Új privát üzeneted érkezett!

meg a cicim is elkezdett fájni pé előtt, meg is lepődtem rajta de akkor alig észrevehetően.
17. napon voltam UH-on, akkor volt egy 13 mm-es tüszőm, szóval tudtuk, h lassan megérik, és megbeszéltük, h oannatól legalább 3 naponta együtt leszünk.
És pont elcsíptük a pé-t, a 23. napon. Reggel volt tojásfehérjém, és este éreztem egy szúrást is. Másnap fel is ment a hőm.
Vendég

aham, értem. Hát nagyon örülök neki. És remélem hogy 10 nap mulva én is beállok a sorba
gabi1

Puszedli: nagyon nagy gratula. Kell valami gyógyszert szedned most hogy sikerült a baba? Ha kevés volt a progi szinted, akkor bizti kell. Hát, jó gyorsan összehoztátok :lol:

KépKép
csige-bige

Csucsu: Te hova valósi vagy?
Annus: a tábli szerintem nem rossz, mert látjuk, hogy ki hogy áll. Szerintem akik már nincsenek itt, lehet őket törölni nyugodtam. Viszont akik babásak lettek, azok maradjanak benne a táblicskuban szerintem, mert azt jó látni, hogy igen, nekik már sikerült. Nálam a helyet, Gravida+folsav+cicka és palást tea. Doki? Hát ha ebben a hónapban nem sikerül. Köv menzi: október 26, de remélem elkerül és egy olyan embert boldogít majd, aki nagyon várja :lol:

KépKép
csige-bige

Köszönöm, hát én sem mertem volna gondolni, hogy első hónapban sikerülni fog.
Főleg amennyire görcsöltem szerda hajnalban, tutira vettem, h időben megjön, mire felkelek.

Este megyek a receptért. UH-ra jövő 7 csüt.-ön.

Gabi, csige, és a többiek: drukkolok nagyon!!
Vendég

puszedli köszi

Próbálok újra vonalzót betenni de valamiért nem engedi. A profilban az egyebekhez kell berakni ugye?

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Na még is engedte.

Kép

gabi1

Gabi: te is halásztelki vagy?? De jó :)

Csige: Halásztelken lakom azért írtam , hogy közel lakunk.

Kép
csucsu05

csucsu igen, májusban költöztünk ide. ti merre laktok?

Mi a Gábor Dénes utcában. A spárnál jövünk be az Ilonán a Katalin utca kereszteződéséig, ott rámegyünk a Katalinra jobbra, és rögtön az első utca balra. Még teljesen új rész, most épülnek a házak.

Kép

gabi1

Puszedli!
Gratula,csak halkan!!!Ügyik vagytok h így elsőre sikerült!

Többieknek megy a drukk!!!
Táblit akkor módosítom a hétvégén!!!

annus11

Puszedli:Szerencsések vagytok nagyon,hogy elsőre sikerült!Gratulálok nagyon!Amúgy ez volt az első éles hónap nálatok?

Annus:Nekem az adatok:Most várom,hogy megjöjjön,hogy tudjak menni a dokihoz ciszta nézésre és valószínű a köv.lépés Laparoszkópia lesz.4.napja barnázok amúgy.Amit csinálni fogok következő hónaptól az a hőmérőzés,folsav, e-vitamin,barátcserje,Málnalevél és palástfű teák!

Kép

Kép
syl100

Syl: már április óta rajta vagyunk a projekten (hivatalosan).
Szóval ez volt az 5. próbálkozós hónap.
Csak idáig nem nagyon volt pé-m.vagyis nem volt.
Ezért is kaptam a clostit, meg volt hormonvizsg.-om, ahol alacsony volt a progreszteron szintem.
Vendég

Szia mindenkinek!
Puszedli:nagy gratula de még csak halkan!
Végre beindult a szekér!
Csige-b: mi jövünk...
(de még nem jött a piri :twisted: Miért nem,már 4 napja!)
misszike

Gabi: tudom melyik az utca mert mi is most költöztünk a házunkba áprilisban. és ott is nézelődtünk. Mi az Iskola legvégén lakunk.

Kép
csucsu05

Annus: a tábla nálam: closty+choragon és a 8 nap uh! De még nincsen piri! Baba sem és most már ideges vagyok,hogy mi lehet. Voltam rákszűrésen de annak semmi köze nem lehet ehhez...
misszike

Misszike: lehet azért nem jött meg mert már babás vagy:)

Kép
csucsu05

Csucsu: szia! Tuti nem sajna! Ebben a hónapban (vetélés után a 3.hó) voltunk ugyan együtt de nem akkor amikor kellene! Sokkal elöbb! És mivel tabival van pém,kizártnak tartom,hogy az nélkül összejött volna! Azt a dokinak amikor megvizsgált Kedden a rákszűrés előtt érezni kellett volna! De semmi! Nem mondott semmit!
misszike

puszedli halk gratula!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Misszike: akkor meg a következő hónapban sikerül. Bizzunk benne:)

Kép
csucsu05

Csucsu: de akkor miért nem jön már meg? Mindig 28-29 naposak voltak a ciklusaim,ilyen gigantikusan hosszú,máig 34 napos még sosem volt! Nem értem én ezt?!
Puszedli: hogy's mint?
Syl100: húúúha:ez aztán a mindent bele...
misszike

Misszike: És nem érzed a mensit? Nincs jele, hogy készülőben van?

Kép
csucsu05

Semmi!!!
misszike

Akkor nem tudok mire gondolni. És ha esetleg később volt PÉ-d és abból össze jött a babó?? Akkor a tezst még nem mutathatta. És PÉ nem csak fél időben lehet. Van akjinek a 21nap környékén van csak.

Kép
csucsu05

Misszike:Mizus veled?

Én már 6.napja barnázok ma kellett volna megjönnie! :roll:

Kép

Kép
syl100

Sziasztok

Megjöttünk Grazból. Nagyon jól éreztük magunkat, sokat mászkáltunk, nézelődtünk, és persze a hancurt sem hagytuk ki. Jó volt kikapcsolódni egy kicsit, bár a gyerekek nagyon hiányoztak.

Még mindig fájnak a cicjeim, pedig peteérés után max 3 napig szokott utána elmúlik, most nem hogy elmult volna még erősödött. Hát pár nap és kiderül hogy sikeres volt e ez a hónap.

Kép

gabi1

Üdv mindenkinek.
Misszike: szerintem menj el dokihoz, az a biztos.
Hát mi is dolgotunk a hétvégén az ügy érdekében és egyébként is :oops: Kicsit fura, mert most épp hogy csak fájdogált a hasam, ami már teljesen elmult. Semmi éles fájdalom mint szokott lenni. Pedig én rendesen meg szoktam érezni a pé-t, de most nem. Azért bizakodom, mert abban a hónapban amikor multkór teherbe estem, akkor is így volt. Remélem sikerül.
Annus: törsz előre :lol: már tíz hetes is elmultál. Hogy vagy? Hányinger elmult?

KépKép
csige-bige

Sziasztok!
csige, gabi: nagyon szorítok nektek a hónap sikerességéért!!!

misszike:
mizujs? mensi? teszt?

annus: hogy vagy?

Syl: jó sokat barnázol:(.

Csucsu: nekem a 23. napon volt pé-m.

már csak 3-at kell aludni és UH. Kicsit izgulok.
Aludni már szerencsére tudok, bár reggel korán kelek, mert 8 óránál többet ált. nem bírok aludni. Szombaton du. aludtam másfél órát, este fél 10-kor simán elaludtam.
Reggel volt egy kis hányingerem, e gyorsan elmúlt.
Ha minden igaz akkor ma vagyok 4+5 (bár mensi szerint 5 hetes).
Vendég

Hát én egy kicsit dilemmában vagyok a teákkal. Most ugye ittam a 15. napig a cickafarkfű teát, de most átváltottam a palásfű teára. Szeirntem már megvolt a pé-m a jeleket figyelve, viszont mi van ha nem. Nekem mindig később szokott lenni, kb. 18-20. napon. Ha nem volt még pé-m és már a palást teát iszom, nem veti vissza a peteérést? Nem tudom.
Puszedli: vigyázz magadra, pihizz sokat. Kaptál valami gyógyszert?

KépKép
csige-bige

Puszedli: HA a 23. napon volt PÉ -d akkro még bármi lehet :)
Szoritok nagyon , hoyg az Uh mutasson valamiT:)

Kép
csucsu05

Én megvagyok köszke!
Hétvégén vidéken voltunk..hát a vonatozás durva volt...és kiszúrták a fülkében h terhes vagyok :wink: Mondjuk nem volt nehéz dolguk...
A vitaminról most teljesen leálltam,így csak délután jön rám a hányinger,akkor viszont elég erős.Remélem hamarosan elmúlik mostmár.....Bár ugye elsőre bizti aggódni fogok h minden oké e :roll: de remélem hamar meggyőzöm magamat h ez a természetes!

Puszedli!
Várunk a hírekkel!!!

Aki pé elött van az húzzon bele,aki már utána az meg vegyen pár tesztet h kéznél legyen ha kell!!!!Akkor én rókakomát Puszedlinek adtam át,remélem ő is átadja vkinek :lol:

annus11

Bocsánat, ma vagyok 7 hetes(de a baba 4+5), vagyis a 7. hétben, ezekbe a kalkulátorokba bele lehet zavarodni:).

Kaptam Duphostant.

Csige: a teával én is gondban lennék, de én tudtam mikor volt pé, így tudtam váltani. Mérd meg a reggeli hődet, ha fenn van, akkor biztos megvolt a pé (mondjuk oan 36,8-on felül van).

tán a petezsákot látni fogja. De úgy félek, hogy nem. Arra is gondoltam, h bebeszélem magamnak a tüneteket, de mondom a teszt csak nem téved:):), én sem vagyok normális :lol: .
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.10.13 08:01-kor.
Vendég

annus. köszi :wink: , már vártam a jeleket. Remélem hamarosan küldhetem máshová is.
milyen nagy már a babád!
A köv. UH a 12. heti lesz?

a mensimet is elküldtem annak, aki várta most :) .
Vendég

Puszedli: Én most vártam a mensit. Ma reggel meg is jött. Igy szerdám már szedhetem a clostyt:)
Most még örültem a mensinek de a következő hónapban már nem fogok.

Kép
csucsu05

Reméljük Csucsu neked is sikert hoz a closti mint nekem! :wink:

Akkor hozzád küldtem a mensit!

Annus: neked is fájt a derekad?
Vendég

Puszedli: Igen hozzám küldted a mensit. De a következő hónapban a gólyát küld hozzám:)

Kép
csucsu05

oké!
mész majd UH ellenőrzésre a clostival?
hány napos ciklusra számolsz?
Vendég

Puszedli: Most is 30napra jött meg. Amúgy igy szokott 30 vagy 29napra. Igen megyek majd Uh ra .
Hát várom már mi lesz:)

Kép
csucsu05

akkor neked lehet lesz 28 nap is.
akkor neked gyorsan eltelik legalább a pé-ig az idő!
remélem szép nagy tüsződ lesz!
Vendég

Annus: te hány hetesen mentél először dokihoz, és mit látott?
Vendég

Sziasztok: Syl100 egy hete késik már,tesztet nem vettem! De most már az lesz!
Puszedli:hajrá....
misszike

misszike: akkor holnap reggel tesztelsz?
Vendég

puszedli akkor majd nekem is küld a szerencsét,hogyy ha megjön nekem is sikerűljön a clostival a babaó........ :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita. megkérdezted akkor a dokidat, hogy mikor kell elkezdened a clostit?
Persze, szorítok neked is! Hátha neked is szerencsét hoz!
A többieknek is szorítok!
Vendég

Sziasztok!
Ma reggel teszteltem egy negatívat.1hete barnázok és még mindig nem akar megjönni,szerintem a ciszták miatt.Most nem is tudom,hogy mit csináljak,kitudja mi lesz ebből?

Kép

Kép
syl100

Kép a tesztem
Vendég

Syl: a dokihoz mikor kell menned?
ha már 6 napja barnázol, lehet nem is fog megjönni normálisan. Mennyire erőteljes a barna?
sztem hívd fel a dokidat.

Azt hittem kisebben teszi be a képet.
Vendég

Azt mondta akkor menjek,ha megjön!Nincs sok csak tisztasági kell és amúgy halvány barna!Nem tudom felhívni,mert ez nem magándoki és ide előjegyzést kell kérnem,mindig más van!

Kép

Kép
syl100

Puszedli: :):):) GRATULÁLOK:)

Kép
csucsu05

puszedli gyönyörű képet tetél fel......... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Remélem már lassan én is feltehetek egy hasonló szép képet:)

Kép
csucsu05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?