Új privát üzeneted érkezett!

Nekem is ez volt...akkora pocim lett 1-2 hét allatt....Úgy néztem ki mint egy 3 hós terhes :lol:

annus11

Szia Annus,

Én is hallottam, hogy nem szabad koplalni. De inkább próbálok sok gyümit és zöldséget enni, és mozogni. Szerintem ebből nem lehet baj.

Tessza,

rajtam is sajnos van vagy 15kg fölösleg, és szerintem ez sem tesz jót a fogantatásnál. A hentes dokim azt mondta, hogy a jelentős túlsúly olyan, mint a fogamzásgátló. Ehhez képest a 110kg-os ismerősünk teherbe esett. erről ennyit.

Tényleg igaz, ha jönni kell a babának, akkor csinálhatsz bármit, akkor is jönni fog. De én nagyon türelmetlen vagyok, és most akarom.
gmelcsi1

Melcsi, megértelek. A türelem nekem sem az erősségem, de ezzel csak magunkat hecceljük, és előrébb nem jutunk, úgyhogy sssszussssza.

Nekem az egyik csúcs hírem (amcsiból): kb. 200 kg hölgy görcsökkel kerül kórházba, és mit ad isten, szülés lesz belőle, pedig nem is tudta, hogy terhes. :twisted:

Kép
Kép
tessza76

Ezt az infot most loptam egy másik topicból, hátha valakinek kell:

"Csajok!
Olyan sokaktol hallom hogy laporoszkópiát kell csinálni és sokaknál egy kis ciszta is előfordul.Nos nem tudom hogy tudtok e róla(én sem tudtam)hogy akinek van lakásbiztositása és ezen van külön személyre szóló biztositása is erre fizet a biztositó!Nekem volt már ilyen műtétem akkor nem tudtam róla most áprilisban megint volt laporoszkópia és egy kis mióma göböt is eltávolitottak.Beadtuk a zárójelentést a biztositóba tegnap kaptam választ az orvosi bizottságtol!szószerint felvisitottam az összegtől!Ílyenkor minden fillér jól jön.Gondoltam megosztom veletek ezt az infót hátha sokan nem tudják!"

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Melcsi én is azt szedtem, de nem használt, kb. 9-10 hónap szedés után megkérdeztem a dokit, hogy nincs-e más gyógyszer, azt mondta van, csak drágább, felírattam és 1-2 hónap után jó volt az eredményem.

Én is 5 kg-t szedtem fel, amióta gyógyszerezek és már rosszul vagyok, a gatyáim nem jönnek rám. Nem fogyozók komolyabban, mert ugye babát szeretnék.
timejka

Timejka, a rovamicyn nem használt?
Mit kaptál helyette?
Meghülyülök, ha szedeti velem potyára és nem is használ.
gmelcsi1

Melcsi nem vagyunk egyformák, ami az egyiknél nemhat, a másiknál hathat. Egyébként most néztem meg Sumamedet kellett szednem.

Egyébként holnap kell megjönnii, de a hülye Timi ma tesztelt egy szépséges negatívat.
timejka

Sziasztok Csajok,

Timejka, 1-én megyek dokihoz, remélem nálam hatott a gyogyi.
Ma kell nem megjönnie? Drukk++++++++++++++++++++++++

Tessza, ha 200 kg-os nő teherbe tud esni, akkor engem nem tudom hova fogyóztatott volna a doki ?
gmelcsi1

Sziasztok!

Nálam sajna elkezdődött a barnázás, úgyhogy e hónapban már nem tesztelek, megvárom míg megjön rendesen. Ha a mostanában beállt ciklusomat tekintem, akkor vasárnap lesz az új ciklus kezdete.
Mivel nem akarok apátiába sülyedni, ezért minden javallat ellenére, megpróbálok fogyózni. Ha már az anyaság várat magára, legalább érezzem magam jól a bőrömben.
Szóval a következő hónapban összehozzuk az a gyerkőcöt, és 3 generációs szülinapot rendezünk jövőre! :wink:

Timejka, nagyon szorítok.

Kép
Kép
tessza76

Tessza!

hu az de jó buli lesz majd minden évben!

Ha nekünk véletlenül összejönne ebben a hónapban,akkor kb sógorom szülinapján szülnék,de esélyes még az egyik nővérem és a másik sógorom is.4 szülinap is van amúgy áprilisban a közvetlen családban!!Szóval ha késik a baba akkor is beletalálhat egy másik szülinapba :lol:

annus11

Tessza, pont én is ezen gondolkodtam, ha már várat magára a baby, akkor megpróbálok fogyni kicsit. Remélem sikerül is.

Timejka teszt?
gmelcsi1

Sziasztok!
Gyors leszek, mert itt főnök. Tegnap teszteltem, negatív, ma kell megjönnie, nem megjönnie, de még nem jött meg. Bármi lehet.
timejka

Gmelcsi hatnia kell a gyógyszernek.

Tesza én is úgy vagyok, ha mos tmegjön elkezdek tornázni, picit leadni pár kilót, aztán iszemre megyek és terhes leszek.
timejka

Hát a mozgást én már egy hónapja elkezdtem, heti háromszor általában össze is jön. Mivel imádok bicajozni, így nem is olyan nehéz, csak hát sajna nagyon esős most ez a nyár.

Kép
Kép
tessza76

Sziasztok!!

Megint itt.....
Hát, lányok, én nem tudom mi van velem!!! Eddig jó ha 3 napig tartott piri, most viszont már a 6. napon vagyok és még mindig elég erős! Ráadásul a hőm is szórakozik velem! Ezt nézzétek:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/0 ... 52800_.png

Ki érti ezt??? Hiszen eddig meg mindig alacsony volt a hőm!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Aztán ugye elkezdtem szedni a Barátcserje kapszulát is meg iszok gyógyteát és a barátcserjétől vagy a Clostitól nem tudom, olyan rossz volt a gyomrom pár napig, hogy szinte elig tudtam enni, állandóan puffadtnak éreztem magam és hányingerem volt.

Én nemrég hagytam abba a fogyókúrát, amivel 6.5 kilótól szabadultam meg, de most lehet hogy rám is rámfér újra a diéta. na nem azért mert visszajött a felesleg, hanem mert jobb lenne még lejjebb tornázni a súlyomat. És nem is beszélek akkor a mozgásról, csak 1 a bibi: én legjobban futás + diétával tudok fogyni, most viszont a bal térdem nagyon fáj! Mi lesz így???? :roll:

Kép
oriandy

Andy!

Lehet hogy túl sokfélét szedsz,nem?
Lehet a clostytól is,bár nekem inkább kevesebb lett tőle.
Bizti jó vastag votl a nyálkahártya ha ilyen erős!Esetleg hívd fel a dokit ha nem akarna elmúlni!
Szerintem tarts 1-2 nap szünetet ezekből a szerekből,aztán majd szeded megint!

Amúgy vki mondta h talán a málnalevelet itta,és attól erősebb lett neki...lehet rád is így hat vmi!!

annus11

Annus!
Nem tudom, mi okozza, de az biztos, hogy a diko Uh-al jó vastag nyh-át látott, így gondolom talán most az válik el és ezért ennyire erős. Mostanra talább kicsit alábbhagyott, de ha nem, akkor mindenképp elmegyek hozzá!
A Clostiból este veszem be az utolsót, viszont a barátcserjét és a teát szedem tovább, mert most már a hőm is lassan rendeződni látszik, talán ezekkel együtt a ciklusom is és jöhet a babó!!
Te hogy állsz???

Kép
oriandy

oriandy,
A clostitól nekem is csak 2-3 napig tartott, mert vékonyítja a nyálkahártyát. Szerintem valamire felkészült a szervezeted, és valamiért nem lett belőle semmi. Akkor szokott ennyire megvastagodni a nyálkahártya. :(
Igaza van Annusnak, szerintem se szedj most semmit, és ha nem múlik menj dokihoz, mert 6 napig erősen menstruálni, az nem épp normális.
Milyen diétát szoktál csinálni?

Gabi, merre vagy?
gmelcsi1

Andy!

Hát én ott járok hogy épp itthon ülök :lol: Pár napja újra fájdogál a petefészkem....mintha megint peteérésemlenne vagy mi.Hőt nem mérek,nagyon szedni sem szedek semmit.kivéve a lecitint és a palástfű teát.Majd 27én nem kéne megjönnie,de vhogy úgy érzem h megfog!Amúgy nincs semmi egyéb :lol:

annus11

Annus, ez ismerős. Én is hasonlót éreztem ebben a ciklusban. :shock: Mármint a dupla fájdogálást.

Valaki tud valamit IR-diétáról?

Andy, remélem lassal rendeződik a ciklusod. Szerintem is a vastag mnyh-a miatt ilyen hosszú. És most alaposan kitisztulsz, és jöhet a babó!

Kép
Kép
tessza76

Sziasztok

Neharagudjatok hogy ennyi ideig nem voltam, de túl beleéltem magam megint, és kicsit nehezebben dolgoztam fel hogy megint nem siokerült. Ma reggel megjött.

gmelcsi örülök hogy jelentkeztél, igen, emlékszem rád. Drukkolok hogy a vérvételi eredményed jó legyen és hamar babásodj te is.

Én a málnalevélteát mikor ittam volt ilyen erős vérzésem, closty mellett, aztán abbahagytam és el is mult. Utána már csak a cickafarkot ittam, és azóta teljesen normális 5 napig tartó vérzés van, ebből az első kettő erősebb, utána már csak nagyon kevés van.

misszike sajnálom a vetélést, én is nagyon áttudom érezni hogy mit érzel, de fel a fejjel és hamarosan te is próbálkozhatsz újra.

Én egy kicsit szomorú vagyok, mert ha nem vetélek el akkkor kb mostanában szülnék, augusztus 5-re voltam kiírva:(

Mi most elmegyünk 2 hétre nyaralni, nem tudom leszek e igaz viszünk laptopot, de nem tudom bejelentkezek e a netre.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

annus majd légyszi javítsd a táblázatot, hogy ez a ciklus már spontán lesz, nem szedek clostyt. Köszi.

Kép

gabi1

Gabi!

Jó hogy jelentkeztél!!!Azért remélem nem adod fel!!!Táblit javítom!
Jó nyaralást nektek!!!Legalább kicsit eltereled a gondolatokat!!Pihizzetek jó sokat,már amennyire lehetséges 3 gyerek mellett :wink: :lol:

annus11

Sziasztok!
Gabi1:köszi! Mi újság van veled? Puszi!
misszike

Annus hétfőn megyünk 1 hétre a gyerekekkel Balatonföldvárra szállodába, Így azért valamennyire tudok pihizni mert főzni nem kell, majd fekszünk a medencénél, meg sétálgatunk kirándulunk, viszem a keresztfiam is meg a testvérét is. Aztán 29-én haza hozzuk a gyerekeket és megyünk is vissza apával ketten 5 napra, akkor lesz a másik pihi, amikor totál kitudok egy kicsit kapcsolódni. Feladni nem fogom, de megpróbálom sokkal lazábbra fogni magam, remélem sikerül. Viszont az lh teszten és a hőmérőzésen gondolkozom, mivel ez az első spontán hónapom kiváncsi vagyok hogy alakul.

misszike köszi, hát amint leírtam az előbb úgy vagyok, kicsit szomorkásan, kicsit depisen, de ez csak a menszi miatt van, holnapra már túl leszek rajta.

Kép

gabi1

Gabi:De tök jó lesz nektek! :D Irigykedem ám!Mi sajna nem megyünk a nyáron nyaralni sehova! :cry:

Szerintetek mitől lehet az,hogy a 6.cn-en vagyok még holnap veszem be az utolsó szem clostikat,és mától olyan a nyákom,-vagy folyás vagy mi-mint amikor peteérés van,olyan tojcsis.Ez lehetséges szerintetek,hogy ilyen hamar ilyen jó nyákom legyen. :roll: (Na,ezt jó hülyén fogalmaztam meg! :oops: )

Ja,és az erős vérzés az azt jelenti,hogy vastag a nyálkahártya?Vagy az,ha sok napig,nagyon vérzel?Mert nekem is 2 napig kurva erős,utána meg még 3 nap nagyon minimális van!

Kép

Kép
syl100

Jó estét lányok!
Megjöttünk az első uh-ról. Annyira jó volt, bár egy kicsit csalódott voltam, mert még nagyon pindur a mi kicsikénk. Még csak 4-5 hetes lehet. Valószínű, mivel nekem hosszabb szokott lenni a ciklusom a normálnál általában 5-9 nappal, ezért később volt pém is, így nagyon picuri még a baba. Szívhang még nem volt, de olyan jó volt látni. A doki azt mondta, hogy jó helyen van, jól van. Vigyázzak magamra, meló után sokat pihenjek és ha valami van, akkor hívjam. Következő uh augusztus 7-én.
A férjem is bejött a vizsgálatra és úgy örültünk neki.
Jó éjt mindenkinek.

KépKép
csige-bige

Csige-bige:Örülök,hogy minden rendben van a picivel! :D :D :D
Meddig fogsz dolgozni?Nem akart kiírni táppénzre?

Kép

Kép
syl100

Gabi!

jaj ez nagyon jól hangzik!!!Én a helyedben meggondolnám a hőmérőzést és az lht.....Pont azért mert ugyse otthon leszel,a pihire kéne koncentrálni!És lehet pont emiatt összejöhetne,mert nem fogod tudni,max érzed majd h mikor van a péd!Szóval én a helyedben NEM CSINÁLNÉK SEMMIT!!!Sokkal jobb így hogy nem mérem!!!Ebben a hónapban 2szer megmértem,de nem kellett volna akkor se.Egyszer h télleg felment e a peteérés után.Aztán meg ma reggel...de ma csak 36.9 volt,kicsit le is törtem mert 37 ill a felett szokott lenni.Aztán rájöttem h hülye vagyok :lol: :lol: És többet elő nem veszem a hőmérőt!!!

annus11

Csige-bige!

Örülök hogy minden rendben van!!Szedsz amúgy vmit?Vagy nem tartja indokoltnak a doki?Ha jól emlékszem nálad is voltak gondok a hormonokkal,nem?
Bocs ha már írtad :oops:

annus11

Sziasztok. Egyenlőre azt mondta a doki, hogy dolgozhatok és az utazás sem ár a babának, de nagyon vigyázzak magamra. Ha hazaérek, akkor semmi munka, szigorú pihenés. Dőljek el és nézzek tv-t vagy olvassak.
Nem mondott semmit Annus. Azt mondta, hogy minden ok. Persze emellett azért szedem a Gravidát napi egy szemet és reggel-délben egy magne b6-ot. Azt mondta, ha bármi van, akkor azonnal hívjam.
Egyébként igen, a gyógyszer miatt felborult a hormonháztartásom, de a clostit csak két hónapig szedtem. Úgy tűnik, hogy eredményes volt :lol:

KépKép
csige-bige

Sziasztok!

Csige-bige, gratulálok a babóhoz. Aztán augusztusban majd megnézitek, hogy dobog a kicsi szive. Vigyázz magatokra! Magne B6-ot minek kell szedned? Nekem anno a doki azt arra javasolta, ha begyörcsölnék.

Gabi, teljesen megértünk, hogy időnként elege van az embernek, de mindig szívesen várunk. És pont akkor, ha depis az ember, jó vidám társaságba kerülni, hátha kizökkent. Nekem sem sikerült ez a hónap, de ma reggel már a neveken gondolkodtam. Nem adom fel! A következő sikerülni fog! Én sem javaslom a hőmérőt. Az LH-t viszont én is fogom használni a köv. ciklusban.

Sly, az erős vérzés és a vastag mnyh-a összefüggése csak annyi, hogy ha sok anyag gyülemlik fel egy ciklus alatt, akkor természetes, hogy sok is fog távozni, hiszen mindnek kell.

Annus, remélem jól elrejtetted azt a fránya hőmérőt. Ne stresszelj! Ott lesz az a babó! Egyébként döntöttem, bekerülnék én is a táblába. Tessza, 32 év, 2006.01 óta dolgozunk az baba-projekten, várható menzi 07.20. 30-35 napos ciklus, nincs gyerkőc, 4. clostis hónap, egyben az utolsó is. És ebben a hónapban termékenységi teát iszom.

Kép
Kép
tessza76

Halihó!

Csige-bige!
Nagyon örülök, hogy a babóval minden rendben van, de most még tényleg nagyon vigyázz magadra!!!!! Pihizz sokat!!!!

Nekem a mensim végre alábbhagyott. Mára már szinte alig van és tegnap is kevesebb volt, mint elötte.
Már csak a teát iszom és a barátcserjét szedem (a Clostit tegnap vettem be utoljára), kíváncsi leszek, ez a ciklusom hogy alakul, de most még a hőm is egész jó!

Kép
oriandy

Sziasztok!

Gabi!
Tökre megértem, hogy szeretnél kikapcsolni....jó nyaralást nektek!!!! És esőmentes időt leginkább!!!! Kiránduljatok sokat és pihenjetek!!!!!

Csige-bige!

Gratu babóhoz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Köszönöm lányok. Előszőr azt mondta az asszisztensnő, hogy b6-ot vegyek be a hányingerre reggelente. Viszont hét elején egyik nap egész délután fájt a hasam. Ekkor vettem be magne b6-ot mivel az izomlazító. Reggel meg délben veszek be egyet. Azt mondta a doki, hogy a hasfájás normális az első 12 hétben, mivel tágul a méh és a méhszallagok. Szóval most ezt szedegetem és már kértem ki egy-egy nap szabikat, hogy megnyújtsam a hétvégéket, hogy tudjak pihenni. Szeretnék az első 12 hétben minél többet pihenni és mivel egész hétre egyenlőre nem tudok elmenni, így csak egy-egy napokat veszek ki. A semminél többet ér.

KépKép
csige-bige

Sziasztok

Jövök-jövök, úgy se bírnám ki, és ma már jobb hangulatom van valamennyivel. Kaptam ma egy nagyon jó hírt. Van egy kedves barinőm, akivel egyszerre lettünk babásak szinte, 7 hét volt köztünk. És sajnos egyszerre vetéltünk el 7 nap különbséggel. Csak ő 14 hetes volt akkor. ÉS ma reggel mondta hogy végre újra sikerült neki, ma reggel pozitív lett a tesztje. Egyébként még a menszink is egyszerre szokott lenni. Úgy hogymost belőle merítek erőt, és remélem hogy következő hónapban követem őt.

És azt hiszem hallgatok rátok, és nem tesztelek, nem hőmérőzök, nem is viszek magammal, nehogy kisértésbe essek. Egyébként neki is úgy sikerült ebben a hónapban hogy rengeteget dolgoztott nem volt idő arra figyelni mikor van a peteérés, és csak kétszer voltak együtt a 12. napon, és a 17. napon. Úgy hogy ismét igaz az hogy ha nem figyelünk akkor jön össze.

Csige örülök hogy minden rendben van.
Zsuzs köszi, én is remélem hogy jó idő lesz.

Kép

gabi1

Gabi!

Jól teszed!!!!Kövesd csak szépen a barátnőd!!!!

Csige-bige!
Én is szoktam magne B6ot szedni ha nagyon szurkálok!!!

Tessza!
Teszlek a tábliba!!!

annus11

Sziasztok!
Tanácsotokat szeretném kérni. Most azt hisem nem fogok szedni clostit. Amit az Andi írt fogamzás teát, szerintetek azt ihatom? Ártani nem fogok vele az biztos, nem?

Gabi jó nyaralást, lazulj.

Csige-bige vigyázzatok magatokra.
timejka

Timejka!

Szerintem ezt a teakeveréket nyugodtan ihatod!! Ez azért közel sem olyan "erős" mint egy gyógyszer, de mégis jó hatással van a szervezetedre. De főleg a női belső nemi szervekre!!!
Én ajánlom!!!!
Megvan az összeállítás, vagy segítsek???

Kép
oriandy

Andi megvan, hogy hogy kell készíteni, meg inni, de ha szedek esetleg clostit, akkor is lehet inni?
timejka

Timejka!

nem tudom, hogy van-e valami ellenjavalata a teának. Én Closti és barátcserje mellett is iszom. Vagyis már beszedtem a Clostit, gíy maradt a tea + barátcserje. lehet, hogy nekem ettől lett most erősebb a vérzésem, de még ezt is bevállalom, ha ezek után helyreáll a rend odabenn és jön kistesó!! :wink: :lol:

Kép
oriandy

Nem tudom mit csináljak, de gyorsan kell döntenem, mert a teát el kellene kezdenem szedni, nem? Én most annyira ideges vagyok, hogy nem sikerült a baba megint.
timejka

Timejka!

Nem azt írtad hogy nem fogod bevenni a clostyt?Vagy meggondoltad magadat?Szerintem akármikor elkezdheted a teát!Sose késő!Én teát csak peteérés után iszok,de ha gondolod idd úgy elötte,hogy beveszed a clostyt,és csak utána kezded el inni a teát.Tehát pl 3-8.napig closty,8-péig teakeverék ami a ciklus első felére kell,pé után meg a másik fajta teakeverék.

És ne legyél ideges,inkább higy abban hogy ez beválik!Hiszen hinni kell vmiben ami meghozza a sikert!!!!

annus11

Sziasztok csajok,

Nekem leírnátok ezt a teakeveréket légyszives. Pé előttit és utánnit is?

Timejka ne legyél ideges, pár napon nem múlik a tea.
Tudom milyen rossz. Nekem is ha megjön mindig felidegesítem magam, hogy elegem van az egészből. Aztán pár nam múlva másképp gondolom.

Annus, lehet a beágyazódástól fájdogál a hasad. :wink:

Csige-bige, nagy gratula a pici babóhoz, pihenj sokat, és tojni a munkahekyre. :D

Gabi, jó nyaralást és gratula a barátnődnek. Nehéz nem azzal foglakozni, de ha nem viszel semmit magaddal, akkor hátha elterelődik a figyelmed. :D

Kvanda, ha olvasgatsz minket, jelentkezz, hogy mi van veled!!!!!!

Monyo, merre?
gmelcsi1

Andy jóvoltából akkor bemásolom!!!!

"Fogamzás teakeverék"

- barátcserje (kihagyható, ha tabletta formában szedjük)

- citromfű (jóízű)
- kamillavirág (gyulladáscsökkentő)
- körömvirág (gyulladáscsökkentő) egyenlő arányban elkeverve

- kiegészíthető ánizzsal, orbáncfűvel (mindkettő jótékony hatással van a női szervekre)

- cickafarkfű (1.)

- palástfű (2.)

Elkészítés: Mérj ki minden teafűből azonos mennyiséget, mondjuk 30 teáskanálnyit egy mély tálba. A cickafarkfű és a palástfű kivételével keverd jó alaposan össze a teafüveket. Oszd két részre. Az egyik részt a cickafarkkal (ezt kell a ciklus első felében inni), a másikat a palástfűvel (ciklus második felében) keverd össze. Reggelente forrázz le 3dl vízzel 2-3 teáskanálnyi keveréket. 8-10 percig hagyd állni, majd esetleg kevés mézzel ízesítve fogyaszd. Jó tudni, hogy a cukor és a citrom befolyásolják a gyógynövények hatását, így lehetőség szerint érdemes ízesítés nélkül inni.

Alkalmazás: reggelente 1-1 csészével kell inni a ciklus első felében (tehát a menstruáció első napjától kb. 2 hétig), a cickafarkasat, a peteérés után igyuk a palástfüveset.

annus11

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Na ez lesz majd a gyerekszoba egyszer,tegnap végre ezt is kifestettük!Hát elég sz*r képek...de kicsi a szoba és csak ilyet sikerült :roll:

annus11

Annus!
Nagyon jól néz ki :!: :lol: :lol: :lol:
Nálunk a konyha ilyen napsárga és a "gyerekszoba " zöld :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Köszi!

Hát ez ugyan za a sárga,mint amilyen a nappali...de totál másképp mutat!!!

annus11

Annus tök jó a lakás. Azt mondtam, hogy nem clostizok, de mindig azjut az eszembe, hogy mi van ha nem szedem és ez miatt nem sikerült, úgyhogy folytatom. Akkor beveszem a clostit és utána kezdem el inni ezt a teakeveréket.
Köszi Annus!
timejka

Sziasztok lányok. Úgy tűni, hogy ismét csatlakozom hozzátok. Tegnap este bevéreztem és bementem a dokimhoz a kórházba. Megállapította, hogy elment a baba. Ma este műtenek és holnap reggel jöhetek haza. Úgy tűnik, hogy mégis csak sok volt a munka és az utazás együtt. Hétfőtől lettem volna táppénzen, de már túl késő volt. Most is is pihenni fogunk, várunk két-három hónapot és próbálkozunk tovább. Remélem hamarosan sikerülni fog, hátha az enyhívi a fájdalmat. Hát most már tudom, hogy milyen érzés, pocsék. A tetejében magamat okolom, mert nem írattam ki magam táppénzre időben. Remélem sikerül mindent helyretenni a lelkemben.
csige-bige

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?