Elevit vagy vmi ilyesmi, aspirin protect, magne B6 3x2, Utrogestan 2x2, Doxycyclin 2x1 3 napig a punkció miatt, Medrol, Kálium R .....ezek vannak előírva..most nézem csak az adagokat...be is kell vennem párat És még szedek c vitamint is vagy 500 mg-ot.

Ezen kívül bő folyadék és sok fehérje javasolt. Itt nem mondták de 1 dl vörösbort is szoktak ajánlani. :D

Az utrogestant jobb dugdosni azt mondta a doki...(főleg mivel emelni fogja az adagokat) én eddig mindig szedtem.Hogy kell használni?Fekve kell maradni utána?MEddig?stb.
Help me ,please!!! :D
vizkriszisback

Sziasztok!

Dezsi! +++++++++++++++ Hajrá tüszők!!!

Krisz! Gratula! Nekem 5 petesejtem lett. Én nem fekszem az utro után. A hatóanyag feszívódik, ami kifolyik az a kakaóvaj. Sikeres randit!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Krisz - nagyon ügyes voltál! A négy sejt szép, ebből gyönyörű ikrek lesznek - akár kétszer is!!!!!!!!Az utrot én is hüvelyben használom, az elején jókat röhögtünk, hogy ki ne guruljanak, meg ilyesmi...A fele kijön, de Boga dr mikor pironkodva megkérdeztem, nem gond-e ez, azt mondta, azért van annyi felírva, hogy amennyi kell benn maradjon. úgyhogy hajrá!!!!!!!!!!!!Bíztasson az, hogy ennek vége lesz egyszer - én a múltkor már alig vártam!!!! Én is pihenek utána, bár nem mindig tudok lefeküdni - van, hogy csak üldögélek kicsit! ügyes legyél, holnapra drukkolok nagyon! Jó érdeklődést!!!!!!!!

Kép

Kép
julika79

Szia Julika!

Hogy vagy? Mikor mész dokihoz?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok,

Elnézést, hogy nem írtam, de külföldön voltam, most meg bepótolom...
Apránként Mindenkinek írok.
Nyulasz, nagyon sajnálom.
Dezsi, Még Páromat is meghatotta amit írtál. Mert tényleg áthatja a + és a bizakodás. Ezt mindenkinek ajánlom...
"És ha belegondolok, hogy ennyi tüszőcském van és ebből egy valakit a kezemben fogok tartani, elönt a bizakodás" (Dezsina 2007)
Dezsi Mindent bele! Példakép lehet ez a gondolkodás!
Bella, üdv. itt..
Vizkrisz....Nem semmi, hogy tudod megjegyezni, hogy mikor mit kell szedni? Kitartást!!! Nem vagy semmi altatás után palacsinta?? Csodálkozol, hogy hányingered volt?
Hanna, nagyon várjuk, már az eredményt!
Julika, Mizújs Veletek?
Most ennyi... majd folytatom..
Apacs

Kép
apacs

Krisz,
Nem muszáj feküdni de egy picit pihenhetsz az tuti nem árt :wink: én mindig feküdtem utána egy picit kivéve ha máshol voltam. Gratula ebből lesz négy baba :lol: Megmosod a kezed és szépen felhelyezed ahogy egy kúpot de legyen nálad valami törlő izé mert tiszta trutyi leszel tőle.
Vendég

sziasztok!

dezsina: mennek a drukkok++++

krisz: drukkolok nagyon++++ várlak holnap a hírekkel :wink:

jó éjt, szép álmokat!

katica
katica30

Jó reggelt!

Krisz!
nagyon ügyesek vagytok, hajrá csak így tovább! :D

Dezsi,
Tudod csak magasan a zászlót és töretlenül előre! :)

Apacs,
szia!
Vendég

Vizkrisz!

Jó,hogy benézem nagyon örülök a sikerdnek!!!!!
Olyan jó,hogy végre beindultak a dolgok!!!!
:lol: :lol: :lol:
Nagyon szúrkolok érted!!! :lol:

Vikimi!
Hogy telnek a napok?????
m. reni

Vizkrisz!

Jó,hogy benézem nagyon örülök a sikerdnek!!!!!
Olyan jó,hogy végre beindultak a dolgok!!!!
:lol: :lol: :lol:
Nagyon szúrkolok érted!!! :lol:

Vikimi!
Hogy telnek a napok?????
m. reni

Sziasztok Lányok!

Egész mostanáig nem engedett belépni a rendszer! :twisted: :twisted: :twisted:

Vizkriszi!
Gratula a tüszöcskékhez! Remélhetőleg mindenki megtermékenyül! Nagyon drukkolok :!: :!: :!:
Azért pihengess inkább, csak egy kis-műtét ez a punkció is. Én mindig pihenek utána... Hasonló gyógyszereket kapok én is, az Utrot mindig alulról használtam, és még sohasem hallottam, hogy le kelljen nyelni :roll: :D Gondolom, ez orvosra válogatja.
Nagyon várjuk a jóhíreket a babajelöltek számról!!! :) :) :) :)

Hanna!
köszönöm :) érlelem őket! A holnapi UH-n már nagyobbak lesznek :!:

Apacs!
köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy! Jólesik, hogy ennyi megerősítést kapok mindenhonnan! Higgyétek el, hogy kell, mert ez még több erőt ad, hogy tényleg pozitiven tudjam átvészelni ezt az időszakot! Eddig ez még nem nagyon sikerült. nagyon szeretném félelmek nélkül folytatni és csak a végeredményre összpontosítani: Amikor is kezemben tarthatok egy(két-három vagy akárhány) csodálatos teremtményt, aki a kettőn szerelméből végre megszülethet :)

Katica!
:) köszi a drukkot!!!
Neked is már csak pár nap van hátra a ciklusból! Hogyan tovább??? Úgy emlékszem Ti is most kezdtek!!! :D

Bella!
:D

M.reni!
régen jártál minálunk! Picit bővebben is írhatnál magatokról!
dezsina

Sziasztok! :D

Köszi, hogy drukkoltok értünk. :oops: :D

Hívtam a Kaálit...azt mondták, hogy 3 termékenyült meg. :D Holnap kell ismét telefonálni, hogy hogy osztódnak.Remélem nagyon ügyesen. :D Egyebet nem közöltek én meg nem kérdeztem. :D

Sokat pihentem ma...10.15-kor keltem. :D Közben igaz egyszer fent voltam vagy fél órát mert apát elindítottam dolgozni (ő mindig kómás reggel :D ), visszafeküdtem, kilenckor ébresztettem magam, bedugtam az Utrot és aludtam tovább. :D Egész nyári szünetben itthon voltam...de sose aludtam ennyit-eddig...majd most pótolom...fő a nyugalom. :D Délután tanítgatok egy kicsit a saját szakállamra de ennyi. :D
vizkriszisback

Vizkriszi!
Isteni hírek! Graulálok! :D Micsoda hármasikrek lesznek itt :D :D :D Drukkolok továbbra!!!

Brummi!
Mi újság?

Backa!
jelentkezhetnél!!! :twisted:
dezsina

Krisz,
Húha, akkor jól sikerült a randi! Remélem minden rendben lesz! :lol:

Katica,
Mi újság veled?
Vendég

Krisz,
Drukkolok a 3 babának :wink:
Vendég

sziasztok!

dezsina: drukk++++

krisz: ezek jó hírek :D drukk++++

reni: tetszik az avatorod. üdv.

rólam: csütörtökön apának vizsgálat, parázok tőle. :? holnap megyek belgyógyászhoz, megvannak a laboreredmények, ő fog dönteni az altatásról. várom a ciklus végét, ha a 3.napi hormon is oké, akkor kezdünk.

katica
katica30

Hát sziasztok!
Nagyon nehéz volt kivárni, de végre megvan a válasz, MEHET A BEÜLTI CSÜTÖRTÖKÖN DÉLELŐTT! :) Tegnap még nem volt biztos, vettek vért, és még nem moccant a progi szintem, ami az ovuláció 0. napján normális, csak azt nem tudták, hogy valóban 0. napon vaygok, (azUH-n már nem látott érő tüszőt) vagy alapból nem méltóztatik moccanni. Ma megint vettek vért, és rámondták az áment, csütörtökön beülti! 2 embriónk van fagyasztva, remélem szépen kiolvadnak.....

Annyi minden történt veletek!
Dezsi, szuper, hogy ilyen sok tüszőcske van,és ráadásul szép nagyok! Minnél többet kívánok neked a leszívásra! Szerintem is meg lehetsz elégedve ! :)

Vizkrisz!
De jóóóó, lehet, hogy gey napon lesz a beültetésünk? :) Szerintem igen ! :) Drukkolok, hoyg szépen fejlődkjenek a puncurok... A magne b6-ot te már szeded is? Az utro-t én már elkezdtem, 2 nappal a beülti előtt, ma, mert csak ma derült ki, hogy lesz. Én egy applikátort hasznélok, valami krémhez adták még a nyáron, mikor nyaralni mentünk, nehogy bajom legyen a sok vizes fürdőruházástól, abból maradt, aazzal jó mélyre lehet helyezni, és akkor nem igen folyik ki hamar.. én így próbálom benntartani... :) Nekem 3x1-et szájon át is kell szednem, ráadásul a hüvelygolyót... vicces, de a doktor csak tudja.. :)

Apacs!
Hát megjöttél! De jóóóóóó... Hogy van Apacsné ? :) Lelassított már a munkatempóból? Nekem ma tudták meg, hogy még nem leszek egy darabig, hát, biztos nem repestek... a kórházban azt mondták a vérvételig kellenne pihenni.. Úgyhogy addig sterszzmentes napok jönnek, hacsak nem hívnak naponta 3 szor.. (volt már ilyen)

Pandus, hogy vagy? rókakoma végleg elköltözött tőled? És megvan már a rózsaszínű festék ? :)
Vendég

Katica,
Drukk a csütörtöki apa vizsgálathoz+++

Brumm,
17. héten elbúcsúztunk azóta csak kétszer hánytam de az már nem lényeges :D festék itt csücsül de nem rózsaszín hanem halványsárga végül. Hétvégén kifestjük a szobát meg felszereljük a gombás lámpáit :D csütörtökön neked is mennek a drukkok ügyik legyetek :wink:

Krisz,
Babák?

Viki,
Hogy vagytok? Vásárolgattok már? Rendezgetitek a baba helyét?

Kis*,
???????????????
Vendég

Jó reggelt!

Brumm,
szoritok neked holnap nagyon!

Dezsina, Krisz
++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Nézzétek mit találtam.

http://www.pirulapatika.hu/210080541/adatlap

Brumi,
nekem is kellett a hüvelyit fent és az szájon át szedőset lent dugdosni. :D
Tudják a dokik.

Írtam privit.

Csajok most csak ennyi futja, mert a kiscsajszi tegnap nagyon lefárasztott engem is és megát is. :( :?
Még jó, hogy van a légzésfigyelő, mert éjjel csak 3x jelzett. Ma reggel meg evés után már 2x. :cry: :(

Ma is hosszú műszakot fogok nyomni így olvasósra veszem a figurát , ... de azért lehet, hogy fogok írni is. (asszem függő vagyok.) :wink:

Pusza mindenkinek és szorítunk 1000+1gyel!!!! :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Brumi,
úton leszek most Bogival, de a számon elérsz, hogy tudjunk egyeztetni.
Pussz

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok Lányok!

Katica!
mennek a drukkok csütire apának :D :!: Neked pedig, hogy minnél hamarabb kezdhess! Hogy-hogy belgyógyászat :shock: :?: Milyen vizsgálatok vannak az altatáshoz :shock: :?:

Brummi!
Akkor holnapra százerer drukk Nektek!
:D bocsánat, de még mindig nem látom, hogy már csak egy nap van hátra :roll: :shock: :D de a béka tetszik :lol: :lol: :lol:

Pandácska!
Kiscsillag jól van, (legalábbis nagyon nagyon remélem,ma még nem sms-eztünk... ) de majd nem sokára jelentkezik és mindent ő fog elmesélni....

Bella!
:D
dezsina

Bella,Krisz,Brumi!

Sokat gondolok rátok,nagyon drukkolok!
Vendég

Dezsikém!
Meglátod,most sikerülni fog!Növeszd szépen a tüszőcskéket!
Vendég

Nyulasz,
Köszönöm szépen! :D
Hogy vagy?
Vendég

Nyulaszkám!

Csakhogy itt vagy! Nagyon hiányzol ám! :!: Annyira várom a kedves, mosolygós nyuszidat! Buta kérdés, de hogy vagy :?:
dezsina

Köszi lányok,megvagyok.Valahogy jobban viseltem,mint a múltkorit.
Vendég

http://www.fer14.hu/

Valaki tud erről valamit?
Vendég

Nyulasz!
El kell keserítselek, de én erről még nem hallottam. Tudod, én amúgy is hadilábon állok a csodaszerekkel.... :twisted: (habár most vettem méhpempőt :D )

Lányok!
A mai UH-n 10mm a mnyh. és nem 9, hanem 11 tüszőcském van. De a sok adat hallatán már nem emlélszem, hogy 12 v. 14 mm voltak a legnagyobbak. :evil: Pénteken újra megyek UH-ra, ma a 9. napon vagyok, péntekre kiderül a valószínűsíthető hétfői punkció. Még sosem volt ilyen hamar 10mm a mnyh. :roll: Úgy örülök, bizakodom :!:
dezsina

Dezsi,
Ezek jó hírek! Csak így tovább! :D
Vendég

Dezsi,
Ez nagyon szupi :lol: lesz itt egy rakás baba :lol:

Nyulasz,
Nem hallottam róla.
Vendég

Lányok jön valaki esetleg holnap reggel a Kaáliba?
Nekem 1/28-ra kell mennem!
Vendég

Dezsi!
Ez szuper!Csak így tovább!
Vendég

köszi Lányok! olyan jó, hogy biztattok :)

Bella!
én nem oda járok... De miért kell menni? Milyen vizsgálat lesz???
dezsina

Most csak egy UH-s ellenőrzés a fogigátló szedése alatt!
Vendég

Bella!
Lassan telnek a napok, hiszen akkor Te is a köv. ciklusban kezdessz... :wink:
dezsina

Aham, legalábbis reménykedem. Nálunk tudod a férjem miatt izgalmas a helyzet. Hogy akkor ott tudjon majd olyan eredményt produkálni, amiből fel tudnak valamit használni
Vendég

Bella!
Drukkolok, emlékszem, hogy írtad... Reméljük minden rendben lesz és kezdhetsz! :D
dezsina

Dezsi,
Én is remélem, ha más nem a leszívás meglesz, aztán fagyasztják, aztán mikor lehet, akkor majd randiznak!
De megy a vitaminszedés ezerrel, úgyhogy nagyon reméljük!
Vendég

Bella!

Én úgy tudom,hogy petesejtet nem fagyasztanak.Csak már megtermékenyített embriót.Legalábbis a Krizsa doki nekünk amikor vázolta a lehetőségeket,akkor az is benne volt a pakliban,hogy meg lesz a leszívás,de esetleg nem találnak spermiumot,és akkor kárba vész az egész stimu.(de azért mérget ne vegyél rá)
Nálatok apaügyileg mennyire rossz a helyzet?Hány vizsgálata volt és hol?
Vendég

Ú akkor tévedésbe vagyok és azt hittem azt is!
Nálunk volt egy a sote-n és egy a kaáliban. Kevés a ml és egy cseppben nézve 1-2 mozgó és 2-3 mozdulatlan van.
Vendég

Bella!
én sem hallottam olyan hogy csak petesejt fagyasztás. Úgy tudom, hogyha annyira rossz a helyzet, akkor tudnak a hereszövetből ( :oops: vagy honnan :?: ) venni. Drukkolok! Ugye holnap lesz a mintavétel??? Azért csak tudnak valamit csinálni velük..
dezsina

Nem holnap csak engem ellenőriznek.
Nem vesznek a heréből, mert a mintában találtak mozgókat. Csak az a lényeg, hogy akkor is találjanak, mikor a leszívás lesz. Egyelőre így próbáljuk!

Ok én ezt csak magamtól gondoltam, kár, hogy nem fagyasztják! Na mindegy!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?