Új privát üzeneted érkezett!

Legyekmami!

Nem tudom milyen procedúrával jár.Milyen jogi dologra gondolsz?

Katavirág!
Köszi,én is a mirelitre gondoltam.
A tejfölösen berántod,a habarásra gondoltál?Mert lehet,hogy én tudom rosszul,a rántást fokhagymával meg liszttel meg pirospaprikával csinálom,a habarást meg tejföl és liszt belekeverve. :oops:

Elég sok mindent meg tudok csinálni,de ez még eddig kimaradt. :oops:
Köszi a segítséget.
Vendég

Na engem a ferjem leutne, ha meglatna egy korty alkoholt is meginni... :lol:
ezert mindent titokban csinalok a gyerekkel egyeztetve... :lol:
katavirag

Nyulasz, habaras!
Nem vagyok tisztaban a konyahi fogalmakkal, bocsi :lol:
katavirag

Szia Viki!

:D

Katavirág:

Ha,ha...
Kép

Én még arra is rákérdeztem,hogy a vörösbort nem lehet-e valamivel helyettesíteni,mert brrrrrrrr...
erre azt mondta,de,bármilyen alkohollal.Azt hittem csak viccel :shock:
Vendég

Katavirág!
Nem azon nevet a macskám,hogy nem vagy tisztában a konyhai fogalmakkal,hanem az előző hozzászólásodon.Csak gyorsabb voltál.De ciki.Te segíteni akarsz,ez meg úgy jött ki,hogy ezen mulatok. :oops:
Vendég

Hát nem viccelt :)

szerencsére nekem a normál nőgyógyászom is alkoholpárti, tehát ha kikerülök Krizsa doki kezei közül babásan és visszajutok a normál dokimhoz a napi egy vörösborom adott lesz :wink:

de biztosan nem kötelező :wink:
Vendég

Legyekmami!
És melyik vörösbort ajánlanád?
Mert mi kettőt is kibontottunk,de inkább hagyjuk :evil:
Vendég

Nyulasz

Erről beszélek nyuszómuszó! :lol:
Mert ok. igyál vörösbort! De ha a jótékony hatását nézzük, nem mindegy hogy milyet iszol! Mert ugyebár ki tudja mi van a palackban! :shock:
De ha viszont azért ajánlják hogy ellazitson, akkor viszont tényleg mindegy milyen alkoholt iszol! :roll:
Vendég

Hát nem árt odafigyelni a minőségre....a száraz vörösbort ajánlják nekem szerencsém van, mert azt szeretem :)

Azt gondolom, hogy a nagyobb láncokban (interspar, match, auchan etc) elég jó borválazsték van már. Tapasztalataim szerint 5-600 forinttól már finom borokat kapsz...

magyar borokból a villányi, az egri és a szekszárdi vörösek nagyon jók, külföldiek közül zseniálisakat hoznak be, ausztrál boroktól, franciákon át a kaliforniaiakig megfizethető áron . Kb 800/palack...

a borivásra rá kell érezni én se régóta szeretem.... :)
Vendég

Legyekmami!
én nem vagyok házas. 6 inszemet csináltunk, oda semmilyen papírt nem kértek. SOTE II-n voltam. A lombikhoz élettársit kötöttünk 18200,- volt. :?
dezsina

Lmami

Lehet vissza kellene menni a mi topikunkba, mert csak zavarunk!!!! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Lányok

Mindenkinek minél előbbi pocakosodást kívánok! Akinek pedig már sikerült, boldog babavárást!!!! :D Egyébként nagyon összetartó kis csapat vagytok!!!!!! :D
Vendég

Dezsina köszönöm!!!! :)

akkor mi is kötünk :)

én is a sote II re járok, ha megbvan a bébi odamegyek vissza szülni :) csak mi az inszemeket is a Kaáliban csináljuk...megmondom őszintén azért, hogy ne kelljen a 6 :shock:
Vendég

Ja! Még valami!

Ha az alkohol a legjobb terhességmegtartó, akkor már értem miért van annyi "diszkóbaleset"!!!! :D
Vendég

Legyekmami!
Nahát :D :!: Ez tök jó :D A Sote-én ingyen volt (az jó volt) DE! Iszonyúak a körülmények!!!! Most már csak nevetünk rajta, de akkor iszonyú stresszben voltunk és szerintem nem ért semmit. Ott esemény után úgy felpattintottak, mint a huzat. Ott nem kellett egy picit sem feküdni....
Az élettársival kapcsolatban: Kell, hogy szerepeljen benne, hogy melyik intézményben hajtjátok végre a lombikot, ill. hogy a beavatkozásból születendő gyermeke(ke)t sajátjaként ismeri el. Nekem ezeket ajánlották a Forgácsban. De mindegyik közjegyzőnek van ilyen sablonja (szerintem) Jogi következményei szerintem nincsenek. Tehát nem ér fel egy házassággal és nem jár örökség meg ilyesmi... :roll:
dezsina

Igen Ditke Menjünk! :)

Minden jót kívánok nektek csajok, még benézünk azért néha, ha nem bánjátok :lol: :wink:
Vendég

Ditke!
Nagyon huncut vagy :D :D :D . Lehet, hogy kinyitottál már egy üveggel? :shock: :D :D :D
dezsina

ó dezsina de kár 8) nálunk apa a vagyonosabb :lol: na nem baj nem ezen fog múlani a bodogságunk :wink:
Vendég

Ditke,
Bizony ezért megy a tiniknek olyan könnyen a babásodás :lol:

Nekem Krizsa azért mondta hogy jó minőségű bor legyen nem ilyen pancsolt kannás izé :lol:

Legyekmami,
Tőlem nem kértek papírt pedig házas vagyok csak a tb krátyám nincsen átírva még így úgy vagyok náluk mintha nem lennék az... ez kicsit bonyolut de tuti érted. És nem kellett igazolnom semmit.[/quote]
Vendég

Ditke, Legyekmami!
Ti most miről beszéltek :shock: :shock: :shock:
Hova akartok ti visszamenni :!: :?: :?: :?:
dezsina

Lányok!
Akkor most mondja meg nekem valaki! Igyak, vagy ne :roll:
dezsina

Én is kérdem,hová mentek??????????????

Persze,hogy jó minőségű bor kell.Nekünk sokféle van itthon,ha valamerre nyaralunk,mindig veszünk egy-két üveggel.De inni nem szoktuk.Max.,a marhapöribe öntöm bele.Viszont nekünk is csak száraz volt itthon,lehet,hogy kéne próbálnom édeset. :?
Vendég

Dezsina!!

szerintem igyál ;)

és mi ditke vel a ma megint megjöttben lakunk egyenlőre ott a helyünk :lol: cak egymástól függetlenül ma idekeveredtünk hozzátok :) nekem nyakamon a lombik ugyhogy én mindenképp jövök ha addig nem történik csudi velünk :)
Vendég

Nyulasz!

ha nem izlik a száraz próbáld az édeset, de abból is csak a jóminőséget!! édesből sajnos rengeteg a pancsi, mert ugye az még átmegy egy mesterséges cukrozáson és a pancsi bor is úgy készül.

sose vegyetek bort ami pl az alföldön vagy egyéb sik helyeken készül, az sose látott szőlőt :wink:

Pandi!

Én felhivtam magamra a figyelmet, hogy nem vagyok házas lehet hiba volt,....:) nade sebaj, egy papir nem papir...ez az örökség dolog azért bosszant 8) :wink:
Vendég

Legyekmami!
ne menjetek.... :wink: :wink: :wink:
dezsina

Legyekmami!
Én hallgattam mint a sír, de lombikon ott kiderül :P :P :P Adná az ég, hogy most pozitivet tesztelj!!! :D
És miért a SOTE-t választottad?
dezsina

Dezsi,
Szerintem jó minőségüt ihatsz bár én soha nem ittam undorodom az alkoholnak még az izétől is és a szagától. De pl. ha valaki vérzik terhesség alatt annak is szokták javasolni.
Vendég

Én pedig Hanna miatt néztem be!!!!! :D

Dezsina

Napközben sosem iszom! :wink: :lol: De ma este kinyitok egy üveget és apával iszogatunk kicsit! :wink:

Majd még benézek hozzátok!!! Tök jó a csapat!!!! :D :D :D
Vendég

nyulasz!

a marhapörivel vigyázz...szerelmünk hajnalán beleöntöttem apa féltett palack borából, ami ritkaság volt és 50 000 ft volt egy palack...
:oops:
khmmm

szerencsére szerelmesebb volt annál hogy elnáspángoljon érte :wink:
Vendég

Pandácska!
Tavaly megpróbáltam itt a lányokkal, de nem izlett... :x Nem tudom, hogy akkor eröltetni kell -e :roll: Mielött elkezdtem magam szúrni, vasárnap koktéloztunk apjával, ő kavarta nekem, én meg csak nyeltem, mert már készülök, hogy egy ideig már nem fogok inni :roll: 8) De a bor (se fehér se vörös) nem az esetem :x
dezsina

Ditke!
remélem nem sértödtél meg, csak viccelni akartam :oops: :oops: :oops: :P
dezsina

Hűűűű,50.000? :shock:
Mi a múltkor vettünk ajándékba Dom perignont,32.000.Igaz az pezsgő.De 50.000 a pöribe?
Vendég

Dezsina

Nem olyan fából faragtam engem!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ditke!
:D :D :D
Ti spontáztok? inszem, vagy lombik kilátásban? Vagy nem?
dezsina

ditke!

ma este mindenképp.... a száni topiban ma épp azt fejtegettem, hogy a spontán hónapokban az italozós szex is nagy erősítést jelenthet....ez esetben nem egy pohárról, hanem egy rendes mennyiségről bezsélünk, amitől kicsit beccsicsent az ember....a véred forrni kezd, a szervezeted magas lázban ég és könynebb a megtermékenyülés bizony :)

ezt se én találtam ki :) de bizonyitott :) természetesen elzárodott petevezetőkőn vagy gyenge kisfickókon nem segít sajna :)

Egyik lombikos lány kitalálta hogy egy palack borral állít be a következő punkcióra, biztos örülni fognak neki :)

na mára tényleg sok lesz belőlem :oops: ráadásul az alkoholista jelzőt sem tudom lemosni magamról, legközelebb valami nemesebb dologról osztom itt az észt, pl a könyvtárlátogatás, vagy a kézimunkázás örömeiről. (egyébként ezeket is csinálom nem csak iszom 8) )

Remélem nem bántott senkit a téma :oops:
Vendég

Dezsina

Spontán+Closty egyenlőre, de szerintem utoljára! Mert Lmami pozitiv gondolkodását átvettem, és én ma már kismami leszek! :wink: :D

Bocsi ha nem írok rögtön, de közben takarítok és néha beszaladok megnézni mit írtatok! :D
Vendég

Legyekmami!
Ha olvastál engem most feljebb, akkor láttad, hogy bekoktéloztam magam lombik elött. 2 napig fájt a fejem, hétfőn és kedden :D
Amúgy én az 5 év alatt (azóta szeretnék babát) többször is kitaláltam a "bódult állapot" - "csodás-éjszakák" érzését :D :D :D De nekem nem jött be, én ugyanis elalaludtam :lol: :lol: :lol:

Ditke!
én is spontánoztam Clostyllal egy 3 hónapot. aztán jöttek az inszemek... :( Remélem Ti Neketek sikerül!!! :P Ha olvasgattál bennünket, pont tegnap (vagy tegnap előtt) volt szó a pozitiv gonolatokról. Szükségesek!!! :!:
dezsina

Lmami!

:lol: :lol: :lol:
csak nehogy túl sok legyen a jóból,és így járj:
Kép
Vendég

Nyulasz!

nagyon édi :) vigyázok :wink:

elnézést amilyen bunkó vagyok, csak írok és az örömhírre meg nem is reagáltam, Hanna Nagyon Gratulálok!!!!!!! :)
Vendég

Nyulasz!
:) Jaj, milyen aranyos!
dezsina

Nahat csajok, fel orat nem nezek ide es mar boros mamor alakult ki.... :lol:

Tolunk mar az egy szem inszem elott koveteltek a hazzassagi anyakonyvi kivonatot, sot meg a befecskendezes elott is egyeztettek, hogy biztosan en fekszem az asztalon es nem a szomszed. Ezek szerint minden hely mas. Aztan vigyazni, nehogy a Csernai gyereket szujjetek :wink:

Nyulasz, spenot hogy all? Vagy inkabb borozol?
katavirag

Katavirág!
Az meg kicsoda :shock: :?:
dezsina

Spenót?Még olvadozik... :lol: :oops:

Lmami!
Vagy így:
Kép
Vendég

Nyulasz!
De jók ezek a képek!
Mondcsak, hányadik ciklusnapon volt a beültid?
dezsina

Dezsi!
jók,mi?
Kép

14-en punkció és 16-on beülti.
Vendég

Nyulasz!
:D
Akkor valóban várni kell még a teszttel, ami ++++++lesz... :D
dezsina

Dezsi, csak ugy mondtam egy nevet...

Nyul, te honnan szedet ezt a sok vicces kepet??
Mikor tesztelsz egyebkent? Csak mert beirnam a naptaromba.

Julika hova tunt?
katavirag

Katavirág!
Igy már értem... :)
dezsina

Sziasztok Csajok!

Nyulasz! Julika! Drukk ezerrel. +++++++++++++++++

Megmutizom a mai termést ( a legalsó):

Kép

Később jövök és visszaolvasok.
Most dolgoznom kell. :oops:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna!
:D Ez csodálatos! :D
dezsina

Jövő szerdán tesztelek. :D
A képeket innen-onnan az internetről másolom le.Beírom a keresőbe,mondjuk,hogy Funny pictures,és kiad oldalakat.

Hanna!

De jóóóóóóóóóóóó!
Szupiiiiiii!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?