Bibi,
először is gratula az elinduláshoz!
Öcskös témával én is pontosan úgy vagyok, ahogy te is, lánypártiság ide vagy oda, de annyira édesek ezek a pasik...
Bambika,
nagyon édes Gergő, és szép nagy tortája volt!
Jaimee,
remélem mára már minden gond nélkül elhagytátok a szopit! Hajrá ketteske project!
Chris,
nagyon édes Klárika, szép tortájai voltak!
A pelenkázás nálunk is valahogy igy néz ki!
Tényleg, miket kapott Klárika?
Niki,
majdcsak lesz nevetek, még majdnem félidőd van rá, hogy legyen!
Heni,
biztos hamar össze fog jönni a kistesó!
Judy,
belegondolni is rossz, hogy mennyire nehéz lehetett leszoktatod Barbikát a ciciről, de mostmár csak jobb lesz!
Tényleg, hormonteszt minek kell?
Akkor Betsy, Jaimee,
helyzetjelentés: lagzira gőzerővel készülünk, még mindig nincs kész a zakóm teljesen, sőt a nadrágot is alakitani kell, Nikinek van rucija, cipőt is vettünk neki, csak remélem hogy meleg lesz, mert rövid újjút szeretnék ráadni a ruha alá. Ezen felül nagyban szervezem a szülinapot, osztani kellene szét a meghivókat, de nem jutunk el sehova sem, a sós és édes kalács megrendelve, torta nagy nehezen megrendelve (nem tetszett a cukrászdai, igy napokba telt mire otthon találtam az asszonyt, aki sütötte a keresztelőre is), egy cicás ostyakép lesz rajta, azt is elvittem megcsináltatni, úgyhogy mostmár jól állunk, a neheze megvan. Lista megvan, hogy mit kell vásárolni. Kedden, a napján jönnek a nagyszülők, amolyan estebéd lesz, akkor én fogok sütni a kaja mellé egy tortát, a buli, amikor meg a barátok jönnek, az szombaton lesz délután, akkorra rendeltem a tortát, meg a sósat, ilyesmi. A tortának nincs neve, mert feketeerdőt akartam, csak amilyet csinálnak abban több volt a piskóta, mint a tejszinhab, vagy volt még benne csokis krém, vagy puding, szóval, nem tetszett, igy megbeszéltük az asszonnyal, hogy legyen alul egy puha piskóta, aztán rajta egy réteg tejszinhab meggyel, majd keksz ledarálva, elsimitva valamivel, mintha még egy réteg piskóta lenne, azután megint jön a tejszinhab málnával, és végül a tetejére az ostyakép, meg a diszités természetesen tejszinhabbal. A lényeg a sok tejszinhab volt, meg hogy ne legyen benne csoki, esetleg a piskótában lesz némi kakaó, hogy legyen szine.