Új privát üzeneted érkezett!

Vera: lehet én akkor csak 5-én szoktam megnézni azért van az bennem.

Kép
csucsu05

Helló!

Mindjárt jövök.

Csucsukám!

Kép??? Most mit teszek a táblába? :wink: Rajzoljak? 8)

tjuca

Juca: Délután 4kor igérem lesz kép is. Ha nem bánnod akkor átküldöm neked mert én ide sosem tudtam még képet betenni pedig le is kicsinyitem és mindig hibát ir ki.
Ha úgy jó akkor 4kor küldöm az első sztárfotómat:)

Kép
csucsu05

Csucsu!

Oksa, csak én du négykor nem leszek ám, megyek a gyed kilépőmért vagy miért a volt munkaehylemre. Holnap apeh. :evil: Remélem sikerül elintéznem. Próbálj meg mást is felhajtani, ha gyorsabban szeretnéd, hogy fenn legyen a kép, ha elég holnapra, akkor küldd nekem. :wink:

Addig is:
Kép

tjuca

Juca: Elég nekem holnapra is. Tudok várni egy napot ha már vártam erre a babára 9hónapot , hogy össze jöjjön.

Kép
csucsu05

Oké, akkor küldd a képet!

tjuca

Juca: a holnapi apehhoz sok szerencsét reméljük nem lesznek sokan.

Kép
csucsu05

Hú Csucsu én már most parrantok. ma munkahely Kingával, holnap apeh, jövő hét hétfőn Kofa hajnalban randizik az új szenegáli albérlővel, kedden én megyek cukorlöttyre, Kingát meg beiratja az apja az oviba... aztán ki tudja még...

tjuca

Mi is Szabinát hétfőn írattuk be az oviba. De nem tudom mi lesz. mert Szabina dec20-án született így januárban kezdheti az ovit. Viszont a kicsi akkor még 1hónapos lesz. És ha oda állitok babakocsival mi lesz?? Pedig nagyon jó lenne az ovi a lányomnak kell már neki a gyerek közösség.

Kép
csucsu05

Csucsu!

Kingát elméletileg jövő ősztől kellene bevenniük, gyakorlatilag... :cry:

tjuca

Juca: sajnos ha van kistesó akkor gázos a dolog:(

Kép
csucsu05

Itt akkor is gázos, ha nincs... :cry:
Ezért viszi Kofa a kisasszonyt. Amúgy meg a kicsit is szeretném bölcsibe adni, max. nem jön össze. :wink:

tjuca

Juca: Igen itt is várólista van. Még ha nincs kistesó akkor is. Majd meglátjuk mit hoz a jövő:)

Kép
csucsu05

Na megyek, készülök.

Amúgy többiek? Akkora a pangás!

Libus!

Nem ér így eltűnni!!! Kétszer kérdeztem már mizu a fogigátló után, de nem jött reakció. :cry:

tjuca

Lina, jobban van Lili?
Vendég

sziasztok csajok én is megjöttem itt vagyok!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok.
Kicsit jövök én is, pihizek csöppet aztán megyek tovább, mert este hulla vagyok nem tudok csinálni semmit.
Juca kérdezted hogy itt szülök e, lehet.
egyelőre meg vagyok elégedve a dokival, amikor kórházban voltam a nővérekkel is, kövezzetek meg, én mindig szoktam adni a nővéreknek is pénzt ha bent fekszem , nem előre, hanem utólag amelyik rendes volt velem. Amikor a fiamat műtötték az OKI-ban annyira mindenki rendes volt, hogy a nővérseregnek, egy hatalmas ajándék kosarat adtam, szépen elosztották ahogy akarták, az ott oylan volt mint egy nagy család.
Itt is ismernek már a nővérek sajna a sok gondom miatt, most a vizsgálaton is annyira szorított nekem a nővérke, hogy elfelejtette közben az adatokat kitölteni, kérte a dokitól, hogy hangosítsa ki nekem a szívhangot, szóval velük semmi bajom.
Ahogy ppetikét olvasgattam, hát csak azért pestren szüljek, hogy onnan is rossz szájízzel távozzak, nem tudom, örülök hogy itt van szülészet, most nagyon jó lett a nőgyógyászati szülészeti osztály is, hatalmas teremben a vizsgálat egy függöny paraván mögött, van, a nővérke csak a fejemet és a monitort látja, bent sötét van, szóval most kellemesen csalódtam, és most úgy hallottam, hogy a szülészet marad, vissza is költöztettek minden és ez már biztos.
Azért nem mindegy az sem ha mondjuk bent kell legyek szülés előtt pár napig, hogy a fiamat be tudja hozni a párom mindennap, és nem kell lelkifurdalásom legyen hogy mindennep utaznak hozzám.
Egyelőre minden érv emellett szól.
Na és ha még egészséges babának adhatok életet, a körülményeket nagy ívben leszarom.
Világ életemben erre vágytam, és egyelőre úgy néz ki velem is kegyes az élet , én is átélhetem ezt a csodát.
nem érdekel hogy fiú e vagy lány, jobban örülnék ha meg sem mondanák, csak egyszer a kezemben tarthassam, azontúl pedig kussolok.
A doki nagyon bejön nekem a többi nem számít.
Kicsit hosszúra sikerült bocsi.

Kép

Kép
napsugár035

Csucsu örömmel olvasom hogy babás vagy.én gratulálok hangosan is mert 9 hónapja ennyid sem volt, és mért lenne bármi gond is.
Külső embereknek ne engedd hogy felbosszantsanak, nagyon sokan vetélnek az ideg miatt, én is sajna ezek közé tartozom, tehát nyugi, vigyázz a kis manócskádra meg magadra is.
Többieknek is sok sok sikert, és kívánom, hogy ne kelljen annyi" na majd a következő hónap"minél előbb legytek babásak.
Luca, örülök hogy jól vagy, nagyon szorítottam neked.Mikor mész amnióra?
ne izgulj nem lesz semmi baj.
Én mindig azzal bíztatom magam hogy nekünk akik vetéltünk a természet nem hagfyta meg a beteg babát, elment mielőtt nagyobb fájdalmat okozott volna.
Az nem lehet, hogy ezek után a beteg baba megmaradjon.
Az én kis picurom most nagyon harcol, nagyon szépen fejlődik, remélem nem adja fel soha.
Én mondtam már a védőnőnek hogy ha minden rendben a vértesztekkel, nem megyek pociszurira, azt mondta ez az én döntésem, de ő sem menne.

Kép

Kép
napsugár035

Sugi: énis igy vagyok vele. Miért is lenne baj??A pozítív gondolkodás fél siker. :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Csatlakozhatok hozzátok?
Sajnos én is túlvagyok egy vetélésen, egy hete mentem a kórházba a "befejezésre".
:(
Egy ideje olvasgattam a beszélgetéseiteket, teljesen véletlenül kerültem ide (akkor még csak épp megtudtam, hogy terhes vagyok). Aztán valahogy nem bírtam elszakadni Tőletek (nincsenek véletlenek?!), s most egy kicsit olyan, mintha én is ismernélek Titeket valamennyire.

Szerencsére az utóbbi időben ez a topik már inkább arról szól, hogy többen (ismét) babát vártok, illetve már meg is születtek babák, remélem, velem is történnek még hasonlóan örömteli dolgok.
Amúgy azt hittem, hogy túlvagyok már ezen az "egészen", dehát nem így van. Ezért is írtam, bocsánat a lehangoló sorokért, de ahogy visszaolvasgattam, mindig megvigasztalódtam kicsit.

Szép napot!
ggica

ggica: Sajnos ez nem könnyű dolog feldolgozni. De meglátod ez nem csak közhely hanem igaz is , hogy nemsokára babás leszel és a bánatodat felválltja a boldogság.
Kell 3hónapot várni? mit mondott a doki?
Énkívánom neked, hogy minnél hamarabb babás legyél.

Kép
csucsu05

napsugár szerintem is ez a te döntésed hogy vállalod e a hasszurit!!!!!!!!
És örülök,hogy minden rendben van veled meg a babóval is!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ggica.
köszöntelek, de bár csak ne itt kellett volna megismernünk.
ha olvasgattál bennünket láthatod hogy mi nem a levegőbe beszélünk, a sok rossz után tényleg jön a jó, tudom most nagyon nehéz ezt megérteni feldolgozni, de ha ez a reményed nem lenne még nehezebb lenne.kívánom hogy miaelőbb feldolgozhasd.
Ismertem egy kismamit, 20 hetesen volt nálam még azon a héten meg kellett szülje a babáját mert súlyos szívbetegséggel született volna, ha addig mindketten bele nem halnak.
utána ez a kihölgy sírva mondta el nekem hogy bárcsak hamarabb elment volna a babája, mert akkor nem fájt volna ennyire.
én mindig ezzel vigasztaltam magam, hogy vagyunk olyan szerencsések hogy a beteg babáinkat a szervezetünk nem engedte fejlődni.
Remélem hamarosan neked is sikerül megnyugodni, és egy gyönyörű egészséges babát a világra hozni.
puszillak

Kép

Kép
napsugár035

Nita, köszi szépen, őszintén már nekem is kijár, a nyugalom.
Önként minden kényszer nélkül szívbeteg kisfiút sikerült örökbe fogadnunk, a műtét és a körülmények nehezek voltak de túl vagyunk rajta, nem jutalmat várok az élettől, hanem örömet boldogságot, senkitől nem vagyok jobb nem ezért gondolom hogy kijár, de ugyanolyan anya vagyok mint bárki más aki a gyerekét kívánja minnél jobb egészségben látni.
ez viszont természetes, úgy érzem

Kép

Kép
napsugár035

szia ggica!üdv köztünk és sajnálom ami veled is megtörtént!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Köszönöm, máris jobb. Nagyon kedvesek vagytok.
Sajnos nem mondok új dolgokat, biztos ez a "szabály": 3 hónapig nincs próbálkozás. :( Na mindegy, ezt valahogy túlélem.
:D
Csak az a rossz, bármennyire is pozitívan gondolkodom (mert ezzel asszem, nem volt baj sosem), ha leszek még terhes (bízom benne), ne úgy keljek-feküdjek a 12. hétig, esetleg még utána is, hogy na, ma se volt baj, mi lesz holnap. Mert az nem lenne túl jó.
ggica

Egyébként egy csomó "szakkifejezést" nem értek még, ami itt előfordul :) , de asszem, a "hasszuriról" tudom, micsoda.
Napsugár, igazad van szerintem is - a döntéssel és az egészséges babával kapcsolatban is!!!
Csucsu, köszi a biztatást, és gratulálok a babóhoz, merthát majdnem képben vagyok.
Sugi, Neked is, bocsánat, hogy nem írtam. Azért gondolatban megtettem, amíg még stikában olvasgattam. Bár akkor még nem tudtam Rólatok, amikor a Te terhességed kiderülhetett.
Nita, Neked is köszönöm. :D
ggica

ggica hány hetes volt a baba?bocs ha megbántalak ezzel a kérdéssel,ha nem akarsz ne is válaszolj!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Dehogy bántasz! S épp azért jöttem, hogy "kibeszéljük".
Én 10 hetesnek számoltam mindenféle kalkulátor :) + az utolsó m. alapján, de a hivatalos verzió szerint 8 hetes volt. (Gondolom, nem az UM-tól számolták.)
Tehát még alig pár hetem volt beleélni magam. Tudom, hogy ettől szörnyűségesebb dolgok is történnek, Sugi is írta az előbb.
ggica

Helló csajok!

ggica, sajnálom ami történt Veled, itt majd megvigasztalódsz, és Neked is gyereket beszélünk a hasadba, mint mindenkinek.Kinek előbb, kinek utóbb. :lol:
Vendég

csajok.
Fekszem az ágyon, van egy kis háj a hasam csúcsán, ez a beste gyerek meg csak úgy rengeti, nem erősen, de rendesen látom, és jobb oldalon, csak.2 napja érzem egyértelműen , remélem nem kell csalódjak hogy ez nem az.
Tiszta röhej, ma már jó párszor hanyatt feküdtem hogy láthassam, annyira jó.
Ne hari azóktól akik most búslakodnak, de a többiek tudják mitől nálam ez a nagy öröm.

Kép

Kép
napsugár035

Sugi: nem baj ha örülsz mert az a szomorkodoknak is reményt és erőt ad. Hisz egyszer lent aztán fent:)

Kép
csucsu05

Szia gica. Nekem január 29-én volt a befejező műtétem és nekem azóta nem jött meg és még 7 hónapig nem is nagyon fog megjönni (remélem kopp,kopp,kopp) Előszőr a khban két hetet mondtak önmegtartóztatásra. Utána a doki 4 hetet abrendelőbe. És mikor mentem a pozi tesztel akkor már 6 hétnél tartottunk. Én a testemre bíztam mert szerintem leki dolgok miatt mondják a 3 hónapot mert ah egyszer megjött akkor már nincs semmi gond. És ha belegondoltok sokakanak csinálnak kaparást frissítés gyanánt és utána rögvest várandós lesz. Tudom jobba békesség de úgy látszik nekem bejött ez a terória mert semmi bajom szó szerint. Azért van bennem para mert még se a babót se szívdobit nem láttunk ugye mivel az 5-ik héten voltam és nekem meg eléggé hátrahajló a méhem szóval gázos. De hétfőn megyek vissza megint.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera: a pozítív gondolkodás a legfontosabb:)

Kép
csucsu05

Sugi, én is nagyon örülök a Te örömödnek, úgyhogy csak örülj, m. tényleg erőt ad.
Szia Luca, köszi, reménykedem is, bár nem lesz egyszerű. :D
Egyébként azt még nem írtam, hogy nekem is van már egy gyerekem, Laura, aki nemrég volt másfél éves. Szóval az élet így is szép, de most sokszor gondolok arra, hogy majdnem még szebb lett.
ggica

Szia Vera! Hát, most nagyon megnyugtattál ezzel a lelki-dologgal. Én teljesen azt hittem, hogy valahogy szervi regeneráció kell vagy mi...

Mennyit tanulok Tőletek! Azon a bizonyos napon is, amikor a kórházba száguldottunk, azért vittem magammal "csomagot", mert említettétek ezt a "műtétet" valamikor régebben. Fogalmam se volt róla, hogy mi ez. Na, most megtudtam. :(
Jó, most már többet nem is írok a rossz dolgokról. A kórházban különben nagyon kedves és megértő volt mindenki: dokik, nővérek, műtős. Így elviselhetőbb volt.

Vera, Neked is gratulálok, bár "némán" azért tanúja voltam az eseményeknek. :D
ggica

Csucsu,
ha szeretnél már ma is képet, küdheted nekem, és felteszem. Fontos, hogy max. 600x600 pixel legyen a mérete. Ha ez megvan, nekem nem nagyon volt gond a feltöltésével. (dunai.melinda@t-online.hu)

ggica
Üdvözöllek én is!

Napsugár,
örülj csak nyugodtan, elképzeltem, amit leírtál, nagyon édi lehet...

Luca,
Lilinek már semmi baja, a tegnap déli szuri óta nem volt semmi. Csak reggel óta nem pisilt semmit. Lehet, hogy pótolja a szervezete, amit tegnap kihányt, és mindent felhasznál?

Na 2 órahossza múlva megyünk az inszemes dokihoz. Kíváncsi vagyok mi lesz. Most az idegesít, mi van, ha összejön az állás, ahova holnap megyek, mi lesz akkor a tesó dologgal. Végül is ha nem egy időpontban derül ki, akkor nincs olyan nagy gáz. Ha összejön a munka, elvállalom, és a próbaidőre max. szüneteltetjük a babaprojektet, ha meg nem, akkor irány az inszem. De ha egy időben történik, akkor gáz egy kicsit (jó persze, nem kérdés melyiket választom, csak okozna egy kis bonyodalmat.)

Vera,
GYES-es megjött?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

ggica nekem 12.héten volt a befejezés! :cry: :cry: :cry:
de már tul vagyok rajta!de nem teljesen mert anyós állandóan gyerekgyilkosnak hív!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
és így soha nem fogom tudni kiverni a picit a fejmből!!!! :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hú, szegény Nita, szép kis anyósod van, már bocsánat...Hát hogy mondhat ilyet??? És mikor is volt Neked az a 12. hét?

Szia Lina, jó, hogy van kilátásban új munkahely, az is fontos! Nekem épp nincs :( , volt is idegbaj miatta (hogy majd nem kapok csak gyest a második baba után), lehet, hogy ez volt a baj. Talán a baba-dolog sem úgy megy, hogy na, gyertek akkor holnap... úgyh. még ne aggódj amiatt, mit válasszatok. Most már biztos ott vagytok a dokinál...
ggica

sajna ez van!rohadt köcsög az biztos!!!!!!!!
nekem január 6-án volt a műszeres befejezésem :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita! Sajnálom. Mindkettőt. Ráadásul a férjed anyjáról van szó, gondolom, nem mondhatsz róla rosszat (hangosan). Igaz is, közel lakik hozzátok?

Vera, tkp. félúton a világvége és a nagy semmi között. Na, de nem is ilyen vészes a helyzet: egy Pest megyei kis faluban, Gödöllőtől nem messze.
A gyesről: ez a "majd holnap" amolyan szlogenféle lehet. Meg ez az állandó aggódás, hogy vajon utalták-e már...Nekem második hónapja pl. kb. tízezerrel kevesebb összeg jön, mintha lespórolnák a családi pótlékot. Eddig türelmes voltam, de amint összeszedem magam, kiderítem, honnan ez a deficit! :evil:
ggica

ggice egy házba lakunk anyóssal.és én hangosan is elküldöm a jó ku..a anyjába.tök nyugodtan.a párom se beszél vele!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Ez jó ha elküldöd de amig stresszelsz addig a baba sem érkezik. Tapasztalatból mondom.

Kép
csucsu05

tudom csucsu de azt mégse hagyhatom hogy gyerekgyilkosnak hívjon!!!!!!
amugy már tök nyugodt vagyok!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vagy ha stresszelsz, akkor van esély rá, hogy elmegy a baba. Ezt meg én mondom tapasztalatból. (Bár lehet, hogy nem ez volt az oka, csak utólag okoskodom itt...)
:cry:
Nita, nem könnyű Neked, nem is lehet jó tanácsot adni erre a helyzetre. Remélem, anyóskád észhez tér mielőbb!!!
ggica

sajna nem fog észhez térni soha!!!!!!!!!
és ezt ki is merem jelenteni!
el akar űzni innen!nem bírja a képemet!ez mondta a páromnak,aki elmondta nekem!!!!
de nem érdekel anyós dögöljön meg!!!!!!!!!
Inkább a gyerekre koncentrálok meg a kistesó dologra!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita. Azt kell nézni kimondja nem azt, hogy mit!!

Kép
csucsu05

igaz csucsu de nagyon rosszul tud esni,hogy ilyennel vádol,mégha tudom is mi az igazság!!!!!!!!!
próbálom levegőnek nézni!!!!!!!!!!!!!!mást nem tudok tenni! :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?