Bocs, hogy nem külön-külön mindenkit megszólítva írtam, de tanultam.
Sajna nem sikerült a kreszvizsgám, de legalább tutira meg tudom majd tanulni a legközelebbi időpontra.
Donika,
a tavalyi lombiknál volt, de ott is csak az utró miatt. Szerintem.
Ennél a spontán babásodásnál nem volt semmi ilyen.
Fura is, hogy ilyen simán megy minden. Aránylag. Ahhoz képest, hogy 3 éven keresztül 'nálam volt a baj". .... és láss csodát.
Lehet, hogy kissé nehezebben gyúgyulnak a sebeid!? Lehet, hogy hígabb a véred és amiatt van ez. Lehet, hogy már semmi érzés nincs csak mire onnan kifolyik ami van az is idő.
A barátnőm is így volt, de most van egy fél éves kislánya. Tündérbogyó. (az iwiwen meg tudod nézni - írj és megírom a részleteket)
Szóval fel a fejjel és tessék azért pozitívan hozzá állni a dolgokhoz.
...és ez szól mindenkinek.
Remélem a tüzijátékot már hármasban nézzük.
Augusztus 18 - 20ra!!!
Dezsi,
a nevet már rég kiválasztottuk. Magyar Boglárka lesz, ha lányka. Fiúnévben igazán nem gondolkodtunk, de nekem azért van ötletem.
Magyar Dániel. Igaz mindenki Bogizza, így remélem kislányka.
Viki,
megpróbálok.
Azért figyelj oda a kilókra, mert a várandósság végén szeded majd fel a töbletet. Ekkor fog a gyerkőc is a legtöbbet hízni. Nekünk elméletileg naponta 200got hízik. Szóval oda kell nekem is figyelni. A csíkosodás miatt is.
Érzed már jobban a mocorgásokat?
Hajnóca,
tessék megfogadni a doki utasítását. Nekem bejött
, ha azt vesszük. Elváltam a férjemtől, megnyugodtam - szerintem ez mindennek az alapja - és 'beleszartam" az egészbe. Leálltam a témáról és november 11 volt az utolsó mezim. (nem a volt férjemtől vagyok babás, hogy tisztán láss) Azóta itt lakozik ez a csöpp leányka aki minket választott a szüleinek. (az új férjemmel, Ricsivel)
Kitartás a hányósainknak
és kellemes időtöltést
a babásodásra váróknak.