Új privát üzeneted érkezett!

értem:)))))képzeld Barni itt alszik mellettem de üvölt a zene....de olyan békésen szunyál..meg se moccan:))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hol üvöltött a zene? :shock:
zsu83

itthon a szobába:))
tegnap strandon voltam....szuper volt.......komolyan olyan rég röhögtem és szórakoztam ennyit:))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Akkor Barni hozzá van szokva a zajokhoz! :D

Melyik strandon voltál? kivel voltál?
zsu83

szoktattam kicsinek is a zajhoz...........persze akkor halkabban......
most a csepeli strandon voltunk.........
majd még megyünk ha jó idő akkor strand vagy aqvapark ha rosszabb akkor vidámpark.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bebe csöndbe szokott aludni, mert én se szeretem ha alszom és zaj van! :?
zsu83

Barni is csenben alszik mindíg.....csak akkor elaludt az ölembe és csak az ágyunkra raktam le és nem kapcsoltam k a zenét......de általában amikor alszik én akkor végzem a házimunkát.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én amikor Bebe alszik, akkor netezem, a házimunkát meg már vele is egész jól meg lehet csinálni! Porszívózást imádja! :D
zsu83

barni is szeret "segíteni" de most még inkább hátráltat......talán majd jövőre,.........:))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Persze, Bebe is nemrég kezdett el úgy hozzáállni a házimunkához, hogy haladunk is! Pl. amikor teregetek ruhaadogatásból már profi, és mindig ő kapcsolja be a mosógépet! :lol:
zsu83

egyem meg de ügyike:))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Remélem ilyen házias is fog maradni! :D

MÁté már jár oviba, vagy még szünet van?
zsu83

még anyuéknál nyaral......... majd szept 1-én megy oviba...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

mióta van anyudéknál?

Nem is írtam még, képzeld Bebe 10 deka híjján 12 kiló! :shock: :lol:
zsu83

Szia!!!!
csúcs szuper volt a tegnapi buli!!!!!!!!!!!!
nagyon jól éreztem magam!!!!!!!alig várom a következő koncertet!!!!!!!!
hugom átküldi a képeket majd meg mutizom:))))

Máté már lassan 2 hete van ott.....de hétvégén már szerintem jön haza.........

szép sullya van Bebének!!!!!!!!!!!

Barni is szépen gyarapszik:))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Milyen buli volt?

Mi tegnap a budakeszi vadasparkba voltunk!
zsu83

Zorall!!!!!!!!!!!:)))))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ja :)
zsu83

Itt is küldöm a sok-sok +++++++++++++++++++++++++ -t Máténak!
zsu83

szia!!!

ma haza engedtek minket a korházból!!!!!!!!....
Máténak nagyon nagy fájdalma volt.hétfőn kezdődött hogy nem tud kakálni.....kapott hashajtót annak hatására sikerült de a fájdalom nem szünt.anyuék szerda délelőtt haza hozták......azonnal vittük a dokihoz ő adta is a beutalót.vittük a Heim Pálba!!!!!!!szegény nagyon sírt a fájdalomtól beremegett az egész teste..........:(
a korházba csináltak ultra hangot ahol is kiderült össze csúszott a vastag és vékony bele!:(
még aznap este meg mütötték.....amíg elaludt ott lehettem de én kijöttem nem bírtam látni azt a sok csövet gépeket amiket rákötnek és közben könyörög hogy menjek oda!!!!!!!!!!!:((((((((((kint úgy bőgtem mint még soha,.....ez már sok volt nekem!!!!!!!
fél órás volt a műtét.sikerült de a veszély fent áll hogy vissza csúsznak a belek.akkor már nagy műtét lesz.de bízom benne hogy teljesen meg gyógyul.még vannak fájdalmai de már ritkulnak és gyengébbek!!!!!!!!
a műtét után este kitépt a kanült magából.besípolt a gép.....nagyon meg ijedtem..........
szerda este óta alig aludtam valamit..Máté alig ehet valamit..folyamatosan zsömlét,kenyeret akar,......de azt most még nem ehet illetve nagyon nagyon keveset..

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jaj szegény Máté :cry: :cry: :cry: Sok-sok gyógypuszi neki, hogy hamar felgyógyuljon!

Otthon milyen ételeket adhatsz most neki?
zsu83

Ápolók dokik, normálisak voltak?
zsu83

most nagyon könnyű ételeket ehet.inkább leveseket de ami nem puffaszt.csokit egyáltalán nem ehet........
este 38 reggel 39 fokos láza volt.felhítam a kórházat és azt monták ha nem megy le akkor vissza kell menni.........

normálisak voltak a doki meg a nővérkék is.eg volt bunkó aki tegnap volt.de hála csak délelőtt voltunk ott mert haza jöhettünk...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lement Máté láza? Remélem minden rendben van vele! Szegény kisember! :cry:
zsu83

NEM MEGY LE A LÁZA!!!!!!!!!!! fölmegy 39-re.........de a kedve jó játszik......nem panaszkodik hogy fáj a hasa........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Akkor most mi lesz? Nem viszitek el? Inkább nézze meg az orvos szerintem! :roll:
zsu83

Szia!!!!!!!!
nem a hasa miatt lázas......hanem csúnyán meg fázott.............valoszinü hogy mikor tolták át a műtőből akkor meztelen volt csak lepedővel volt letakarva....akkor fázhatott meg.....
de most sikerült 37.5 re levinni meg még adtam be neki kúpot.........
a pocakja ma már egyáltalán nem fájt neki........:)))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na még ez a megfázás is! :? annak nagyon örülök, hogy nem fájt már a pocija! :) Eszegetett ma valamit Máté?
zsu83

igen szépen eszeget...a töltött kápiból szedtem ki gombócot és azt megette kis zsömlével..........
iszik is szépen....jár wc-re is........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ennek nagyon örülök! :D
zsu83

én is de elég nehezen tudtam rávenni....reggel semmit se akart enni........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szép lassan biztos megjön az étvágya! vissza kell mennetek kontrollra?
zsu83

csak akkor kell vissza menni ha megint fáj neki vagy valami panasza van........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Remélem már szépen javul Máté? Étvágya?
zsu83

eszeget de csak zsömlét akar..az meg nem enni való........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Majdcsak megjön az étvágya! Barni jól van?
zsu83

reméljük.....Barni hála nagyon jól van...sokat játszik....most már sikongat nagyokat.........néha már megáll 1 percig....ügyeskedik..........

tegnap kis butusom le pottyant az ágyról.......vérzett az orra is.....de hála nincs semmi baja:)))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nagyon ügyes az állással Barni! Gyógypuszi a nózijára, ilyen apró balesetek előfordulnak!
zsu83

puszi átadva:))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

:lol: Máté hogy van?
zsu83

hála égnek már nem lázas és nem fájlalja a pocóját se:))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ez szuper, nagyon örülök!!!!!! :lol:
zsu83

én is:).
remélem hétvégén el tudunk menni még ovi előtt az állatkertbe és vidámparkba is:))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hétfőtől már ovi? :roll:
zsu83

hivatalosan szerdától lesz ovi..majd meglátom még hogy megy e ......lehet hagyom még regenerálódni........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Igazad van, inkább hagyd még egy hetet, aztán újult erővel mehet a csoporttársai közé! :)
zsu83

már ő is meg én is várjuk!!!!! :oops: :oops: :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Elhiszem :lol: :wink:
zsu83

felétek miujság?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Semmi különös, megvagyunk, múlthéten voltunk kirándulni vadasparkba és Zircen az arborétumba! 13.-án pedig megyünk egy hétre nyaralni!
zsu83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?