Új privát üzeneted érkezett!

Csajok, hogy kell, hogy ez mindig megjelenjen?
HTML ki van nálam kapcsolva, az baJ,
gmelcsi1

Kexi: ne pánikolj, mert az nagyon rossz. Kihat a környezetedre és a babának sem használ. Ha fejben eldöntöd, hogy neked biztos hogy valami bajod lesz, akkor fennál a veszélye. Erre nem szabad gondolni. A lényeg, hogy sokat pihenj és vigyázz magadra. Minden rendben lesz. Az tök normális, hogy egyik nap fájdogál a hasad a másik nap nem. Ha fáj, vegyél be egy magne b6-ot, feküdj le és nézz tévét vagy olvass. A lényeg hogy pihenj. És nyugalom. Minden rendben lesz.
Megnéztem, hogy mikor csinálták a hormonvizsgálatot. Abban a hónapban 42 napos volt a ciklusom, és pont volt egy kimaradt hónapom előtte. Teljesen fel voltak borulva a hormonok. Így a 18. napon vettek vért, tehát akkoriak az eredmények. Szerintem is alacsony és majd megkérdezem a dokit, hogy kellett volna valamit szednem?! Vagy mondom neki, hogy csináljunk egy új hormonvizsgálatot és akkor meglátjuk hogy most mi a helyzet.
csige-bige

Kexi,

Csigének tök igaza van. Pszichésen dől el minden. Csak arra gondolj, hogy minden rendben van a babáddal és úgy is lesz.
Sajnos máskor is vannak vetélések, de ilyenkor az ember kiélezettebb rá. Tehát szussssssszá, ahogy Tessza mondaná. :D

Csige, ha az ténylegesen 18.napi, akkor az nagyon kevés. Nekem a 21. napon 11, 2 volt. Clostival meg 100 felett, mondjuk az már nem normális. Ahogy lehet kérj egy új hormon vizsgálatot a ciklus második felére, progiszintet. Max. kapsz majd utrót.
gmelcsi1

Csige-bige!

Hát úgy kéne h a peteérés után kb 1 héttel megnézni a progit!!!Mert akkor neked a 18.napon még nem volt meg a peteérés sem!!!!!Szóval ilyenkor nem kell 20as érték körül lennie!!!Esetleg mérj hőt,és próbálj akkor menni amikor már megvolt a pé!!!Különben nem ad valós eredményt!!!

Melcsi!

A vonalzót ha csinálod,van az a kód,amit a profilban az aláíráshoz be kell másolni.Azt is nézd meg h alatta a beállításoknál engedélyezve van e h mindig csatolja az aláírást,azt nem tom h kell e h a HTML be legyen kapcsolva,de nálam be van!Szólj ha még mindig nem menne,megnézzük mi a baj!!!

annus11

Kexi!

Én azt szoktam mondani h rosszra gondlsz akkor be is következik,illetve a baba csak rád számíthat,és ha tele vagy negatív gondolatokkal akkor azzal csak ártasz!!!Tessék optimistának lenni,nem baj ha nem érzed mindig a feszülést,ha igen akkor szedd a magnéziumot!!!

Gabi!

Ez igaz,de látod sokaknak már van 2 gyerekük és a 3.nehezen jön!Hiszen az ember szervezete változik ugye...Bármi "betehet" neki!Szerencsés vagy h már van 3 csodaszép gyerkőcöd akik simán összejöttek,és csak a 4.el kell küzdened,nekünk már az első is feladta a leckét :wink: :lol:
Furcsa mert én egyáltalán nem féltem az altatástól...persze tudom h megvannak a kockázatai,de vhogy örülltem is h altatnak.Volt egy kisműtétem,teljesen más ügyben és akor nem altattak...hát mindent hallottam...szörnyű volt!!!!Szóval örültem h nem kellett végighallgatnom ezt....

annus11

Csajok, még ennyit bénázni.

Kép
gmelcsi1

Virágot az öltözőmben. :lol:

Kép
gmelcsi1

Nagyon aranyosan Vagytok, köszönöm a bátorítást. Már meg is nyugodtam! Amúgy teljesen igazatok van, igyekszem csak pozitív gondolatokat küldeni a Baba felé! :D
kexi

Kexi nem akartalak felzaklatni. Csak pozitivan
timejka

Melcsi!

Megy a virág!!!

Kexi!
Azért vagyunk h megnyugtassunk!Remélem ha én kezdek majd egyszer parázni engem is lelőttök,de vigyázzatok nehéz eset vagyok :lol:

annus11

Melcsi,valahogy ugy érzem,hogy az átjárhatóságommal van a baj.Nem tudom miért érzem,csak igy gondolom.Annus teszteltél ma?

salygabó

Salygabó, nekem is ilyen megérzésem van a 3. napi hormonnal.
Ha ezt érzed, akkor meg kell csináltatni. :)

Annus, köszi :D
Ne aggódjatok, mindenkit lenyugtatunk. Annus ne aggódj, nálam nagyobb hipohonder nincs. Resszkessetek, ha én elkezdem kiürül a babanet. :lol:
Holnap reggel tesztelsz? Mert akkor szorítok, és itt vagyok fél nyolcra. :D

Kép
gmelcsi1

Köszi h így várjátok a tesztelésem,ha olyan kedvem lesz akkor csinálok...elméletileg már mutatnia kéne ha van odabenn vki...majd kiderül!

annus11

Annus, akkor kíváncsian várom a fejleményeket én is. Szorítok!!!
kexi

annus én is várom nagyon a teszt eredményét, és drukkolok, hogy végre neked is pozitív legyen.

Hát lányok ma totál eláztunk. Kimentünk ebédelni a partra, akkor nem esett, nem is vittünk ernyőt, gyalog mentünk, mert hogy 5 percre van a szálloda. Erre mikor megettük, még elmentünk az újságoshoz, de már menet közben elkezdett szakadni az eső, úgy hogy mire vissza értünk a aszállodába jól eláztunk. Norbinak meg Rékának volt szerencsére kapucnija.
Viszont most már elűállt, és kezd felszakadozni a felhő, már csak a szél fúj. szegény gyerekek már totál ki vannak hogy nem tudunk kimenni. Egésznap csak játszunk, meg tvzünk. De már azt is unják.

Remélem holnapra már jobb idő lesz.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi!!

Remélem mostmár jön a jóidő!Délután már itt is sütött a nap!!

Csajok,szerintem holnap egy - tesztel jövök,szóval ne éljétek bele magatokat :lol: :lol:

Na még dobok utolsó képet a szobáról,visszapakoltuk a bútorokat is!!

Kép Kép Kép

annus11

Annus nagyon jó lett a szoba.

Én is teszek fel képeket, a gyerekekről.

Kép Apa Kép A család, apa fényképezett Kép Kép Kép Ez volnék én Kép Én és Norbi Kép Keresztfiam Kép Kép Kép Kép

Kép

gabi1

Annus legyen már kedved tesztelni,látod,hogy rajta vagyunk a babásodásodon :lol:

salygabó

Gabi, annyira sajnálom a gyerkőcöket, hogy végre lubickolhatnának, erre kifogtátok a szar időt.
Nagyon szép gyerekeitek vannak. Holnaptól jó időt mondtak.

Annus mi ez a pesszimizmus, holnap reggel kérjük a pozitív tesztet. :wink:
Nagyon király a szoba, melyik baba nem akarna ilyenbe lakni?

Kép
gmelcsi1

Annus nagyon jó lett a szoba, bizti vagyok benne, hogy hozzátok is hamarosan beköltözik a baba mint hozzánk az új házba.
Salygabó: szerintem legyél egy kicsit türelmes. Én is elkönyveltem magamban, hogy biztos, hogy nem átjárható az út a babónak és mégis megfogant, tehát ezzel nem volt gond. Pedig én is azt mondtam, hogy érzem odabent hogy azzal van a gond. Nem szabad ilyet bebeszélni magadnak, mert ezzel is csak stresszeled magad és nem sikerül. Tudom hogy hülyeség, de nekünk valóban a kikapcsolódás segített. Kiköltöztünk az új házba és nem a babán gondolkoztunk, hanem élveztünk minden napot kint és láss csodát. Az a baj, hogy azt könnyen mondja az ember, hogy nem szabad görcsölni rajta, nekem is csak a környezetváltozás segített. Remélem, hogy a ház feeling-je még tart egy ideig és segít nekünk a követkelző babócánál is, aki már velünk marad és nem lesz semmi gond.
Hétvégére már jobb időt mond Gabi, hátha a Balcsinál is javul és legalább a hotelből ki tudtok menni.
Hát jó éjt mindenkinek.
csige-bige

Na hát itt,igíretemhez híven csak egy - tesztel!
Amúgy nem a passzimizmus szól belőlem,csak szerintem vhogy csak érezném ha babásodnék :lol:
Most várom a vasárnapot,egyenlőre nincs jele menszinek,aztán majd meglátjuk jön e!! :wink:

Gabi!
Öröm ránézni egy ilyen nagy családra!!Amúgymi sok gyereket szeretnénk,apcim egy focicsapatot akarna,de ha így haladunk....a végén majd 3asával kell szülnöm h kilegyen a csapat :lol: :lol:

Ma jön végre haza az uram!!!!!!Kedd hajnalban ment be,azóta nem láttam :( csinálok neki tarhonyás húst meg somlói galuskát :lol:

annus11

Jó reggelt csajok,

Annus, pedig alig vártam, hogy bekapcsoljam a gépem. :(
Amíg nincs mensi, addig szorítok. +++++++++++++++++

Tessza jó lenne, ha jelentkezne. Nagyon kiváncsi vagyok.

Kép
gmelcsi1

Sziasztok!

Köszönöm minenkinek a hasznos hsz-t. :)
Arra jutottam, hogy megbízom az orvosban, hogy tudja mit kell adni. Voltam teljes hormon vizsgálaton, és minen rendben van, csak a progeszteron alacsony 23 (azt hiszem, de lehet hogy 25. napi) volt 11. És ha jól tudom a 21 lenne az optimális. Férjemmel is vannak gondok, dokim már inszemmel is fenyegetett, de elősször szeretném így megpróbálni, hisz van már egy fiam, mégsem lehetnek olyan rossazk a kiskatonák. :wink:

Annus!
Még lehet pozitív az a teszt. Szorítok!

Gabi!
Gratulálok a szép családodhoz. Annyira irígyellek, én is szeretnék 3 vagy esetleg négy gyereket, de a férem hallani sem akar róla. Azt mondta hogy még egy jöhet, de utánna Ő már nem akar pici gyereket a házba. :( Így marad az álmodozás.
Pedig korban is beleférne... (még fiatal vagyok)

Ma már süt a nap! Remélem ez mindenkinek hoz egy kis jókedvet!

Tündi

Tündi
Kép
Kép
_manó

Szia manó,

Nekem is 11 a 21. napi progi, és azt mondta a dokim, hogy az teljes jó.
Az a legfontosabb, hogy bizz a dokidban.

Az én férjem három gyereket akar. Mondta először ezt az egyet hozzuk már össze valahogy. :lol:

Csajok merre vagytok?

Kép
gmelcsi1

Sziasztok

Végre jó idő van.:)
Csak egy gyors bejelentkezésre jöttenm, hogy megnézzem mi újság annus tesztjével. Annus addig mig nincs menszi addig ne keseregj, még simán lehet pozitív.

Köszönöm lányok. Hát igazán büszke vagyok a gyerekekre.

Manó az én párom is azt mondta 3 után hogy több nem kell neki. Aztán pont 1 éve még is azt mondta hogy na jó még is lehet még egy, még a házat is úgy építettük hogy neki is legyen egy szobája. Hát eddig sikertelenül.

Lányok, én most úgy döntöttem hogy veszek e-vitamint és szedem én is és Apus is. Most olvastam, hogy hiánya lehet meddőség, vetélés. Férfiaknál pedig a sperma állagát javítja. Hát próba szerencse. Ezenkívül jó még szív koszorúér betegségek és a rák, megelőzésére, valamint stresszre. Hát bajunk nem lehet belőle.

Na jók legyetek, most megyek le a többiekhez.

Kép

gabi1

Na itt!

Megcsinéltam a somlói galuskát,most épp készül az ebéd!

Közben kiugrottam az IKEÁba,tegnap nem jutottam el addig....

Gabi!
Ha gondolod tudok neked venni Ökonetes E vitamint!!!Ez csak természetes alapanyagból készül.Kb 2 ezer Ft körül van a 60 db ,ha kell meg tudom nézni h 1 kapszulában mennyi van!Természetesen ha vki másnak is kell szóljatok nyugodtan!!

Hát...én enm hiszem h még + lesz,mert 10est hazsnáltam.Bár sose lehet tudni,lehet 1-2 nappal később volt pé,mondjuk ezt kétlem.Na mindegy is! :lol:

annus11

Annus:Tegnap én is tarhonyás husit csináltam pont! :D
Leírod nekem,hogy hogy csinálod a somlóit?

Kép

Kép
syl100

Na én úgy csinálom a somlóit hogy:
-babapiskóta(ezt széttöröm darabokra)
-csokipudding
-vaníliapudding
-rumba áztatott mazsola
-lekvár(barack)
-tejszínhab
-őrölt dió

Elkezdem rétegezni babapiskóta,lekvár,pudding,közben mazsola és dió...addig amíg el nem fogy!Ízlés szerint a babapiskótát lehet rumos tejben kicsit áztatni,vagy enyhén folyósra csinálni a puddingot és akkor azt beszívja kicsit.Tetejére meg tejszínhab!

annus11

Lányok aki már volt ilyen helyzetben. Ma délelőtt elmentem a boltba és nem cipekedtem, csupán könnyű dolgokat vettem, talán kivéve a macskaalmot és mire hazaértem egy kicsit véreztem. Ez normális? A doki azt mondta, hogy barnázni fogok, de ne cipekedjek, mert akkor tuti hogy vérzés lesz belőle. Délután kitakarítottam és a délután folyamán kicsit jobban barnáztam mint eddig. Most pihizek. Remélem hogy nem lesz gond. Nem gondoltam, hogy ennyi mozgás ezt teszi. A férjem azt modnta, hogy szigorúan pihenjek, hát most azt teszem, pedig elterveztem, hogy délután sütök sütit, meg is vettem mindent hozzá.
csige-bige

Csige-bige szerintem ma márcsak lazsálj,semmit ne csinálj.Én is kérdeznék tőletek valamit lányok.ma egésznap fájdogált a hasam,délután óta a jobb petefészkem,ott ahol legútóbb két petém is volt.Closti nélkül most lenne a rendes peteérésem ideje,a hőm is magas nagyon.Mire véljem a dolgot?Nem hiszem,hogy többször lehet peteérésem,vagy clostinál+choragonnál mégis előfordulhat ilyesmi?

salygabó

Köszi annus!De mennyi piskótát használsz hozzá?És főzős pudingot vagy a másikat? :oops:

Kép

Kép
syl100

Én most 400 g babapiskótát használtam,ehhez 1,5 csomag csoki és 1,5 csomag vanília puddingot.Ez főzős,de ha a főzés nélkülit szereted abból is lehet!Azért nem írtam mértékeket,mert szerintem ki hogy szereti!Tehát írhattam volna h ízlés szerint :wink:

Csige-bige!
Télleg pihizz akkor,mert mint írtam ez mégiscsak egy műtét volt,egy beavatkozás!És csalóka,mert ugye fájdalmad nincs,és így azt hiszi az ember h belül is szépen meggyógyult!De mindenkinek egyéni h mennyi idő kell a "teljes"gyógyuláshoz!

Salygabó!
Hát nekem is volt ilyen,már fenn volt a hőm,elméletileg szombaton volt a pé és kedd környékén szurkált megint!Szóval vagy a closty miatt,vagy babásodtunk mindketten!Vagyis 3an,mert vki még írta h neki is volt ilyen :wink: :lol:

annus11

Annus,reménykedek,és szoritok mindkettőnknek.Nincs valami tüneted,hányinger,cicifeszülés? :D

salygabó

Jó reggelt csajok,

Annus helyzet?

CSige, nem szabad még terhelni magad semmivel. Csak pihenj.

Kép
gmelcsi1

Jaaa,én ma nem tezstelek!!!Ha holnap nem jön meg,akkor majd hétfőn!

annus11

Sziasztok

Annus köszike, de mire elolvastam amit írtál, addigra a patrikában vettem e-vitamint. El is kezdtük szedni.

Csige én a műtét után még 4 hétig hol barnáztam, hol véreztem, hol semmi nem volt. Ez teljesen normális, tisztul a szervezeted, végül pont úgy mint egy szülés után. Ne emelgess, és ne terheld túl magad.

Nektek lányok meg megy a drukk.

Én lehet hogy az lh tesztet még is fogom csinálni, azt hiszem úgy legalább kicsit látom hogy működök gyógyszer nélkül is. De a hőmérőzést azt nem csinálom, max majd ha érzem hogy peteérés van akkor másnap reggel megmérem, hogy feljebb ment e vagy nem, az előzőek alapján úgy is tudom hogy emnnyi szokott lenni a hőm.

Itt ma is jó idő van, igaz borus, de lehet a kinti medencében fürdeni. Tegnap is fürödtünk. A balcsi nagyon hideg.

Na puszi nektek.

Kép

gabi1

Gabi:Hány szemes az E-vitamin és mennyibe került?

Kép

Kép
syl100

syl én 100 db-os 100 mg-ost vettem 1157 ft-ért

Kép

gabi1

Sziasztok

Merre vagytok lányok? Látom jó idő van, mindenki a szabadban van.

Itt is jó az idő, süt a napocska. Remélem a kismamák jól vannak.

Annus nálad mi a helyzet?

Nekem a változatosság kedvéért fáj a torkom, csodáltam volna ha most megúszom, eddig minden évben mikor itt voltunk fájt a torkom, meg taknyos voltam.

Na megyek is.

Szisztok

Kép

gabi1

Nálam semmi új,menszi még nem jött...de szerintem fog a mai nap folyamán!
Ebédre mamámhoz megyünk,reggel a tescoban voltunk.Vetttünk pár dolgot.
Na majd délután jövök a hírekkel,mármint azzal h megjött :lol: :wink:

annus11

Sziasztok,

Annus, azért én szorítok Neked, hogy ne jöjjön meg!
Énn aggódozós vagyok. Csináltam kíváncsiságból még egy tesztet (ugyanolyat, mint kedd reggel) és sokkal-sokkal halványabb a csík. Elvileg nem erősebbnek kellene lennie?? Én most nagyon ideges vagyok, hogy ez miért van? Azt olvastam, hogy a HCG 2 naponta duplázódik...tehát erősebbnek kellene lennie, vagy nem?
Kexi
kexi

Kexi!

Első pisiből csináltad?Csinálj holnap is egyet,aztán majd kiderül!

Na nekem megjött szerencsésen,holnap hívom a dokit és kérek időpontot az átjárhatóságira.Elötte vérvételre is kell mennem.
Aztán apcim 4-22ig nem dolgozik :lol: De mivel szinte végig Karcagon leszünk és ott nincs net,így csak nagyon ritkán tudok amjd jönni :(

annus11

Sziasztok csajok,

Annus sajnálom, hogy megjött, na de majd az átjárhatósági után egyből sikerül.

Kexi, most hanyadik napja késik? Mikor csináltád a tesztet?

Gabi, gyógyulgass, mert itt a kánikula. Ma már fürödtetek a Balcsiba?

Kép
gmelcsi1

Melcsi,

már 3 hete késik, az első 2 tesztet hétfőn csináltam, amik tök pozitívak lettek. Aztán most reggel a másikat, ami jóval halványabb...nincs vérzés, pecsételés, semmi. Csak halványabb az a nyamvadt teszt.
kexi

Kexi:Szerintem is holnap reggeliből csinálj megint,vagy holnapután!
Nem tudsz felrakni képeket a tesztekről?

Kép

Kép
syl100

Szép jó reggelt mindenkinek!Végre jó idő lesz már itt is!Már csak ezt a hetet kell túlélni és aztán jön apcim szabira!!!

Kexi!
én sajna anno is 1 tesztet csináltam,és utána nem néztem többször,így nem tudom h milyennek kell lennie!!!Ha úgy érzed h gond van akkor hívd a dokid,de ne parázz feleslegesen!!!!!

annus11

Jó reggelt csajok,

Kexi, nem voltál még dokinál? Ugyanolyan tesztet csináltál?
Szerintem se izgulj, ha már ilyen régóta késik és nincs barnázás sem, akkor nagy esély van, hogy rendben vagy, de azért menj dokihoz.
Tudsz felrakni képet?

Annus, mentek valahova apjukkal? :)

Kép
gmelcsi1

Hát sajna egyenlőre csak a mamájához,mert ott van egy kis meló...ajtó,ablak csere,egy kis betonozás,egy kis mennyezet javítás stb.Ha ott végzünk,akkor remélem h el tudunk menni vhova pár napra.Ha mást nem aug utolsó hétvégéjén egy hosszú hétvégére!
Meg 1-1 napokra vhova!Már említettem neki h menjünk el túrázni vhova!!!!Ki is nézek vmi jó helyet! :wink:

annus11

Sziasztok,

hát, ma reggel olyan kissé barnás darabosat pisiltem, úgyhogy 1 órára megyek dokihoz. Megszakad a szívem, ha az van, amit érzek...majd jelkezem holnap. Azért szorítsatok, még reménykedem...
kexi

Kexi,

Nagyon-nagyon szorítunk, ha lehet ne várj holnapig, hanem írd meg délután, hogy mit mondott. Remélem nincs semmi baj, ne idegeskedj. Jelentkezz hamar.

Kép
gmelcsi1

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?