Új privát üzeneted érkezett!

Hú, Melaszka, az isteni lesz.... mi is akartunk menni wellnessezni, de hát most már részemről kizárva sajnos :cry: :cry: :cry:
Helyette a Mecsekbe megyünk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok!
Szívesen, a híreket Kittyről. De ha még kapok felőle hírt, meg fogom írni.
Ja, és átadom a jókívánságokat is, de ő is be szokott néha kukkantani.

Zsu
Látom, megkaptad az instrukciókat. :) Nem lesz nehéz betartani? Mert elég sok mindenben van cukor, lisz. Kaptál esetleg valami irányadót?
Én már azt várom nagyon, amikor a babucik látszódnak a képen, mert olyat még nem láttam. :)

Kati
Köszi, majd megkonzultálom a dokival. Már kezd dühíteni, mert holnap megyek dolgozni, és megvárra a rohadék. Pedig már hétfő este óta barnázok. Azért egy kicsit elkeserítettél, mert ha hormonális a baj, akkor hiába várok a babára is.
Levente is beteg lett? Jól rátok jár most a betegség. Tejed azért van még?

Bridget
Uncsitesódnak jobbulást kívánok!
Szőrnyű amit leírtál. Nem is részletezem. Úgy is tudod mit gondolok.
Na de jó, hogy van rendes párásítód! :) Azt azért hozzá kell tenni, hogy itthon különösen erősen vízköves a víz. Gondolom kinn azért nem fehér körülötte, mert ott nem eniyre köves a víz.
Miért akarnál bennünket elhagyni??? Ne tedd itt nem csak babáról van szó, úgyhogy maradj!!!!!!!!!!!!! Kérlek!!!!!!!!!!!! Eszedbe se jusson elmenni!!!!!!!!!!!
A fogyit meg biztosan végig tudnád csinálni, mert nem gáz. egyedül a gyümi nap nehéz egy kcisit, de már szokom.

Csucsu
Milyen volt a tegnapi nap? gyere mert kíváncsiak vagyunk! :) Remélem nem volt nagyon nehéz.

Nócika
Jó mozizást nektek! :) Mit néztek?

Nekem kezdődnek a mensis görcsöléseim, tehát meg fog jönni. Pedig egy kicsit reménykedtem, hogy nem lesz már belőle semmi. :( De nem baj.

Melaszka
De jó egy kicsit otthon! Egy kis környezetváltozás, és a mamáék is kiunokázhatják magukat. Most aztán még jobb dolga van Marcellnak. :) Gondolom el van kényeztetve mindenféle jóval. :) Apácskádnak jobbulást kívánok! De jó lehet abban a kastélyszállóban! Már épp rádfér egy kis lazítás!
Vendég

Zsu
Okes mostmar tudom,hogy marad a 2-es vonalzi de akkor meg aktualis volt :wink: de ha esetleg szeretnel masikat is azert segitek majd csak szolj...atugrom es megcsinaljuk :wink: Mozi dejoooo :) mit neztek meg? 8)

Melaszka
Hat az elsot azt 8900ft-ert vettem es az disney-s volt :roll:
Ez meg most nem is tom mien de 14900ft volt :roll: de legalabb jooo :twisted: es van rajta egy mero ami a szoba parassagat jelzi :roll: Haaat mit ne mondjak 1este ment es tenyleg ilyen feher por boritja :? na nem sok de azert jah :? a legolcsobb talan 7000ft volt a legtobbje 10000ft korul es a legdragabb 15ezer :roll:
Wellnes-ezes de joooo :) en is -en is :P

Pendi
Hat igen en sem akartam irni,hogy mivan...csak,hogy ertsetek miert megyunk hozza latogatoba annyit :roll: Velemenyt en sem irtsam merthat te is tudod mikt irnek :roll: Most mondanam,hogy a barnazas akar jot is jelenthet akar babas tunet is lehet dehat nem tom biztosra :roll: varjuk meg jon-e piri :roll: nekem ma mar light-osan van meg tegnap mdeg csak verfoltnak mondhato volt :roll: mindenesetre nana mire megyek haza akkor meg meglesz :twisted: marmint a kov menzim :? Majd nezd meg mit irtam Melaszkanak a parasitorol :?
Hogy miert akarok elmenni azert mert nekem egyenlore nem lesz babam :roll: mert a parom nem akar tovabblepni es amugy meg nem jon ossze...itt meg addig mire en esetleg odaig jutok,hogy blevagunk valamibe...biztos vgyok benne mindenki babas lesz :wink: Ami jooo csak az en szivem faj es tudom nem babas dolgokrol van itt szo de ha mar itt vgyok nana meg olvasok vgy x masik topikot is :oops:
A dieta az nekem nem menne hidd el en nem vgyok ilyen turelmes mint te :roll: nem kajaban :!: :!: :!: amugy kitarto vgyok mindenben 8)

Na hat mara ennyi :roll: azaz mostanra :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bocsi Csakjok, csak ezerrel pörgök. Mosok, teregetek, hajtogatok. Telefonálok, adóspapírokat rendezek.
Fáj a hasam, megjött piri. A fenébe. Pedig már egy kicsit reménykedtem.

Bridget
Te meddig is maradsz itthon? Jó lenne randizni. Lehet, hogy fogom magam, és felmegyek Pestre, mert a lányok már nem nagyon utazhatnak. Össze kellene hozni egy cukrázdás találkozót. Csak meg kell dumálni, hogy melyik nap.
A párásítóról mire gondolsz, mit nézzek meg? Azt hiszem mindent elolvastam.
Én megértem, hogy "zavarna" ha mindenki babás lenne körülötted. De én azt gondoltam, hogy mivel ez egy beszélgető sarok, és nem más, maradsz. Itt nem kimondottan a babatéma van, mégha az is a célunk. Még akkor sem, ha közben persze szeretnénk végigkísérni a babásaink terhességét. ez én úgy gondolom, egy baráti közösség, aminek te is a tagja, sőt alapító tagja vagy. Én nagyon hiányolnálak, mert megszerettelek. Nem örülnék neki, ha elmennél, de persze tiszteletben tartanám, mint Kittynél. De, ha mindenki elmegy, meghal a topic. Kár lenne érte. Jó kis csapat vagyunk.
Vendég

Na mi van lányok!
Hol vagytok????

Mindenkinek szép hétvégét kívánok!
Holnap nem jövök, mert melózom.
Puszi!
Vendég

Bocsi csajok en is elvoltam egesz delutan :oops: mentem anyuhoz...babazas,onnan haza,aztan mentem tesomert es a menyasszonyaert akiket kivittem a barinomhoz aki ugyi mar a 35.hetben van mert ok is ismerik es most,hogy Tundi itthon van megakarta latogatni a barinom :) o fel orat akart maradni en max 1et erre fel 7tol ott voltunk 9ig :shock: es akkor is ugy kellett mar mondani menjunk mar :lol: aztan hazavittem batyamekat atszalltak a kocsijukba :arrow: es jottek at hozzank mert anyu csinalt borsolevest 8) es palacsintat 8) fel 10utan ertunk hozzank :shock: aztan ettunk kicsit duma most mentek el fel oraja :oops:

anyu is most ment el aludni en meg 10perc es megyek mert holnap kerianyumhoz megyunk ebedre azaz mar delre ott kell lennunk :? :roll:

Pendi
Te voltal ma a fronttarto 8) :lol: Figyu az elmenetelem majd kiderul mi lesz ezzel a fagyasztassal :roll: ha nem ugy alakulnak a dolgok nem maradok...nem latom ertelmet...de ez meg majd kiderul :roll: egyenlore ne is beszeljunk rola...en csak azert irtam,hogy megertem Kitty-t teljes mertekben :roll:
Ezt irtad:
[quote]N írta:a de jó, hogy van rendes párásítód! :) Azt azért hozzá kell tenni, hogy itthon különösen erősen vízköves a víz. Gondolom kinn azért nem fehér körülötte, mert ott nem eniyre köves a víz.

En meg erre pont mar Melusnak is kielemeztem,hogy:
[quote]H írta:aaat mit ne mondjak 1este ment es tenyleg ilyen feher por boritja :shock: na nem sok de azert jah :?

Szal tenyelg jol mondtad,hogy itt maas a viz :roll:
Te mi jot csinaltal amugy ma? :roll: Piri monnyon le nekem is ma jott meg es ugy fajt a hasam,mind allat :twisted: :twisted: :twisted: A csajok meg moziztak de azert este johettek volna beszamolni :roll: Csucsu se jon miota melozik :?

Na en mentem 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szakácskönyv férfiaknak...
1. Először is moss kezet!
2. Igenis, moss kezet. Ez elengedhetetlen!
3. Ebben hajthatatlan vagyok: moss kezet!
4. Rendben van! Most menj a hűtőhöz, és vegyél ki 5 tojást.
5. Azt a 4 tojást, amit sikeresen kivettél a hűtőből, törd fel egy tálkába.
6. Emeld fel a tálkát a padlóról és töröld fel a kiömlött tojást.
7. A jövőben ügyelj arra, hogy semmit se verj le a másik kezeddel.
8. Vegyél ki a hűtőből újabb 5 tojást, és azt a négyet, ami megmaradt
belőlük, törd fel egy tálkába.
9. Vegyél ki a konyhaszekrényből egy pohár lisztet és egy fél pohár cukrot.
10. Csukd be a tisztítószeres szekrényt, és nyisd ki a konyhaszekrényt.
11. Ez só! Tedd vissza a szekrénybe, és vedd ki a cukrot.
12. Próbáld a cukrot a pohárba önteni. Söpörd össze a cukrot, ami kiömlött.
13. Vedd elő a mixert, és keverd benne a tésztát, amíg sűrű lesz.
14. Tisztítsd meg a falakat, a plafont és a padlót a tésztától, amit kevertél.
15. Nem, ez nem elég. A kutya nyalogatja a falat. Vegyél egy kendőt,
és tisztíts meg mindent.
16. Legközelebb próbáld meg óvatosabban indítani a mixert. Ez nem légpuska.
17. Így szokták a fedelét rátenni, felülről.
18. A töltelékhez végy 10 almát, hámozd meg és vágd fel őket.
19. Tegyél ragtapaszt a sebekre az ujjadon. Jegyezd meg: felvágják az
almákat, nem meggyilkolják.
20. Göngyöld be az almákat a tésztába, és tedd be őket a sütőbe egy fél órára.
21. Ha egy fél óra múlva a tészta még nem sült meg, ez azért van, mert
elfelejtetted begyújtani a sütőt. Gyújtsd be, és várj újabb fél órát.
22. Letelt a fél óra, hagyd abba a tévézést, és vedd ki a tepsit a sütőből.
23. De most már komolyan! Hagyd abba a tévézést, és vedd ki a tepsit a
sütőből!!!
24. Vedd ki a tepsit most rögtön!!!!
25. Gyönyörű, nagyokos! Ez már elégett. Most menj a legközelebbi
cukrászdába, és vegyél almás pitét.
26. Menj haza és fogyaszd el a vásárolt almás süteményt.
27. Előbb vedd le a nylon csomagolást róla !!!

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

:?: :?: :idea: :shock: :cry:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok:)

Bridget: itt vagyok. :) Jövök én de munka mellet semmire nem marad időm. Reggel 5kor indulok 7re beérek. Meló ezerrel és 4órakor vagy fél5 kor jövök el. Mire haza érek fél 7. Este vacsit csinálok turbó üzemmódban és utána fürdetés és 8kor mindenki alszik nálunk. Hulla vagyok.
Pénteken 3-ig vagyok és utána mentünk bevásárolni, hogy szombat vasárnap pihi legyen. De ma egész nap mostam meg csináltam az itthoni dolgokat. Főztem és holnap egész hétre megfőzők mert az segitség lesz szerintem. Mégcsak 2napot dolgoztam de ez igy nagyon kemény. Remélem hamarosan kismama leszek és megoldódik ez a gond.

Most pedig vissza olvasok......

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Mi mozi után még bementünk a körzetis dokinénimhez, aki nem szimpatikus abszoltút. Annyira látszik rajta, hogy nem érdekli, amit csinál. Úgyhogy nem is valami normálisan magyarázta el ez a veszélyeztetett terhességes dolgot. Hogy most nekem havonta egyszer vinem kell a dokntól igazolást, hogy vestélyeztetett vagyok, de neki meg két hetente kell adnia nekem, amit a melóhelyre el kell juttatni :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Aztán meg még mentünk bevásárolni, aztán kaja és már majd kilenc óra is lett.
Amúgy nagyon jót pletyiztünk végre. És a mozi is nagyon jó volt.

TEgnap meg sulibn voltam. Hát az maga volt a halál unalom.... már úgy vártam, hogy haza érjek, mert a szemeim kettőkor már majd leragadtak.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kép

En tegnap mentem a kerianyumhoz ebedre ahol a menu husileves volt fini pipi labakkal 8) aztan meg csikreporkolt nokedlival 8) Aztan az uncsitesom a kiscsaj aki nyaron is ittvolt elhoztuk :roll: 3eves akinek a tesoja korhazban van :roll: bementunk delutan hozza is aztan mentunk vettunk zoldseget es irany haza.Gyereknek furdes,hajmosas vacsit evett a tesojaval a korhazban kicsit teveztunk aztan alvas :)

Mar 8kor keltunk meset neunk meg jaszunk 8) aztan jon ma keresztanyum ebedre meg batyam is a menyasszonyaval :) nagy csaladi ebed lesz 8)

Csucsu
Gondoltam,hogy idod el szal se :? Hat remeljuk hamar jon a babasodas :wink: Ennyit foztel tegnap :shock: 4kor kelni nem egyszeru :o anyum is a heten kelt egy parszor mert korabban keljen mert elobb ott kellett legyen vigyazni a babara na meg most,hogy itthon vgyok nalam van a kocsi igy csorikamnak 2ora az ut kaposztas 2-re innen tolunk :? Ma is fozol? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Na itten is lennék! Csak megcsinálták a gépem azt mégse! Megírtam ide az üzit, hogy minden happy, de másnap már semmit nem tudtam csinálni! A mozi jó volt Zsuval! Én nagyon élvesztem! És amit elötte ettünk Zsuzsum az isteni volt, de amit este már éreztem és ami jött szombaton?? Szal az maga volt a pokol! Most már istenesen vagyok! Nagyon rókázos kedvemben voltam tegnap egész nap meg hasmassolos kedvemben voltam! Na gondolhatjátok! Szal, ha tegnap lett volna gépem se jöttem volna, mert örültem, hogy élek! Azért voltunk anyoséknál, de nem sokáig, mert nem volta a helyzet magaslatán! Este apára rájött a csavaroghatnék és irányt vett a báttyával csavizni! Menjnek! Nekem kissebb gondom is nagyobb volt annál! Fél 1-re értek haza! Nem bántam én!! Csak ne pátyolgasson folyton, mert tegnap valahogy még az is rosszul esett! Akkor anyu is jött óránként, hogy kihvja az ügyeletet! De tudtam én, hogy nem kell! Volt már ételmérgezésem 2x! Ugyhogy szerintem az volt! A baba bizti jól van mert ma a délutáni szunya után eggyütt ébredtünk szerintem!

Kati! Én 9.-én megyek afp-re! Meg akkor kell mennem hepatits B-re!

Csucsu! Na akkor jól belevágtad magad a sűrűjébe!!!!!!!!!!!!

Zsuzsu! Igen 2 hetente kell menni tp-s papirért! Én is ugy megyek! És havonta meg az igazolás! Szoval örülök, hogy tetszett a mozi! Azt a gokartos jegyet meg felhasználhatjuk bármikor nem?? Na, mert apának tesztik a dolog és akkor megint talizhatunk!

Brid! Palacsinta??? Nyami! Én ma borsó levest nyamnyáltam! És késöbb, majd meglátom, hogy lesz a pocakom és akkor eszek egy kis gesztenye pürét! Palacsintát meg lehet sütök én is valameylik nap! Na kkor a barinöddel kevertem a dolgokat! Mert én tudtam, hogy valaki babás és sokadik hetes, de valahogy nem voltam eléggé képben! DE igy már világos!
Amugy nincs senki a családban aki magához vegye azt a kisfiut?? Sajnálnám, ha otthonba kerülne! Mert egy 6 éves kisrácnak már nem sok esélye van arra, hogy örökbe fogadják! Szegény gyerek! Én sajnálom! Van testvére?? Vele is igy bánnak a szülök?? Szép mondhatom! A kedves apuka mehet a p@.ba!! Ő nem érdemli meg hogy gyereke legyen!

Kép

Kép

Kép
nócika

Ja! És most igy uj telepitésnél elfelejtették feltelepiteni a gépet! Szal most rossz, de tesom azt mondta, majd feljön és Ő feltelepiti, hogy tudjak képeket felrakni! Kérlek titeket ne harizzatok, de ez már nem rajtam mulik! :oops:

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok. Mától szavazni lehet a lányomra és a férjemre.
Várady Szabina néven megtalálható.
Köszönöm csajok.
Itt lehet szavazni:
http://palyazat.picibaba.hu/apa-csak-eg ... /?sorrend=

Kép
csucsu05

Na itten lennek 8)
Hat takaritottam port torolgettem meg mostunk porszivoztam ilyenek mert jottek a v endegek,kerianyum meg a batyamek :) ebedre :wink: eloszor jott kerianyum 12:30kor aztan meg a tesomek 2kor es kerianyum vitte haza a kiscsajt a tesomek meg most mentek el nemreg :) Menu ma husileves 8) iiiiimadom :lol: es sultpipicombok petrezselymes krumplival 8) meg pali(palacsinta) is jutott mindenkinek :wink: Apaval is kicsit cseteltem :)

Csucsu
Minnya megyek es nyomok ra 8) :lol: remelem sikerul regelnem mert a mulkor nem nagyon akarodzott :twisted:

Noci
No para a kepek miatt :wink: majd hozod ha tudod de teny ami teny en tenyleg szeretek kepeket nezegetni mindenrol 8) :lol:
Borso leves nalunk penteken volt 8) Haaat az a baj a kiskolokkel,hogy ugye meg neveloszulokhoz is akkor mehet ki ha a szulok beleegyeznek :roll: Orokbeadni meg csak akkor ha lemondanak roluk de ezeknek eszuk agaban sincs ami persze nem baj :roll: anyum meg talan magahoz vehetne vgy a nagymama de ezek odajarnanak a nyakara :? nem ugy van az mert ok nem akarjak,hogy elvegyek a gyereket ugye de hat sajna 8napon tul gyogyulo serulest szenvedett 1honapja van bent 2szer mutottek es elveszi a gyamhatosag toluk meg a kislanyt is aki itt volt :cry: de nem tudunk tenni ellene mert nekik kene lakast felmutatni ahova vinnek a gyerekeket es az anyanak olgozni kene mennie...bonyolult ez... :roll: sajnalom oket na... :roll: Nekem ne is mond az anyuka az uncsitesom ugye 18evesen mar babas volt a fiuval aki most korhazban van aztan jott a kiscsaj o 3 eves es most uncsitesom 25 :roll: gondolhatod mind a kettot hogy szerettem meg en meg itt kuzdottem mindig is a babaert neki meg csak ugy potyogtak es igy viselkedni veluk :? :roll:
Orulok,hogy jol ereztetek magatokat de ez a hasmars meg rokakoma nem hangzik valami jol :roll: most mar jol vgy :?: :idea:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csucsuuuu
Na reigisztraltam de meg nem jott az email :shock: Hanyszor lehet egy nap? 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

[quote="csucsu05"]S írta:csucsu05ziasztok. Mától szavazni lehet a lányomra és a férjemre.
Várady Szabina néven megtalálható.
Köszönöm csajok.
Itt lehet szavazni:
http://palyazat.picibaba.hu/apa-csak-eg ... /?sorrend=

Szavaztam 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Brid! Hát nem egyszerű a story az tény! Lehet, hogy ezek hallatán jobb lenne a gyerköcöknek csak igy meg 2 kicsit lélek törik össze! Sajnálom a gyerköcöket!
Most is görcsöl a hasam! Már kezd elegem lenni ebből! Ilyenkor mindig a pintyökémre gonodolk! Féltem nem tehetek róla! Beindultak az ösztönök! De az a sejtésem, hogy ez nem a kaja, mert tegnap este apa is kezdte, hogy fáj a gyomra! Remélem ez nem valami virus! Nem nagyon birnám ki! Erre ugye még egy rohadt nospát sem lehet bevenni, pedig néha jól esne, mert ugy begörcsölök!
Ja lehet a tesom ma fel is tudja telepiteni apa teloját! ASzonta siet haza! Na és ha ugy is van akkor még ma lesznek képek! :D :D :D

Csucsu! Én is regisztrálok! És szavazok!

Kép

Kép

Kép
nócika

Na szép! Még mindenki csicsikál??

Zsuzsum! Hogy ment a tegnapi hazajutás?? Remélem szerencsésen anyudék megérkeztek és simán! Zolinak nem sikerült megjavitani! Mondom vissza kell vinni és rájuk kell olvasni! Ha valamit megcsinálnának normálisan akkor annak nem 1 hétig kell müködnie! Te meg ne idegeskedj! Majd a Zoli idegeskedik most helyetted!

Kép

Kép

Kép
nócika

Már elkezdtük a 15. hetet! Hurrrrrrrrrrrrááááááááá!!!!!!!!!!

Szerintetek nem lesz baja a kis csumpinak, hogy nekem gyikom van a pocakommal???

Kép

Kép

Kép
nócika

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Noci
A gyerekeket en is sajnalom...foleg,hogy ok meg nem is tudjak :( es erteni sem fogjak mi tortenik :?
Te szeded ilyenkor a magne b6-ot amikor gorcsolsz :?: :idea: mert mas is szokott de ez normalis NO PARA :!: :!: :!: :lol: Most mar nem lehet semmi baja...csak no...az meg jo :wink:
Ma mi csin? :roll: Kepek lehet lesznek de jooo 8) pocifoto is :?:

Bolgod 15.et 8)
http://www.babanet.hu/varandos_naptar/index.php?het=15

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Bridget
Jó a szakácskönyv a férfiaknak. Már ismertem, de ez mindig meg tud nevettetni.
Párod hogy van? hogy viseli a távollétedet? Gondolom naponta beszéltek.
Hmmm micsoda menü volt tegnap. :)
A storyra meg még mindig nem írok semmit. Úgy is tudod. De az biztos, hogy szörnyű.

Csucsu
Az biztos, hogy nagy segítség lesz, ha legalább főznöd nem kell majd. Jó sokat vagy távol.
Szavaztam. :) Rajtam nem fog múlni, hogy nyerjetek. Ha tehetem, minden nap szavazok rátok. Mennyiszer lehet? Naponta, vagy akár többször is.

Zsu
Miért nem kérdezed meg még egyszer, hogy hogy is van ez a táppénzes papír téma.

Nócika
Már megint hasmas gyötör? Tessék odafigyelni, mert azért nem jó, hogy állandóan megy a hasad.
15- hét! Hurrá! Úgy szalad az idől, hogy észbe sem kapunk,már a babafotókat fogjuk nézegetni. :)

Zsu, Nócika
Jó volt a tali? Látom már, hogy jó volt. :) Mit néztetek? Mert azt nem látom leírva.

Én ma főztem, meg vásároltam, és nem sokára megyek a szemészetre, mert ki akarom cserélni a szemüvegemet újra, de előtte megnézetem a szemem. Aztán jön barátnőm, és megyünk futni, meg traccsparty lesz. :)
Vendég

Pendi
Ertem en :roll: en se ngyon firtatnam a dolgot de azert gondoltam elmeselem asztrit :roll: Apa minden nap uzen jo rggelt es jo ejszakat kivan :lol: plussz napkozben mi csinalok,hova megyek stb.
Bizti hianyzom neki azert nekem is hianyzik a hangjatol kezdve csak a szimpla jelenleteig minden :? De egyenlore birom 8) meg ahogy megneztem a vonalzim van hatra 3hetem :shock: Hamar elmegy es sok dolgom van azert :roll: De jo a traccsparty :P En megyek hajatmosok aztan megyek anyuert....talan viszem tesom menyasszonyat is aztan gondolom megyunk a korhazba :roll: Futni is fogsz :shock: nekem a nagy edzesbol semmi nem lett eddig :oops: :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Épp most értem haza! Csak gyors bekukk, mert apa meglátja, hogy máris itt ülök aztán kapok!! :lol: :lol: :lol:

Brid! Ma voltam a dokinál a táppénzes papirért meg be is vittem a munkahelyemre! Na bent azért dicsekedtem kicsit megmutiztam a csumpika kis fotoját! Kéne valamit ennem mert már kilukadok! Bent ettem egy kis levest, de még nem merek nagyon enni!
Igen! Ha a tesom is hazaér akkor megkérem, hogy segitsen! És lesz stárfoto a babárol is meg rólam is! Csak legyen elég hely itt az oldalakon! Na meg ami nem elhanyagolandó, hogy tudjam is feltenni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pendi! Szerintem ez a hasmass valami virus! Nme kajotol van! Hidd el vigyázok én! Nem akarok gyilkos lenni!!! Ó! Babafotok??? De jó lenne, ha már az első nagytalálkozáson tul lennénk! Már el sem tudom mondani mennyire vágyom rá!!! De szerintem te is igy vagy vele!
Amugy Zsuval a Valami amerika című filmet néztük meg! Én ugyan már 2x láttam, de most is ugyanolyan jót nevettem mint elösször! Zsunak is tetszett! Elötte jót pletyiztünk! Meg vettem egy kis badyt is! Na amint tudom, majd azt is hozom és láthatjátok is! Holnap hozza haza apa a babkocsit! Na és akkor azt is láthatjátok!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nem volt nagy termes :roll:

Noci
Na akkor ma is barangoltal eleget :? Melyik keruletben van a melohelyed :?: Fotokat ngyon varjuk 8) :P van hely nyugodtam nem untatsz vele :!: :!: :!: :!: :!:

tobbiek :?: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szép jó reggelt!

Hát mit ne mondjak nem írtatok tegnap valami sokat!!!
De jelentem telefon feltelepitve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak tegnap annyira kis nyügi voltam én is meg apa is, hogy nem volt kedvem bibelödni vele! Ez az igazság! De majd ma!!!!!! MOst fogok takaritani mosni fözni nem kell! Szal elviekben rá fogok érni este!

Brid! Én a 18.kerületben dolgozom pont ferihegy mellett! köbánya és lörinc határa! Mikor mész ferihegyre el kellett hogy menj elötte meg hazafelé is! Szal biztos tudod, de inkább ha érdekel akkor privi!
És ne is mond! Mentem sokat! És én ugy átfagytam, pedig egy szavam sem lehet mert jött minden busz pont! Nem vártam semelyikre sem többet mint max fél percet! Vagy még annyit se! Mondjuk monoron a buszvégálomáson ott vártam fél órát, de ott még nem éreztem, hogy átfagytam volna! És holnap ismét mehetek pestre, mert mennem kell a bajcsyba vérvételre!
És te ma mit csinálsz?? És tegnap merre csaviztál????

Kép

Kép

Kép
nócika

Jo reggelt :roll:

Noci
En tom milyen nyug a fotokat kicsinyiteni menteni stb :? De majd ma ha lesz idod :wink: Jaa nem ugy konkret cim erdekelt csak azt akartam tudni a varosban van-e hogy tudjam mennyit csavizol a varosba :) Dokihoz holnap hanyra mesz :?: :roll:

Tegnap jottek elvittek a szonyeget kitisztitani 8) aztan en meg keszulodtem es szokasos mentem anyuert :arrow: ott kicsit mindig babazas 8) :P aztan mivel kint van arra a polos es azsia center fele anyu aszongya nem megyunk be a azsia centerbe :roll: tod az a kinai boltok aruhaza :arrow: mindig van valami jo cuccuk de most valhogy inkabb farmeruk volt sok jo :roll: Korhazba nem mentunk mert anyum aszonta o sajnalja a kiscsakot :roll: mivel multkor 2szer is sirt,hogy ne menjunk el maradjunk meg kicsit :( :? Aztan elmentunk postara mivel rendeltem LH es HCG teszteket 8) ugyhogy feladtam a penzt...a tesco-ban levo postan ahol vettem par mese dvd-t is :wink: pl megvettem a Pimpa nevu meset :P emlexik meg ra valaki :?: :roll: Aztan jottunk haza enni es a batyamek is atjottek....befestettem a Tundi hajat es olyan fel11utan mehettek haza :idea:

Ma meg lett volna tervem :roll: de Tundi kinyogte kivinnem-e a repterre :?: :? fel 2kor kene menni :roll: hat igy hogy menjek be a varosba intezni a dolgom?sehogy ugyhogy minnya hajat mosok aztan kiviszem a repterre 2re megyunk aztan talan atjon barinom a kiscsajhoz akire anyu vigyaz tudod 7percre laknak egymastol meg mivel mar 36.hetben van meg meseltem is neki miyen okos a kiscsaj megakarja nezni 8)

A kiscsaj akire anyu vigyaz most 20honapos es 6honapos koratol o vigyaz ra :idea: Mar nyaron pezzegette a neveket de karikor mar folyekonyan mondogatta nekem a karacsonyi meg telapo es inden egyeb verset :shock: Na meg folyekonyan beszel :!: Tnemeny egy csaj :P vannak neki ilyen mondokas konyvei mindegyiket kivulrol fujja sot meg az anyam nene ozikejet is :shock: beajulsz tole tenyleg olyan kis okos na meg anyum tanitja neki :wink: Ugyhogy mara ennyi de holnap vegre elindulok intezni a dolgom mert a heten leszeretnem tudni :roll:

Amugy meg o a pimpa a masebol:
Kép
[/img]

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szia Brid!
Hát anyud helyében meg amugy is én is sajnálom a kisfiut igy ismeretlenül! Nekem is meghasadna érte a szívem! :cry: Oké cím nem kell hát nem mondom meg!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Holnap reggel korán megyek, mert terhelésre megyek a cukrom miatt! De ott leszek vagy fél 9-ig! Mert szerintem megvárom az eredményt megint! Jobb ez igy! Legalább nem kell visszamennem a héten! A képeket meg igérem már tényleg! Nekem nem nyüg csak már rég volt itt Pendi! És már lehet, hogy elfeljtettem! Bár lehet, hogy leírta csak amit nem sürün csinálok azt nem is jegyzem meg! 8) :? :roll: :wink:
Ma már szépen az emeleten kitakaritotttam! Már csak a konyha van! Mosogatás!!!! :? :? :? :? Na azt utálok! Irigylem azt akinek van mosogato gépe! Nekem is kéne, de apa aszongya minek az nekem! Na de bizom benn, ha vissza megyek majd dodozni vagy tán még elöbb meg lep vele! Ambi azért nem füzük sok reményt, de remény hal meg utoljára! :lol:
Én nem ismerem ezt a pimpa mesét!
Édes lehet a kislány! És az jó, hogy anyud tanitja és igy legalább biztos jó kezekben van! És ez a beszédjéről meg is látszik! És az anyukája mit szol hozzá?? Örül neki?? Tetszik neki???
Na mit sikerült ma elintézni???

Csajok!!!!!!!! Mi a túró van már??? Sehun senki???

Csucsu! Ide is írj, ha időd engedi!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzsu! Hogy állsz a dokikkal???

Pendi! Mi jót csinálsz?? Ma is traccs partyzol????

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Ne haragudjatok, de ma nem értem rá. Nem nagyon voltam itthon ma. Épp csak ebédelni.

Most meg már nagyon fáradt vagyok, még vissza sem olvastam.
Bocsi! Tényleg.

Holnap megyek melózni, de ígérem utána jövök, és pótolok!

Puszi Nektek!
Vendég

Hello!
Hoztam pár képet!
HOlnap megyünk dokihoz a kórházba, és megint azt kell mondjam neki, hogy lószart sem segített az antibiotikum.
Szóval nincs valami jó kedvem. Ma pontosan 6 hete beteg a Lilla.

Azért ez nem látszik rajta:

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
szakmarinekati

Noci
Holnap ha raersz akkor talizhatunk 8) Szonyeget hozzak azt varom ugyhogy holnap se megyek sokfele :? majd csut es pentek huzok bele 8) na majd minnya uzenek mert mar lehe nem jossz :roll: Olyan 2ig raerek :idea: Nem tom hol vannak a csajok :roll:

Kata
Hat az nem latszik rajta,hogy beteg az bizti :P Mint egy kis budha :P ngyon szep kiscsaj es en meg mindig azt mondom,hogy rad hasonlit :wink: Es meg mindig beteg :shock: :?: Eszem megall :?

Pendi
Remelem jol telt a napod es nem azert nem voltal mert baj volt :roll:

Zsu
Te hova tuntel :shock: :?: :?: :?: :?: :idea: :idea: :idea: :idea:

Csucsu
Kicsit ha bekukkantassz irhatnal kicsit :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Gondolkodásmód

Matekórán a tanárnő; feltesz az osztálynak egy kérdést:
- Gyerekek, mi történik, ha ül 3 galamb a fán és lelövünk onnan egyet?
Pistike majd kiesik a padból úgy jelentkezik, tanárnő ; fel is szólítja:
- Természetesen egy sem - mondja Pistike.
- Hogy-hogy egy sem?
- Mert lelövünk egyet és a többi megijed a durranástól, és elszáll.
- Nagyon tetszik a gondolatmeneted Pistike, de én nem erre gondoltam, mert matematikailag szerintem 2 marad ott.
Megy tovább az óra, a vége felé Pistike ismét jelentkezik:
-Tanárnő én is kérdezhetnék valamit?
- Persze, kérdezz nyugodtan.
- Megy 3 nő ; az utcán, mind a három fagyit eszik, az egyik nyalja, a másik harapja, a harmadik szopja. Tanárnő ; szerint melyik a férjezett?
Tanárnő irul-pirul, de mégis válaszol:
- Szerintem amelyik szopja.
- Szerintem meg az, amelyiken jeggyűrű ; van, de nagyon tetszik a tanárnő gondolkodás módja! :lol:

Uborka a tananyag

Iskolában a gyerekek az uborkáról tanulnak. A tanárnő; felrajzol egy uborkát a táblára mire az osztály elkezd hangosan röhögni a tanárnő; bepipul és rászól Mórickára:
- Szerinted mit rajzoltam a táblára?
- Egy f...t!
A tanárnő ; teljesen elképed és rohan az igazgatóhoz, hogy odahívja. Az igazgató bemegy az osztályba:
- Gyerekek mi ez a rendbontás és ki rajzolta ezt a f...t a táblára? :lol:

Juliska, a gyönyörű fiatal lány kapál a TSZ földjén. Arra megy Jancsi és megszólítja:
- Te Julis, olyan gyönyörű vagy, úgy megfognám azokat a telt kebleidet.
- Mégis mit képzelsz, Jancsi!
- Te Julis, adok 5000 Forintot, ha megfoghatom!
- Hát, ha adsz 5000 Forintot, akkor jól van.
Jancsi adja a pénzt, megtörténik a dolog.
Jancsi folytatja:
- Olyan kívánatos vagy, megsimogatnám ott a lábad között, adok megint 5000 Forintot!
- Ha adsz 5000 Forintot, akkor jól van, csak gyere menjünk oda a bokorba.
Jancsi adja a pénzt, megsimogatja, és folytatja tovább:
- Te Julis, mostmár annyira kívánlak, úgyis itt vagyunk a bokorban, adok 30000 Forintot, ha magamévá tehetlek?
- Jól van akkor, ha adod a pénzt.
Megtörténik a dolog. Jancsi megszólal:
- Na jól van, mostmár megyek.
Juliska megigazítja a szoknyáját és folytatja a kapálást.
Nem sokkal később arra jön a TSz-elnök:
- Juliska, láttad erre a Jancsit?
- Igen, láttam.
-Kiküldtem vele a fizetésedet,odaadta? :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Brid! Jól jártam! A kedves mama reggelt üzent még sem jön, mert közbe jött neki valami! Na azért ezt nem hiszem, hogy reggel 6-kor tudta meg! Na de mind1! Mert akkor már nem volt kedvem szedelöcködni, hogy rohanjak! De majd holnap megyek!És ha neked is jó akkor holnap talizhatunk! Tök jó lesz! Közel 1 év után ismét tali! Tök sircsi! Én amugy korán megyek a korházba és olyan max 9 körül végzek, de lehet, hogy elöbb! Fennt vagy te már egyáltalán olyankor?? De nem gond, mert addig max elmegyek csavizok! Ugy is azt szoktam! Bemegyek a piacra kispesten és ott el keringek! Veszek gyümikét! Meg esetleg ezt azt! De mindegy majd telon értekezünk vagy gyere azt megdumáljuk! Itt leszek a gép elött szinte egész nap, mert ugysincs ma semmi dolgom max a kisközibe elmenni, mert valamit föznöm kéne ami valószinű krumpli fözelék lesz! Nyami szeretem! De ha netán kihozzák korán a szönyeget akkor meg is látogathatsz! Nem lakunk rémesen messze! Töletek majdnem mind Zsuzsuék légvonalban! Át a városon csak itt gyorsabban haladsz! Bár nem tom merre laksz csak annyit, hogy az élessarok környéke!Na de te tod!

Kati! Olyan édes ez a kislány! És tényleg ugy ül ott mint egy budha!!! :lol: :lol: :lol: Szerintem lehet kéne keresni egy másik dokit, mert ez lószart nem ér! Már ennyi idő alatt rég meg kellett volna gyogyulnia! Szal szerintem vegyétek nyakatokba pestet!

Pendi! Nem gond megértjük! Sircsi??!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Na most végig olvastam a vicceket! Hát elég durvák! Nagggyon jók! Pláne az első!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Még, jó hogy Zsuzsuval a Lurdyban én kiskanállal ettem a fagyit! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Kép

Szeva Noci 8)
Hat fent vgyok varom meg mindig a szonyeget nem hozta meg a csavo :roll: holnap jo :wink: dokker utan :arrow: hat arra gondoltam ha mar itt vgy dokinal par utcara akkor talizzunk :roll: elhozlak hozzam :wink: hat 9fele nagyjabol kelek :oops: de itt van tolem mondom kozel meg ha a piacra ki is mesz mert ugye nekem kocsival 10perc :wink: Zsuval mivan nem tod :?: :roll: :idea:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szeva! Jó reggelt!
Én már meg is jártam a kisboltot igaz 2xre! Csak azért mert eredetileg tejfölért mentem és mikor már majdnem itthon voltam rájöttem, hogy mindent vettem csak azt nem! :lol: :lol: :lol: :lol:
Jó! Holnap! Én a piacot csak azért írtam, hogy ne kellj miattam korán! Aludd ki magad azt utána talizhatunk! DE nekem mindegy! Csörgesselek meg ha végeztem vagy hogy legyen??
Zsuról annyit tudok, hogy hétfön ment a dokihoz a mindenféle beutaloért amit tudod ilyenkor intézni kell!PL labor ekg stb! És szerintem azt intézi! Csak azt nem értem, hogy este legalább annyira jöhetne, hogy császtok fáradt vagyok, de minden ok! Mert szerintem tuti igy van! Csak magamról tudom!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!
Szombaton már suli után nem volt kedvem semmihez. Vasárnap pedig meglátogattuk anyuciékat. Olyan jó volt. LEsétáltunk a strandhoz és megnéztük a hattyúkat. Rengeteg madár jött elő. Érzik a tavaszt.
Hazafelé meg megállt a kocsink. Kiderült, hogy amikor az önindítót cserélték, az egyik kábelről lejött a borítás. És pont efelett van valami olajtartály, amiből szivárgott az olaj. És persze, hogy ráment a kábelre és rövidre zárta. Szóval két órás utunk négy órásra nyúlt.
Hétfőn elmentem a nődikoh a beutalókért. Aztán meg be kellett mennem aláírnom papírokat a munkahelyemre. Mire haza értem, marha fáradt voltam. Egész délután aludtam. Aztán jött haza apa és bebújtunk együtt az ágyikóba.
Kedden elmentem vérvételre, aztán itthon mosogattam, ebédet főztem, rndet raktam mostam. Aztán délután pihi volt.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia Zsu! Örülök, hogy adtál életjelet!
Az a fránya kocsi meg monnyjon le! Vagy lehet épp azt tette?? :lol: :lol: :lol: :lol: Na nem poénkodok vele, mert én aztán pontosan tudom, hogy a mi autonk is mindig akkor tojik be mikor a legnagyobb szükség lenne rá! Szal bocsesz!
Jól gondoltam én, hogy fáradt vagy! És mindehova megkaőtad a beutalot??? Mikor kezded intézni??

Kép

Kép

Kép
nócika

itt vgyok en is 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Örülök, hogy itt vagy?? Szönyeg megérkezett??

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócikám!
A gokartosan ápr. 30-ig lehet felhasználni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zoli már nagyon várja :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Boldog 15. hetet!!!!!!

Csucsu!
Én szavaztam rájuk :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kati!
Nagyon édesek vagytok! Lilán szerencsére tényleg nem látszik, hogy ilyen régóta beteg.

Bridg!
Nem unatkozol, látom!!!!!
Viccek: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hétfőn voltam beutalókért. KEdden volam vérvételen. Ma mentem volna EKG-ra, de ebben a mocsok időben semmi kedvem hozzá. Majd holnap. Ma már kimostam két adag ruhát, vasaltam, felmostam az előteret.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na voltam aztan meg telom volt aztan meg ettem es most vgyok minnya olvasok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Noci
Szonyek megjott delben :twisted: Na akkor csorogj ram mikor vegeztel :wink:

Zsu
kovi uhu mikor lesz :?: :idea: javitsd ki a datumot mer szeretnem tudni mikorra kell izgulni 8) Te nem ersz ra holnap? :roll:
Nem nem unatkozom egyaltalan :? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

na keszulodom mert mennem kell anyuert 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Jaj de jó! Vége volt egy kis élet itt a topikban!

Zsuzsu! na hát és ti mikor szeretnétek egyet gokartozni?? nekünk aránylag mindegy! Megbeszélhetünk valami laza kis estét is ha gondoljátok!
Hát nem csodálom, hogy nem volt kedved kimozdulni! De, hogy te mennyit mosol?? szinte mindennap írod, hogy mosol! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jó a moso masád!!!!!
Én köszönjük a 15. heti gratot! Nektek meg boldog 7. hetet! :lol: :lol: :lol: :lol:

Brid! Jó hívlak! Csak félek nehogy felébresszelek! Nem szeretnék morcos Briddel talizni!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És szép lett?? Én még nem mertem igy elvitetni, mert anyu mesélte, hogy 1x elvitette és kissé megnyult! Pedig mennyivel egyszerübb mint itthon kinlodni vele! :roll: :wink:

Jaj csajok! Szerintem holnap megyünk a kiságyért!!!!! húúúú de izgi! Már aliog várom! :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Noci
Olyan mintha uj lenne 8) de komolyan :wink: Szep lett naon majd ha holnap jossz meglatod :wink:

Na en mentem te meg addig kisinyitgesd a fotokat es karocsgasd fel...amig nincs itt senki :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Es en vgyok a lapaljaaaa yessssssssssss :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?