Új privát üzeneted érkezett!

Brumm,
Mennek a drukkok szerdára :wink:

Kis*,
Megértelek végülis ha magaddal megbeszéled hogy ha negatív az se jelent még semmit és nem fogsz elkenődni akkor tesztelhetsz de ha elkenődnél akkor inkább ne :wink:
Vendég

Brumm: szerdára hatalmas drukkok ++++++
Tessék a punkció után sokat feküdni, pihenni, sok-sok folyadékot inni és fehérjét fehérjével eszegetni :)

Kép
kis-csillag
Tököl

Panda: igen, ez már le van beszélve magammal.
Ezt jól megaszontam..

Hamarosan kiderül :) legkésőbb pénteken :)
A lepényhal elsőre, a remény hal meg utoljára :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok,

Brummm..Drukkolunk ezerrel... nem a sok inkább a szép petécskéért!! :lol:

Kis * immár 2x írom le a mondandómat, mert elvesztette a gépem....szóval Pandácskával értek egyet! Előre nem lehet eldönteni, hogy milyen is lesz a reakciód....
Nálunk a sok csalódás után például a 14. napon is csak este teszteltünk, hogy a - teszt ne tegye lehetetlenné az egész napos életünket, munkánkat.. se előtte, se utána nem értettük a viselkedésünket... :shock:
Jut eszembe nálunk Asszonypajti reggel öklendezett és savat hányt...este pesid 2x vacsorázott.. Érti a fene...
Pandácska, Vikimi, Hajnoca
Páromnak volt egy kis sárgás folyása... eddig mostanában csak fehér volt az utro miatt.. Ez mi??? Talán a csökkenő utro miatt??? (12.hét +2.napján vagyunk)
Jó éjt Mindenkinek
üdv.
Apacs
apacs

Sziasztok!
Nagyon köszönöm a jó kívánságokat!
Ma gyorsan beszerző útra megyek, hogy legyen raktáron mindenféle finomság, a pihenő napokra.. aztán holnaptól nem fickándozom..
Tényleg, szerintetek haza tudok vezetni a punkció után, vagy inkább menjek taxival? Kicsi párom még nincs meg a jogsija. Vezetni már tud, de még a papír nincs a kezében.

Kiscsillag!
Aszthiszem már én is megkreálok valamit a receptek közül ma.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Kis-Csillag!
Én az ördögibb fajtából vagyok :D Én mindig teszteltem. Ha negativ volt, akkor, azt sem hittem el, mert még tudtam reménykedni..... Nagyon-nagyon drukkolok holnapra +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
dezsina

Brumm,
Szerintem az alatatás miatt nem szabad ilyenkor vezetni :roll: olyan kis kábult leszel utána.

Apacs,
Sárgás? Hát nem tudom szerintem dokival beszéljetek.

Ma megyek Afp-re és meg is kapom rögtön az eredményt. De tudom hogy jó lesz :D
Vendég

Sziasztok! Szép jó reggelt mindenkinek!

Brumm: mindenképpen kísérővel kell menni, legalábbis nálunk így volt, mivel altatásban van, egy napig nem vezethetsz, nem írhatsz alá dokumentumot, nem köthetsz szerződést és ilyenek.
Én azt javaslom egyedül ne menj semmiképpen sem. :o :wink:

Dezsi: azt hiszem meg fogom tenni holnap, és úgy érzem bármi lesz az eredmény nem fogok elkeseredni, mert tudom, hogy pénteken így is úgy is kiderül. :wink: :roll:

Kép
kis-csillag
Tököl

brumm!:)
sok sok sikert holnapra!tudod nem szabad vezetni punkció után a kábítás miatt,csökkent reakcióképesság,csökkent figyelem...de én mindig rosszkislány voltam és egy mcdonalds-os menü után hazavezettem 20km-t(mind a 6x),igaz engem sosem viselt meg az "altatás",amint kitoltak aműtőből már fentvoltam..... De ezt nem szabad a papíron is rajta van,amit kapunk előtte,nem szabad vezetni!!!!

Apacs!:)
az ajó ha van étvágya a párodnak,ha este akkor este.A savas hányás gyakori,akkor nagyon üres a gyomor.A folyásról kérdezzétek meg a dokit, mert valamennyi természetes terhesség alatt,de ha esetleg valami gomba okozza azt kezelni kell, mert a gombás fertőzés felhúzódó fertőzés.

Kis-csillag!:)
akkor holnap lehet mi is megtudunk valamit???? örülök annak, hogy te is tudod hogyha negatív az még lehet pozitív is.nagyon izgulok én is!

Pandácska!:)
nagyon telnek a napok.Nálad van még rókakoma? Neveken elkezdtetek már gondolkozni?

Dezsina!:)
kisördögi :twisted: ez tetszik :)
Vendég

Sziasztok! Mi is újra elkezdtük - letelt a fél év (csak nekünk ennyire hihetetlen, vagy szerintetek is hamar elment?) Szóval a 7. napon vagyunk ma. Boga dr szabadságon van, így Kőrösi dr-ra vagyok bízva, nagyon kedves volt tegnap ő is. Képzeljétek el, tavaly szeptemberben az ösztrogén szintem ez a napon (a 6. napon) 27 körüli volt, (tudjátok én vagyok az, akinek a 19. napon volt a punkció, mert lassan reagált a szervezetem) szóval tegnap az ösztrogén 147 volt. Dr bácsi el van ájulva.....én is. Izgatottak vagyunk nagyon! Izguljatok velünk együtt!!!!!!!! Most "csak" egy babát ültethetünk vissza, hogy meg is születhessen, de nagyon izgulunk, hogy kistestvérjelöltek is növekedjenek! :lol:
julika79

Brumi!
Nem szabad vezetni az altatás miatt. Lehetsz kábult és akkor ott a baleset! TAXI!!! vagy más alternatíva!!! :!:

Vikimi!
:)

Apacs!
Szerintem dokitól kéne megkérdezni....

Kis-Csillag!
:D ++++++++ :D
dezsina

Sziasztok,
en most csak Brummadzagnak uzennek, mert emlekeztem ra masik topicbol, hogy augusztus vegen lesz az elso lombikjuk.
Kedves Brummadzag, nekem sikerult elsore :!: , pedig nem ereztem semmit, csak a tesztem pozitiv. A vervetelem is jo es jovo csutortokon lesz ultrahang.
Babasodast mindnyajatoknak :!:
katavirag

Katavirág!:)
és ezt csak iylen csendben újságolod el nekünk!!!! :)

Julika!:)
nagyon nagyon drukkolok nektek, szépen alakul az ösztrogéned!Csak így tovább!!! :)
Vendég

Sziasztok!

Vikimi: hát igen :roll: ismertetni fogom veletek az eredményt.

Julika: ez tényleg nagyszerű hír +++++++ mindent bele a hormonoknak :wink: :wink: milyen protokollod van?

Dezsi: egyre inkább tetszik a vonalzód, főleg hogy két vonalzónk párhumazosan fut egymással :lol: :lol:

Kata: ez egyszerűen fantasztikus! Gratulálok hozzá! További nagyon kellemes babásodást kívánok Nektek :) :P

Rólam csak annyit, hogy nem érzek semmit, bár egy-két apró hirtelen mozdulatnál belémszúr valami, meg még fájnak a cickók.
A legjobb talán az, hogy napok óta, amint felébredek egyből megéhezek, ha ez így megy tovább még a végén guruló csillag lesz belőlem :lol: :lol:
Már felkészültem a holnapi tesztre, 25ös érzékenységűt sikerült beszerezni.

Mindenkinek szép napot :)

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis-Csillag!
+++++++++++++++++++
:D

Julika!
Már hogyne izgulnánk Veled végig! Hajrá! :) Mikor lesz kb. a punkció?

Katavirág!
Milyen kis szerény vagy! Gratulálok! Nézz be hozzánk máskor is!!! :)
dezsina

Jó lett az Afp-m is :D

Viki,
Persze már írtam is ha kislány akkor Dóra Bianka lesz :wink: hogy vagytok?

Kata,
Gratulálok neked :lol:

Julika,
mennek a drukkok!!
Vendég

Pandácska: Gratulálok az AFP-dhez :wink:
Nagyon szép nevet választottatok :)
Ha úgy alakulna, hogy lányunk lenne, veünk már van hozzá régóta: Abigél Csenge :wink: az első nekem tetszik, a második Apjuknak :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

veünk = nevünk :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Pandácska!
Hatalmas Gratula :D :!: Igaz nem vagyok tisztába vele, mi az az AFP pontosan :oops: , de ha már terhes leszek szeptembertől, megnézem :P :P :P
Most akkor nem derült ki, hogy 100%ban kislány lesz? Mintha ezt írtad volna :roll:

Kiscsillag!
tetszenek a nevek! Mindkettő!
Én nem tartom magam babonásnak, de még kimondani sem merem, milyen nevekre gondoltam.... Már dilis vagyok :?
dezsina

Julika!
Nem teszel fel vonalzót? Olyan jó látni rögtön, hogy ki hol tart :?

Brumi!
Ez Rád is vonatkozik! vonalzó??? Vagy nem jön be Neked? :?
dezsina

Dezsi,
Köszi :D de kiderült de 100% nincsen csak ha megszületik :lol: ezért írtam így ha kislány lesz...

Kis*,
Szép nevek lehet már ott is van a pociban Abigél :wink: :lol: és ha fiú?
Vendég

Köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Mindenkinek a drukkolását nagyon köszönöm!!!!!!!!!!!

GnRH antagonista kezelési sémám van. Nem tudom mikor lesz a punkció, pénteken megyünk legközelebb, talán utána tudok majd valami konkrétabbat. Mi nem számoltunk ilyen gyors indulással - azt gondoltuk, hogy majd szép lassan megint. Nagy meglepetés ez nekünk.

Vonalzóban elég béna vagyok, inkább sokat jelentkezem, s ha megbabásodunk akkor majd készítek vonalzót. Apa uh-os szemét épp tegnap porolgattuk le, hogy minél hatásosabb legyen a vizsgálat közben minden alkalommal. Meg aztán már elkezdte dúdolgatni az altatókat is újra- azt mondja hangol. Kicsit még sirdogálok ilyenkor, nehéz az emlékeket a helyükre tenni, de nem szomorú könnyek ezek, inkább csak a meghatottságé, hogy hamarosan újra lehet bizakodni, reménykedni, várva-várni a csodát!
julika79

Dezsi: nekünk már régóta megvan eme lánykanév és kitartó vagyok mellettük :wink: :wink:

Panda: de lehet a Csenge is ott van :lol: :lol: :lol:
Látod, azt nem tudom, nekem van pár kedvencem, mint pl. a Dávid, vagy a Mátyás, de Aptyuknak nem tetszett, így nem boncolgattam a témát, erre meg még rengeteg idő van különben is, ezügyben én is kissé babonás vagyok :? :roll:

Kép
kis-csillag
Tököl

pandácska!:)
nézd el nekem mostanában kihagy az agyam, meg olyan figyelmetlen vagyok.Gratula az AFP-hez,én anno nagyon izgultam,hogy jó legyen.
mennyi lett pontosan? Dóra szép név=Isten ajándéka én is gondolkoztam rajta,csak a családban már van Dóri
különben jól vagyunk,igaz a gyomorsavat kezdem érezni,nem vészes de mégis.Az elején volt ilyen.A pici sokat rugdos,biztosan hiányzik neki az apukája.Ugye megérzi?Az a jó hogy skypon tudunk beszélgetni és még láthatom is:)
Vendég

Sziasztok,
Hát nagyon beindult a topic... :shock: :lol:
Pandácska GRATULÁLUNK!!!! :D mostmár hátradőlhetsz és még több nyugalom áradhat belőled a baba felé!!!!:)
Kis *....NAGYON DRUKKOLUNK, DE ÉNTEKRE IS FIGYELÜNK... :shock:
Juliska....mindent bele!!!! Csak előre figyeljetek!!! Veletek vagyunk!!!
Brummm....Nem szabad altaltás után vezetni!!! Párom 2x majdnem hányt is... :? :evil:
Katavirág: Neked is gratulálunk! Nagyon szerencsés vagy!!!
Most hirtelen ennyi, mert még van meló.. :evil: :x
üdv.
Apacs
apacs

Apacs,
szerintem is jobb, ha orvos mondd rá valamit. Amúgyis kell szűrést csinálnia mostanában, ha nem volt. Nekem is volt valami anno és 3 napos kezeléssel megoldottuk. (Ha jól emlékszem.)
Nem játék. :? Látod nekem is Bogi valami fertőzés miatt jött hamarabb. Pedig semmi jel nem utalt arra, hogy bármi gondom lenne.

Zsani,
írtam, de tegnap elszállt. :x Ma már vettem Urtica urens. Holnap elkezdem. Remélem lesz hatása.

Katavirág,
csak így bebabásodva jössz? :wink: És mi lesz a topik címében szereplő beülti elötti 'problémákkal"?
Üdv közüttünk.

Pandácska,
kislányka lapul odabent, akinek nagyon szép nevecskét választottatok. Megbeszélted vele a nevet már?
Mennyi lett az AFP eredényed?

Julika,
én emlékszem rád. Tényleg elszaladt ez a fél év.
:wink:
Szorítok, hogy ilyen eredménnyel végre sikerüljön. :D

Brumm,
1000+1el drukkolok.!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Viki,
Azt hiszem 0,9 de nem találom a papírt amire ráírtam :oops: majd kiküldik postán is az eredményt. Igen a jelentése miatt is választottuk :D A Rennyt szedheted gyomorsavra kismamák is ehetnek belőle azt hiszem napi 20-at nővérem is zabálta nem is tudott nélküle elaludni.

Apacs,
Én eddig is hátradőltem :oops: lehet butaság de annyira nem gondolok arra hogy bármi baj lehet hiszek benne hogy minden rendben lesz nem is izgulok már az eredmények miatt. Tudom ez fura...
Vendég

Julika79

Nem ismersz enegem, én viszont olvaslak titeket és ismerem a történeteteket. Nagyon sok sikert kívánok nektek, veletek izgulok.

Amúgy nekünk januárban volt egy lombikunk ami nem sikerült. Talán szeptember környékén ismét megyünk. Meddig van szabadságon Boga doktor?

Buborék5
buborék5

Sziasztok!
Hát elképesztő hogy folyik itt az élet.. jó volt végigolvasni a sok történést. Szóval (első /utolsó? punkció holnap reggel.. Még soha nem altattak, nem mondom, hogy nem szeretnék túl lenni rajta..

Nagyon köszi a tanácsokat, semmiképp nem vezetek akkor holnap. Megyünk taxival. Emberem természetesen jön, végig ott lesz..

Remélem még bírják reggelig a tüszők, mert ma délután egy 5-10 percre nagyon éreztem a pocim. Igaz, 2 sajtburger befalása után...

A vonalzó egyelőre nem megy, (legalábbis kapásból nem, nem találom, hogy hova kell bemásolni a kódot, és hogyan.. holnap az ágyikóban megkreálom, egy életem, egy halálom.. majd kikisérletezem..

Katavirág, ezt nevezem! Ügyesek vagytok!
Kiscsillag! Azért ha már tesztelsz, ugye megírod nekünk is....
Apacs! Kérdeztétek már a doktorbácsit a sárga dolog miatt? én holnap rákérdezek közvetetten az enyémnél, úgyis akarok a témában kérdezni valamit.

Lassan megyek, jó éjt mindenkinek...
Vendég

Sziasztok! Szép jó reggelt!

Nos, megcsináltam a tesztet, nem volt könnyű, de rászántam magam, miután Apuka elment dolgozóba :lol: :lol: :lol:

Ezt sikerült ma reggel produkálnom? :lol: :lol:
Mi a véleményetek? :wink: :wink: :roll:
Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Kis csillag! Halványan látok valamit. :wink:
(halk gratula)

Brummadzag! Nagy nagy drukk mára! ++++++++++++++++

Juli gratula!

Pandus! Gratula az AFP-hez. :lol:

Viki remélem, jól vagytok.

Dezsi! :lol:

Apacs! Drukk nektek!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok Lányok!

Kis-Csillag!
Én látok valamit... :? Ez most így nagyon izgi! :!:
Gratulálni, csak pénteken fogok! :!:
dezsina

Brumm,
Az altatástól nem kell félni. Én is féltem de komolyan mondom az a legjobb dolog az egész beavatkozás alatt olyat jót szunyáltam hogy csak na :lol: majd meglátod milyen jó lesz :wink:

Kis,*
Hát nagyon halványan mintha lenne ott valami :wink: de szerintem azért még ne mondjuk erre semmit csak csendben... drukkolok!!!!!!
Vendég

Kis Kép

látszik valami halvány csíkocska,eddig ez szuper!!!! :lol: ...remélem ez csak egyre jobban erősödni fog!nagyon izgulok veled tovább .....

Hanna!:)
köszi jól vagyunk,lassan telnek a napok,apuci 13 nap mulva jön haza,már várom nagyon.És te,hogy vagy???:)

Brumm!:)
az altatás azaz avénás kábítás,nem vészes,beadják és már szundi...majd az egész végén vigyorogva felébredsz!
Vendég

Szia Viki!

Gyorsan elmúlik a 13 nap. :wink:

Én az izgulási fáziban vagyok. Pénteken lesz UH. :roll:

Kép
hanna30

Ez egy kicsit jobb felvétel róla :oops: :oops: :roll: :roll: :lol: :lol:
Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis Csillag! Látjuk! Mikor mész vérvételre végül?

Kép
hanna30

Ja, ez lemaradt: NAGYON DRUKKOLOK!!!!!!!!!!!!!

Kép
hanna30

Hanna: köszönöm, csak az első kép nem volt túl jó ezért mertem megosztani a másikat.. :oops: :oops:
Köszönöm, pénteken lesz vérvétel és UH
Holnap még szerintem ellövök egy 20as tesztet is :roll: :oops: :oops:

Drukkolok Neked is nagyon ++++++++++

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis-Csillag!
Igen :D Akkor most már gratula :!: :D Ezt nem lehet másképpen látni! Nagyon drukkolok :!: :!: :!:
dezsina

Kis-csillag!
Annyira örülök :D :D :D :D :D :D :D
dezsina

Kis Kép
igen igen ezen jobban látszik.... :lol: :lol:
Vendég

Én is örülök neki, de mégsem tudom annyira elengedni magam, csak akkor ha a vérvétel is ezt igazolja, de akkor szerintem fülig érő vigyorral jövök haza.. :roll: :roll:
A legjobb, hogy Apuka is tiszta idegben van az eredmény miatt, már alig várja a pénteket :lol: :lol: nekem kell csitítgatnom :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis*,
Ez a második kép sokkal jobb :wink: pénteken korán menjél és siess az eredménnyel :lol:
Vendég

Kis Csillag! Nagyon szorítok péntekre!!!!!!!!!!!!!
S.O.S. írj!!!! :lol:

Kép
hanna30

Panda: hiába megyek korán, délre szokott eredmény lenni :?
De az UH alapján már sejteni lehet a dolgot :wink:
Szerintem úgy kb. 1, max. 2óra felé érünk haza, akkor tudok majd híreket dobni :wink: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok,
KIS *** Nagyongratulálok! :lol: De azért szokás szerint Pandácskával értek egyet, mert ez jól jel, de pénteki lesz a tuti.
Azért ne felejtsük el a gyógyszerek hatását sem... Egy biztos, ez már egy nagyon jó jel..... :lol: , Nekünk azt mondták, hogy a negatív tesztekből szokott lenni pozitív, mert tévednek ezek a tesztek! Viszont a pozitív, az általában poztiív!!!!.
Mondom egyedül a gyógyszerek tudnak bekavarni, de most TÉGED az nyugtasson, hogy egyáltalán látszik valami...Mert ilyenkor még abszolult nem általános, hogy halványa "kivillan" egy "valami"... :D Nyugi, de kis fenntartással kezeld....Még akkor egy kicsit újra + hat a pénteki vérvétel + eredménye.(húúúú ez bonyolúlt lett).Szóval érted.....Mi örülünk ennek a kis halvány "valaminek" (nevezzük most így...:)
Vikimi, A hosszú hétvégén mi jót csináltok? Család??? Mert akkor
gyorsan elrepül az idő és már csak pár nap lesz hátra.... :D :D
Az nem lesz semmi amikor Apjukkal újra találkozóllllllll!!!! Kissebb robbanás lesz.... :D és majd elcsodálkozik rajtad és a változásokon... :D

üdv. Buborék...várjuk a fejleményeket.

Brumm....Látod lassan letelika nyár és beindul a topic... :shock:

Hanna, várjuk a fejleményeket!!!

Jut eszembe Kis* nálunk a vérvétel után 1-1,5 órával megvan az eredmény (Bp. Kaáli) Vagy megvárjuk, vagy telefonálni kell....
SŰRGESD MEG ŐKET !!!I :lol: GYEKEZZENEK.... :lol: Üzenem nekik...!!! :lol: :lol:

üdv.
Apacs
apacs

Apacs: köszönöm, én sem bízom el a dolgot, még akármi is lehet.
Hogy érted a gyógyszereket? Az utrotól nem lehet pozitív, HCG szurit meg nem kapok :roll: :roll:
Meg fogom őket sürgetni mindenképpen, de eddig mindig délre ígérték az eredményeket, ami a vérvételt illeti.. :? :shock:
Nálunk is (Tapolca) meg lehet várni vagy telózni is lehet érte, de eddig mindig megvártuk, amikor ilyen esemény volt :wink:
Addig el szoktunk menni városjáró körútra, pl. a tóhoz, ami tele van szebbnél szebb halacskákkal, a tavasbarlangba meg még nem jutottunk be eddig, mert mindig olyan hosszú sor állt előtte :shock:
Vagy át szoktunk ruccani egyet Badacsonyba, Szigligetre, s akkor hamar eltelt az idő mindig :roll: :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis-csillag!:)
amiket szedsz gyogyeszeket egyik sem tartalmaz hcg-t egyedül csak a repsztőszuri ami hcg volt,de annak felezési ideje 24 óra,vagyis kb 7-8 nap, ilyenkorra már saját hcg-et kellett a tesztnek kimutatnia. :) ami abba a kis "valamiben"meg is jelent....nyugi és szorítok nagyon péntekig! Csak nyugi semmi izgalom és pihi semmi munka semmi hajolgatás!!!

Apacs!:)
jajj azt a robbanást én már úgy várom,mikor újra meglátom,átölelni nehezebb lesz a pocaktól... :lol: de ő tutira meglepődik majd a fejleményeken.hiába küldök neki képet az csaknem a valóság,hiszen szinte napról napra változik valami. :) a hétvégén semmit nem terveztem pihenés,és készülök avendégvárásra,sógornőm jön pár napra a 2 gyerkőccel,utána indulnak haza németbe...majd rá 2 napra jön az Uram!!!!! :)
és a párod hogy van?Kerekedik már a pocak?Vagy valami külső szemmel-látható jele a kismanóknak???
Vendég

Kis*,
De miért lesz uh? A gyogyiktól tuti nem lehet pozitív mert nem kaptál semmi olyat tehát ez a te hcg-d az tuti :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?