Új privát üzeneted érkezett!

Syl: én mást nem tudok tanácsolni, csak hogy menj el minél hamarabb, mert ez nem nevezhető mensinek. Lehet beerősödik pár nap múlva..de már 6 napja tart.

nita: 135 nap múlva nekem is szülinapom lesz!

Csucsu: biztosan sikerül! és reméljük minél hamarabb! :wink:
Vendég

Puszedli: Én most nagyon reménykedek és bizok is:)
Neked ha jól emlékszem az első hónap volt ugye??
Na ha igen akkor szeretnélek követni. Te mennyit szedtél egy nap belőle?

Kép
csucsu05

Igen, ez volt az első clositis hónap. a ciklus 5. napjától napi 2x1-et.
De mondjuk mikor megláttam a 17. napi UH-on, hogy még csak 13 mm-es, kicsit szomorú voltam. Nem is gondoltam, h így meg fog érni.
Vendég

Sziasztok,

ne haragudjatok, hogy ennyire eltűntem!! Csak próbáltam a Baba-projekről kicsit elvonatkoztatni, mert kezdtem befordulni!
Annus, Puszedli: Nagyon nagyon örülök Nektek!! Gratulálok!
Velem annyi van, hogy 1 hónap pihenő után (ennyit írt elő a doki) a szeptembert végig próbálkoztuk, de sajnos eredménytelenül, tegnap megjött. A vetélés után nagyon megnyúltak a ciklusaim, 37.napon jött meg, pé pedig 22.napon volt. Most hőmérőztem és tök szépen lehetett látni, rendesen felment a hőm és ott i smaradt. Csak sajna tegnap reggel leesett :(
Úgy félek, hogy nem fog összejönni...tudjátok, volt a petefészek műtétem és annak decembertől csökken a hatása...
Puszi Nektek!
kexi

kexi szia...
sikerűlni fog az a baba..már hála égnek elég fejlett az orvostudomány. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

kexi: mi még nem találkoztunk.

Én szorítok neked is nagyon!!
Dec. még azért sok idő van!
Milyen műtéted volt?
Vendég

puszedli mikor is mész dokihoz? :roll: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

csüt.-ön.
Vendég

gondolok majd rád ám........ :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

köszönöm :wink: .

Holnap reggel meg a tüdőgonozóban van jelenésem, kontroll. Röntgen nem lesz, az biztos.

Hányingerem van:), köszi Annus, hogy átküldted! :lol:
Vendég

majd ide is küldhetitek a hányingert ha pocimban lesz a babó...... :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Misszike: még nem teszteltél???? Én azt hittem, hogy már volt teszt és negatív lett és mégsem jön meg. Na nyomás a gyógyszertár és tesztet venni. Az nem jelent semmit, hogy nem akkor voltatok együtt amikor szerinted nem volt pé. A test fura dolgokra képes. Én is akkor estem teherbe a multkór amikor már azt hittem hogy rég vége van a pé-mnek és nem. Én is egy hetet vártam és amikor teszteltem nem reggeli vizeletből, akkor nagyon durva pozitív lett. Szerintem ne várj tovább, mert gondolom te is kapsz majd gyógyszert ha babás leszel és azt legkésőbb az ötödik hétig el kell kezdeni szedni. Nekem azt mondta a doki, hogy ha nem jön meg, akkor első nap már tesztelnem kell és ha pozitív, akkor nyomás hozzá gyógyszerért. Megkérdeztem tőle, hogy az nem késő e, de azt mondta, hogy nem, mert az ötödik hétig nincs baj, de addig el kell kezdeni szedni. Szóval hajrá. Ha babás vagy és egy hetet késik, akkor simán kimutatja a teszt nem reggeli vizeletből is. Gyerünk, olyan szép pozitív tesztet várunk tőled mint Puszedlitől.
Puszedli: majd gondolok rád csütörtökön. A hányinger jó jel, akkor dolgoznak a hormonok. Kérlek küldj nekem is belőle egy keveset.
Én pedig küldöm a menzit annak aki most nagyon várja :D

KépKép
csige-bige

Én is csináltam a nem várt mensi napján egyet, du. És simán kimutatta, h két csík van ott.
Ha meg már egy hete késik, akkor a du.-iból is simán kimutatja.
Vendég

lányok drukk mindenkinek a babóhoz!!!!!!!!!!!!! :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska neked már nem sok van hátra, hamarosan megtudod, hogy van e babó.
Nekem a pé-re utaló hasfájás szinte teljesen megszűnt. Csak néha nyilalásokat érzek, hát nem tudom. Szombat este voltam a 14. napon és akkor időzítettük a "nagy együttlétet". Gondolhatjátok, szombaton két szülinapon voltunk és egy névnapon és egyikünk sem ivott egy korty alkoholt sem, mert tudtunk, hogy este nekünk még dolgunk van :oops: lehet hogy butaság, de mindenre odafigyelünk, néha már azt érzem, hogy ez beteges. Már lassan elkezdem a hold állását is nézni és a szélirányt :lol: de mindent az ügy érdekében. Még szombaton fájdogált a hasam, de szinte azóta semmi.
Az biztos, hogy szombaton igen csak krémes volt a hüvelyváladékom, mert még a férjem meg is jegyezte (bocsi, hogy így leírtam), de mondtam neki, hogy az a jó, ennek így kell lennie. Azért még dolgozunk az ügy érdekében kétnaponta, nehogy megvicceljen bennünket a természet és titkos peteérésem legyen :lol: olyan izgatott vagyok, hosszú lesz ez a két hét még. Az tuti, hogy a menzi napján már tesztelni fogok.

KépKép
csige-bige

Puszedli: június 6-án volt petefészek drillingem (cisztás petefészek) és néztek átjárhatóságit. Az átjárhatóságom rendben van, azt mondta a doki. És a műtét után júliusban össze is jött a Baba, csak sajnos meggondolta magát és július 29-én elvetéltem, műszeres befejezés volt. S mivel ez a műtét kb. fél évig hatékony, után kiújul a ciszta, ezért decemberig össze kéne hozni a Babát...különben lombikban lehet csak gondolkodni! Hát ez van. Amúgy egy éve próbálkozunk...
kexi

csige-bige..jovolna ha nem lenne igaza a dokimnak és mégis lenne pé-m..csak későb...
olyanokat néha én is észleltem hogy fájdogált /fájdogál a hasam..meg néha mindkét mellem.. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csige-bige!

Az alkoholról annyit h én is mindig vigyáztam vele...szóval még azt a havi 1 pohár bort vagy sört se ittam meg ami azért jól esik egy nyári meleg napon...
De a felújítás alatt szinte minden nap ittunk...ugye jó munkás embernek sör van az egyik kezében :lol: A férjem nagymamája feszt tukmálta a sört.Na nem ittunk sokat,én max 1 pohár minden nap,férjecskémnek azért lement 1 v 2 üveg is néha.A végén már elegünk is lett belőle,átálltunk a vízre :lol: Szóval a lényeg h lehet h ez is segített a teherbeesésnek...ki tudja :wink: De én pl a pé után is ittam 1 pohár jó kis bort vagy 2szer.Persze azóta egy kortyot sem.

Kexi,Csucsu!
Jó h jöttetek!!!Remélem hallunk majd rólatok újra!!

annus11

Kexi: szorítok! csak meglesz dec.-ig!!!
Vendég

Sziasztok,

köszönöm a kedves szavakat, én is mindenkinek Babásodást kívánok!! Hétfőn megyek dokihoz, remélem, mond bíztatót is! Bár megmondom őszintén, hogy eldöntöttem: ez a ciklust végig Clostyzom, aztán az év maradék 2 hónapjában minden gyógyszerről, hőmérőzésről leállok és úgy próbálkozunk. S ha idén nem jön össze, akkor lombikbébi...
kexi

kexi össze fog jönni a baba..hidd el...... :wink:
annus majd szolj ha küldhetem az adatokat a táblihoz! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Annus: Köszönöm a kedves fogadtatást. Igérem irok magamról hol tartok és mi újság. :)

Kép
csucsu05

Misszike, hol van az a pozitív teszt??? Várunk ám vele :lol:

KépKép
csige-bige

valaki tegyen ám fel pozitív tesztes képet........ :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska!
Jöhet az adat de priviben küld légyszi!
Mondom mikkellenek!
Kor,mikortól próbálkoztok a babával,kezelések-gyógyszerek,köv.vizsgálat-uh,ciklus hossza és a köv menszi napja,gyerek(ha van),megjegyzés

annus11

Vmi ilyesmiről lenne szó!
Ha vkit kitöröltem véletlenül szóljon,új infók öhetnek,aki be akar kerülni írjon már privit h ne kelljen innen szemezgetnem!Köszike!!!

Kép

annus11

na, annus, hanyadik héten volál először dokinál, és mit látott?
Vendég

Sziasztok!

Megint vagyok!
Nem bírtam sokáig, mi? :wink: :lol:
Szóval a helyzet a következő: annak rendje s módja szerint piri megérkezett, így most az 5. napon tartok, de semmiféle gyógyszert sem mást nem szedek. Szóval ezt a hónapot pihisnek szánom, aztán meglátom, beszedem-e még majd az a 2 doboz Clostyt, amit a doktorbácsim felírt!

Annus! Visszatennél a táblába?
Adatok:
kor - 29
mikortól próbáljuk - 2007. október
kezelések, gyógyszerek - semmi
köv. vizsg. - ?
ciklus - 31 nap (legalább ez beállt az 4 havi Clostytól!)
gyerek - Dani 2006.05.29

Puszedli!
Nagy gratula a pozitív teszthez! Drukkolunk csütörtökre!

Misszike!!
Mi van veled?? Teszt??

Kép
oriandy

KEXI:Neked milyen cisztád volt és hol?Neked mit mondott a dokid rá?Megjött rendesen a vérzésed a cisztától is?
Mert nekem 2 ciszta van a jobb oldali petefészkemen és már 1 hete barnázok és nem akar megjönni,de közben viszont görcsölgetek is sokat már napok óta meg a cicim is fájnak,mint mikor megakar jönni,de nem jön! :? Pedig ennyire már rég vártam,hogy megjöjjön.

Kép

Kép
syl100

Sziasztok lányok!Én is itt vagyok ám,csak néha eltünök:)de ha időm engedi,olvaslak titeket!Annus,hogy vagy?Van újabb babás közöttünk?Látom újoncunk is van,üdv Puszedli!(Remélem,jól olvastam vissza!)Annus javithatnál a táblin,hátha sikert hozz..:)Képzeljétek,3 napja késik a menzim,de nem merek tesztelni,miért pont most lenne szerencsém?Tudjátok,pár hete volt a hsg-m.Fájnak a cicijeim,és egyfolytában úgy érzem,megakar jönni.Fáj a hátam nagyon,viszont van egy új tünetem,ami eddig nem volt:10 napja fenn van a hőm.Mi lehet velem,kérlek segitsetek!:)

salygabó

Salygabó:Miért nem tesztelsz?Nagyon jók a tüneteid! :wink:

Kép

Kép
syl100

Salygabó!

Én megvagyok köszi!Várom h vége legyen a hányingeres időnek!Javítok én a táblin!Ha megmondjátok h mit írjak be!Jósnő még nem vagyok! :wink:

Andy!
Visszateszlek persze!!!Örülök h mégse búcsúztál el tőlünk!!Hát igen,nehéz innen elszakadni :lol: :lol:

Puszedli!
Voltam 4+4 en ,akkor 5mm volt a petezsák!Aztán 6+4en ekkor már a szívhang is látszott a baba 9 mm,majd 9+4en 35 mm a baba!

annus11

annus elküldtem az adatokat... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Salygabó: nagyon jók a tünetek. Én is folyton úgy éreztem, hogy meg fog jönni és nem teszteltem, mert nem láttam értelmét. Egy hét után teszteltem és ott volt a baba. Szóval minden képpen csinálj egy tesztet.

KépKép
csige-bige

Én is csak a tesztelést tudom javasolni,főleg annak akinek minnél elöbb fel kell írni a gyógyszert!Én is azért voltam már dokinál 4+4en hogy felírja a gyógyszert!

Táblit bővítettem!Továbbra is várom az adatokat!!

annus11

Puszedli gratulálok!

Andi tudtam, hogy nem fogod sokáig bírni.

Annus lehet, hogy nekem is be kellene boroznom? A sört nem szeretem.

timejka

Középidőbe mikor olyan sokat akcióznunk kell,akkor én is szoktam inni néha vörösbort. :wink: :lol:
Nekem mától elmúlt a barnázás is,hát mi a franc lehet ez? :?
Ma délután kérek előjegyzést nődokihoz,ahová szerintem leghamarabb csak csütörtökön fogok menni!

Misszike:Hová tüntél?

Kép

Kép
syl100

Sziasztok,

Syl: PCO-m volt és én is sokat barnáztam, s több olyan hónap is volt, hogy végül egyáltalán nem volt vérzésem. És hát baromi nehezen derítették ki, mert nem voltak meg a jellegzetes tüneteim, így aztán ki is zárták. Aztán még is az. A műtét után a 3.héten pedig teherbe estem... 5 hetesen pedig meggondolta magát. :( A vetélés után a 40.napra megjött, iszonyatosan véreztem és görcsöltem. A szeptember volt az első éles hónapunk, most a 37.napra jött meg. Úgyhogy most ismét closty + bromocriptin. Itt tartok most, a ciklus 3. napján.
Annus: Nektek a vetélésed után hányadik próbálkozásra jött össze a Baba? Clostiztál abban a hónapban?
Puszi.
kexi

Sziasztok

Andi örülök hogy visszajöttél, látom te sem bírtad sokáig. Én is így voltam vele, mikor egy párszor elhatároztam hogy nem jövök, de úgy sem volt jobb.

kexi örülök hogy jelentkeztél. drukkolok hogy neked is mielőbb sikerüljön, még december előtt.

Misszike merre vagy? Nagyon eltűntél, vettél tesztet?

syl nem tudom mitől lehet ez a barnázás, legjobb ha adoki megnéz.

én ma vagyok a peteérés utáni 6. napon, reggel annyira fájt a hasam, hogy azt hittem megjön. Most elmúlt, viszont olyan álmos vagyok, hogy mindjárt elalszom.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Kexi!

Hát nekem okt.30án volt a műtét,és utána nem jött meg 92 napig.Aztán dokit váltottam.Az első ciklusom 42 napos volt ugyanis...Ő adott clostyt,küldött vérvételre stb.Minden oké volt.4 hónap closty után gyógyszerszünet,ekkor lettem terhes!A ciklusom pedig beállt 35 napra!

Timejka!

Hát a beborozástól én messze álltam....nem szoktunk inni,max ha vmi ünnep van akkor.A lényeg ha megiszol egy pohár bort a ciklusod alatt,semmi baja nem lesz a babának!!!Mikor meg megtudod h ott van vki a pocidban,akkor úgyis figyelsz már erre!

annus11

Annus én se vagyok alkoholista. Ha néha elmegyünk bulizni, akkor iszom 1-2 pohárkával, persze nem bort, mert nem igazán szeretem. A pohár édes vörösbor lemegy, de több nem. Az biztos, hogy ha bébi van a pociba, akkor odafigyelünk.

timejka

Sziasztok!

köszi Annus, tudom mire számítsak akkor.

Ma tök hülye íz volt egész nap a számban.

Reggel voltam a tüdőgondozóban, mindenáron meg akartak röntgenezni, de nem hagytam magam. Csak légzésfunkciót csináltak, de az normális lett. minden jót kívántak, mondták, h élvezzem a terhességet, ha lesz panaszom, csak akkor menjek. Amúgy egy év múlva kell majd jelentkeznem.

Szia Andy: tényleg jó sokáig bírtad :lol: , de nem baj, örülök, h itt vagy!

Misszike: mi van már?????

Salygabó: én is csak a tesztet tudom javasolni!

Kexi: drukkolok neked is, és mindenkinek, hogy minél előbb kétcsíkos legyen!!!
Vendég

puszedly nem teszel ki vonalzot? :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok! Végre Oriandy sem tünt el! Figyeld csak meg,mivel így bekeményítettél tuti sikerülni fog!
Gabi1,Csige-bige,Puszedli: SEMMI! Vettem tesztet,reggeli elsőből teszteltem és SEMMI! Még piri sem! Már 8 napja késik,giga ciklusom még úgy sem volt! Egyszer ezen is túl kell esni! Azért kicsit zavar ám,mitől lehet ez! Valaki KŰŰŰDJöön már pirit nekem!!!! Akarom...mostantól...
Kexi:szia: 37 napra jött meg?
Akkor énis még jól elvagyok a 36 napommal!
Valaki adjon pirit!!!
misszike

sziasztok,

köszönöm mindnekinek a drukkot, én is ugyanezt küldöm Nektek!!

Misszike: igen, a 37.napon jött meg, előtte meg a 40.-en. A vetélésem óta vannak ilyen baromi hosszú ciklusok, ráadásul nagyon erős a vérzés. Mondjuk most is erős volt, de csak 2 napig tartott, már vége is. Fura dolgokat művelek én is. No, nem baj, hétfőn megyek dokihoz, aztán mond valami okosságot!
Annus: én is eldöntöttem, hogy ezt a ciklust clostizom, de a következő kettőn semmit nem veszek be, csak bromocriptint, az elvileg nekem mindenképp kell a sárgatest hiány miatt...Hátha nekem is ez jön be :D
kexi

misszike: sajnálom!
nem tom mennyire vigasztal, de az én átlagos ciklusnapom 38:(.
Ha ideáig nem volt ilyen hosszú ciklusod, akkor nem árt megkérdezni a dokit. Mondjuk lehet ő sem fog mondani semmi különöset, ha nem ismétlődik meg a hosszú ciklus. De azért vizsgálatot kérhetsz, mármint egy UH-t. hogy lássa mi a helyzet odabenn.

vonalzót csak a szívhang után, babona :oops: :)
Vendég

Kexi: én Júliusban vetéltem,utánna megjött rendesen 28 napra,Szeptemberben már késöbb jött meg,most meg ahogy írtam a 36.napon vagyok. Beszéltem 3-4 napja a dokimmal,azt mondta várjam meg (amit azóta is várok) aztán kezdhetem a Clostit szedni! Mondtam,hogy nincsen Bromom itthon,azt mondta,így az első élesnél nem baj,csak ha beszedtem a Clostit menjek a szokott időben UH-ra!
Puszedli:mégegyszer Gratula! Szépek a csíkocskák! Babona ide-oda vonalzót kérünk...!!!
misszike

puszedli oké..... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én is tök türelmetlen voltam, már alig vártam, hogy elkezdjek szedni a clostit. Bár nem tudom, eddig olyan sokan nem mondták, hogy bejött...meg aztán attól tartok, hogy mivel most a 22.napon volt a peteérésem, a closti felgyorsítja a folyamatot és mondjuk a kb.14-16.napra teszi. De olyan erősen véreztem, hogy szerintem a 14-16.napra nem lesz megfelelő vastagságú a méhnyálkahártyám és nem fog tudni beágyazódni szegénykém ...na, inkább nem kombinálok, meglássuk mi lesz!
kexi

kexi sikerűlni fog az a baba..tényleg ne kombinálj.... :oops: :P :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?