Mindenkinek köszönjük a dicséreteket, stb.!
Gyabi,
nagyon jók a képek, a cipőevős meg a purcis is állati!
De jó is lesz nektek hamarosan...
Judy,
örülök, hogy jók lettek a hormoneredményeid, akkor mostmár hajrá kistesó project!
Szépek a képek, látom Barbika is számitógépezik már...
Nagyon ügyes volt Danika!
Én is néptáncoltam valaha!
Betsy,
az esküvő a vártnál is jobban sikerült, Niki negyed egyig birta, akkor aludt el kint apával a babakocsiban, mindenféle sirás nélkül, mulatott, még a zenészekhez is majdnem felment, már lépett fel a pódiumra, mindenki majd meg zabálta, hozta a formáját, de miután már elaludt fél óra múlva felébredt, onnan már sirt, úgyhogy hazajöttünk, hazafelé megint elaludt az autóban, majd otthon megint felébredt, és már csak a cici tudta megnyugtatni, aztán már szerencsére otthon aludt rendesen reggel fél tizig. Délután is pont akkor aludt, amikor az esküvő volt, igy arról lemaradtam, azt egy kicsit sajnálom, meg este a menyecske táncról, ilyesmi, szóval a lényegről, de majd megnézem a videót. De összességében nagyon jól telt a lagzi!
Műtermi képeket tegnap csináltunk, mert apa azt mondta, hogy muszály a tortával fényképezni, igy még azok nincsenek készen, de amint meglesznek felrakom.
Most anyuéktól irok, úgyhogy majd holnap rakok fel a tegnapi buliról is képeket otthonról.
Niki rengeteg ruhát kapott, bár azokat mind olyanoktól, akiknek nincs gyerekük, akiknek van, azok mind játékot, vagy valami tárgyat hoztak a ruha mellé. Kapott bilit is, azon felül Fisher-Price zsiráfot, akkor olyan ugráló csacsit, majd felteszem képen, a motrot, azt nagyon élvezi (az én derekam meg lábam már nem annyira
), könyvet, meg még elvileg medencét fog kapni ma, még valakik nem értek rá tegnap, igy ma este jönnek, és ők medencét igérnek. Nem sok játék van, de azok mind nagyobb dolgok, jók is, meg majd még mi nézünk neki valamit holnap.
Bibi,
járgány amint irtam is Betsynek nagyon bejött, úgyhogy megérte, minden megérte amit kapott, mindennel játszott már! Képeket tegyél fel te is!!!
Na mostmár regényt irtam, úgyhogy megyek is!