Gizmixx,
a vérezgetés még nem jelenti azt, hogy vérezni is fogsz. Igaz, ha pont a várt napon kezdődik akkor lehet, hogy volt valami, de ....
Tényleg jó lenne, ha tudnál csináltatni egy vérvételt. Háziorvossal nem lehet megdumálni?
Anyum volt a nővéremmel úgy, hogy már 2 hónapos várandós volt vele és még mindig megvolt neki.
Csak jobb, ha mégis van valaki odabent és a vérvétel kimutatja, mintha lemondasz róla és végül kiderül, hogy 2in1t játszol már te is és nem tudtál róla s netán olyan dolgokat tettél amit amúgy nem tennél már meg.
Azért elég fura dolgokat művel az ember teste. A hányinger lehet jel is, de lehet, hogy már annyira ideges vagy, hogy annak a következménye.
Pandácska,
nem tudom, hogy egyértelmű voltam-e, de nekem ezek mindig csak hidegen jönnek be. Ha boltba megyünk legszívesebben megennék egy jégkrémet.
Viki,
igen, telik nagyon az idő.
Bízom a páromban, de ismerem magam és szeretnék ott lenni a szobánk átrendezésekor.
Sajnos nagyon nincs mit átrendezni, mert épphogy be fog férni a gyerekágy meg a többi, de megoldjuk majd valahogy.
Szerintem inkább a leleményességünkre és a kreativitásunkra lesz szükség.
... és anyagiakra.
A meleget most megint megérzem, de ezt majd lassan te is megtudod.
Ha dagadok vagy elkezdenek zsibbadni az ujjaim, arra szedek magéziumot. Rutascorbit nekem is írt fel a doki, mert volt néhány alkalom amikor elindult az orromvére. Én nem szedem folyamatosan csak amikor érzem, hogy szükség lehet rá. Szerencsére már nem vérzik az orrom, de tegnap megint volt egy kicsi. Sajnos napközben volt egy nagy zápor és megint úszott a pince.
Nekem benne az új bútoraim darabokban az 5 centis vízben. (A ház pincéje a mi oldalunkra lejt és persze ott nincs központi elfolyó. Minek is!) Szóval délután, kresz után még takarítottuk a pincét. .... aztán kimostam az elázott ruháimat. ... és éjfélkor még mosott a gép. A vizet meg a fürdőbe nyomta, mert leoldott a cső.
Úgyhogy nem csodálkoztam azon, hogy vérzett az orrom és bedagadt reggelre a kezem.
Jól van. Ma megkérem a párom, hogy csináljon rólunk egy képet. De lassan te is mutogathatod a pocakod nekünk.
Az tuti az volt. Az elején eléggé gyenge és tompa érzés. Én is azt hittem, hogy a beleim bugyognak. (Persze akkoriban borsót, babot meg ilyeneket ettem és nem tudtam, hogy az vagy nem az.)
Majd ahogy a baba erősödik úgy fog egyre erősebb lenni a kicsi mozgás. Nekem már ott tart, hogy vannak bizonyos időszakok amikor sokat mocorog vagy reagál a simogatásra, gyenge ütögetésre.
A maminak (anyumnak) viszont nem akar még reagálni a simogatására, de azt mondta majd ha kijön
úgy megdögönyözi ......
Nekem már nem csinálnak hüvelyit egy ideje. Kb azóta nem is tudok nektek feltenni képet, mert az vagy olyan, hogy nem látni semmi érdekeset vagy csak a combcsontot lehet rajta láni.
Szóval még lehet egy ideig hüvelyi uhod, de lassan úgyis át fog térni a doki a hasira.
Várom a képet a pocakodról!!
Bocs a kisregényért.