Új privát üzeneted érkezett!

Pandácska!

Mármint a fájásra gondoltam. Remélem nem megjön reggelre???
gizmixxx

Gizmixxx,
Nem tudtam de azért nagyon reméltem. Nekem a 9. napon kezdődött a mensis fájás este és a 10. napon teszteltem is emiatt 1et. A fájás megmaradt de akkor már tudtam hogy nem mensi miatt :wink:
Vendég

Pandácska
Igazad volt :oops:
Túl vagyunk rajta, a férjem ügyin bebökte. Ez kicsit csípet, de ki lehet bírni.
Vendég

Örülök hogy sikerült :lol:
Vendég

Gizmixxx
Igen, ilyen volt ez a szuri is. Csak elöbb paráztam, aztán néztem :oops:
Nem tesztelnél mégis inkább? :wink: ....csak a hasfájás miatt gondolom :roll:
Vendég

Pandácska!

Hát igen, azért én még reménykedek addig amig meg nem jön! És ha pár napon belül nem jön meg akkor azt hiszem nyert ügyem lesz!
És akkor már biztosabban megyek az Uh-ra!
gizmixxx

Pandácska
Remélem hatása is lesz. Szerintem most máshogy reagálhatok az injekciókra, mint a Máténál, mert azt mondta a dokim, hogy ugyanazt fogom kapni, mivel az már sikeres volt egyszer. Na aszerint ma már kellett volna kapnom még 2 menogont is, holnap meg 3-at, de ezt most elhagyta. Hát kiváncsi leszek kedden a tüszöcskéimre :roll:
Vendég

mnzsani!

Nem akarok most már kivárok, ha eddig kibírtam ez már gyerekjáték lesz.
gizmixxx

Gizmixxx,
Nálatok csak uh van? Vérvétel nincs is?
Vendég

Pandácska!

Szerintem csak akkor van vérvétel, ha nem látnak semmit az Uh-n és pozitívat teszteltél!
gizmixxx

Gizmixxx,
De akkor honnan tudják hogy pl a progid jó-e meg azt ha valami elindult de mégsem(biokémiai)?
Vendég

Hát igen...nálunk most kényszerspontán van. :lol: mivel nem reagáltam jól a szurikra...és cisztát növesztettem ...elvileg :?
Azért a csodában én mindig bízok. :lol:
vizkriszisback

Szép jó reggelt! :lol:

A hőm: :shock:
Kép
vizkriszisback

Kép
Vendég

sziasztok!
termékenyek voltatok a hétévégén!:)

Gizmixxx!:)
hasfájás nekem kb 2 napig tartott,de az sem folyamatosan.Ne aggódj fog még fájdogálni a hasad mikor nő majd a babó és nyúlnak a méhszalagok!!! :)
Akkor is kiakasztó, hogy ,hogy bírod megállni a tesztelést.Én már tuti csináltam volna kb 3-t, de nagyon csodállak hogy ennyi kitartás van benned,és tuti sikerülni fog!!!! :)

Zsani!:)
ahogy a lányok írták előttem ez a hasfájás,ilyenkor természetes hiszen azok tüszők csak nőnek nőnek, és szegény petefészeknek meg tágulnia kell.Nekem is fájt pedig nekem nem volt sok. Ügyi vagy hogy aszurik már mennek magadnak is! Látod nem is olyan nehéz!
Én kaptam oldószeres gonalt,a hosszabb tűvel rányomod az oldószert a tablettára, ha feloldódott felszívod, majd a pici tűre cseréve beadod.ahogy csináltátok. Nekem volt amikor 2 ampullát kellett beadni,akkor csak egy oldószerbe oldottam fel a kettőt,egyszer az egyiket,majd felszívtam befecskendeztem a másikba,amikor felodódott felszívtam és benyomtam.:)

nyulasz!:)
technika ördöge ! :evil: :)
nekem is ez az egyik kedvenc kis videóm..imádom a macskákat,néha olyan kis hülyék tudnak lenni.

Vizkrisz!:)
nagyon szépen ível felfelé a görbéd!!!! :) ezt a mai kis visszaesést nem is kell figyelembe venni. Én pont múlthéten mértem hőt, és 36,8 volt :) Hajrá!!!!

Pandácska!:)
már alig pár nap és láthatod a minpandát/pandákat. Látod telik az idő.mi
Mikor kell menned pontosan? hogy vagy? Rókakoma???
Vendég

Viki,
Ma már megölelgettem a wc-t. Pénteken reggel megyek de nem tudom hogy mikor érünk majd haza mert lehet megyünk még csavarogni is. Terhesen lehet kamillával gőzölni??? Kicsit megfázhattam vagy ilyesmi mert eldugult az orrom.
Vendég

nem tudom, hogy lehet e, de szerintem igen,mivel a kamilla gyógynövény,ártani tutira nem fog.... Péntek!hamarosan itt a péntek...szerintem először gyere a netre és írd le mit azaz kit/kiket láttatok és csak azután induljatok csavarogni! :)
Vendég

Viki,
Igyekszem haza :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Hogy vannak a kismamik :?: Róka-koma megtalált Titeket :D :?:

Velem semmi.
Várom, hogy ne jöjjön meg.
Jövő hétfőn konzultáció a Forgácsban!
dezsina

Dezsina!:)
jó a vonalzód!Nagyon remélem hogy nem jön meg és már felesleges mennek a forgácsba konzira.Olyan jó lenne!
én jól vagyok,semmi változás várom hogy teljenek a napok hetek.Néha olyan érzés mintha nem lenne semmi, a hasam is visszahúzódik,mint pl. most és persze egyből rosszra gondolok.... jaj.

mindenkinek szép napot!
Vendég

KISFIAM lesz Csajok! :lol: Csak gondoltam megírom.

Kép
andrea23

Andrea,
Kép

Gratula a kukacoshoz :lol:
Vendég

Andi!:)
gratula a kis fütyköshöz! :) Kép
Vendég

Andi!
Nagyon klassz :D :D
Gratulálok :!: :!: :!:

Vikimi!
Neked mikor van babanéző?
dezsina

Dezsina!:)
óóóóóóó még nekem nagyon soká lesz babanéző, mához 3 hétre... olyan soká lesz még,remélem addig már érezni fogom ,hogy mozgolódik.
Vendég

Sziasztok!

Haza értem a munkából. Még mindig nem jött meg :lol: :lol:

Vikimi!

Köszönöm, hogy ilyen szépet írtál nekem! Jól esik nagyon!

Andi!

Gratula!
gizmixxx

A párom elment tesztért! :roll: :roll: :roll:
gizmixxx

YES YES YES YES CSINÁLD MEG TUTI POZITÍV LESZ TUTI TUTI!!!!
Vendég

Pandácska!

Nagyon izgulok, a párom is nagyon fél, hogy nem lesz meg a két csík. Nem lesz baj ha most csinálom meg és nem a reggeli első vizelettel???
Ez most a 15. napom elvileg ki kell, hogy mutassa napközben is???

A derekam még mindig fáj de a hasam nem!
gizmixxx

Pandácska!

Miből gondolod, hogy pozitív lesz????
gizmixxx

Et+14 nap nem első pisisem:
Kép

Et+10 nap nem első pisis:
Kép

Nem akarlak persze rábeszélni ahogy érzed ez a te babád a te teszted :wink: Annyira drukkolok kezem lábam szemem keresztben érted :lol: Ha már az első sikerült akkor most is sikerülni kell legalábbis nagyon nagyon remélem!!
Vendég

Mégse csinálok ma, mert a gyógyszertár már zárva van. Majd holnap este vagy szerda reggel!
gizmixxx

Bocsi de a párom üres kézzel érkezett haza, ne haragudj, hogy feleslegesen felizgattalak :cry: :cry: :cry:
gizmixxx

Pandácska!

Annyira aranyos vagy, mos itt ülök és totál kész vagyok! Jó lenne valami biztos jel!
gizmixxx

Gizmixx,
Semmi baj :D akkor majd legközelebb a két csík megvár :wink:
Vendég

Juj,Gizmixxx,úgy izgulok,én nem is értem,hogy birod ki.Kezem-lábam csuriban!
Vendég

Nyulasz!

Most már én is egyre nehezebben, főleg, hogy jött az a hirtelen ötlet!
gizmixxx

Pandácska!

Én már a szívhangot szeretném látni-hallani!
gizmixxx

Óóóóóóóó már itt készültem a pezsgőbontásra.... van gyógyszertári ügyelet is!!!! :)
Vendég

Vikimi!

Most már mindegy egy-két nap ide oda nem számít!

Jobban izgultok lassan mint én magam!
gizmixxx

Arra gondoltam, csak megvárom a mesó idejét addig nem tesztelek!
Nektek feszült a hasatok, mert nekem az elsőnél nagyon de most nem!
gizmixxx

Biztos már az agyatokra megyek!

JÓ ÉJSZAKÁT MINDENKINEK :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
gizmixxx

Szép jó reggelt mindenkinek!
Ma vagyok a 16. napon. Hogy elment az idő. Pedig az első hét az nagyon nehezen telt. De most azt veszem észre mindjárt itt az UH.
Holnap lesz a szüli napom. Ezért mindenféleképpen csak utána fogok tesztelni, mert félek, hogy esetleg elrontja a napomat ha nem lesz ott a két csík!

Ügye megértitek
:?: :roll: :roll: :roll:
gizmixxx

persze megértjük,csak már nagyon izgulunk érted, és persze nagyon kíváncsiak vagyunk.Mikor nem kell megjönnie?ez már nagyon biztató, hogy már a 16 napon vagy és semmi jele a mensinek, és ne is legyen.
Türelmesen próbálunk várni veled! :)
Vendég

Vikimi!

Elvileg 34 napos a ciklusom és az 7. ére azaz csütörtökre esik!
De ügye az Utró és a duphaston is bekavarhat!
gizmixxx

Jó reggelt!
Kép
Vendég

Jó reggelt Panduska!:)
már csak 3 nap!!!! :) illemhelyölelgetés volt ma reggel??? remélem igen, mert akkor minden oké, igaz ha nem akkor is minden oké.Olyan kár hogy nem láthatunk be a pocakunkba, hogy mi történhet odabenn, pedig ha belegondolunk milyen fantasztikusan csodálatos dolog zajlik most bennünk :)
Álmomba elmentem UH-ra és amikor a doki megmondta volna Moszkóka nemét felébredtem.....
Tegnap óta olyan fura áramlásokat érzek a pocakomba, lehet ez már akezdeti magzatmozgások érzékelése...olyan mintha apró lufik pukkannának ki...

7-e az szuper egy nap, mivel a 7-es egy nagyon jó szám, a másik ,hogy nagyim akkor született,most lesz 70 éves!a 70-ben is van 7-es tehát az csak jó nap lehet!!!Nekem is beültim 03.04-én volt ha összeadjuk az is 7! :) :) :) na nem vagyok a számok bolodja, de ez a 7-es szám csak jó lehet. :)
Vendég

Viki,
Szerintem az az lesz. Nővérem is ezt mondta hogy lufipuki :lol:
Kinyitom a szemem és futás most ezt játszom szegény párom meg befordult hogy rosszul vagyok mondtam neki kitartást :lol: én jobban viselem mint ő :lol: :lol: :lol: a hideg cola jó! amúgy én számítottam erre mert azt mondják ez is öröklödő és nálunk minden nő hányt minden nő 14 évesen mensiset elöször. Lehet hülyeség de nálunk így van :wink: pedig kivi lettem volna hogy álmodban milyen nemű :wink:

Gizmixxx,
Nekem is nemrég volt a szülinapom(1 hónapja ) és lám akkor sikerült :wink: :wink:

Zsani,
Hogy mennek a szurik???
Vendég

ilyenek a férfiak... :) de ezért imádjuk őket :)
valószínű hogy a hajlam öröklődik, az én anyum sem volt rosszul ,sem velem ,sem a bátyámmal.Érdekes ez a természet.
Én mióta megtudtam, nem iszok colát, nem tudom miért ,lehet a szénsavat nem kívánom, de nem esik jól.Ebből is látszik mennyire különbözünk. Az evéssel hogy állsz?
Vendég

Viki,
Én meg eddig nem ittam colát mert fáj tőle a gyomrom de most néha segít. Hát eddig volt étvágyam de ma már nincsen azért eszem mert tudom hogy most muszáj.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?