2016.05.31 13:49
2016.05.31 13:57
2016.05.31 14:32
2016.05.31 14:34
2016.05.31 15:06
2016.05.31 15:21
2016.05.31 15:48
@scolo:nagyon orulok hogy minden rendben ment a kivizsgalason! Tovabbra is a legjobbakat! Szuper, hogy nyitottal csooprtot, amint biztosabbak lesznek a dolgaim szivesen csatlakozom.
Ritkan irok, pedig mindig olvasom a tortenteket, de 6 ora idoeltolodasban vagyok es mindig lemaradok Szerintem minel tobben irnak annal, jobb. Azoknak akik meg probalkoznak ugyanugy hasznosak lehetnek ezek az infok is. A pozitiv teszt, az elso nagy lepes, azt hittem azutan minden ketseg elmulik de ugyanugy jonnek a kerdesek es a bizonytalansagok, egy higyjetek el, hogy miutan Nektek is pozitiv lesz a teszt (mert biztos igy lesz, csak ido kerdese) nagyon fogtok orulni, hogy ilyen aktiv kozosseg tagjai lehettek es olyan emberektol kaphattok tanacsot akik nemreg ugyanezt eltek at.
Meg sosem talalkoztam egy olyan forummal sem, ahol ilyen segitokeszek es joindulatuak lettek volna a tagok. Mi sem bizonyitha, hogy miutan jeleztek ketten, hogy elmennenek milyen kedvesen marasztaltak es batoritottak oket hogy maradjanak es ugyanugy probaltak plusz tanacsokkal ellatni oket. En sem vagyok a kemenymag tagja, de meg igy is rengeteg batoritast kaptam.
Es hogy a temaban is maradjak, en is a baratcserjet (250 mg naponta 2x) illetve E vitamint szedtem (400 ketnaponta) ket honapig es hiszek benne, hogy segitettek a folyamatot. Minden jot mindenkienk!
2016.05.31 16:22
2016.05.31 19:54
2016.05.31 20:22
2016.06.01 06:20
2016.06.01 07:32
2016.06.01 07:35
2016.06.01 07:45
@caroline4: A terhességi nem David volt, hanem ugyan úgy nézett ki a csomagolása, amit a fertinetről rendeltem, csak az árnyalata volt egy ici-picit más. Viszont annyi különbség volt, hogy a teszt belül nem kék, hanem zöld volt. Megkérdezem a húgom melyik eladótól rendelte, mert ő intézte nekem. Már írtam is neki!
Neten kerestem egy képet, ilyen volt a csomagolása:
2016.06.01 08:07
2016.06.01 10:05
2016.06.01 10:21
2016.06.01 10:25
2016.06.01 10:52
2016.06.01 11:23
2016.06.01 13:12
2016.06.01 13:50
Sziasztok Csajok!
Nemrégiben írtam Nektek én is, hogy a csendes megfigyelésből felszólalnék, örömmel osztottam meg a hírt, hogy 2 csík, és elmeséltem a félelmemet, hogy ellenben folyamatosan barnázok.
Sajnos, (valószínűleg) ez a barnázás azt okozta, hogy a 6 hetes UH-n már semmit nem láttak, tehát, volt egy spontán vetélésem (ahogy a papíromon van:( )
előtte is és azóta is foylamatosan olvaslak Titeket, lesem a tippeket, és drukkolok mindenkinek
Az én pozitív tapasztalatom és reményem továbbra is a méhpempőben van
Ugyan a 2 csík után kb 5 nappal abbahagytam, hisz azt gondoltam, hogy amiatt barnázom, de aztán sajnos el kellett ismernem, hogy nem amiatt van.
Így most, lassan újra belevágok a méhpempőbe, és bízom abban, hogy ismételten meghozza a kívánt eredményt
Röviden erről a tapasztalatról.
Az előző (vetélés előtti) ciklusom alapból 3-4 nappal később jött meg.
Amikor megjött (kb, mert én mindig barnáztam előtte, így a tutifix napot sosem tudom belőni :S), elkezdtem enni a méhpempőt.
a mensi után kb 2 nappal elkezdtem barnázni (ahogy írtam is itt Nektek), de ráfogtam a méhpempőre, hogy biztos "pucol".
A nemvárt előtt 4 nappal olyan erős + tesztem volt, hogy csak na
aztán a nemvárt napján elmentem dokihoz, megerősítette a petezsák tényét, a barnázásra felírt Utrogestant, majd 4 nappal később visszamentem, hogy még midnig barnázom. Akkor felvettek betegállományba, és 1,5 hétre rá (6. hét napja lett volna) mentem az UHra, ahol mondták, hogy semmi
Az én elméletem a következő:
a baba esetlegesen előbb fogant,mint a középidő, és az előző mensim óta tartó folyamatos barnázás folyamatosan "tisztított".
2)
valami elindult, de a barnázás miatt nem fejeződött be
3) olyat is sokat olvasni, hogy meglesz a petezsák, de "felszívódik", ez az ún kémiai terhesség.
A lényegen nem változtat.
Mindenesetre, most 1 mensit várni kell (tegnapra végre elmúlt tlejesen a barna, úgy 6 hét után ), utána lehet próbálkozni megint, és megbeszéltem magammal, hogy újra nekidurálom magamat a méhpempőnek, hátha
Ne haragudjatok, hogy hosszú lett, csak szerettem volna én is kiírni magamból, illetve, hogy esetleg én is hozzájáruljak a + tapasztalatokhoz a méhpempőről
2016.06.01 14:19
2016.06.01 16:54
2016.06.02 07:37
2016.06.02 07:49
2016.06.02 08:07
@krystin:Köszönöm a választ. Szerintem, ha időd engedi, akkor vegyél 200 mg-os E- vitamint és akkor D- vitamint is a patikában. Biztos bosszantó, hogy így alakult a rendelésed, és ha veszel, akkor legalább nem idegeskedsz. Már csak ezért is megéri Igen a méhpempőre mikor elöször rákerestem leesett az állam. 8-10 ezer forint körül láttam én is a 100 g-os kiszerelést. Így én is letettem róla. Viszont a barátnőm talált a neten 500 mg-os 60 kapszulás verziót 3000 HUF környékén.
http://multi-vitamin.hu/Pharmekal-terme ... 0wodg6kDRQ
2016.06.02 08:21
2016.06.02 08:29
2016.06.02 08:30
2016.06.02 08:35
2016.06.02 08:39
Sziasztok!
(Tudom már túlléptünk, de szeretném én is leírni.)
Az én véleményem azokról a kismamákról, akik visszajárnak ide, hogy igenis tegyék!! Igazából én még egy fórummal sem találkoztam, ahol ilyen segítőkész emberek lennének, és ilyen aktivitással műküdne. Csodálatraméltó! Hol van az meghatározva, hogy akik már babások, nem írhatnak? Hiszen valljuk meg, hogy igen sok kismama pont a legaktívabb régi tagok közül való, és ők kommentelnek legtöbbet, ők látnak el jó tanácsokkal bennünket.
Nyilván a történtek után nekem is összeszorul a szívem, hogy most mekkora hasam lenne és stb, és irigykedve figyelem a pocakokat, de pár infót nehogy ne írhassan már magukról, vagy egy képet ne oszthassanak meg.. hiszen ez már inkább egy virtuális baráti közösség, mint sima fórum, ahol ha valaki nem a témában írkál azt leszólják..
Olyan jó látni, hogy ki hol tart már, és hogy repül az idő, ezenkívül reményt ad!
Én is inkább csendes olvasója vagyok a fórumnak, de napi többször látogatom. Nekem is volt ami rosszul esett, akinek én gratuláltam a babájához, egy bejegyzésemmel lentebb ahol a missed ab.-om ecseteltem egy sajnálomot nem írt, másnak igen stb.. vagy kinézve éreztem magamat amiatt, hogy se nem hőmérőzök, se nem ovutesztezek, csak a gyógynövényes részben vagyok otthon. És így nyilván velem nem volt annyira izgi kokettálni. De túl kell lépni, lentebb görgetni, ennyi. Szerintem a kérdéseim 95%-ra kaptam választ.
Na de a másik rész: Az én helyzetjelentésem a következő A műtét óta várom a 2. mensit, de még semmi.. 35. napon járok. A 17. nap éles szúrkálást éreztem a jobb oldalamban egy napig, gondoltam ovu fájdalom, de már kételkedem benne. Igaz, nekem számtalanszor volt már 35-36 napos ciklusom, azonban legkisebb jelét sem érzem, hogy jönne a miki..
Amiket alkalmazok: Műtét utáni első hónapban ittam az Aloe Verát, az igazi, jó minőségűt, emellett D vitamin 2000, E-vitamin, folsav.
A málnalevél, palástfű tea kombót nem kezdem újra. Most a 2. ciklusban pedig az aloe verát leváltottam méhpempőre (reggel), és barátcserjére (Premens tabletta este). Ha megjön, elmúlik, végre újra belekezdhetünk a dolgokba! Annyi lesz a különbség, hogy ovu tesztelek majd! Amit ma meg is rendelek.. Hát ennyi. Próbálok többet hozzászólni, nem csak olvasni!
Puszi!
2016.06.02 09:03
2016.06.02 09:07
2016.06.02 09:14
2016.06.02 09:53
2016.06.02 10:28
@caroline4: Áh, így már értem. A várakozás az valóban idegörlő tud lenni, pláne, ha HCG tesztre vár az ember. Kitartást hozzá, bár szerintem jobb egy hosszabb stabil ciklus, ahol szépen lassan, de biztosan érik a petesejt és van ideje fejlődni, megtapadni, beépülni, mint egy rövid ciklusban, ahol hajtás van és sprintel mindenki, hogy mindenki jókor legyen jó helyen.
Apropó erre a sorozatra emlékeztek? Én annó gyereknek nagyon szerettem és hála ennek jeles is voltam végig biológiából
https://www.youtube.com/watch?v=jQZqAgf0IpI
2016.06.02 11:16
2016.06.02 12:29
@caroline4: illetve Mindenki, akit esetleg érdekel a méhpempő
Egyszer már nekiestem, akkor a teljesen tiszta méhpempővel próbálkoztam, de 1) iszonyat drága volt (10g/2000 Ft körül), 2) annyira pocsék íze volt, hogy majdnem rosszul lettem 3) napi 2x próbálkoztam vele (reggel-este) 4) hanyag voltam, és hol ettem, hol nem.
Aztán, a barátnőmnek azt mondták, hogy a párja is meddő és ő is, ezért ő is elkezdett a természetes irányba menni, elkezdte enni ezt, és lááááám.... a következő hónapban babát várt (azért itt a dokit is megkérdezném, hogy akkor ez hogy is van?? ) Na mindegy....
Lényeg, hogy ezen felbuzdulva a férjem is, és én is elkezdtük enni.
Napi 1 mokkás kanálnyi (MŰANYAG!!!!, mert fémmel nem érintkezhet), éhgyomorra, majd kb 20p múlva lehet inni a kávét
Úgy voltam vele, hogy vitaminnak is tökéletes, ha más nem
Mostmár "rutinosabb" voltam, és a mézzel kevert változatát választottuk, egy méhészetből vettük, és 7500Ft volt a 100g, ami 1 főnek 1 havi adag. (amúgy megsúgom, sztem több, mint 1 havi adag, mert nekem az 1/3-a megmaradt :O)
Nekem a méhészetben a nő azt mondta, hogy úgy szedjem, hogy 25 napig szedem, 5 nap szünet, majd újra, nincs ciklushoz kötve, akármikor el lehet kezdeni (de annyi opciót olvastam már rá, viszont én a dokit is megkérdeztem, és ő is azt mondta, hogy ez az adagolás OK).
Viszont....egy tapasztalat és meglátás (és lehet, hogy ezért meglincseltek Lányok )
Amikor megvettem a Hölgy a méhészetben azt mondta, hogy azért azt tegyük rendbe, hogy 70% agyban dől el... a méhpempő megteszi a maga 30%-át... és itt jött az én kulcs következtetésem
9 hónapja próbálkoztunk... agyaltam görcsöltem, számoltam, nyaggattam a férjemet, hogy idő van.... egyszerűen GÖRCSÖSEN akartam a babát....
Aztán, jöttek a felújítási munkák, és azon idegeskedtem, meg rohangásztam anyagot rendelni, ami még kellett... és persze, eszembe volt (szerencse vagy nem, de megérzem az ovumat), hogy kb mikor van PE, de ezer fele voltam agyban... és igen.... amikor "elengedtem" és nem foglalkoztam vele, tényleg akkor jött össze nálunk is. (mi csak úgy hívtuk, hogy terasz baba, mert épp azt csináltuk )
Ezt csak azért írom, mert a környezetemben rajtam kívül még 2, azaz 2 lánynál is ugyanezt láttam, hogy amikor "elengedte", és nem görcsösen akarta, össszejött
És IGEN, pontosan tudom, hogy amikor babát akar valaki, nem tudja 100%-ban elengedni... de tényleg, muszáj lekötni magunkat, hogy ne csak ez legyen az egyetlen gondolatunk
Én hétfőtől újra kezdem a méhpempőt, várunk 1 ciklust, és hajrá, mehet újra a próbálkozás
Ja, és júliusban betonozunk... XD
2016.06.02 13:00
@dinyus: Helyes a történeted Annyival egészíteném ki, hogy ha szabad: ha 0. hónapban valamilyen kúrán vagy/vagytok, mondjuk még talán az 1. hónapot is végigcsináljátok, és utána jön egy szünet a kúrában, és akkor jön össze a baba, az hiába "szüneteltetett" ciklus, a 0. éa az 1. ciklusnak biztos vagyok benne, hogy vannak utóhatásai a 2. ciklusban is amitől eredményesebb a projekt. Amúgy meg én is támogatom, hogy minden fejben dől el, de vannak kritikus kivételek azért, amik esetén sajnos nincs mit tenni alternatív megoldás kell. Kívánunk eredményes betonozást
2016.06.02 13:56
X EZT MÁR OLVASTAD? |
|