szia!!!
ma haza engedtek minket a korházból!!!!!!!!....
Máténak nagyon nagy fájdalma volt.hétfőn kezdődött hogy nem tud kakálni.....kapott hashajtót annak hatására sikerült de a fájdalom nem szünt.anyuék szerda délelőtt haza hozták......azonnal vittük a dokihoz ő adta is a beutalót.vittük a Heim Pálba!!!!!!!szegény nagyon sírt a fájdalomtól beremegett az egész teste..........
a korházba csináltak ultra hangot ahol is kiderült össze csúszott a vastag és vékony bele!:(
még aznap este meg mütötték.....amíg elaludt ott lehettem de én kijöttem nem bírtam látni azt a sok csövet gépeket amiket rákötnek és közben könyörög hogy menjek oda!!!!!!!!!!!:((((((((((kint úgy bőgtem mint még soha,.....ez már sok volt nekem!!!!!!!
fél órás volt a műtét.sikerült de a veszély fent áll hogy vissza csúsznak a belek.akkor már nagy műtét lesz.de bízom benne hogy teljesen meg gyógyul.még vannak fájdalmai de már ritkulnak és gyengébbek!!!!!!!!
a műtét után este kitépt a kanült magából.besípolt a gép.....nagyon meg ijedtem..........
szerda este óta alig aludtam valamit..Máté alig ehet valamit..folyamatosan zsömlét,kenyeret akar,......de azt most még nem ehet illetve nagyon nagyon keveset..