Új privát üzeneted érkezett!

Na tehát csomag:

-Vichy naptej 50 faktoros + ajándék gyorsregeneráló balzsam, ha leégne
-Smecta por hasmenésre, 20 db-os
-sebfertőtlenítő( ez lehet Betadinos oldat, alkohos vagy Bepanten plus...én az utóbbit vettem )
-Germicid-C kúp ( a gyógyszerész szerint még mindig ez a legjobb láz ellen...de van itthon Nurofen is )
-Normaflor
-csípésre orvos álltal felírt "rázós kenőcs"
-szúnyog és kullancsrisztó ( Vape )- csak a krém állagú, fújós nem ajánlott ilyen piciknél )
-kötszer, sebtapasz
-Phantenol, égésre-leégésre

Na röviden ennyi...

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi,
Köszi szépen a listát. :lol: :lol:

1-2 mai kép. :lol: :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

1 éve..

[quote]B írta:íbi baba (Bíborka Izabella) 3260 g-mal és 54 cm-rel megszületett ma 14:50-kor!

BIBI: Nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk Bibinek!!! Jó ünneplést Nektek!

Kép

BAMBIKA: Hogy vagytok? Gyerkőcök bírják a meleget?
CHRISSYY: Majd ha lesz időd, raksz fel friss képet Martinról? Mentek idén is a Balatonhoz?
CHRISTELL: Utólag is Boldog 13. hófordulót Klárikának!
GYABLONKA: Nagyon édes Beni! Biztos nagyon jól fogja magát érezni a nyaraláson. Mikor indultok pontosan?
HENI: Ti beadattátok a kullancs ellenit? Alexi megmarad még a babakocsiban?
JAIMEE: Megkaptuk az oltásokat, de nem tudok adatokat mondani. Ha meglátja a doki nénit Bence, rögtön sír, így nem tudták megmérni. Kb. 10,5 kg és 84cm lehet..
JUDY: Sajnálom pirit, viszont gratulálok a jó eredményhez! Korábban kérdeztem, de nem láttam a választ.. Kislányra gyúrtok most is? Kis drágaság Barbi! :lol: Dani nagyon ügyes volt a ki-mit-tudon. Látni, hogy kicsit zavarban volt :wink: Mióta jár gitározni? Ő választotta? Bazsi is játszik valamilyen hahgszeren?
MIRCI: 4 nap késéssel, de utólag is nagyon boldog 1. házassági évfordulót kívánok Nektek! Remélem, jól vagytok! Kistesó sokat mocorog? Mi volt a 18 hetes genetikai UH-n? Kisfiú vagy kislány?
NIKI: Dániel, Dávid sem tetszik apcinak? Te is rég raktál már képet Domiról!
OLIK: Hogy vagytok? Apukád jobban van már?
SIRKICI: Jól sikerült az esküvő? Niki meddig bírta? Műtermi képeket megmutatod? Jó ünneplést a hétvégére is! Majd gyere a sok-sok képpel! Nagyon helyes a közös kép! Egyre vékonyabb vagy! Szerintem a cicafej forma kivehető. Miket kapott végül Niki?
Vendég

Jó reggelt,

Bibi,
CSIRIBÉBINEK BOLDOG 1 SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!
Betsy,
Bár levetted a vonalzót, de ha jól tudom akkor ma van a házassági évfordulótok.
SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK EZEN A SZÉP NAPON ÉS MÉG RENGETEG EGYÜTT TÖLTÖTT BOLDOG ÉVEKET!!!

Danika szeptemberben kezdte a gitározást és ő maga választotta. Nagyon szereti és nagyon muzikális gyerek, ezt tőlem örökölte,én is nagyon sokáig énekeltem énekkarban. :lol: :lol: Bazsi sajna nem csinál semmit, ő olyan típusú, hogy nem szereti a felhajtást és a közösségi dolgokat. Én meg nem erőltetem, nem lenne értelme.Imád pecázni, focizni. :lol: :lol: Dani ezzel szemben egy minden lében kanál gyerek, néptáncol is, pont ma lesz este nekik egy Gála ahol fellépnek a néptánc csoporttal.
Négyeske neme teljesen mindegy, de azért megpróbálunk pé előtt együtt lenni. :lol: :lol: Már csak a nemek aránya miatt.
:lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Betsy: Nagyon boldog házassági évfordulót nektek!

Bíbi nagylánynak nagyon boldog első születésnapot!!! Kép
jaimee1

Bibi,
BIBORKÁNAK NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT KIVÁNUNK!!!

Betsy,
NAGYON BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT!!!

Most többre nincs időm, majd még jövök!
sirkici

Kedvesek vagytok csajok, köszönjük szépen!

Betsy,
Boldog évfordulót Nektek!
Vendég

JUDY, JAIMEE, SIRKICI, BIBI: Köszi Nektek! :)
JUDY: Én is énekeltem kórusban, hegedűltem, sőt néptáncoltam is.. Majd a ma esti Gálát is rakd fel, jó fellépést Nekik!
Vendég

Csiribébi:

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Sziasztok!

judy: gratulálok a jó hormoneredményekhez!! Hajrá 4. babó!!:)

Betsy: a mi dokink 2 éves kor alatt nem adja be a kullancs ellenit....Szerinte nagyon sok oltás volt eddig, az immunrendszere is fokozatosan érik, kell egy kicsit várni vele... A babakocsiban nagy ritkán van el....Alexi sosem szerette a babakocsikat, de még a tartozékait sem (mózes, hordozó)..

GYabi: gyógyszerárakat ne is említsd! Egy vagyont lehet elkölteni.....Én a naptej árakon szoktam hüledezni...Anno Bioderma 50-es spray-t vettem (nagyobb kiszerelés) 7500.-:((((( De tény, hogy nagyon sokáig elég...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jaimee mami: itt vagyok, csak néha olvasó üzemmódban! Egyszerűen mindig akad valami....Hétfőn lesz rákszűrés eredmény, + kaptam egy kis progi pótló tabit (10 napig kell szednem)...Ennyi történt mostanság:) nálatok mi újság?

Heni

Kép
Kép
csheni26

Bíborka Izabellának boldog első születésnapot kívánok!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Huhhh, csajok, én el vagyok veszve, alig van időm, de olvasni mindennap betérek és mégegyszer köszi a köszöntőket.

Bandita pucér képe a laptetőn mindig megmosolyogtat, írtó édes!

Jaimmemami: érdekes volt ez a hányás-intelligencia kérdés, ha ezt tudtam volna, nem csak azzal vigasztaltam volna két hányás közepette magam, hogy legalább erős a magzat, de okos is :lol:

Elnézem Barbika házát, hát úgy tűnik, nekünk is a sátor volt a legnagyobb, legsikerültebb ötletünk szülinapra, bár a medencét még nem próbáltuk ki ( vízzel, csak 100 labdával :lol: ).

Sirkici szépek voltatok a szülinapon, bejött a csajszinak a járgány?

Többieknek is pussz, most hirtelen ennyire tellett :oops:
Vendég

Mindenkinek köszönjük a dicséreteket, stb.!

Gyabi,
nagyon jók a képek, a cipőevős meg a purcis is állati! :lol:
De jó is lesz nektek hamarosan... :lol:

Judy,
örülök, hogy jók lettek a hormoneredményeid, akkor mostmár hajrá kistesó project! :lol:
Szépek a képek, látom Barbika is számitógépezik már... :wink: :lol:
Nagyon ügyes volt Danika! :D Én is néptáncoltam valaha!

Betsy,
az esküvő a vártnál is jobban sikerült, Niki negyed egyig birta, akkor aludt el kint apával a babakocsiban, mindenféle sirás nélkül, mulatott, még a zenészekhez is majdnem felment, már lépett fel a pódiumra, mindenki majd meg zabálta, hozta a formáját, de miután már elaludt fél óra múlva felébredt, onnan már sirt, úgyhogy hazajöttünk, hazafelé megint elaludt az autóban, majd otthon megint felébredt, és már csak a cici tudta megnyugtatni, aztán már szerencsére otthon aludt rendesen reggel fél tizig. Délután is pont akkor aludt, amikor az esküvő volt, igy arról lemaradtam, azt egy kicsit sajnálom, meg este a menyecske táncról, ilyesmi, szóval a lényegről, de majd megnézem a videót. De összességében nagyon jól telt a lagzi!
Műtermi képeket tegnap csináltunk, mert apa azt mondta, hogy muszály a tortával fényképezni, igy még azok nincsenek készen, de amint meglesznek felrakom.
Most anyuéktól irok, úgyhogy majd holnap rakok fel a tegnapi buliról is képeket otthonról.
Niki rengeteg ruhát kapott, bár azokat mind olyanoktól, akiknek nincs gyerekük, akiknek van, azok mind játékot, vagy valami tárgyat hoztak a ruha mellé. Kapott bilit is, azon felül Fisher-Price zsiráfot, akkor olyan ugráló csacsit, majd felteszem képen, a motrot, azt nagyon élvezi (az én derekam meg lábam már nem annyira :lol: ), könyvet, meg még elvileg medencét fog kapni ma, még valakik nem értek rá tegnap, igy ma este jönnek, és ők medencét igérnek. Nem sok játék van, de azok mind nagyobb dolgok, jók is, meg majd még mi nézünk neki valamit holnap.

Bibi,
járgány amint irtam is Betsynek nagyon bejött, úgyhogy megérte, minden megérte amit kapott, mindennel játszott már! Képeket tegyél fel te is!!!

Na mostmár regényt irtam, úgyhogy megyek is!
sirkici

Visszaolvasnom nincs mit, igy akkor gyorsan felteszem a szombati képeket:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
sirkici

Sirki: Ugyanilyen lovacskánk van! :lol: :lol: :lol: :lol:

Látom, ez is jó buli volt! Micsoda torta!! Niki nagyon édi! KÉpzeld, végre Réka is megtűri a hajgumit a hajában. :lol:

Bíbi: Igen, a sátor tökjó ajándék, mi is vettünk volna, de nincs hová tenni. Fotók????

Heni: Megvan a rákszűrés eredménye? MInden oké? Azért aktívak vagytok ebben a hónapban is, ugye?

No ennyire tellett...Írjatok!
jaimee1

Hali!

Niki: nagyon jók a képek! Rettentő cuki "Szemetek fénye" abban a kis lila ruhácskában!!Te mennyire vékony vagy! :shock:

Jaimee mami: köszi az érdeklődést! Rákszűrés szerencsére P1, még szedem a progi tabit (bár annyira nem vagyok híve a hormonoknak - csak kibírom most már a maradék 2 napot). Nagyon aktívak nem voltunk.... :lol: Ha élesben fogunk próbálkozni, akkor lánykára szeretnénk gyúrni...Szerintem ebben a hónapban nem lesz bébi... Most az a legújabb tervem, hogy aug végéig erősen méregtelenítek és utána újult erővel jöhet a projekt... :lol: Hallottál már a mikroalgás cuccokról? Nálatok mi újság?Amint látom most van a középidő... :P

Pussz

Heni

Kép
Kép
csheni26

Minden gyerkőcnek nagyon boldog gyereknapot kívánok!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

De széééépek! Éljenek a gyerekek!
Vendég

...
Vendég

Halihóóóó!

Na, megint kavarom a szezont a fazonnal. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Betsy: Megint nagyot alkottál, köszönjük a táblit!
Hogy vagytok? Felvették Bencét a bölcsibe? Van már hír erről? Január körül kezdene kb. ugye? Gyermeknap hogy telt? Volt állatkert? Nálunk pocsék volt az idő, csak sétáltunk...

Bambika: Gergőnek nagyon boldog hófordulóóóót!

Bíbi: Hogy vagytok? Bíbi száguldozik már a kégliben? :lol:

Niki: Hogy vagytok? Már a 28. hétben vagy!!! Eldöntöttétek már a picúr nevét?

Heni: P1? Az szuperjó! Ugyanaz a dokid, aki Alexivel volt? Drukkdrukk ehhez a ciklushoz! Nem kell sok hancúr egy babához. :wink:

Sirkici: Te is ritkábban jössz mostanában. Mi újság felétek? Nagyon szép a vonalzód!!

Mirci: Lehet már tudni, hogy hugi vagy öcsi érkezik???
Gyabi: Nyaralás megvolt? Remélem, semmi nem kellett a kis gyógyszertári csomagból.

Régóta eltűntek írjanak ám!!!! Akik régesrégen nem írtak, pl. Krisztinka, Betty, Babszi, Arikon..... és a többi ősfórumosok....akik esetleg még bebenéznek ide.....FÜSTJELET! Úgy örülnénk pár sornak.
jaimee1

Hát, ha már így hiányoltál jaimee, akkor idemerészkedek.
Kép

valójában semmi újról nem tudok beszámolni.
nincs csodababánk egyenlőre és sajnos rossz híreket is kaptunk, mert kiderült (így 3,5 év után), h apa ellenanyagot termel, vagyis immun pozitivitást mutat a kiskatona tesztje.
de mégis úgy döntöttünk, h belevágunk a köv. inszembe, bár előtte még egy csomó vizsgálat vár ránk újra, mert túl sok szünetet tartottunk és "elévültek" a hormon vv-ek és spermatesztek.

egyébként nagyon jól vagyunk, baba híján kiskutyával bővült a család, így immár négyen vagyunk :oops: :roll: boldogok (remélem, a kuttyok is ezt mondanák)

babszika

Sziasztok! Én is idemerészkedek akkor már Babszi mellé.... :oops: :lol:

Köszike a hiányolást!
Itt lakom egy pár sorral fejjebb, :lol: és mindig olvaslak benneteket.
Sajna még mindig nem tudok jönni ide hozzátok, de nyár végén lesz beültim, és akkor már talán én is bepocakosodom....hááát, már rámférne... :lol:

Sok puszika nektek!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

sziasztok,

Elveszett bárányka jelentkezik.

Megvagyunk, rajta a babócán. :lol: :lol: 2 hét múlva kiderül. :lol: :lol:
Csütörtökön vv-re megyek, progiszintet néznek.

Heni,
Gratula a P1-eshez. Ilyen csak szűzlányoknak van. :wink: :wink: Szuper. :lol: :lol:
Betsy,
Hihetetlen, hogy mennyire ügyes vagy. Nagyon szupi a tabló. :lol: :lol: Hogy vagytok?? :lol: :lol:
Sirkici,
nagyon jók a képek. Csinik vagytok.És milyen vékony. :wink: :wink: Irigy-irigy. :lol: :lol: :lol:
Babszika, Betty,
Én is mindig olvasgatlak bennetekt. Napra kész vagyok belőletek, és a háttérből drukkolok nektek. :lol: :lol:

Lányok,
Már ugyan kérdeztem, de válasz nem jött. Tud valaki valamit Nóriról, mert kireggelt a babanetről. :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

judy!
köszi, h figyelgetsz!!!!! jólesik!
nóriról csak annyit, h sztem iwiwen írj neki. :wink:

babszika

Sziasztok!

Jaimee:

Köszönjük szépen jól vagyunk!
Hááááttt.... :oops: nevünk még mindíg nincs, eléggé elszomorít, hogy nem találunk nevet, na de nem rajtam múlik, én minden nap keresgélek, de a férjem .... :evil:
Megőrülök Tőle!!!!
Mindenre van valami megjegyzése, sosem tetszik Neki semmi.
Persze Ő egyet sem tud mondani....

Még csak 27. hét! :D
Meg volt a vércukor terhelés, bár az eredményt még nem tudom, de éhgyomorra 4.8 volt.
Csak nem lesz gond.

Na és, hogy áll Nállatok a baba project???

Heni???

Tesség belehúzni!!!!

a valaki tud szép és különleges fiú neveket írja meg, ha nem nagy gond. :roll:

Puszi

Kép
Kép
sz.niki

Köszi Judy, nagyon ari vagy! :wink:
Esetleg Andiról tudtok valamit?

MINDENKI: GYÖNYÖRŰEK A GYEREKEK!!!

Niki, nekem a Klaudiusz név tetszik nagyon. Szerintem különleges, és szép is. :)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Andiról? naná!
23+2 és jól van a kisfia is!
szépen kerekedik

babszika

Betty,
Igen, Andi jól van és kisfia lesz. Mindig olvasom a szeptemberi topic-ban. :lol: :lol:
Sajnálom hülye pirit, bár gondolom ez így 30 hónap után már nem vigasztal. :oops: :oops: Biztos vagyok benne, hogy a lombik program elsőre sikerül(ha belevágtok)Lsd Pandácska, elsőre összejött Dóri baba. :lol: :lol:
Niki,
Még van egy kis időtök nevet találni. :lol: :lol: Na, nem sok. Nálunk az Ádám a nyerő, és tuti kisfiú lesz, márha összejön. :lol: :lol:

Barbika ma kapja a 15 hós oltást, remélem gond nélkül. :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Köszi Babszi, és Judy az infót.
Megtaláltam! :wink:

Én is a lombikban bízom. Bárcsak már ott tartanánk.

betty615

Helló mindenki!!!!

Örülök az elveszett báránykák jelentkezésének...hajrá-hajrá továbbra is drukkhegyek ezerrel!

Babszi: "kutyagyerekeket" már párszor megcsodáltam, nagyon édesek!

Jaimee: 12-én indulunk, 6-7-körül délután, másnap reggelre leszünk ott. Már kezdem a pakolást, de nem tudom hová fogk ennyi mindent berakni....

Múlthéten teraszt burkoltunk, azért nem jöttem...csempevágás-fugázás...de nagyon tuti lett, majd fotózok!

Na mára ennyi...pusssssssssssszancs mindenkinek!

Kép
Kép
gyablonka

Betty, Babszi: Örülök, hogy jelentkeztetek! Máskor is!!! És nem eltűnni ám, ejnyebejnye!!!

Babszi: Ez az ellenanyag termelés nem hangzik túl jól...viszont inszemnél ennek nincs jelentősége, szóval simán sikerülhet, nem? Mit vizsgálnak? Hormonokat?

Kuttyokhoz gratula!

Betty: Hol lesz a lombik? Hátha előtte befigyel spontánka. ++++

Judy: Hogy viselte Barbi a 15 hósat? Nálatok is a rendelőben kell maradni az oltás után fél órával?

Nálunk is Ádám a favorit fiú név. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gyabi: Aznap leszünk 1,5 évesek, tuti jó időpont az indulásra. 8) 8) 8) Dejóóóóóóóóóóólesz nektek!!!

Heni: ++++++++++++++++++++++++++++

Niki: Nem semmi urad van. Egyébként az enyémnek sem volt ötlete, csak vétójoga. :roll: :roll: :roll: :roll: nem lesz Anonimus az a gyerek!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
jaimee1

Sziasztok!

Gyabi!
Köszi a dícséretet, de amilyen édibogyók, olyan rosszak is :lol:
(Borsón állandóan lehet röhögni, mert a leghülyébb pózokban szeret aludni)
Én meg még mindig a Te nagyfiad szoktam csodálni! :wink:

jaimee!
én már jó ideje nem írtam a fórumra, mert eléggé depresszív voltam.... hisz látod, ti már a 2. babára készültök, nálunk meg egyre csak gyűlnek a felhők (bár tudom, felettük mindig kék az ég)
de most már megint vagyok. holnap megyünk spermatesztre, nekem meg 3. napi hormonprofilt csinálnak - egyenlőre
és ha eltűnnék, lehet ám követni.... a blogomban :wink:

babszika

Babszi, drukk a spermateszthez holnap, és hogy a hormonlaborod jó legyen++++++++++++++++++++++++

Jaime, Pécsre megyek majd lombikra.
Az időpont még nem tiszta, de tudni fogjátok, mert előtte jövök kuncsorogni jóóó sok plussz enerdzsiért.. :lol: :lol:

betty615

Sziasztok!
Sziasztok!

Hát akkor az eltűntek közül én is jelentkezem. Jól esik, hogy gondoltok még rám.

Mostanában babanet közelben nem is jártam. Nincs semmi baj, egyszerűen a fontossági sorrendben kicsit hátraszorult a netezés.

Nálunk is kisfiú lesz ketteske (hiába csináltam lányos vonalzót, ki is kell cseréljem). Hát úgy tűnik én is fiús anyuka maradok. De nem bánom cseppet sem, mert annyira édesek tudnak lenni......Mi is bajban vagyunk a nevekkel. Nálam a Balázs, Ádám, Gergő a favorit, viszont a páromnak egyik sem tetszik. Nekem meg az Ő javaslatai nem jönnek be. Egyenlőre Zsombornál tartunk de ez amolyan megalkuvás mindkettőnk részéről.......szóval nehéz ügy.....

Amúgy kis családunk jól van, Bálint édes, aranyos, vidám, nagyon nyugodt kisfiú. Az éjszakák is helyrejöttek úgy ahogy. Önállóan jön megy, kúszik a lakásban, csak bírjam a szemem rajta tartani. Így a második pocaklakóval már kevesebb időm van foglalkozni. Néha el is felejtem, hogy terhes vagyok, de ilyenkor emlékeztet rá a kis huncut egy két jól irányzott rúgással.

Anyukám két hét múlva nyugdíjba megy, és utána sokat lesz nálunk, akkor vissza tudok térni közétek. Addig már nem ígérek semmit.

Bocsánat de csak ezt az oldalt tudtam visszaolvasni. Nagyon klassz a gyereknapos tabló.

pusza mindenkinek

Kép
Kép
mirci74

Mirci,
De jó, hogy jöttél. Én teljesen megértelek, hogy nem igen van időd. Sajna én is csak egy-két hozzászólást tudok írni. Mi lesz majd 4 gyerekkel.Nagyon megy az idő, már 22 hetes vagy, hihetetlen. Nevek nagyon szépek, Balázs, Ádám és Gergő mindegyik nyerő. :lol: :lol: :lol: Pocidat nem akarod megmutizni?? :lol: :lol: :lol:
Babszika,
Drukkolok a mai spermateszthez. Ha tudsz majd ide is gyere az eredményekkel. :lol: :lol:
Jaimee,
Nagyon szarul viselte az oltást Barbika. Rettenetesen üvöltött, alig tudtuk lefogni. Már akkor sírt amikor meglátta a dokit. :oops: :oops:
Elküldte az ortopédiára is mert nagyon görbék a lábai, meg vérvételre is a kálcium szintje miatt. Újra el kezdett kezdenünk a D-vitamint is. Hát remélem nem lesz semmi gond. :oops: :oops:
Görbédet nem akarof megmutizni????Akár priviben is, ha nem akarod nyilvánosan. :lol: :lol:
Gyabi,
Biztos írtad már csak szerintem én elfelejtettem(már arra sem emlékszem mi volt tegnap, vén szenilis :lol: :lol: :lol: )hova mentek pihizni?? :lol: :lol:
Betty,
A lombik tuti sikerülni fog. Láttam a görbédet és szerintem téged nagyon jól lehet stimuzni, így biztos vagyok benne, hogy tényleg elsőre összejön. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

...
Vendég

Én is mindig kapkodok a hsz-ekkel.... :roll: :roll:

Hali!

Betsy, el vagy veszve. Széthúztátok a netet otthon?

Judy: Ez itt a görbuszom, nem titok. :lol:http://www.fertilityfriend.com/ttc/char ... 1244188454

D vitamint? A vigantol nem elég?
Keresztlányomnak volt görbe lábacskája, neki a terpesz pelenkától, de semmi nyoma. Barbinak is biztos elmúlik majd.

Heni: +++++++ ??

Babszi: +++++++++++++

Mirci: Örülök, hogy benéztél!

Bíbi: Azt tudod, hogy egy ideig nem szabad levágni a füvet, ugyi? És ha ki is nő, muszáj vegyszerrel gyomot írtani, vakondokot elhajtani különben tré lesz az egész? Ugye tudod? :lol: :lol: :lol: :lol:

Írok majd privit!

Na ébresztem a lyányt, téli álmot alszik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.06.05 09:04-kor.
jaimee1

http://www.fertilityfriend.com/ttc/char ... 1244188454

ÉÉÉÉs újra....

....ami érdekes, hogy a pét a + lh teszt napjára tette... háááát nemtom.....mindenesetre adtunk neki. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.06.05 09:06-kor.
jaimee1

Én bírom ezt a poppy1-et :lol: :lol: , és nem baj, úgy is értsük :lol:

Örülök az eltűnteknek, pussssz mindenkinek!
Vendég

Jaimee,
Én nem tudom megnyitni a görbédet, illetve rákattintok és nem látok semmit. :oops: :oops: De lehet én vagyok a béna.
Amúgy nekem is valamikor a pozi teszt napjára teszi a pé-t.A lényeg, hogy adtatok az élvezeteknek. :lol: :lol: :lol:

A terpeszpelenkázással az a baj, hogy azt csecsemőknek kell használni, az ilyenkor már nem használ. :cry: :cry: Amúgy januárban mág nem volt "O" lába. Azt mondta a doki, valszegf azért lett ilyen, mert korán elindult és nagy súly nehezedett a lábacskáira. :lol: :lol:
Tegnap mérték 11,08 kg a kis dagadtom. :lol: :lol:

Amúgy Jaimee vagy Poppy mindegy, tudjuk ki vagy. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee,
gratula, hogy Rékacica is megtűri már a hajgumit! :lol: Esetleg kép róla?
Ritkábban jövök, mert alig jut időm leülni a gép elé, Niki mostanában általában csak egyszer alszik naponta, az az idő meg sokszor kevés ahhoz, hogy irjak is, de olvasni minden nap szoktam. Most is azért van időm irni, mert reggel mikor mi keltünk fél 8-kor, Niki is felébredt, és mostanra már elálmosodott, mert később szokott kelni, igy ma egy kicsit felborult az alvása...

Heni,
köszi! És gratula a P1-hez! Látom új ciklusban vagytok, remélem mihamarabb összejön a kistesó! :lol:

Betsy,
nagyon szépek az alkotások! Köszönjük! :lol:

Babszi,
de jó, hogy jelentkeztél! Sajnálom a rossz hireket! :cry: Esetleg maga a lombik? Kuttyokhoz gratula!
Eredmények???

Betty,
drukk a beültihez! Remélem összejön, és csatlakozol hozzánk! :D

Judy,
köszi! :lol: Progieredmény?
Én is hiányolom Nórit! Azért ugye minden rendben van vele/velük? Tudják már a pici nemét?
Barbikával biztos nem lesz semmi gond! A kullancsnak gondolom nem lett következménye, már letelt a 2 hét! Szerencsére!
Andinak is összejött végre? De jó, úgy örülök! Gratula neki!
Szép súlya van Barbikának! Nem is látszik meg rajta a 11 kg! Korán elindult? Mikor kezdett el menni?

Niki,
biztos nem lesz gond a cukorral! Apának hogy hogy nem tetszik egy név sem? Kislányt akart ennyire? Vagy mi a gond? Nekem a favorit fiúneveim a Lénárd és a Lóránt! De Zsolt lett volna, vagy lesz egyszer a fiam, mert apának nem tetszenek ezek a nevek!...

Gyabi,
már nagyon benne vagytok a visszaszámlálásba...
:lol: jaj, de jó is lesz nektek! Terasz képeket azért várjuk, mielőtt még elmentek! :D

Akkor, ha Jaimee-nek és Judy-nak is kisfia lesz, akkor már lesz két Ádámunk! :lol:

Mirci,
gratula a kisfiúhoz! Remélem 2 hét múlva tényleg többet tudsz jönni! Várunk! :D

Bibi,
nagyon elvesztél!!!!!!!!!!!!! Kerestetik!!!!!!!!!!!!!!!!! Azt hiszem még képeket sem tettél fel igazán, vagy csak nekem is nagyon kihagy az agyam? Bár mostanában már igen... :oops: :lol:
Bibi szépen megy már?
sirkici

Én nem találom Andit! Melyik topicban kell pontosan keresni?
sirkici

Sirkici,
Kedden megyek vv-re, eredmény nem tudom mikor lesz. :lol: :lol:
Hála istennek letelt a 2 hét, nem lett semmi következménye a kullancscsípésnek.
Andit a 2009 szeptemberi topicban találos a várandóság alatt. :lol: :lol: Én mindig olvasom, ha már ide nem ír. :lol: :lol:
Barbika 10 és fél hónaposan indult el, január első hetében és ugye február 25-én töltötte az 1 évet. :lol: :lol:
Imádom az Ádám nevet, és most már azt remélem hogy fiú lesz. :lol: :lol: :lol: Ádi lesz a beceneve. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Gyors jelentés, túl vagyok az írásbelin, meg a gyakorlati vizsgán is, már csak a szóbeli van vissza. 13án lesz, utána majd írok bővebben magunkról. Lehet nálunk is sikerült ketteske, mert 2 napja késik. De most a vizsga jobban érdekel, minthogy teszteljek. Martin megy bölcsibe, a szülinapján kezdjük a beszoktatást. Ha sikerül a mostani vizsgám, akkor még egy féléves képzést bevállalok és így mehet bölcsibe is, én is tanulhatok, meg esetleg élvezhetem a pocakosodást.
Majd hozok képeket is, csak lennék már túl a vizsgán.
Sok puszi mindenkinek!!!
Vendég

Judy: Tényleg nem látszik a görbém? :shock: Akkor hogy kell kimenteni, hogy látszon is? :oops: :oops: Mintha először csinálnám.... :roll: :lol:

Dejóóóóó, hogy egészséges kullancsotok volt....ha már volt....:twisted: :twisted:

Chrissyy: Szóbelihez drukk! ++++++++ És a teszthez is! ++++

Heni: Hány napos volt az elmúlt ciklusod? :shock:

Sirki: Bíbi el van foglalva a fűűűűűűűvel. :lol: :lol: :lol: Na nem úúúúgy.... :wink:

Gyabi: Boldog 11. hóferdülőt!
jaimee1

jaimee1

Jaimee,
Belemész a menu/sharing/home page setup-ba, és felül van hogy Your Charting Home Page Web Address:az alatti kódot másold be az aláírásodba.így mindig látszani fog a görbéd.
Ha csak a fenti keresőben lévő címet másolod be, akkor csak a ferty főoldalra jutsz el. :lol: :lol: :lol:
Chrissy,
Drukkolok a teszthez, de ha már 2 napja késik akkor tuti babó van a dologban. Mikor akarsz tesztelni?Én már nagyon kiváncsi vagyok. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

LAPTETŐ!!!!!!!!!!!!!!!Remélem bejön. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Itt vagyok Anyucik!

Olvasó az üzemmód,mert nincs sok időm.A 2009. szeptemberiben is elég ritkán írok :oops:
Hatalmasak a gyerkőcök,és gyönyörűek mind.
Látom beindult a kistesó project.Akinek kell,mennek ehhez is a drukkok.

Nálunk minden okés.Lekopogom,majdnem 37 éves korom ellenére,pont olyan ez a terhességem is,mint 15 évvel ezelőtt Danival volt.Egészen elképesztő. Kicsit tartok a nagy nyári melegtől,de mások is kibírták.Dani pénteken ballag.Nyolcadikos volt,és hatalmas lett.180 cm magas,és jóképű.Már meg is beszéltem vele,hogy legalább 10 évig még nem szeretnék nagymama lenni :lol: :lol: :lol: :lol: Hát röviden ennyit rólam.

Olvasok továbbra is.

pussssz

Kép
v.andi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?