Új privát üzeneted érkezett!

@krystin:

nekem is volt ilyen, hogy délután 37 reggel viszont alacsony. Akkor még csak ovu előtt voltam. Tudom, ez nem jó hír. De amikor ovu után vagy, akkor reggel is emelkedett hődnek kell lennie.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4

caroline4

@fanni8809:

Mi a helyzet veled? Hogy vagy?

Lilypie Third Birthday tickers
scolo

Hát nem jó hír de ez van sajnos.
Jajj alig várom már a júniust :-(
Caroline neked konyvbe illő a görbéd irigylem :cry:

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Na végigolvastam az elmúlt pár hónapotokat! Hát wow, gratulálok mindenkinek, akinek már sikerült és hajrá, akinek még nem :)
Én 7. dpo-n vagyok, 4. hónapja próbálkozunk, eddig minden hónapban megvoltak a magas progeszteron okozta tünetek, és a múlt hónapban már 1 hetet késett is (nem szokott), bár negatív volt a teszt. Meglátjuk majd mi lesz most.
Ebben a hónapban 16. napon peteérés, 4 nap lh tesztből 1. és utolsó halvány és a középső 2 erős pozi volt, na meg éreztem is, mint a fene.
Most cici érzékenység, néha mindjárt megjön érzés, néha pici görcs és fehér folyás. A tünetek estére lesznek erősek. Nagyon meleg vagyok egész éjszaka :) Nem hőmérőzök, nekem az bonyesz és amúgyis most költözünk a hőmérő meg valamelyik dobozban.
Mindenkinek sok sikert!!! Én alig várom, hogy anyuka lehessek :)
mandurka88

@caroline4:

Biztató a görbéd. Bemásolom neked az én terhes görbémet egy kicsit hasonló a tiedhez. :)

http://ciklus.hu/images/diagramok/0f494 ... 20800_.png

ritus922

@ritus922:

köszi, nagyon izgulok, hogy mi lesz.

Annak idején a kislányommal az erős nyillalás után 3 napra teszteltem halvány pozitívat. Ma reggel még teljesen negatív volt. Pecsét még nem jelentkezett. Olyan jó lenne már babát várni végre. :)

@mandurka88:

Szia! De jó, hogy jöttél. Szépen leírtad mi újság veled. Szorítok nagyon. A 3. gyermekem épp a 4. hónapban jött össze. Sok sikert. Most kezdődik majd a beágyazódás időszaka. 

10 v. 11. dpo

caroline4

caroline4

látszik az előző hsz-ban a görbém? Ez a fertility-s ott most jól van behúzva az ovum. Szerintem a 10. dpo-n járok. Annyira bizakodok.

caroline4

@caroline4:

Nem látszik sajnos a görbéd csak egy üres kockát látok.

ritus922

@scolo:

Koszi a kerdest. En teljesen jol vagyok meg mindig. Igazabol tovabbra sincs semmi tunetem, csak ilyen aprosagok, mint hogy duzzadt mell, gyakori pisiles, pozitiv tesztek (egy halom ) es ugye hogy nem jott meg. Nincs hanyingerem, se emelyges vagy extra faradtsag. Ma vagyok 5+1. Te hogy vagy? Hetfon doki? Nagyon jo idoben mesz, minden jo lesz, ne izgulj!
Annyi meg, hogy a hasam gorcsolget, peldaul ma ejszaka arra keltem, hogy vagy 1 percig nagyon erosen gorcsolt, mintha meg akarna jonni. Nagyon meg is ijedtem, de szerencsere azota nincs hasonlo es nem kovette barnazas sem. Kismamaak, masnal is elofrdult hogy erosebben, mensi szeruen gorcsolt olykor a hasa meg az elejen? Ez normalis?

gaboo te hogy vagy es mikor mesz orvoshoz?

@caroline4: Nagyon biztato a gorbed, meg a nyilalas is. Szoritok!! Alig varom, hogy feltoltsd a + tesztedet! :)

@mandurka88: Udv itt, nalad is mar nemsokara izgi napok jonnek.

Mindenkinek megy a drukk!

fanni8809

@fanni8809:
Scolo
Sziasztok! Nálam a helyzet változatlan cicifájàs szinte folyamatos hasfeszülés (nekem nincs mensiszerű görcs)meg kómahegyek. A jövő hetet mèg lehet hogy kihúzom doki nélkül,jan.ban a harmadik héten jött a rossz hìr. Scolo te hogy vagy? Hogy bírod a várakozást?
Caroline nàlam is volt ebben a ciklusban éles szúràs azt hiszem a 9.dpon.Szorìtok!
gaboooo
Kecskemét

@joyce:Szerintem lehet, hogy sok. Biztos hatékony ez az INOFOLIC, de ha mást szedsz, akkor érdemes egyeztetni a dokiddal. Én mindent elhagytam, amit eddig szedtem (teák, E vitamin, szelén, B6 stb) Most csak ezt nyomom és a 2000 NE D-vitamint. Viszont, annyira igaz, hogy addig amíg mi magunkat nem rakjuk helyre (gondolok itt az én esetemre az enyhe inzulinrezisztenciámra), addig nem csoda, hogy nem jön a várva várt gyermekáldás. Szóval, akik régebbóta próbálkoznak eddig sajnos sikertelenül, azoknak én mindenképp javasolnék egy inzulinrezisztencia és egy AMH hormonos kivizsgálást egy csipet D vitamin szint ellenőrzéssel. :)
littlebiscuit: El is hiszem, hogy sláger vitamin, hiszen nagyon sok klassz kis vitamin, pedig csak két hatóanyagot tartalmaz :) Itt is nagy szám. :)

starscream

@fanni8809  hát igen, izgulok is :) eddig minden hónapban voltak a hasszurkák, meg mindenféle jel. Most már nagyon feltúrbóztam az e, d vitamin készletemet és a femibiont is szedem 3 hónapja. meg minden hormonomat csekkoltuk terheléses cukorral pár hónapja és az orvos is úgy engedett szabadjára, hogy akkor hajrá :) na de majd jelentek, hogy miújság :) Nektek sokat kellett várni a pozitív tesztecskére?
caroline köszönöm, hajrá neked is!!!
mandurka88

@mandurka88:

mi oktoberben kezdtuk, decemberben volt egy sikertelen beagyazodas (pozitiv tesztek de nem erosodtek, majd  egy het kesessel megjott) es most teszteltem megint pozitivat, tehat osszesen 8 honap. Most remeljuk a legjobbakat. Nekem is volt most szurkalas, 8. dpo-n, meg a mellbimbiom talan jobban fajtak. Drukkolok, hogy a vitaminbomba megtegye a hatasat!  :)

Egyebkent nem gondoltam ra hogy pont most sikerulne, pont a pozitiv teszt elotti hetvegen rendeltem 2 doboz 250db-os baratcserjet meg 50 ovulacios tesztet. :D

fanni8809

@gaboooo: ès hány napra rá lett pozi a teszted?
Nekem ma reggeli negatív. Törlèsnèl rózsaszin megint.

11. Dpo

caroline4

caroline: Én csak a nemvárt után 2 nappal teszteltem.
gaboooo
Kecskemét

@fanni8809:
fuhh sajnálom az első sikertelent, de minden jó, ha jó a vége :) és most hogy érzed magad?

a mellbimbóim mind a 3 próbálkozós hónapban nagyon érzékenyek voltak, de most hiper érzékenyek, és csúcsosak :) a méhem is eléggé húzódik. a férjem azt mondta, hogy olyan vagyok, mint egy radiátor :)
én azon gondoltam, hogy vajon mitől lehet, hogy amióta próbálkozunk, azóta az ovu után a progeszteron szint ennyire durván hozza a jeleket, míg előtte amikor még figyeltünk (pedig akkor is volt ovum, mert éreztem), akkor meg semmi jel nem volt, cici biztos nem! a magas hő és a folyás valószínűleg volt, de ilyen érzékeny cici és a méh fájdalom nekem nem volt előtte az ovu és a mensi közötti 14 napon. Szerintetek? És biztos, hogy nem azért, mert nem figyeltem a jeleket anno. Lehet, hogy ennyit számít, hogy a fickók zöld utat kaptak?
mandurka88

@starscream:

Köszönöm a véleményed, én is arra jutottam, hogy megbeszélem az endokrinológussal. A szelént ő írta elő, mert kiderült, hogy nemcsak pm-alulműködésem van, hanem Hashimoto is, brutál magas értékkel.

Az IR nálam egyelőre csak gyanú, de azért változtattam az étkezéseken. Mozgás volt eddig is, úgyhogy azzal nincs gond. Aztán meglátom.
Egyébként teljesen igazad van, először magunkkal kell foglalkozni, így sokkal nyugodtabb lettem én is, miután mindenféle kivizsgáláson átestem. Végre megtaláltam a nekem legjobb orvosokat is, úgyhogy már csak a pozi tesztet várom. 

joyce
Budapest XX. kerület

Sziasztok!

@fanni8809:

Igen a hasgörcsölés (menzesz szerűen) sajnos elég sokáig jelentekzik. Nálam a mai napig meg van, azt mondják hogy a méh helyezkedik és növekszik (nálad még a helyezkedés van a terítéken). Ha nagyon zavar egy kis magnéziummal tudod a görcsöt/görcsöket enyhíteni.

@mandurka88:

Sokat jelent az is ám hogy "rendesen" próbálkoztok, azt szoktuk itt a fórumon mondani hogy a kis katonák a női szervezetett nagyon megtudják bontani/keverni és szerintem ennek hatására bizony bizonyos tünetek felerősödnek amik inkább gyengébben vagy egyáltalán nem jelentekznek.

Szóval én is bejelnetkezem, velünk elvileg minden rendben (ma megyek az orvoshoz megnézni a kicsi fejlődését), túl éltem a repülést és elég jól viseltem, nálam a délutáni rosszullétek még mindig meg vannak (a hányás csak egyszer fordult elő -amit nem bánok). De szerncsére nekem ez a coca-cola light-zás bevált mikor ézem hogy na kezdődik a hányinger akkor egy deci belőle és minden rendben. Spanyolország gyönyörű volt, ha már a baba idősebb lesz biztos vissza megyünk újra.

Szeretnék gratulálni a pozítiv tesztelős kis csapatnak!!! A többieknek meg kitartást és sok zebra csíkot kívánok, amikor tudlak titeket olvaslak, de nem mindig tudok írni sajnos.

Kép
gorzi
Keszthely

Sziasztok!

Nekem ma megjött,de most nem bánkódok,hanem egy energialökettel indulok az új ciklusnak!Ebben a ciklusban már meglesz a kivizsgálás egy része,mostmár sínen vagyunk :)

Tegnap megvettem a könyvet,nekem tetszik,bár még az elején vagyok mert csak este tudtam belőle olvasni egy kicsit.

Mindenkinek sok szerencsét aki mostanában nem várja!

krystin
Budapest XXI. kerület

Sziasztok lányok,

csak egy villám bejelentkezés az integrált teszt után minden okés 56 mm-es a pici és ficánkol odabent, nyaki redő 1,4 ami tökéletes.

Kivánom ezeket az éményeket, öszintén, mindannyiótoknak,  olyan csoda :)

littlebiscuit

@krystin:

Sajnálom, hogy megjött, de legalább most nem rövid ciklusod volt és egy lépéssel közelebb kerültök a megoldáshoz a kivizsgálásokkal. :)

@gorzi:

Jelentkezz majd hogy mit mondott a doki. :) Nekem szerencsére elmúlott a hányinger, hányás ahogy betöltöttem a 12. hetet. Annyi hogy az étvágyam nem az igazi még. Szinte alig eszek valamit.

@mandurka88:

Sajnos a kis fickók betudnak kavarni a női ciklusba. :) Mi amikor újra kezdtük a babaprojektet akkor rögtön egy majd 50 napos ciklusom lett. A többi ciklusban mindig produkáltam valami tünetet. Szinte a hányinger, hányás, szag undor minden ciklusom végén jelen volt. :) Szóval a mostani sikeres ciklusnál azelőtti nap mielőtt pozit teszteltem teljesen azt hittem meg fog jönni mert úgy görcsöltem aztán semmi. :)

ritus922

@littlebiscuit:

Jaj de jó hogy minden rendben van. :) A mi babónk is ekkora volt 12+3 naposan és a tarkó redő is ekkora volt. :)

ritus922

@littlebiscuit:
De jó! Szuper kis méretek!!!
Jól emlékszem hogy lassan anyudékkal is találkoztok? Ők mennek vagy ti jöttök? Nem emlekszem már a részletekre!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom

@littlebiscuit:
5,6 cm little baba!
Nagy gratula!Nemet tippeltek?

mimkosz
Budapest

@ritus922:

Nálam annyi furcsaság van hogy bár rosszul vagyok, vagyis hányingerem van, de közben meg kívánom az ételt és teljes rosszul vagyok (fizikálisan) ha az adott napszakokban (reggel, délben este) nem tudok enni, eddig ilyen nem volt. A munkámból adodott hogy néha 3-kor sem tudtam ebédhez jutni így csak este 5 körül ettem.

Kép
gorzi
Keszthely

@littlebiscuit:

Szuper értékek, gratulálok :)

@gorzi:

Arra próbálj figyelni, hogy ha érzed, hogy éhes vagy egyél és legyen nálad mindig víz nehogy elájulj mert ilyenkor a vérnyomás is szórakozik az emberrel. Náalm ez kb a 20. hétig volt.

@krystin:

Sajnálom, hogy megjött de legalább normál ciklusod lett. Reméljük semmi komolyat nem találnak a kivizsgáláson.

kiscsillag201
Dunaújváros

Köszi lányok!

Lolo, valóban, végre találkozunk a szülőkkel 4 hónap után - szerdán utazunk haza.. :)

littlebiscuit

Annyira lelomboz, h pecsètelgetek. Már erősebb a szine. Annyira elszomorít. Olyan erősen èreztem ebben a ciklusban az ovut. Ès rá 9 napra azt a hüvelybe nyilallást. Mitől lehet mèg pecsètelni, ha a hormonok rendben vannak?

11. Dpo

caroline4

Sziasztok Lányok, újra itt. :) Kicsit szaggatottan vagyok mostanság, de olvasom mi történik. Őrület, hogy a kismamák vonalzóján már 11-12 hetet látok, pedig olyan mintha nemrég derült volna ki, hogy pozitív a teszt :)

Caroline, Neked is nagyon drukkolok, de szerintem nagyon indokolt lehet a 21.napi vérvétel, mert látszik, hogy a ciklus második felében van eltérés és pont a progeszteront nem tudod ilyenkor, hogy normális szinten van-e, illetve a ciklus első felében vett vérrel együtt kell értelmezni a 21.napit,így lesz kerek egész. A pecsételgetés egyértelműen jelzi, hogy valami nem 100%os. Emellett a sok felfázás? fertőzés? szintén olyan dolog, amit én tuti megnézetnék jobban, mert ahogy írod, aztuán van, hogy sokat vagytok együtt, így gyanítom, hogy a Férjednél lehet valami, ami pingpong szerűen adódik át neked és neki vissza. Ő volt már urológusnál? A pasiknál sokszor ezeknek nincs is tünete, csak a női szervezet jelzi.

Krystin, szép ciklus lett ez a mostani, szerintem nagyon jó jel. Hogyan vágsz neki a vizsgálatoknak, mi lesz a sorrned és mit tervezel megnézetni?

Nekem megjött 2 napja, így hivatalosan is leállt a babagyár, most lesz az élvezzük a nyarat szakasz :) szeptemberben, ha addig nem jön össze, majd elmegyünk dokihoz, hogy hogyan tovább. De mostanra elfogyott a szufla az állandó vizsgálódás, méregetés, időzítés miatt. Szépen hagyom a testem megnyugodni, meg egy kicsit újra spontánná tenni az együttléteinket. Littlebiscuit jól emlékeztél, nekem mondta a jósnő, hogy 2017-ben születik a babánk és ebben az évben fogan, szóval van ideje bőven :D Mindenkinek nagyon nagyon drukkolok!!
bikbok

Caroline, èn is pecsètelös voltam tudod ès ami amugy ezt okozHATja a progeszteron nálam rendben volt. Lehet èrdemes lenne tènyleg azokra a fertözèses felfázásos dolgokra rámenni mert simán az is lehet
.. nekem egyetlen egyszer volt kaptam egy egyszeri gyogyszert ill a párom is beszedtük mindketten pár nap szextilalom na az szèpen kitisztit.. talán èrdemes lenne megnèzni hogy nem-e valami ilyesmi kellene..

Bikbok csak egy gondolat szerintem óriás esèlyetek lesz hogy èpp nyáron kopogtat a meglepi bèbi a gondtalan felhötlen nem eröltetett babavárós hónapokban :)

littlebiscuit

köszönöm Littlebiscuit, megsimogattad a lelkem picit :) meglátjuk, ha jönni szeretne, jöhet bátran.
bikbok

@bikbok: Egy ilyen "komplex" vizsgálat lesz,már írtam róla,befizetünk egy fix összeget, azért vesznek vért tőlem,spermátnéznek a férjemnél,meg lesz nőgyógyászati vizsgálat és beszélgetés is.
Ha van valami orvosolják,ha nagyobb gáz van átirányítanak arra alkalmas helyre.

A vérvételnél nézik a hormonokat,AMH,pajzsmirigy,teljes vérkép.
A férjemnél a spermák számat,alakját mozgásat.Ha nála baj van, van andrológiai konzultáció.

krystin
Budapest XXI. kerület

Gratulálok minden pozitivosnak :)

2.Halgattam rátok és el mentem egy 3. dokihoz aki nem augusztusba adott idö pontott el vittem az összes papirom meg tesztett meg mindent amit le írtam vagy kaptam. 
Megvizsgált azt mondta segit az inositol, de látja ,hogy semmi olyan nagyon gond nincs amitöl ne lenne ovum. De szednem kell ezt a nyavaját meg dtéta stb....hogy ez igy is maradjon.
És itt jönn az egészbe a lelombozo "poén" 35 napos a ciklusom. igy érthetö igy össze is vág a menzeszek napja meg a tesztek eredménye. Jövöhéten folyt köv. Szép Hétvégét kívánok mindenkinek.
babamama29
Tirol

Sziasztok!
Tegnap voltunk az orvosnál minden rendben szerencsére 47 mm-es vagyunk (ebben a korban 45 mm-snek kell lennie úgy hogy tökéletes).
A genetikai vizsgálat 06.01-n lesz a kórházban (végül nem mentünk el sehova sem maradtunk a helyieknél), azért érdekes mert aznap lesz a 3. házassági évfordulon másnap meg a névnapom :-) .
Nagyon boldogok voltunk, ahogy írtam féltem hogy baja lett a picinek a repüléstől, de nem sőt ott kapálozott a kis lábával és a kezével nagyon cuki volt!! :-)

Kép
gorzi
Keszthely

Reggeli tesztem is negatív. Pedig kètfèlèt csináltam. Sajnos el kell majd mennem dokihoz. A felfázás okozhat pecsètelèst mensi előtt? Arra gondolok, hogy esetleg a gyulladás átmehetett a mèhre?

12. Vagy 13. Dpo

caroline4

@caroline4:
Az lehet h gyulladasod van es attol van az allando felfazas.En volt hogy az eves rakszuresre elmemtem es ott jott ki a kenetvetel utan h gyulladasom es fertozesem van ,pedig tunetem semmi nem volt.Mondta h akar furdoben is elkaphattam.Lehet erdemes lenne neked is kivizsgaltatni ezt is.Mert tudja a baboca h meg nem tapadhat meg,mert valamit ki kell kezelni.Viszont te szedtel antibiotikumot igaz ott az ovu kornyeken?Nem lehet h az eltolta a dolgokat es azert negativ meg mert nem is vagy meg a 12-13.dpo-n?Pecseteles van azota is?

mimkosz
Budapest

Igen pecsètelek. Már nem rózsaszin hanem sötètbarna.Fura. Görcsölölök is most. Szinte tuti h holnap megjön.
Csak egyetlen szem antibiotikumot ettem. A hőgörbe azt mutatja amit èreztem is. Ma a 12 v. 13. Dpon vagyok.

Hallottatok a Vènusz cseppről? Cickafark, palástfű, pásztortáska kivonata.
Most pont ez kell nekem. Cicka a felfázásra + gyulladásra, peteèrèsre. Palástfű pedig mèerősítőnek + beágyazódáshoz. Pásztortáska vèrzèscsillapítónak. ( pecsètelèsre)

Vki ismeri?

caroline4

Caroline sajnálom.. na vèrzèscsillapitós gyògynövènyre nem hinnèm hogy szüksèges lenne - elvègre le kell hogy váljon a nyálkahártya igy a normális.. csak kicsit korán kezdi.. lehet tènyleg nem ártana megnèzni a 21.napi hormonokat is. Plusz amit a multkor irtam a fertözèst jól kiüzni mert szerintem valami folyamatosan ott lappang ami biztosan nem segit a dolgokon...

littlebiscuit

@littlebiscuit:
Akartam mar kerdezni,hogy volt tipp a nemere az ultrahangon?
Caroline en is egyet ertek Little-vel,sztem is verzescsillapito nem kell.Plussz ha most megnezeted a 21.napi hormont is,akkor lehet nem is kellene bekavarni gyogynovenyekkel,mert ha jol emlekszem most nem szedtel semmit.Es akkor tisztabb kepet mutatna lehet.De ez csak tipp.

mimkosz
Budapest

Mimkosz nem volt tipp ficánkolt is pici is ... majd a következön.. addig kifurja a kiváncsiság az oldalunkat. Ráadásul naponta kapok 1-1 megjegyzès mind a kèt oldal javára pl tegnap egy ismerős akinek fia lett: pontosan igy voltam az elsö honapokban tuti hogy fiu. A barátnöm akinek kislánya van: "gyümölcslèt kivánsz? Èn detto igy voltam hónapokon át - talán nálad is kiscsaj lesz".
Szóval nem segitenek cseppet sem :lol:

littlebiscuit

@littlebiscuit:
Baratoknak bejelentettétek már?

kiscsillag201
Dunaújváros

Kiscsillag szèpen lassan haladunk sorban pl most is jön hozzánk egy pár ebèdre ès most fogjuk nekik mondani. A hèten a munkahelyemen is megejtettem. Szoval kezd hivatalossá válni a dolog :)

littlebiscuit

@littlebiscuit:
De szuper :) Barátnőd tudja már (aki ott volt vacsin)?
Caroline: hogy vagy?

kiscsillag201
Dunaújváros

Köszönöm a hozzá nem szólást. Ugy tünik aki PCOS kieset a "játékből". 
Mindenkinek minden jót kivánok a továbiakban. kilépek az oldalról.
babamama29
Tirol

@littlebiscuit:

Gratulálok!

Csajok, megjött volt egy vérfolt azóta semmi.
Most nem tudom mi van, nagyon idegesít ez a helyzet,pedig már kezdtem örülni.
Érdekes hogy a görcsölés azért megvan,de vér sehol.
Tesztet csináltam reggel teljesen negatív.
Szerintetek mi lehet a probléma?
Valamiért nem válik le a nyálkahártya.Alig bírom ki 15.-éig.

krystin
Budapest XXI. kerület

@babamama29:
Ne haragudj hogy ezt mondom tegnap írtál én csak ma láttam azt a hozzászólásodat akartam is válaszolni. De nem értem hogy ezért miért kell így reagálni. A hétvége ilyen hogy nem sokan vagyunk fent. Elhiszem hogy most érzékenyebb vagy de nem kell így reagálni. Nekem is volt olyan hogy írtam szombaton és csak hétfőn vagy kedden kaptam választ de nem sértődtem meg és nem hagytam itt az oldalt. Attól hogy PCOS vagy nem azt jelenti hogy nem vagy játékban ugyan úgy te is próbálkozol szóval itt a helyed csak türelem mert nem mindig azonnal kapsz választ.

ritus922

Babamama èn magam rèszèről keveset tudok a pcos-röl ez tèny. De attól mèg lehetnek olyanok akik mèg most fognak olvasni ès talán tudnak mondani valamit.
Talán annyi jut eszembe hirtelen a ciklus hosszról hogy 35 nap a határ a normális ès a már tùpzottan hosszú közt. 35 napnál hosszabb ciklusok már nagy valószinüsèg szerint nem ovulácios ciklusok. Nekem 32 napos volt ez is sokkal hosszabb mint a normál de mèg ok volt.
Be kellene vetned minden eszközt egyszerre a ciklusfigyelèshez lh teszt hömèrès ès akár ultrahang ha èpp belefèr idödbe anyagi keretekbe.
De nem kellene igy leirnod se a helyzeted se a forumot ejnye.

littlebiscuit

Krystin ilyen nálam is elöfordult hogy nehezen indult be..
Talán a hormonok játèka a progeszteron mèg nem esett le elèggè az ösztrogèn pedig mèg nem elèg magas..nade most majd lesz ez a jo rèszletes kivizsgálásotok ès talán okosabbak lesztek ;-)

Kiscsillag ha arra a barátnömre gondolsz ö egy bennfentes ès már règ tudja :)
Szèpen lassan már mindenki ès olyan jó èrzès. Annyit beszèltem fèlre már az elmult hetekben (miert nem iszok mièrt nem akarok halas ètterembe menni stb stb) hogy felüdülès a szabad szó :)
Na ès te, már óriás pocakod lehet? Jol birod? Megy már a baba cuccok shoppingolása?

Bocsi többiek befejezzük a várandós trècselèst rögtön csak egy pici hiradás a règi tagok közt olyan jó :)

littlebiscuit

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?