Új privát üzeneted érkezett!

Csibe!

Ne bosszants! Hát nem megírtam, hogy a 15. nap előtt ne tesztelj. Azt is megírtam, hogy én is így jártam az előzőnél és a következő tesztem pozitív lett. Ez a negatív teszt nem jelent semmit!
Pandácskának igaza van, hogy újra kell próbálkozni kicsit később.
gizmixxx

Viki, Pandácska
Köszi, arik vagytok :) Úgy egyeztünk meg, hogy a férjem belém böki, mert én azt nem merem, én meg benyomom az adagot, mert az meg nekem jobban kézreáll...igy mindkettem kivesszük a részünk a babásodásból :lol:
A fenékbe való szuri kellemetlenebb, mert azt izomba kell adni és elég hosszú tűt nyomtak belém tövig...szerencsére hátra nem látok, de a sok szúrás helye fájt egy darabig.

Csibe
Nekem februárban mikor pozitív lett a tesztem, akkor a 12. napon szinte olyan halvány volt a második csík, hogy talán csak én néztem oda, aztán két nappal később meg simán kijött a csík. Igazuk van a lányoknak, korai a 10. nap. Ne add fel!!!!
Vendég

Pandácska neked már a 10. napon pozítiv volt a teszted!!!!
És nem görcsöltél, véreztél menstri szerüen, de én igen sajna :(

Kép

csibe
csibe32

Csibe,
Ne hari de éppen ez az hogy görcsöltem mensi szerűen ezért is teszteltem 10. napon. Az hogy nekem pozitív lett nem jelenti azt hogy neked is pozitívat kell tesztelned hiszen te Csibe vagy én meg Panda tehát különbözünk :wink: igaz nem vérzetem szerencsére de az lehet az utrotól is sőt akár ha nem olyan igazi vérzés akkor beágyazódás is lehet!! Most normális a vérzésed vagy csak egy kicsit véreztél?
Vendég

Menstri görcsöm van csak kicsit vérezgetek, Pandácska nagyan örülnék ha neked lenne igazad :wink:

Kép

csibe
csibe32

Csibe32!

Olvastam már én ilyet egy pár fórumon,hogy ezekből a tünetekből,ami most Neked van(negatív teszttel együtt) baba lett,úgyhogy nyugi!!! :wink:

Kép
andrea23

Sziasztok!

Bocs hogy csak belebeszélek :)

Pandácska!
Örülök neked, hogy ilyen szépen alakulnak a dolgaid. Tudod olvaslak ám benneteket és nagyon drukkoltam Neked. Nem írtál te valamikor a PCOs topicba?

Többieknek is sokk druk, és nem kell parázni! Eldobni a teszteket és, sok piji. nekem a beülti után azt javasolták, tekintsem magam kismaminak, gondoljak arra, hogy SIKERÜLNIE KELL! (nemsokára jön a 2. lombik)

Pussz
Vendég

Csibe!

Türelem, ha a vérzés nem sok, nem kell aggódni!
Vendég

Csibe,
most már csak azért is igazam lesz :wink:

Ginuska,
De írtam egy két üzit de nem többet. köszönöm :D
Vendég

Kép

Csak szólok hogy most eltünök és csak péntek este leszek legközelebb... Vigyi magatokra, jós zurizást, babatapasztást, vagy pocak növelést, vagy várakozást :lol:
Vendég

Csibe,
Hogy vagy vérzés, görcs?
Vendég

Pandácska semmi jó hirről nem számolhatok be csináltam reggel tesztet és negatív lett, menstrisen görcsölök, és nagyon enyhén, de vérezgetek. Hát ez van.
Azon filozók, hogy mikor kezdhetem a következő lombikot. Apával is beszélgettünk, hogy lenne érdemes a következőt megcsinálni.

Jó pihizést neked.( nektek :wink: )

Kép

csibe
csibe32

Csibe,
:( de ha csak enyhén az nem lehet az utrotól? Mert gondolom lombiknál is ha megjön az olyan normális mennyiség :roll:
Vendég

SZÉP JÓ REGGELT MINDENKINEK!
:lol: :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

Gizmixxx,
és te hogy vagy?
Vendég

Sziasztok Csajszik! :)
Eddig egy másik topikba írogattam, de most hogy itthon vagyok, benéztem ide-oda!
Rólam annyit, hogy kedden voltam petesejt leszívások, 16 lett, abból szerdára 9 termékenyült meg, majd ma kell telcsiznem, pontosan hány órára kell mennem. (bp-i kaáliba járunk)

Igazából Reni sorait olvastam, és az késztetett az írásra!
Reni! :D
Így ismeretlenül is GRATULÁLOK! :P Te kihez jársz?

Csibe! :(
donika

Donika,
Üdv itt is :D Már ma vissza is rakják őket?
Vendég

Donika!

Üdv a fedélzeten!

Pandácska!

Köszönöm, jól vagyok csak egy kicsit fáj a derekam, biztos el aludtam!
gizmixxx

KépMindenkinek!!!!

Donika!:)
üdv. a mi kis remek csapatunkban! 16 sejt az nagyon szép és a 9 megtermékenyült remek. Csak így tovább, és kövesd Reni példáját!!!

Csibe!:)
szerintem is hamar teszteltél, hiszen ha később ágyazódtak be később is kezd termelődni a hcg.... a vérzés sokmindentől lehet,lásd Reni esetét! Fel a fejjel!:)

Gizmixxx!:)
lassan megtanulom leírni a neved :) Nekem is fájt a derekam! :)

Panduska!:)
várunk vissza! Hamarosan láthatód a minipandát/pandákat! Telik az idő, de ennek atopiknak a tagjai számára lassabban.

Zsani!:)
Hogy álltok a szurizással???

HOL VAGYTOK TÖBBIEK??????????

Kellemes napot mindenkinek!:)
Vendég

Vikimi!

Komolyan, neked is fájt a derekad, akkor ez lehet, hogy jó jel :roll: :roll: :roll: :?: :?: :?:
gizmixxx

Gizmixxx jó lenne, ha legalább neked sikerülne, szurkolok nagyon :wink:

Kép

csibe
csibe32

Csibe32!

Ne add még fel, minden ember egyedi eset nem lehet általánosítani.
Köszönöm, hogy drukkolsz de nem nagyon bízok a dologban!
Te hányat kaptál vissza???

Vikimi!
És te hányat kaptál vissza!
gizmixxx

Donika!

Nagyon aranyos vagy!
Én debreceni kaális vagyok!Nekem is 16 volt!
Nagyon szúrkolok érted,és nagyon sok pozítív energiát küldök!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D :D :D :D :D :D

csibe!
Még nincs veszve semmi!!!!! :wink:

Gizmixxx!
nekem egyfolytában derék és mensis fájdalmaim voltak.

Tegnap az egész délutánt végig rókáztam!
De nem bánom ez a kispocok,/Pockok/ Jelenléte a szervezetemben!
m. reni

M.reni!
És egész nap vagy csak időszakonként????
Te hányat kaptál vissza??? IVF-volt???
gizmixxx

Gizmixxxx!

Csak a vacsorámat nem akarta szeretni a gyomrom!
Az jöt ki belőlem.
Én hármat kaptam vissza,
Ivf-volt.
m. reni

Gizmixxx
Én kettőt kaptam vissza, de lassan fejlödtek. Péntek reggel volt a leszívás, hétfő délután a beültetésnél még csak 4 sejtesek voltak, míg másoknak akkor már 8-10 sejtesek voltak az embriók.

Kép

csibe
csibe32

Csibe32!

Nekem is az egyik 4 sejtes volt, a másik 7 sejtes!
gizmixxx

Hol vagytok???
gizmixxx

Gizmixx!:)
igen fájt a derekam, sőt görcsöltem is ezért vettem egy nagyadag tampont :)
Én két sejtecskét kaptam vissza egy 6 és 9 sejteset.Sosem hittem a számmisztikában, de mostmár igen. A párom a 6.hónapban én a 9.hónapban születtem.... és lám 6 és 9 sejtesek voltak a manók. Elsőre nem volt sejtem, másodikra 2 sejtet kaptam vissza 3-ra 1 sejtet,4.re 0-t, majd 5-re 1-et , majd utoljára 2-t ...vagyis 0-2-1-0-1-2

Renike!:)
Rókakoma megtalált!!! édes kis rosszullétek.... Kép
Vendég

Vikimi, amikor nem kaptál vissza sejtet, akkor mi volt a probléma? Nálatok apagond van?

Kép

csibe
csibe32

Csibe!:)
amikor nem kaptam vissza sejtet első alkalommal, még tanítottam és hasmenés-hányás volt akkoriban terítéken a gyerekek között, amit persze elkaptam, belázasodtam(38,3),szurik begyulladtak....így nem voltak életképesek a sejtek, második alkalommal pedig hiába volt 7-8 tüszőm a petesejtek nem voltak a tüszőfolyadékban, valószínű nem váltak le a repesztőszuri hatására a tüsző faláról... ezt már nem tudjuk meg.
nálunk a kiskatonák számával voltak gondok, ami persze teljesen megoldódott így a végére, lehet ha vártunk volna, akkor spontán is sikerül.Nem lehet tudni.:) a természet még okozhat meglepetést bármikor!

Hogy vagy? remélem még nem adtad fel!!!!
Vendég

Viki
Apa bök és mikor már bent van a tű, akkor odamerek nézni :lol: De megy simán a dolog, remélem holnap a doki látja is a hatását.
Vendég

Pandus, Gizmixxx, Vikimi, Reni! :P :P
Köszönöm a fogadtatást, 11 óra után telcsiztem, mind a 9 elkezdett szépen osztódni, majd holnap reggel 9-kor kell ismét telefonálnom, hogy mikor kell mennem. Lehet, hogy még holnap déután 1 órára, de ha ilyen szépek maradnak akkor elképzelhető, hogy csak vasárnap!? Bár úgy lenne! Köszönöm a pozitív energiákat, remélem hatásos lesz! :D
donika

Donika
Jaj.....én örülök Neked, csak kicsit szétszórt vagyok :oops:
Látom szépen alakul minden, szorítok én is Neked, hogy sikeres legyen a beülti.
Vendég

Zsani! :D
Köszi, aranyos vagy. Neked mikor lesz a leszívás? A kisfiad is "kaális" baba?
donika

Bocsi de vendégem jött ezért nem voltam. De ahogy látom sok visszaolvasni valóm nincsen :( :( :( :(
gizmixxx

Donika
Szerintem kb. 2 hét még a leszívás, de hamar elfog menni, mert még van vizsgálat amit addig elkell intéznem és ha azokra gondolok, akkor meg már alig van rájuk időm. Igen, a Máté is Kaális baba. Volt belőle még 4 fagyibabánk, amiket februárban kaptam vissza, de nem sikerült. 3 hétig volt poz. a teszt, de aztán történt valami. Most elölről kezdtünk mindent, mert nagyon jó lenne 1-2 tesó.
Írjál ám holnap, ha már tudsz valamit!!!
Vendég

Sziasztok!

CSIBE
Mennek a babatapik! :D

:D Nálunk 15. cn...a pé valószínűleg megvolt...akár ott ahova a ferty tette, akár 1-2 nappal később...nem számít...rajtunk nem múlt.
Kedden megyek uh-ra és esetleges cisztapunkcióra...de remélem nem lesz mit leszívni.A terv szerint juni közepén indul a lombik...remélem minden ok lesz.
A kocsink egy hónap után végre kész lett semmi sem látszik rajta...benne volt 208-ba nekünk (amúgy 1,300,000 ), plusz venni kell még két gumit, mert az elsők kissé kockásra lettek fékezve. Evvan.
A sulinak két hét múlva effektíve vége, utána már csak az adminisztráció és vizsgáztatás. Az egyetemre van még két nagy eszém, de mi csak aug-ban vizsgázunk.
Görbém:
Kép
vizkriszisback

Vizkrisz!

Örülök,hogy jól alkulnak a dolgaid!
Mostmár itt vagy a cél egyenesbe! :lol:
Nemsokára ott lesznek a babucik a pocakodban :wink:

További szép napot neked! :wink:
m. reni

Donika! :lol:

Ez nagyon izgi!
Most fog kiderülni,hogy mikorra kell menned?

Gizmixx,csibe??????????
m. reni

M.reni!

Itt vagyok! Még mindig nem érzek semmit. Van egy kicsi hányingerem, de szerintem az csak a gyógyszertől van. Hát ennyi. Kiváncsi vagyok mikor kapok a 3. lombikra időpontot!
gizmixxx

Csibe!

Veled mi a helyzet, hogy vagy???
gizmixxx

Hol vagytok?????
gizmixxx

Sziasztok,

Ma voltam vérvételen, sajna bebizonyosodott az amit tudtam :cry: , augusztusban kezdjük újra az egészet, majd akkor sikerülni fog :wink:

Kép

csibe
csibe32

Csibe!

Nagyon sajnálom! :cry:
De ahogy te is montad augusztusban,biztosan sikerülni fog! :lol: :lol:
m. reni

Csibe!

Annyira sajnálom, a következő biztos sikerülni fog!
gizmixxx

Csibe,
:cry: :( Örülök hogy már augusztusban kezdhetsz és nem kell többet várnod!!

Na megjöttem kipihenten tegnap óta émelygek ma már öklendeztem is de sikerült az ebédet a helyén tartanom, Már csak 8 nap és láthatom a dobogó szivecskét vagy szivecskéket :lol:
Vendég

Szia pandácska!

Örülök, hogy végre itt vagy. Képzeld nekem elkezdett délután fájni a hasam olyan mesosan és nagyon fáj a derekam.
Nem tudod mi lehet Vikimivel egész nap nem írt remélem nincs baja!
gizmixxx

Gizmixxx,
Nekem is ez volt másnap pozitívat teszteltem :wink: Viki bizti jól van csak nem került ma még gép elé! Hanyadik napnál tartasz?
Vendég

12. napon vagyok ma! De jó lenne ha most is össze jönne de velem maradnának???
gizmixxx

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?