Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Tegnap csavargyárba voltunk, ezért nem irtam.

Monti!
Igen lehetséges, hogy ez a ho anovus és remélem ez az utolso. Menszim most sincs, a hő csak fenn tartja magát. Tegnap 36,8, ma 36,7.

Kislibus!
Igaz a mondás, de szerintem nem rám vall.

Zmimi!
Jo lenne, ha bejönne ez a mondás, de bizti nem mostanába.

Nita!
Ha nő az érték, csak élő magzatrol lehet szo. Nem akarsz másik orvost? Ha ezt mondaná nekem, hogy legközelebb mütét, tuti mással is megnézetném. De nyugi, te már pocaklakos vagy.
encike 2

sziasztok lányok!
juca nem is tudom mi lenne velem nélküled!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
olyan jó volt tegnap az állatkert igaz nagyon sokan voltak de nagyon élvezte a kis Mátékám!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melyik állatkertbe voltatok?
encike 2

a fővárosi állatkertbe! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ott még akkor voltam,mikor ált. suliba jártam.
Mi kb egy hete Miskolcon voltunk.
encike 2

érdemes menni a fővárosiba is mert nagyon szép lett a felújítás után! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Kinga a trambulinon. Íme az ígért video. Ez még nem a legpattogósabb. Kár, hogy nem adta vissza a csaj nevetgélését meg visongását. Annyira élvezte, hogy akkor volt sírásrívás, mikor kiszedtük onnan. :twisted:

http://gallery.kovacs-telekes.org/v/csa ... n.flv.html

tjuca

Juca,
és hogyan kell elindítani a videót? :oops:
Ha rámegyek, akkor az előző kép jön mindig fel.

Mimi,
Te fiad is nagyon csibész a képen. :)

Monti,
jól láttam valahol? Istvános vagy Te is? Kinél?

KépKép
dreika

sziasztok.mi ez a pangás?hol vagytok?én most annyira szédülök azért jötem csak most fel!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Nitácska én itt vagyok remélem hamarosan jobban leszel :D

Kép
v.e.judit

szia judit.megmondom őszintén szivesen szenvedek mégha rossz is .de mindent a babáért!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

mára elteszem magam.jók legyetek.pusza jóéjt mindenkinek! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Luca: Nagyon sajnálom ami történt és hiányozni fogsz nagyon ha nem jössz többet.
Az élet sajnos néha igazságtalan és fájdalmas. Kivánom neked, hogy mielőbb sikerüljön a testi és lelki felépülés és már csak a boldogság jöjjön.
Millió puszi.

Kép
csucsu05

Dreika!

Most már működik.

tjuca

Juca,

klassz volt Kinga! :D

Olyan édin mozog! :lol:

Kép
zmimi

Sziasztok!!

Móni, Moncsi, Mónika!

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!!

Juca!
Kinga nagyon édi! Olyan bátor!!!!!! Klassz szülők vagytok, h nem féltitek! Vagány kislány, elfogadnám menyemnek :oops: :lol:

Nita!
Nagyon sokat gondolok Rád és bizakodom!

Csucsu!
Nagyon szeretünk!!

MINDENKINEK VIDÁM NAPOT!!

(rajtam tombol a megfázás, hangom alig, az orrom folyik. Kúrálgatom magam. Ábel jól van)

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Juca,
nekem valahogy még mindig nem sikerül ez a videonézés :cry: Amúgy Lili is nagyon szeret ugrálni, van is itthon egy kisebbfajta trambulinja, karácsonyra kapta.

Zsuzsu,
gyógyulj meg hamar. Mi megint szenvedünk, Lilinek középfülgyulladása van, pénteken az ügyeleten kezdtünk. Ráadásul olyan bunkó doki volt, hogy még a nála kétszer nagyobb férjemnek is beszólt.
Na mindegy, a tubuson szerencsére ürül a trutyi, nem lázasodott be, nem fáj..., de 3 nap szünet után újra antibiotikum :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Minden Édesanyának boldog anyáknapját kivánok!

Lilinek mielőbbi gyogyulást!

Velem azota se történik változás.
encike 2

Lányok! Fogytam 10 kilót mióta teherbe estem. Nekem ez nagyon jó dolog mert a többivel is fogytam bár velük úgy hogy annyival mentem szülni amennyivel terhes lettem. De itt sajna mikor terhes lettem voltam 114 körül ami felment 118-ra az első hetek zabálása miatt amitől el is képedtem de hála bíztam a baba adta hormonokba és biza ma már 108 kiló voltam a mérlegen. Még remélem lemegyek 98 kilóra kb és majd azzal megyek szülni. A baba nem károsodik mert van bőven utánpótlása csak így nekem segít. Meg így tutira megbizonyosodtam abba hogy biza hormonproblémám van mert én a terhességeim alatt mindel fogytam 10 kilót és az antibébi tablettával meg 95-ről 78-ra lefogytam és ahogy megszültem meg abbahagytam sajna visszajöttek a kilók. Meg a maratoni ciklusaim is ezt bizonyítják plusz mellette a könnyű teherbeeséseket is. A védőnő is elképedt mikor mondtam neki legelőszőr hogy vetélés utáni ciklus ez nekem és biza 40-45 naposak szoktak lenni. amaz 53 napos lett volna ha megjött volna. Így ha megszültem és már nem szoptatok majd el kell menjek egy olyan dokihoz aki ebbe a hormondolgokba jártas. Remélem vele sikerül lefogynom 75 kilóra. Ez a cél.

Jahh és a pocak elenére én még hason alszom.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera,
én ugyanígy működök, kivéve a könnyű teherbeesést. Állítólag, ami nekem van, az a nők 10%-át érinti, csak nem tudnak róla. Lilivel én is 13 kilót fogytam, fogamzásgátlóval 63-65 kiló voltam, nélküle meg már 85 is. Most reggel 72.8-at mutatott a mérleg, pedig csak azt a kevés dolgot tartom be, amit mondtak, és azt is csak 80%-ban, na meg szedem a rá való gyógyszert.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vera, endokrinológushoz kell menni. Én magánban járok: www.mensmentis.hu

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok Lányok!

Szép Anyáknapját Minden Anyucinak!

Zsuzsu:Nagyon izgulok hogy Uh-n lássák a kis Tirzust!Gyógyulj meg mielőbb!

Nita:Biztos hogy babucid van és nagyon is ragaszkodik!nem lesz semmi baj meglátod!Pici szédülés legyen a legkevesebb :wink:
A vonalzód viszont nagyon megállt,nem?

Vera:leglább valami jó is van abban hogy az ember nem tud úgy enni ahogy szeretne.Hánysz is?

Linácska:Érzem hogy nagyon közeledik a Ti napotok :wink:

Luca:Megértelek mindenben,hiányozni fogsz! :cry: Mielőbb sikerüljön talpraállni!!!!!!!+++++++++++++

Mimi:Édes a kicsi fiad!Én tudtam hogy a kockás inges akit nézni kell,tiszta anyukája :wink:

Monti:Szép lett nagyon a szoba,megérte ennyit várni rá :lol:

KépKép
lyndee

lyndee nem állt meg a vonalzóm.annyi idős terhes vagyok az uh szerint!később estem teherbe!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sok boldog anyáknapját kivánok mindenkien.

Kép
v.e.judit

lányok hol vagytok? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggelt mindenkinek.
Jó szomorú lett a topikunk.
Luca... nagyon sajnálom hogy ezeken kellett keresztül menned, kívánok mielőbbi testi lelki felépülést.

Csucsu üdv.
Hogy vagy? hogy érzitek megetokat az új házban, ha van kedved tegyél föl képet róla.

Lassan mi is a végére érünk a felújításnak, hosszú volt de megérte.

A fiam elkapta a kalici vírust, nagyon beteg volt , talán kifele megyünk belőle.

Kép

Kép
napsugár035

Nita, drukkolok hogy mostmár minden rendben legyen.

Kép

Kép
napsugár035

Sziasztok!

Ahogy mondani szokás egyik szemem sír, a másik nevet. Nitáért nagyon drukkolok, és szívből örülök Lydeenek, és Zsuzsu eredményének is. Na meg jönnek a babák, Már nem sok van hátra Montinak!!! :twisted:

Zsuzsu!

Hát igen bevállalósak vagyunk, de ez főleg a sajszi miatt van. Ha félős, bújós lenne, akkor temészetesen nem erőltetnénk, de néha tényleg nagyon kaszkadőrtípus. :lol: Remélem második gyerek kicsit nyugisabb temperamentumú lesz. 8)

Lina!

Értetek is nagyon drukkolok! És tök jó, hogy sikerült nem csigatempóban belevágni a kezelésekbe.

Vera!

Örülök, hogy sikerült fogyni. Én még azon csodálkozom, hogy 100 kilón felül senki nem nézt meg a hormonjaidat. :roll: Valószínű Lina az IR-re és a PCO-ra gondolt. Remélem most szoptatás alatt nem jön vissza a súly. Amúgy úgy tudom, hogy szopi alatt is lehet az adott diétát vinni, pláne, hogy lényegében nem kevesebbet eszel, hanem mást, és az időzítésre kell nagyon figyelni.
Anyu NEM BABÁSAN egyébként babhéj teát ivott, és tökéletesen beállt a vc szintje, és fogyott 10 kilót. Ez a "természetes" metformin. :lol: Na meg persze változtatott valamennyit a kajáláson, főleg az időket tekintve.

Mennem kell, ha lesz időm még jövök. Pussz!

tjuca

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telt a hosszú-hétvége, az anyáknapjával fűszerezve! :lol:

Ma kell NST-re időpontot egyeztetnem a szülésznővel, de éppen szülesztett mikor hívtam, így majd du. keresem újra.

Esténként olyan szinten fáj a hasam fölül, ahol a popsija van, h tényleg olyan érzés, h mindjárt szétvállik a hasfalam... :shock:

Éjjel 2x mensis jellegű fájásaim is voltak, szóval megy a "jósolgatás"...
nagyon kivi vagyok, h mikor érkezik valójában ez a gyerkőc, mert ha kihúzom a kiírt időpontig akkor az csoda lesz és nagyon rosszak a megérzéseim ezen a téren... :?

De azért még maradjon pár hétig!!! :D

Kép
zmimi

Mimi!

Mennyivel jöttek előbb a fiaid?

tjuca

A nagyfiam 2 héttel, így lett május 30.

A kicsit 5 nappal a kiírt dátum után szültem... :roll:

(DE AZT MOST NEM BÍRNÁM KI!!!!! :? )

Most nagyon azt érzem, h májusban meg fog születni, de hát lássuk be, nem vok egy látó v sámán, v ilyesmi... (szerencsére) :wink:

Kép
zmimi

Mármint h a nagy 2 héttel előbb jött.

Kép
zmimi

sziasztok!
köszönöm mindenkinek,hogy szurkolt értünk!!!!!!!!!!!!!
luca nagyon fog hiányozni de az ő döntése!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Hát, lányok! Én már nehezen bírom! Alig kapok levegőt. Ebből ki lehet következtetni, hogy még mindig nem illeszkedett be, nem szállt le a hasam, tehát egyelőre nem szülök. Ma voltam dokinál, teljesen zárt a méhszáj, még megrövidülve sincs. De a legrosszabb, hogy nem tudok rendesen aludni. Na, de ezeket már írtam, a helyzet változatlan, remélem legközelebb a változásokról tudok beszámolni.

Zsuzsu! Igen, külön szobában lesz a gyerkőc. Oka nagyon prózai: a lakótelepi szobák olyan kicsik, hogy a hálószobába egyszerűen nem fért volna be a legkisebb kiságy sem. (Vagy a mi francia ágyunk túl nagy? :oops: ) Egy ágyban alvást meg nem akartuk, így maradt a külön szoba. Az ajtókat nyitva hagyjuk éjszakára, gondolom lesz Marcinak akkora hangja, hogy meghalljam, ha felébred.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

montana hamarosan le fog szállni a hasad mostmár a vége fele vagy! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Montana,
mi is külön szobába terveztük anno Lilit, de mire hazaértünk (2 hetet anyunál laktunk, mert nem volt még teljesen kész a ház), már mondtam a férjemnek, hogy költöztesse mellém a kiságyat, nem bírtam ki, nem aludtam nyugodtan, mindig hallgatóztam, hogy minden ok-e.
Mondjuk aztán a légzésfigyelő ezen sokat segített. Mármint az én lelkiállapotomon.
Mondjuk még mindig mellettem alszik Lili. Néha már aludt a saját szobájában, de akkor meg mi nem alszunk nyugodtan :cry: Tudom, hülyék vagyunk :lol:
Amúgy nyugi, a legkisebb neszre fel fogsz ébredni, nem kell ahhoz Marcinak ordítani :lol:

Én holnap megyek UH-ra tüszőlesőbe, aztán kiderülnek a továbbiak. A baj az, hogy a 14. nap pont szombaton lesz, remélem pénteken meg tudják azért csinálni az inszemet.
A szurikat adogatjuk, de olyan, mintha nem is fogyott volna a lötyiből semmi. Na minegy, ha tüsző lesz, akkor meg végképp. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hú mellém egyszer került Kinga, de mint a fúrórudi. Kb. 10 perc múlva már landolt is a kiságyában. :twisted: Nincs akkora ágy, amekkorában mi elfértünk volna, mert állandóan keresztben volt, meg rajtam, meg meg sem mertem moccanni...

Montana!

Málnalevél tea megy már? A másik tudod mi, a népi megoldás. De most úgyis utálni fogsz, de még van időd!!!

tjuca

Juca,
Hát Lili mellett sem egyszerű aludni, ő bújik, meg keresi a kezemet, azt gyűri maga alá. Folyamatosan az én párnámon akar aludni, én meg pakolom át a sajátjára. De azért nagyon jó, hogy ott szuszog mellettem. Amúgy, ha az apjával alszik, rá nem mászik, tök nyugiban alszik mellette.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

A málnalevél tényleg jó!

A népi megoldás a szex? :twisted:

Kép
zmimi

Mimi!

Aha. :twisted:

tjuca

Málnalevél már megy, a szexet egyelőre hanyagoljuk. Még várunk vele egy kicsit. :wink:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

sziasztok!nálatok is borongós az idő? :(

montana még pár hétig maradjon csak odabe a babó! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Holnap megyek dokihoz, majd jelentkezem az uj hirekkel:
encike 2

encike hajrá holnapra!!
te mit szeretnél legyen baba vagy ne? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Őszinte leszek. Mivel téli baba lenne, igy még tolnám tavaszig. De ha persze jönne, annak is örülnék, de a választás még később egy picivel.
Nem tom csinál e rákszürést most, mivel nem volt még menszim.

Most "elitéltek"?
encike 2

encike mért itélnénk el??????????? :roll: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nita!

Nagyon örülök! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nita!
Mert még nem akarnék babát, mivel téli lenne. Belegondoltam, hogy 3. gyerekkel télen elindulni nem nagy élmény. Igazság szerint egy tavaszi babát szeretnék. Olyan szép idő van akkor.
Ma volt itt a volt jegyző és megbeszéltük a szabijaimat, mert a munkáltatom át akart vágni. Ő is minden lehetőségnek utánanéz, hogy nehogy én járjak rosszul.
encike 2

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?