Új privát üzeneted érkezett!

...
jaimee1

Jaimee: tényleg??? Nagyon gratulálok az elhatározáshoz és csodaszép esküvőt kívánok!! Az október nincs egy kicsit közel??El tudtok addigra intézni mindent??? Mondanám, hogy szívesen kisminkellek, csak egy picit messze laksz....

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jaimeemami: ez komoly? Hatalmas gratula!!!! A többi jókívánságot majd a nagy nap után! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
gyablonka

NIKI: Várjuk a szüléstörténetet, és a képeket a fiúkról!
JUDY, HENI, JAIMEE: Hatalmas drukkok mennek Nektek, tök jó lenne, ha egyszerre tesztelnétek mindhárman egy-egy szép pozitívat! :)
JAIMEE: Gratula az esküvőhöz! Mikor volt a leánykérés? Október hányadika a nagy nap? Gondolom, már korábban bejelentkeztetek, hisz 31 napnak el kell telnie az időpont és az időpontkérés között. Gyűrűk meg vannak már? Mindenre kíváncsi vagyok :)
Vendég

Jaimee,
jajjj, de örülök, hatalmas gratula igy előre is! Látod, látod, mégis megtörténik, de jó! :lol:
És drukkkkkkkkkkkkk!!!

Heni,
neked is mennek a drukkok!
sirkici

Jó reggelt,

Jaimee,
Óriási gratula az elhatározáshoz. :lol: :lol: :lol: :lol:
Ruha, gyűrű???Képeket kérünk ám. :lol: :lol: :lol: :lol:

Teszteltem egy atom negatívat!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Most nagy erőkkel várom pirit. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: Nega? Várjál még azért egy kicsit a pirivel, a hőd jó!

Heni: Nem tervezünk nagy dínomdánomot. Igazából minden el van intézve, kivéve a ruha, a virág, apa ingje és nyakkendője, a fotós személye, vacsora helye és menüje, italok, meghívó kivitelezése....szóval tök jól állunk szerintem. :) Egyszerű lesz minden, semmi felhajtás.

Betsy: Hát leánykérés aaaaz nem volt. Legalábbis eddig. :lol: :lol:

Köszönöm a gratulákat! :lol: :lol: :lol:
jaimee1

Nikolettáknak nagyon boldogat!!!!

Kép

Kép
Kép
gyablonka

[quote="judy5"]
írta:
judy5Betsy,
Most nem is tesztelek, nincs is tesztem itthon..

JUDY: Hát mégis szereztél egyet? :wink: Ejnye-bejnye! :lol: Drukk megy továbbra is!
JAIMEE: Október 24-ig még van idő mindent elintézni :)
SIRKICI: Műtermi fotók?
Vendég

Jaimee,
Elkezdett ugrálni a hőm és ez általában annak a jele, hogy a méhnyálkahártya kezd szétesni. :oops: :oops:
Amúgy nem vagyok elkeseredve, alig várom a closty szedést és a tüsző kukucsokat. :lol: :lol:
Betsy,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Azóta szereztem egy párat. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

NIKI: Boldog névnapot!
SIRKICI: Nikinek boldog névnapot!
Vendég

Nikijeinknek boldog névnapot!!!!
jaimee1

Húúúú tényleg..NIKIKNEK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Hahó,

Niki nap alkalmából minden érintettnek sok boldogságot!

Alexike úgy látszik, hogy felfázott (valszeg még kint a tegerezésnél), szóval ma nagylaboron voltunk!! Pocsék napunk volt....Ráadásul székrekedése is van, pedig már mindent próbáltam..Ebből laevolac lesz.... Ennyit tudok ma hozzászólni...Kicsit elfáradtam...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jó reggelt,

Heni,
Jobbulást a kis "görög istennek" :lol: :lol: :lol:
Barbika már kifele megy a náthából. Már csak reggel és este kell szívni az orrát, de már ha meglátja a porszívót üvölt.
Tegnap is elővettem, hogy felporszívózom a szobát, mert mindenhol ropi darabok voltak, meglátta és már sírt is. Aztán amikor látta, hogy a szőnyeg van soron és nem az ő orra, akkor nyugodott meg és gyí pacikázott a porszívó tetején amíg én végeztem. :lol: :lol:

Rühes piri nem jött meg, valszeg holnap.Remélem azért nem éjszakás hétre fog esni a tüszőrepedés, mert akkor olyat mondok. :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2010.02.08 14:07-kor.
jaimee1

Betsy,Judy: Gyűrűk 2 hét múlva lesznek készen. :)
jaimee1

Jaimee,
Miért???Neked mennyi van???

Ok, akkor 2 hét múlva várjuk a gyűrű képet. :lol: :lol:
Ilyenkor eszembe jut, hogy a mienk milyen régen volt, még az ősidőkben. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jesszus a lányom most pakolt ki a kukából egy tegnapi maradék nutellás kenyeret, amin persze már szemét is volt, a szájából vettem ki. :oops: :oops:

A múltkor meg talált egy almacsutkát amit a fiam dobott el a kertben, már hangyák mászták és azt csemegézte. Egy jó pár hangyát meg is evett. :oops: :oops: :oops:

Nesze neked immunrendszer. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: nekem mostanában 11 van.

:lol: :lol: :lol: Jaja, edződik az az immunrendszer.
jaimee1

Jaimee,
És az mire utal?
Doki?????Esetleg. :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Aztaaaaa, Jaimee, és mondd, hogy csináltad? :lol: :lol: Szívből gratulálok és nagyon örülök Nektek! ( Azért a leánykérést ne hagyd elfeledni)
Vendég

Judy: Nem tom. Kövi ciklusban doki, az majd megmondja. Lehet progi hiány is.
jaimee1

Jaimee,
Mikorra várod?
Szedsz valamit?

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Nem. Barátcserjét is abbahagytam. :oops: :roll:
jaimee1

Hali,

Jaimmee: a mostani ciklusban hátha több dpo-d lesz.... :lol: Én sem fűzök túl nagy reményt babócához, mert ez az állandó mensis érzés kiborít....

Judy: a hőd még jó...Nem is biztos, hogy lesz piri.....

Heni

Kép
Kép
csheni26

A lelet megvan, a tenyésztés csak hétfőn lesz kész....Sajna magas a süllyedés + pár érték még eltér....Most rohanok konzultálni a dokinővel....

Heni

Kép
Kép
csheni26

Névnapi köszöntőket köszönjük! :D

Jaimee,
tényleg minden el van intézve... :wink: :lol:

Betsy,
műtermi képek majd csak novemberben lesznek, másfél évesen!

Alexikének és Barbikának jobbulást!
sirkici

SIRKICI: Akkor az milyen fotó a vonalzódnál?
HENI: Gyors gyógyulást Alexinek! Az állandó mensis érzés jó jel szerintem..
JUDY: Remélem, a hőleesés nem hoz pirit. Jobbulást Barbinak!
JAIMEE: Boldog 21. hófordulót Rékának!
CHRISSYY, NIKI: Fiúknak boldog utolsó hónapot így 1 évesen. Mindjárt itt a 2. szülinap!

Kellemes hétvégét mindenkinek!
Vendég

Betsy,
te mindent észreveszel :wink: :lol: :lol: Az igaz, hogy műtermi fotó, mindjárt felteszem egészben, de nem a Nikit vittük fényképezni, hanem, amikor a kereszttesójának volt augusztusban a szülinapja, akkor hozták fényképeszkedni, de az csak sirt, nem birták lefényképezni, már mindent modtak neki, és akkor eljöttek, hogy vigyük el Nikit is, hátha akkor lássa tőle, hogy hogy kellene csinálni, de az sem segitett, igy Nikiről is lett két önálló kép, mert ő persze pózolt, a második képen látszik is, hogy nézi a Ritát, hogy most mi a baja, miért nem akar fényképeszkedni?! Nem értette szegénykém... :lol:

Kép Kép
sirkici

Látod, nem is volt szép ruhába felöltözve!
sirkici

Jó reggelt,

Végre megjött piri, így most nagy reményekkel kezdem meg az új hónapot. :lol: :lol: :lol:

Sirkici,
Gyönyörűségesek ezek a képek.Niki baba igazi kiscsajos kislány. :lol: :lol: :lol:
Betsy,
De igen, piri érkezett. Ez van. :roll: :roll: De majd most. :lol: :lol: :lol: :lol:
Heni,
Remélem Alexi hamar túl lesz ezen a betegségen. Most megint jön az ősz és a tél, én már előre félek. Már most elkezdtem a vitaminokat. :oops: :oops:
Jaimee,
Én is abbahagytam a barátcserjét, csak E-C vitamint és a folsavat szedem. De szerintem a closti mellé nem is igen kell barátcserje. :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Judy: drukkolok a következő hónaphoz! A Closty biztosan segíteni fog...

Betsy: az a baj, hogy ez a mensis érzés egyre erősebb :cry:

Alexike már szerencsére sokkal jobban van, kaptunk egy antibiotikumot és azt póbálgatom adni neki...Kegyetlen nehéz...Szegénykém alig tudja lenyelni...Annak ellenére, hogy tutti frutti ízű, borzasztó...De csak hétfőig kell....

Mindenkinek szép hétvégét!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Hát Sasszem Betsy, FBI nem kért még fel munkaerőnek? Naggyon csodálkozom! :lol: :lol: :lol: :lol:

Heni: Jobbulást továbbra is Alexinek!!

Izgi nálad a dolog, már csak pár nap....

Judy: Hajrá hajrá closty

Sirki: Szupik a képek! Ha Apának műterme lenne, mást sem csinálnánk csak fotóznánk a lyányt.

Pussz!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.09.12 22:37-kor.
jaimee1

Bíbi: Köszi!!
jaimee1

Hali!

Jaimee mami: annyir nem izgi, ma megjött :evil: De szerencsére nem vagyok letörve...Holnap hívom a dokimat a fejleményekkel :wink:

Köszi a gyógykívánságokat Alexinek! Már szerencsére sokkal jobban van! Kíváncsi vagyok a holnapi bakterológiai eredményére...egyébként ma nagyon megsértődött rám, mert már teljesen besokallt a gyógyszertől...Most per pillanat nem fogad el tőlem semmit!

Indulunk motorozni férjecskémmel :lol:

Ui: úgy számoltam, hogy pont a házassági évfordulónkon lesz pé-m! Milyen szép ajánndék lenne...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!

Niki, gratulálok kisöcsi érkezéséhez! Jó egészséget és tengernyi tejcit az úrfinak.

Betsy, köszönjük a figyelmességedet és a köszöntést. Voltunk már afp-n is, jövő hét csütörtökön megyünk a 18 hetes uh-ra. Igyekszem képet rakni, de mindent le kellett törölni a gépről, ki kellett cserélnünk az alaplapot, a videókártyát és a memóriát is. Nemrég lett újratelepítve.
A kis pocaklakónk elég hamar megmozdult, már a 12 hetes uh után este mintha őt éreztem volna, de nem voltam benne biztos. Így sajna nem tudom pontosan, hogy mikor mozdult meg.
Jelentkezem még, amint tudok. Martin a szülinapján kezdi a bölcsit

Sok puszi mindenkinek és drukk akiknek kell!!!
Vendég

Chrissy: Aszta, már mindjárt félidős leszel. :shock: :D Gratula!!! Akkor már csak két hét és itt a bölcsi. Ezek szerint felétek felvesznek gyerekeket munkáltatói nélkül is? Nálunk nem. Csak hátszéllel.

Heni: Hű, szoktatok motorozni? De klassz lehet!!!! AKkor hamarosan hsg? Vagy vársz még 1-2 ciklust? Hát talán jobb lesz túlesni rajta. Neked nem fájt annak idején, ha jól emlékszem...talán most sem fog.

Mi tettünk egy lépést a szobatisztasághoz vezető úton, Réka jelzi, ha van kaka. Mondjuk, utólag már nincs szükség sok infóra, mert a szag perceken belül MINDENRE fényt derít, de nagyon édes, ahogy a pelenkájára mutat, hogy KA-Ka! :lol: :lol: És ez is egy lépés!!! 8) 8) 8)

Olik: Hogy vagytok?

Betsy: Oviban mizu? Bencus hogy van?

Többiek???
jaimee1

HENI, JUDY: :cry: De akkor majd most!
JAIMEE: Most már csak benned bízunk! Oviba jött pár új gyerkőc, Peti minden gond nélkül, könnyen visszaszokott a csoportjába. A héten lesz szülői, és már nagyon várjuk az idei szüreti versenyt (amit tavaly megnyert Peti a korcsoportjában). Bence épp szunyókál. Jól van ő is. Kicsit hiányzik neki/ünk Peti, nagy itthon a csend, de gyorsan eltöltjük a délelőttöt, alvás után meg indulunk úgyis Petiért. Gratula Rékának a jelzéshez, ha már szól, vagy zavarja őt, az már nagy előrelépés. A beszéd terén is sokat fejlődött, nálunk is bővül a szókincs :) A bölcsibe munkáltatói, vagy iskola látogatási igazolás is elég, legalábbis nálunk is így van. Bár minket ez (talán) nem fog érinteni..
CHRISSYY: Várjuk a pocifotót, és Martinról is rakjál ám képet! Neveken gondolkodtatok már? Tudom, a nemét nem szeretnétek tudni..
SIRKICI: Nagyon édesen mosolyog Niki a képen! Nem a ruha a lényeg! Köszi, hogy megmutattad a fotót!

Rakok egy tegnapi képet BencÚr-ról :lol:

Kép
Vendég

Nálunk is vicces ez a kaka dolog, Bíbi is "szól"ha elkészült, illetve húzogatja a kis orrát, szaglászik, mint egy nyúl- én szoktam így megszimatolni- aztán fintorog, hogy büdi, mire leveszem a pelust, erre elrohan és ráül a bilire :lol: :lol: No, menni fog ez nekünk is, már csak az időzítéssel van gond :lol:

Hófordulós köszöntést köszi- bár eltűnt, de nem baj- viszont kívánjuk Nektek is!

Meg utólag boldog Nikinapot, meg mindenkinek minden jót, szépeket, gyermekáldást, meg amit csak akartok!
Vendég

Betsy: Hú, boldog hóferdülőt!! Már csak 2 hónap!!!
Szuper, hogy Peti ilyen jól visszaszokott. Márminthogy az iskolalátogatási nem érint vagy a munkáltatói sem? Hogy van ez?

Rékám nem tudom, meddig fog még jelezni, mert amikor pelenkacserére kerül a sor (nem sokkal azután, hogy szól - tegnap előtte/közbe szól) futva menekül. :lol: Olyan érdekes ez, amikor egyik hétfől, napról a másikra valami ügyeset elkezdenek csinálni. :P :P
jaimee1

Bíbi: akkor sűrűbben jársz erre, mint gondoltam. Utólag is boldog hófordulót!
jaimee1

JAIMEE: Köszi a hófordulós köszöntést! Azért írtam azt, hogy nem érint minket, mert (talán) nem fog járni Bence bölcsibe. Így már érted?
Vendég

Betsy: Tényleg?:P Hogyhogy? :)
jaimee1

JAIMEE: Egyből ovival kezdi :wink:
Vendég

Judy,
köszi! :lol: Mensit sajnálom, na de majd most a closty! Drukk! :D

Jaimee,
:lol: :lol: gondolom, ti apátok még talán jobban is szeret fényképezni, mint a miénk, sőt, a miénk mostanában nem sokat fényképez, ő műterembe szeret, vagy egyéb művészi képeket szeret késziteni! :lol:
Nagy gratula Rékának, hogy szól, ha van kaka! :lol:

Heni,
pirinek :twisted:

Betsy,
köszi! Tényleg nem a ruha a lényeg, sőt, jó képek lettek, csak látszik, hogy nem előre kitervelt, de talán igy még jobb is!
Bence tényleg igazi ÚRfi lett, és a mosolya... még mindig megmaradt! Nagyon aranyos! :lol:

Bibi,
kis Bibi is nagyon ügyes! :D

Nikivel is haladunk a szobatisztaság kérdésben, de most ezt már nincs időm leirni, mert felébredt a kisasszony, rohanok!

Üdv. mindenkinek!
sirkici

Sziasztok Lányok!

Remélem még emlékeztek rám.... :wink:

Tegnap újra regisztráltam, és a Kaális párok fórumára írogatok, mert jövőhéttől mi is azok leszünk, így nagyon izgat, h. mi is fog ott velünk történni, h. mennek a dolgok.

Nehéz volt nélkületek, hiányoztatok nagyon, de jót tett a lelkemnek, h. szünetet tartottam. Viszont bele-bele nézegettem a topicba, így mindenkiről tudok mindent! bruhahaaaa :D

/Réka-Arikon.../ :)
arikon78

Arikon drága! De jó hallani felőled (itt is) !!!! :lol:

Ugye ide is fogsz azért írni a Kaális mellett?

Minden elképzelhető drukk megy nektek!

Betsy: Mifelénk 3 év alatt nem engednek oviba gyerkőcöket (ahogy tudom), viszont a szülővárosomban az a gyakorlat.

Sirki: Apa mármár mániákus hobbi fotós. :lol:
jaimee1

SIRKICI: Köszike a dicséretet.
ARIKON: De jó, hogy újra itt vagy! Utánad olvastam közben. Szerintem apácska műtétje után spontán is összejöhet a manócska, csak ugyebár kb. 3 hónap, mire a műtét után feljavulnak a katonák. Legalábbis, így olvastam. Vagy előbb lombik lesz?
JAIMEE: Nálunk se :wink: Meg van már, hogy Réka melyik oviba fog járni? Tavasszal beiratás!
Vendég

Betsy: És min múlik, hogy csak oviba menjen Bence? Ereszheted kicsit bővebb lére a választ. :lol: :lol: :wink: Bence nagyon édes, azok a kék szemek.....

Ovit még nem tudjuk, mikor kezdi Réka, elvileg januárban.....Meg is van, hogy melyikben, ami a legközelebbi.
jaimee1

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?