Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Gizmix!
Nagyon drukkolok! sikerülnie kell!!! :) :) :)

Nyulasz!
Olyan ritkán írsz! :roll: Velem sem történik semmi, mégis csak csak irogatok!!! Tessék többet jönni (írásban)

Viki!
Remélem megnyugodtál, és már nem izgulsz, hiszen minden rendben van :!: :!:

Lola?
Backa?
dezsina

Pandácska!
Ne is igyál colát! Állítólag a koffein nem a legjobb, meg van benne mindenféle E betű :!:
Amúgy amikor nekem sikerült (kicsit) a lombik, keserű volt a cola ize, és nem is kivántam.
dezsina

Lányok!

Aki volt már terhes annak volt világos barna ehyhe folyása?
A terhesség elején?
Pár napja tart!
Azt olvastam ,hogy ez lehet méhenkívüli trehesség jele is!
Holnap megyek uh-ra.
ma vagyok a beülti utáni 19-napon!
2-án kellett volna mensiznem!

Kérem segítsetek nagyon ideges vagyok! :roll:
m. reni

Reni,
Ez akár az utrotól is lehet vagy csak mert mensisned kellett volna. Nincs semmi baj ha nincs vérzés meg görcsök. ÉS NEM VAGY MÉHENKÍVÜLI!!!!!!!!!!!!!!! Minden rendben lesz holnap láthatod a petezsákocskádat :wink:
Vendég

Gizmixxx! :D
Hát nem tudom, hogy bírod cérnával? :lol: Én már nem bírnám, az tuti!

Pandácska! :P
Kitartás, nővéred az első 3 hónapban volt rosszul, vagy utána is?

Reni! :D
Mi van az "újdonsült" kismamival, merre jár?

Zsani! :)
Hogy mennek a szurik, jól bírod?
donika

Donika,
Most a 13. hétig az elsővel meg a 20. hétig.
Vendég

Reni!
Jaj, de figyelmetlen voltam, nem olvastalak, nyugi, biztos minden rendben van! Én sok olyan esetet olvastam, hogy amikor a mensi ideje lenne, úgymond, akkor akár az első 3 hónapban vérezhet is a kismami, persze nem annyira, a kis barnás "dolog" biztos belefér, pláne, ha nem görcsöl a pocid! Pihizzél, és igyál nagyon sok folyadékot!!!! :D
donika

Pandácska!

köszi az infót!
Csak ugye valamin mindig agódok!
A férjem szerint túlságosan is ! :roll:
És te hogy érzed magad?
Te most hanyadik napon vagy?
Azt olvastam,hogy aki rókázik annál nagyon jól beágyazódott a bébi.Én mindentől undorodók!
Húst egyáltalán nem bírok enni!

Donika!
Most éppen az agódás lett rajtam urrá! Olyan sok rosszat olvas az ember.
És te hogy érzed magad????
Hanyadik napon vagy?
A cickóim már nem férnek a melltartóba,csak azon gondolkodom,hogy milyen melltartót kéne venni,mert egyébkéni is hatalmas melleim vannak :D
m. reni

Reni,
Hát így érzem magam:
Kép
De lelkileg jól vagyok nagyon :lol: Én már azt hiszem a 26. napnál tartok. Ha ez igaz akkor belém nagyon beágyazódott valaki :lol: Szerintem is túl sokat parázol hihi mondom én hehe szóval nyugi sok lombikosnak van ilyen barnázás de majd holnap meglátod hogy jó helyen van a picur! :wink:
Vendég

Reni! :D
Remélem már megnyugodtál! Én jól vagyok, ET+4.nap, szóval még nagyon az elején!
Holnapra drukkolok Neked! :P :P
donika

Sziasztok!

Megcsináltam a tesztet negatív :cry: :cry: :cry:
Nagyon ki vagyok.....................
gizmixxx

gizmixx!

Nagyon nagyon sajnálom! :oops:
m. reni

Gizmixxx,
:shock: a fenébe pedig...nem is tudok mit mondani azt hittem ha eddig nem jött meg... Kép
Vendég

Gizmixxx nagyon sajnálom :cry:

Kép

csibe
csibe32

Gizmixxx!:(
nem is tudom mit írhatnék.... én annyira biztos voltam benne,hogy pozitív lesz a teszt ,sok jel erre utalt,csakis erre.......
Vendég

Gizmixxx! :(
Sajnálom! Én a helyedben holnap reggel újból megpróbálnám, a teszt is reggeli vizeletet ír! Hátha..... :oops:
donika

Köszönöm csajok! Totál ki vagyok. Az a vicc az egészbe, hogy az elsőnél eggyáltalán nem borultam ki de még nem is sírtam. Most meg egyik pillanatról a másikra elkap a zokogás! Tudtam, hogy elszúrom a szülinapom, pedig mennyire reménykedtem!

Donika!

Persze két tesztet vettem. Reggel csinálok még egyet aztán felhívom az orvosom, hogyan tovább!
gizmixxx

Annyira ki vagyok, hogy még kocsiba sem merek ülni pedig holnap reggel muszáj lesz! És megy tovább az élet mintha mi sem történt volna.
gizmixxx

Olyan jók vagytok, és tényleg őszinték azért szeretek ide írni. Nem csak azért írjátok, amit írtok, hogy reagálatok!
Köszönöm, hogy vagytok!
gizmixxx

Sziasztok!

Gizmixxx
Sajnálom én is nagyon...úgy szorítottam :cry:

Reni
Ne aggódj a barnázás miatt...én már csak tudom :roll: Nekem a Máté elött soha nem jött meg, max 1 évben 2 szer, aztán mikor terhes lettem, akkor az első 3 hónapban megjött barnázás szintjén. Szóval nyugi. Egyébként nekem egy sokkal nagyobb vérzést is túlélt a Máté, nem is akartam elhinni mikor mondta a doki. Én is nagyon sírtam, és bitzos voltam benne, hgoy elment az 5. héten, de látod itt vagyok jó példának, hogy nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. Aztán 4 hét alatt felszívodott a Máté mellett keletkezett vérömlenyem. Volt 2 hét fellazulás, aztán a 11 héten ismét vérzés...akkor éppen a lepényem volt rossz helyen megtapadva, 2 hét korház és ez is megoldódott...és még folytathatnám....látod én aztán mindig véreztem valamiért, amire nem volt más recept, csak a fekvésfekvésfekvés.
Szorítok holnapra, biztos rendben lesz minden!!!

Donika
Injekciók a helyükön, azért mégis meghagytam apának a bökést :lol: Otthon vagy állományban? Sokat pihizel? Ez hányadik beültid? Bocsi, már biztos írtad, csak.....
:oops:

Gyors helyzetjelentés magamról
Mnyhártya 11 mm.
Baloldalon 11, 12, 13, 14, 15 mm-es tüszők
Jobboldalon 16.5, 16.2, 14, 14, 13, 11 mm-esek.
Pénteken leszívás, aztán gondolom hétfőn végre a legjobb helyre kerülnek :lol: Legalábbis a Máténál igy volt - péntek és hétfő.
Felgyorsultak a dolgok, azt hittem csak jövőhéten lesz a leszívás, megis lepődtem, de örülök nagyon :D

Na megyek szunya, jó éjt mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!
Sajnos tegnap nem volt időm netezni...úgyhogy még nem olvastam vissza..és nem is írtam. Gyors helyzetjelentés...aztán majd olvasok:
Megvolt tegnap az uh ...nem volt mit leszívni. Ami volt...vmi 30 mm-es ciszta...felszívódot..már csak épp látszanak a maradványai...a másik oldalon meg van egy kb 15 mm-es vmi (sztem sárgatest )...na mindegy. A doki azt mondta félsiker:nem volt mit leszívni mert kicsi volt...de nem is indulhatunk. Közbe kiderült, hogy szabin lesz 2,5 hétig...azért nem erősködik az indulással.
Amúgy jobb is így...mióta negatív az endos leletem...nem rohanok sehova. Ha csúszik egy hónapot a lombik...nem lesz gáz 18,19, 20-án az érettségi szóbeli vizsgával, meg tudom tartani a nyári intenzív tanfolyamot (135 ezret keresek 3 hét alatt) és gyűlhet még a pénz. Meg hát addig spontán is babás lehetek.
Azért jövő hét pénteken majd elmegyek 1-2 napi uh-ra a másik dokihoz..csak, hogy megnézzen uh-n..és írjon fogigátlót ha úgy gondolja vagy nem. (De azért is mennék főleg mert azzal betelik az utiköltséges papírom és küldöm be gyorsan, hogy adják vissza a pénzem. )
Hőm:
Kép
vizkriszisback

Gizmixxx????????
Vendég

Gizmixxx,
Kép
Vendég

Gizmixxx!:)
kicsi szülinaposunk!Isten éltessen!!!
Kép
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket!

Ma reggel is csináltam tesztet semmi!

Beszéltem a dokival, azt mondta amig nem jön meg szednem kell a bogyókat tovább!

Hétfőn megyek hozzá délután!
gizmixxx

Gizmixxx!
Sajnálom, ki az orvosod, miért nem hív be vérvételre?
Kép
donika

Zsani!
Nekem is a párom adta a szurikat! :D Ez az első beültim, remélem egyben az utolsó is! :D
donika

sziasztok!

10mm-es petezsákot látott a doki!
hihi
Azt mondta,hogy a barna folyás elő szokott fordulni,a hormon ingadózás miatt!
Jövöhéten megyek szívhangot nézni!! :lol: :lol:
képet sajna nem kaptam!
m. reni

Reni! :P
Ez szuper, milyen boldog lehetsz! :D Látod nem szabad aggodalmaskodni, most otthon vagy, vagy dolgozol?
donika

DONIKA!

Igen boldog vagyok!Becézgetem és simógatóm a pocim,Szóktam mondani: Laura vagy Martin bár milyen nemű vagy Már most nagyon szeretlek :lol:
Sokan biztosan hülyének néznek ,hogy igy gügyögök,de én hiszem, hogy fontos a benti emberke kezdeménnyel ,már most összhangot alkotni.

A munkám már sajnos nincs,kirugtak !!Egy bútorbóltban voltam dizájner,és üzletvezető!nem bírták,hogy állandóan a dokit járom.

És veled mizu?

Mzsani!

Olyan aranyos vagy,hogy mindig segítessz nekem!
nagyon jól esik,hogy megosztod a tapasztalatódat. :wink:

Gizmixx! :D
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!
m. reni

Sziasztok!

Gizmixx,
még ne add fel. Nekem a 3. lombiknál nem jött meg, de mennem kellett vérvételre és alacsony volt a 14. napon a HCG szintem. Mondjuk én soha nem csináltam tesztet, de akkor sem lett volna értelme, mert éppen csak kimutatta volna aznap a teszt a kétcsíkot.
Ameddig nem jön meg, addig kitartás. ... felesleges felemészteni magad. :)

Boldog szülinapot. :D

Reni,
ha jólemlékszem az elején nekem egy kicsit barnázott amikor az utrót használtam. Természetes egy kicsike barnázás hiszen a csöppnek valahova be kell ágyazódnia. :wink: :D
Ha erősödne, akkor azért lásson orvos, de a barátnőm az első időben eléggé barnázott. Most meg van egy majdnem egy éves kislánya. :D :D
Gratula!!!! Vigyázz magatokra.:D

Pandácska,
nekem az elején és mostanság is a hideg fagyi, tej, üdítő az ami beválik a gyomrom megnyugtatására. :)

Viki,
az amit érzel az már AZ!! :lol: Fura, de nekem olyan volt, mintha a beleim állandóan mozgolódnának. Ez kb a 17. hét környékén történt. Mostanában meg a köldökömet bökdösi!!! Van, hogy visszajelez ha megsimogatom a pocakom. :lol:

Dokihoz 18-án megyünk. Még nem jelentkeztünk be 4Dre, de már nagyon kíváncsiak vagyunk a Csöppre. :D
Lassan el jön a mi időnk. :shock: Már alig van csak 10!!! hét a szülésig!
Még sok mindent kell addig megcsinálnunk és megvennünk.
Kifesteni a szobákat, megvenni a bútorokat, babaholmikat, ....
Sajnos most nincs pocakkép, de mihelyt csinálunk, felteszem. :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Reni,
Gratula :lol:

Hajnoca,
Köszi a tippeket :D
Vendég

Reni!
Ez szuper!Gratulálok!

Gizmixxx!
A sírós nyuszimat meghagyom a legvégsőkre,addig is bizom benne,hogy a teszt jól becsapott!Kitartás hétfőig,reméljük nem jön meg jó pár hónapig :wink:
És látom többen köszöntenek,én sem akarok kimaradni:
Kép

Zsani!
Nagyon szorítok,tényleg felpörögtek az események!Nemsoká boldog kismama leszel te is.
ICSI lesz?Vagy csak simán?

Dezsi!
Ari vagy,de most nem azért nem írok,mert nincs miről,hanem mert fáradt vagyok.De nézd meg szombaton,még magammal is milyen jól elvoltam :mrgreen:
De mindig olvaslak titeket,veletek sírok és nevetek :wink:

Pandácska!
Holnap szeretnénk képet a picipandákról!!!
Vendég

Sziasztok!

Köszönök mindent csajok!

Ma elkezdtem vérezni de ez még nem az igazi ( rozsaszin valami), ha felerősödik akkor abbahagyom a gyogyit, addig még szedem! És érdekes módon nem görcsölök érti ezt valaki????
gizmixxx

Csak tudnám mitől van hányingerem?????
gizmixxx

Gizmixx
Ezt már én sem értem. :? Csak jó lenne egy vérvétel...az megmutatná a tutit. Nem tudsz kérni egyet??? Reméljük, hogy csak lassan ágyazódnak a babók!!!

Mreni
Gratula a kis zsákocskához! Na most valóban szabin lesz a dokink 2,5 hétig...ezért is nem indul a lombikom most.

Kép
vizkriszisback

Vizkriszisback!

Az az igazság, hogy én már nem reménykedem végülis ma kellett hogy megjöjjön és el is indult valami.
Annyira fáj a derekam, hogy nagyon!
gizmixxx

Vizkrisz!

Őrülök,hogy jól alakulnak a dolgaid! :lol:
Az visszont tényleg rossz lehet, hogy most nem indul a lombik,de már nemsokára a célba vagy!
Én voltam tegnap aztán mondták,hogy szabin lessza doki bácsi! :roll: Nekem jövöhét csütörtökön kell mennem,majd Bodnár fog vizsgálni!
m. reni

Reni!:)
óriási gartula apicurhoz,a szép kis zsákocskához! Bodnár is nagyon aranyos doki!:) egy másik fórumon meg őt írták hogy nem lesz.... nekik is kell a pihenő, hiszen egész évben hajtanak megállás nélkül, hogy sok sok ember vágyát teljesítsék!Nem fényképeztétek le a monitort?Mi azt csináltuk,így lett képünk a babóról!:) pihenj sokat és egyél igyál sokat!!! Neked kell rutascorbint szedned?nem tudod meddig kell szedni?én ezzel vagyok bajba,mert a kaáliból úgy jöttem el,hogy 3x1 szem,a dokim meg nem mondott rá semmit....

Krisz!:)
örülök,hogy ilyen szépen alakulnak a dolgaitok, és lehet nem véletlen hogy most nem indul a program, lehet besikerül egy kis spontán bébi!A hőd nagyon szép!!! :)

Gizmixxx!:)
nem értem miért van hányingered,lehet a gyógyszerek vagy lehet más is.Jó lenne egy vérvétel, mert lehet elindult valami ,azért érzel tipikus tüneteket. A derekam nekem is fáj.

Hajnóca!:)
hogy telik az idő!Hamarosan itt a nagy napod!Bevásárlás?elkezditek?Én nem tudom, én azt mondtam az uramnak, hogy lefoglalunk mindent és amikor bent leszek szülni,és babóka kint lesz a nagyvilágban ő szépen elmegy a berendezésekért és ő rendezi be a szobát. Az a furcsa pukkanásokat már nem éreztem tegnap ,lehet csak valami előjel lehetett.Hétfőn megyek rákszűrésre,akkor kierőszakolok egy UH-t, csak itt a dokimnál csak hüvely UH van.Azt még lehet ilyenkor???
Jó egészséget nektek!Hogy bírod a meleget?Pocakkép legyen már!!!!:) kellemes vásárlást! :)

Zsani!:)
nagyon szépen beindultak a petefészkeid,szép kis tüszőid vannak azokban ott várakoznak a piciZsanik!pénteken lesz akkor a leszívás? Jajj úgy szorítok! :)

Donika!:)
Úgy legyen első és utolsó lombik!!! :)

Pandácska!!!:)
ezek a rókakomák nagyon feltartanak,legalább ide engedjenek el egy kicsit.Hogy vagy?Holnap lesz szívhang-kukucs???vagy ma??? olyan időzavarba vagyok!!! :)
Vendég

Viki,
Holnap lesz uh. Még mindig rosszul vagyok szerencsére :wink:

Giz,
Lehet a hormonoktól bár tényleg jó lenne ilyenkor egy vérvétel...
Vendég

Sziasztok Lányok!

Gizmix!
nagyon-nagyon sajnálom :( :( :( Azért ne add még fel, amig erősen meg nem jön. Én is vérezgettem (rózsásan) és mégis terhes voltam (igaz, csak egy darabig) Úgyhogy fel a fejjel!

Pandácska!
Fantasztikusak a rosszulléteid! :) Kitartás! Irigyellek :D :D :D Holnapra mennek az UH-s drukkjaim!

Nyulasz!
Örülök, hogy írtál! Pihengessél, ne fáradozzál!

Reni!
Csak így tovább! Beszélges csak a kisbabáddal! Nagyon örülök Nektek!

Velem semmi különös, megváltoztattam a vonalzómat, mert még nem jött meg és tesztet sem csináltam... majd a 42. napon... :wink: Remélem nem jön meg, habár most tényleg lapik a cicijeim, még kicsit sem duzzadtak :( na de majd meglátjuk. Az orvos szerint a küret után 4-6 héttel jön meg a mesi, tehát a 42 napos vonalzómon most nagyon korrekt. Reménykedem... :wink:
dezsina

Gizmixx,
a vérezgetés még nem jelenti azt, hogy vérezni is fogsz. Igaz, ha pont a várt napon kezdődik akkor lehet, hogy volt valami, de .... :?
Tényleg jó lenne, ha tudnál csináltatni egy vérvételt. Háziorvossal nem lehet megdumálni? :?:
Anyum volt a nővéremmel úgy, hogy már 2 hónapos várandós volt vele és még mindig megvolt neki. :!:
Csak jobb, ha mégis van valaki odabent és a vérvétel kimutatja, mintha lemondasz róla és végül kiderül, hogy 2in1t játszol már te is és nem tudtál róla s netán olyan dolgokat tettél amit amúgy nem tennél már meg. :o
Azért elég fura dolgokat művel az ember teste. A hányinger lehet jel is, de lehet, hogy már annyira ideges vagy, hogy annak a következménye.

Pandácska,
nem tudom, hogy egyértelmű voltam-e, de nekem ezek mindig csak hidegen jönnek be. Ha boltba megyünk legszívesebben megennék egy jégkrémet.
:wink:

Viki,
igen, telik nagyon az idő. :( :D Bízom a páromban, de ismerem magam és szeretnék ott lenni a szobánk átrendezésekor. :? :wink:
Sajnos nagyon nincs mit átrendezni, mert épphogy be fog férni a gyerekágy meg a többi, de megoldjuk majd valahogy. :roll: Szerintem inkább a leleményességünkre és a kreativitásunkra lesz szükség. :wink: :D ... és anyagiakra. :(
A meleget most megint megérzem, de ezt majd lassan te is megtudod. :? Ha dagadok vagy elkezdenek zsibbadni az ujjaim, arra szedek magéziumot. Rutascorbit nekem is írt fel a doki, mert volt néhány alkalom amikor elindult az orromvére. Én nem szedem folyamatosan csak amikor érzem, hogy szükség lehet rá. Szerencsére már nem vérzik az orrom, de tegnap megint volt egy kicsi. Sajnos napközben volt egy nagy zápor és megint úszott a pince. :evil: Nekem benne az új bútoraim darabokban az 5 centis vízben. (A ház pincéje a mi oldalunkra lejt és persze ott nincs központi elfolyó. Minek is!) Szóval délután, kresz után még takarítottuk a pincét. .... aztán kimostam az elázott ruháimat. ... és éjfélkor még mosott a gép. A vizet meg a fürdőbe nyomta, mert leoldott a cső. :evil: :evil:
Úgyhogy nem csodálkoztam azon, hogy vérzett az orrom és bedagadt reggelre a kezem.

Jól van. Ma megkérem a párom, hogy csináljon rólunk egy képet. De lassan te is mutogathatod a pocakod nekünk. :wink:
Az tuti az volt. Az elején eléggé gyenge és tompa érzés. Én is azt hittem, hogy a beleim bugyognak. (Persze akkoriban borsót, babot meg ilyeneket ettem és nem tudtam, hogy az vagy nem az.)
Majd ahogy a baba erősödik úgy fog egyre erősebb lenni a kicsi mozgás. Nekem már ott tart, hogy vannak bizonyos időszakok amikor sokat mocorog vagy reagál a simogatásra, gyenge ütögetésre. :wink: :lol:
A maminak (anyumnak) viszont nem akar még reagálni a simogatására, de azt mondta majd ha kijön úgy megdögönyözi ...... :lol: :lol: :lol:

Nekem már nem csinálnak hüvelyit egy ideje. Kb azóta nem is tudok nektek feltenni képet, mert az vagy olyan, hogy nem látni semmi érdekeset vagy csak a combcsontot lehet rajta láni.:(
Szóval még lehet egy ideig hüvelyi uhod, de lassan úgyis át fog térni a doki a hasira. :cry:

Várom a képet a pocakodról!! :wink:

Bocs a kisregényért.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Dezsina!Nyulasz!

Köszönöm neketek! Édik vagytok! :lol:

Vikimi!
Igen nekem is kell szednem a rutascorbint!
Szerintem Hívd fel a kaálít is kérdezd meg,hogy meddig kell szedni!

Hajnoca!
Várjuk a képet!

Pandi!
Mindjárt itta holnap ,olyan izgi! :wink:
m. reni

Vikimi!

A kaÁlis Melinda,ma ad életett a babának!
Szegényke farfekvéses.
m. reni

Reni!:)
felhívnám, de már nem tartozok oda :( pedig szerettem az ottaniakat.
Melinda most szül?biztosan minden rendbe lesz velük.Jó kezekben van.

Hajnóca!:)
akkor a kreativitás győz!!! az a jó.Már én tervezem milyen faliképeket készítek a Moszkónak,csak még nem tudom eldönteni,hogy falrafessem vagy fotokartonból készítsem.Igaz még van időm eldönteni.Magnéziumot én is szedek 3x1(magneB6). Durva ez a víz nálatok, emlékszem nem ez az első eset.Bútorokat sikerült kimenteni?vagy nem lettek nagyon vizesek?nem irigyellek,nem is csoda hogy ennyi ideg meg munka után vérzett az orrod!!! vigyázz magadra!
várjuk a pocakképet!a párod siessen!!! :)
én majd a 18 hetes uh után szeretnék képet,addig még megy az izgalom.Hihetetlen módon tudok még izgulni. :)

Pandácska!:)
holnap lesz a nagy nap, látod eltelt.Nem számoltad ki kb.hány hetes vagy,mikorra fog megszületni?én egyből kalkuláltam egyet a babaszoba.hu oldalon,azóta is nézegetem.

Dezsina!:)
nagyon remélem hogy nem jön meg neked,és te is wc ölelgetésbe kezdesz! :)

zsani????

Nyulasz!:)
igen valóban jól elvoltál itt a hétvégén, de az a jó..én már kezdtem kifogyni a képekből :)

Backa???
Lola????
Csibe??????????????????????????????????????????
Vendég

Viki,
De :lol: 6 hetes vagyok és január 31 ha minden jól alakul :wink:
Vendég

Vikimi!
:D :D
dezsina

Dezsi,
Ha gondolodküldök neked egy adag rókát azzal elszórakozhatsz 12 hétig :wink: nekem van bőven nem vagyok irigy :lol:
Vendég

Gratulálok minden babásnak, és most babásodónak egyaránt!!!!!!! :lol: :lol: Ti tartjátok bennünk a lelket!!!!!!!

Segítsetek légyszi!!!!!!!!!!!Főleg a "nagy öregek", bár mostanában kevesebbet írnak -szóval negyedszer is lett önállóan ciklusom (nekem a lombik előtt, ill. a vetélés előtt nem volt). Közeledik az augusztus, benne vagyunk a listában. DE jövő csütörtökön megyünk fel vizsgálatokra - Hy-Co-Sy és Hegar-próba. A Hy-Co-Sy egy átjárhatósági-feltöltéses állítólag - ilyenem már volt, ettől nem félek. A Hegar-próbánál meg állítólag pálcákkal mérik, hogy mennyire tágul a méhszájam..........(merthogy nekem azért mentek el a babák, mert kinyílt a méhszáj, és most lehet, hogy összevarrják már előtte...)Szóval volt már ilyen valakinek???????????????tudtok róla valamit?????????????????????????????????????? :roll:
julika79

Ja, és nagyon félek!!!!!!!!!!!!!Még a szülésénél sem féltem ennyire......tényleg. :oops:
julika79

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?