Sziasztok!
Monee!
Gratulálok anyudnak!
Legyenek boldogok! Sokáig!!!!!!!!!!!!!! Fürdés: Én sem parázok! 20 hetesen motoros túrán voltam, 15 hetesen a Balcsiban fürödtem, és ha strandra mentünk volna ott is fürödtem volna! Persze ennek feltétele a probléma mentes, egészséges terhesség!!!!!! Tehát ha gondod van a veséddel, mindenképpen óvatos légy! Megígéred????
A hétvégén megnéztük magunknak a szomszédék medencéjét is a lánnyal, ahogy beüt az igazi nyár, megyünk Nórival pancsizni mindennap! Cserébe én veszem a tisztító anyagokat a medencébe, így bármikor mehetünk, és mindenki jól jár! Jelenleg nem tudunk egy nagyobb összeget arra kiadni, mhogy vegyünk egy medencét! Majd talán jövőre.
Kavics!
Tejed? A laktoherb lehet bűnös hasfájásban............. Bár nálunk kifejezetten jót tesz Nóri pocijának, csöndesebbek lettek a délutánok! No meg elhagytam az alkoholmentes sört. Szerintem attól ordított szegénykém! Minden gyerkőc más!
Menjetek csak nyaralni!!! Figyuzd meg, csodálatos lesz!
Csakegy!
Pihenj sokat okés????? Homeós orvost én is keresek , egyet találtam itt a környéken, de nem szimpi..... Nem csinált állapotfelémérést, egyből tudta, hogy mit kell felírni! Ne máááááááááá
Te figyi! Már kérdeztem egyszer:
futószemölcsre te mit is használtál valamikor régebben??????
Dimet és többiek!
Nóri nem tud háton aludni............ Ebből kifolyólag babakocsiban és gyerekülésben sem! A gyerekülésben egy darabig el van, aztán felébred, és vége! Babakocsizni hason fekve járunk egyelőre. Mit csináljak másként??????? Már előre félek, mikor kocsival kell menni valahova, tudom, hogy iszonyatosan nyűgös lesz a végére a kialvatlanságtól...............
Koriági!
Alvás???? Nagyon lehangoltnak tűnsz megint!
Norka!
Gyönyörűek vagytok!!! Boginak nagyon huncut szemei vannak!!!!
Ösztönösen csináltad úgy, ahogyan csináltad, nem tűnik az rossznak,. szóval szerintem nagyot nem hibázhatsz tesóbabával sem!
Nagyon várom a találkozót.........
Kir!
Hétvégén nagyon sokat gondoltam rád, apósomék Máramaros szigeten voltak, micset ettek rokonoknál!!!!! És olyan húslevest, amiben ecet volt!!! Azmijaz??? Írj róla!
Alvás, fürdetés!
Nálunk apa 6 körül ér haza este, vacsorázik, átöltözik! Ha azt akarom, hogy tudjon kicsit a gyerkőccel is foglalkozni, akkor olyan 8 körül kezdünk fürödni, függ persze az adott nap etetési "rendjétől". (
most nincs rend............. Megint két óránként, és akár ÓRÁNKÉNT akarna enni. Nem adok, ordít! Idegeim oda........ Pfffffffff Hízik mint a gomba, pénteken 4300 gr volt! Dokinéni szerint ne foglalkozzak vele, ha akarok, adjak neki bátran ilyen időnként, mert "nem túl nagy súlyú ez a baba anyuka". több mint 1 kilót hízott a 7 hét alatt..... Féltem a tejem!! Nem tudom mi legyen, de majd referálok!) Szóval általában 9 és fél 10 közt vágja be a szunyát! Nagyon jól beálltunk, napközben a nagyágyban alszik vagy a pihenőszékben, esetleg a kengurúban, ha nagyon nyűgös és nekem dolgom van, de a fürdetés utáni zabbantás után azonnal elalszik, és a kiságyban legközelebb hajnalban 3-4-5 körül ébred! Ma 4.30-kor kért először kaját, tegnap 3.10-kor!
Aztán az átköltözés után majd mi lesz, azt nem tudom!!!!
Következetesség........... Az mi??????? Egyfolytában az van a fejemben, hogy ők még ösztönlények........ Szóval én tervezhetem ahogyan akarom, és ha neki úgy nem jó????
Egyelőre nem akarok felállítani olyan szabályokat, amiket lehet, hogy áthágunk majd, lásd nagyágyban alvás, babusgatás, seggrázás, babakocsitoszojgatás.......
Majd egy év múlva elmondom, hogy hol mit rontottam el, és majd meglátjuk!
Megyek, készül az ebéd!!!!
KEttőre már lesz is lehetőségem ebédelni! A francba már..................