Szép, hűvös, nyugodt éjszakát kívánok mindenkinek!
Ismét korán fel tudtam lépni...
Most feküdt le Párom, és így most fértem a géphez...
Jelzem...mindenkinek az írását elolvasta.. és mindig elolvassa... ÉS JELZEM, ISMÉT GYÖNYÖRÜ KIS BABÁT LÁTOTT..
És Mindenkit üdvözöl!!!
Hajnoca, egy kis tünemény!
Pandácska, Hajnoca...Igen még mindig közel áll Páromhoz a Rókakoma.. Bár ma nem volt.. Igen a jégkrém bevált..
És a hűvös ásványvíz, hideg gyümi....
Dezsi, Kitartást és napról napra kicsit jobb lesz!
Kis Csillag! várjuk ám a fejleményeket!!! Vigyázz rájuk...
Julika, Innen nincs megállás!!!!!
Ma beszéltünk a dokival és a "Harcimókussal (visszajött szabiról)
A vérkép alap értékei általában jók, de a vas érték miatt vasat kell szedni.. Itt jött ma a probléma, Vas tablettát (pezsgő) javasolt a doki..Megnéztem a patikába...8mg vas és 100mg c vit. van benne... hát mondom a gyógyszerésznek, hogy ez semmi.. Az Elevit és a Gravida 30-60 mg. Vas tartalmához képest! Mert mondtam neki, hogy ezt 2x fél szemmel szedi.. (jobb felszívódás miatt) azt mondja a gyógyszerés hölgy, hogy akkor 2x 8mg pezsgőtabletta tényleg semmit nem ér...(tök felesleg...szó szerint). Azt hittem, majd, hogy unszolja...de nem....Meglepett!
Az mondta, hogy több vivő anyag (Nátrium, szódabikabóna..stb.) van ami kevésbé jó egy kismama szervezetének..
Ezt adjátok össze....!
Szerdán megyünk a választott dokinkhoz....ott megbeszéljük..Addig megnéztem neten, hogy miben van vas (máj, paradicsom,gyümi) és ezt hoztam vacsira...paraszt májas paradicsommal... Isteni volt.... mondta Párom.. és ledölt, hogy ne hogy kijöjjön...
Imádja a májast.. és igen jó minőségű volt...
No ennyit a mai eseményekről....
Szerdán délután doki...(persze beszámolok!) sőt titokban abban reménykedek, hogy nem csak a vérkép leletet nézzük meg és gyógyszert ír, hanem megkukucskáljuk a pocaklakókat..
,de csak reménykedek...
Csütörtök reggel pedig védőnőhöz megyünk..(talán könyvecskénk is lesz...)
Ja és ami még fontos, hogy kedd délután 5.-től indul a NYÁRI SZABADSÁGUNK!!!
...először a hegyekbe...utána irány a Balaton!!!...bocsánat kissé elragadtattam magamat...
No jó éjt Mindenkinek
Apacs....(hűha..megtelt..nem írhatok többet..)..