Új privát üzeneted érkezett!

Apacs,
Gubanc tuti nem lesz hiszen a Béresben is az van mint az Elevitben így a hatása is egyenlő gondolom de az Elevit volt az a magzatvédő aminek hatását kutatások is igazolták és így kiállok mellette :lol: ja meg jutalékot kapok ha reklámozom de ez titok :lol: :lol: :lol: Párodnak meg kitartást én is hányok még pedig már elhagytuk a 12. hetet.
Vendég

Sziasztok!

Ismét egy reményekkel teli új hét kezdődött azzal, hogy hétfő van :) Ma megyek házidokihoz, hogy lerendezzem vele a táppénzemet egy picinke időre.

Apacs: holnap megyek tüszőnézőbe :wink: Már nagyon kiváncsi vagyok mekkorák lehetnek a kis drágák, mert már úgy érzem néha mintha ping-pong meccs lenne odabenn :lol: :lol:

Ma még jelentkezek, de most még olyan korán van :twisted:

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok Lányok!

Igazából nem tudok mit írni, mert nem történt velem semmi. Úgyan úgy depi vagyok, próbálok kilábalni, de ez most tényleg nagyon hosszúra nyúlt. Gondolom, ahogy elkezdek újra járni a Forgácsba, egyből élettel teli leszek :)
dezsina

Sziasztok!

Dezsi drága!
Fel a fejjel! Most az is rontja a hangulatot, hogy egész nap esik az eső, de meglátod, újra kifog sütni a nap! :roll:

Nagyon kedves volt a házidokim, mikor megemlítettem neki, hogy lombikba kezdtünk,
nem kellett többet mondanom :roll:
2 hetet mindenképpen megkaptam most tőle.
Szerencsére a munkahelyi felettesem is rendes volt, kicsit féltem attól, hogy rossz szemmel
néz majd rám, hogy elmegyek, de szerencsére nem.

Mindenkinek kívánok kellemes napot, ne törődjetek azzal, hogy esik, a földeknek kell,
legalább nincs kánikulesz, lehet jókat hancúrkodni :wink:

Erika

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis-Csillag!
Örülök, hogy sikerült kiiratnod magad :) Az a lényeg, hogy kipihenten várd a nagy eseményt! :D
dezsina

Zsani - de igen, Boga dr. szabadságon van már, mindent Kőrösi dr. fog végezni. Kicsit sajnálom, én nagyon szeretem Boga dr-t. Természetesen bízom Kőrösi dr-ban is, de leginkább a Jóistenre hagyom, most bízza-e ránk a kisbabánkat, vagy majd kicsit később. Innentől kezdve mindegy ki az orvos (persze ez nem ilyen fekete-fehér, de emiatt nem aggódunk.)

Hajnóca- teszel majd fel képet, ha lesz rá időtök???????????? nagyon ügyes anyuka vagy, büszkék vagyunk rád!!!!! :lol:

A héten kezdjük elvileg - szerdától várom a ciklust- aztán indulhat!!!!!!!! :lol: Apa már köszörüli a torkát az altatóhoz!!!!!!!!!!!Meg a szemeit az uh-hoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
julika79

Julika!
Szinte hihetetlen, hogy már letelt a várakozási idő! :) nagyon szorítok Nektek és nagyon várom azt a részletes leírást (apa UH szeme a kedvencem), ami ilyenkor kijár nekünk! Belőled lehet erőt meríteni! Biztos sikerülni fog! :D
dezsina

Apacs,
nekem ugyan nem voltak hányós időszakaim, de állítólag a gyömbér segít megnyugtatni a gyomrot és csillapítja a hányingert.
Anno - nekem - nagyon jólesett a hideg tej, fagyi, kakaó, jégkrém, .... stb.
Nincs valami ami lenyugtatja a 'háborgó tengert"? Nem figyeltétek meg, hogy van-e olyan ami után kicsit jobb?

Köszi megintcsak a gratulációt.
A gyertyákat Bogi születése után apa számolta - 29 volt belőle - a héten viszont én fogom Bogi névnapja után. Nekem csak! :D 28 lesz belőle. :lol: :wink:

Julika,
már vannak megint friss képek. Úgyhogy teszek fel.
Tessék kukkolni. :wink: :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Kép Ébredezve

Kép Szupermeeeen :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca,
Jajj nagyon édes :lol: :lol: :lol: unokahugomnak volt ilyen rucija imádtam rajta :lol:
Vendég

Sziasztok!

Hajnóca! Tündéri a kisbabád!!!

Kis-csillag! Jó tüszőnövesztést!!!! ++++++++

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hajnóca!:)
csodálatos Bogika!nagyon szép kishölgy és milyen békésen alszik!?kis csodababa kis tündérke :)

Kis-csillag!:)
hogy állnak a tüszők?nagyon rendes a dokid,szerintem ez kéne hogy természetes legyen.

Julika!:)
minden jót kívánok nektek!remélem szerdán kezded a szurit!:)

Mindenkinek kellemes estét!
Jó ez a kis hűvös nem?????
Vendég

Szép, hűvös, nyugodt éjszakát kívánok mindenkinek!
Ismét korán fel tudtam lépni... :shock: :D
Most feküdt le Párom, és így most fértem a géphez... :? :roll: :wink:
Jelzem...mindenkinek az írását elolvasta.. és mindig elolvassa... ÉS JELZEM, ISMÉT GYÖNYÖRÜ KIS BABÁT LÁTOTT.. :lol: :lol: :lol:
És Mindenkit üdvözöl!!!
Hajnoca, egy kis tünemény!

Pandácska, Hajnoca...Igen még mindig közel áll Páromhoz a Rókakoma.. Bár ma nem volt.. Igen a jégkrém bevált.. :P :lol:
És a hűvös ásványvíz, hideg gyümi....

Dezsi, Kitartást és napról napra kicsit jobb lesz!

Kis Csillag! várjuk ám a fejleményeket!!! Vigyázz rájuk... :lol:

Julika, Innen nincs megállás!!!!! :shock: :D :lol:

Ma beszéltünk a dokival és a "Harcimókussal (visszajött szabiról)
A vérkép alap értékei általában jók, de a vas érték miatt vasat kell szedni.. Itt jött ma a probléma, Vas tablettát (pezsgő) javasolt a doki..Megnéztem a patikába...8mg vas és 100mg c vit. van benne... hát mondom a gyógyszerésznek, hogy ez semmi.. Az Elevit és a Gravida 30-60 mg. Vas tartalmához képest! Mert mondtam neki, hogy ezt 2x fél szemmel szedi.. (jobb felszívódás miatt) azt mondja a gyógyszerés hölgy, hogy akkor 2x 8mg pezsgőtabletta tényleg semmit nem ér...(tök felesleg...szó szerint). Azt hittem, majd, hogy unszolja...de nem....Meglepett!
Az mondta, hogy több vivő anyag (Nátrium, szódabikabóna..stb.) van ami kevésbé jó egy kismama szervezetének..
Ezt adjátok össze....!
Szerdán megyünk a választott dokinkhoz....ott megbeszéljük..Addig megnéztem neten, hogy miben van vas (máj, paradicsom,gyümi) és ezt hoztam vacsira...paraszt májas paradicsommal... Isteni volt.... mondta Párom.. és ledölt, hogy ne hogy kijöjjön... :shock: :D :lol: :lol:
Imádja a májast.. és igen jó minőségű volt...
No ennyit a mai eseményekről....
Szerdán délután doki...(persze beszámolok!) sőt titokban abban reménykedek, hogy nem csak a vérkép leletet nézzük meg és gyógyszert ír, hanem megkukucskáljuk a pocaklakókat.. :shock: :shock: :D ,de csak reménykedek...
Csütörtök reggel pedig védőnőhöz megyünk..(talán könyvecskénk is lesz...) :lol: :lol:
Ja és ami még fontos, hogy kedd délután 5.-től indul a NYÁRI SZABADSÁGUNK!!! :lol: ...először a hegyekbe...utána irány a Balaton!!!...bocsánat kissé elragadtattam magamat... :oops:
No jó éjt Mindenkinek
Apacs....(hűha..megtelt..nem írhatok többet..)..
apacs

Apacs!:)
én is szedek vasat a dokim írta ki Ferro-folgamma kapszulát.Ezt szokták kismamiknak adni,de vényköteles.
Vendég

Sziasztok!

Multhét csütörtökön megjött!
Velem most nem sok minden történik!

Hajnoca!

Nagyon szép a babucid :D :D :D

Bocsi de csak egy gyors benézésre van időm!

Szép napot mindenkinek!

Vikimi, Pandácska!

Hogy álltok a babaruhákkal már elkezdtétek a nagy bevásárlást???? A babakocsiról nem is beszélve!
gizmixxx

Gizmixxx,
Á az még messze van mi csak novemnerben kezdük el leghamarabb. A babakocsit viszont már kinéztem most 20 ezerrel kevesebb de mire megyek tuti nem lesz ilyen akció :?

Apacs,
A pezsgőtabletták nagy részében van aszpartam picike betűkkel írják rá. Gondolom azt meg mindeki tudja hogy az milyen káros. Még a folsavasban is van pedig az kismamáknak lett kitatlálva! Én nem iszom ilyeneket inkább gyümi zöldség vagy kapszula.
Vendég

Sziasztok,

Gizmixx...sajnálom, mikor kezditek a következőt?????

Pandácska, Vikimi, hajnoca....
Párom mondja, hogy érzi a derekát és a hasa alját...nyom...nem görcsöl hanem nyom.. Meg tudjátok erősíteni, hogy Nektek is volt hasonló és hogy mitől lehet?...
Én azt mondtam elsőre, hogy terjeszkednek a pocaklakók... :shock: :D ...remélem nincs baj..... most a 11. hét elején-közepén vagyunk..
Előre is köszönöm!!!
Apacs
apacs

Hajnóca- gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Köszönjük a képeket!
julika79

Apacs,
Én másodikra is azt mondom hogy növöget a belső világ :wink:
Nekem is szokott mindenféle érzésem lenni ahogy nő a méhem. Görcs szúrkálás feszítés nyomás kopácsolás :lol: nyugi biztos nincsen semmi baj :lol:
Vendég

Apacs!

Még nem tudom a következő meso előtt csinálnak közvetlenül egy méh vizsgálatot a myoma miatt és után derül ki hogyan tovább!

Pandácska!

És milyen babakocsit néztél ki????
gizmixxx

Hajnoca
Néztem a wiwes képkeitek, nagyon édes Bogi baba.

Viki
Neked meg a pocakos kép jó a wiwen :)

Pandácska
Te nem teszel fel képet?
Vendég

Zsani!:)

köszike :)

Apacs!:)
nekem feszült a hasam főleg akkor amikor elkezdett nőni, de ez a természetes,majd lesz erőssebb feszülés is!!!!főleg ikreknél!!!! :)
Kenegesse krémmel vagy olajjal,és pihenjen sokat.A magneB6 pont ilyen feszülésre,keményedésre adják,izomlazító hatása van.Nekem napi 3x2 kell enni :).
Vendég

Gizmixxx!:)
jajjj ez a mensi miért nem tudott még várni egy kicsit,pl 9 hónapot????
Babaruhákat,babaholmika mi csak október végére tervezzük, hogy veszünk,nem tudom miért de nagyon félek így előre vásárolni.Félek bármit előre beírni a naptáramba is mert amiket előre beírtam nem teljesültek...és ettől félek a babaholmikkal kapcsolatban is.Meg előtte emeletfelújítás is lesz a babóka miatt......Neten már nézegettem....kinéztem egy szép babakocsit is,
http://brendon.hu/ProductSearch/viewer. ... =3&whid=25 ,ez nagyon tetszik :)
szóval így állunk a babaholmikkal.
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat, nagyszerű hírekkel tértem haza :roll:
Péntek óta növesztettem 4 újabb tüszőt, így a mai felállás bal oldalon 1db 20mm, 1db 17mm, 3db 15mm, jobb oldalon 3db 15mm.
A NYH ma 7mm-es.

Péntek reggel kell mennem punkcióra 7-30ra :lol: :lol:
Már most izgulok előre, hogy hányat sikerül leszívni, és hány petesejt fog megfoganni :oops: :roll:
Így előre gondolkodva valószínüleg jövő héten hétfő-szerda magasságában lesz az ET :roll: :roll:

Közben ma még Pécsről is megérkezett a fősuliról a papír, mehetek beiratkozni, így már ez is 100% :roll:

Nagy puszi mindenkinek!

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok Lányok!

Kis-Csillag!
Gratulálok!!! Nagyon ügyi vagy :D !!! Csak így tovább! Minden rendben lesz!
dezsina

Kis-Csillag!:)
ez remek hír csak így tovább, nagyon szépen beindultak a petefészkeid!!!! hajrá!!!!

Dezsina!:)
tudom könnyű mondani,de fel a buksival, minnél hamamrabb átugrani a mélypontot, és hidd el egyszer úgyis szép és csodálatos lesz minden! nekem elhiheted!!!! :)
Vendég

Köszönöm :oops: :roll:
Igyekeztem megtenni minden tőlem telhetőt az ügy érdekében :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Gizmixxx! :?

Kis-Csillag! Ügyi legyél!!! Nagyon drukkolok!++++++

Remélem, mindenki jól van és növesztitek a babócákat! :wink:
Én ma voltam a Kaáliban. 11.-én kezdem a szurikat. 17.-én megyek uh-ra. Napi 2 fogigátlót szedek már.

Kép
hanna30

Sziasztok.

Először is szeretnék Kis Csillagnak gratulálni!!!! Ez fantasztikusan szép eredmény! Nagyon vigyázz magatokra.. :D

Csütörtöktől szabira megyünk.... :lol: de már holnap sem dolgozunk..
Most éppen nagyon csendes a lakás, mert nem beszélünk egymással.... most ért haza..!!! 8 óra után... munkából...
Én már többször kérdeztem Tőle, hogy mi a fontosabb.. :twisted: :evil: .Holnap megyünk dokihoz.... reménykedem benne, hogy látjuk a babócákat...most ez éltet.. :( :? :)

Hanna,
Akkor most már jó úton vagy!!! :shock: :lol:
Miért kell 2 db-ot szedni a fogigátlóból?

Vikimi, én is babonás vagyok az ilyen előre vásárlásokkal... :?

Dezsina, Mit csináltok hétvégén? Pihi? Túra?
üdv. Mindenkinek
Apacs
apacs

Helló Apacs!

Írtam privit.
Nálunk is "gond" lesz az otthon maradás.
Örökmozgó vagyok.

Kép
hanna30

Szép estét Mindenkinek!

Köszönöm mindenkinek, kicsiny lelkemnek jól esnek eme nemes szavak :roll: szinte el is pirulok ültő helyemben, pedig még meleg sincs :lol: :lol:

Mindenkinek kívánok bárányszőrmepihepuha álmokat!
Kép

Erika

Kép
kis-csillag
Tököl

Szia Pandácska,
Nem is gratuláltam a 14. hetes vagy...:)
Gratulálok!
üdv.
Apacs
apacs

Apacs
Hú nagyon bátor a feleséged :roll:
Persze azt mondják, hogy minden úgy kell csinálni, mint elötte.....meg, ha már ott van/vannak a baba/babák, akkor elkell felejteni hogy került/ek oda...
Én a Mátéval nagyon sokat feküdtem, most már nem tudok annyit, szóval én is remélem, hogy nem ezen múlik.

Megyek tusolni, aztán még visszanézek....
Vendég

Vikimi!

Jól néz ki nagyona babakocsi!

Kis-csillag!

Nagyon ügyes vagy minden irányból :wink: :wink: :wink:
gizmixxx

Apacs,
Nem 14 hanem 15 :wink: mert a 14-et már tegnap betölöttem csak a vizsgálatoknál nézzük a betöltött heteket.

Kis-csillag,
Ebből még bármennyi petesejt lehet :wink: nekem szombaton 8 tüszőt diktáltak le kedden 22 petesejtet szívtak le :wink:

Zsani,
Majd teszek fel képet ha betöltöttem a 16. hetet.
Vendég

Apacs,
Te nem csinálsz ilyen vonalzót hogy tudjuk hol tartasz? Vagyis a párod hol tart? :lol:
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Kép

Már kezdek egy kicsit izgulni a péntektől.
Pandácska: köszönöm bíztató szavaid :wink: már így is úgy érzem, mintha benne edzőtáborozna az olimpiai ping-pong csapat :lol: :lol: :lol: :lol:
Végülis pénteken megtudom, ez alatt a 3-4 nap alatt hány tüszőt sikerült még nevelnem, gondolom én :oops: :roll: :wink:
Ma este kell megkapnom az Ovitrelle-t..
Próbálok arra koncentrálni, hogy ez az utsó hasbaböki..
Már úgy nézek ki mint aki sündisznóval alszik :wink: :lol: :lol: :lol:
Nem tudja valaki, hogy mekkorára "illik" felhízlalni a NYH-t a transzferre? Nekem tegnap volt 7mm-es :roll:

Hanna: az otthonmaradással nekem is gondjaim lesznek, de majd igyekszem uralkodni csatangoló kedvemnek :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis-csillag,
Nekem 10 mm volt. Nem számít amúgy hogy mekkora hiszen a méhenkívülinél nincs is és sajnos mégis megtapad.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Apacs!
A hétvége nálam mindig ugyanaz :( Takarítás, fűnyírás, gyomirtás (kézi erővel). Mindig kidolgozom magam, Pihenni nem szoktam, csak akkor, ha esik az eső vagy őrült hőség van, mert ugye akkor nem lehet kimenni a kertbe :) De most ehhez sincs kedvem
Már néha úgy érzem, hogy sikerül kikecmeregnem, de jön valami apróság, hogy megbántanak vmivel (amit inkább csak én képzelek be és igazából nem is kellene megbántódnom) és akkor megint depi. Nagyon várom már, hogy mehessek vérvételre. Talán még 2 hetet kell várnom... Szerintem pont addigra fogok megnyugodni, mikor újra nekilátunk :) Úgy szeretnék én is két csöppséget egyszerre! Nem hiszem, hogy ha sikerül egyszer, akkor lesz lehetőségem még vállalni. Nem csak az idő múlása miatt. De arra is kell gondolnom, hogy kétszer nem eshetik ki a munkából. :cry:

Kis-Csillag!
Nagyon örülök, hogy ilyen jól fejlődnek a sejtecskék! Nekem 9mm volt a nyh. Szeritnem közel vagy hozzá :P Nagyon drukkolok értetek!!!! :!:

Hanna!
Nekded szeptemberi beülti lesz? hajrá!!!!

Pandácska!
Gratula a 15. héthez! csak így tovább!

Vikimi!
Próbálom.... :evil: De nemsoká kezdek én is. Harmadikra csak sikerül :roll: :?: :!:

Mnzsani!
:)
dezsina

Sziasztok.

Először is Pandácska,, elnézést... már be is töltötted a 14. hetet??? :D Már a 15. ben vagy!!..no így rendben is vagyunk.. :o
Vonalzóval babonás vagyok... csak a nagyvizsgálat után a 12-13 hetet követően.. Ezt Párommal megbeszéltük! Sőt a lehetséges születési időt sem tudom fejből és nem is számítgatok..
Egyedül csak azt, hogy meglegyen a 180 ledolgozott munkanap...mert onnantól Páromnak parancs lesz az otthonmaradás! Tőlem akár előbb is otthon maradhatna, főleg a tegnapi nap után...
Kis Csillag,
csak így tovább és nyugi, ezután még inkább versenyezni fognak a petécskék..most indul a "rájátszás" .... Nálunk sem sorolták fel mindegyik méretét...sőt a 4.-5. alkalommal csak 2-3 számot mondtak és utána kérdésünkre "Harcimókus" csak annyit felelt, hpgy kb. 10-15 közötti db...DE ITT HANGSÚLYOZOM, hogy inkább 4 db csodálatos nagy egészséges, mint 20 db kicsi!!! hidd el...Nálunk utoljára volt a legkevesebb, de addigra már 115,5 és 75 NE Gonal ment...szumma kb.600-700 NE összesen.. és ezekből sikerült!
Dezsina,
Ne is mond én a majdnem 3 év alatt kifejlesztettem ezt... Depis hangulatban mindig füvet nyírtam, kerti munkát végeztem, metszettem (nyáron is)..hol pincét pakoltam, festettem, hol garázst....hol vakoltam, kertet rendeztem, füvet telepítettem....szóval és is hiperaktív vagyok és csak ez tudja igazán elvonni egy kicsit a figyelmemet "arról"...
Tény úgy ahogy megfelelő... és a következő próbálkozásra hangolódjatok rá,....! DEPIT addigra elűzni!!!!
Vikimi, a babakocsit én is néztem...CSODÁLATOS.
Bátyámék 4in 1 et vettek , de eszmléletlenű drágán... Ez nagyon szép és bár nekem drága, de a mai kínálatban reális az ára... Párom már nézett 1x ilyeneket és használtakat is (én leállítottam, majd 3 hónap múlva...mondtam én). Használtat nem néztetek? Szinte makulátlan állapotuak is vannak 30-40 ezerért...

üdv.
Apacs
apacs

Vendég

Sziasztok,
Párom most kelt fel jelentem.. reggeli után egy órát aludt... :lol: Ha itthon vagyunk akkor min 2x alszik napközben.. :lol:
Ekkor vagyok a legnyugottabb... :D
Pandácska, nagyon szép ez a kocsi...
Használtat nem néztetek?
Pandácska, most a 11. héten vagyunk...szurit abbahagytuk vasárnap este..
Szombaton 10. hetet betöltöttük..
Utro még 3x2 megy... Neked mikortól kellett 3x1 re átálni?
Mikor hagytad abba? Mi délután megyük dokihoz....10 hét 4. napján vagyunk...
üdv.
Apacs
apacs

Apacs,
Használtan nem néztük úgy kapnák ismerősöktől de megbeszéltük hogy első babának új legyen és tesó örökli :D Nekem 3*2 utro és 3*1 Duphaston volt az adagom én úgy csökentettem hogy elöször a Duphasont hagytam el teljesen és az utrot epdig úgy hogy 6,5,4,3,2,1. 13+0 voltam amikor már nem használtam semmit. tehát fokozatosan hagytam el.
Vendég

Pandácska,
Köszönöm a gyors válszt, reméletm, hogy még on-line vagy... :lol:
Nálunk nem volt duphaston, de volt progi szuri napi 1x.
Gondolom u.a...vagy naív vagyok?
akkor még 2 hétig lesz utro, de fokozatosan csökkentjük...
na majd délután kiderül...
További szép napot!!!!
üdv.
Apacs.
apacs

Már már azt hittem sikerül lassan kikecmeregnem a depiből, lásd jön a vérvétel ideje... Most újra mélyrepülök: A kolléganőm ikreket vár és elsőre sikerült neki, csak eltervezték a párjával... Nagyon örülök neki, mert kedvelem őt, de legszivesebben sírni tudnék, mert sajnálom magam, amiért nekem ennyit kell szenvedjek...
dezsina

Dezsi,
Na igen nem jó érzés ha valakinek a környezetben jön a baba nem azért mert gonosz az ember nem az a baj hogy neki igen hanem nekem miért nem? Gondolom ez van benned is. Nyugodtan sírjál attól megkönnyebbülsz egy picit bár az igazi problémán tudom nem segít.
Kép

Apacs,
A dupha is progi csak nem szuri hanem tabi.
Vendég

Sziasztok csajok!

Hanyadik hétben jártok???

hajnóca!
gyönyörű kisbabád van!

Aki tud a gyedről valamit attól kérdezném,bár már annyi mindent mondtak nekem is róla!Játha itt valaki jobban benne érti a dolgot!

Az lenne a kérdésem,hogy a gyedre akkor vagyok jogosult,ha a szülést megelözö 42-napon belül bítosítva voltam???
Akkor nem ha a szülést megelöző 2.éven belül volt 180-napon bitosítva?De most nem álok jogviszonyban!
Kérem aki tud segítsen.
Bár szerintem elmegyek a tb-hez é smegkérdezem, :roll:
m. reni

A fejléc lemardt!

Apacs !

hanyadik hétben jártok???
m. reni

Pandácska!
Pont így érzek, rátapintottál... Marad a komorkodás. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy miért vagyok ebben ilyen szerencsétlen.
dezsina

Pocikép :oops:
Kép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?