Új privát üzeneted érkezett!

babamama29
Tirol

Szép Jó Reggelt a Terheségim még negativ.
 Ovu Teszt.

babamama29
Tirol

@caroline4:

Folytatom a lépcsőt... :)
Tegmég 37,0 volt, mint előtte, ma már 37,1...
Tizedesével ballagok felfele 2-3 naponta...

@kolibri25:
Az jó, ha maradt magas, és így már biztosra lehet tudni, hogy megvolt az ovud :)
Gondoltam ám rád... 
Köszönöm, nekem kicsit túl szabályosnak is tűnik a görbém...

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Third Birthday tickers
scolo

Le felejtettem a höm még mindig 36,9 torom ez nem mérvadó. 
Meg reggeli ovu tesztjeim 10 szer erösebbek mint az esti.
babamama29
Tirol

Bocsi de nem engedi ,hogy az elözö hozzászoláshor betözzem :(

babamama29
Tirol

Van valakinek tapasztalata méhpempő vásárlásban? Honnan érdemes rendelni/venni, ami árban megfizethető, de 100% tisztaságú. Köszi! :)
adele666

babamama29
Tirol

@adele666:

Én itt Pécsen méhészboltban vettem. Az elvileg 100% tisztaságú...
kolibri25

Hogy vagytok lányok? Ki hol tart? :-)
bunny88

Jó reggelt! 

Nekünk mindenféle rendezvény és versenyek vannak ebben a hónapban a melóhelyen, regeteg a tennivaló. Alig tudok a babás témára figyelni. Ami lehet nem is baj, ez tökéletes figyelemelterelő. 

Rendeltem vaterás teszteket, most másfajtát, mert az előző hcg teszteken sajnos mindig volt egy árnyék csík, hátha ez a másik fajta nem lesz ilyen és nem kelt feleslegesen reményt.

Ciklusom 7. napján járok. Tegnap még barnáztam rendesen. Remélem mára elmúlik és kezdhetjük a próbálkozást :) amúgy az ovutesztelést szerintem holnap elkezdem. Vettem belőle 18 db-ot. És baromira remélem, hogy most előbb lesz ovum. Mondjuk úgy a 12. nap környékén. :)

JÖvőhét végén megint megyünk pancsolni abba a hotelbe, ahol valentinnapozni voltunk kettesben a férjemmel. MOst viszont 5-en megyünk, az egész család. Tegnap már le is foglaltam a szállást. Pünkösd hétvégére, de csak két éjszakára. Elég annyi  3 gyerekkel. :) Már nagyon várjuk. 

7. cn

caroline4

képet váltottam megint :) hátha sikeres hónapot hoz :)

caroline4

Sziasztok csajok! Csatlakoznék hozzátok :) caroline én is pont a 7. cnon vagyok,együtt haladhatunk. és nekem is most volt 3.napi vérvétel,igaz az 5.napon,de az még belefér a doki szerint. mi december óta próbálkozunk, március elején volt egy pozi tesztem,majd 2nap múlva megjött sajnos.a dokim nem nagyon foglalkozott vele,majdnem kinevetett,hogy rossz volt a teszt.. azóta orvost váltottam és már túl is vagyok a vérvételen.

balisha

Kellemes reggelt Mindenkinek!

@caroline4:

Jó is egy kis figyelemelterelés, meg egy kis kikapcsolódás :)

@balisha:

Üdv itt! Írj még egy kicsit magatokről... :)

Tegnap azon voltam, hogy túl szabályos a görbém, erre ma 2 tizedet esett a hőm... nem vagyok jókedvű tőle...
Tegnap óta viszont valami furcsa dolog van, és ezt nem tudom hova tenni... jóval többet eszem, és nem érzek éhség érzetet, csak a gyomorsavamat a torkomba. A melleim meg olyanok mint egy térkép, "ahol a hegyeket folyók tarkítják" (sokkal jobban kint vannak az erek)...

scolo

@bunny88:

Mára nem várom a mikit eddig még nem jelentkezett, de a tesztem negativ ugy ,h mennem kell a koházba :S kivizsgálásra.
babamama29
Tirol

@caroline4:

jó lesz nektek egy kis családi kikapcsolódás :) remélem a képváltás szerencsét hoz majd neked :)

@balisha:

Üdv itt!! :)

@scolo:

Hanyadik napon vagy?

nekem biztos hogy hamarabb volt ovum, a 14-15 cn.-on volt eddig, ovus fájdalom a 11. nap hajnalban volt és most már biztos hogy akkor volt, mert a 13.-tól mérem a hőm és felment 37re :)
ma vagyok a 21. cn.on, úgyhogy kb jövőhét szerda-csütörtökre nem várom :)

bunny88

@babamama29:

sajnálom nagyon, de amig nem jön meg ne  temesd még a hónapot. milyen kivizsgálásokra kell menned? a hormonokat fogják nézni?
bunny88

@scolo:
Ezek elég biztató tünetek! Drukkolok a zebra csíkos tesztért!

Caroline: de jó! Pihenés és figyelem elterelés!

Balisha: üdv itt!

Littlebiscuit: hogy vagytok! Anyudék mit szóltak! Persze az örömön kívül!!

Lilypie Kids Birthday tickers

lolo8280
2315 Szigethalom

Sziasztok! Eddig csak csendes megfigyelő voltam a fórumokon, de most úgy érzem, muszáj írnom :) Férjemmel 9 hónapja vagyunk babaprojecten. A menstruációm rendszeres, 28 napos, az utolsó hónapban jött meg 32. napra. Április 10-én elkezdtem méhpempőt fogyasztani, napi 1x-i adagban, reggel, éhgyomorra. Április 11-én elkezdtem menstruálni, ami a szokott módon lezajlott, viszont 2 nap szünet után, 17-én elkezdtem barnázni, ami azóta is folyamatosan tart, a mai napig. Voltam nőgyógyászati vizsgálaton, ahol a Doktor Úr megvizsgált, és szerencsére nem látott semmi negatív dolgot (viszont a 10. napon voltam, és látta az UH-n, hogy valószínűleg lesz peteérés :):):):) ), viszont a barnázásom azóta sem múlt el. Ma, a ciklus 25. napján (4 nappal a nemvárt előtt) csináltam egy 10-es érzékenységű tesztet (cyclotest), ami pozitív lett, elég erősen, kb azonnal, képet csatolok is be róla :) Mit gondoltok.... A pozitív teszt a korai elvégzés ellenére…. elhihető??? :):):):):):):):)

dinyus

Ja, a képet már nem csatolta... :)

dinyus

@dinyus:
Szia! Ez pozitív! Jó volna tudni, hogy pontosan mikor volt ovu, hogy ez pontosan hányadik dpo-n készült, de ahogy irtad 10-11 dpo-on járhatsz!
Barnázol még?

lolo8280
2315 Szigethalom

Szia!

Hát, a doki azt mondta, a 10 napon, mikor ott voltam, hogy hétvégére beérik, tehát, "elvileg" a tankönyvi példa szerint ovuzok, kb a 14. napon szokott lenni az ovum.
TEgnap még barnáztam, de már csak minimálisan, ma már annál minimálisabban, értsd, van maszat a tisztaságin, de nem vészesen :)
(hú, remélem, érthető :))

dinyus

@bunny88:

Nem Othon élek ha nem külföldön és itt nagyon komolyan veszik ha 1 év alatt nem születik baba. Teljes átfogó vizsgálatra kell mennem elöször nekem majd a férjemnek. 
Direkt van egy korház ahol csak ezzel foglalkoznak. És minden leletem aljára oda van írva ,hogy gyereket szeretnénk. 
Csak a hormon kezelés annyira rideg nekem.    Holnap postán meg jönnek a 10 tesztek egyet csinálok a hétvégén. 

Te hogy vagy?
babamama29
Tirol

@dinyus:

Maszatolás mi váltja ki nálad az ovuláció?
babamama29
Tirol

babamama29
Tirol

@babamama29

egyelőre még csak halkan köszönöm meg, de nagyon köszönöm :)

A barnázást fogalmam sincs, mi váltotta ki, én a méhpepmőre tippelek, mert soha nem fordult még velem elő, csak ez az, ami "változott" az előző ciklusaimhoz képest.

Ellenben, ha most ez IGAZ, és marad is ;), akkor csajok a méhpempőt tényleg én is csak ajánlani tudom :):):):):)

dinyus

@dinyus: Én azt hallotam ,hogy nagyon jó de csak ovulácio-ig lehet használni mert útánna vérzést okozhat.
babamama29
Tirol

Én nagyon sok "szedési módot" olvastam, ahol én vettem a méhészetben, ott úgy mondta a csaj, hogy 25 napig szedni, 5 nap szünet, és így tovább, és a ciklus bármely napjától elkezdhető.
A dokinál is rákérdeztem, ő is azt mondta, hogy teljesen jól mondták.
De tény és való, hogy én is csak a méhpempőhöz tudom kapcsolni :)
Épp ma kezdtem az 5 napos szünetet, ha nem jön meg hétfőn, a tényleges napján, akkor nem is kezdem újra :)
Bár, oylat is olvastam, hogy babásan is lehet szedni, de már tényleg nem tudom, mert annyi féle infó van :( :)

dinyus

Én maradok a gyogyfü teámnál mellék hatást nem tapasztaltam és 1-2000 éve ismertek a hatásai. 
Palástfü, málnalevél, cickafark. március ota iszom és csak jót tudok mondani rola. A 36,8-36,9 hö szerinted útal valamire?
babamama29
Tirol

Én is ittam, nekem nem "hozott" eredményt. Aztán javasolták ezt, utána olvastam, csak jókat írtak, egy barátnőmnél is 1 hónap után megérkezett a gólya, úgyhogy úgy voltam, hogy 1 próbát megér :)
Ha másra nem, egy kis vitaminbombát elraktározni :)
A hőmérőzésben annyira nem vagyok otthon, abba nem ástam bele magam (még) :)

dinyus

@dinyus:

remélem jön a golya hozzátok de akkor kérem a receptett. :)
babamama29
Tirol

Mindenképpen :):):):)
Hát, én is nagyon bízom benne :):):):)

Kicsit félek, hogy a korai teszt nehogy megváltozzon, de reménykedem, hogy nem :)

dinyus

@babamama29:

Szerintem jó hogy ilyen komolyan veszik a dolgokat, és lesz átfogó vizsgálat. ha most nem vagy terhes legalább kiderül, miért nem sikerült eddig, és tudnak segiteni. a 36,8-36,9es hő arra utal, hogy megvolt az ovu (bár nem tudom hogy mennyi az alaphőd?) valakinek menzi előtt leesik 1-2 nappal, de olyan is vannak akinek csak miután megjön. 
Köszönöm kérdésed, jól vagyok, semmilyen "tünetem" sincs, ciklus elején kezdtem el szedni Mastodynon cseppet, mert ciklus 16. napjától pecsételtem és nagyon fájt a mellem mindig menzi előtt. jelentem ezek a tünetek megszüntek :)
amúgy teljesen rákattantam a babatémára, minden szabad percemben fogantatásról szóló videókkal szórakoztatom magam :) tudom hogy nem kellenne mindig ezen kattognom, de egyszerűen minden gondolatom ez most..... remélem bevonzom és most már hamarosan én is tesztelek egy pozit :)

@dinyus:

Halk gratula!!!!

bunny88

@bunny88: Én szóritok neked :) 36,2 az alap höm. Mára várom a mikot vagy is nem várom :D  Én is azon kattogok ne izgulj. Hol viedot nézek vagy itt akasztok ki mindenkit a rejtéjes ovu teszttem :D Vagy a barátnömet. De hát ez van egy éve nagyon szeretnénk babaát. De a doki meg mondja majd mi baj.  Ez az a teszt ezt is vinnem kell  vizsgálatra. Amugy a höm 27-töl ilyen magas elötte 21 -én 36,5 volt.  Komolyan én már annak is örülök ha valaki másnak össze jön a baba akkor mindig felbuzdulok én is :)
babamama29
Tirol

@bunny88:

Ez le maradt :)
babamama29
Tirol

Nagyon drukkolok én is minden babát tervezőnek, mert tudom, hogy amikor valaki nagyon szeretne bébit, akkor tényleg minden gondolata az!!! :)

szóval hajrá mindannyiunknak :):):):)

dinyus

Én december óta femibiont és d vitamint szedek.előtte soha semmi mensis tünetem nem volt,soha nem fájtak a melleim,nem barnáztam,nem fájt a hasam,azóta ezt mindet produkálom :( mondtam a dokinak,szerinte ez a normális hormonműködés jele.hát nem tudom.. még mindig szedem,rosszat talán nem tesz,de nem igazán hallottam ilyenről

balisha

@dinyus:
Gratulálok :)

balisha

@babamama29:

hány naposak és  a ciklusaid?
bunny88

@babamama29:

na ezt szépen leirtam :) szóval hány naposak a ciklusaid?
bunny88

@balisha:

nem akarlak elkeseriteni de a barnázás a progeszteron hiánya lehet, nekem igy kezdődött, kaptam rá pótlást Utrogestant, ezután normál tartományba került az érték, de a barnázás megmaradt, sőt az elmúlt 2 hónapba nem csak 1-2 napig tartott. nekem is azt mondta a doki, hogy ez "normális" mert a szervezet igy készül fel a menzire. hát nem tudom....
bunny88

@bunny88:
Én is ettől tartok,ezért is akartam vérvételt,hogy kiderüljön,ha van vmi gond.csak az a fura,hogy azóta tart,mióta a vitaminokat szedem..

balisha

@bunny88:
És ezt a pótlást folyamatosan kell szedni?

balisha

@bunny88:

Hát ez jó kérdés. 
 Menzesz elsö nap. 
Január 5.
Februárab kimaradt egy nem kiszabadult tüszö miatt
Március 1
Április 7
Május ?
babamama29
Tirol

Sziasztok lányok!

Üdv az újaknak!
A legjobb fórumot választottátok, mert annyira klassz itt a csapat hogy még a babások is visszajárnak nem véletlen!

Szurkolok mindannyiotoknak..

Balisha / Bunny,
A barnázás nem feltétlen a progeszteronhiány jele - nagyon gyakran az, de nem kizárólag. Nekem is 3-4 napnyi barnázásom volt menzeszek előtt aztán volt 21. napi progeszteon mérésem, jóóó magas lett..
Persze lehet én csak egy vagyok a kevés 'kivétel erősiti a szabály'-ból. Mindneképp érdemes kivizgsálni ha gyanu van hogy valami felboult!

Caroline, cuki a kép talán egy új kezdetet fog szimbolizálni. Gondolj a szép februári hóesésre a kórházi ágyból karodban a piciddel!

Lolo,
Szuper volt. A video, annyira klassz. Azok az arcok. Ahogy néznek egymásra :) :)
Utána persze több mint fél órát trécseltünk.
Jó volt nagyon..
úgy néz ki a 12. héten (azaz 12. hetet betöltve a 13.-on)  hazalátogatunk és a Czeizel klinikán megcsináltatom a kombinált tesztet. Ezek itt nálunk egy havi fizetésembe kerülnek ott pedig 'csak' 30.000 ft körül lesz..
Te (és többi már babás lányok) csináltattatok ilyet?

littlebiscuit

@balisha:
én decemberben kezdtem 3 havi adag után volt megint vérvétel, akkor már jó volt az eredmény, de a doki azt mondta hogy még 3 havi szedjek hogy feltöltsem a rendszert.az igazság az hogy nem szedtem be mindet, mert meghosszabbodot a pecsételős napok száma 12re....
bunny88

Bunny
9.dpo ha minden igaz... és a 20.cn.

Lolo
Köszönöm.

Csajok megijedtem... az előbb a wc-n barnásat töröltem, épphogy csak megszinezte a papirt. Nekem még sohasem volt ilyen.

scolo

@bunny88:
az alacsony progeszteront a 3.napi vagy a 21.napi vérvétel eredményéből állapítják meg? Vagy csak a ciklus második felében van jelentősége? Izgulok,hogy mi lesz az eredmény,sajnos egy hetet kell rá várni.

balisha

@scolo:
a pici hő leesés és a pici barnázás lehet a beágyazódás jele :) 9.dpo pont ideális :)
bunny88

@balisha:
a 21. napinál fontos megnézni mert akkor van jelentősége, bár nekem nézték 3. napinál is
bunny88

@scolo:
Én is sokat olvastam beágyazódási vérzésről,pont ilyenkor jelentkezhet,sajnos én még személyesen nem tapasztaltam :)

balisha

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?