Új privát üzeneted érkezett!

Nita: Én azt mondom ha az anyós nem változik akkor nektek nem lesz ott jó tovább lakni. mert gondolj bele ha babás leszel elég rosszul sülhet el. Nehéz dolog tudom, de igy nem lehet élni, hogy állandan harc van.

Kép
csucsu05

tudom csucsu de hiába akrunk elmenni ha nincs pénz!!!!!! :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

ggica!

Üdv a csapatban. Nekem 2007.02.12-én fejezték be a terhességemet, Potter-syndroma miatt (betöltött 25 hét volt).

Nita!

Anyósoddal ne foglalkozz! Velem ugyan így viselkedett, amikor befejezték a terhességemet. Mindennek elmondott.

Napsugár!

Nekem az orvosommal nem volt semmi gond csak a többi dologgal nem voltam kibékülve.

Április 18-án kell vinnem a kislányt a Margit kórházba, fejlődésneurológiára. Előtte meg a SOTE-ra kikérni a terhesség során elvégzett kötelező vizsgálatok eredményét. :shock: Nem modhatnám, hogy repesek a boldogságtól. :shock:
Vendég

ppetike valami baj van a kis petrussal?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Ppetike! Azt pont olvastam, amikor erről írtál. Nagyon sajnálom. Ehhez képest én meg se szólalhatok. Gratulálok a gyerekeidhez! Biztos nem unatkozol! :D
(Amúgy én itt vagyok a "szomszédban", Vsztl.-n.)
Miért kell vinni Petrát fej.neurológiára?

Nita, mióta éltek ilyen terror alatt? Nem tudom, hogy bírod...Kitartást hozzá, drukkolok Nektek, s a baba miatt is!

Egyszerűen nem értem ezeket az anyósokat! Miért pont azt okolják, aki legjobban kínlódik?!
ggica

Sziasztok!

Csucsu tesztje:
Kép

tjuca

ggica már lassan 1 éve! :cry:
na mára elteszem magam.jóéjt!!!!!!!! :lol:
csucsu szép a teszted!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita

A klinikán adtak egy olyan Apgar-értéket, hogy: 9/10. Ami egy nagyon jó érték. A házi gyerekorvosunk viszont nincs kibékülve a kislány mozgásával. Ez abban nyilvánul meg, hogy a fejét nem nagyon akarja tartani és erre szeretne kérni célzottan ambuláns vizsgálatot. Ami végül is vígasztal a dologban, tudnak gyógytornával rajta segíteni. :shock: Ezeket a gyakorlatokat majd a kórházban fogják megmutatni. Amúgy nincs semmi baja a Petrusnak, ezenkívül.

A gyerekorvosunk se nincsen kibékülve a klinikán az újszülöttesekkel, mert mondta, hogy nem ez volt az első ilyen eset, hogy így adtak ki neki kisbabát. :evil:
Vendég

ppetike remélem minden a legnagyobb rendbe lesz!!!!!!!!!!!puszi a kis petrának!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok,
na megjöttünk a dokitól.

ggica,
szerencsére úgy néz ki, hogy gyoran megy a babadolog, már holnap mehetünk bizonyos vizsgálatokra.

Na szóval: a ciklusnak pont jó napján mentünk, bizonyos vizsgálatokat holnap el lehet végezni. Mondjuk legtutibb szombaton lenne, de akkor nincs labor. Reggel vinni kell kiskatonákat, megvizsgálják őket, meg összeeresztik őket a méhnyakváladékommal, hogy nem pusztítom-e el őket. Ugyanis az autoimmun betegségem nem biztos, hogy csak a pajzsmirigyemet támadja, hanem a kiskatonákat is elpusztítja.
Aztán hétfőhöz egy hétre meg megyek vérvételre, progeszteronszint mérésre. Hát szerintem most elég nagyot lépünk előre, nem?
Amúgy a doki nagyon profinak tűnt, 3/4 órát voltunk bent nála, mindent részletesen elmagyarázott, válaszolt az összes hülye kérdésünkre, szóval szimpi volt. Mondjuk azért ha sikerül a tesó azért marad a régi doki :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, ezek szuper hírek, jó, hogy nem kell hetekig várakozni! A munka meg már addigra sínen lehet, mire hétfőn jön az újabb vizsgálat.
:D
Nita, Te hős vagy!

Mindenkinek jó éjt, szép volt ez a nap Veletek, köszi mindenkinek! :)
ggica

Linácska: Hú aztán ti belecsaptatok. De igy jó, hgy nem huzzátok az időt. nagyszerű. Most aztán ki lesztek vizsgálva. Kiváncsi vagyok mik lesznek az eredmények. Hogy hogy ilyen hamar ki is vizsgálnak? Mert 1év után szoktakigy nem? Nem baj ez csak jó ha nem kell várni. Csak kiváncsi vagyok.

Juca: Köszönöm , hogy felraktad a tesztet:)

Kép
csucsu05

Lina:nagyon nagy előrelépés,és nagyon örülök neki hogy szépen haladnak a dolgaitok!nemsokára Lilinek kistesója lesz!!!!!!!!

Csucsu:nagyon szép a teszted!!!!!!! :lol:

ggica:nekem jan.10-én volt a műszeres befejezésem, egy menszit mondott a doki várakozásnak.De azóta már megjött mégegyszer.Most nagyon bízom hogy már hamarosan beköszönt a gólya hozzánk mert nekem még nincs babám.
Kívánom hogy mielőbb talpraállj és csak előre kell nézni,a múlt elfelejtése a legjobb megoldás. :wink:

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Csucsu!
Micsoda pozitiv teszt! Gratula és vigyázzatok magatokra!!!!!

Ggica!
Én is üdvözöllek köztünk. Sajna ami veled történt, de ha köztünk maradsz " elfelejted" és csak a szépre gondolsz.

Linácska!
Micsoda gyors pörgés van körülötted! Örülsz, igaz? Sok sikert hozzá.

ROLAM: voltam dokinál, megvizsgált és hála minden rendben. Jövö hoban mennem kell rákszürésre. És utána probálkozhatunk. Gondolom azért nem mondta, hogy most, esetleg, ha csinál szürést, nehogy elmenjen a vizsgálattol a baba. ovatos akar lenni.
encike 2

Engem viszont ahogy visszamentem táppénzről elküldtek a munkahelyemről.....csak azért írom hogy tudjátok hogy még vannak szemét főnökök is :evil:

KépKép
lyndee

Lyndee: vannak bízony szemét fönőkök! De ne izgulj az ilyen emberek megkapják majd az élettől a maguk büntetését!

Kép
csucsu05

Lyndee!
Én is tartok ettől, és ezért szeretnék még mielőbb kismama lenni. Táppénzről ugyse mondhat fel. Még nov.1.-ig gyesen vagyok, ezért nem izgulok annyira.
encike 2

encike:addigra biztos sikerül! :wink:

KépKép
lyndee

Csucsu,
egy éve próbálkozunk, és ugye azóta csak a vetélés volt. Most már nem akarok tovább várni.

Voltam reggel dokinál, 14-én megyek vérvételre, akkor megbeszéljük a mainak is az eredményét. Most néztek spermaképet, meg összehozták a méhnyak nyákkal, hogy nem-e összeférhetetlenek. Hát kíváncsi vagyok.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, örülök, hogy ilyen hatalmas lépésekkel haladtok a kistesó felé!
Ügyes vagy, hogy ilyen lendületesen elindultatok, meglátod, hamarosan Te is felteszed az első fotót a babócáról!
Nagyon szorítok Nektek!
Vendég

Linácska : Énis mit mond a doki.

Kép
csucsu05

Sziasztok!!

Bocsi az eltűnésért! Vacakolt a netünk, na meg valahogy kevés az energiám energiabombám mellett!
2 oldalt olvastam vissza, elnézést!

csucsu!
SZÍVEMBŐL GRATULÁLOK! Jó egészséget, boldog tesóvárást!!!!!

Monti!
Szerintem nem vészes a lábad. Nekem sokat segített a felpocolás (lefeküdtem a franciaágyra és a lábaimat a falnak támasztottam), na meg a fokhagyma is. Enyhén vízhajtó és nem okoz bajt. Napi 1-2 nyers gerezdet fogyasztottam. Pirítósra dörzsölve, friss saliba reszelve....
Amúgy már mintha én is vizesednék, a karikagyűrűmet át kellett tenni a másik kezemre, mert kényelmetlen :o :o Mi lesz a nyáron?????? Ábival 35-36 hetesen kezdtem vizesedni. Papucsba jártam mindenhová, ami egy számmal nagyobb volt :-)

Te írásban megkaptad a vérteszt eredményedet?? Mennyi is lett??????
Ugye neked nem volt magzatvízvétel?? Alá kellett írnod valamit, h nem engeded???

Mimi!
Eger tényleg szép hely, a férjem szerint különösen Szépasszonyvölgy :oops: :oops:

Linácska!
Nagyon szorítok! Bátor vagy és HŐS a szememben. lilinek puszik, képnek örülnék!

Évi!
Hogy vagytok????? Emlékszem nekem is a séták segítettek anno (Ábel előtt volt vetélésem)

Kacika!
Pusszantás!!!!!

Kislibus!
SZERETÜNK!!!!!!!!!!!!

Luca!
Neked miért kell a magzatvízvétel?????????????

Juca!
Mesélj majd az bölcsi-oviról! mi úgy tervezzük, h Ábel 4 évesen (júli) szeptemberben kezdi az ovit. Kistesó akkor 21 hónapos lesz kb. Remélem felveszik és akkor egy év "jut" egyedül kistesóra is.... Hgy a munkával mi lesz az nagyon kérdőjeles. A férjem nem igazán akar visszaengedni a laborba, a vegyszerek közé és kb. 1% az esély, h esetleg visszavesznek...

Napsugi!
Olyan szépen irsz a babádról! :D Veled iratnak alá valamit, h lemondasz az aminoról??

Alíz!
Kívánom a legjobbakat! Szerintem nincs semmi baj. Puszi Petrának!

Encike!
örülök, h jól vagytok, hajrá kistesó!

Gica!
Sok erőt neked!!!!!

Lyndee!
Milyen munkakör??? Sajnálom, fel a fejjel!!!!!!

Rólunk:
Kedden voltunk vérteszten. Nagyon kedvesek voltak. 29.-én lesz a 2. vérvétel és máj. elsejére ígérnek eredményt. Volt Szegeden sima vérvétel is. 6:45-8:15-ig vártam, mire behívtak, hiába volt időpontom 7-re. Vacak volt, szédelegtem. A vérképem hozzám képest jó, a vasam kevés 6.8 a referencia 8,8 és e felett.
A 12. heti UH-s eredményemre ráírták, h a korom miatt keressem fel a genetikust. Felhívtam, h megkérdezzem, a vérteszt ellenére is kell-e nála jelentkeznem. Finoman szólva elküldött a fenébe a vértesztemmel. Közölte, h az semmire sem jó, nem helyettesíti az aminot és irjam alá a védőnőnél, h vállalom a beteg babát. Közöltem, h EGÉSZSÉGESEK a gyerekeim és letettem. Szomorú, h ez a nő az egyetlen genetikus Szegeden. Szóval emiatt kérdem, h Veletek is aláriratnak ilyen papirt???????
Ábel jól van, mi is sokat vagyunk kint, főleg hintázni szeret.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Vera:nagyon örülök a jó hírnek!!!!!!!!!!Ott van a pici szívecske és ez a lényeg :D

Zsuzsu:Hogy az egészségügyben milyen bunkók az emberrel az nem kifejezés.Tirzus tuti jól van és egészséges !Egyébként tudod már a nemét? :lol:
aszisztensi munkakör,de már mindegy úgy is. :wink:

KépKép
lyndee

De jo Vera! Az a lényeg, hogy dobog a kis szive. Milyen érzés ujra kismaminak lenni?

Zsu!
Milyen arrogáns emberek vannak?!!! Nem hogy segitenének, még elveszik a z ember kedvét.
encike 2

Sziasztok!

Most értem haza, egyetemen voltam :D (egyéni tanrendem van, szóval csak bejárogatok kb. hetente 1-szer).

Lyndee, az már fél siker, hogy már megjött, nagyon drukkolok, hogy mielőbb érkezzen a gólya! A munkahely viszont nem túl jó hír. Most akkor mi lesz?

Enci, köszönöm Neked is, jövök mindig, már ma is alig vártam!

Zsuzsu, tényleg elkeserítő, hogy egyesek milyen félvállról beszélnek az emberrel. Lehet, hogy neki ez vmi rutin-dolog, dehát...Mellesleg azért, mert nincs magzatvízvizsgálat, még NEM beteg a gyerek!!! Jól tetted, hogy helyre tetted a banyákot!

Lina, viszont Veled kedvesek-rendesek voltak, igaz? Már ez is örömhír, hogy nem a várakozással megy el az idő! Nagyon drukkolok én is Nektek!

Vera, de szép képet raktál fel!!!
ggica

Sziasztok!

ggica, sajnálom... :cry: ... de ahogy a többiek is írták, majd itt gyereket beszélünk beléd (azért a férjed is kell egy kicsit majd :wink: )

Vera, de jó! Kiskönyv is lesz, kép is van, szuper!

Rólunk:
Tegnap voltam dokinál, és a kisfiunk TOTÁL haránt fekszik... :cry:
a feje az egyik oldalamnál, a feneke a másiknál, a lábai bordáim alatt+közében, alul a gerince...
úgy képzeljétek, mint egy fölfelé kanyarodó kifli, v egy mosolygó száj, :evil:

a külső méhszájam 1 ujjnyira nyitva, így a doki a fertőzés veszély miatt leállított az úszásról, és nem nagyon ajánl több 15km-es túrát sem... :shock:

méretekről SEMMIT nem tok, mert a dokim megint hozta a formáját a vacak gépével :x , de jöv. szombaton úgy is megyünk 4D-re. Akkor kiderül, bár azért felidegesített mert a fejét azért megmérte és szte 2 héttel kisebb méretet mutat. És mivel nem elszámolás van a dologban, csak abban reménykedem, h az UH-zseni doki és a vacak gép az oka, nem a gyerekkel van vmi gáz.

A súlyommal meg volt elégedve, h nem híztam semmit az elmúlt 5 hétben.

Kép
zmimi

Lyndee!

Nekünk volt meg egyszerre a menszi?
encike 2

sziasztok!vera gryatula a babóhoz!!!!!!!!!
lyndee és most mi lesz így veled???????? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Vera!

Gratula kisbabához!!!!!!

Dobok egy kis szerkesztett képet, no, meg esküvőt fotót is:

Kép

Kép

Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Zsuzsu! Én nem is értem, hogy miért ilyen arrogánsak a genetikán: az amniocentézis nem közelező, hanem csak felajánlható vizsgálat, amit ha kér az ember akkor oké, de ha nem , nem kell semmiféle papír, hogy vállalod a beteg gyereket és nem kéred a vizsgálatot.

Nekem a vérteszt eredménye 1:5200 lett és 1:300 felett már negatívnak tekinthető. Mondjuk rá van írva a papírra, hogy ez csak a genetikai eltérés arányát mutatja meg, nem helyettesíti az amniocentézist, de engem megnyugtatott, ezért nem kértem. A vérteszttel együtt megycsinálták a 12. heti uh-t, az is teljesen negatív lett, az AFP is oké volt, a 20. heti után kellett nyilatkoznom az orvosomnak, hogy kérem-e az amniót, de a 20. heti uh is teljesen rendben volt, így nem kértem. Nem kellett aláírnom semmit, egyszerűen csak szóban közöltem, hogy nem és ennyi.

Hol voltál a vérvizsgálaton?

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

ppetike milyen meseszép voltál az esküvőtökön!!!
Ja és a kis Perus is édes!!!!!!!!!!!
jól vagytok??? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsuzsu!

Írd alá, hogy nem és kész.

(csak csendben, ugye, én ha beteg lenne sem vetetném el. Felnőtt ember vagyok, nem kötelezhetnek rá!!!)

tjuca

nagyon szép baba Petra!!!!!!! :D és tényleg szép menyasszony voltál! :wink:

encike:asszem együtt volt igen. :?

Egyenlőre jún 1-ig még munkaviszonyom van(már ha a felmondási idő annak számít?),addig reménykedem hogy sikerül a babó.De közben nézelődöm állás után is!
bízom benne hogy velem van a jó isten :wink:

KépKép
lyndee

zsuzsu jucának igaza van semmire nem kötelezhetnek ami nem kötelező!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Aliz, csodaszépek a gyerekeid!
És tényleg nagyon szép menyasszony voltál!

Zsuzsu, nekem azért kell az amnio, mert 40 éves leszek.
Mindenképpen megcsináltattam volna, de így, hogy az egyik babánál gond volt, így meg végképp.

Nekem vérből semmit nem tudnak nézni, mert angyalkababa miatt valószínű rossz eredmény lenne.Ezért meg sem nézik.Meg ikreknél amúgy sem pontos az eredmény.
Vendég

Lyndee,
hol dolgoztál, milyen munkát keresel? Amúgy ha már felmondtak, szerintem nem számít, hogy terhes leszel-e vagy sem, de nem vagyok benne biztos. Nekem szerencsére csak dec. 21-én tudnak majd felmondani, amikor lejár a védelmem.
Ma én is voltam állásinterjún...

Egyébként eldöntöttük, hogy felhagyok az álláskereséssel, mert együtt a baba és a munka nem fog menni. Reggel még inszemre hajtok, utána meg állásra. Végül is 2009 febr. 20-ig van munkám, aztán egy csomó végkielégítésem. Ha addig nem lesz baba, akkor nekiállok nyugiban állást keresni. Sokkal több munkáért itt jóval kevesebbet fizetnek. Nem éri meg.

Vera,
gratulálok a kis dobogó babához.

Zsuzsu,
köszi, de szerintem nem olyan nagy hőstett, bármit képes lennék megtenni a tesóért. Mindjárt csinálok képet.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kép
Kép
Kép
Ez az utolsó a mostani.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linacska!

Nagyon tündéri a kislányod!!!!!!Nagyon aranyos!!!!!!
Vendég

lyndee!
És lh-zol vagy csinálsz vmi mást?
Hogy megnőnek a gyerköcök!!!

Aliz!
Milyen arik a babák!

Jo éjszakát!
encike 2

Lina, nagyon aranyos Lili!(Tudom én, miért szeretnék kislányt...)
Öröm nézni ezt a sok szép gyereket!Értük tényleg érdemes küzdeni.
Jól teszed, hogy most a babára koncentrálsz, és nem a munkára.Ha jövő év közepéig biztosított a jövedelmed, tényleg nem érdemes kapkodni.Meglátod, ha nem izgulsz rajta, a baba is gyorsabban érkezik majd! :lol:
GYED alatt meg bőven lesz időd másik munkahelyet keresni.
Vendég

Sziasztok!!

Vera!
Édes! :lol:

Lyndee!

A 12. heti Uh-n (márc. 26.) azt mondta a dokim, h inkább csaj, mint pasi. örülnék, de a 2. fiunkat is ugyanúgy szeretnénk :D
Keresel munkát??

Encike!

Én azt éreztem, h ez a genetikus csaj azt hiszi magáról, h Ő a valaki és én meg senki, de nagyon téved!

Gica!
EGyetértek. mi sem akarunk kockáztatni az aminoval. Van egy egészséges fiam és egy egészséges pocaklakóm. Volt már vetélésem, ha nincs indok, nem szuratom hasba magam, akkor sem, ha ez a liba bűntudatot akar ébreszteni bennem.

mit tanulsz??

mimi!
Együttérzésem a harántfekvéshez. Mit mond a doki?????? Reménykedjünk!!!!!

Alíz!
Szépek vagytok valamennyien! Gratulálok a családodhoz!!! Jó egészséget!

Monti!
A Bolgárkerék utcában voltunk, nekünk Szegedről az a legkönnyebben megközelíthető. Nem hinném, h máshol más lenne a vizsgálat.
miatt érdeklődöm, h kinél mi volt, mert utálom, ha hülyének néznek!!!!!
Egyre fogynak a napjaid...babaszoba?????? Izgulsz?? Embered készülget???? Lesz segítséged??????
Olyan gyorsan elrepült ez a 7 hónap...most lettél zebrás :lol: :lol:

Juca!
Én aláírom, de ha máshol nem kell, akkor itt miért??? Nem egyformák a várandósok?? Tudod az elv........
Elfogadom, ha valaki elfogadja a beteg babát, de mi nem tartozunk oda. Elismerésem annak, aki a természetre bízza!

Linácska!
Milyen nagylány már Lili! :lol: :lol: :lol: A matrac játszóhely vagy alvós???

Mi:
ezzel a genetikus történettel kissé kiakasztottam apát, de már megbékélt. Szerinte butaság volt felhívni a csajt.....

Szép 7végét mindenkinek!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu,
napközben játszós (látszik is rajta) éjszaka apa alvós matraca addig, még nem lesz egy normális kanapénk.
A Bolgárkerék u-ról nekem is megvan a véleményem, még anno apa ment oda időpontra, és mikor két órával az időpont után megkérdeztük, hogy még mennyit kell várni, teljesen ki voltak akadva.

Azért tegnap a fülészeten én is egy kicsit kiakadtam, úgy van, hogy először egy órányi TB-rendelés (időpontot kell kérni oda is), utána meg magánrendelés szintén időpontra. Na mi a magánra mentünk, és egy órát csúszott az egész. Legalább előbb lenne a magán, hogy aki már fizet, az legalább ne várjon. Ráadásul fel sem voltunk írva, még jó, hogy kiszúrtam, hogy most már mi jönnénk, és szóltam, és be is hívtak.

Alíz,
neked is gyönyörűek a gyerekeid, ilyen kis picit én is el tudnék képzelni...

Tényleg, ugye most voltunk két féle vizsgálaton, még 9 nap múlva lesz vérvétel, de szerintetek mikor lehet az inszem? Esetleg már jövő hónapban?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linacska: Jó ötlet, hogy most akkor nem nézel munkát csak a babára koncentrálsz:) Megis lesz majd a kitartásnak a gyümölcse:)
Miylen nagy már a Lili:) Hogy elaludt játék közben :) Szabinais szokott ilyet csinálni na akkor megzabálom olyan kis édes:)Tényleg Lili beszél már?

Kép
csucsu05

Csucsu, Lili olyan 1,5 éves kora óta folyékonyan beszél, az nagyon korán ment. A bili dolog már kevésbé:-)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska:Egy kereskedelmi cégnél dolgoztam és egyenlőre most bármi érdekel munka szempontjából.Nyitott szemmel járok!
Nagyon tündéri Lili!Igazi kiscsaj! :wink:
A helyedben én sem változtatnék addig amíg védett vagy és a tesó most a legfontosabb!

Encike:Lh-t csináltam ovu környékén.a 15.napon volt pé-m.9 vagy 10 dpo-n lehetek.Most teát sem ittam.

KépKép
lyndee

sziasztok csajok olyan jól sikerűlt a vacsora!
puszi ,jóéjt!holnapmár jövök!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hali!

Tegnap szétkaptuk a dobozszobát, Kinga anyunál... mintha bomba robbant volna. :lol:

Alíz!

Szépek vagytok, a kisfiad is, róla kevesebbet látok hallok... :cry:

Lina!

Értem, akkor lehet következő hónapban már élesben mennek a dolgok. Amúgy hogyan sikerült az interjú??? Kinga még csak most kezd beszélni, de a folyékonytól, meg mondatoktól még nagyon odébb vagyunk, a bili meg... még nincs is.

Zsuzsu!

Félreértettük egymást. Hoztál egy döntést, a többi miatt ne legyen lelkiismeret furdalásod. Ha a vérteszt eredménye aggodalomra ad okot, akkor majd tovább gondolkodtok, de addig a genetikusnak is el kell fogadnia a döntéseteket, feltételezve, hogy a gyerek 100%-ban egészséges.
:lol:

Én arra írtam, hogy mi még az esküvőn megbeszéltük, hogy mi megtartjuk a beteg babát is. Ismétlem, ez a mi döntésünk. Ergo én nem mennék amniora, meg nem engedném, hogy elindítsák a szülést idő előtt, hanem ahogyan írtad a természetre bíznám. Hála az égnek, eddig nem volt baj, és tudom, hogy a dokim emiatt nem ítélkezne. Viszont azt is tudom, hogy az orvosok nagy része hogyan áll azokhoz, akik így döntenek... :cry: Egyik barátosném első két terhessége sajnos így végződött, már az első uh-n tudták, hogy baj van, de úgy döntöttek, hogy amíg él, addig ember, kapjon esélyt. Mindkét terhessége a 2. terminus végén szakadt meg. Na addig mit kapott, a legkevesebb, hogy felelőtlen, nem normális ember. Végül azóta két makk egészséges kislánya van. Nagyon nehéz azon túltennie magát az embernek, ha az orvos hatóságnak gondolja magát, és azt szajkózza mit kell tenni, és nem azt, hogy mit ajánl, miket lehetne tenni adott esetben.

Szóval egy genetikus -bocs a szóért- nem csesztethet. Neked kell vállalnod a vizsgálatot, és a vele járó koclázatot, és nem neki, a döntést is neked kell meghoznod. Ha meg bunkó paréj, ne foglalkozz vele. Igaza van a férjednek! :lol: (Ez egyébként Szeged vagy Örs?)

Bolgárkerék: Dr. Gasztonyi. Legutolsónak kerültem be. Akkor csinálna egy rákszűrést. Oké. Ja elment már az asszisztens, úgyhogy akkor segítsek már neki, fogjam a pálcát, adjam az ezt, azt... Érdekes volt. A vizsgáló kinézetéről nem is beszélve. :roll:

Csucsu!

Már akartam kérdezni, hogy ez milyen teszt, hogy egyik csík kék, a másik piros? Nagyon tetszik. :lol: Bocs elfelejtettem visszaküldeni, de látom Grönland elárulta a tutit. 8) Baromi fáradt voltam, az apeh elvette a józan ítélő és estére már a cselekvőképességem is. :cry:

Na lépek, és hagyom tetőfokára hágni a kupit! Jöjjön a vasalószoba! :lol:

tjuca

Juca: Az Apehon nem csodálkozom. Ez a teszt valami Holland és fehér dobozára csak az van ráirva HCG. Ennyi. Szigetszentmiklósi gyógyszertárba lehet kapni 780,-Ft. A gyógyszertáros nő azt mondta ez egy jó mínőségű teszt.
De már annyi van forgalomban , hogy meg sem lepődők már. Nagy ez az üzletág az biztos:)

Kép
csucsu05

Csucsu:nekem is nagyon tetszik a teszted,főleg hogy zebrás! :lol:

Most kivételesen nekem sincs itthon hcg tesztem(ilyen még nem volt)
Így ha esetleg nem jönne meg csak akkor tesztelek.Ez azért is jó mert ha lenne itthon már tuti csináltam volna legalább 1-et :lol:

KépKép
lyndee

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?