Új privát üzeneted érkezett!

Jaimee,
Köszi a hiányolást. Vagyok-vagyok, csak apának már csütörtöktől kezdődött a hosszú hétvége+volt egy ballagásunk is. :lol: :lol:
Drukkolok, hogy minél hamarabb visszaálljon a ciklusod, egyébként szerintem már a következő hónapban elkezdesz hőmérőzni. :lol: :lol: Aki egyszer csinálta az nem tud róla leszokni. :wink: :wink:
Betsy,
Szupik a képek. A fiúk egyre szebbek. :lol: :lol: Nálunk is a héten lesz anyák napja a suliban. :lol: :lol:
Heni,
Én azért szorítok, hogy már ez a hónap meghozza a kistesót. :lol: :lol:

Lányok, ti mit terveztek gyereknapra???Nézegettem a pesti vidámparkot, de baromi drága. :shock: :shock: Esetleg Tropicarium, állatkert már volt, meg hajókázni is voltunk a Balcsin.Ötletek????? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Niki,
bébikompunk van, de Niki nem szeret benne, azt hiszem 7 és fél-8 hónapos kora körül próbáltuk először belerakni, de hiába, tud vele menni, csak nem akar, a mászás jobban megy, bár egyenlőre elég sokat álldogál, alig kapaszkodva, átkapaszkodik például az ágytól az asztalig, stb, úgyhogy majdcsak elindul egyik napról a másikra!
Neked kitartás, már a félidőn túl vagy (hogy szalad az idő), biztosan minden rendben lesz!
Domi örül a kistesónak? Nevetek van már?

Gyabi,
nagyon jók a kinti képek, jó lehet, hogy ennyi ideig el tudtok lenni kint! Mi még nem nagyon birunk sokat kint lenni, mert Niki mindenhova leül, félek, hogy felfázik, hisz a pokrócon természetesen nem jó ülni... :lol:
Ajándékötletek vannak, de még mindig ugyanazok, majd szombaton megyünk nézni valamit, és akkor gondolom meg is vesszük, akármit is!

Betsy,
nagyon jó képek, az a kép Petiről, ahogy adja át az ajándékot, nagyon megható, Bencéről az a barnás kép... mintha régi, hires focista lenne, nagyon jó, és az utolsó kép... az a kedvencem, nagyon édes lehet, ahogy jár Bencus! :lol:
Szülinapra készülünk már ezerrel, a héten rendeltem meg a sósakat, a zserbót, meg még a torta ügyben szaladgálok, nem tudom eldönteni, hogy hol rendeljem?! Lufi, szalvéta, ilyesmi jó-jó megvan már, úgyhogy elég jól állunk! Most még közbe van egy lánybúcsú holnap este, oda is néznem kell valami ajándékot, jövő szombaton lakodalom, plusz még nem is tudom mit veszek fel, tehát, elvagyunk, azért is jövök ilyen ritkán!

Jaimee,
olyan izgalmas, hogy lassan nálatok is tesóproject! :D Végül akkor mitől volt hasmenénse Rékának?
Képek, képek! :lol:

Judy,
jó képek! :lol:

Chris,
képek????????????

Bibi,
ti készültök már a szülinapra? Milyen lesz a torta? Ajándék?
sirkici

Gyabi, tök jók a kinti képek, éljen a kert, mi is egész nap kint tanyázunk.

Betsy, annyira édesek a fiúk!

Én igazából alapból lányparti vagyok, de topikpasijaink mindig elgondolkodtatnak, annyira helyesek, esküszöm, lassan vágyok én is egy öcskösre! :lol:

Judy, ez a fagyis kép! :lol: :lol: :lol:

Szülinap, hát, annyira még nem izgultam rá, tudjátok, nálunk minden nap ünnep :lol: :lol: , de apa talált egy gesztenyetorta receptet, azt azt hiszem, megsütöm, meg kap fakopáncséktól mégmégmég hűtőmágnest, az most nagy kedvenc, meg ott szétnézek még kicsit...

Jaimee, nem írtam, de az a fogod Miss Függetlenség kezét kép, annyira megható, meg vicces, mármint az elnevezés.

Igen, nem mondtam, Bíbi elindult, de épp írtam a blogban, hogy annyira örültem meg tapsikoltam, hogy abba is hagyta a járást, inkább csak áll és tapsikol. :lol: :lol:

Fűűűűűről meg hallani sem akarok!!! :twisted: :twisted:
Vendég

( Kétszer ment el, a rózsaszínt töröltem :twisted: )
Vendég

Heni: ???? tesztecske????

Judy: Látom, te is LH-zol. 8) Nagyon édes Barbi! Rékám is kóstolt már fagyit, nagyon bejön(ne) neki...

Bíbi: Tudod, mindig van egy ELSŐ alkalom. Gratula a járáshoz, Réka is kb. ennyi idős volt. Bár ténylegesen és stabilan még 1 hónap múlva járt.

Küldök fűűűűnövesztő energiát. Nyugi, ha kinő sem lesz nyugtod, jön majd a gyom....meg foltosan jön ki.....itt ritkább lesz, mint ott......vakondokok.....soroljam? :lol: :lol: De nincs is szebb, mint az a szééééép zöld gyep. Jövőre biztosan tuti lesz.

Sirki: Jó készülődést a szülinapra...lakzira....

Többiek?????
jaimee1

Jaimee: a múltkor kérdezted a liciteket, hát itten vannak a nyereményeim eddig ( strandcipő+szandi)...még egy bikini függőben van:

Kép Kép

Kép
Kép
gyablonka

Kép

Kép

Majdnem megbuktam rajzból, nézzétek el nekem :oops:

Sziasztok!

Csak megmutatom az 1 évesemet:)

Kép

Dédinek bebizonyította, hogy tud sírni is

Bíbi

Mi baj a fűvel? Hátha tudok segíteni egy két jótanáccsal /apa kertészmérnök/

Judy

Nagyon jó a habos kép

:D

KépKépKép
bambika

Kép

KépKépKép
bambika

sziasztok,

Bambika,
Nagyon édes Gergő fiad, és szupi tortája volt. Biztos nagyon fincsi is volt??? :lol: :lol: Légyszi gyere gyakrabban. :lol: :lol:
Jaimee,
Igen LH-zok, ami mutat is pé-t, de a görbémen nincs pé előtti hőleesés. Igaz a hőm felmegy utána, de én nagyon várom, azt a bizonyos hőleesét. :lol: :lol:
Nálatok mi a helyzet??Te is LH-zol??
Gyabi,
Tök jók ezek a cipőcskék. :lol: :lol:
Bibi,
Olvastam a blogodban a járással kapcsolatos történetet. :lol: :lol: :lol: Kicsit muris, de ne aggódj, hamar rá fog jönni, hogy azért tapsoltál neki, mert elindult egyedül. :lol: :lol:

Lányok,
Tudja valaki, hogy Nóri miért regisztrált ki a babanetről?????

http://www.fertilityfriend.com/home/24b50b

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Gyabi: királyok a szandik! :lol:

Judy: LH-ztam most, kíváncsi voltam szopival mutat e pét, mert azelőtt nekem minden LH nega volt. :roll: :roll: :roll: ÉÉÉÉs mutat pét.

Egyébként semmi baja a görbédnek, volt ott pé. Nekem ilyesmi a babás görbém, illetve egyiken sem volt soha jelentős hőleesés. Nem jelent önmagában semmit. :wink:

Bíbi: olvastad ezt a cikket a babaneten? Itt oldalt. Az a címe, hogy "Ha kínoz a hányás, okos lesz a gyerek" :lol: :lol: :lol: :lol: Nahát akkor nem hiába hánytunk mi..... :lol: :lol:

Heni: Elhanyagoltad a vonalzódat vagy tényleg új ciklus van????

Bambi: Gyere gyakrabban!!!!! Gergőnek nagyon huncut képe van!!! Jól néz ki a tortája is.

Betsy??????????? Jól vagytok? Csak nem költöztök??

Rólunk: 3 napja elhagytuk a szopit, ma van a 4. nap. Első 2 nap fel sem tűnt Rékának, hogy valamit nem kapott, amit szokott...Na tegnap aztán kért...és amikor nem kapott, írtó nagy hisztit csapott. Szívem majdnem megszakadt érte....De ha már eldöntöttem, hogy elválasztom, el is választom. Remélem nem lesz már sok hisztis esténk, mert nem sokáig bírom ezt....
jaimee1

JAIMEE: Bocsi, nincs időm jönni, de mindennap olvaslak Titeket. Az első kép az oviban készült. Nagyon szép kis műsort állítottak össze a gyerekek, rengeteg verset mondtak, énekeltek, nagyon ügyesek, aranyosak voltak. Peti a képen látható vázát egyedül csinálta, azaz a pöttyöket ő rakta rá. Nem költözünk sehova, ha veszünk is házat, az még idő, mire felújítjuk. Szopi-témához kitartást! Bence 17 hósan hagyta el végleg, fokozatosan magától. Súlyát, hosszát nem mérjük, május 19-én megyünk majd oltásra, akkor megméretem. Miért kérdezted? Magasságra kevesebb, mint Peti ennyi idősen, viszont egésznap eszik, eszik, és eszik.. :lol:
HENI: Mi nem voltunk sehol a 3 napban, mert egyéb elfoglaltság miatt itt kellett maradnunk a vársoban, viszont 1-én egész nap kint voltunk a szabadban, bográcsoztunk, fociztunk stb. Képeket ne felejts el feltenni!
JUDY: Mi gyereknapra állatkertet tervezünk, bár nem biztos, hogy aznap megyünk, mert nem szeretnénk tömegnyomort. A vidámparkot inkább jövőre, amikor Bence is élvezi. A meseparkot tudnám még ajánlani osztrákoknál a Fertő tónál, de annak is hasonló ára van, mint a vidámparknak. A Tropicárium is jó ötlet. Ott helyben nem lesznek rendezvények?
SIRKICI: Jó készülődést a szülinapra, lagzira, leánybúcsúra stb.
BIBI: Mennyire lassan? :wink: Nálatok mikor lesz esedékes a csiriöcsi projekt? Gratula Bibinek az eslő lépésekhez!
BAMBIKA: Hatalmas tortája volt Gergőnek! Ügyes vagy! Mondogat már szavakat Gergő?

Minden hófordulósnak utólag is sok boldogságot!

Szép hétvégét!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Íme a képek:
Ezt a tortát sütötte a mama:
Kép
Ez volt a cukrászdai torta:
Kép

Kép
Ezért tart 20 percig a pelenkázás:
Kép
Udvaron:
Kép
Sötétvölgyben máj. 2-án:
Kép

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Látom mindenkinél indul a babaproject. Nálunk még várat magára... kb. 1 évet... :)

Gyabi!
Tök jók a cipők!

Judy!
Mi nem megyünk sehova gyereknapkor. Klárika még nem élvezné. Lesz helyben egy rendezvény, lehet, hogy megnézzük, de azt is idősebb gyerekeknek szervezik.

Bibi!
Gratulálok kislányod első lépéseihez!

Jaimme!
Miért válaszottad el Rékát? Tesóproject miatt? Vagy úgy gondoltad, hogy elég volt? Időnként, amikor megharapja a cicimet, én is azt gondolom, hogy többet nem veheti a szájába... :?

Sirkici!
Mindjárt szülinap. Látom lázasan készülődtök. :wink:

Betsy!
Nagyon aranyosak a fiúk! Mindig olyan jó képeket csináltok róluk...

Bambika!
Utólag is boldog szülinapot kívánok Gergőnek! Nagyon szép tortája volt! Nagyon ügyes, hogy már ilyen szépen jár.

Heni!
Drukkolok! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

CHRISTELL: Szépek voltak a torták, és Klárika is annyira édes, mosolygós baba! Gyere sűrűbben, ha tudsz!
JUDY: Milyen volt az anyáknapi ünnepély? Képek? Maszat Barbi nagyon cuki. Sapit ilyen ügyesen magán hagyja mindig? Gyereknapra még a minimax hajót, vasúttörténeti parkot, vadasparkot tudnám ajánlani.
NIKI: Dominak boldog 19. hófordulót!
CHRISSYY: Martinnak boldog 19. hónapfordulót!
JAIMEE: Rékának boldog 17. hónapfordulót!
SIRKICI: Már csak 1 hét! Aznap tartjátok, vagy majd csak hétvégén? Torta milyen lesz végül?

Többiek??????????
Vendég

Hella-bella!

Dominak és Martinnak nagyon boldog hóferdülőt!!

Niki: Hogy vagytok?

Sirki:Dobhatnál egy helyzetjelentést, hogy álltok a buli előtt. :wink:

Christell: Nagyon édes Klárika! :D Ajándékokat mit kapott? A pelenkázás csak rosszabb lesz, ahogy erősödik. :wink: :lol:

[quote]M írta:iért válaszottad el Rékát? Tesóproject miatt? Vagy úgy gondoltad, hogy elég volt?

Nem terveztem tovább szoptatni másfél évnél, egyébként is már többnyire csak komfortszopizott. De igen, a tesóprojekt is bennevan a dologban.

Betsy: És megálltad könnyek nélkül az anyák napi műsort? :) Köszönjük a hófordulós köszöntést!:P Ja, csak kíváncsi lettem volna Bencus paramétereire. Mi sem nagyon méregetjük Rékát, azt várnám már, hogy elérje a 10 kg-t. Bár akkor sem lesz semmi különös....csak az amolyan lélektani határ. :lol:

Heni: Nos???

Hát ennyit mostanra. Gyertek, csajok, írjatok! :wink:
jaimee1

Bíbi: Jár a baba, jár?
jaimee1

Sziasztok!

Jaimee:

Köszönjük szépen jól vagyunk, csak folyton mászkálunk így nem nagyon vagyok számcsi közelében.
Baba szépen növekszik, lassan bálna leszek ismét, na de ez ezzel jár.
A héten megyünk ultrahangra valószínűleg csütörtökön, már kíváncsi vagyok nagyon mennyit nőtt a picike.
Mostanság éjszakai életet él folyton felkelt minden hajnalban.
Nagyon erősen rugdos, Domcsi sokkal finomabb volt.
Na de nem bánom...
Dominik is megkapta a 18hós oltást most szerencsére nem lett utána beteg. :roll:
Tanúlgat új szavakat is, de nem valami nagy a szókincse ezeket mondja: anya, apa, baba, mama, alma, nem, hinta, ülj le, hoppá, tuti, cipő, forró, Heni, Niki- mondja ezt nekem, ha valaki szól...
Hát több nem jut az eszembe...

Ti hogy álltok???
Réka beszél már?

Köszönjük a hóferdülős köszöntéseket!!!!

Betsy:

Láttam, hogy kérdezted, hogy tetszik- e a Domát név, csak válaszolni felejtettem el.
Nem tetszik a drága férjemnek, mint ahogy semmilyen másik név sem.
Szóval nevünk még mindíg nincs. :evil:
eléggé elszomorít, hogy nem találunk egyetlen nevet sem ami tetszene...
Nagyon cukik a fiúk a képeken.
Én attól tartok, hogy Domi nagyon féltékeny lesz a kicsire.
ha meglátja, hogy az apja megpuszil, a hajánál fogva cibálja le rólam.
Nállatok nem volt hasonló???

Puszilok mindenkit!

Kép
Kép
sz.niki

Sziasztok!

Jaimee mami: a vonalzóm aktuális, éppen mensi van...Tesóprojekt nálunk is ősztől lesz élesben. Jővőhéten megyek nőgyógyihoz, mert mostanság nem tuti a ciklus illetve rákszűrés is aktuális...Ha minden oké velem, csak akkor merek belevágni. Ráadásul egyik ismerősömnél most derült ki, hogy beteg a baba (18.héten) ez eléggé megviselt. Szerencsére már túl vannak a fizikai részén a dolgoknak, de lelkileg ezt nem lehet megemészteni... Mi újság az elválasztással? Réka még mindig sírdogál?

Niki: van még szerencsére idő a név kiválasztására, szóval ne aggódj!! De szuper, hogy így mocorog a bébi...Nekem már nagyon hiányzik a pocakosság! Remélem hamar össze fog jönni nálunk is a manóka...

Most csak rövid voltam.....Ezer pussz mindenkinek:

Heni

Kép
Kép
csheni26

sziasztok,

Jaimee,
Örülök, hogy Réka ilyen jól viselte a szopiról való leszoktatást. :lol: :lol: Nálunk nagyon sokáig ment a hiszti. Most már ott tartunk, hogy nem rángatja a pólómat, de ha levetkőzök és meglátja, akkor máris rohan és tapogatja, meg tátog, hogy ő ugyan cicizni szeretne. Pár perc nyafogás és már megy is tovább. Nem volt könnyű. :oops: :oops: Ha megnyomom a mellem még most is jön belőle csipp-csöpp, de szépen elapadt minden gond nélkül.
Örülök, hogy mutat az LH pé-t neked, így legalább kistesó hamar meg fog foganni. :lol: :lol:
Betsy,
Jó volt az anyák napja, bár Bazsi elfelejtett egy sor verset, de láttam rajta hogy nagyon zavarban volt ennyi ember láttán. Nagyon édes volt. :lol: :lol:
Barbika megtűri a sapit magán, csak ha rájön a hiszti, akkor kezdi el ledobálni(bosszúból) a földre. :lol: :lol:
Chris,
Nagyon jók a képek. Gyönyörű baba Klárika. :lol: :lol:
Nálatok tesóproject???? :lol: :lol:
Niki,
Hogy megy az idő! :shock: :shock: :shock: Már itt tartasz??? :lol: :lol: Nemsokára megint szülsz. :lol: :lol:
Sebed nem húzódik nagyon?Én ettől tartok a legjobban.:roll: :roll:
Heni,
Mi a baj a ciklusoddal??? :lol: :lol: Ismerősödet sajnálom.
:oops: :oops: Szörnyű lehet egy ilyen hírt kapni. :oops: :oops:

Én voltam rákszűrésen. Minden ok volt. 2 hét múlva eredmény. Remélem az is jó lesz. :oops: :oops:
Ha megjön a menzeszem akkor meg bemegyek laborra, megnézik a hormonjaimat ciklus elején és végén. Kiváncsi vagyok mi lesz az eredmény. :roll: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: Miért lesz hormonteszt?A tej miatt?
Én akkor sem tudtam a ciciből kinyomni egy cseppet sem, amikor szoptattam. :roll: :roll: Debénavagyok....de most már nem erőltetem. :lol: :lol:

Heni: Ez rettenetes, ilyen hírt kapni, főleg azután, amin átmentél....:( :( Akkor ősztől indul az élesmenet? Babásodjunk együtt ősszel!!! Tavaszi-nyári babánk lesz, remélem. :wink:

Niki: nálunk Réka ilyen féltékeny, csak megölelem apát, minden baja van, jön oda és nem nyugszik, míg nem őt kényeztetem. Édes nagyon. :twisted:
jaimee1

Bibi,
először is gratula az elinduláshoz! :lol:
Öcskös témával én is pontosan úgy vagyok, ahogy te is, lánypártiság ide vagy oda, de annyira édesek ezek a pasik... :lol:

Bambika,
nagyon édes Gergő, és szép nagy tortája volt! :lol:

Jaimee,
remélem mára már minden gond nélkül elhagytátok a szopit! Hajrá ketteske project! :lol:

Chris,
nagyon édes Klárika, szép tortájai voltak! :lol: A pelenkázás nálunk is valahogy igy néz ki! :lol: Tényleg, miket kapott Klárika?

Niki,
majdcsak lesz nevetek, még majdnem félidőd van rá, hogy legyen!

Heni,
biztos hamar össze fog jönni a kistesó!

Judy,
belegondolni is rossz, hogy mennyire nehéz lehetett leszoktatod Barbikát a ciciről, de mostmár csak jobb lesz!
Tényleg, hormonteszt minek kell?

Akkor Betsy, Jaimee,
helyzetjelentés: lagzira gőzerővel készülünk, még mindig nincs kész a zakóm teljesen, sőt a nadrágot is alakitani kell, Nikinek van rucija, cipőt is vettünk neki, csak remélem hogy meleg lesz, mert rövid újjút szeretnék ráadni a ruha alá. Ezen felül nagyban szervezem a szülinapot, osztani kellene szét a meghivókat, de nem jutunk el sehova sem, a sós és édes kalács megrendelve, torta nagy nehezen megrendelve (nem tetszett a cukrászdai, igy napokba telt mire otthon találtam az asszonyt, aki sütötte a keresztelőre is), egy cicás ostyakép lesz rajta, azt is elvittem megcsináltatni, úgyhogy mostmár jól állunk, a neheze megvan. Lista megvan, hogy mit kell vásárolni. Kedden, a napján jönnek a nagyszülők, amolyan estebéd lesz, akkor én fogok sütni a kaja mellé egy tortát, a buli, amikor meg a barátok jönnek, az szombaton lesz délután, akkorra rendeltem a tortát, meg a sósat, ilyesmi. A tortának nincs neve, mert feketeerdőt akartam, csak amilyet csinálnak abban több volt a piskóta, mint a tejszinhab, vagy volt még benne csokis krém, vagy puding, szóval, nem tetszett, igy megbeszéltük az asszonnyal, hogy legyen alul egy puha piskóta, aztán rajta egy réteg tejszinhab meggyel, majd keksz ledarálva, elsimitva valamivel, mintha még egy réteg piskóta lenne, azután megint jön a tejszinhab málnával, és végül a tetejére az ostyakép, meg a diszités természetesen tejszinhabbal. A lényeg a sok tejszinhab volt, meg hogy ne legyen benne csoki, esetleg a piskótában lesz némi kakaó, hogy legyen szine.
sirkici

A meghivó pedig igy néz ki:

Kép
sirkici

sziasztok,

Jaimee,Sirkici,
Azért megyek hormonvizsgálatra mert kiváncsi vagyok, hogy így szülés után és szoptatás befejeztével hogyan állunk. Mert lehet még magas a prolaktinom, és úgy esélye sincs a babának. Na meg Barbinál is 3x-a volt az FSH értékem a normálisnál, és 1:1 arányban kellene lennie az LH-FSH aránynak. Ettől függetlenül Barbika gyorsan megfogant. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sirkici,
Szuper lett a meghívó. :lol: :lol: Nagyon édes ez a kis csajszi. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Képzeljétek hogy megijedtem tegnap. Fürdésnél vettem észre, hogy Barbi fenekében van egy kullancs, ami már jó kövér volt, körülötte meg piros volt a bőr. Na azt az ijedtséget :shock: :shock: :shock:
Még soha nem láttam élőben kullancsot, a fiaimban soha nem volt, bennem sem. Sírás elkapott, mondom mi van ha fertőzött, (agyhártyagyulladás, lájm kór)Írány az ügyelet, doki néni alig tudott megnyugtatni. Ott is bőgtem. Kérdezi első baba???Nem mondom 3. Na, akkor meg minek vagyok ennyire kiakadva, mondom még soha nem láttam kullancsot, meg sok rosszat hallottam. A lényeg a lényeg, hogy kivették, lefertőtlenítették és jöhettünk haza. Figyelgetnem kell, hogy lesz-e a helye körül nagyobbodó piros folt, meg 2 hét múlva magas láz, vagy hányás.
Tényleg nagyon megijedtem, megfogadtam, hogy minden nap átnézem a gyerekeket. :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Judy: én is minden nap nézem Benit kullancsügyileg, mert mi ugye állandóan kinn vagyunk, sőt minden vasárnap Apának focimeccs...erdő-fű stb...én már nagyon sokat szedtem ki magamból...lekopogjuk egyik sem volt fertőzött.

Sirki: nagyon szuper a meghívó, a tortától pedig már csorog a nyálam...

Jaimee: megy már a hőmérő????? :lol: :lol: :lol:

Csajok: ki milyen naptejet használ? Most akarok bevásárolni a patikában, mert egy hónap is itt a nyaralás, valami nagyon-nagyon tuti kellene az "olasz nap" ellen!!!!

Ui.: Vaterás csajszi több mint egy hete nem küldi az Elefanten szandát és már ki van fizetve...szerintetek? Írtam neki...családi okokra hivatkozott, de küldi...ez volt hétfőn!!! :twisted:

Kép
Kép
gyablonka

[color=darkblue]Betsy: Nagyon boldog 1,5. születésnapot Bencének!!! :P :P [color=blue][/color][/color]

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.05.14 18:29-kor.
jaimee1

Valamiért nem tudok színesen írni. :twisted:

Gyabi: Öööö...megy. :oops: :lol: :lol: :lol:

Naptejről: tökmindegy sztem, csak 40-50 faktoros legyen és valami jó minőségű. Nem is régen beszéltünk erről, Sirki kérdezte ugyanezt.

Vaterás csajnak nyomok egy kis szandaküldő energiát.

Judy: Marha jó a görbéd, izgalomba is jöttem, de látom teszteltél is. Kullancs. Jááááj, frász kitört volna. Hogy a fenébe jutott hozzá Barbi fenekéhez??? Bement a petyó alá? :shock: :shock:

Sirki: Csodaszép a meghívóóóó! :P :P A tortaleírástól csorog a nyálam. :lol:
jaimee1

Jaimee: köszi az enerdzsssssssssssssssit, megkaptam délután a szandát!!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Sziasztok!

JAIMEE: Köszi a köszöntést! Ha ezt kitörlöd a végéről, akkor jó lesz ---> [ color=blue ] [ / color] Az anyák napján végig csillogott a szemem! ;) Bence már 10 kg felett van, centiben meg messze lemarad Peti 1,5 éves magasságától (88cm). Majd kedden megírom a méreteket.
NIKI: És apa neve sem jöhet szóba kisöcsinél? Szerencsére Peti nem volt féltékeny Bencére soha, mindenbe bevontam, próbáltam többet foglalkozni vele, hogy ne érezze a változást.
JUDY: A kullanccsal kapcsolatban, lehet én is hasonlóan reagáltam volna. Mikor kerülhetett Barbiba? Kullancs elleni oltást nem adatod be neki? Nővérem kislánya pont most kapja meg, mert bármikor mentünk eddig "kullancsos" helyre, a 4 gyerkőc közül (saját + 2 unokatesó) mindig csak a keresztlányomban volt kullancs, őt mindig megtalálják.
SIRKICI: Nagyon szép a meghívó!!!Lassan sikerül mindent elintézned, biztos szuper, és emlékezetes lesz az első szülinap! Jó bulizást a hétvégére, aztán majd gyere a lagzis képekkel!
GYABI: Ha késve is, de a lényeg, hogy megkaptad a szandit!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.05.22 06:18-kor.
Vendég

Hali,

Jaimee mami: benne vagyok a közös babásodásba:)) Majd jól parázhatunk együtt, mint múltkor:))

Judy: köszi az érdeklődést. Nem hiszem, hogy nagy a baj, csak mensi előtt 4 nappal már kezdek pecsételni..Szeretnék hormonokat nézetni.... Juj, ez a kullancs dolog nagyon ijesztő...Gyerekkoromban volt nekem is 2, amit egyszerűen kiszedtünk, de akkor még más világ volt. Most én is nagyon féltem Alexit...Tényleg, Ti be fogjátok adatni a kullancs elleni oltást?

Sirki: szuper a meghívó!

Naptej: osztom Jaimee véleményét. Nekünk Bioderm 50+ Spray van (én is ezt használom, mert nagyon fehérbőrű vagyok).

Jó éjt!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!
Gyorsan még bejelentkezem, amig Niki nem ébred fel, azután már úgysem lesz időm hétfőig biztosan.
A meghivó dicséreteket mindenkinek köszönjük!

Judy,
a negyedik babó is gyorsan meg fog foganni, a görbéd is jól néz ki, nincs ott semmi baj, de persze azért nézesd meg a hormonokat, hogy megnyugodj!
A kullancsos sztoritól engem is kirázott a hideg, én is teljesen kiakadtam voln. De szerencsére nem sok kullancs fertőzött, úgyhogy nyugi, biztosan nem lesz semmi baja Barbikának!

Gyabi,
igen, én kérdeztem nemrég a naptejet, és én is arra jutottam, hogy végül is a márka mindegy, csak jó magas faktorú legyen, legalább 30, de gyerekeknek a 40-50eseket szokták használni!

Betsy,
utólag is nagyon boldog másfél éves szülinapot Bencének! :lol:
Nagyon aranyos a képeken, nekem annyira tetszik, hogy mindig mosolyog, meg ezek a pózok, igazi macsós, az a második kép egyszerűen haláli jó! Az az arckifejezés, meg a beállás... meg kell zabálni! :lol:
sirkici

Pár kép:

Kép Kép Kép
sirkici

Sziasztok!

Heni:

Ne aggódj, biztos hamar összejön Nektek is a baba! :wink:
Én valahogy a pocakos hónapokat nem igazán szeretem, jobban örülök, mikor már kezemben van az újjabb kislegény!!!

Judy:

Volt egy olyan időszak pár hét amikor elég sokat fájt, hózódott a varrat, de most egyáltalán nem fáj, semmi gond.
Szóval ne aggódj!

Sirkici:

Én úgy számolom, hogy van még 3.5 hónapaztán ki tudja hogy alakulnak a dolgok...
Az az igazság, hogy már nem is nagyon keresgélek meguntam, hogy a férjemnek semmi sem tetszik... :evil:
Nagyon aranyos Niki meghívója!!! :wink: :D

Betsy:

A férjecskémet Csabikának hívják, amivel bajom ugyan nincs, de mégsem akarom, hogy a picit is úgy hívják.
A férjem júliusban tartja a névnapját a szülinapját augusztusban és a babának is ugyan így lenne mivel augusztus végére meg lesz, és nem akarom, hogy 2 hónap alatt letudjuk a szülinapot névnapot.

Képzeljétek voltunk csütörtökön ultrahangon már jó nagy a baba a doki szerint olyan 25cm körüli és úgy 750g a BPD:59mm Fl:40mm
na és aminek rettentően örülök, hogy a drága megfordult és medencefekvésű lett... :twisted:
Nem mintha számítana császárnál, csak én még bíztam a sima szülésben...
Hát ennyit erről.

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
sz.niki

Jó reggelt,

Sirkici,
Gyönyörűséges kis huncutka Niki baby. :lol: :lol: Mindjárt szülinap. :lol: :lol:
Azért abban nem vagyok annyira biztos, hogy négyeske gyorsan fog jönni. Többi babám ilyenkorra már megfogant. Első illetve második alkalommal.
Niki,
Köszi a megnyugtatást. Csak azért kérdeztem, mert néha még most is bele nyilal a sebembe egy-egy hirtelen mozdukatnál. Pedig nagyon szép, szinte alig látszik. :lol: :lol:
Simán lehet rendes szülésed császár után. Nem egy kismama szülte spontán a második babóját császár után. :lol: :lol:
Vagy neked megmondta a doki, hogy tuti császár a 2. is???
Heni,
És mikor mész hormont nézetni???Tuti minden ok lesz.
:lol: :lol:
Betsy,
Szerintem Barbika Tamásiból hozta haza a kullancsot, mert ott pelus nélkül szaladgált és ücsörgött a pléden.
Szép a helye, nem piros, nincs gyulladásban. Persze a kritikus 2 hét még nem tellett le, de remélem nem lesz gond. :oops: :oops:
Idén nem akartam neki beadatni, mert mostanában elég sok szurit kapott, és nem akartam terhelni vele. (most már bánom) De jövőre mindenképpen megkapja.
Gyabi,
Megjött már a vaterás cucc???

Nekem pénteken megjött. :cry: Holnap reggel megyek vérvételre, remélem nem kell heteket várni az eredményre. Jövő hétfőn meg meglesz a cyto eredmény is.Már tiszta ideg vagyok miatta, hogy mi lesz. Én nem tudom miért kell ezen ennyit ülni. :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy:

Nekem sajna mivel elrontotta a császárt az a barbár doki, így muszáj megint a császár, még így is attól tartanak a dokik, hogy végig fogom- e tudni hordani a terhességet mert félő, hogy szétszakad a belső varrat.
Sajna nagyon gyenge...
Na meg már vízesedem és egyre megy fel a vérnyomásom is ami azt jelenti, hogy ismét toxémiás leszek.
Nem nekem való a terhesség ezért többet nem is szeretnék az lenni.
Most még csak bírjam ki, és legyen még egy egészséges szép kisfiam és én befejeztem ezt a terhes dolgot.

Kép
Kép
sz.niki

Isten éltesse sokáig Niki babát!
Vendég

Nikibaba:

Kép

Kép
Kép
gyablonka

sziasztok

Gyorsan írok, mert most estünk haza a kórházból. Doki műtött, várni kellett sokat.
Levették a vért a hormonokhoz, azt mondta szombaton hívjam fel, és megnézi a gépben.

És a lényeg, megjött a cyto eredménye és NEGATÍV! :lol: :lol: :lol:

Sirkici,

NAGYON SOK BOLDOG 1. SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NIKI BABÁNAK!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

[color=red]Niki babának nagyon boldog 1. születésnapot![/color]
jaimee1

1 éve..

[quote]2 írta:008.V.19-én reggel 7:30-kor végre megszületett Niki baba 3700 g 55 cm természetes úton.

SIRKICI: Nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk Nikinek!

Kép
Vendég

Sziasztok,

Hétfő délután volt KI-MIT-TUD a suliban. Danika is fellépett. Csináltam videót, a hang elég szar, mert fényképezővel csináltam meg a mellékzörej is nagy volt a tornatermben, de azért valamit hallani.:lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=ZM3DKEuh4vs

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a szülinapi köszöntőket, ezer dolgom volt, de az este jól elmúlt, Niki nagyon élvezte, és ez a lényeg. Egyedül a torta nem sikerült úgy ahogy szerettem volna, bár az ize remek volt, de az alakja, meg a diszités nagyon nem hasonlit macskára, de nem baj, a lényeg a szándék!
Nincs sok időm, ezért gyorsan dobok egy pár képet:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
sirkici

Sirki: nagyon szépek voltatok...ez a lila összhatás ez kész!!!!! :lol: :lol: :lol:

Judy: nagyon ügyes Danika, mióta gitározik??? Szuper a negatív eredmény!

Bíbi: hajpánt tippem úgy látom helyes volt!!!!

Jaimee: a lufi hozzákötése a habtesthez...kész....szinte láttam magam előtt!!!!

:lol: :lol: :lol:

Íme a Mi éhező gyermekünk...sorozatfelvétel:

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
gyablonka

Háj kismamik!

Gyabi: Benőd egyre jobban hasonlít rád! Elképesztően jóképű. :P :P Továbbra is. :wink:

Sirki: Csodaszépek voltatok! nagyon jók a képek, átjön a hangulat! Nekem bejön a cicás torta is. Nyamnyam.....

Judy: Ügyes Dani nagyon. Na lesz mivel szerenádozni a csajoknak.
:lol: Vagyis van mivel. :shock: :lol: :lol:

Bíbi: Ti is mindjárt 1 évesek vagytok. Hogy van az anyuka? Én már ilyenkor minden nap szültem. Az emlékek, ó, az emlékek....

Niki: Azért remélem, elkerül a toxémia. :? :? :? :? Még olyan sok van hátra. Hogy rontotta el a csaszit a doki? Erre nem is emlékeztem. :shock: :shock: :shock: Hogy vagy mostanság? Kitartást!

Többiek?
jaimee1

Jelentem utazásra a házipatika kész, gyógyszertárban otthagyott összeg 8500 Ft..
Ja és ez lemaradt...mi így vészeljük át a 30 fokot...

Kép Kép

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi: Miket tettél bele? Engem érdekelne.

MMMMM....az a popsi! Rékának nem mutatom meg.

Heni: ?
jaimee1

szaisztok,

megjöttek a hormonjaim és TÖKÉLETESEK
minden a helyén, mindegyik tartományon belül. Most már aztán tényleg nincs akadálya a kis tesónak :lol: :lol: :lol:

Gyabi,
Beni a szuper popsis pasi. :lol: :lol: :lol:
Én is most készülök venni egy kis medencét, mert ami van már nagyon rossz állapotban van. :lol: :lol:
Engem is érdekelne a csomi összetétele. :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sirkici,
Szerintem jó lett a cicás torta. :lol: :lol: Én még sütni sem tudok. :oops: :oops: Nagyon csinik vagytok. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?