Új privát üzeneted érkezett!

Vizkriszi!
Ez jó jel lehet :) Talán már lapul ott valaki :)

Vikimi!
Kitartás! Elrepül az a két hét...
dezsina

Sziasztok! Szép napot mindenkinek!

Végülis vettem egy kicsi kádfürdőt, de tényleg nem volt forró.. :roll: viszont nagyon jól esett :roll: :oops:

Vikimi: köszönöm kérdésed, jól vagyok, kissé mintha jobban ingerültebb lennék mint egyébként, de biztos csak az időjárás okozza. Nem annyira vészes, csak valahogy úgy érzem, mintha pattanásig tudnék feszülni. Pocakban viszont semmit nem érzek a tegnapi fájásos órák óta, bár tegnap egyszer volt egy olyan, mintha valami összehúzódások lettek volna, tartott 10 mp-ig és el is múlt, de valamiért mosolyognom kellett rajta :lol: :lol:
Olyan hamar el fog telni a 2hét, hogy csak na :wink: elhiszem hogy hiányzik :roll:

Vizkriszi: +++++++++ :wink:

Tegnap este Apuka elbeszélgetett a "pocaklakókkal" :lol: :lol:
Remélem meghallgatták :wink: Ez volt az első eset, hogy beszélt Velük :wink: :lol:

Ez a hét ez hamar elment.. Kivi vagyok jövő héten hogy bírom cérnával :oops: :oops:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis-Csillag!
Amúgy nagyon érdekes, hogy én mindig akkor kivántam a legjobban a fürdőt, amikor nem lehetett :)
Elkeseríteni nem akarlak, de nagyon kemény lesz az a hátralévő 7 nap!!!! Legalább is én alig bírtam ki.... :?
dezsina

Dezsi: Igen, sajnos tudom, az inszemeknél megtapasztaltam már :oops: :oops: de valahogy majd csak elterelem a gondolataimat, tudomisén sütök valami finomat emindennap Apukának :lol: :lol: :lol: ezt még nem próbáltam úgysem..

Kép
kis-csillag
Tököl

Vikimimi
28...de ha nem akkor inkább rövidebb:26,27.
Nem szokott hosszabb lenni...most is beindult vmi a 26. napon...de aztán leállt...azóta meg itt lebeg a fejem fölött Demoklész kardja. :?
A tények:a 26. napon az ösztrogénem 213 volt...ezt egy cisztának tulajdonította a doki..de ő azt hitte, hogy az 1.-2. napon vagyok...akkor még én is azt hittem. Most már nem. Ennyit tudok ...meg, hogy a jobb petefészkemben volt egy 30 mm-s vmi, egy héttel azelőtt az a vmi 13-15 cm volt. Hogy most mi van vele...nem tudom.Sztem ha megjön majd utánanézetek azért. :shock:
vizkriszisback

Sziasztok!

Nagyon jól sikerült az uh 40 percig néztük a babát csináltak róla dvd-t és 40 képet cd-n meg kaptunk fényképet is róla :lol: folyamatosan mozgott nagyokat nevettünk rajta :lol: mindene szépen fejlődik korának megfelelő ficánka :lol: na és a végén...szóval... :lol: kislány :lol: :lol: elöször nem akarta megmutatni de az uh-os nő ügyesebb volt kicseleztünk és lebukott hogy nunis :lol: bizony csak úgy potyogtak a könnyeim :oops: Köszönöm hogy gondoltatok ránk :D

Kép
Kép
Kép
Vendég

Pandácska!

Gyönyörű kis Nunis fejlődik a pocakodban :wink: :wink:
Akkor a vonalzód szerint Dóra lesz a neve? :wink: :roll:

Gratulálok! Pusszantás Nektek!

Kép
kis-csillag
Tököl

Pandácska!:)
Kiscsaj!!!:) ellepik a topikot a kiscsajok!!!Biztosan fantasztikus érzés lehetett látni,gondolom a könnyeid csak úgy potyogtak!!!
Szuperek aképek,és milyen szépen látszik minden!:)
Vendég

Szia Mindenki!

Kissé összefolynak a napok, de olvaslak benneteket.

Pandácska,
a bent lakozó picúr lányka nagyon édes. Olyan jó, hogy nektek ennyire megmutatta magát. Az első képen, mintha az ujjacskája a szájában lenne. Édes.
Milyen kis hegyes álla van. :D

Vikimi,
kitartás. Hamar eltelik az idő és újra együtt lesz a kiscsaládotok.:wink: :D
Hipp - hopp eltelik az a 'pár" nap. :wink:

Dezsi,
volt már, hogy ennyire örültél annak, hogy megjött? Szeritem nem. Aranyos. Lehet, hogy ez lesz a sikerhez vezető út első megállója?

Kiscsillag,
szerintem ami jólesik azt tedd meg, de csak mértékkel. Ha betapadnak, akkor ott vannak. Ha egy fürdő miatt el kell tőlük búcsúzni, akkor annak úgy kell lennie.
Remélem nem hangollak le ezzel.
Viszont jó jel lehet, hogy ilyen szurkálódást éreztél, hiszen ott fiszkalódnak a csöppek. :wink: :D

Zsani,
Bogi baba még mindig nagyon jó kislányka. Simán viseli, hogy porszívózzuk az orrát. Cicizünk szorgosan. Igaz kisebb nagyobb sikerrel. Van, hogy megeszi már ciciből a 70 - 90 milit. Amúgy 110 mili elött ritkán alszik el. Kis beles. Sajnos a jobb cicire valahogy nem vagyunk 'hitelesítve" még, de azt is próbálgatjuk. Biztos annak a hiánya miatt, hogy 'olyan kedvesen elmondták a kórházban, hogyan is kell helyesen mellre tenni és egyáltalán szoptatni". :cry: :evil: .... :!: De erre van ugye kitalálva a net. Mégy jó, hogy pár kattintás és az ember annyi írást talál, hogy győzzön próbálgatni valyon neki és a kicsinek melyik jön be.
Amúgy növünk, mint a gomba, de még mindig nagyok az 50es ruhácskák. Lassan elérjük a 3! kilót. Alig egy hónap alatt. (A dokinő szerint heti 150got 'kell" hízni ahhoz, hogy 'jól fejlődő" gyermek legyen. :D

Íme pár kép a kis Csöppről.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Kép Útra készen

Kép Apa pociján

hajnoca
Dunakeszi

Hajnóca,
Igen folyamatosan mozgott annyi mindent csinált kis mókás :lol:

Kis*,
Igen ha tényleg lány lesz akkor Dóra :lol:

Viki,
Bizony nagyon jó volt látni :lol:

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Sziasztok,
Csak beköszönök....mert nemrég értünk haza...
Most kezdem a visszaolvasást....kb 300 hozzászólást kell visszamenőleg elolvasni...De sietek... Eddig sok mosolyra utaló hozzászólást láttam :lol: :lol:
Nálunk rókakoma újra lakótársá vált. Sajna Páromat nagyon megviseli és kevés ereje van... inkább aludna... Csütörtökön megyünk az Istenhegyi klinikára... 12-13 heti komplett ellenőrzésre...
üdv.
Apacs..
apacs

Szép jó reggelt! :D

Képzeljétek:tegnap délután elmentünk Miskolctapolcára kirándulni. Mire odaértünk fél 6 volt. A fürdő vagy hétig van nyitva vagy este kilenctől az éjszakai. Úgy döntöttük majd az éjszakaira megyünk.Addig boboztunk (nagyon állat volt :lol: ), vizibicajoztunk, ettünk, ittunk, dumáltunk. A fürdőzés is nagyon jó volt, pancsiztunk, dögönyöztünk, úsztunk 10 hosszt stb. Éjjel 2kor kerültünk ágyba.Gondoltuk alszunk míg bírunk...hát 6 előtt olyan vihar volt, akkorákat villámlott és dörgött mintha a Világok harcában az ufók jöttek volna. :shock: Na de elmúlt és visszaaludtunk. :D
Én persze lájtosan fürödtem, nem tudtam magam elengedni mert mi van ha mindjárt megjön vagy mi van ha...

Pandácska
Nagyon jók ezek az uh-s képek, nem csoda, hogy potyogtak a könnyeid. Gratulálok a kis nunishoz!!!

Apacs
Elpártolhatna már tőletek rókakoma!!! :twisted:

Hajnóca
A ti csöppségetek is nagyon édi ám.Jól érzi magat a világban, látszik rajta. :D
vizkriszisback

Egyébként még nem jött meg...pedig reggel 6-kor is úgy éreztem, mikor kiugrottam wc-re...hogy mindjárt megjön.Amúgy a hasam mellett a mellei is ugyanannyira érzem. Tudom, hogy lett már vki így babás, hogy azt hittem megjött, aztán mégse, meg hogy görcsölt és mégse jött meg, de ugyanakkor azt is tudom, hogy ciszta is okozhat ilyen szemétségeket, hogy bekavar a ciklusba.De nekem az eddigi cisztéim sose kavartak be, a múltkori műtét se...nem fogok örülni, hogy ha újabb akadályokat produkál a szervezetem....hisz azért voltam műtéten, hogy minden akadály elháruljon. :shock:

Túl sokat foglalkozom a témával tudom..ismerem ezt az érzést...épp eleget reménykedtem már és aztán csalódtam.Nem szeretném beleélni magam semmibe, de nem is merek olyasmit csinálni ami előidézhetné a menzit (pl keméyn tornázás vagy ágytorna :oops: )pedig amikor hétfőn azt hittem megjött csak még nem indult be rendesen próbálkoztam ilyenekkel. El kellene, hogy dőljön végre, hogy léphessek továb erre vagy arra. Tesztet nem vettem, annyira optimista nem vagyok (pedig régen már a 26.cn-eken teszteltem :lol: )de ha hétfőig változatlan marad a helyzet, majd veszek.
Az a gáz, hogy tuti vagy megjön mostmár bármikor vagy csak pár hónap múlva, ugyanis nem hinném, hogy poénból érzékeny a hasam. Ha nem jön meg és nega a teszt, tuti elmegyek vmi dokihoz, hogy nézzen meg uh-n....mi a pálya.

Na elég volt belőlem, majd jelentkezek ha van vmi fejlemény.

pusz
vizkriszisback

Sziasztok!

Az előbb írtam egy hosszú levelet, erre nem megette a net?? :oops: :evil: most kezdhetem előlről :twisted:

Hajnóca: nem hangolsz le ezzel, sőt, én is így érzem valahogy, ezt hívják, ha jól tudom "természetes kiválasztódásnak", persze kicsit rondán hangzik.. :roll:
Bogi baba nagyon édi ebben a ruciban, naon tündéri :wink: :P

Apacs: üdv. újra közöttünk! Sajnálom párodat, figyike, támadt egy ötletem - küldjétek át rókakomát hozzám, szívesen vendégül látnám néhány hétig :wink: :wink: :wink:

Vizkrisz: továbbra is mennek a drukkhegyek ++++++
Kívánom, hogy hozzád is beköltözzen egy kis Pöttömke :wink:

Velem nem sok minden történik.
A tegnapi délután és este azonban érdekes volt, éreztem a pocakom, fájdogált, kicsit arra hasonlított, mintha meg akarna jönni :evil: :oops: de aztán elmúlt késő estére
Ma viszont úgy érzem mintha minden percben a hasmars kergetne, szinte minden mozgást megérzek odabent, de nem a kellemesebbik fajtából :lol: :lol:
A cickófeszülés még tart, a punkció előtt kezdődött, mára kiegészítve azzal hogy érzékeny a bimbó :oops: :oops: :roll:

Nem akarom beleélni magam semmibe, nem akarok csalódni, tudom már milyen érzés. :roll:
Végülis már csak 6 nap van hátra a vérvételig, de elkalandoztam a gondolattal, hogy szerda tájékán tesztelek egyet :oops: :roll: .

Puszi mindenkinek!

Kép
kis-csillag
Tököl

Vikimi!

Azért nem írok magamról, mert nem történik velem semmi. Majd a következő meso előtt közvetlenül lesz a méh vizsgálat aztán meglátjuk, hogyan tovább.
gizmixxx

Sziasztok!
Nem értem még végig az olvasással, de..
Hajnoca Nagyon szép a kislányotok! Szépen nő és az a fontos, hogy eszik és, hogy van tejed!!!

Kis Csillag.. Drukkolunk..! és lehet, hogy hallgatott a rókamoka a kérésünknek.. Mert tegnap átküldtük.... :lol: :lol: :lol:
Persze 3 hét hányás után már Te is szívesen tovább fogod adni... :lol:

Krisz, Neked is drukkolunk! Kitartást!!!

Pandácska, Nagyon szép kis babócát hordasz a szíved alatt!!! Remélem lassan mi is megtapasztaljuk, hogy milyen mozgásokra képesek a kis "rosszcsontok" :lol:

Dezsi, Irány cél...gyerünk neki kell vágni.... :shock: :o :lol:

Vikimi, Mennyi idő eltelt már...nemsokára iithon lesz a Párod!!! :shock: :D

Nálunk a helyzet..ma visszahúzódott a rókakoma... egész jó nap volt...
Csütörtökön menyünk az Istenhegyi klinikára (9/b) kombinált tesztre.. Aki volt már ott az írhatna, hogy mi vár ránk... Kiváncsi vagyok, mert félek, hogy megijesztenek valamivel... (ilyen olyan vastagság, nem látszik, lehet, hogy....stb. kijelentések)
Üdv. Mindenkinek akit nem említettem....ja megyek olvasni... van még...
Apacs.
apacs

Apacs,
Volt egy vérvétel meg egy uh 1 óra múlva pedig eredmény. Mivel nekünk teljesen jó lett így nem tudok ijesztegetésről beszámolni minden tökéletes volt megkaptuk az eredményt és mehettünk is haza. Kapsz róla papírt is. Amúgy ha rossz lenne az eredmény az se jelent semmit ez csak esélyeket számol akkor küldenek majd még egy tesztre.

Kriz,
Köszi :D
Vendég

Sziasztok!
Mindíg örülök, ha látom, azért itt folyik az élet.. Drukkolok mindenkinek!
Nálunk a szurizás még mindíg tart, holnap megyek második vérvétel plusz ultrahangra.

Tényleg, nem tudjátok, a várható punkció előtt meddig lehet házaséletet élni? Csak mert nekem nem mondtak semmit, és a Sejtjeink című filmben emlékszem ez téma volt.

Nem tudom nálatok hogy ment a szurizás, de nekem elég kalandos.. Kicsit hosszú lesz, aki gondolja, csak a szuriról van szó a kövi bekezdésben :)
A nem patronos szurikat tegnapig vagy a központban, vagy az ügyeleten adta be valami helyettes dokinő, az enyém szabin van. Én nem mertem. De tegnap megtört a jég. Egy nagyon kedves reumatológus szomszédunkat alig vártam haza a nyaralásából, merthogy ő majd milyen szépen beadja. a szándék megvolt, de nem úgy sült el, mint ahogy arra számítottam. Az egyiknél kiment valamennyi a kezére visszaszíváskor, amiben már benne volt a cucc is, és miután elment, akarom beletenni a tűt a védőjébe, hogy kidobom, nézem, és megnyomtam a beadójánál, és egy szerintem csomó kijött még a tű műanyagtartójába. Na, mondom, mit tegyek, menjek fel hozzá, hogy elnézést, de ebben még van anyag, vagy hagyjam az egészet, aztán reménykedjem, hogy elég lesz az időelőtti tüszőrepedést vagy mit gátló hatóanyag, ami belémkerült. Aztán úgy dönötttem, lesz, ami lesz, visszaszívom a kis csőből, és egy új tűt rátéve beadom megpróbálom beadni magamnak, lesz, ami lesz. Visszaszívtam, és még majdnem 2 rovátkányi volt, miután légtelenítettem. Azt képzeltem, hogy ez nem is az én hasam, és hupsz, olyan szépen beszúrtam, mintha egy töltött csirkét szerezlék össze egy hústűvel. Visszaszívtam egy picit, hoyg nincs e vénában, és heuréka, benyomtam. Ma már egyedül fogom beadni, az tuti.

Olyan jók a vonalzóitok.. Jó látni, hogy ki hol tart azonnal én is szeretnék kreálni egyet, de nem találom a helyet. Hol lehet elővarázsolni azt a funkciót?

:oops:
Vendég

Kiscsillag, és további fehérjedús kajákra "vágyó" lányzók!
Írtad, hogy sütni fogsz, meg ilyesmi, hogy teljen az idő jobban a beültetés és a teszt között. Találtam egy egész lista kifejezetten beülti utánra javasolt fehérjedús receptet:) Nagyon jók, és még sokkal jobban is ki lehet jönni anyagilag, mintha a már pl ízesített túrókrémet, ízesített kutyulékokat vennénk. Én kipróbálom.. Vannak közöttük főttételek is.

Próbálom csatolni..
nem megy sajnos, hiába választom ki, azt írja, hogy nem választottam ki fájlt. Aki kéri, elküldöm priviben szivesen.
Vendég

Brummadzag
Engem érdekelnének a receptek, légyszi küldjed el a címet.
Egyébként a muszáj nagy úr...nekem a férjem bökdöste a szurikat, de amikor nem volt itthon, akkor nem volt mese, szúrnom kellett....jé és tényleg nem volt vészes :lol:

49 napra megjött....én már ennek is örülök, hogy legalább magától....vagy lehet a noni hatására :roll:
Vendég

Brumm,
Nekem ezzel nem volt gondom mindig magamat szúrkáltam jó pár hónapom keresztül így lombiknál már rutinosan ment.
Vendég

Brumm!:)
na látod megy ez neked is még jobban mint aszakmabelieknek!:)
Nekünk a punkció előtt 3 nappal lehett utoljára házaséletet élni :), de szerintem mire a punkció biztos időpontja meglesz a doki is mondani fogja nektek!

Apacs!:)
remélem mostmár valóban elköltözik a rókakoma tőletek!Ne izgulj a vizsgálatok miatt tutira minden rendben lesz!

Gizmixxx!:)
de azért írjál,pl mit főztél...minket minden érdekel!!! :)
Vendég

Sziasztok!

Látom azért érződik a topikon, hogy vasárnap van :wink: :wink:

Brumm: ügyes vagy :wink: menni fog simán :wink:
Kellenek a receptek :twisted:

Ma van az első nap, hogy szinte semmit nem érzek, cickófájáson kívül. Eddig minden nap éreztem mindkét oldalon a petefészkeimet (???) de ma szinte alig, sőt szinte egyáltalán nem.
Végülis úgy döntöttem, szerdán elsütök egy tesztet, lesz ami lesz :oops: :oops:
Addig is meg elterelem figyelmemet jó kis regényekbe és a sütödébe :lol: :lol: :lol: :lol:

Pussz mindenkinek:

Erika

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok,

Ma már túl vagyunk a 12. héten és megkezdük a 13. hetet.. :lol: :lol:
Párom már magán érzi a jeleket, nyom, szúr, feszül...és persze az öklendezés még megvan itt-ott. Már várja, hogy mikor nyugszik meg teljsen a gyomra...

Brumm...Nálunk is a punkció előtti 3-4 nappal már nem volt ajánlott az együttlét...

Egy kérdésem lenne Pandácskához, Hajnocához és Vikimihez..
Lassan kezdünk leállni az Utogesztanról..ma 4db megy csak...
Azt tudom, hogy Pandácska napi eggyel csökkentett, mi is ezt választottuk...
Ugye szerintetek sem gond, hogy a 13. héten már leállunk az utro-ról?!
üdv.
Apacs...
apacs

Apacs,
Az méhlepény a 12. héten átveszi a szerepet a baba megtartásában szóval baj ebből nem lesz valakinek már a 10.héten csökkentenie kell az adagot.

Kis*,
Szerdán hanyadik napnál tartasz majd?
Vendég

Mzsani és Kis csillag!
Valami beállítás lehet nálam, de nem megy a recept címküldés. Leírom, hogy találtam: lombikbaba.hu-ra mentem, azon belül lombikfórum, és azon belül lombikbaba.com Klub- Receptek..

Nekünk szerdán lesz vszínű a punkció, szerintem elfelejtették mondani, hogy 3-4 nappal előtte már ne éljünk házaséletet, mert egész hétvégén nem találkozom a z orvossal, és pénteken nagyon siettem már a munkahelyemre, még a vérvétel eredményt is telefonon beszéltük meg. De köszi szépen..
Vendég

Vendég

Apacs,
nem tudom, hogy ikres helyzetben ez hogy működik, de ....szerintem sem gond, mert a méhlepény addigra már át kellett hogy vegye ezt a funkciótnilletve be kellett hogy induljon magától. :)
Ha nagyon nem vagytok tutik a dologban azért egy orvosi véleményt érdemes lenne tudni.
Lehet, hogy butaság amit írok, de ... szerintem ha abbahagyjátok az utrót a rókakoma is odébb költözik. :? :wink:
Az utrogestan progeszteron hormont tartalmaz. Ennek a hormonnak a termelését kell ekkorra a méhlepénynek termelnie, külső segítség nélkül.

Igaz, hogy a 11. hétre utal, de ..... 'Vigasztaljon azonban a gondolat, hogy a méhlepény érésével párhuzamosan a hormonok termelésének a helye lassan megváltozik, ami egy-két héten belül enyhíti a viharos tüneteket."

http://babaszoba.hu/topics/9month/week/11

Ha jól emlékszem nekem is csak a 12. hétig kellett.
3x2 dugdostam majd szépen fokozatosan 3x1, aztán vége. (De azthiszem a doki mondta is, hogy x hétig ennyit majd onnantól annyit.)

hajnoca
Dunakeszi

Csajok és Apacs

Van valakinek az ismerősei között olyan aki használt egy More Milk Plus nevezetű kapszulát több tejcsi elérése miatt?

Az érdekelne, hogy érdemes-e megvennem illetve szednem.

Kicsit aggódom, hogy nem lesz elég a tejcsim neki, mert a jobb cicire még mindig nem vagyunk hitelesítve. :cry:
Valahogy nem találjuk a 'helyes" mellretevést vagy valami nem okés. Tejcsi az van benne, mert kézi fejővel kiszedem belőle ami bent van - max 100 mili - , de a Csöpp csak 10 - 20 miliket szopizik ki belőle.
A dokinőm szerint, ha nem szopik róla - és csak én fejem ki - el fog apadni. (Na ez amit nagyon nem szeretnék elérni.) :? :x

hajnoca
Dunakeszi

Apacs!:)
szerintem mielőtt leállnátok vele, adokival beszéljétek meg!Én is kezdetm leállni vele, és a dokim a 14.hétig mág kérte hogy szedjem, biztos ami biztos,hiszen a szervezetet vonjuk meg hirtelen a progipótlástól...szóval én a 14.hétig szedtem.(3x1)

Hajnóca!:)
annyira édes ez a csöpp kis csaj, olyan nyugodt babának tűnik a képeken.kis csodaszép szerelem-baba!:)

Kis-csillag!:)
különben mikor kéne menned vérvételre???én sosem csináltam tesztet előtte,igaz én kaptam rásegítésnek hcg szurit is...
Nagyon szorítok neked!!!!! a cicifeszülés jó!!!!:)
Vendég

Szia Hajnoca,
Sajnos nem ismerünk ilyen kapszulát és az ismerőseink körében van\volt elég tejcsi...Sógornőm még a 11. hónapban is ad telcsit a picurnak....keveset, de ad...
6 hónapig meg csak anyatejet adott.
Sorry....
Apacs..
apacs

Hajnoca,
Elolvastam a 11. hétről amit írtak és teljesen magára ismert benne a Párom.... :lol:
A 12. hét is stimmel...de a 13. heti "legkellemesebb szakasz" még nem jött el a 12. hét+1. napon... :lol:
Ez nagyon jó kis oldal ...anno 8. hétnél már olvastuk, de aztán elmaradt.... Mindenkinek ajánlom.
üdv.
Apacs
apacs

Hajnoca
Én a laktoherb és herbalakt teákat ittam, megjegyzem elég rosszak, pláne már pár hónap után. És homeos golyót szedtem az urtica urens-et. Hatásuk? Hát jó kérdés, ugyanis nemtom, hogy mi lett volna, ha nem iszom és nem szedem a golyókat. 6 hónapig csak tejet ivott a Máté, se víz, se tea, se semmi. A 4. hónap körül voltam úgy, hogy jaj nem lesz már elég, akkor volt, hogy pótlásnak vettem ki a fagyasztóból tejcit, de aztán helyre állt minden, és 14 hónapig szopizott a Máté, akkor én választottam le a tesóproject miatt. A lényeg szerintem, hogy ne idegeskedj rajta, mert akkor tényleg nem lesz a stressz miatt.
Vendég

Ja és szerintem ha fejed, akkor nem fog elmenni a tejci. Igaz, hogy nem tudsz kifejni annyit, mint a Bogi kiszívna, de nekem van olyan ismerősőm, akinek a babája lusta volt szopizni és a csajszi fejte a tejcit, és úgy adta üvegből a babának.
Vendég

Szép estét mindenkinek!

Vasárnapi unalmamban gyorsan kiolvastam egy orvosi krimit :lol: :lol: :lol:

Brumm: sebaj :P ilyen miatt ne fájjon a fejed, hogy nem tudtad csatolni :) :)

Pandácska: köszönöm a linket.
Szerdán lesz 10. napja - magamban kicsit korainak tartom, nem tudom mitévő legyek.. Akivel együtt voltam, ő pécsi, és neki ajánlotta a doki, hogy szerdán teszteljen, mivel olyan messze lakik, nem mint én :roll: azt mondta a dr., hogy a szerda a legkorábbi időpont, amikor már valami látszik esetleg teszten, persze ez attól függ mikor volt a beágyazódás... Mert ha már csütörtökön, akkor valószínüleg kimutatja a 20as érzékenységű..

Vikimi: pénteken kell mennem vérvételre, tudom, hogy nagyon közel van az is :roll: én HCG szurit nem kapok, de Utrot bezzeg 2X3as adagban :twisted: :twisted: :twisted:

Szóval nem tudom mitévő legyek, alszom még rá kettőt :lol: :lol: :lol:
Nem tudok dönteni, csalódni sem akarok, meg a péntek is közel van... :oops: :oops:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis*,
Tényleg korai teszt de drukkolok :wink:
és a 3*2 utro egy teljesen általános adag sokan így kapják lombiknál és ez így is marad a 12.hétig :wink: :lol:
Vendég

Panda: az még rendben lenne, hogy 3szor 2 :lol: :lol: de 2x 3 azér már más :lol: :lol: :lol:
Tudom, hogy ugyanannyi, csak a "hatás" más :lol: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis*,
Nem értem hogy mit értesz hatás ,,alatt"? :roll:
Vendég

Hát azt, hogy egyszerre 3at bedugni :twisted: :twisted: 2 még rendben van, nade 3at egyszerre, sokszor már kacagok rajta és számolok visszafele, hogy 3 - 2 - 1 :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis*,
Így már értem :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hát igen :lol: :lol: :lol: :lol:
Apuka is csak kacag rajta :lol: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok.... :lol:
Netezés közben be be pillantok, de most már deülök is rajtatok.. :D :lol:
Ez nagyon jóóóóó... :lol:
Jó éjt.
Apacs.
apacs

Jókat derülök....
Apacs
apacs

Jó éjt Apacs :lol: :lol:
Már én is csak "derülni" tudok mindenen :lol: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok Lányok!

Pandácska!
Gratulálok a kiscsajhoz! Fantasztikusak a képek!!! :)

Kis-Csillag!
Én sem bírtam ki a 10. napnál tovább. Nekem a másodiknál akkor már halvány volt... Csak ugye a folytatás nem volt jó :cry:

Hajnoca!
Nagyon szép a kis-Bogi! Micsoda lányol oldal!!!

Apacs!
mindent beleadunk a mostaniba! Ez sikerülni fog!
dezsina

Sziasztok!
Szerdán reggel punkcióóó... rendben van eddig minden.. :)

Pandácska, köszi a technikai segítséget! Én bemásolni nem tudtam az url címet, lehet, mert Machintosh-om van.. Mindegy, a lényeg, mindenki tuti megtalálja a recepteket.

Kiscsillag!
Én megvárnám a pénteket, mert a vérvétel már nem tévedhet, ha jól tudom.. Drukkolok ám.....

Vonalzót szeretnék kreálni, de nem találom a módját.. segítseteeeek..... :cry:
Vendég

Brumm: tudom, hogy a pénteki az tuti :oops: de nehéz megállni :roll:

Vonalzót itt is tudsz csinálni: www.tickerfactory.com végigvezet az egészen és a végén ar url-t kell bemásolni a profilba

Kép
kis-csillag
Tököl

Brumi!
Gyerünk! Lássuk a vonalzót!!!
Mennek a drukkok!!!

Kis-Csillag!
Nagyon szorítok!!!!
dezsina

Szió mindenkinek!

Már készenlétbe van helyezve a teszt :oops:
Szerdáig még van időm eldönteni, ellőjjem-e vagy sem.
Egyik felem azt mondja: Ne! Mindjárt péntek, de az ördögibb másik felem azt mondja: miért ne?

Megcsináltam a receptek közül ma a fritírozott sajtgolyókat, és mondhatom nagyon finom, bár némi fűszerezésen változtatni lehetne, de nagyon jó lett, nem folyt szét, és olyan kis cuki üreg lett a belsejében :twisted:

Pussz: Erika

Kép
kis-csillag
Tököl

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?