sziasztok!
termékenyek voltatok a hétévégén!:)
Gizmixxx!:)
hasfájás nekem kb 2 napig tartott,de az sem folyamatosan.Ne aggódj fog még fájdogálni a hasad mikor nő majd a babó és nyúlnak a méhszalagok!!!
Akkor is kiakasztó, hogy ,hogy bírod megállni a tesztelést.Én már tuti csináltam volna kb 3-t, de nagyon csodállak hogy ennyi kitartás van benned,és tuti sikerülni fog!!!!
Zsani!:)
ahogy a lányok írták előttem ez a hasfájás,ilyenkor természetes hiszen azok tüszők csak nőnek nőnek, és szegény petefészeknek meg tágulnia kell.Nekem is fájt pedig nekem nem volt sok. Ügyi vagy hogy aszurik már mennek magadnak is! Látod nem is olyan nehéz!
Én kaptam oldószeres gonalt,a hosszabb tűvel rányomod az oldószert a tablettára, ha feloldódott felszívod, majd a pici tűre cseréve beadod.ahogy csináltátok. Nekem volt amikor 2 ampullát kellett beadni,akkor csak egy oldószerbe oldottam fel a kettőt,egyszer az egyiket,majd felszívtam befecskendeztem a másikba,amikor felodódott felszívtam és benyomtam.
nyulasz!:)
technika ördöge !
nekem is ez az egyik kedvenc kis videóm..imádom a macskákat,néha olyan kis hülyék tudnak lenni.
Vizkrisz!:)
nagyon szépen ível felfelé a görbéd!!!!
ezt a mai kis visszaesést nem is kell figyelembe venni. Én pont múlthéten mértem hőt, és 36,8 volt
Hajrá!!!!
Pandácska!:)
már alig pár nap és láthatod a minpandát/pandákat. Látod telik az idő.mi
Mikor kell menned pontosan? hogy vagy? Rókakoma???