Sziasztok!!
Bocsi az eltűnésért! Vacakolt a netünk, na meg valahogy kevés az energiám energiabombám mellett!
2 oldalt olvastam vissza, elnézést!
csucsu!
SZÍVEMBŐL GRATULÁLOK! Jó egészséget, boldog tesóvárást!!!!!
Monti!
Szerintem nem vészes a lábad. Nekem sokat segített a felpocolás (lefeküdtem a franciaágyra és a lábaimat a falnak támasztottam), na meg a fokhagyma is. Enyhén vízhajtó és nem okoz bajt. Napi 1-2 nyers gerezdet fogyasztottam. Pirítósra dörzsölve, friss saliba reszelve....
Amúgy már mintha én is vizesednék, a karikagyűrűmet át kellett tenni a másik kezemre, mert kényelmetlen
Mi lesz a nyáron?????? Ábival 35-36 hetesen kezdtem vizesedni. Papucsba jártam mindenhová, ami egy számmal nagyobb volt
Te írásban megkaptad a vérteszt eredményedet?? Mennyi is lett??????
Ugye neked nem volt magzatvízvétel?? Alá kellett írnod valamit, h nem engeded???
Mimi!
Eger tényleg szép hely, a férjem szerint különösen Szépasszonyvölgy
Linácska!
Nagyon szorítok! Bátor vagy és HŐS a szememben. lilinek puszik, képnek örülnék!
Évi!
Hogy vagytok????? Emlékszem nekem is a séták segítettek anno (Ábel előtt volt vetélésem)
Kacika!
Pusszantás!!!!!
Kislibus!
SZERETÜNK!!!!!!!!!!!!
Luca!
Neked miért kell a magzatvízvétel?????????????
Juca!
Mesélj majd az bölcsi-oviról! mi úgy tervezzük, h Ábel 4 évesen (júli) szeptemberben kezdi az ovit. Kistesó akkor 21 hónapos lesz kb. Remélem felveszik és akkor egy év "jut" egyedül kistesóra is.... Hgy a munkával mi lesz az nagyon kérdőjeles. A férjem nem igazán akar visszaengedni a laborba, a vegyszerek közé és kb. 1% az esély, h esetleg visszavesznek...
Napsugi!
Olyan szépen irsz a babádról!
Veled iratnak alá valamit, h lemondasz az aminoról??
Alíz!
Kívánom a legjobbakat! Szerintem nincs semmi baj. Puszi Petrának!
Encike!
örülök, h jól vagytok, hajrá kistesó!
Gica!
Sok erőt neked!!!!!
Lyndee!
Milyen munkakör??? Sajnálom, fel a fejjel!!!!!!
Rólunk:
Kedden voltunk vérteszten. Nagyon kedvesek voltak. 29.-én lesz a 2. vérvétel és máj. elsejére ígérnek eredményt. Volt Szegeden sima vérvétel is. 6:45-8:15-ig vártam, mire behívtak, hiába volt időpontom 7-re. Vacak volt, szédelegtem. A vérképem hozzám képest jó, a vasam kevés 6.8 a referencia 8,8 és e felett.
A 12. heti UH-s eredményemre ráírták, h a korom miatt keressem fel a genetikust. Felhívtam, h megkérdezzem, a vérteszt ellenére is kell-e nála jelentkeznem. Finoman szólva elküldött a fenébe a vértesztemmel. Közölte, h az semmire sem jó, nem helyettesíti az aminot és irjam alá a védőnőnél, h vállalom a beteg babát. Közöltem, h EGÉSZSÉGESEK a gyerekeim és letettem. Szomorú, h ez a nő az egyetlen genetikus Szegeden. Szóval emiatt kérdem, h Veletek is aláriratnak ilyen papirt???????
Ábel jól van, mi is sokat vagyunk kint, főleg hintázni szeret.