Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mindenkinek szép napot, csak egy gyors jelentkezésre van mos időm!
Nem tudom mikor lesz időm visszaolvasni!

Pandácska hogy vagy??

Vikimi!

Nő a pocid!

Csibe!

Kiheverted már???
gizmixxx

Nyulasz,
Őszintén szólva szerintem már látszódnia kellett volna minden teszten :(

Gizmixxx,
Mijól vagyunk köszi :D inkább te mesélj a lelkecskéd hogy van?
Vendég

Gizmixxx!:)
remélem jól vagy!gyere sűrűbben és mesélj!!!!
igen elkezdett nőni a pocakom,az utóbbi 1 hétben nagyot nőtt,és előre csúcsosodik,így tuti kistökösünk lesz :)

Donika!:)
nyugi nyugi és pihenés!

Zsani!:)
szerintem ikreknél magasabb a hcg szint.Már ET után 10.napon vagy?Úgy telik az idő,sőt rohan.

Pandácska!:)
te is már a 8.hetet kezded... hogy telnek a napjaid?ugye nem dolgozol?
Vendég

Viki,
Nem dolizom otthon vagyok. Tegnap iszonyatosan fájt este a fejem azt hittem hogy leszakad :? utáááálooom ezt a meleget essen a hó inkább :wink: egyszerűen nem bírom minden bajom van tőle a hányingerem is erősebb. lelövöm a napot :lol: Ti hogy vagytok? Hogy bírod ezt az időt?
Vendég

pandácska!:)
a fejfájásnál nincs is rosszabb,nekem migrénem... különben írják több babás magazinban,hogy az elején gyakori a fejfájás.Remélem nem kínoz meg nagyon.A meleg elviselhető itt a hűvös szobában, szerencsére délutánra eddig mindig jött egy kis hűsítő eső.
most néztelek meg az iwiwen,nagyon kis vékony vagy,biztosan látszik már a növekvő pocid!:)
Vendég

Viki,
Látszik már :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Gizmix!
Mi újság Veled? Rendben vagy? Gyere sűrűbben!!! :!:

Vikimi!
:) :)
pocis képek :?:

Pandácska!
Biztosan extra nehéz lehet Nektek a meleget elviselni! Kitartás már csak a héten lesz ennyire meleg... (már ha lehet hinni az időjósoknak) A fehjfájásra én nem mernék semmit sem bevenni. Mivel én migrénes vagyok és ha nincs gyógyszer nálam, akkor a sötét szoba és hideg paplan v. ilyesmi a fejemen és sírí csend segít...

Nyulasz!
Tiszta ilyen vagyok én is :arrow: Teszt-őrült :) Csak én mindig más patikába megyek, hogy ne nézzenek hülyének :)
Sajnálom, hogy nem erősödik... Méred a hődet is?

Donkia!
Légyszi nyugodj meg :!: :!: :!:
Nem a levegőbe beszélünk itt mindannyian :!:
Szerintem nekem idén mind a kétszer rájátszott, hogy annyit idegeskedtem azon, hogy úgysem maradnak meg, hogy nem is maradtak. Most visszagondolva, rettentően fontosnak tartom, hogy ne idegeskedjünk, ha egyszer már pozitiv lett a teszt. Tessék pozitiven gondolni az elkövetkező fantasztikus hónapokra!!!!

Zsani!
Nagyon drukkolok!!! (nekem a 11. napon már halvány + volt)
dezsina

Vikimi, Dezsina! :D
Köszi, aranyosak vagytok, olyan jó, hogy így bíztattok! Ma már jobban vagyok! :)

Zsani! :)
Én is nagyon drukkolok, remélem hamarosan jó hírekkel jösz! :)

Vikimi!
Nekem az egyik kolleganőmnek is azt mondták, hogy biztos fia lesz, mivel csúcsos volt a pocija, de mégis kislány lett!!! :P Szóval még bármi lehet! :shock:
donika

sziasztok!

Donika!
Tudod nekem is volt ilyen barna folyásom,de elmúlt.!
Nem szabad iegeskedni!

Pandácska!
Úgy látom egy csónakban evezünk :lol: Én naponta kétszer,de legalább egyszer hányok!
És egésznap hányingerem van!
Tegnap voltam a munkanélkülibe,és kb 2órát vártam,közben koncentráltam,hogy nehogy róka legyen!
Idegen helyre nem merek menni!
De tényleg nem panszkodom,csak a szegény férjemet sajnálom,hogy ilyen rókás felesége van!
Én is 28-án megyek uh-ra!

Valaki írta,hogy hajrá róka kóma :roll: Hát mostmár vissza mehetne a rejtek helyére!

Vikimi!

Fotó???
m. reni

Reni,
majd elmúlik a kis dög :lol: én tudtam hogy hányós leszek egy szavam se lehet mert nővérem napi ötször minimum hányt szóval szerencsésnek érzem magam hozzá képest :D
Vendég

Reni!
Szivesen átveszem a róka-komát :P De úgy emlékszem, megígérted, hogy átküldöd nekem :) Nos még nem késő.... Július közepére várom :D :D :D

Donika!
:)
dezsina

Dezsina!

küldöm neked Róka kómát! :lol: :lol: :lol: :lol:
m. reni

Sziasztok!

A beülti napját szoktaták az első napnak számolni?
Vendég

én úgy tudom igen!
Vendég

Zsani,
Nem azt nem számoljuk bele! Ezt külön megkérdeztem.
Vendég

Zsani,
Hanyadik napnál tartasz? Látom már nagyon nem bírsz magaddal? :lol: és hogy vagy érzel valamit?
Vendég

Sziasztok!
Köszönöm,de semmi.Nincs csík. :cry:
Köszi minenkinek a drukkokat.
Vendég

Reni! :D
Köszi, megkérdeztem azért még egyszer, azt mondták nincs semmi baj, ez igen gyakori a stimulált terhességeknél, hormonszint, utro, szerintem nekem az utóbbi! Valakinek a 13. hétig folyamatosan barnás folyása van, és mégis minden rendben nála! :) Remélem....
Megkérdeztem a rutascorbint, de azt mondták, hogy ne szedjek, vagy magától elmúlik, vagy nem, nincs semmi baj, ezt még Harcika is írta, annyira kedves volt, hogy elmondani nem tudom!!!! :D
Azért én nem bánnám, ha elmúlna, jó lenne elhajtani, hess, hess! :?

Nyulasz!
Sajnálom, de meglásd, 2 hónap múlva a lombikod sikerülni fog! :D

Zsani!
Hanyadik napon vagy, az ET napját nem szoktuk beleszámolni, gyere a jó hírekkel! :)

Dezsina!
:P
donika

Sziasztok Lányok!

Zsani!
Én is úgy tudom, hogy az a nap nem számit :) Drukkolok ám!!!

Nyulasz!
:( De meglásd őszre mindannyian babásak leszünk :P

Reni!
Remélem, eredményesen átjönneka rókák :) . Hétvégén a Balcsin leszünk, és belehúzunk.... :oops:

Pandácska!
Nagyon vigyázz magatokra ezen a héten is :!: Remélem hűtöd magad ebben a nagy melegben... Amúgy Te dolgozol most? Vagy otthon vagy?
dezsina

Donika!

:) Javul a hozzáállás :) Ezt már szeretem...
dezsina

Dezsi,
Köszi :D otthon vagyok. Hideg dinnyével hűtöm magam ez nagyon bejön és ez az egy gyümölcs amit nem hányok ki :D úgy látszik pötyinek is ez a kedvenc gyümölcse nekem is mindig ez volt :D
Vendég

Sziasztok Csajok!

Egy kicsit most hanyagolva vagytok mivel ma megyek kresz vizsgára és gőzerővel tanultam\ok. :?

A Rutascorbint én csak néha szedem. Nem viszem túlzásba a gyogyik szedését.
A fejfujás normális, de kellemetlen. Erre a dokim nekem engedélyezett Algopyrint. De azt is csak akkor szedtem, ha már semmi mással nem múlt el.
A barnázgatás tényleg normális dolog. Hiszen az a csöpp kis lakó valahova be kell, hogy fúrja magát maximum 9 hónapra, nem? :wink: :lol: De az utró is szokott ilyet művelni. Ha a doki meg at mondja, hogy normális, akkor hinni kell neki. Ő ért hozzá.
Anyum volt a nővéremmel úgy, hogy 2 hónapig megvolt neki és a nővérem januárban ünnepli a sokadik(32.) szülinapját.

4d uhon a kislánykánk szégyenlős volt és tornászbajnokot játszott. :wink: :lol: Mé mindig farfekvéses, .... de majd lebeszélem vele, hogy lassan ideje lesz befordulni a 'helyes" irányba. :wink:
A lába állandóan a kezénél, az meg a feje elött volt.
Eddig még nem sikerült képet kilopnom a dvdről, de igyekszem.
A cukorterhelésem megint nem lett jó, ugyan jobb, mint az előző. Így majd valamikor be kell majd feküdnöm egy napra a kórházba. (8000Ftért ott alhatok.) :cry:
Amúgy szépen növöget. Hétfőn az UHon 1758got mért a gép.!!
Hízni nem híztam. Tartom a súlyom 82vel.
Ha tudok majd jövök, de nekem már annyira nem kényelmes sokat a gép elött ülni és a Csöpp is jelzi, ha nem tetszik neki a dolog.
:?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca!:D
Köszi a biztatást, azt hiszem a barnázgatós rész nekem szólt, remélem igazad van, hétfő óta tart világos barna, a hasam nem fáj, de olyan jó volna, ha már elmúlna, biztos nyugodtabb lennék! Majd az UH megnyugtat, ha jó hírt fogok kapni! Egyébként neked is volt barnás folyás

Gratulálok a kiscsajszihoz, szóval egy kicsit szégyenlős? :P Mikorra vagy kiírva?
donika

Hajnoca!
Örülök, hogy jó hírekkel szolgálsz! Nevet találtakok már?

Hajnóca!
Hol vagy? Tessék jelentkezni!

Pandácska!
Ismét lenyűgöztél az új vonalzoddal :P Nagyon ari :P

Vikimi!
Mi ez a lógás?

Backa, Lola!
Hol vagytok????
dezsina

Donika!

Kb. a 7.héten nekem is volt világos barnás folyásom kb. 1 hétig. De semmi probléma nem volt. Igaz én is féltem nagyon,de nem volt semmi jelentősége. Úgyhogy nyugi!!!

Kép
andrea23

Andrea! :)
Köszi, remélem nálam se lesz semmi hézag! Gratulálok a kisfiadhoz! :D
donika

Hajnoca!:)
milyen ez a kiscsaj,kis rejtőzködő!:) szépen fejlődik,nagyon jó kis súlya van és neked is. Én astimu alatt felszedtem 3kg-t, és amióta megtudtuk az eredményt 4-t.Ez is fura mert az utolsó kg az most ezen a héten lendült be 5 hétig semmi plussz.igaz apocakom is nagyot nőtt.
majd rakj fel képet a kiscsajról!!!:)

Dezsina!:)
nem lógok...ááááá dehogy.Csak csendben olvasgatok.Nem történik semmi,azaz nagyon izgulok,holnap megyek védőnénihez,akkor megtudom az AFP eredményt,hétfőn meg a 18 hetes genetikai UH.Most nagyon izgis időszakot élünk meg ismét.:)
és te hogy vagy???látom közeledik a középidő!:) Kép
Nyaralás lesz??? szerintem mi kihagyjuk,van üdülésicsekkem 30ezer le kéne nyaralni,de hol???? egész nap a netet nézem ajánlatok után,de hegyekbe nem akarok menni-kullancs miatt,víz mellé a víz miatt....lehet elhasználom fogászati kezelésre...csak attól meg nagyon félek. :( még 1 hónapig érvényes.

Donika!:)
kicsit megnyugodtál már?látod itt mondenki írja hogy normális a barnázás,és itt a csajoknak lehet hinni!!! már nincs sok az UH-ig! :)

Panduska!:)
te is nagyon csendes vagy, biztos egy-két dinnyével harcolsz :) az tuti fincsi és egészséges átmossa a veséket....
én még nem is ettem az idén! csak őszibarackot..mmmm de fincsi volt.
Képzeld hogy jártam.... a melltartómon észrevettem egy foltot,beijjedtem,na ez előtej...de beül semmi...na akkor leesett,Vikike drága őszibarackot eszegetett,azt az igazi lécsorgatós fajtát....

Nyulasz!:)
én annyira szorítottam egy kétcsíkosért!de nem értem,hogy akkor azok halvány csíkok mit kerestek a teszten??? lehet előjel!:)

Zsani????:)
na tesztelni mikor fogsz????????nálunk az ET napját is számoltál lehet azért mert kora reggel csinálták nem tudom...de ahogy a csajok írták biztosa úgy van.Ki hogy számolja.
hogy vagy?Máté jó kisfiú???

Backa!
eltünt,hol van?????

Jucmuc????
ő is eltünt...

Csibe????
ő is eltünt

hajnóca!???
ő is.......
Vendég

sziasztok!

olvaslak ám benneteket, csak még eléggé a padlón vagyok...
de ugyanúgy örülök (Donika) és persze szomorkodom (Nyulasz) is Veletek...

Viki, Te lassan nem raksz fel pocakfotót?? had irigykedjek egy pindurit :oops:

dokinál voltam tegnap, annyira aranyos volt, bekönnyezett a szeme, mikor mondtam, h megint negatív a teszt. csomót beszélgettünk, mondott érdekes dolgokat az egész lombik eljárásról, amitől talán meg is ilyednék, ha nem vágynék ennyire egy saját babára... a végén meg adott két puszit, h nyaraljunk egy jót és kapcsoljunk ki, hátha spontán összejön a kis angyalkánk :)
és akkor Dezsivel (hajráhajrá) együtt leszünk spontán babások :D

drukkolok Nektek is nagyon! mindannyiótoknak! akinek már ott lakik a pocijában a drága és akinek mégcsak oda készül...

talpmasszázson nem volt véletlenül közületek valaki? mármint olyanon, ami kifejezetten az ilyesmi problémákra van.
hajnóca

persze nem ilyednék, hanem ijednék :oops: :oops: :oops:
hajnóca

Bocs, hogy nem külön-külön mindenkit megszólítva írtam, de tanultam.

Sajna nem sikerült a kreszvizsgám, de legalább tutira meg tudom majd tanulni a legközelebbi időpontra. :wink:

Donika,
a tavalyi lombiknál volt, de ott is csak az utró miatt. Szerintem.
Ennél a spontán babásodásnál nem volt semmi ilyen. :D Fura is, hogy ilyen simán megy minden. Aránylag. Ahhoz képest, hogy 3 éven keresztül 'nálam volt a baj". .... és láss csodát. :lol:
Lehet, hogy kissé nehezebben gyúgyulnak a sebeid!? Lehet, hogy hígabb a véred és amiatt van ez. Lehet, hogy már semmi érzés nincs csak mire onnan kifolyik ami van az is idő.
A barátnőm is így volt, de most van egy fél éves kislánya. Tündérbogyó. (az iwiwen meg tudod nézni - írj és megírom a részleteket)
Szóval fel a fejjel és tessék azért pozitívan hozzá állni a dolgokhoz.
...és ez szól mindenkinek.

Remélem a tüzijátékot már hármasban nézzük. :lol:
Augusztus 18 - 20ra!!! :lol:

Dezsi,
a nevet már rég kiválasztottuk. Magyar Boglárka lesz, ha lányka. Fiúnévben igazán nem gondolkodtunk, de nekem azért van ötletem.
Magyar Dániel. Igaz mindenki Bogizza, így remélem kislányka. :wink:

Viki,
megpróbálok.
Azért figyelj oda a kilókra, mert a várandósság végén szeded majd fel a töbletet. Ekkor fog a gyerkőc is a legtöbbet hízni. Nekünk elméletileg naponta 200got hízik. Szóval oda kell nekem is figyelni. A csíkosodás miatt is. :? :(
Érzed már jobban a mocorgásokat?

Hajnóca,
tessék megfogadni a doki utasítását. Nekem bejött :wink: , ha azt vesszük. Elváltam a férjemtől, megnyugodtam - szerintem ez mindennek az alapja - és 'beleszartam" az egészbe. Leálltam a témáról és november 11 volt az utolsó mezim. (nem a volt férjemtől vagyok babás, hogy tisztán láss) Azóta itt lakozik ez a csöpp leányka aki minket választott a szüleinek. (az új férjemmel, Ricsivel)

Kitartás a hányósainknak :oops: :) és kellemes időtöltést :lol: a babásodásra váróknak. :wink:

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok Lányok!

Vikimi!
:D Akkor várom az eredményeket...
Mi most terveztünk nyaralásokat!!! Ma megyünk a Balcsira, vasárnap éjjel jövünk vissza, addigra lemegy a forgalom. Mindig igy szoktuk, ha lemegyünk (füvetnyírni) Mert mást nem szoktunk csinálni. Se tavaly, se tavalyelőtt nem voltunk a víznél :evil: DE most lemegyünk vízhez is :!: Aztán jövő hónapban le szeretnék menni Hajdúszoboszlóra a viziparkba. Még nem voltunk. Egy hétvégére vagy ilyesmi... és augusztusba kimegyünk Bécsbe. csak egy napra körülnézni. Zárojelben mondom el, hogy 19 éve voltam utoljára nyaralni. Tehát idén igen is ki fogok kapcsolódni :twisted: Ajánlom, hogy Te is pihizz abból az üdülési csekkből :!: Habár a fogászat sem rossz :P Én most csináltattam meg az összes fogamat az év elején :D Ilyen jó lett: :D :D :D :D :D

Hajnóca!
Csak hogy jelentkeztél! Ne tünedezzél el!!! :!:
Örülök, hogy a doktorbácsi ilyen kedves! Mutassuk már meg a lányoknak, hogy spontán bebabásodunk a nyáron :D Van már időpontod a következőre? Ha van, mert nekem van már októberre,, akkor megnyugszunk Te is és én is, lazítunk, kikapcsolunk, nem görcsölünk és összehozzuk a babát a lombik előtt :D :D :D

Hajnoca!
:) Boglárka :) szépet találtatok. :)
Sajnálom kressz vizsgát :x De következőre sikerül! Tudom, hogy manapság már nehezebb, mint mondjuk 15-20 éve...

Andi!
Bekukkantottál? Örülök :D :P

Donika!
Ugye most már tényleg megnyugodtál :?: :!: Mire hétfőn újra net elött leszek, már nem is lesz semmi baj :!: :)
dezsina

Sziasztok!

Semmi jó...szerda du. óta vérzek, semmi barnázás, rögtön piros és nem maszat. Csináltam ma azért egy tesztet, igaz nem az első pisiből, de semmi.
Nem adjuk fel, kivárjuk a 3 hónapot aztán újra kezdjük :roll:

Puszi és sok sikert mindenkinek!
Vendég

Zsani,
Azt hittem jó hírrel fogsz jönni :( sajnálom ezt a szemét pirit de legközelebb sikerülni fog még ennél is jobban drukkolunk!!!

Viki,
No igen őszibarack tejnek álcázva :wink: :lol: csendben vagyok mert meleg van ma megyek is el a családomhoz ott jó hüvi van.

Hajnóca,
Én nem voltam ilyen masszírozáson de volt akinek segített csak jó szakembert kell találni.
Vendég

Zsani! :(
Sajnálom, nagyon bíztam!

Dezsina! :D
Jó pihenést nektek, és ez a beszéd, legkésőbb nyár végére már pocaklakód lesz! :)
Igen, sokkal nyugodtabb vagyok, már a barnázgatásom kezd mérséklődni, tegnap du óta szinte semmi, remélem sikeresen elhesegettem! :D

Hajnóca! :D
Még egyszer köszi a biztatást, nagyon aranyos vagy! :P
donika

Pandácska, Donika
Köszi, nagyon arik vagytok!
Kicsit pityeregtem, hogy nem lesz tesója a Matyeknak, de hát azért nekünk már itt van Ő.
Vendég

Sziasztok!

Mnzsani
Sajnálom pirit. Drukk a következő próbához!!!Addig is jó nyaralást!!!

Mreni
Huss rókakoma huss!!! :D

Nekem 10 cn...de fogigátlózok ebben a ciklusban...barnázok is tőle sajnos egy kicsit....de emlékszem, hogy amikor anno 18 évesen elkezdtem szedni fogigátlót...akkor is barnáztam az első ciklusban...aztán beállt a dolog. Remélem most csak ebben a ciklusban szedem és utána jöhet a babó. :D

Szép napot mindenkinek!!! :D
vizkriszisback

Hajnóca,
ismerem a "történetedet", akkor is pont olvasgattalak benneteket :oops: picit sajnáltalak a kkellemetlenségek miatt, de az gondolom már nem érdekel és csak örültök a csodának :)

Dezsina,
én is októberre iratkoztam fel :D ha addig nem jönne össze együtt izgulhatunk :wink: de persze, h előbb összejön.
már augusztusban mehetnék, de mondtam a dokinak, h picit pihennék, mondta jó, csak ne gondolkodjak túl sokáig, nehogy változtassanak a törvényen. :evil: merugyebár ez már az ötödik lesz....

Pandácska,
és akinek bejött, az nem tudod kinél volt?

Zsani,
a kisfiad is lombikkal született?
egyébként meg nem nem lesz kistesója, csak valszeg nem most. Te egyébként is "beljebb vagy" tudja a szervezeted, h milyen az, mikor osztozol a belsődön valakivel, úgyhogy ne szomorkodj :wink:

Donika,
hurrá :D mikor mész dokihoz?
hajnóca

Zsani!
:( :( :(
Csatlakozz az őszi babások csapatához! Szeretettel várunk :) Lesz tesó :!: :!: :!:

Vizkriszi!
Lombik következik :?: :roll:

Donika!
:)

Hajnóca!
Én most akarom kipróbálni a talpmasszázst! De csak könyvből.. és a párom fogja masszírozni a talpamat :oops:
dezsina

Hajnóca!
Nagyon örülök, hogy egyszerre megyünk! Igy duplán izgi :D Te most hanyadik ciklusnapon vagy?
A törvényekről azt hallottam még az év elején, hogy nyáron változtatnak, de aztán azt mondták, hogy még nem fognak változtatni. Reméljük még egy darabig minden így marad! :shock:
dezsina

Sziasztok!:)

Zsanikám!:(
a szívem fáj érted,ahogy itt mindenki én is nagyon szorítottam neked!hajrá ősz!!!

Dezsina!:)
de jó,Balcsi!én olyan szívesen mennék még füvet nyírni is.Hajdúszoboszló?közel leszel hozzám!:) kellemes pihenést.

Pandus!:)
hűsölj is azt kell ilyenkor...ez az őszibarack nagyon megtréfált!:) pihengess sokat!:) nekem ma mondta a védőnő,hogy kerüljem a napsütést...pedig olyan jó érzés mikor melegít....igaz hófehér vagyok egyből égnék, de napozni tutira nem fogok. Szóval pihenj sokat igyál sokat,egyél sokat és gyere sokat :)

rólam:
ma voltam védő néninél,megkaptuk az AFP eredményt minden rendben van.... mintha egy hatalmas hegy esett volna le a szívemről!:)
AFP:1.78, hGG:2 SP1:1.14 PAPP-A:0.98
vagyis minden normális.Olyan boldog vagyok!csak egy kis csodabogár jó kisfickó vagy kiscsaj növögett bennem :) hétfőn még 18 hetes genetikai UH ,azután talán már megnyugszok egy kicsit és akkor rakok fel pocakképet!:)

mindenkinek kellemes napot!!!
Vendég

M zsani!

Nagyon sajnálom! :cry:
A következő sikerülni fog!

vikimi!

Miért ne lenne minden rendben?Nem szabad idegeskedni!!! :lol:

Vizkrisz!
Reméllem sikerül rókakómát elüldözni!
meddig kell szedned a gógyit?
Mikor méssz Tándor dokihoz?

Én szeretnék neki venni valmi ajándékot,csak nem tudom,hogy mit?
Őt az isten is dokinak termtette!
m. reni

Reni!:)

hidd el ez nem olyan izgalom,mint máskor...különben nyugis természet vagyok. Tándor dokinak az egyik ismerősünk vett nagyon szép utazási könyvet(benne egy kis ...ft ) szerintem a könyv a legszebb ajándék.
Te hogy vagy?mikor kell menned ismét???
Vendég

Dezsina
Lombik jön ha ciszta megy. :D

Mreni
3-án megyünk kedden 11-re...kontroll uh lesz. Tándor nincs fenn az iwiw-en vagy myvip-en? :D Csak úgy eszembe jutott. Onnan mindig jó ötleteket lehet venni, hogy mi érdekli a célszemélyt.
Te mikor mész hozzá?
vizkriszisback

Vizkriszisback
Igazából a nyaralást a babóhoz igazítottuk, mert annyira bíztunk benne, hogy sikerül. Okt. elején gondoltunk menni, gondoltam addig már túl leszek az első kritikus 3 hónapon. Hát most felhívjuk majd a nőt, hogy nincs e üres hely a nyáron, mert akkor mennénk elöbb. Igaz mindegy mikor, csak menjünk :lol:

Hajnóca
Igen, a Matyek is lombikos. Ő az elsőre sikerült. Igazad van a tesó ügyében, már megis beszéltük itthon, hogy megyünk újra. Nem nyugszok amég nem lesznek meg a megjósolt iker lányok :)

Dezsina
Ősszel majd együtt izgulunk. Hamar itt lesz az is :wink:

Viki
Tudom, hogy szorítottál nagyon (és mindenki), de nem sikerülhet minden elsőre. Most kicsit küzdünk majd mi is. Most értettem meg igazán, hogy mit érezhet az akinek már a 3. 4 . netán az 5. próbálkozás sem sikerül. Még igy is nagyon rossz volt szembesülni a pircsivel, pedig itt a Matyek.....nem is tudom mi lenne, ha nem lenne :?
Örülök, hogy miden oké a Babóval a pocidban. Most már tényleg megnyugodhatnál! Lassan már érezni is fogod határozottam, hogy jelez odabentről :lol:

Reni
Aranyos vagy, a lényeg most már, hogy Veled minden rendben legyen....egy kis hányás semmiség ahoz a boldogsághoz, amit a Picurkátok fog okozni mikor megszületik ! Szorítok, hogy most már minden rendben legyen!

Na megyek, mert lassan ébred a Máté, jöhet a délutáni felvonás :lol:
Vendég

Remélem nem okozok senkinek rossz érzést, hogy feltettem ezt a képet....mindenkinek szívből kívánom, hogy átélhessen egy ilyen szép pillanatot!!!
Kép
Vendég

Mzsani!

Nagyon aranyos vagy!Én is szúrkolok ám érted!!!! :lol: :lol: :lol:
Mindig olyan kedves voltál hozzám,egy ilyen kedves embernek csak Jókat tudok kívánni!
:lol: :lol:
GYÖNYÖRŰ EZ A KÉP!!!
EZ UGYE TE VAGY,MEG A KISFIAD?

Vizkrisz!

28-án megyek a dokihoz!
Nincs fent sajna az iwiwen!
Valami Minőségi wiskyt és egyéb finomságokat,szeretnék neki !venni!Ha estleg nem tünne el a cisztád,bár szerintem tutira el fog akkor legyél ,egy kicsit erőszakos,és mond meg hogy szívják le!
Nekem is hamarabb kellett volna erőszakoskódni!
De a lényeg a hogy a babó a pocimban!!! :lol: :lol: :lol:
Tudom ,hogy neked is itt a cél!Csak tudom milyen idegörlő a várakozás!
Nekem kb 10hónapig ez ment! na most mi legyen a cisztával???

Vikimi!
Én jól vagyok!
28-án megyek a dokihoz!
A dokimnak nem akarok pénzt adni.Ugy hallottam nem is fogadja el!
Mikor lessz fotÓ????????????
m. reni

Viki,
a napozást szerintem amúgysem lehetne ilyenkor kibírni, de .... én is elég világosbőrű vagyok. Most meg aztán mégkevesebbet mászkálok az utcán így a szinem sem olyan, mint amilyet szeretnék. Sajnos még erre rájön az, hogy ha tavasszal nem megyek egy kicsit szolzni, akkor megveszek a napon, mert napcsalán kiütéseim lesznek és elkezdek viszketni. Volt, hogy nem kentem be a lábam, mert halásznadrágban voltam és a cipő és a nadrág vége közötti részt úgy megkapta a nap, hogy nem győztem vakaródzni. :roll:
Egy ötlet: :idea: vettem a DMben egy naptejet.
Sundance 25 Sonnen Milch (került vagy 800Ftomba)
Nekem nagyon bejött, mert ha kimegyek az utcára elötte bekenem magam és észre sem vettem máris szinem van. Már látszik az órám helye!!! :wink: :lol: pedig nem vagyok kint sokat.(Nem barnítós!!!)

Más:
megint hanyagolni fogom majd az írkálást mivel olyan rendes oktatóm van, hogy a jövőhéten már mehetek is (megint) vizsgázni. Nekem kapott egy helyet. Gondolom ő sem akarja a végtelenségig húzni velem, mert a végén a vizsga közben szülnék meg. :lol:

Mesélte, hogy volt olyan vizsgázó aki 1 órakkor még vizsgázott - és szólt a vizsgáztatónak, hogy huzzon bele, mert ott fog megszülni - és este 8 kor már meg is volt a gyermek. :D

Na azért nem szeretnék Pesten vizsgázni miközben megyek be a kórházba szülni. :? :D

hajnoca
Dunakeszi

Zsani!
Csodálatos a kép :!: Bár nekem is lehetne :oops:
dezsina

Hajnoca!:)
Köszi a tippet anaptejre,majd megnézem én is.
Jó tanulást a kreszre,biztosan menni fog.Csinálgasd meg sokszor a teszteket,ha van programod otthon azokat is.én amikor a diákoknak tanítottam a kreszt,nagyon keményen vettem,hiszen ha jól tudják kisbiciklisként nem történhet velük tudatlanságból baleset...
szerencsés vizsgát!!!:)
Vendég

Viki,
köszi a drukkot. Nagyon bízom benne, hogy sikerülni fog. Azon leszek.

Már meg is van, hogy mikor kell mennem legközelebb.
A jövőhéten csütörtökön 14:30!!ra.

Nyomat az oktatóm a vizsgára. :wink: Lehet, hogy ő sem akarja, hogy a szülésre menjek a vizsgázról? :D

Az a baj, hogy nem csak a bicikliseknek kell megtanulni.!! Jó lenne, ha a jogsival rendelkezők is újból megtanulnák.
A múlt heti esőzéskor elromlott a lámpa itt nálunk. Egy hétig nem tudták megcsinálni. Persze a kocsik nem lassítottak és nem is álltak meg a zebránál!! Pedig mind megtanulta a kreszt. :!: Volt olyan hogy csúcsforgalomban - 4 óra körül, a régi 2es úton - 30!!! autó ment át úgy a zebrán, ogy a gyalogosok a járda szélén várták, hogy átmehessenek. Volt aki már a zebra felénél járt és még mindig ment át autós. És még az autósnak állt feljebb.!!!

Már kritikusabban nézem az autósokat, hogy tanulom a kreszt.!!!

hajnoca
Dunakeszi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?