Hát sziasztok!
Nagyon nehéz volt kivárni, de végre megvan a válasz, MEHET A BEÜLTI CSÜTÖRTÖKÖN DÉLELŐTT!
Tegnap még nem volt biztos, vettek vért, és még nem moccant a progi szintem, ami az ovuláció 0. napján normális, csak azt nem tudták, hogy valóban 0. napon vaygok, (azUH-n már nem látott érő tüszőt) vagy alapból nem méltóztatik moccanni. Ma megint vettek vért, és rámondták az áment, csütörtökön beülti! 2 embriónk van fagyasztva, remélem szépen kiolvadnak.....
Annyi minden történt veletek!
Dezsi, szuper, hogy ilyen sok tüszőcske van,és ráadásul szép nagyok! Minnél többet kívánok neked a leszívásra! Szerintem is meg lehetsz elégedve !
Vizkrisz!
De jóóóó, lehet, hogy gey napon lesz a beültetésünk?
Szerintem igen !
Drukkolok, hoyg szépen fejlődkjenek a puncurok... A magne b6-ot te már szeded is? Az utro-t én már elkezdtem, 2 nappal a beülti előtt, ma, mert csak ma derült ki, hogy lesz. Én egy applikátort hasznélok, valami krémhez adták még a nyáron, mikor nyaralni mentünk, nehogy bajom legyen a sok vizes fürdőruházástól, abból maradt, aazzal jó mélyre lehet helyezni, és akkor nem igen folyik ki hamar.. én így próbálom benntartani...
Nekem 3x1-et szájon át is kell szednem, ráadásul a hüvelygolyót... vicces, de a doktor csak tudja..
Apacs!
Hát megjöttél! De jóóóóóó... Hogy van Apacsné ?
Lelassított már a munkatempóból? Nekem ma tudták meg, hogy még nem leszek egy darabig, hát, biztos nem repestek... a kórházban azt mondták a vérvételig kellenne pihenni.. Úgyhogy addig sterszzmentes napok jönnek, hacsak nem hívnak naponta 3 szor.. (volt már ilyen)
Pandus, hogy vagy? rókakoma végleg elköltözött tőled? És megvan már a rózsaszínű festék ?