Új privát üzeneted érkezett!

Szeretném megosztani barátnôm esetét, aki 6 hónapra szülte meg a napokban a babáját, mert a nagy melegben bizony elfolyt a magzatvize. Szerintem is jobb az ilyen helyzetekere felkészülni elôre, ahogy ô is tette. 1, nem szabad összetéveszteni az áltagos folyással a magzatviz-szivargást 2, mentôt kell hívni 3, azonnal le kell feküdni vízszintesen, próbálni kell relexálni. Ez a 3 lépés mentette meg a kevesebb mint 1,5 kg-os baba életét. Szorítok nekik nagyon, hogy minden rendben menjen a hátralévô idôben, kérlek ti is szorítsatok nekik!!! <3 Köszönöm <3
starscream

@gaboooo:

A holnapi vizsgálatot át kellett tenni jövőhét hétfőre...
Tegnap megszületett a dokim kisfia. :)
Így izgulhatok még mi a helyzet.
Nyugodj meg velem is ez van, hol jobban hol kevésbé vagyok jól... egyszer azt érzem valamiért minden tünetem elúszott, és nincs, de nem sokkal később mindig rácáfol a szervezetem. Ma pl, reggel egész sok energiám volt, de kora délutánra szinte séta közben majdhogynem elaludtam...
Próbálj megnyugodni, minden rendben lesz! Nem szabad rosszra gondolni, tudod csak pozitívan! :)
Te mikor mész dokihoz?

Holnap ha lesz egy kis energiám majd írok rendesen :)

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Third Birthday tickers
scolo

@scolo:
Bakker egy picit még bírhatta volna odabent a kisràc :-D Igyekszem optimista lenni nem is gondoltam volna hogy lesz amikor egy kis hányingernek örülnék ;-) Nincs még konkrét időpontom.
gaboooo
Kecskemét

@starscream:
Szorítunk a barátnődnek, manapsàg màr fél kilós kismanókat is megmentenek és egészségesek. Minden rendben lesz.
gaboooo
Kecskemét

@starscream:

Nincsmit ha tudok valamit szívesen válaszolok.
Szorítok a barátnődért,de okos volt,és szerencsére már nagyon jó esélyei vannak egy ekkora babának is.

Csajok, reggel mértem egy elég érdekes hőt.
Esett 0,6 fokot, elég látványos a görbén.
Bár az esés nem meglepő, ciklus.hu szerint ma kéne megjönnie.
Lehet hogy amiatt esett ekkorát,hogy tárva nyitva volt az ablak kinnt meg fúj a szél,mint az állat?
Elég hideg is volt a szobabában mikor felkeltem ( ablak azonnal becsuk) + én az esetek nagyrészében nyitott szájjal alszom (mint a szájbalött tigris :-D )

Tesztet nem csináltam,nem látom értelmét.
Pocsék a görbém,meg nem értek semmi olyat ami bíztató lenne.

29.cn

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!
Nagyon sajnálom a 6 hónapra született pici babát, az öcsèm 6,5 hónapra született, tudom mit jelent. Nem egyszerû helyzet, sok kitartást, ès erôt kívánok nekik!

@krystin: Amig nincs mesni, van remèny! :-) Drukkolok!

Köszi a drukkot csajok, egyelôre használ. :) Hô "fent", èjjel nem bírtam aludni, este hôemelkedèsem,így nagyon melegem volt, ès nem állt le az agyam. Egyre többször jut eszembe a remèny, hogy hátha sikerült :-) viszont teszt negatív. A görbèm alapján szerintetek mikor lenne reálisan esèlyem pozitivat tesztelni?

mrshope
Budapest

Köszönjük lányok a bíztatàst és a kedves szavakat. Átadom neki.
Szerintem csak a következô ciklusban kezdem az inofolic kúrát. Elvileg ma hozza a futár. Meglátjuk. Az esô ellenére szép napot és boldok babavárást és dupla csíkos teszteket kívánok Mindenkinek!
16. cn
starscream

@starscream:
Minden rendben lesz s barátnőd babájával! 1,5 kg már nagyon jónak számít! Ikres csopiba a nagyon sok 1kg alatti baba van, s egészségesek! Sok erőt és kitartás!

Lilypie Kids Birthday tickers

lolo8280
2315 Szigethalom

Sziasztok lányok!
Elég nagy szarban vagyok.. Szerintem. Ma megjött! 29. Lett volna a napja kb, de pár hónapja 2-3 napot késett, olyan mintha azt most behozta volna. De normális ez?! Rendesen vérzek, görcsölök, ezek szerint a mellfájdalom oka megvan. Lehetséges,hog a stressz miatt jött ez most?
Pff annyira elkeserítô, amíg nem próbálkoztunk semmi gondom nem volt! Azóta minden hónapban van valami...
bsophiana

starscream,

Uh 6 hónap az durva.
Engem januárban sokkolt le barátnőm esete ő 1 hónappal szült előbb.
de az ő babája sem volt alig több mint 2 kiló szóval a másfél 6 hónaposan jó kis súly szerintem... biztos nagy és erős baba és minden rendben lesz.

Na ezért hagyom abba a melót szépen a 30. hét körül és pihenek. Nálunk sok kolleganő csak 3-4 héttel szülés előtt megy el és hát szerintem ez nagyon kevés .. Nem beszélve ilyen koraszülési eshetőségekről..

littlebiscuit

@gaboooo:

Hogy vagy? Mi a helyzet?
Van hányinger?

scolo

Ha van tippetek, kèrlek adjatok ötletet. Mi okozhatja, hogy 3-4 napja 37,2 ill 37,3 az esti testhôm? Napközben normál, este kúszik fel, abból èrzem, hogy isszonyú melegem van. Nem vagyok beteg, mèg picit sem, egèszsègileg semmi bajom. Mellette nèha fájdogál a mellem is, èrzèkenyebb. Nagyon bízom benne, hogy baba. Ti hallottatok már ilyesmit? Ma van a nemvárt, de semmi, ès szerencsère reggeli hôm is fent mèg.

14. Dpo
mrshope
Budapest

@mrshope:
Az esti ho mindenkinek magasabb.Tehat ha a reggeli 37 koruli,akkor a 37,2 szerintem rendben van.Hobol.nezed a dpo-t?
Mert ha ovus teszt alapjan,akkor lehet,hogy meg azert negativ a teszt,mert nem vagy a 14.napon.
A hod nagyon biztato!Szurkolok nagyon!
Starscream nagyon sajnalom a baratnodet!Hogyan vette eszre,hogy az a magzatviz?Vagy nem csak szivargott?
Caroline hogy allsz a hovel?
Little mikor mentek a genetikai szuresre?

mimkosz
Budapest

@mimkosz:
Köszi, ez igaz. Csak olyan melegem van tôle, huhh, nem bírok aludni.
Ovuteszt, nyák, ès ovus hasszurka alapján nèztem az ovut, eddig mindig jól saccoltam. De a holnap mèg teljesen benne van, hogy megjöhet.
mrshope
Budapest

@scolo:
Köszönöm kérdésed hànyinger az nincs csak fàradt vagyok nagyon meg kàba pici hasszurkàval megbolondítva. Reggel csinàltam egy tesztet az elég erős lett úh. remélem nincs gàz. Nálad miújs?
gaboooo
Kecskemét

@mrshope:
De volt mar ilyen magas a hod regebben is?
Lehet hogy a gyogyszer rendezte a ciklusodat ebbol a szempontbol is.Csuriban az ujjam!

mimkosz
Budapest

@gaboooo:

Biztos nincs gáz :)

Én aki nagyon kevés alvással megvoltam, most rendszeresen napi 10-12 órát alszom. Este 7-9-et, és délután is megvan a 2-4 óra. Van hirtelen előtörő hányinger, néha szúrkál a hasam.
Jó lett volna, ha ma mehettem volna vizsgálatra... nem bírom ki hétfőig...

@starscream:

Minden rendben lesz a barátnődnél :)

@mrshope:

Szorítok neked :)

scolo

@mimkosz:
A höm szèpen fentvan. Ma 8. Vagy 9. Dpon vagyok, volt pár enyhe szúrkálás mindkèt oldalon. Mellem nem fáj, csak teltebb.

Rengeteg munka van mèg mindig, várom a tanèv vègèt.

caroline4

@caroline4:
Mikor kezdesz el tesztelni? :D

kiscsillag201
Dunaújváros

Sziasztok lányok!

Sikerült a pedagógus minősítésem, úgyhogy lehullott az a nagy "stresszfüggöny"! :)
Talán így már eljön a mi babócánk ideje is! :)

Caroline hogy vagy?

Krystin pár napja barnáztál, nem? Mert ha elmőlt az jó jel! :)

mrshope veled mi újság?

12.cn
kolibri25

@kolibri25:

jól vagyok köszönöm. Túlságosan is, mert semmi tünetem nincs. Valaminek már azért örülnék. Tegnap volt pár szúrka, de még egyelőre várok rájuk. :) hátha ma érzek majd valamit, végülis még csak reggel van :)

@kiscsillag201:

teszteltem ma reggel, de negatív, mint egy ágyu. Nem lomboz le, mert korai volt :)

caroline4

@kolibri25:

gratula a pedagógus minősítésedhez. Ügyes vagy!

9 v. 10. dpo

caroline4

@kolibri25:
Köszi, én ma új ciklust kezdtem, nem kaptuk el a lekésett ovut. Amióta "rendben" működöm sok új tünetet produkálok, könnyű volt így odaképzelni ami nincs ott.
Kövi ciklus végén látogatunk haza, pont a 27.cn-en repülünk, emiatt is nagyon örültem volna, ha most jön össze, és addigra megerősödik. Sebaj, a kövi a mi hónapunk, az első igazi, éles ciklusunk tavaly szeptember óta, úgyhogy erősen kapaszkodó kisbabánk lesz, nem bántja majd a repülés se :-)

Nektek megy a drukk csajok!!! :-)

1.cn
mrshope
Budapest

@kolibri25: Gratulálok!
Igen volt barnázás,azóta semmi,de olyan hülye hőket mérek... Ebbe szerintem nincsen baby,de holnap reggel azért ellövök egy tesztet ha addig nem jön meg.
Nekem sincsen semmi tünet néha egy kis görcs meg szurkálás,de se cicifájdalom(pedig mensi elött szokott) se más.

30.cn

krystin
Budapest XXI. kerület

Lááááányok!!!!!

KÉpzeljétek, ma munka közben, olyat nyillalt alulról belém, hogy lépni nem tudtam. Mintha kést szúrtak volna belém lentről. Nagyon durva volt, épp egy kolleganővel beszéltem. Látta az arcomon, hogy nagyon fáj, kérdezte mi a baj? Erre mondom, nagyon nyillal valami ott lent. Kb. 3 ilyen nyillalás volt, aztán elmúlt nyomtalanul.
Ez volt fél 2-kor. Most meg mosdón észrevettem, hogy rózsaszines-barnás krémeset töröltem. Még sose indult ilyen hamar a pecsételgetés. Legkorábban a 11. dpo délutánján, de most még csak a 9 vagy a 10. dpo-n járok. 

Szerintetek a beágyazódást éreztem és annak a jele lenne az a pasztelszinű krémes valami? Volt ilyen fájdalom anno a kislányommal és a fiamnál is (korábbi feljegyzések alapján). de beágyazódásos vérzésem sose volt még.  Annyira izgulok.

caroline4

@caroline4: Nagyon drukkolok Neked, hogy így legyen! Amit leírtál, az teljesen megfelel a beágyazódás tüneteinek és az időzítés is jó! Minden nap feljövök ide is, hátha valami jó hírt olvashatok! :)

Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa

@caroline4:

Ha a 9.-10. dpo-n vagy akkor simán lehet beágazódás. Én nagyon szurkolok hogy most ez a hónap sikeres legyen neked. :) Meg ha tapasztaltál már ilyen nyilalást az előző terhességeid elején akkor még nagyobb rá az esély. Írd majd ha van valami fejlemény. :)

@kolibri25:

Gratulálok neked. :)

@mrshope:

Sajnálom hogy megjött, de neked is majd ez a hónap meghozza a két csíkos eredményt. :)

@littlebiscuit:

Mikor mész a 12. heti genetikai uh-ra? :) Izgulok érted hátha neked már tippelnek a nemére. :)

Többiek hogy vagytok? Én kedden megyek 14 hetesre hátha akkor már én is többet tudok hogy Marcellünk vagy Lillienünk lesz. :)

ritus922

@caroline4:
Nagyon drukkolok! Simán jó beágyazódáshoz a dpo alapján!

Krystin: ha nincs is baba, akkor is legalább normál hosszúságú most a ciklusod, nem olyan rövid mint eddig!!

Kik nem várják még mostanában?

lolo8280
2315 Szigethalom

@caroline4:
Szuper hírek! Szinte biztos a siker, én úgy vagyok vele, ha magamnál ilyet tapasztalnék, biztos lennék benne, hogy beköltözött a baba!!!! Nagyon drukkolok, de szinte már nem kérdés, ez a te hónapod! :-)
mrshope
Budapest

@ritus922:
Köszönöm a bíztatást, nagyon csuriban a kezem, alig várom, hogy nekiláthassunk! :-D Reggel picit könnyezett a szemem, de gyorsan túl voltam rajta. Már ki is találtam a magam mesèjèt: mivel a 6-os a kedvenc számom, ès 6-ra esik az ovum, így biztos a siker 2016.06.06-án! :-D Tudom, bolond vagyok, nèzzètek el nekem. :-P
mrshope
Budapest

Na èn meg picit elkenődtem, mert a pecsètelès megmaradt. Törlèsnèl is olyan. Ès visszagondolca a múlt ciklusban is ki voltam akadva hogy a 10 dpo estèjèn elkezdtem a rózsaszinezèst. 4 nappal mensi előtt. Pedig a hofmonjaim jók. Lehet ez is egy korai mensi jel.

Bár a hüvelybe nyilallás nem volt múlt ciklusban. :cry:

caroline4

kolibri25: Gratula a minősítéshez :)
caroline4: Szorítok nagyon, hogy beágyazódási pötyi legyen :) Az pedig, hogy most tovább tart lehet, hogy csak azért van, mert lassabban ürül ki. Ne add fel! :)

Én ma délután megittam az első inofolic-os pohár vizemet. Semleges az íze, ami nagyon jó. Napi kettőt írt fel a doki. Egyet reggel egyet este. D3 vitaminból bevásároltam, szóval nem lesz gond a napi 2000 NE-vel sem :) Ami problémás nekem az a szénhidrátmentes életmód :( Napi 160g, az amit bevihetek :( és most kellett rájönnöm, hogy az mennyire semmi :( Iszonyat nehéz lesz ez az életmódváltás dolog :( de egyenlőre próbáljuk buliként felfogni, hiszen amúgy sem jó a sok szénhidrát fogyasztása senkinek, így hála istennek a férjem is partner ebben. :)

Ma ezt ebédeltük: 

http://gasztroabc.hu/recept/18697_pulykafasirt/
Joghurtos, fetasajtos, foghagymás mártogatóssal, nyers zellerrel, répával és kígyóuborkával:) 

17.cn
starscream

@caroline4:
Meg ne fesd az ordogot a falra.Viszont lehet h erdemes lenne a 21.napi vervetelt megejteni.Az ugy emlekszem kimaradt multkor ugye?
Mert lehet higy a ciklus masodik feleben van valami kis gikszer,ha idaig nem volt ez a negy napos barnazas.
De nagyon drukkolok!

mimkosz
Budapest

Mimkosz. Elmentem a beutalóèrt, de nem adott a doki. Azt mondta nem látja szüksègesnek. De lehet csak simán lerázott.

caroline4

@caroline4:
Ha megjonne probald ujra kerni.
Allitolag a kettot egyutt nezik.De azert elszomorito,hogy az embernek ezert harcolnia kell,vagy maganuton fizetsz erte.

mimkosz
Budapest

@mimkosz:

igen, valamit kell kezdeni ezzel a hosszú pecsételéssel, nem normális ez sehogysem.

Azon gondolkodom, hogy milyen nagy lehet már a pocid. Tennél fel képet róla? Kiváncsi vagyok, biztos szép kismama vagy. 

Én személy szerint bárkitől szívesen fogadnék pocakos képet. :) Olyan jó látni, vágyni rá, így lehet könnyebb lesz bevonzani egy sajátot :)

caroline4

Caroline csak gondolj rám! 2-3 napig pecsèteltem 13dpotol. Teljes feladtam ès aztán mègis.. soha nem tudni mi jön..
Nagyon szurkolok!

Ritus
Pènteken megyek a genetikaira nagyon izgulok..

littlebiscuit

Caroline4: most csináltam a héten, ma 23+6 napos vagyok, köldöknél 104 cm!

lolo8280
2315 Szigethalom

Caroline lehet hogy ez egy jó jel!
De megértem hogy aggódsz,én is folyton azon gondolkozom hogy nem stimmel valami.
Alig várom a kivizsgálást.

Lolo nagyon csini pocid van!
Igen mostanában (március,április) rendesen jött meg ennek örülök!

Sajnos manapság a pénz beszél,és senkit nem érdekel az ember fájdalma/ideje/aggodalma.
Nagyon ritka az az orvos aki pénz nélkül is ugyanolyan fontos!

Nem tudom hallottatok/olvastatok-e róla hogy az Ördög Nórának most jött ki új könyve pont a gyerekrevágyás/várás témában.
Nekem megtetszett szerintem a héten megveszem. ;-)

30.cn

krystin
Budapest XXI. kerület

Sziasztok az INOFOLIC-ról találtam egy tök jó leírást. Ha érdekel titeket itt a linkje: http://www.eletforma.hu/test-es-lelek/uj-felfedezes-a-cukorbetegseg-de-a-meddoseg-ellen-is-fontos/

starscream

@Caroline annyira szurkolok, szerintem is jót jelentenek a jelek!

@Lolo nagyon szép a poci - szerintem is jó látni, akinek összejött már.

Az Inofolicot javasolta nekem is a nőgyógyász, de csak úgy, hogy ha gondolom, igyam napi kétszer. Viszont nem tudom a jelenlegi vitaminadag mellé mennyire lenne jó.
Most napi egy folsav, elevit+, magnézium és szelén az adagom. Mit gondoltok, sok lenne már ezekhez?

joyce
Budapest XX. kerület

Van olyan ,hogy valakinek a 40 es teszt tul erös? Vagy ez még az a kategoria ami mindenkinél müködik normális esetben?
babamama29
Tirol

babamama,
szerintem a 40-es az inkább gyenge.. a 10-es az erős érzékenyságű. AZ átlag a 25-ös..

Starscream, az Inofolic itt olaszországban is nagyon menő, csodaszerként ismerik. Nekem is ez lett volna  a következő hónap uj terméke, ha nem jött volna össze. Csak rágondoltam és sikerült is :D

Lolo de helyes a pocak :)

Krystin, én is gondoltam rá, szeretem ahogy ír és olyan jó olvasni mások tapasztalatát a témában. Akik tudják hogy nem mindnekinek csettintésre jön a baba és bizony sok türelem és erő kell. Szerintem én is megveszem ahogy most otthon leszünk.

littlebiscuit

@littlebiscuit:

Elvileg holnap lenne az ovum hasam szurkál kicsit. 
A jobb oldali 30as- a bal 40-es Digi de nam nagyon erösödik mig a 30-as igen

babamama29
Tirol

Sziasztok!

@gaboooo:

Mi a helyzet veled?

@kolibri25:

Gratulálok :)
1 ciklus csúszással ugyan de nagyon várom a fejleményeket nálad :)

@caroline4:

Én a 9. és a 10. dpo-n töröltem barnát, és láttad pozi lett a tesztem, így ne temesd a ciklust :)
Ki kellene erőszakolni valahogy azt a 21. napi vérvételhez való beutalót, bár lehet jön a "zebra" és akkor nem is kell... :)

@joyce:

Szerintem sok lenne, nagyon megterhelnéd a veséidet.
Talán a folsavat helyettesítve sz Inofolic-kal meg lehetne próbálni, de ez csak az én meglátásom! 

@babamama29:

Nos, egy egészséges embernek a 40-es teszt erős, de neked PCOS-ád van, ami eleve megemeli az LH hormon szintet, így ha a ciklusban van LH-csúcsod akkor ez a kevésbé érzékeny teszt fogja kimutatni. Az érzékenyebb tesztek sajnos mutathatnak hamis pozitív eredményt, mivel mint ahogy az előbb említettem eleve magas az LH hormon szinted. De ez csak az én véleményem... 

scolo

@lolo8280:

de cuki pocak, csinos kimama vagy.

Nem erősödött a pecsételés, tegnap fél4-kor volt, és és estefelé törlésnél. Azóta nem jelentkezett. De majd kiderül. A hőm 37,05, az rendbenvan.

görbém:
 http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b9b3c07bf0f70b7812f946c9322e981b_160429_160526_1464220800_.png

De szerintem egy vagy két nappal később volt ovu. Valszeg a 18. ciklusnapon. Ha így van, akkor ma a 10. dpo-n vagyok. 

De ki tudja.... 

caroline4

Ördög Nórás könyv kapcsán jutott eszembe, hogy 1-2 hete olvastam Dobó Ági blogját, nem tudom ismeritek-e névről, anno szépségkiránynő volt, egyetemen évfolyamtársam volt,ìgy fb-on a közös ismerősök kapcsán szoktam megosztásaiba bukni.. Az első terhessége előtt megjósolták neki,hogy iszonyat nehéz dolga lesz, most egy "baleset" folytán újra kismama,aminek nagyon nem örült.. (Hu,de felháborodtam ennél a blogbejegyzésnél..). Ezt csak azért ìrom,ha visszakeresitek az ő történetét, happy end, egy kis pozitìv töltetű sztori,gondoljátok olvassátok el, nem ìr rosszul. :)
adele666

Én mindenképp megveszem az Ördög Nóra könyvét nagyon érdekel, booklineba le is akciózták 20%al.
Június elsején lesz a hivatalos könyvbemutatója itt pesten.
Gondolkodom rajta hogy elnegyek érdekel

krystin
Budapest XXI. kerület

Na elküldte a telefonom :-D
Mèg meg akartam tőletek kérdezni,hogy mit gondoltok,reggel 36,3-4- es hőket mérek kelésnél,de napközben meg este ha néha megnézem 37,0-1,2.
Nem nagyon tudom mire vélni tudom hogy napközben más a hő, de én ilyenkor mindig nyugiban mérem tvznél vagy gépezésnél.

31.cn (még semmi kitoltam a tesztelést vasárnapra ha addig nincs semmi még nem bízonlm a ciklusomban)

krystin
Budapest XXI. kerület

@scolo:

Köszi az infot. :) akkor még várok.
babamama29
Tirol

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?