Új privát üzeneted érkezett!

Olik,
Zolcsikának nagyon boldog harmadik szülinapot kivánunk!
sirkici

NIKI: Nincs időm magunkról is írni, na de akkor most.. Mindenki jól van. Petinek tegnap volt a farsang az oviban. Szellemnek öltözött be. Én is ott voltam velük 2 órát, nagyon jót buliztunk, táncoltunk. Továbbra is szereti az ovit, vannak barátai, mindig meséli, mi történt az oviban. Az óvónénik szerint néha picit hangosabb, elevenebb, de nincs vele gond. Önálló, ügyes, mindenben részt vesz, szeret teríteni (pedig a kicsiknek még nem kell), összehajtogatja a ruháit stb. Bence teljesen más mint Peti. Visszafogottabb, nyugodtabb, anyásabb. Bújik, rámmászik, követ mindenhova. Egyre többet beszél, de nem viszi túlzásba. Új szava a papucs (papu), meg egy ideje, ha integet, közben mondja, hogy pá-pá. A többi szót, amit mond, nemrég írtam le egy korábbi hsz-ban. Fogai száma nem bővült, még mindig csak 6 foga van, ennek ellenére mindent meg tud rágni. Amióta jár, egész nap le-fel sétál a lakásban. Még mindig szopizik, tejcsi is van bőven. Alvási szokásai nem változtak, bár van, amikor (pl. mai is) délelőtt is alszik egy kicsi, nem csak ebéd után. Az esti fürdést még mindig nagyon szereti. Ha már meglátja, hogy folyik a kádba a víz, odamegy, és próbál egyedül bemászni. Apró dolgoknak is rendkívül tud örülni, közben úgy mosolyog, mint az apukája (szigorúan összezárt szájjal :)) Ennyi elég lesz? Ha még valamire kíváncsi vagy, kérdezz nyugodtan!
Ja, még azt akartam írni, hogy a Jónás nem egész hónapra vonatkozik, csak arra a 4db napra, amit megad egy hónapban, tehát ha fiút írt, az csak akkor jön be, ha 100%, hogy a 4 nap valamelyikén fogant, illetve ezen napok egyike sem esett a ciklusod 10-22- napja közé. Ingát nem próbáltad még? Csináld meg a csuklódnál és a hasadnál is. A Spektrumon volt egy műsor, amiben 5 kismamánál 4 féle módszerral próbálták megállapítani a baba nemét, és hihetetlen, de csak az inga volt 100%-os pontosságú.
JAIMEE: Nagyon édes ezen a képen Réka!!!!! Mi tetszett neki ennyire?
SIRKICI: Hol rejtegetted ezeket a képeket eddig? Nagyon jól áll neki a csatt, gumi. Igazán csajos tőle! Az elsőn zabálnivalóan huncut. Bébikompot szereti Niki?
MIRCI: Boldog 4. hófordulót Bálintnak!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy ennyi ideig nem jelentkeztem, de az elmúlt hetekben nem volt időm gép közelébe kerülni.
Voltunk 13-án a csípős doktornéninél, akitől elkaptunk valami vírusos köhögős tüsszögős vmit. Egyébként doktornéni szerint minden ok. Mászassam, és fél év múlva kontroll. Fogalmam sincs hogyan mászassam, amikor esze ágában nincs mászni, na mindegy. :oops: Szóval még az előző vírusos micsodából szinte ki sem keveredtünk, elkaptuk ezt a másikat. Így se éjjelünk, se nappalunk. Orrszívás 2 emberes meló stb. Nagyon csúnyán köhög még mindig, de már szerencsére a nátha kezd alábbhagyni. Lázunk nem volt, de a köhögés miatt hánytunk is, és csak szopi jó pár napig éjjel-nappal. Nem fogadott el semmit, most kezdi elfogadni a nagyon pépes dolgokat. Reszelt alma szóba sem jöhet. :? Antibiotikumot is kaptunk, de csak 4 napi adagot. Azt mindta a gyerekorvos, hogy attól meg kell gyógyulnia. Szerintem nem gyógyult meg, így oscillococcinumot evett egy adagot. Úgy tűnik most már alakul.
Időközben én is lekaptam tőle, remélem nem tudom visszafertőzni.

Olik!
Zolcsinak boldog szülinapot!

És mindenkinek boldog szülinapot, és névnapot, akinek eddig volt.

Most gyorsan ennyit, igyekszem visszaolvasni, és sűrűbben jönni.

Puszi mindenkinek!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Olik: Zolcsikának

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Sziasztok!!!
Nagyon köszönke Zolcsika nevében!!!

Tegnap megvolt Zolcsikának a bulija ( babazsúrt rendeztem 7 gyerekkel :roll: ) Meglepi volt az egész, mamáéknál volt aztán akkor hoztunk haza, amikor már itt volt mindenki. Belépett az étkezőbe és felkapcsoltunk a villanyt...Nem kicsit meglepődött, pillanatra azt hittem, hogy sírva fakad, aztán felkiabálta, hogy " SZIASZTOK? BOLDOG SZÜLINAPOT :lol: !!!" És elkezdődött a buli. Még csak most ért végett a pakolás :roll:
Már sok képpel lógok, ígérem, ígérem, ígérem.

Ja: az a szuper hír, hogy tesóméknál összejött a baba a mézeshetekben :lol: Most 5 hetes lehet :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Betsy,
köszönjük! Igen, szereti a bébikompot, első alkalommal sem sirt tőle, bár menni tud vele, csak amikor akar, ha hivjuk nem jön, de ha valamit el akar érni, akkor pillanatok alatt ott van vele! Dehát gyerek... :lol:

Chris,
remélem már jól vagytok! Gyere gyakrabban! Képeket tehetnél fel, ha tudsz! :D

Olik,
gratula a tesódéknak! :D És képek! :wink: :lol:
sirkici

Sziasztok!!!
A képek :oops:
Első karácsonyom
Kép
Egy éves lettem
Kép
Zolcsika 3 éves party-ja
Kép Kép Kép Kép Kép
Tüncsike motorozik szomszéd mamival ( imádják a gyerekek azt az asszonyt :lol: )
Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

CHRISTELL: Sajnálom a betegséget. Most már teljesen gyógyultak vagytok? Nyugi, Peti is csak 10 hónaposan kezdett el mászni, Bence 1 hónappal korábban, mégis mindketten már 1 évesen jártak. Tudja Klárika, hogy mit mikor csinál. Van amúgy, aki kihagyja a mászást. Majd ha lesz több időd raksz fel képet a mindjárt 10 hónapos kishölgyről, és a házikótok is nagyon nagyon érdekelne! Kívülről, belülről!
OLIK: Aranyosak a gyerkőcök. Tüncsike sokat változott, és Zolcsika is nagyon nagy fiú már! Szuper ötlet volt a meglepetés buli! Tündi már ilyen ügyesen motorozik? Gratulálok a tesódnak a pocaklakóhoz!
BAMBIKA: Boldog 9. hófordulót Gergőnek!
GABI: Boldog 3. hónapot Lackónak! Hogy vagytok?
JUDY: Nagyon boldog névnapot Bazsinak!!!!!!
JAIMEE: Petinek is az első kedvenc meséje a Thomas volt, de most már nincs oda érte..
SIRKICI: Van valami újdonság, amit csinál Niki? Evések hogy alakulnak?

Többiek????
Arikon, Bibi, Chrissyy, Gyabi, Heni, Mirci, Niki, Nóri, Omnia?
Vendég

Helyzetjelentés:

-4 db fogacska
-fordulás végre zökkenőmentes
-ülés dőlésmentes
-vasárnaptól már úszás a befigyel!!!!! :lol:
-bébikomppal már aa küszöb sem akadály...felemeli-átlépi-továbbmegy... :roll:

Pár kép:
Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
gyablonka

Csajok, jól bevállt esernyőkocsi márkára lenne szükségm. Kinek milyen van????

Ezt néztem ki, de ahol kinéztem 19eFt-ról mától felvitték 28400 Ft-ra, de egy helyen még maradt a régi ár...VÉLEMÉNYEK????????????

* párnázott háttámlával, esővédővel,

* 5 pontos biztonsági övvel,

* 6-36 kg-os gyermekeknek ajánlott,

* állítható háttámla és lábtartó,

* 2 bolygósítható kerék,

* Súlya: 8,5kg
Kép

Kép
Kép
gyablonka

Sziasztok!!!
Elolvastam Titeket. Ma rossz híreket kaptam a tesóméktól. Tegnap elvetélt a sógornőm :( Még a korházban van, nagyon maga alatt vannak, most 1 évig nem lehetne nekik babát tervezni, ezt mondta a doki. Valószínű az előző méhenkívüli terhesség meg egyik petevezeték elvesztése is közrejátszott ebben. :cry:

Rólunk még:Az én nagy lányom már nem kér főzit, csak "felnőtt" kaja kell :shock: és megtanult átaludni az éjjeleket!!! Nem tudom meddig tart, de most nagyon jó. Tüncsike megérteti magát, pár szót mondja, de inkább a hangsúlyból lehet érteni. Még nem jár, csak ha vezetem, még nem is áll kapaszkodás nélkül. Ebben is az Apucira hasonlít. Ő 19 hós volt amikor elindult :roll: .
A Zolcsika bulija nagyon jó volt, élvezték nagyon! Kapott egy rollert, távirányítós autót, járó robotot, Thomas-os polót, Noddy-s autós készletet ( 3 jármű 3 főszereplővel a meséből).

Gyabi:
ezek a képek :lol:

Most ennyi, majd jövők.

Puszi

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik,
nagyon jók a képek, aranyosak a gyerkőcök, és hogy hasonlitanak egymásra! :D
Sógornődet sajnálom! :cry:

Betsy,
köszönöm a kérdésed, jól vagyunk, Niki mostmár mászik, bárhol képes elmászni, élvezi is, hogy mostmár bárhova odaér, és mérges is, ha nem engedjük mászni, megtanult felüllni is, néha próbálkozik a felállással, de az csak akkor megy, ha belém kapaszkodik, de majd kialakul. Mostmár nyitogatja a konyhában a szekrényeket, fiókokat, ki is pakol már belőlük, szóval zajlik az élet. Napközben is már csak kétszer alszik kevesebbet. Evéssel mikor hogy vagyunk, néha hajlandó megenni, amiket készitek neki, néha nem, de szerencsére van cici, igy nincs gond. Nem szereti a pépeseket, neki husi kell, de az minden mennyiségben jöhet, meg az izesebb ételek, mint tökfőzelék, vagy borsófőzelék, esetleg spagetti csirkehússal.
Nálatok új képek? Úgy imádom nézegetni a képeiteket, annyira aranyosak a fiúk, meg látszik rajtatok, hogy nagyon boldog család vagytok!

Gyabi,
csúcsszuper képek, nekem az első tetszik legjobban! :lol: Nem semmi Bandita, hogy átemeli a bébikompot a küszöbön! :D
Banditának elsőre tetszett a viz?
Babakocsit mi nem veszünk másikat, de ilyesmi van a baránőméknek, és nagyon jó nekik, a kislány az előző kocsiban nem akart maradni, az ilyen kocsiban meg vigan elvan, nagyon kényelmes! Nikit is belepróbáltuk, még amikor nem tudott dőlésmentesen ülni, és el sem dőlt benne, élvezte legalább egy 15 percig, szóval... Na, meg amiket leirtál róla, azok is jól hangzanak. Szerintem vegyétek meg!

Nóri,
hogy vagy? Holnapi uh-t gondolom már nagyon várod, majd gyere az élménybeszámolóval, és a képekkel!

Niki,
te hogy vagy? Mikor is lesz a 12 hetes uh-d?

Többiek?????????????????
sirkici

Sirki:köszi, jól vagyok, nagyon izgulok a holnap miatt, pénteken hozom a híreket reggel! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük a hófordulós köszöntéseket. Nagyon jól vagyunk. Lacika már 7000 gramm és 70cm.
Egyre többet mosolíyog.Kezdi fogdosni a dolgokat. (Főleg a hajamba szeret csimpaszkodni... :) ) És ügyesen tartja a fejét. Már csak kicsit kell támasztani és ügyesen ül.

Nóri, Várom nagyon miujság!!!!!

Sirki, Niki egy tündér!!!!

Olik nagyon arik a gyerekek! Nem semmi party lehetett!!!! :D

Gyabi, Bendi tündér!!!!! Főleg az első képen!!!! Babaúszás jó?

Kép
Kép
gabi82

(bemásolom a másikból, bocsi...)

Helló csajok!

Hát, a tegnapi nap történelmi jelentőségű volt az életünkben...láttuk a drágánkat, mindene megvan, míg a dokibácsi lemérte, addig a térdeit maga alá húzva aludt, majd olyan kalimpálásba kezdett, hogy először rendesen megijedtünk.Csápolt a kezeivel, még az újjai is látszottak, a szíve gyönyörűen pulzált, és bár hang nem volt, de a látvány sokkal szebb volt így!Tarkóredőnk 1 mm, orrcsont megvan, mészajám zárt és úgy olvastam az uh lapon (bár nem kérdeztem), hogy mellső fali a lepény.
Kedden megnézzük mégegyszer és akkor kapok képet is, plussz az integrált teszthez leveszik a vért.
Szóval megnyugodtam és boldogok vagyunk, csak még nagyon fel sem fogtuk...szinte hihetetlen.
Kép
Vendég

Gabi,
köszönjük! :D Szép nagy baba már Lackó, 3 hónaposan 7 kg, és 70 cm, nem semmi! Sikerül szoptatnod, vagy csak a táp megy? Tegyél fel képeket, ha vannak! :lol:

Nóri,
örülök, hogy boldogok vagytok, és hogy minden rendben, én is borzongok, ha eszembe jut az az uh, tényleg felfoghatatlan, és nagyon szép élmény! Pocakképet csináltatok már? Látszik már a pocid?
sirkici

Sirkici:igen csinálunk a 9. hét óta, de ez csak magunknak, hogy hogyan változok.Látszik már, igen, majd pár héten belül megmutatom, addig növesztem.Ez még nem az a tipikus babás has, inkább a felfújódás és az eredeti kis úszógumik együttes hatása. :wink:
Vendég

Nóri!!!

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
gabi82

Nóri: gratula itt is!!!!!!!!!!!

Gabi: fotók??? És még Banditára mondtátok , hogy nagyfiú...hát Lackó sem egy csenevész kislegény!!! :lol:

Sirki: miket eszik már Niki???

Kép
Kép
gyablonka

Gabi:köszi!
:D :D :D
Vendég

GYABI: Utólag is boldog 7. hónapfordulót! A képek magukért beszélnek ;) Milyen gyakran fogtok járni usziba? A babakocsi jónak tűnik, nekünk hasonló van, csak a tető másmilyen, és a lábtartó nem állítható, annak idején 10ezer körül volt (kb. 3 éve)
OLIK: Nagyon sajnálom a sógornődet! A leírtak alapján már régóta küzdhetnek a babócáért. Kívánom, hogy minél előbb talpraálljon, és az 1 év letelte után egészséges babóca költözzön a pocakjába. Tündinek boldog 13. hónapot!
SIRKICI: Majd ha lesz egy kis időm, rakok fel friss képeket ígérem.
GABI: Hatalmas babóca Lackó! Friss képek?
NÓRI: Szuper, hogy minden rendben volt az UH-n. Az első UH a legmeghatóbb! Most már kezdhet tudatosulni benned, hogy nemsokára anyuka leszel! Boldog pocakosodást! Szülőknek mikor mondjátok el?
Vendég

Betsy:köszi! :wink:
Anyósék holnap fogják megtudni, részemről senki.
Vendég

SIRKICI: Itt vannak az ígért képek..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.10 09:31-kor.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Igyekszem sűrűbben jönni, de nálunk mindig történik valami ami miatt nem tudok. Klárika végre kigyógyult a betegségből, és aránylag jól alszik, amióta megemeltük a párnáját. (Kókuszmatrac alá tettem törölközőket) Úgy tűnik ez részben megoldotta a fogfájást. De sajnos újra fogzási nehézségekkel küzdünk. De ez most az én fogam. A bölcsességfogam most bújt ki, de sajnos begyulladt, és tovább terjedt a gyulladás az egész jobb felemre. Rettentően fáj. Fájdalomcsillapító, max 2-3 algopiryn, és sajnos kell gyulladáscsökkentő is. Már 1 hete tart, és sajnos kellett hozzá 4 nap, és 3 fogorvos, hogy kiderítsék mitől fáj a fél fejem. Az egyik fogamnak sikerült úgy begyulladnia, hogy ha nem múlik el a gyógyszertől a gyulladás, kedden kihúzzák.
Ez az én szerencsém. Mire Klárikától lehetne aludni, addigra jön valami ami nem hagy.

Betsy!
Nagyon aranyosak a srácok! :wink:
Teszek fel képeket nemsokára, igérem.
Kedden voltunk tanácsadáson. 10,5 kg a kishölgy, és 71 cm. Mászni még nem tud, de stabilan ül már 3 hónapja. Olyan mutatványokat csinál, nyúl játékokért, hogy azt gondolom most esik arcra, de nem, vissza tud ülni. A Babykomppal csak tolatni tud, előre még nem megy.

Olik!
Nagyon aranyosak a gyerőcök. Jól sikerültek a partyk! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Nóri,
persze, persze, én is a 18. héten csináltattam az elsőt apával, értem, akkor pár hét múlva nagyon várom a pociképet! :lol:

Gyabi,
Niki leveseket eszik már mindenfélét, miatt nem teszek bele annyit sót meg pirospaprikát a levesekbe, kedvence a répakrémleves, abba van tejföl is, kiflit néha kap egy pici maragarinnal vagy tejföllel, bár az nem nagyon jön be neki, tegnap próbáltam, hogy egyedül rágcsálja a kenyér héját, de azt nem igazán akarta (mindent a szájába vesz, de amit odaadok direkt, azt nem veszi be, amit szabad, azt nem... ), spagettit csirkehússal, tojás nélküli tésztával, tökfőzelék, borsófőzelék, na meg husi minden mennyiségben, bár eddig még csak csirkét kapott. A lényeg, hogy a pépeseket nem eszi, a gyümölcsöket is darabosan, a levesek levét általában kiszűri, és kiköpi, tehát a komplexebb kajákat szereti. Már nem is erőltetem a pépeket, megpróbálom a mi ebédeinket úgy alakitani, hogy ő is meg birjon kóstolni belőlük valamit. Emigy reggel-este szopi, közte van ebéd, meg délután szopi, esetleg, ha korábban ebédelt, akkor valamilyen gyümit is kap délután. Bandita miket eszik?

Betsy,
kösz a képeket, szokás szerint irtó jók, az első a kedvencem!

Chris,
sajnálom a fogadat, jobbulást! Szép nagylány már Klárika is, a babykomppal pedig általában először hátrafelé mennek aztán előre, Niki is még sokszor hátrafelé megy, meg ha nem akar sir, hogy nem tud irányba fordulni, máskor meg úgy megy, mint a repülő (ha el akar érni valamit, amit nem lenne szabad... :lol: )
sirkici

Képzeljétek Niki baba felállt tegnap egyedül:

Kép

És szerencsére a fenekére esett:

Kép

Eddig is állt már fel belénk kapaszkodva, de ez most más, most mindenféle segitség nélkül! :lol:
sirkici

Sziasztok!

Bocsánat, hogy eddig nem jelentkeztem, de borzasztó időszakon mentünk át :cry:

Alexikémmel 1 hétig voltunk kórházban, mert nagyon csúnyán elkapta ezt a hányásos-hasmenéses vírust. Meg kell mondani, ilyet még nem láttam. 1 kanál almalevet sem tudtam megitatni vele, sugárban mindkét irányból kijött.... A Szent Lászlóban voltunk, ahol viszont nagyon kedvesek voltak a dokik és a nővérkék is... 7 üveg infúzió után végül kedden hazajöttünk. Hozzáteszem: első este széken alvás, majd anyuék hoztak camping ágyat a többi azon töltöttem. Ez nem lett volna gond, ha egész éjjel nem kell az infúziót lesni, nehogy kicsússzon, stb...

Szerdán férjecském hazaállított betegen, jó kis influenzával, amit természetesen én is elkaptam...Itthon imátkoztam, hgy manóka ne kapja el....

Csütörtök reggel teafőzéskor (vízforralóban főztem, majd át akartam önteni egy hőálló kancsóba a vizet) szétrobbant a hőálló edény és mindkét combomat 3. fokú égési sérülésekkel láttam el :shock: :cry: Mentővel vittek az Istvánba, ahol szerencsére csak megnyúztak és bekötöttek...Elvileg ott kellett volna maradni, ha nem tudom megoldani a két naponta kötelező kötéscsere-járatot...Szóval most nagymamák, nagypapák befogva, mert gyakorlatilag nem tudok menni....

A többit már el sem mesélem, mert síralmas.....

Alexikémről: hála az égnek teljesen jól van...Ez alatt az időszak alatt kinőtt az egyik szemfoga és egy nagy rágófoga is...Most tartunk 10 fogacskánál...Viszont nagyon jön a többi is...Le a kalappal előtte, mindezt a tortúrát hősiesen bírta...Nem hisztizett, a legédesebb csöpp pici fiúcska:))) Állandóan beszél, új szavunk: jiajia (görögül: nagymama)

Olik: sajnálom a sógornődet! Üzenem neki, hogy nem kell 1 évet várni...3 hónapos kötelező szünet után nyugodtan lehet újra próbálkozni. Nekem valamennyi doki ezt mondta és Alexike rá a példa....A méhen kívüli terhességem után (végeztek: laparoszkópiát, pungálást, hasműtétet (kivették az egyik petevezetőmet), küretet) 3 hónappal csinált a dokim egy HSG-t (átjárhatósági vizsgálat), hogy megnézze milyen állapotban van az egyetlen megmaradt petevezetőm és mivel jó lett az eredmény lehetett rögtön próbbálkozni...Alexike meg is fogant...Fel a fejjel...Ha kérdése van, nyugodtan küldjön privit....

Puszi mindenkinek

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!

Sirkici:

Gratulálok Niki babának, lassan már szaladni fog! :wink:

Betsy:

Nagyon édes Bencus, folyton csak mosolyog! :D
Egyszer tehetnél fel sírós képet is róla, mert nehéz így elhinni, hogy van mikor nem nevet.

Heni:

Tényleg borzasztó időszakotok volt, de már szerencsére vége, most már biztosan jó dolgok jönnek.
Szegény Alexi biztos rossz volt neki a kórházban....
Nekem is beteg volt most Domcsi.
Több mint 3 napig egy falatot sem evett, itatni próbáltam sokat.
Folyamatosan 38-39 fokos láza volt nem vitte le a lázcsillapító sem, se a Panadol se a Norofen egyedül a kúp használt.
Köszönhetjük ezt a csodálatos hetet a 15 hónapos oltásnak. :evil:
Én már tápszert vettem a 4. nap, hátha azt megissza, nehogy éhen haljon....
És ráadásúl a dokinő 2 oltást akart adni neki egyszerre, de nem hagytam!
Hozzáteszem, hogy előtte való héten beteg volt, és az oltásra kényszerből mentünk, mivel már nem hagytak békén, hogy be kell adni a gyereknek kicsúszunk az időből hiába mondtam, hogy még kicsit beteg, folyik az orra, győzködtek a védőnővel együtt, hogy már kiment a betegségből és nem lesz semmi baj.
Én bolond meg rájuk hallgattam nem pedig magamra....
Soha ne hadjátok beoltatni a gyereket, ha csak egy picit is beteg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szóval együttérzek veled, mi is borzasztó hetet éltünk át.
Na mikor már azt olvastam, hogy leforráztad magad.... :( :shock:
Szegényke...
Hát gyógyulást nektek!!!!
+++++++

Én ma megyek vérvételre, következő héten pedig ultrahang!!!

Puszi mindenkinek!!

Kép
Kép
sz.niki

Heni,
nem semmi, amin végigmentetek, de lényeg, hogy már jobban vagytok, neked is még további gyors gyógyulást!

Niki,
kösz! :lol: Nemsokára már te is mész uh-ra, kiváncsi vagyok, hogy kiderül-e valami?

Nóri,
képek?
sirkici

Megvolt a vérvétel, 5 csővel vettek le. :? :cry:
Siettem mert Domcsit anyára bíztam, és kicsit idegeskedtem.
( Nem szoktam másra hagyni, még anyára sem!! )
Én elmentem 7-30-kor őmeg 8-50-kor kelt fel, és azt mondta anyukám, hogy Domcsi nem hitt a szemének mikor meglátta.
Utána kivette a kiságyból és szaladt ki a konyhába keresni, hogy biztos ott vagyok, de mivel nem talált végigfutotta a lakást, még a wc-be is bekopogott, meg a mosdóba is, hátha ott vagyok, és kinyitom az ajtót.
Csodálkozott nagyokat, hogy sehol sem talál... :D :D :D
Aztán 10-re hazaértem, és úgy a " nyakamba ugrott " le sem tudtam tenni.
Miután anya elment folyton csak puszilgatott, meg ölelgetett, olyan jó érzés volt.
Most meg telefonon beszéltem, ami eléggé elnyúlt, és mondom valamit rosszalkodik a kisfiam, mert egy hangot sem hallottam, átmentem a másik szobába megnézni mit csibészkedik, és képzeljétek nem is rosszalkodott, csak bemászott a kiságyába kidobálta a díszpárnáit, magára húzta atakaróját, és elaludt.
Olyan édes...

Kép
Kép
sz.niki

Heni: Bakker , ez nem semmi. :shock: :shock: Jó kis hőálló edény volt.
Alexinek gratula a rágófogakhoz és a kétnyelvű gagyogáshoz. :lol:
Hogy vagytok azóta???

Olik: Sajnálom a sógornődet. Miért kell egy évig várni? Ilyet még nem is hallottam.... :shock: Nagyon szépek a szülinapos képek, gyönyörűek a gyerekek. :D Annyira hasonlítanak egymásra.

Sirki: Niki baba nagyon ügyes, nem semmi, hogy már ilyensmit tud. :D Imádnivaló a copfja, sajnos Réka nem bírja, ha a hajában matatok. :(

Betsy: Nagyon jóképű Bencus. :D

Gyabi: Megvettétek végül a kocsit? Nekem jónak tűnt. Sportkocsiban sem voltak nagy igényeim.... :roll:

Már nem is mondom, hogy hiányzók jelentkezzenek, mindenki hiányzik. :( :(
jaimee1

SIRKICI: Jövő héten már megint újabb fotósorozat.. Lila háttér, lila ruhácska nem tetszenne?
CHRISTELL: Mi lett a fogaddal? Ki kellett végül húzni? Remélem,most már jó dolgok jönnek..
NÓRI: Hogy fogadta a férjed családja, hogy nagyszülők lesznek? Mi volt a tegnapi UH-n? Kaptatok képet?
HENI: Nagy ölelés! Nagyon sajnállak Titeket! Rota vírus volt, vagy valami más? Hihetetlen, hogy még ágyat sem biztosítanak a szülőknek. Nagyon ügyes kifiúcska Alexi, le a kalappal előtte. Az égési sérüléseid se lehetnek semmik.. Nagyon nagyon sajnálom!
NIKI: Boldog 16. hónapot Dominak! A láz nem biztos, hogy a 15 hós oltástól volt, mert azután csak 1 hét múlva jelentkezhet láz. Vagy rosszul tudom? Amikor sír vagy nyűgös Bence, nem az az első gondolatom, hogy lefényképezzem :wink: , ezért nincsenek csak mosolygós képeink, de majd egyszer csinálok a kedvedért sírós képet is róla. 12 hetes szűrésre, UH-ra mikor mész? 4D-re is mentek? Ingát megcsináltad?
JAIMEE: Bölcsit sikerült intézni?
RÓLUNK: Bencének az alsó oldalsó metszőfogak, és szemfogak helyett kijött egy örlőfoga. Majd rakok fel képet, elég érdekes..
Vendég

Niki,
nagyon ügyes volt Domcsi!

Jaimee,
köszi! Niki egyenlőre birja a gumit, stb., de ki tudja mi lesz még később, lehet, hogy akkor majd állandóan ki fogja szedni őket! :D
Te is rég jelentkeztél már, hogy vagytok? Réka miket csinál? Képek?

Betsy,
igen, jövő héten már megint, hihetetlen, hogy már megint eltelt egy hónap. Lila ruha meg minden nagyon tetszene, sőt, hisz a kedvenc szinem, de nincs neki lila ruhácskája, egyenlőre még két hónapra van ruci, azután majd az egy éves szülinapjára ha találunk rá lila rucit, akkor olyanban lesz.
Várom a képet Bencus fogacskájáról!
:D
sirkici

Betsy: Március 1-én kell leadni a jelentkezési lapokat. Nálatok hogy van ez?

Nem baj, az is fog. :lol: :lol:

Sirki: Sztem ha megszokja a gumit, már nem szedi ki. :wink:

Mi jól vagyunk, köszi. Jövő héten megyünk szemorvoshoz az egy éves vizsgálatra. Remélem, minden oké lesz.... :? :?
Fogacskánk 4 db van, jön az ötödik, ahogy látom.....Egyre többször sétál Réka a babakocsi MELLETT, mintsem BENNE, minden autót kommentál, minden fűszálat megvizsgál. Beszélni egyáltalán nem akar, valami saját nyelven dumál egész nap és mutogat. :lol:

Két kép rólunk:

Kép

Kép
jaimee1

SIRKICI: Bocsi, el is felejtettem írni, hogy nagyon ügyes Niki, hogy felállt. Gratula neki!!! Nekem is a lila a kedvencem!!! Milyen színű rucija lesz most?
JAIMEE: Nagyon boldog 14. hónapfordulót Rékának! Én már megcsodáltam ezeket a fürcsis képeket, csak hozzászólni sosincs időm. Szemébe sikerül cseppenteni Popinak? A bölcsibe nálunk csak felírták a nevet a várólistára 2008. szeptemberében, és 2009 szeptember körül mondták, menjek vissza, akkor megbeszéljük pontosan mikor kezdi Bence a bölcsit. Én úgy számoltam, hogy kb. 2010 február végéig tartanak a szabik, így még február elején is elég lenne elkezdenünk a beszoktatást.
CHRISSYY: Martinnak boldog hófordulót!
JUDY: Szülinap(ok)ra készültök már?

Akkor a nemvárt fogacska..

Kép Kép
Vendég

Betsy, vicces ez a nemvárt fog :lol: :lol:
És milyen szép szorosak Bencus fogai, ehhez képest Bíbinek olyan, mintha minden másodikat növesztené csak ki. 8) :lol:
Vendég

Betsy: Tényleg érdekes! :lol: Hát legalább rágni is van mivel. :lol: Köszi a hófordulós köszöntést.

Szemcseppentést holnap kezdjük. :roll: Most nagyon laza vagyok, hogy minden sima lesz....szóval biztos lesz valami gubanc.

Szép hétvégét!
jaimee1

Jaimee,
nagyon cuki Réka, zabálnivaló! :lol:
Biztos minden rendben lesz a szemvizsgálaton! Nikinek már 7 foga van, és jön a nyolcadik is! Biztos úgy van vele Réka, hogy minek unatkozzon a kocsiban, ha tud menni, és felfedezheti a világot...
Nikivel is most kezdődnek a "gondok", mászna mindig, próbál felállni mindenhol, ha bir, ha nem, ha elveszünk tőle valamit, vagy mondjuk, hogy nem szabad, megsértődik, minden érdekli, ha felveszem menne le, ha leteszem, akkor oppá, nem tudok rajta elmenni sokszor, plusz még a fogacskák is idegesithetik gondolom!

Betsy,
kösz! :lol: Most piros szoknyája lesz Nikinek, fehér felsővel, fehér hupival, és piros cipővel!
Tényleg nagyon cuki Bence fogacskája, nem mindig jönnek azok sorrendben! Ez hátsó fog, nagyon megviselte?

Bibi,
Nikinek az alsók szorosan egymás mellett nőnek, a felsők között van hézag, dehát ezek még csak tejfogak, aranyos velük! Veletek mi van? Hogy vagytok? Favilla? Képek? Miket eszik már a kis Bibi? Hányszor szopiztok?
sirkici

Ja, mi már nem szopizunk, megtagadott ez a kis piszok. Pár hónapja elkezdett sztrájkolni,csak reggel és este kellettem neki aztán dec.-ben már csak reggel volt hajlandó, januárra az is csak keservesen ment, fejegettem még napközben, de mikor már reggel se akarta, akkor én is abbahagytam az egészet. Sokfélét eszeget már, tök pocakos lett is közben :lol: Sütőtököt, sárgarépát, zöldborsót, vegyes zöldfőzeléket, cukkinit,finomfőzeléket, spenótot imádja, pedig azt elvileg még nem kéne, meg kap húsikat is, szárnyasokat, meg a minap próbálkoztam spagettivel hússal, imádta, ezek kész bébipapik. Gyümölcsöt csak ereditben eszik, ilyen kész papiban nem, almát, barackot, körtét és szőlőt. Ja, meg tejpép reggel és este.

Megvagyunk, belaktuk a házat, imádjuk, csak időm semmi.

Édes az a copf Nikibabán, irigykedem!!!
Kép Kép Kép
Vendég

Bíbi: Már bokszol a csajszi? :wink: A képeket már dicsértem a blogon. :wink:

Szopit ne sajnáld, bár ahogy olvasom, nem estél mély depibe, nagyon helyesen. Bíbi tudja, mi kell neki! Fél évig szopizott, ameddig köll, aztán váltott. Kész, pont, ennyi.

Cupp!
jaimee1

Sziasztok Lányok!

Sirkici!
Nagyon ügyes Niki, hogy már feláll. Már 7 foga van? Klárikának még csak 2. :? No és persze esze ágában nincs felállni. Már ülésből hasra fordul, és hason tolat, de semmi több produkció, ami a mozgást illeti.

Heni!
Sajnálom ami veletek történt. Remélem már jobban vagy.

Betsy!
Végülis még nem kellett kihúzni a fogamat. A második adag gyulladásgátló úgy tűnik rendet rakott. Ma fogyott el, kíváncsi leszek, hogy végleg elmúlt, vagy csak átmenetileg.
Nagyon aranyos Bence fogacskája. :wink: Hogy alusztok mostanában? Képzeld, mi egész jól. Csak egyszer kelünk szopizni, vagy éjfél körül, vagy 3 körül, és alszunk fél 8-ig. Ez megy már 3 napja. Remélem így is marad. Igen, szerintem is Klárika mindent a maga tempójában csinál. Azt hiszem inkább az apró, finom mozgásokra helyezi a hangsúlyt, és nem a nagy mozgásokra. Esze ágában sincs felállni, és járni. Nem is nagyon bánom. :wink: Lehet, hogy kihagyja a mászást, én sem másztam. Viszont a kezét nagyon ügyesen használja. Pogácsát süt, halacskát utánoz, integet, megmutatja az okos fejét, és fütyül. Mostmár sokmindent megért. Gagyarászik folyamatosan. Valószínűleg előbb fog beszélni, mint járni. :wink:

Jaimee!
Tündéri Réka baba. Drukk a szemorvoshoz!

Bibi!
Nagyon szép a házatok, és Bibi baba is nagyon aranyos. Szerintem ne sajnáld, hogy nem szopizik. Tudja ő, hogy mire van szüksége.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Igen, érdekes, de tényleg nem sajnálom. Én, ki mennyit küzdöttem a tejért...De mennyire más, mikor azért nincs szopi, mert nincs tej, mint amikor a baba nem kéri már.
Vendég

Christell: Nekünk máig 4 fogunk van és küzdünk az 5-6. -al. :wink:
Egy szopi éjjel az tök jó! És magától felül Klárika?

Bíbi: Jaja, tényleg. És valami tejitalt vagy tápszert elfogad? Kínálod ilyesmivel? Réka nem nagy rajongója a tejitalnak.... :roll:

Többiek??
jaimee1

Jaimee!
Magától nem tud még felülni fekvésből, csak kb. 45 fokos szögből, hasizommal. Viszont olyan mutatványokra képes ülésből, hogy azt gondolom most esik arcra, de nem, visszaül. Ma éjjel 2 szopi volt. :? Fél 1-kor, és 3/4 5-kor. Lehet, hogy apa picit hangosan horkolt?! :? :oops: :lol:
Mi most szerencsére nem nagyon küzdünk a fogakkal, lehet, hogy nem is lesz több?! :lol:
Réka baba már mindent eszik?
Tegnap nagy kínomban nem tudtam mit csináljak uzsonnára. Anyatejbegrízt sikerült, kis gyümölccsel. Na nem volt nagy sikere. Pedig gondoltam így fel tudom használni a fagyasztott tejeket. De azt hiszem pár hónap múlva a mosogatóban landolnak. Ezért melóztam velük annyit?! :? :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

[quote="bíborlány"]B írta:bíborlányetsy, vicces ez a nemvárt fog :lol: :lol:
És milyen szép szorosak Bencus fogai, ehhez képest Bíbinek olyan, mintha minden másodikat növesztené csak ki. 8) :lol:

Annyira vicces, hogy alul a másik oldalt is kijött ugyanez a fog.. Így 8 foga van Bencének, abból két rágó. Ahogy nől Bibi, úgy lesznek egyre szorosabbak a fogai, majd meglátod!
A feltett képek közül, melyik Bibi szobácskája? Megmutatod nagyobban?
Vendég

[quote="sirkici"]B írta:sirkicietsy,
Tényleg nagyon cuki Bence fogacskája, nem mindig jönnek azok sorrendben! Ez hátsó fog, nagyon megviselte?

Ha jól számolom, ez a fog középről az 5., tehát még 3 hiányzik közte. Ha ezmiatt keltünk éjszaka óránként, akkor igen, nagyon megviselte!
Vendég

[quote="christell"]
írta:
christellBetsy!
Végülis még nem kellett kihúzni a fogamat. A második adag gyulladásgátló úgy tűnik rendet rakott. Ma fogyott el, kíváncsi leszek, hogy végleg elmúlt, vagy csak átmenetileg.
Nagyon aranyos Bence fogacskája. :wink: Hogy alusztok mostanában?

Nagyon boldog 10. hófordulót Klárikának! Friss képek? Remélem, a foggyulladás végleg megszűnik. Mostanában mi is csak egyszer kelünk éjszaka szopizni, volt, hogy csak reggel 6-kor "szomjazott" meg Bence.
Vendég

JAIMEE: Hányra mentek ma a szemdokihoz? Biztos nagyon ügyes lesz Réka!
Vendég

Bibi,
a favilla gyönyörű, én is nagyon elbirnám, imádom a fát, érthető, hogy élvezitek. Bibi babának pedig hol van a pocakja? Én nem látom, ő mindig is manöken alkat volt, szép magas, vékony. Hány centi már, mértétek-e mostanában? Tényleg érdekes, hogy mennyit küzdöttél a tejért, és most nem zavar, de szerencsére igy van, meg ahogy irtad is, biztos más, ha a baba nem kéri, nem pedig kérné, de nincs. Hajacskátok nektek is hamarosan lesz szép nagy, és te is csinálhatsz Bibinek copfot!

Chris,
é is csodálkozom a 7 fogon, 4 volt, és egyszercsak kétnaponta kijött még 3, meg lehet, hogy jön még egy. Nme baj, hogy Klárikának még csak 2 foga van, ez is egyénenként változó, majd egyszer csak azt veszed észre, hogy jönnek egymás után. A hason tolatás után jönni fog szépen az előre kúszás, és esetleg a mászás, felállás. Niki is sokáig csak tolatott, aztán egy-két napig kúszott, és már meg is tanult rendesen mászni, mostmár az sem érdekes, állni akar erővel, de felüllni például sokáig nem tudott, előbb mászott, aztán ült fel, mostmár meg minden megy neki. Őrajta is azt vettem észre, hogy megfontolt, sokáig semmit sem csinál, aztán meg egyik napról a másikra mindent tud. Igy volt ez az átfordulásokkal, meg a támaszték nélküli üléssel is, mikor kezdtem parázni, hogy miért nem csinálja még mindig, egyszercsak bemutatta, hogy tudja ő, csak nem akrja...
A fagyasztott tejek nálunk is azt hiszem, hogy a mosdóban fognak landolni, nemhiszem, hogy szükség lesz rájuk, meg Nikinek sem tetszik a kiolvasztott anyatej, csak még nem merem kidobni, pedig valszeg nem fog kelleni, de a hűtőben pedig nagyon foglalja a helyet.

Betsy,
lényeg, hogy már jobban alszotok!
sirkici

Sirki: Nálunk is csak biztonsági készlet volt a fagyasztott anyatej. Nem baj, a lelkemnek jó volt, ha Réka nem is fogadja el. Még nem dobtam még ki őket, egy év nem telt le...és a remény hal meg utoljára.

Két naponta 3?????? Bár mi is ilyen ütemben fogzanánk!

Betsy: Mi pocsékul alszunk, Réka fogzik. Szemdokinál oké volt minden, 2 év múlva kontroll.
jaimee1

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?