Új privát üzeneted érkezett!

Szió!

Gergőt utólag én is köszöntöm, ez az igazi Rambóka?

Nyüszítős esték? ajajjjj
Nekünk az este jó volt :) fürcsi után evett és aludt 2-ig csak lestem, aztán 6kor...azóta nyüszít, végre most leraktam erre riasztott a légzésfigyelő :x de ő békésen alszik, még jó hogy nem kaptam ki csak rohantam és lestem

Békés délután és éjszakát!
Vendég

hajni, sztem is tesztelj egyet!!!! ha terhes vagy, lehet, hogy kell szedned egy kis progit.

Kép

Kép
csillagfény

Sziasztok!

Tegnap tényleg Gergely nap volt! :)

Azt tudom, hogy Rambóka fia Gergely, de Ezo és Bee fiacskája Gergelyek, vagy Gergők? :roll: Na ebben nem vagyok biztos! :?
Vendég

Utólag is boldog Gergelynapot minden érintett babának :) (bár Rambóka Gergője már inkább kisfiú kategória... nem?:)))) (fú az a kép Johannával hát az valami döbbenetesen aranyos :))))
Vendég

Gergelyeknek én is sok boldogat kívánok, ha most ünnepelték ;)

Kép

Kép
bettica

gergelyeknek én is boldog névnapot!!!!!!!!!

lányomnak megvolt élete első csókja :lol:
barátnőm kisfia lesmárolta. zsuzsi meg hagyta. többször is. jaj, mi lesz 15 év múlva????????? :lol:

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Köszönöm az érintett nevében! :D

Dimet!

Nekem ma az jutott eszembe a Lidl szórólapjában szereplő kislányfürdőruhák láttán, h. mi kisgyerekként egy szál bugyiban v. anélkül Balcsiztunk, ezt ma már nem merném megengedni a lányomnak (ha lenne), ennyi pedofilbotrány után! Rettenetes!
(Azt hiszem a fiamnak sem fogom! :? )

Látom ma nem csak nálunk volt hiperhiszti! :twisted:
De mindenen ám! :shock:
Miközben én ezerrel küzdök az álomkórral minden délután.
(És vesszenek a fűnyírósok! Pláne, akik szerint a délutáni pihenő a legalkalmasabb időpont a motor túráztatásához! :evil: :evil: :evil: )

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Rambóka: délutáni pihenő? Mi az?:))))))))

Ma rendberaktuk a terasz egy részét... asszem kicsit túleröltettem magam, estére már kicsit kellemetlennek éreztem a pocakom (lehet, hogy nem kellett volna bazi nagy cuccokat lecipelni a negyedikről?) Mondjuk most már OK minden, kellett egy kis nyugi (és egy újabb rész Millenium... ez a 2. évad kezd egész jó lenni... 3 évadnyi megvan, egyszer csak végignézzük:)

Szökés 3. évad (teljes) nincs meg véletlenül valakinek? mindenhol csak a 13. részig van fent...

Ja... és Lilla kapott 2 tündéri sapkát:) éljenek a kínaiak:) Az egyik 500 Ft volt a másik meg 700... kb. mint használtan lenne. Nem rossz:) (a mostani sapkája is kínai boltból való de olyan jót azóta se sikerült találni... az valami tündéri... csak ugye még tavaly nyáron vettük neki amikor még bazi nagy volt most meg éppen jó rá... még néhány hét és kinövi).

(a bőre meg katasztrófa... protexin és Halicar ide vagy oda... írtam Békynek, remélem legalább ő fogad SOS... de még nem tudom miből fogjuk kifizetni ha az integrált teszt is 28e Ft minimum...)
Vendég

Kép

Amíg a táblázat kezelője nem jön...Módosításokat pü-ben!Köszönöm.
tabla

bocs...

Kép

Amíg a táblázat kezelője nem jön...Módosításokat pü-ben!Köszönöm.
tabla

Sziasztok!

Miccsa pangás van erre! :roll:

Gondolom mindenki élvezi a hosszú hétvége örömeit! :)

Ma egész nap vendégeket fogadtunk :)

Lányok!
Tervezünkk a gyerekünkkel 4 hónaposan egy horvát o nyaralást! Északi részén. Autóval utaznánk. A nagy család! Nagyszülők tesók stb.
Vélemény? Lehet menni négyhónapossal? :roll: Több topikban olvastam, hogy van aki fiatalabbal megy! :roll:

Kérdés!
Milyen utazóágyat érdemes venni? Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Jövő héten megvennénk, hogy szoktassuk a gyereket az ágyhoz!

Csakegy!
Valamikor említettél fürdető vedret... az csak újszülötteknek jó, vagy nagyobbaknak is? Hogy néznek ki? Könnyebb lenne egy ilyet vinni, mint egy kádat! :shock: :lol:

Válaszok ráérnek kedden is! :lol: :lol:

Pusszantás!
Vendég

Gergőnek utólag boldog névnapot! :D

Nálunk ma a sztár a franciaerkélyajtó volt, némi redőnyveregetéssel, becsukás után hiszti, meg kulcslyuk-zár nézegetés kissámliról. hihetetlen mit lehet ezeken órákig elnézegetni! ellenben a mesekönyvek, meg a játékok ki a fenét érdekelnek.
evésnél Marci meg olyan pofával ízlelget mint valami kis császárutód, aki nagy kegyesen benyalja a 3 fogásos ebédet... hihetetlen édes!

akinek vannak nagyobb gyerekei, ovisok, bölcsisek... úgy hallottam elég sok gyerek skarlátos....
igaz ez? nálatok is? ez hogy előzhető meg?
azt olvastam a neten, ha a gyerek skarlátos lesz, neked is kell penicilint szedni, hogy el ne kapd.

Marcinak is kéne sapit venni. nekem meg pizsit. a gáz az, hogy messze lakunk minden normális hellytől, ahol ilyeneket lehet kapni.

Rami, füldugó!!!!!!!!!!!! mi még a panelban csináltattunk a fülészeten. szupcsi jó. csak a gyereket hallod, meg az ébresztőórát, a telefont. de a gépzajt, forgalmat, szonszédokat, ilyesmit nem. munkavédelmi füldugó. 2000 ft volt egy db, és évekig jó.

de csinálnak olyat is, amitől a gyereket se halllod... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
csillagfény

Kavicska: kisebb sokkal a vödör... DE! szerintem inkább keress valami felfújható minikádat... (anno utólag én is azt mondtam, hogy inkább valami felfújható AKÁRMIT kellett volna vinnem... kapni is lehet felfújható kiskádat de az nagyon drága... esetleg érdemes a teszveszen/ebayen megnézni... de ha mázlid van akkor lehet, hogy találsz olyan játékszerű izét ami hasonlít egy kádra és alkalmas a fürdetésre:) (mini úszómedence?)(egyébként meg addig menjetek a gyerekkel amíg pici és szopik... amikor még nem kell a napirendjéhez alkalmazkodni és bárhol hajlandó aludni...)
Vendég

sokan mennek, repcsivel is pici babákkal. szerintem addig edzéseket tartsatok, kocsikázásból, hogy hozzászokjon. zsuzsi is elég jól bírja. sokszor megálltok.

csakegy,hékás, ne emelgess!!!

3. napja vacsizok. bűnös dolgokat. holnap már megyünk haza, abbahagyom. ígérem, ígérem, ígérem...... :lol:

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Sziasztok!
Csatlakozhatok?
Van két pozitív ovu tesztem és két pozitív terhes tesztem is
:lol:
Erősödő csíkokkal mindkettő!
Kedden bejelentkezek a dokibácsihoz!
Mire számítsak, mit fog mondani?
Lesz UH is?
Ha minden igaz, akkor az utolsó mensi első napjától számolva most vgyok 39 napos!
kiskiss

Juhúúúú!
Csináltam én is ilyen képes vonalzót!
Hát ez nagyon király!
Ja, tud nekem valaki segítani abban, hogy a ciklus.hu-n bejelöltem, hogy poz. a terhes teszt és mégsem mutat szülés várható időpontját meg ugyanúgy várható mensi és peteérés van bejelölődve rajta!
Valami nem kóser :)

http://babafalva.hu/portal/modules/tick ... _baba7.png

remélem sikerül a vonalzót betennem!
Ha nem, majd még du. próbálkozok!
Jó étvágyat mindenkinek![/img]
kiskiss

Kiskiss: üdv a csapatban:)))))))))
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük a táblázatot! Nekem nagyon sokat segít, hogy képben legyek, ki hol tart :)

Kiskiss: Üdv nálunk! Ha a péd a 14. napon volt, akkor lassan megcsinálják neked azt az UH-t, amivel bebizonyosodik, hogy van egy dobogó kisszívecske a pocidban ;) Szóval első lesz az UH a doki részéről, lehet csinál rákszűrést is, ha régen volt. Aztán UH lelettel mehetsz a védőnénidhez és megkapod a kiskönyvet, majd vérvétel, EKG, stb...
Gratulálok a pozitív teszthez. Felteszed nekünk? Szeretjük nézni :D

Kavics: Irigyellek benneteket ;) Idén mehettek nyaralni. Én nem tudom, hogy miként bírnám egy pár hónapos babával azt a "hosszú" utat... :roll: Mindenesetre lehet abban valami, amit Csakegy mond. Egy ekkora baba talán kevésbé lesz "hisztis" az út miatt...

Csakegy: Tudom, hogy a felújítás az felújítás, de te kismami vagy és nem csak magadra kell vigyáznod. Tessék kevesebbet bevállalni és többet pihenni ;)

Monee, Monácska, Kincs, többiek ???? Remélem mindenki a hosszú hétvégét élvezi, meg a jó időt...

Ja és a csomagom is alakul már, a nagyja cucc benne van a táskákban. Furcsa érzés volt így pakolgatni a kórházi csomagunkat...

No, megyek teregetek, aztán hazahozzuk az öreget (lepasszoltuk erre a 3 napra :D, tök jó volt ez a pár nap magány) :(

Hihi, most nézem: Anyának már nagy pocakja van! :lol:

Kép

Kép
bettica

Bettica! :)

Ez nagyon jó!! :) Csomagolás! :) Hiába, Te vagy a következő! :)))

Kiskiss!
Üdv. közöttünk! :)
És gratula! :)

Csakegy! Dimet!
Köszi a megerősítést! :) No, akkor körülnézek a halpiacon, hogy mit lehet venni! De ezt a műanyag kiskádat hamarosan ki fogjuk nőni, mert ez olyam, hogy van benne újszülött szűkítő. Gyárilag így csinálták, nem lehet kivenni. Szerintem még kettő hónap és nem fér bele! :lol: :lol:

Csillagfény!
Jót nevettem a fiadon. Tutti, hogy egy ajtó érdekesebb!! :lol: :lol: :lol:

Ezen a héten kettő hónaposak leszünk. :roll:
Vendég

Sziasztok!
Köszi a gratulációt!
Kérésetekre a tesztek képét megpróbálom feltenni!
Bár még nem nagyon jöttem bele a "Társalgó" program használatába!
Kép Kép Kép

asszem sikerült!
Szóval 1. tegnapelőtt, 2. tegnap, 3. ma reggel!
(szerintem a dátumok nem nagyon látszódnak rajta!)

A PÉ, ha a hőm nem csal, akkor a 23. napon volt!
Ez most gáz, vagy nem? (ma vagyok a 39-en!)
kiskiss

Kavics!

2 hete vettem utazóágyat, a legalapabbat, 9e ft volt. Visszük nyaralni is, bár igazából anyuékhoz vettem, abban ki tudom vinni a teraszra, az udvarra is és aludhat is benne. Persze lehet venni drágábbat is, amin van pelenkázó, meg kibújóablak stb..
Ilyen a miénk:

Kép

Nyaralás: ha az megnyugtat, mi a 3 kg-os Domival nyaraltunk tavaly :) . Igaz nem Horvátországban, csak Hévízen, de nem volt semmi gond. A védőnő persze megjegyzést tett, ahogy visszahallottam a szomszédtól, de ez engem hidegen hagyott. :lol:
1 hónap múlva indulunk mi is Isztriára, visszük Domit is, én is agyalok pár dolgon, mi hogy legyen majd. :wink:

Ma Pesten voltunk várost nézni. :lol: Domira vigyázott a nagyi Pesten sógornőméknél, mi meg jót sétáltunk a férjemmel. Klassz idő volt. :D

Kép
babancs

Szia babancs!
Nagyon szép a kisfiad!
Gratula hozzá!
Jó nyaralást!

Kép
kiskiss

HÁÁÁTTT!
Nekem nem akarja ezt a babvonalzót betenni a gép....:(((
Már egy csomó módon megpróbáltam, de mindig csak betűk vannak!
...

Kép
kiskiss

talán most...:)

Kép
kiskiss

Sziasztok!
Szia Hunci!

Rambóka!
Boldog Gergely napot!! :D

Ezt el kell mesélnem nektek!!
Lara baby az ágyunkon hason fekve nézelődik, pásztázza a játékait, melyikkel is játszon. Apának viccelődni van kedve, ezért lekuporodik az ágy lábánál, hogy ne lássa Lara és kukucs szóval felnéz, majd leszegi fejét, hogy jól elbújjon lánya elől! Na de!! Az én lányomat már MOST nem lehet átverni, hiszen apának nem volt annyi esze, hogy a fenekét is rejtse el!!! Komolyan mondom úgy csinált mint a strucc madár!!!Áááááááááálat! Jót nevettem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

!!!ésésés ma átaludta az éjszakát!!! (este 10:40- től reggel kakukkos 6- ig aludt) Már nem is emlékszek mikor aludtam egy huzamban 7 órát (terhesség előtt volt rá példa az tuti)! Fú nagyon fura volt, h nem kelt fel szopizni. De 6- kor bepótolta!

Amíg a táblázat kezelője nem jön...
Mikor jön a táblázat kezelője :?: Én nagyon várom!!!

Kiskiss!
Gratulálok, üdv a csapatban!

Kép
lara26

Rambóka!

Gergelynek utólag is nagyon boldog névnapot kívánok!

Kiskiss!

Köszi és neked is szívből gratulálok a szép +tesztekhez!
A vonalzót nem így kell betenni, van egy segédlet is asszem ott ahol a profil a legördülő menüben - hogy mi a menete, de a lényeg, hogy van 2 kód a vonalzód mellett babafalván, azok egyikével próbálkozz - a profilodnál kell beilleszteni. (talán html vagy a másik)

Lara!

:lol: :lol: Vicces lehetett az apuka. :lol:

Kép
babancs

kavics szinte minden apartmannban és szállodában tudnak már adni kiságyat, csak kérni kell és szólni előre. még campingekben is. családi panziókban is. mi tavaly csak ágyneműt vittünk, és mindenhol adtak, pedig 4 helyen szálltunk meg. (oda egy éjszaka, viszaúton egy éjszaka, tengerpart, hamburg)

Kép

Kép
rejo

Ahová mi megyünk ott 1500 ft/nap (-ért)adnak kiságyat. Így ha jól számolom 10.500 ftba jönne egy hétre a kiságy bérlése, míg az utazóágyat 9ezerért vettem. :lol: Akkor már inkább elvisszük az utazóágyat - ha már úgyis van és kicsi helyen elfér a kocsiban.
Amúgy tényleg tudnak mindenütt adni, tavaly Hévízen és Bükfürdőn is kaptunk kiságyat.

Kép
babancs

Kavits!

Nekünk a legfontosabb része az utazóágynak a lecippzározható "ajtó" a végén.
Ha a ded önállóan hajlandó bemászni, akkor el is fog aludni, mert álmos.
Egyébként nagyon szeret kimászni és bemászni is.
És nekem is jó, mert nem kell emelgetnem.
Szóval nálunk ez a legfontosabb. :lol:

Volt felső "bébi" szintje is - mint a kiságyaknál, amikor még meg van emelve az ágy, de mi elég későn vettük és már nem kellett.

Ami még számít:
- a SÚLYA!
- az aljának a strapabírósága (mi 2-2,5 éves korig biztosan fogjuk használni, az 12-15 kiló!)
- esetleg az, h. két láb helyén kerekek legyenek, így könnyebb magad után húzni, amikor össze van csukva, ill. odébtolni, amikor ki van nyitva, de ez nem alapkövetelmény.

A színével ne foglalkozz, ha csak altatni akarsz benne (a miénk speciel fekete!), de ha járókának is akarod alkalmazni, akkor inkább színeset vegyél.
De szerintem jobb elkülöníteni a két funkciót, különben a gyerek nem tudja, h. most aludni v. játszani tetted-e bele (bár ez csak feltételezés részemről!).

És tudod: használtan féláron megkapod! :wink:

Ja! Nyaralás? Mi is az? :twisted:

rambóka

babancs ne hülyéskedj már, ezt komolyan mondod ennyit kérnek hogy beállítsanak egy kiságyat??? :shock:

Azért mindenképpen érdemes rákérdezni, mi 3 helyen ingyen kaptuk a kiságyat a szobába, a tengerparton etetőszéket és pelenkázót is ingyen, egy helyen kellett csak felárat fizetni, de 1 eurót.

nálunk számított az a nagy sporttáskányi hely amit elfoglalt volna csomagtartóból, pedig nagy csomagtartónk van. de épp néztük, egy utazóágy, egy babakocsi és meg is van töltve kvázi a csomagtartó...

Kép

Kép
rejo

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól sikerült ez a 3 napos pihenés!

A magam részéről: férjhez adtam anyukámat, lezavartunk egy autóversenyt és voltunk strandon. :lol: Minden jó volt, az esküvő nagyon jól sikerült. Tudtam pihenni is, sokat, az is jó vót. :)
A strandot (mi Harkányban voltunk) mindenkinek nagyon ajánlom, bár még nincs igazi rekkenő hőség, állat jól el tudunk ücsörögni a kellemesen langyos vízben órákat. Én sem gondoltam volna hogy ilyen jó lesz, és ami még nagyon pozitív, hogy nincs tömeg!

Közben szombaton fény derült rá, hogy mi is az ami fáj nekem... Rájöttem, hogy a fájás nem a baba irányából jön, hanem a vesém felől, hasonló érzés mint kb. 2 éve, amikor vesemedence gyulladásom volt. Ezen felbuzdulva szombaton bementünk a felnőtt orvosi ügyeletre, ahol egyértelműen nem tudtak mondani semmit, ezért irány az urológiai ambulancia. Ott vizsgálat, vese UH, stb. és bár konkrétan nem találtak semmit, a doktornő nem tartotta kizártnak (terhességi tünet is lehet), hogy a baba nyomja a vese vezetéket a jobb oldalon, ami által rövid ideig vizelet pangás alakul ki és az fáj. Öröm, hogy gyulladás nincs, nem kell szedni rá antibogyót, de üröm, hogy nincs rá gyógyszer, csak fájdalomcsillapítót tudok bevenni. Illetve egy kis torna gyakorlattal lehet csökkenteni a nyomást, térdelve-könyökölve lógatnom kell a hasam naponta többször, hogy a baba elmozduljon a rossz helyekről. :? És innentől rendszeres urológiai ellenőzés...
Szóval ez van.

Rambóka!

Neked különösen ajánlom Harkányt, mert közel van. :D
Annyira kellemes az összes medence vize, hogy Gergővel is nyugodtan mehettek a gyógy részbe is!

Nyaralás: jah, mi az?! Idén van üdülési csekkünk, de még így is egy csomó lét hozzá kéne ahhoz rakni, hogy olyan helyre tudjunk menni, ahová lehet a Párom lányát is vinni és én is mehetek igencsak pocakosan. Uh. valszeg az lesz, hogy az új "apukám" nyaralójába megyünk le Harkányba (itthonról 15 km :lol:), és így legalább a szállást nem kell kicsengetni. :D

Kiskiss!

Üdv. itt! :D

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Kaits!

Több helyen hirdetnek kölcsönzést (ált. ahol babamérleget és légyzésfigyelőt is kölcsönöznek, Pesten konkrétan a Babasúlypont és a Minimanó babacentrum is), többnyire 350 Ft/nap v. 1500 Ft /hét + kaució.
De én azt mondom, jobb venni egyet, mert akárhová mentek, rokonokhoz, ismerősökhöz, jó, ha a dednek van egy ismerős, megszokott alvóhelye, amiben nyugodtan el tud aludni.

rambóka

Monee!

Sikonda!!!!!!!
Olcsó, jó, tiszta.

Kiskiss!

Üdv a csapatban!
6 hetes UH-nál ne menj előbb, mert különben még hetekig rághatod a körmöd, h. él-e valóban a baba.

rambóka

Rambóka!

Oda is jártunk, de Harkány lényegesen közelebb van nekünk. Én kellemeset csalódtam, nagyon jó volt. Pont most mondják a rádióban, hogy hétvégén 30 fok is lehet, úgyhogy mi biztosan megint a strandon fogunk kikötni. Fel vagyok lelkesülve. :D

Úúúúhhh... mindjárt 10 óra, tépek pakolászni. :)
Monee

Monee

monee85

Sziasztok!!

hát már jó régen voltam, de azért olvasok rendesen!!Csak erőm nincs írni.

Dimet: Zsuzsmuzs alszik jól? Mit adtál neki?

Jaj, annyi gyönyörű gyerkőcöket láttam!!! Olyan édesek!!
Rambóka: Gergőre rá sem ismertem! ha nem írta volna valaki hogy Ő ül Johannával, akkor soha nem találom ki!!!

Monee: bocsi hogy beledumcsizok, de én nem mertem volna terhesen vízben áztatni magam egy nyilvános strandon :? :? Pláne nem fájó vesével.. Már tényleg bocs, de jól gondold meg!!! De kövezzetek meg ha én vagyok ilyen nyápic....

nfa most enynni...
Vendég

ááá, még írni sem tudok...

Jaj, és Gergőknek boldog névnapot így utólag is!! :oops:
Vendég

Ja, és Hunci: üdv köztünk, örülök hogy jól vagytok!!

KisKiss: gratula!! a helyedben először kb. 7-8 hetesen mennék, hogy legyen szívhang!!
Vendég

Sziasztok!

KisKiss gratulálok nektek és üdvözöllek köztünk! :D

Monee nekem is az jutott egyből az eszembe amit Ági ír,de én fosi vagyok csak úgy megírni ilyen véleményt,nehogy megbántsalak vele! :roll: :wink:
Én tavaly előtt nyáron fürödtem utoljára.Strandon voltunk tavaly is,de én csak a partról figyeltem a családomat.Lehet tudatlan vagyok a dologhoz :? ,na meg túl parás!!!!

Kép

Kép
lecso

Kiskiss!
Jól állnak azok a csíkok! :lol: :lol:

Babancs!
Kicsit kiműveltem magam a neten, hogy milyen tipúsú ágyak vannak. Mindenképpen kell "macskabejáró" :lol:
Ja és legyen masszív. Nálunk az a helyzet, hogy a 100lábú család 1000 felé lakik, plusz a barátok. Szóval kell egy kiságy, amit lehet hurcibálni! :)

Lara!
Na végre! :) Örülök, hogy kinyúlt az éjszaka! :lol:
Egyre többen írjátok, hogy a baba olyan későn alszik el. Most ez így alakult első perctől?
Mert nálunk 8kor már ágyban a helye! És nem szándékozom eltérni ettől az időponttól. Ha kell akkor kelek éjszaka többször, de 8kor legyen ágyban. Ja és aludjon is!
Meddő vágy, hogy azt várom, hogy idővel este 8tól reggel 5-6ig megszakítás nélkül fog aludni?
Valahogy nekem a 10 óra nagyon későnek tűnik... Bár lehet, ha nagyobb lesz, akkor a fürdetés és kaja után nem akar még aludni....
Én csinálom rosszul? :roll:
Passz! :roll:

Monee!
Nagyon mozgalmas volt a hétvége... :lol: :lol: Az tetszett, hogy férjhezadtad anyukádat! :lol: :lol: :lol:

Ági!
Nem te vagy nyápic. Terhesen és sem fürödtem strandon. Öt hetesen a balatonban, de aztán ez is abbamaradt.
Még a tengerre sem mentünk el, pedig nagy tervek voltak. :roll:

Dimet!
Gratula a minusz 7 kg-hoz! Csak így tovább! :) A strandon már lejthetsz is bikiniben??? :D

Csóközön.
Nyivák van. Mennem lell. Lehet ez a hülye Laktoherb tea??? A múltkor is attól volt nyivák! Kivágom az egészet a lefolyóba!!! :roll:
Vendég

én még a saját jól kipucolt kádunkban se merek fürdeni nehogy összeszedjek valamit:))))))) (de ez már überpara:))))))

Jipiiiiii... Lilla felkerült végre az egyik homeopata orvos VÁRÓLISTÁJÁRA... (vazze... XXI. század Magyarország... 8000Ft egy vizit és hosszú-hosszú várólista van aminek úgy sikerült kb. az elejére beszuszakolni, hogy protekcióval hívtam fel a dokit... ez duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurva...)

A régi gyerekdokim meg hajlandó átvállalni Lillát úgyhogy végre meglesz a gyerekorvosváltás is:))))))) Holnap visszük :)))) (épp ideje, foyóban a Sinlac...)
Vendég

Kavicska: nézz körül a babaoutletben is! (ha Pesten jártok mindenképp nézzetek be, néha annyiért kapsz ott újat mint máshol használtat!)

A miénk nem "macskabejárós" és ezt sajnálom is nagyon viszont nagyon masszív... ) (alig találtunk olyan ágyat amit ha kinyitva megrántgattunk akkor is stabil maradt... ) A kerék szerintem nagyon praktikus mert nyaralásnál ha szűk a szoba akkor bizony ide-oda kell cibálni az ágyat és ez nagyon praktikus tud lenni... (ha ugye kistesót is akartok és sokat lesz ő is utazóágyban akkor meg az emelős ágy a nyerő, akkor nem vágod haza a derekad a sok hajolgatásban... mi mondjuk Lillát először talán 3,5 hónaposan utaztattuk de oda egy nagy mózeskosarat vittünk magunkkal, sokkal praktikusabb volt mint egy utazóágy... csak ugye nyaralásnál már ücsörgött stb. így simán kikolbászolt volna belőle így már kénytelenek voltunk utazóágyba pakolni)

8 órás takarodó: szvsz szoktatás kérdése. Mi mindig így szoktattuk, hogy legyen egy kis időnk saját magunkra is (mármint az elején persze össze-vissza feküdt de a fektetési ceremóniát mindig úgy lőttük be, hogy 8-ra vége legyen... amit persze nem mindig tartunk, de most már nyivákol, ha fél óránál nagyobb csúszás van...)
Vendég

Helloka!

Én nem vagyok parás. :D
Egyébként tényleg nem voltak sokan... én meg évek óta nem voltam strandon. Ha nagyon meleg lesz és tömve lesz a strand, akkor nem fogok már menni... tudjátok amikor fél centi vastag taptej úszik a víz tetején és 150 ember nyomorog a medencébe, azt már én sem merem bevállalni. Egyébként a másik fórumon volt erről szó, van aki a természetes vizekre esküszik, hogy abban lehet fürödni, stb. Hááááát nem tudom, én meg az olyan vizekbe nem tenném bele a pocakom...
Na szóval még egy pár alkalom, aztán úgyis nyomor lesz a strandon és akkor már nem megyek. Meg aztán a Férjemmel megbeszéltük, hogyha elkészül a kerítés, veszünk egy medencét. Ha egész szezonban használjuk 3-an, akkor is kb. ott vagyunk árban, mint a strand belépőkkel, ha nem beljebb. Nekem hiányzik a lazításnak ez a fajtája is... olyan jó volt a strandon, végre én is kikapcsolódtam, kár lett volna kihagyni. :)

Kád nincs, nem tudok abban sem fürdeni. :? Max úszok egyet a zuhanytálcában. :D

Na csók!
Monee

Monee

monee85

[quote="csakegy"]
írta:
csakegy8 órás takarodó: szvsz szoktatás kérdése. Mi mindig így szoktattuk, hogy legyen egy kis időnk saját magunkra is

Nem írtam az előbb, de ez nálunk is roppant fontos!

Monee!
Nem baj az! Mindenki maga tudja, hogy mit vállal be és mit nem! :)
Nem vagyunk egyformák! :)
Vendég

Sziasztok!

Monee!
Gratulálok anyudnak! :) Legyenek boldogok! Sokáig!!!!!!!!!!!!!! Fürdés: Én sem parázok! 20 hetesen motoros túrán voltam, 15 hetesen a Balcsiban fürödtem, és ha strandra mentünk volna ott is fürödtem volna! Persze ennek feltétele a probléma mentes, egészséges terhesség!!!!!! Tehát ha gondod van a veséddel, mindenképpen óvatos légy! Megígéred????
A hétvégén megnéztük magunknak a szomszédék medencéjét is a lánnyal, ahogy beüt az igazi nyár, megyünk Nórival pancsizni mindennap! Cserébe én veszem a tisztító anyagokat a medencébe, így bármikor mehetünk, és mindenki jól jár! Jelenleg nem tudunk egy nagyobb összeget arra kiadni, mhogy vegyünk egy medencét! Majd talán jövőre.

Kavics!
Tejed? A laktoherb lehet bűnös hasfájásban............. Bár nálunk kifejezetten jót tesz Nóri pocijának, csöndesebbek lettek a délutánok! No meg elhagytam az alkoholmentes sört. Szerintem attól ordított szegénykém! Minden gyerkőc más!
Menjetek csak nyaralni!!! Figyuzd meg, csodálatos lesz!

Csakegy!
Pihenj sokat okés????? Homeós orvost én is keresek , egyet találtam itt a környéken, de nem szimpi..... Nem csinált állapotfelémérést, egyből tudta, hogy mit kell felírni! Ne máááááááááá
Te figyi! Már kérdeztem egyszer: futószemölcsre te mit is használtál valamikor régebben??????

Dimet és többiek!
Nóri nem tud háton aludni............ Ebből kifolyólag babakocsiban és gyerekülésben sem! A gyerekülésben egy darabig el van, aztán felébred, és vége! Babakocsizni hason fekve járunk egyelőre. Mit csináljak másként??????? Már előre félek, mikor kocsival kell menni valahova, tudom, hogy iszonyatosan nyűgös lesz a végére a kialvatlanságtól...............

Koriági!
Alvás???? Nagyon lehangoltnak tűnsz megint! :(

Norka!
Gyönyörűek vagytok!!! Boginak nagyon huncut szemei vannak!!!! :) Ösztönösen csináltad úgy, ahogyan csináltad, nem tűnik az rossznak,. szóval szerintem nagyot nem hibázhatsz tesóbabával sem!
Nagyon várom a találkozót.........

Kir!
Hétvégén nagyon sokat gondoltam rád, apósomék Máramaros szigeten voltak, micset ettek rokonoknál!!!!! És olyan húslevest, amiben ecet volt!!! Azmijaz??? Írj róla!

Alvás, fürdetés!
Nálunk apa 6 körül ér haza este, vacsorázik, átöltözik! Ha azt akarom, hogy tudjon kicsit a gyerkőccel is foglalkozni, akkor olyan 8 körül kezdünk fürödni, függ persze az adott nap etetési "rendjétől". (most nincs rend............. Megint két óránként, és akár ÓRÁNKÉNT akarna enni. Nem adok, ordít! Idegeim oda........ Pfffffffff Hízik mint a gomba, pénteken 4300 gr volt! Dokinéni szerint ne foglalkozzak vele, ha akarok, adjak neki bátran ilyen időnként, mert "nem túl nagy súlyú ez a baba anyuka". több mint 1 kilót hízott a 7 hét alatt..... Féltem a tejem!! Nem tudom mi legyen, de majd referálok!) Szóval általában 9 és fél 10 közt vágja be a szunyát! Nagyon jól beálltunk, napközben a nagyágyban alszik vagy a pihenőszékben, esetleg a kengurúban, ha nagyon nyűgös és nekem dolgom van, de a fürdetés utáni zabbantás után azonnal elalszik, és a kiságyban legközelebb hajnalban 3-4-5 körül ébred! Ma 4.30-kor kért először kaját, tegnap 3.10-kor!
Aztán az átköltözés után majd mi lesz, azt nem tudom!!!!

Következetesség........... Az mi??????? Egyfolytában az van a fejemben, hogy ők még ösztönlények........ Szóval én tervezhetem ahogyan akarom, és ha neki úgy nem jó????
Egyelőre nem akarok felállítani olyan szabályokat, amiket lehet, hogy áthágunk majd, lásd nagyágyban alvás, babusgatás, seggrázás, babakocsitoszojgatás.......
Majd egy év múlva elmondom, hogy hol mit rontottam el, és majd meglátjuk!

Megyek, készül az ebéd!!!!
KEttőre már lesz is lehetőségem ebédelni! A francba már..................
Vendég

monácska: sajna nem tudom mi az a futószemölcs, de én mindenre pűROPOLiszt szoktam kenni (Lilla kic
sit beleögépel néha)..
Vendég

Monácska!

Ha van a közeletekben gazos, nyirkosabb építési terület, ott biztosan találsz vérehulló fecskefüvet.
Ez itten az:
http://hu.wikipedia.org/wiki/V%C3%A9reh ... skef%C5%B1
A napi séta során célszerű útba ejteni és mindig letépni egy darabot belőle, a kifolyó narancssárga tejnedvvel pedig bekenni a szemölcsöket.
Úgy el fognak tűnni, mintha nem is lettek volna.
Gyógyszertárban forgalmazzák tinktúráját, de az lassabban hat állítólag.
Ha nincs a közeletekben, de van vhol ismerősnél, akkor célszerű fiatal példányt kis cserépbe beültetni és a terasz, lépcsőház hűvösebb sarkában nevelgetni.
Ha sehol nincs, de mondjuk kirándulás közben meglátsz egy példányt, akkor célszerű bokrostul kiszedni, óvatosan nájlonzacsiba csomagolni (ne törjön össze, mert kifolyik a leve, a lényeg!), otthon hűtőszekrény alsó rekeszében a kezelés időtartamáig el tudod tartani.
Sok sikert!

rambóka

Sziasztok!

Csak gyors bekukk....bocsi :oops:

Monácska!

Futószemölcsre AFEDIM balzsam!! (a balzsamot vedd, ne a gélt, mert a balzsam hatásosabb!! Nekem szemölcseim pár hét kenegetés után beszáradtak, majd egyszerűen leestek!!)

Bioboltokban, Herbáriákban van, vagy a neten!
ezoterike

Kavicska!

www.babaholmiolcson.hu

Itt van olyan utazóágy, ami lenyitható oldalú,pelenkázólap is van a tetején, és állítható magasságú 14500 pénz
ezoterike

Sziasztok!

Gyors bekukkantok alvás helyett :)
Velünk minden okés.tegnap fürcsinél csupin 4kiló volt kereken :shock: és az 56-os rucik kezdenek kicsik lenni, az éjszakák jók a nappalok is egyre szuperebbek...bár két napja kipróbáltuk infacol nélkül :shock: ..hát az rémes volt,nem aludt csak sírt és óránként akart cicizni,azon megnyugodott...napirendre én is vágyok/tam de tegnap elgondolkodtam,hogy 9hónap pocaklét után idő kell nekik is hogy megszokjanak,és csak a közelségünk szeretetünk ad megnyugvást nekik...nem várhatom hogy órákat aludjon és ne nyikkanjon meg.

Láttam szép kétcsíkos tesztet! kiskiss üdv és gratula!

Bettica pocakkép? Izgultokmár? Szobácska készen?

Koriági a hasfájós napon sokat voltatok eszemben!!
Hogy tudod napról napra csinálni? Le a kalappal én estére már nagyon fáradt és nyűgi voltam :oops:

Kismamik???

Békés jól alvós estét mindenkinek :wink:
Vendég

Kavicsom!
Napirend vagy miféle: baba, apa, anya függő :lol: :lol:
Mi így beszéltük meg a férjemmel, hogy 8- kor fürdetés, aztán kaja és
alvás a baby részéről. Az elején frankón meg volt a kakukkos 3 óránkénti etetés éjjel- nappal, csak ahogyan Lara növekszik és már játék idő is van ez átalakult olyanná, hogy napközben 1 - 1.5 órákat alszik. Azt birom benne, hogy nem olyankor eszik amikor felkel (az elején ez így volt), hanem akkor amikor már érzi, hogy álmos és máris jön a szopás. :lol: Elalvás technikában rám hasonlít: dörzsöli a szemeit, szenved (aludjak- ne aludjak) de végül győznek az álommanók. :lol: Visszatérve a fürdés utáni evésre: kinálom, nem kér. Amikor már látja,hogy eszek, ő is akkor akar enni. :evil:
Volt rá eset, hogy hajnali 1 órakor annyira fitt volt szopi után, hogy nem tudtam mit tegyek. Játszottunk. :lol:

Terhesség ideje alatt én is kerültem a medencés pancsolást, még sznorizni sem mertem itthoni édesvízi tavakban. Viszont amikor voltunk nyaralni Vodice- be, akkor bementem a tengerbe (kerestünk olyan csendes kis öblöt, ahol viszonylag meleg volt a víz. Nagyon jó volt. Egyébként jót tesz terhesség ideje alatt a pancsikolás, addig is tehermentesítve van a kismami.

Kép
lara26

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?