Sziasztok!
Én is vagyok.
APEH: néni nem bírkózott meg olyan fogalmakkal, mint MÁK, GYED, TGYÁS, GYES, passzív. Három cetlivel voltam benn háromszor, közben telefonon beszéltem a Kincstárral.
Közben az első alkalom után egy kopasz motoros úgy jött ki a nőtől, hogy a bukósisakját hozzávágta a pulthoz, örjöngött, és főnököt akart. Megkapta. Utána az ügyintézőnk, ha nem is lett képben nagyot váltott a hangvételén. Végül már a Kincstár és az apeh kiabált egymással kihangosított telefonban.
Én nem értem, hogy miért olyan ül ott, aki alapvető fogalmakkal nincs tisztában. Másodszor, ha történetesen a hugom nem a kicstárban dolgozik, és én nem a közfszérában vagyok, és nem tudom, hogy ők most jól csinálták a dolgukat, és baromi segítőkészek, akkor itthon hüppögök, egy tudatlan faragatlan bunkó ügyintéző miatt. Így több, mint 3 órát ültem ott, úgy hogy fogszim nincs, hogy mit akart a csaj. Holnap még mennem kell egy körre.
Tegnap rendbetettük a dobozszobát, meg a vasalóst, a derekam kipurcant, baba a hasamban lázongott a hajolgatások miatt, de legalább már rend van. Átválogattam csaj régi ruháit, mostani nyári gönceit, zsákoltam stb.
Ma meg Kofa beíratta Kingát az oviba, és a sztájkok mellé még csőtörés is volt, így konkrétan nincs melegvíz.
Csupa olyan dolgot kérdezett az óvónő, ami tök irreleváns, és ha egy kicsit gondolkodik, akkor rájön, hogy hülyeség. (pl. szobatiszta már? akarunk kajatámogatást-> hol van az még, hánytól hányig kívánjuk igénybe venni az ovit? stb.)
Kapóra jött, hogy papíron mától vagyok bejelentve, és ez szerepel a kiskönyvemben is.
Tehát nekem ez az első munkanapom.
Még csak nem is hazudtunk, max. elhallgattuk ketteskét.
Hirtelen ennyi rólunk. Bocs, hogy nem reagáltam, vagy csak szőrmentén, de sűrűek a mindennapjaink. Ja és Kinga pénteken anyósomnál aludt, szombaton anyunál, olyan nagy és ügyes, élvezte a kiruccanást, pedig tartottunk a hétvégétől. Ilyenkor olyan büszke vagyok rá, az én kis kiegyensúlyozott törpémre!