Új privát üzeneted érkezett!

csucsu:kérünk vonalzót!!!!!!!!!! :lol:

KépKép
lyndee

Holnap itthonról dolgozhatok... olyan jó, egész délután azon stresszeltem magam, hogy jutok Lajosmizséről a Déli pályaudvarhoz.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Én fel vagyok háborodva a sztájkok miatt.
Gondolják hogy más ember nem szeretne több fizut?
vagy esetleg a kismamik is örülnének egy kis emelésnek :evil:

KépKép
lyndee

szép napot mindenkinek.
végre ma éjszaka jó nagyot aludtam, sajna mostanában, mindig fölébredek sírva, hol ezt hol azt álmodom, és rendesen zokogok éjszaka erre ébredek.
Most kipihentem magam, így dolgozni fogok egész nap, Ti hogy vagytok kismamik??????????
A + tesztre várakozóknak szorítok .

Kép

Kép
napsugár035

Sziasztok!

Sugi, én is szörnyűségeket szoktam álmodni! :cry:
És éjjel 3 óránként megyek WC-re.Igaz, sokat iszom a hányinger ellen, főleg este.
Pedig nagyon nem kellene, mert így nincs egy nyugis éjszakám...
Vendég

Zsuzsu, ha a dokim emiatt balhézna hogy nem engedem az amniót, bármennyire is meg vagyok vele elégedve otthagynám.
Felnőtt emberek vagyunk az nagyon szép hogy fölkínálják, de jogom van arra hogy elutasítsam, arra is mondjuk, hogy előre látható betegséget beválalljak, ehhez senkinek semmi köze.
Van aki nem tudna életet elvetetni, és nem hiszem hogy elítélendő.
Tudom nálad enm erről van szó, nálam sem, de ha nekünk elég a vérvétel bizonyossága, ez már a mi dolgunk,néhány százalék a vérvételnek a megbízhatatlansága, az amniónak viszont van vetélési kockázata, és én úgy gondolom ha valakinél nálunk tényleg van kockázat akik már vetéltünk, és mondjuk nem is egyszer.

Kép

Kép
napsugár035

ezek szerint Luca neked sem múlt a hányinger?
Én még mindig nagyon szenvedek tőle, megint nem tudok enni, és az hogy a főtt krumplit sem emészti meg a gyomrom ez már nagyon durva.

Kép

Kép
napsugár035

Sugi, hol van, hol nincs.
Most inkább már úgy vagyok, hogy hányinger ellen jó, ha valamit leküldök a gyomromba.Valami hideget.
Pld fagyasztott málnát.
És sóskát nyersen.Minden nap kunyizok a szomszédtól egy csokorral. :lol:

Az utóbbi héten mintha kicsit híztam volna végre...

Az amniot tényleg mindenki maga dönti el.Mindenkinek mások a körülményei, az előzmények, és még ezer oka van, ami befolyásol a döntésben.

Nekem más vizsgálat nincs, amit megcsináltathatnék, úgyhogy mindenképpen megcsináltatom.Az előzmények miatt meg végképp.
Vállalom a kockázatot.Bízom a babánkban.Ha velünk akar maradni, az amnio ellenére is maradni fog.

Lina, most ebben a hónapban azért próbálkoztok spontán?
Bocs, ha hülye kérdés, csak néztem a vonalzódat. :oops:
Vendég

Azt hittem a 12.hét után a hányinger is megszűnik :cry:
Mivel én is elég "hányós" családból származom,mindenre fel vagyok készülve.

Anyukám velem pl 6 hónapig folyamatosan rosszul volt.még kórházban is volt emiatt.mert nem tudott felszívódni semmi,egyből kijött.
Remélem én ennyire nem leszek durva.

Lányok kitartás,majd csak elmúlik a fránya hányinger :wink:

KépKép
lyndee

Csajok, a hányingerről: Tiszta szívemből kívánom, hogy minél előbb legyen része benne mindenkinek!
Nagyon szorítok Nektek! :lol:
Vendég

Dreikával mi lehet?
Vendég

sziasztok csajok!újra vagyok végre!!!!!!!!
Már úgy hiányoztatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

most megyek mert vasalnom kell de délután jövök!adig puszi mindenkinek!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lyndee: Na ezért nem mertem vonalzót csinálni. Képzeld elmentem am dokihoz. És nem lát semmit. azt mondta vagy korai vagy nincs baba. A teszthez meg, hoyg kettő lett pozítív azt mondta tévedhet az is.
Na erre varjak gombot mi?

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Én is vagyok.

APEH: néni nem bírkózott meg olyan fogalmakkal, mint MÁK, GYED, TGYÁS, GYES, passzív. Három cetlivel voltam benn háromszor, közben telefonon beszéltem a Kincstárral.
Közben az első alkalom után egy kopasz motoros úgy jött ki a nőtől, hogy a bukósisakját hozzávágta a pulthoz, örjöngött, és főnököt akart. Megkapta. Utána az ügyintézőnk, ha nem is lett képben nagyot váltott a hangvételén. Végül már a Kincstár és az apeh kiabált egymással kihangosított telefonban.

Én nem értem, hogy miért olyan ül ott, aki alapvető fogalmakkal nincs tisztában. Másodszor, ha történetesen a hugom nem a kicstárban dolgozik, és én nem a közfszérában vagyok, és nem tudom, hogy ők most jól csinálták a dolgukat, és baromi segítőkészek, akkor itthon hüppögök, egy tudatlan faragatlan bunkó ügyintéző miatt. Így több, mint 3 órát ültem ott, úgy hogy fogszim nincs, hogy mit akart a csaj. Holnap még mennem kell egy körre.

Tegnap rendbetettük a dobozszobát, meg a vasalóst, a derekam kipurcant, baba a hasamban lázongott a hajolgatások miatt, de legalább már rend van. Átválogattam csaj régi ruháit, mostani nyári gönceit, zsákoltam stb.

Ma meg Kofa beíratta Kingát az oviba, és a sztájkok mellé még csőtörés is volt, így konkrétan nincs melegvíz. :cry: Csupa olyan dolgot kérdezett az óvónő, ami tök irreleváns, és ha egy kicsit gondolkodik, akkor rájön, hogy hülyeség. (pl. szobatiszta már? akarunk kajatámogatást-> hol van az még, hánytól hányig kívánjuk igénybe venni az ovit? stb.)

Kapóra jött, hogy papíron mától vagyok bejelentve, és ez szerepel a kiskönyvemben is. :lol: Tehát nekem ez az első munkanapom. :wink: Még csak nem is hazudtunk, max. elhallgattuk ketteskét.

Hirtelen ennyi rólunk. Bocs, hogy nem reagáltam, vagy csak szőrmentén, de sűrűek a mindennapjaink. Ja és Kinga pénteken anyósomnál aludt, szombaton anyunál, olyan nagy és ügyes, élvezte a kiruccanást, pedig tartottunk a hétvégétől. Ilyenkor olyan büszke vagyok rá, az én kis kiegyensúlyozott törpémre! :lol:

tjuca

Csucsu!

NEM IS LÁTHAT SEMMIT!!! Betöltött 5. hét után van petezsák, Te meg a múlt héten csináltal tesztet. Mikor kell menni legközelebb? Ha most baparáztatott csinálj még egy tesztet, és nézd meg milyen szép erős! :D

tjuca

Luca,
persze, hogy próbálkozunk, azért nem hagyjuk ki :lol:

Gondoljatok rám este, megpróbálom Lilit elvinni füldugót csináltatni ovi után. Úgy volt, hogy jövő hét hétfőn apa kivesz szabit, és segít lefogni, de megpróbálom, hátha egyedül is sikerül.
Ez egyátalán nem fáj, de hogy magyarázom meg egy 2 éves gyereknek, aki ki van hegyezve a fülére már...

Csucsu,
elvileg hol jársz most? Mármint terhességben? Azért jó vastag nyálkahártyát láthatott volna a doki.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Csucsu!
Ne szomorkodj, csak hamar mentél. Mikor mégy legközelebb?

Én kivi vagyok mikor lesz pém, hogy egybeesik e a jonással.
encike 2

Sziasztok!

Ezer éve nem jártam erre. :oops:
Néha azért olvasgattam, de valahogy az írásig nem jutottam el.

A várakozóknak nagy drukkok, a friss zebratulajdonosoknak egy halk gratula. :wink:

Kérdésem lenne: akik szedtetek Utrót, hogyan kellett abbahagynotok? Nekem a 12. betöltött hétig 2x1, majd 3 napig 1x1.

Amúgy minden oké velünk, voltunk kicsit pihenni Húsvét után Alsópáhokon, nagyon jól éreztük magunkat.
Állandó hányingerem, émelygésem megvan még, ma voltam dokinál, már 3,2mm a kicsike. 8)

Zsuzsu,
láttam a prividet miután megjöttünk a pihiből, de elfelejtettem. :shock: :oops: Most léptem be azóta először, most láttam megint. Ezer bocs, legközelebb tuti összehozzuk!!!

KépKép
dreika

dreika.
Üdv
már te is 10 hetes leszel holnap, gratula.
Meg a babához is, örülök hogy minden rendben
Vigyázz magadra.
Csucsu én azon csodálkozom, miért mentél még dokihoz, vagy a barnázás miatt?
van még mindig?
Nem kell félned következő uh-n már látni fogja, ez tutti.
Csak nyugodj meg és pihenj amennyit tudsz.

Kép

Kép
napsugár035

Sugi: igen vasárnap kicsit megijedtem mert halvány mogyoró szinű volt a papir. Aztán már ornként mentem nézni. Ezért is mentem ma dokihoz. Várok tudom türelem. Csak a multkori eset miatt gondoltam inkább elmegyek. Azt mondta a doki a nyálkahártya 12mm.

Kép
csucsu05

csucsu szerintem is a baba ott van csak még nagyon korán mentél dokihoz!
pihenj sokat! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csucsu:Szerintem is korai volt még,de meglátod baba lesz jövőhéten!!!!!!!!!!!!!!!!

Nitácska:Te is hiányoztál nekünk!

KépKép
lyndee

sziaaaaaaaaaaa lyndee!!!!!!!!!!!!!!
hogy vagy? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nitácska:én jól vagyok! Te hogy vagy?

KépKép
lyndee

lyndee hála égnek én is jól vagaok!jobb a közérzetem is meg minden!!!
Csak anyós nem marad!nem bír magával. :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska:nagyon örülök hogy jobban vagy!Meglátod hamarosan lesz a kis máténak kistesója :wink:
Anyósod most mivel piszkál?

KépKép
lyndee

csak a szokásossal,hogy gyerekgyilkos vagyok!/merthogy én nyulkáltam magamba,hogy elmenjen a baba/ :? de már nem figyelek ill próbálok nem figyelni!szarokráááááááá!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

De ezt ő honnan veszi?Biztos magából indul ki :lol: :lol: :lol:

KépKép
lyndee

azt nem tudom honnan veszi de nem is érekel szarok jó nagyo rá!már bocs a kifejezésért! :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

mára lépek,jóéjt mindenkinek!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lina, gondoltam Rátok!
Hogy zajlott a dolog?

Mimi, hogy vagy?

Monti?
Vendég

Luca,
köszi. Hát Lilike ordított ezerrel. Vittem apukámat, hogy ne egyedül kelljen lefognom. El is kellett a segítség. A lényeg, hogy végül meglesz. Két hetet kell rá várni, utána már egyszerűbb lesz a hajmosás, főleg, ha megengedi betenni a füldugót.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok!

Csucsu!
A mnyh mérete nagyon szép! Van ott baba, hidd el.

Linácska!
Lili nemsoká meggyogyul már.

Nita!
Ez az anyos nem hagy békén már?

Jaj lányok nagyon rossz 7végém volt! A férjemmel is összevesztünk, de nagyon csunyán!!!! Lehet válunk????!!!!!!!
encike 2

Encike
azért egy összeveszés talán még nem olyan vészes, nem? Mi volt a gond?

Lányok,
nézzétek mit produkált mára a szervezetem:

http://www.fertilityfriend.com/home/1bace8

OK, hogy beteg vagyok, de inkább lázasnak érzem magam, mint így!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Encike: Min vesztetek igy össze?? azért csak nem váltok?

Linácska. Szegény Lili biztos félt. Kitartás gondolom nem könnyű most ez az időszak.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Mi megvagyunk, de egyre terhesebb a dolog...

mármint úgy értve, h eddig azért sztem tök jól elvoltam, kisebb banális hülyeségektől eltekintve.
Most viszont :
nagyon könnyen elfáradok, időnként alig kapok levegőt, estére úgy érzem leszakad a hasam ( de előtte kireped), mire a másik oldalamra fordulok éjjel az felér egy kardiotréninggel...és ilyesmik. :x

Az új parám a dokinál tett látogatás óta: mikrokefál koraszülött gyerek... :oops: (ugye azt mondta a doki, h ő kisebbnek látja 2 héttel a fejméretét+ 1 ujjnyi nyitott külső méhszáj)

a méhszáj nem nagyon izgat, csak a külső nyílik, 3. gyerek stb.

Nagyon várom a szombatot, akkor megyünk NORMÁLIS uh-ra.

Ja, és persze ez a totál harántfekvés sem dob fel, bár azért még befordulhat. A dr. szerint így bizti nem marad, legfeljebb olyan finomság lehet, h faros, de a szülésznőm is és ő is azt mondják, 3. gyerkőcöt farosan is lazán megszülök. :shock:

Luca, a sógornőd a 30. héten szült ugye? H is volt? Azóta h vannak? Mekkora volt a baba?

Kép
zmimi

Lina!

Sajnálom Lili fülét, gondolom már a tölcsér látványától sír. Most az én fülemmel is baj van, csak nem jutok el a fülészetre. Minden alvás után eldugul a jobb fülem, de annyira, hogy még akkor sem jön rendbe, ha rágózok. A kellemetlen, hogy nem is hallok rá.

Encike!

Béküljetek ki! Min lehet ennyire összeveszni?

Nita!

Anyóst ne vedd figyelembe. Ez egy fajta elmebaj. Unokájával milyen? Egyszerűen próbáld meg ignorálni, mert megváltozni nem fog.

Csucsu!

Csináltál ma tesztet? Megnyugodtál már?
Az én dokim a betöltött hatodik hétig nem is hajlandó uh-t csinálni, mert nem lát sokat. Aztán mondjuk érdekesen számol, mindig kicsit kisebbnek mondja a babát, de már ismerem, és akit én küldök hozzá, előre felhívom a figyelmét eme tulajdonságára.

Dreika!

Úgy örülök, hogy jelentkeztél. Gondolom, hogy jó volt pihenni egy kicsit, tudom elég fárasztó egy kicsi mellett hányingeres első trimesztert csinálni, de innen már csak jobb lesz.

Lyndee!

A felmondási idő természetesen munkaviszony, és a szabit is ki kell adniuk, vagy ki kell fizetniük! Remélem sikerül munkát találnod mielőbb.

Megyek dolgomra, ma hamar kezdődött a napom.

tjuca

Juca. megnyugodtam hisz ennyi tünetet pszihésen nem lehet produkálni. A melleimérzékenyek. Jó ezt be lehet beszélni de a bimbóm sötétebb. Ezt már nem hacsak nem vagyok parafenomén és azzá tettem:)
A hasam fel van puffadva mintha babot ettem volna. De nem azt ettem. :)
Mensi sehol.
Teszt pozítív. igaza doki azt mondta ha vér kerül bele lehet pozítív. De azt láttam volna.
Émelygés van na jó azt lehet pszihésen produkálni.
Szóval csütörtökön azért elmegyek a magándokihoz ha bevagyok jelentkezve.
Majd meglátjuk:)

Kép
csucsu05

Juca:Köszi a választ!A szabimból csak 9 napot kapok ki amit a mai nappal töltök le.Próbáltam írni a szakbarbárnak de nem sikerül bejutnom.Ezer kérdésem lenne... :roll:
Azért most nem akarom abbahagyni a babprojectet,de nem tudom hogyan tovább ha mégsem sikerül pár hónapon belül munka. :oops:

encike:ki kell békülni!!!!nem szabad egyből a válásra gondolni!Próbáljátok megbeszélni és engedni kell :?

csucsu:hidd el lesz baba,én tudom :wink:

KépKép
lyndee

Lyndee: remélem igazad lesz:)
Te hogy vagy? Lassan vége a a ciklusodnak. Szoritok nagyon:)

Kép
csucsu05

csucsu:a hasam reggel görcsölt,most a medencémben érzek egy kis fájdalmat.nem tudom,de szerintem piri fog jönni! :oops:

KépKép
lyndee

Lyndee: Ez akár mégjó is lehet! Amig nincs piri nincs semmi veszve:)

Kép
csucsu05

Az igaz,de ha most nem sikerül már csak 2009-es baba lehet :(

neked nem fájt menszisen a hasad+derekad?

KépKép
lyndee

Lyndee: a derekamnem. De az jó jel ha fáj. viszont mensis érzésem van persze.

Kép
csucsu05

gondoltam hogy bűnbe esek és veszek ma egy tesztet és holnap reggeli elsőből megcsinálom.holnap lennék a 13.dpo-n.
viszont onnan már csak egy nap lenne és megtudnám hogy megjön e.
szóval nem tudom lenne e értelme.
de ha eddig tudtam várni teszt ügyileg akkor már 2 napot kellene csak kivárnom,nagyon nehéz :oops:

KépKép
lyndee

Lyndee: nagyon nehéz várni az biztos. Inkább várj akkor mert nem csalódsz ha esetleg a teszt nem mutatja még ki.
Bár ha megcsinálod sincs baj. Hisz sokaknak kimutatja már a mensi előtti napon.De a nagy átlagnak csak utána. Szóval ha elcsábulsz megértem ám:)
Szorítok nagyon neked:)

Kép
csucsu05

inkább szeretném megállni.már csak babonából sem veszek tesztet,hogy ne legyen itthon :lol:

KépKép
lyndee

lyndee. jól teszed. :)

Kép
csucsu05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?