Sziasztok!
Mindíg örülök, ha látom, azért itt folyik az élet.. Drukkolok mindenkinek!
Nálunk a szurizás még mindíg tart, holnap megyek második vérvétel plusz ultrahangra.
Tényleg, nem tudjátok, a várható punkció előtt meddig lehet házaséletet élni? Csak mert nekem nem mondtak semmit, és a Sejtjeink című filmben emlékszem ez téma volt.
Nem tudom nálatok hogy ment a szurizás, de nekem elég kalandos.. Kicsit hosszú lesz, aki gondolja, csak a szuriról van szó a kövi bekezdésben
A nem patronos szurikat tegnapig vagy a központban, vagy az ügyeleten adta be valami helyettes dokinő, az enyém szabin van. Én nem mertem. De tegnap megtört a jég. Egy nagyon kedves reumatológus szomszédunkat alig vártam haza a nyaralásából, merthogy ő majd milyen szépen beadja. a szándék megvolt, de nem úgy sült el, mint ahogy arra számítottam. Az egyiknél kiment valamennyi a kezére visszaszíváskor, amiben már benne volt a cucc is, és miután elment, akarom beletenni a tűt a védőjébe, hogy kidobom, nézem, és megnyomtam a beadójánál, és egy szerintem csomó kijött még a tű műanyagtartójába. Na, mondom, mit tegyek, menjek fel hozzá, hogy elnézést, de ebben még van anyag, vagy hagyjam az egészet, aztán reménykedjem, hogy elég lesz az időelőtti tüszőrepedést vagy mit gátló hatóanyag, ami belémkerült. Aztán úgy dönötttem, lesz, ami lesz, visszaszívom a kis csőből, és egy új tűt rátéve beadom megpróbálom beadni magamnak, lesz, ami lesz. Visszaszívtam, és még majdnem 2 rovátkányi volt, miután légtelenítettem. Azt képzeltem, hogy ez nem is az én hasam, és hupsz, olyan szépen beszúrtam, mintha egy töltött csirkét szerezlék össze egy hústűvel. Visszaszívtam egy picit, hoyg nincs e vénában, és heuréka, benyomtam. Ma már egyedül fogom beadni, az tuti.
Olyan jók a vonalzóitok.. Jó látni, hogy ki hol tart azonnal én is szeretnék kreálni egyet, de nem találom a helyet. Hol lehet elővarázsolni azt a funkciót?