Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!

Zsófi
Nagyon sajnálom ami történt! Nagyon vigyázzatok most egymásra!

Jófi
Fel a fejjel! Amíg nem jön meg, addig még mindig van remény!!!! Ezt tanították velem itt a csajokKép Meg Babus mondta, hogy a haspuffadás lehet a korai terhesség jele is, nem csak a menzié! A hőddel meg ne is foglalkozz. Nekem a 2.cn-tól 37,0 a hőm. Ami valszeg nem normális állapotKép De nem foglalkozok vele. Már csak azért mérem, hogy a dokinak mi lesz róla véleménye. Szóval fel a fejjel és küldök neked menziűző energiákat ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mea
Hogy vagy?

Babus
Gratulálok! Nagyon édi kis pofika a kisfiad!Kép Olyan kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz igazban, ha majd megszületikKép A szobája is nagyon szép és a bútor is, amit ügyes anyucija tervezettKép! Elkészült a meglepi! Még képakasztót kell rá vennem és küldöm is. Légyszi írdd meg a címedet, ahová küldjem.

Ma nem tudom, hogy tudok-e még jönni, mert pont most hozta a kollégám a szerelmetes levelet az Apehtól. Ma ezerrel bele kell húznom, mert havi áfások lettünk és van 8 napunk, hogy beadjuk az októberi áfa bevallást. Ennyit a szerencsés 13-as számrólKép

Puszi
Jacsifül

Kép
Kép
tacsifül

Zsófi, Tamás!
Rettentően sajnálom ami történt, Kép nagyon sokat gondoltam rátok mostanában. Szegény Zsófi amin eddig is keresztül ment, megérdemelte volna a kis picurt.

Babus! Kép

Nagyon szép Kristófka és a szobácskája is. Biztosan nagyon boldog lesz nálatok. Kép Neked mekkora pocid van?! Hihetetlen. Nagyon szép pár vagytok, mindig legyetek ilyen boldogok.

Nicol

Kép
nicol

TacsifülKép

Köszin jól vagyok, bár ez a hír most ledöbbentett nagyonKép

Amúgy szedtem clostit múlt héten, mellékhatást még nem érzek szerencsére, pénteken UH-ra megyek és hétvégén megyünk párommal Mártába, csak hétfőn jövünk haza.Kép

Ez nagyon jól fog esni, mert olyan keveset vagyunk együtt, állandóan meló, vagy menni kell valahova.

Ráadásul pont 14,15,16 napokon leszek, remélem az jó lesz nekünkKép

Tacsifül!Kép

És Te?

Mea
mea

Zsófi, Tamás!
Nagyon-nagyon sajnálom Kép
Tudom ilyenkor semmi nem tud segíteni, de lélekben veletek vagyunk.

Babus Kép
Nagyon szép kisfiad van Kép Nagyon irígy kutya lettem!!!
A szobája, meg egyenesen gyönyörű! Nagyon ügyesen berendeztétek. Ide öröm lesz beköltözni Kép
Kristóf Kép
Gondolom neked is nagyon tetszik a szobácskád, de vár ki míg itt az ideje és csak akkor költözz át anya pocijából a kiságyacskádba.

Timi!
Nagyon sajnálom, ami veletek történt Kép Remélem minél előbb túlteszed magad rajta és hamarosan újra jelentkezel. Drukkolok!

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Megjöttem a síelésről, ami egész jól sikerült! Végigolvasni még nem tudtam a "terméseteket", de remélem mindenki jól van, és esetleg vannak új zebrások is :-)

Nekem ma reggel megjött (nem mintha ez nagy megelepetés lett volna). Igy, hogy szinte semmi esélyét nem láttam annak, hogy terhes legyek, igy is napokon keresztül izgultam hogy mi lesz. Mi lesz majd akkor, ha tényleg úgy gondolom hogy terhes vagyok? Nem tudom ti ezt hogy birjatok... Vagy már megszoktátok ezt az állandó idegeskedést? Bár, nem hinném hogy ezt meg lehetne szokni.

Végigolvaslak benneteket, aztán majd jelentkezem megint.

Dorka

Kép
szdorka

Sziasztok!
SAjnos péntek délelőtt óta megiont nem ment a netünk Kép Ez már katasztrófa Kép
Na de tegnap délután beszéltem Stellával telefonon, úgyhogy következzen a

Stelláék pénteken valóban hazaérkeztek Pécsre, azóta Stella csak pihen,nem is csinálhat semmit KépPárja viszi a háztartást teljes egészében, nagyon szivesen és nagy örömmel teszi Kép Stella a héten már kisebb sétákat tehet, ami végre egy felüdülés számára Kép
A transzfer kb. 5 perc alatt megvolt, mintha egy sima nőgyógyászati vizsgálat lett volna Kép Stella nem érez egyenlőre semmit, nincsenek még tünetei Kép A nagy dátum: dec. 22-e, azaz jövő héten szerdán megy vérvételre, ez már itt lesz Pécsen. Szerintem addigra produkálna egy pozitív tesztet is Kép Ha mindhárom baba megtapadt, akkor maradnak is mindhárman Stella pocijában Kép És a korábbi 9 helyett 12 fagyibaba lett.
Stella nagyon örül, hogy a Híradó hagyomány, azt modnta, hogy jó fejek vagyunk Kép
MINDENKIT puszil, üdvözöl, és köszöni a drukkokat és babatapasztókat! Kép

A mai híradó ezzel véget ért Kép Remélem, elégedettek vagytok az újabb hírekkel Kép

Jündi
Vendég

Tamas es Zsofi!
Annyira sajnalom en is, de tudom ez semmit nem segit. Sokat gondoltam ratok az ejjel, azt hittem mar minden rendben lesz. Vigyazzatok egymasra!

Babus!
Gyonyoru a szoba! Szeretnek Kristof lenni, tuti jo dolgom lenne Kép Nagyon szep voltal (es vagy) az eskuvon, es hat a pocis kepeken is. Jo nagy mar. Nem nehez ekkorat tartani? Mekkora lesz februarra Kép
Nem vettem be semmit, de kutyaul vagyok meg mindig. Foztem hagymateat, azt iszom mezzel. Kicsit segitett a kohogesemen. Vasarnap kohogorohamra ebredtunk. Szegeny ferjem azt sem tudta mit csinaljon. Remelem semmi baja nem lesz a pindurnak!!! Csutortokon megyek csak dokihoz.

Dorka!
Sajnalom, hogy megjott Kép

Nicol!
Te nem teszel fel kepeket magadrol? Mar biztos Neked is no a pocid Kép

Tundi!
Koszi a Stella hiradot. Atadnad Stellanak, hogy drukkolok, es megyunk mi megyunk mi meg kilencen a bababorzere: Te + 2pindur, Stella + 3pindur, En + 1pindur Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Jündi Kép
Köszi az infókat, nagyon ránk fért már egy kis jó hír Kép
Stellát puszilom és csak pihenjen, jövő hétre meg drukkolok neki nagyon Kép

Veled mi a helyzet?

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Zsófi, Tamás,
rettenetesen sajnálom.Kép Nem is tudok írni semmit. Tamás, légy erős, Zsófinak most te vagy a támasza! Segítsetek egymásnak átvészelni ezt az időszakot, és remélem, hogy hamarosan újra babó költözik a pociba, és akkor már minden teljesen rendben lesz!

Timi,
neked is ugyanazt tudom írni, borzasztóan sajnálom.Kép Nagyon drukkolok, hogy mihamarabb új lakó költözzön a pocidba, és hogy a következő terhességgel minden rendben legyen!

Vali,
megjöttek a képek, köszöszönöm!

Kóbor
kóbor

Mea,JacsifülKép!

Köszönöm a bíztatást, jól esik és segít is.Sokkal jobb a kedvem.

Nagyon sokat gondolok Zsófiékra.Kép

Jó volt olvasni a Stella Hiradót.kellenek a jó hírek most nagyon!

Jündi, mi a helyzet??

Jófi
jófi

Tündi!
Ezek tényleg nagyon jó hírek!
Küldjük Stellának a sok-sok + energiát, és szorítunk Értük nagyon.

Lányok!
Nekem ez a 39. nap és sehol semmi. Igaz reggel csak 36,8 volt a hőm, de semmi mensire utaló jelet nem érzek...
Holnap megyek délután dokihoz, szerintetek reggel csináljak előtte még egy tesztet?

Babus!
Gyönyörű Kristóf szobája, meseszépKép
Vettem egy Clear Bleu tesztet, ahogy tanácsoldat, nagyon szemezek vele. Szerinted ha van valami, azt holnap kimutatná?
évi79

Zsófi

Nagyon sajnalom ami tortent. Sajnos en se tudok sokmindent irni. Remelem hamar rendbejossz!

Gyöngyi

bgy

Evi!
Szerintem mindenkepp csinalj tesztet. Szerintem zebrasodas lesz Kép Nekem is a 40.napon derult ki reggel, hogy babat varok. Tesztet csinaltam, este pedig elrohantunk dokihoz a tesztekkel.
Drukkolok!
Kulonben, ha babas vagy, ilyenkor mar delutan is kimutatja a teszt, nem kell a reggelt megvarni. En csinaltam delutan a 40.napon egy ismetlot, es ugyan olyan eros volt mint a reggeli.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Hát ez elképesztő, mostanra olvastam vissza Kép

Zsófi, Tamás, Timi
Nem találok szavakat, hiába keresem. Elég az, hogy sajnálom? Elég az, hogy borzasztó? LÉteznek szavak, kifejezések, amikkel le lehet írni az érzést, az együttérzést nektek? El lehet azt fogadni, hogy hónapokig éltetek a boldogsággal, amit a baba adott, aztán ő eltávozott, és magával vitte a boldogságot? Túl lehet ezen tenni magatokat, hogy volt egy kisember, kinek még neve sem volt talán, de vert a szive? Elfogadjátok, hogy talán sosem kaptok választ arra kérdésre, hogy miért nem tudott tovább élni bennetek, veletek? Elég az, hogy az élet megy tovább és ahogy Ő jött, jön másik Ő is?
Érthetetlen ez, elfogadhatatlan, de sajnos bele kell nyugodni. Mi lehet még vígasztaló? Talán az, hogy a baba talán beteg volt, és Ő tudta, hogy jobb ha elmegy. Helyet ad egy egészségesnek, mi pedig fejet hajtunk a döntése előtt.
Visszavárunk beneteket!

Stella üzeni: Ez borzalmas, iszonyatos, és nagyon sajnálja!

Judit
Legközelebbi beszélgetéskor megmodnom Stellának, amit üznetél Kép Pécsi börze március 6, ha jó az infóm és jól emlékszem Kép

Babus
Még nem tudtam megnézni a képeket, de remélem, mihamarabb lesz időm rá, nagyon kíváncsi vagyok Kép Amiket ide felraktál, azok nagyon édesek, bájosak, és tényleg olyan érzés, mintha Kristófot már ismernénk Kép

Annácsak, Jófi Kép
Köszi, semmi érdekes nincs nálam. A múlt heti lázas napok után lassan visszamegy a hőm. Tegnap reggel 37,2, ma 36,9. Remélem, nem ma jön meg, dec 13-án, mert szeptember óta mindig 13-án jött meg és az nem volt sikeres Kép Meg a vérvétel miatt is várhatna még pár napot Kép

Jündi
Vendég

Jündi Kép
Nagyon értékes emberke vagy!
Komolyan megkönnyeztem, amit írtál Zsófiéknak.
Szerencsés az az ember ki ismer Téged és kaphat szeretetedből! Áldjon az Úr!

Annácska

annácska

JündiKép

Én is megkönnyeztem, amiket írtál.Szívemből szóltál,csak én nem tudtam ilyen szépen megfogalmazni.Csak a Jóisten tudja, miért kellett Manócskának elmennie.Bízni kell és hinni abban, hogy ennek így kellett történnie és hamarosan Zsófiékhoz eljön egy egészséges baba.Ez adhat ilyenkor erőt.

Nagyon szorítok Neked, hogy NE jöjjön meg csak 9 hónap múlva 13-án!

Fogad rendben van?

Jófi
jófi

Babus Kép
Megnéztem a képeket Kép
Hát a szobától el vagyok ájulva! Kép Nagyon szép, ebbe még én is szivesen beköltöznék Kép Mennyi sok Mici mackója, Tigrise, meg Fülese van már Kristófnak! Kép NAgyon cukik Kép Na és a szekrény tetején az a hatalmas maci! Kép Tényleg ügyesen berendeztétek Kép A ruhái is nagyon édesek Kép
A pocid meg olyan oltári nagy, még így képen is, igaziból meg biztos még nagyobbnak is Kép Nagyon szép vagy, és jó látni hoyg ilyen szép, boldog család vagytok! Kép

Jündi
Vendég

Annácska, Jófi
Zavarba hoztok! Kép

Annácska, mi itt mindannyian szerencsések vagyunk, mert mindenki ad a szeretetéből a topikon keresztül másoknak!

Jófi
Köszi a drukkot! Ma megyek munka után a fogorvoshoz és kiveszi a varratot. De már nem dagadt a képem, szivószál nélkül tudok inni, a leves is megy kanállal Kép Persze a kétpofára evés még nem megy, de max karácsonyig tudom ezt húzni Kép

Judyt
Nagyon örülök, hogy otthon is van már net, és tudsz írni Kép Kellemes időtöltést otthon, még a takarítás is jól tud esni ha nem kell kutyafuttában végezni Kép Vigyázz magadra nagyon!
Írok e-mail neked!

Jündi
Vendég

Sziasztok Jányok!
Egész hétvégén Zsófiékért izgultam!
Zsófi,Tamás!
Lélekben én is Veletek vagyok!KépNagyon vigyázzatok egymásra és higgyetek a jövőben,hogy majd jön egy baba,aki kárpótól minden fájdalomért és bánatért!

Jündi!
Gyönyörű dolgokat írtál!Küldök,menziűző energiát Neked++++++++++++++++++++++++++++++++++++!

Évi!
Szerintem is tesztelj!!!Jó lenne már egy kis friss boldogság a topicunkba!Nagyon drukkolok!!!

Mea!
Hétvégén majd gondolok Rád és majd küldöm az akciózós babásodó energiákat!!!!

Jófi!
Még nem jött meg,ugye?Addig ne legyél elkeseredve,kérlek!Még nincs veszve semmi. Drukkolok NekedKép!

Én ma vagyok a 21. cn-on,minden ugyanolyan mint az eddigi hónapokban,hőm 37,1,semmi újat nem érzek,tünetem sincs,bár tudom,hogy ez még korai és igazán csak akkor lennének jelek,ha már meg kéne jönni,de olyan jó lenne!!! Azt mondtátok a görbém alapján,hogy a 10-11.cn-on volt a tüszőrepim,(ne tudom,hogy csináltam ilyen korán)így most valószínüleg hamarabb fog megjönni, szerintem 24-25.cn-ra!(Titkon reménykedem,hogy nem!KépBocsánat,ha hosszú voltam és unalmas,gondoltam leírom,velem mi újság.

Kinga
Kinga79

Kinga Kép
Előtted is izgalmas hétvége áll Kép Én is küldök neked menziűzőket! +++++++++++++++++++++++++++++

Jündi
Vendég

Kedves lányok!

Nagyon köszönjük a vigasztaló szavakat!
A Zsófi holnap jön haza és azt mondta hogy benéz azért hozzátok!

Reggel volt a mütét és szegényke elötte és utána is nagyon sirt!
Szerencsére vissza tudot aludni, viszont nekem most dolgozni kellet jönöm hogy holnap vigyázak a Zsófira.
Majd du. megyek visssza!!

Tündi!
Rajtam keresztül azt üzeni a Zsófi a Stellának hogy nagyon szorit neki és most ne gondoljon semmi másra csak hogy sikerül neki!!!

Igazából nem is tudok dolgozni csak itt ülök disznek!!

Tamás
zsófi76

Zsófi, Tamás
Én egyszerűen szóhoz sem jutok. Iszonyúan megdöbbentem. Én már teljesen azt hittem, hogy semmi nagy baj nem történhet. Erre mégis. Én annyira, de annyira nagyon sajnálom, hogy az leírhatatlanKép
Tündi gyönyörűen megfogalmazott mindent.
Tamás, tényleg neked kell erősnek lenned! Feldolgozhatatlan dolog lehet az, amikor egy anya elveszíti a kisbabáját.
Igazságtalan az élet, de nagyon!

Judyt
Szerintem sehogy se lehet ezt a gondolatot elhesegetni a fejünkbőlKép Ez sajnos mindig benne van a pakliban, ezért aggódom én is folyton. Hisz, mint Zsófi esete is példázza, a 12.hét elérése sem garancia semmire.

Tündi
Köszi a Stella-híradótKép Örülök, hogy velük legalább minden rendbenKép 22.-ére pedig már előre is extra drukkok mennekKép

Évi
Persze, hogy tesztelj holnap! Szerintem is tuti zebrás leszel!!!Kép

Vali
E-mail-ben majd megküldöm a címemKép
És még egyszer köszönjükKép
Megmondom őszintén, én nagyon sokáig azt hittem, hogy csak így neten keresztül küldesz Kristófkának képet. De, hogy valójában is elküldöd neki?! Ezen meglepődtemKép Nagyon aranyos vagyKép

Tökmag
Hormonvérvételeket általában a ciklus elején(kb. 3-5.nap), a ciklus közepén, de még tüszőrepi előtt(kb. 13.-14.napon) és a ciklus második felében (kb. 23.-25.napon) szoktak csinálni. Ilyenkor minden alkalommal minden hormont meg szoktak nézni (FSH, LH, prolaktin, ösztradiol, progeszteron, tesztoszteron), de ajánlott még a pajzsmirigyhormont és a vércukrot is legalább egyszer megnézetni, mert rossz érték esetén, mindkettő gátolhatja a teherbeesést.

Jófi
Igaza van a férjednekKép Nehéz nem görcsölni, de legalább egy picit meg kell próbálniKép

Annácska
Én is mindig ezt mondom KristófnakKép Hiába alakul már a szobácskája, még nem szabad kijönni. Mindennek megvan a maga idejeKép Ki kell várniaKép (Ez csak nekem nem megyKép)

Dorka
Sajnálom, hogy megjöttKép

Judit
Egyáltalán nem nehéz cipelni ekkora pocitKép
Ezen én is mindig meglepődöm, mert szinte minden könyv azt írja, hogy a kismamák ilyenkorra már olyan terebélyesnek érzik magukat, meg nehézkes a mozgás és már tényleg kezd "terhessé" válni ez az állapot. Hát nekem semmi ilyen érzésem nincs. Remekül érzem magam, nem érzem magam tehénkének, sem terhesnek ezt az állapotot. Fürge vagyok, aktív vagyok, és talán ez a baj, mert így nem vagyok tudatában annak, hogy attól, hogy nem érzem, attól már nem a régi vagyok, és igenis lassítanom kell a tempón.
Szombaton, mikor Pesten voltunk vásárolgatni, én olyan fürgén jártam végig a boltokat, hogy apuci már nem győzött utánam jönni. Neki már fájt mindene, lába, dereke, na de én?!Kép Engem meg le sem lehetett állítaniKép
Reggel 7-kor keltünk és este 8-ra értünk haza, de én még éjfélkor is itt pörögtemKép
Csupán két dologban érzek változást, az egyik a lépcsőzés. Anyukámék a 4.emeleten laknak. Hát oda már egy kicsit fújtatva megyek föl. Hozzánk a 2.-ra még úgy-ahogy elmegyKép
A másik az alvás, ami már nehézkes és kényelmetlen ekkora pocivalKép

És köszönjük mindenkinek a Kristóf-, a szobácska- és a pocakdícséretetKépKépKép
Hát én se tudom, mekkora lesz a pocim februárra, hiszen még csak 1354gr-os Kristóf, erre még kb. 2 kilót mindenképpen híznia kell. Hogy akkor hogy fogok kinézni?!Kép Biztos nagyon murisanKép
És még az UH-os doki (a Praxisban) is azzal fogadott, hogy mekkora hatalmas pocim van, pedig ő aztán már biztos látott egy-két pocakos kismamátKép Pedig minden oké, csak egyedül van Kristóf, és én is 11kg plussznál tartok (ami főleg csak pocakra mentKép) Hogy hogy lettem ekkorra? RejtélyKép

Babus

Kép
babus2005

Kinga!Kép
Köszi az energiákat előre isKép

Nem tudom nektek milyen a kedvetek, nekem amúgy sem volt túl jó, na de a mai hírektől teljesen befordultam.Ti nem?

Megfogadtam újévtől el kezdek sportolni v.mit, mindegy mit, csak mozogjak, mert teljesen ellustultam és löttyedt vagyokKép

Meg a közézetemnek is jót tenne.

Ti sportoltok egyébként?

Mea
mea

Babus!
Remélem nálam is működik a megérzésed! Kép

Bár délelőttől kicsit fáj a hasamKép , de igyekszem arra gondolni, h nem azért mert meg akar jönni.
Ha reggel még "jó" lesz a hőm mindenképpen csinálok egy tesztet. Lc szorítsatok!
Éva
évi79

Éva
Nagyon szorítunk Kép

Babus

Kép
babus2005

Évi!Kép
Szorítok nagyon, hogy baba legyen!!!
Kellene már egy jó hír is!!!

Mea
mea

Sziasztok Lanyok es Janyok!

Jo regen jartam feletek, de azert ez kicsit tul sok volt most, amit visszaolvastam!

Zsofi es Tamas,
Nagyon nagyon nagyon sajnalom en is, ami tortent es tenyleg nagyon nehez szavakat talalni ilyen esetekre. Rossz ilyenkor minden, akarmit akarhol csinal az ember. Sajnos majd csak az ido tudja begyogyitani ezt a sebet es az, hogy valtozatlanul szeressetek egymast nagyon, de nagyon!

Timi,
Neked is kitartast kivanok es azt, hogy minel elobb helyrezokkenj. Milyen erdekes, hogy megerezeted, hogy valami nincs rendben odabent...

Vanda
vanda72

Sziasztok!!!!!!!
Tamás, zsófiKép
Én nagyon nagyon sajnálom ami Zsófival történt
kívánom hogy "hamar" túltegye magát rajta és ujra babó költözzön a pocijába!!!
Babus: A szobácska nagyon szép lett na meg a képek én csak ámultam hogy milyen jó kis hapsi KristófKép))
Ma voltam a védő nőnél ugy fel húzott
csodálkozva kérdezte hogy még nem voltam a válsztott orvosomnál hüvelyi vizsgálaton, csak az Uh?
Kérdem én ha ezt nem mondják akkor egy olyan aki először vár babát honnét tudjaKép
Gondolom a méhszájat kellet volna megnézetnem!!!!
Bevallom ugye utoljára akkor vizsgáltak hüvelyin mikor kiderült a baba, meg akkor mikor a 17 héten kenetet vettekKép(
Most tiszta depi vagyokKép((
Ja a védőnő azt mondta nekem hogy minden hónapba kell csainálni az orvosnak vizsgálatot de nem csak UhKép
Babus téged is minden hónapban vizsgál a dokid????

Kép

Kép
edinka

Évinek megy minden drukk!!És én azért még Jündiben is bízom!!!Kép

Olyan jó lenne, ha valaki zebrás lenne a héten!Ma nekem is elég rossz a kedvem, és elszomorított nagyon Zsófiék híre is.De ebédidőben elmentem egy kis karácsonyi ügyintéző/vásárló körútra (ilyenkor még nincs a tömeg, a lökdösődés)és elmentem egy fenyőfa árus mellett.Megcsapott a fenyő illata és karácsonyi hangulatom lett és ráeszméltem, mennyi mindennek lehet örülni!!.Sokszor azt gondoljuk, hogy igazságtalan a sors.De arra gondoltam, nem szabad, hogy rossz kedvem legyen azért, mert egy kicsit többet kell várnom, vagy egyáltalán várom kell a babára.Biztosan el fog jönni hozzánk és Mindannyiunkhoz az az öröm, amikor megtudjuk, hogy babánk lesz.Vannak olyan barátnőim, akik még a társat sem találták meg ahhoz, hogy egyáltalán babájuk legyen.És vannak,akikkel olyan szomorú események történnek, mint Zsófiékkal.

Kívánom, hogy Zsófiék minél hamarabb újra babát várjanak.Zsófi most nagyon vigyázzon magára, hogy minél előbb felépüljön!!!

És kívánom mindenkinek, aki most azon izgul, hogy összejött-e a baba, hogy legyen ereje felülemelkedni azon, ha esetleg most nem sikerült és jókedvvel és bizakodva menjen neki az új hónapnak!

Jófi
jófi

Lányok!
Köszönöm, hogy drukkoltok nekem. Annyira jó érzés, nagyon jól esik!!!
Sajnos a hasam egyre jobban görcsölget, úgyhogy nem tudom mi lesz. Mindenesetre bízokKép

Tündi!
Szorítok nagyon!
Éva
évi79

Edina

E-mail-ben válaszoltamKép

Babus

Kép
babus2005

BabusKép
Irtam én is mailtKép

Kép

Kép
edinka

Babus!
Most tudtam megnézni az albumodat!
Hogy Te milyen csinos,szép kismama vagy!
A pocidon kívül semmit sem változtál esküvő óta!És Apuci is milyen helyes!(Félre ne érts, van férjem!Kép) Kristóf pedig TÜNDÉRI!!!!!!
Nekem az a kép tetszik a legjobban,amelyiken nyelvet nyújt!Biztos nagyon nagy kópé lesz,igazi belevaló kissrác!!!
A szobája pedig olyan,mintha már ott élne, teljesen egyedül alakítottátok ki?Gyönyörű!

Kinga
Kinga79

Vanda
Jól vagy? Minden oké veletek, ugye? Kép

Gyöngyi Kép
Te is olyan ritkán írsz Kép Hogy vannak a növénykéid?

Jura
Te pedig megígérted, hogy jelentkezel hetente, és nem tudunk rólad már 1,5 hete Kép Mesélj, mi volt a Mikulás meglepivel?

Évi Kép
Neked is köszi a drukkot!

Babus
Megérzés? Még mindig semmi? Kép

Tamás
Ha dolgozol még, akkor kitartás! Tudom, hoyg képtelenség, de próbálj meg egy picit a munkádba temetkezni Kép Neked sem lesz könnyű az elkövetkezendő pár hét, de sokat gondolok rátok úgy mint a többiek, és ha ez segítség, akkor gyertek a topikba minél többet!

Nicol
Drukkolok a holnapi AFH-hez! Remélem, gyorsan meglesz majd az eredményed! Kép

Judyt Kép
Pici pocis kép?????????? Kép

Jündi
Vendég

Évi!
Küldök görcsoldó energiákat+++++++++++++++++++++++++++++++++!Csak ne jöjjön meg!

Kinga
Kinga79

Szia Jundi,

Koszonom kerdesed, altalaban jol vagyok, de ezek a mai napi hirek engem is megviseltek nagyon. Foleg, hogy en pont ugyanezt csinaltam vegig 5 eve, mint Zsofi, csak nekem 7-8 hetesen ment el a masodik baba.

Egyebkent penteken voltunk UH-n, nyakiredo meregetesen es ugy tunt, hogy minden rendben van. De mivel nagyon ficankolt a mano, most penteken is megyek, hogy biztosak legyunk a dolgunkban. Lattuk mar a buksijan az orrat, homlokat, szajacskajat, sot mar az ujjait is mutogatta, szep zart volt a hasfala, latszott a gyomra, szive es valami kis dolog a labai kozott, ugyhogy ugy tunik, tenyleg kisfiu keszulodik bekoltozni hozzank.

Ja es ma megmondtam a fonokomnek is, hogy mi ujsag. Tul vagyok rajta, rendes volt tulajdonkeppen...

Vanda
vanda72

Jányok!
Megjöttem a kozmetikustól.Mostanáig csak vissza olvastalak titeket.Kép

Jündi!
Nagyon megható amit írtál.Eddig is nagyon megviselt a Zsófi és a Timi esete, de most már nem bírtam a könnyeimmel.Ezért kedvellek Téged, mert egy szeretnivaló, kedves teremtés vagy.Kép

Akkor nem csak Stelláéknak lesz fontos nap a dec. 22.-e, mert mi akkor megyünk a 12. hetes UH-ra.Kép

Persze, hogy nem fogok úgy takarítani, mint régen.Majd komótosan, lassan megcsinálok mindent.Kép

Babus!
Hát ez az ami megrémísztett, hogy soha nem lehet nyugodt az ember.Én is úgy voltam vele, hogy bár csak túl lennénk a 12. hetes UH-n, és akkor egy kicsit megnyugodhatok, de most kellett rádöbbenem, amit mindig is írtál, hogy majd csak akkor fogunk megnyugodni, ha a kezünkben tartjuk a babánkat.
Írtam email-t.

Évi!
NAgyon drukkolok.Légyszi csinálj tesztet.Kép

Vanda!
Mi volt a 12. hetes UH-n?
Hogy vagytok?

Gyöngyi!
Ha jól emlékszem Te dec. 17-én mész UH-ra?

Szdorka!
Sajnálom, hogy megjött.Kép
De tudod, új hónap, új remények.Kép

Judit!
Kívánom, hogy minél előbb gyógyulj meg.Nyugi minden rendben lesz a dokinál.

Mea!
Gondolom már nagyon várjátok a hétvégét.Kép
Megérdemlitek a pihenést.Kép

Bocsi, de egy kicsit hosszúra sikerdett.
Judyt

Judyt
KépKép
judyt

Jündi!
Válaszoltam a mail-re.Kép

Judyt
KépKép
judyt

Judyt!
Koszonom, mindig gondolsz ram, rank Kép
Olyan erdekes lehet ikreket latni uh. El sem tudom kepzelni nagyobb korukban, hogy fernek majd ra. Ugye felteszed majd a kepet, ha kapsz? Megint kimaradtam a nyari babasokbol Kép

Vanda!
Most pontosan hany hetes+napos vagy? Mi csutortokon megyunk erre a tarko vizsgalatra. Olyan izgis, hogy nalatok mar lattak a nemet. Annyira szeretnem tudni nalunk mi varhato.

Babus!
Meg tudnad irni, hogy mi a jo a tarkoredonel? Orulok, hogy ilyen boldog, virgonc kismami vagy.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Szia Judyt,

Jol esett egy kis kenyeztetes van inkabb kinzas volt ez a mostani "megszepules"?

Pont az elobb irtam le Tundinek, hogy mi volt penteken, ha nem baj, nem irnam le megegyszer. Nyakiredo 0,8-0,9, ez az info maradt ki az elozo levelembol.

Es ti hogy vagytok? Keszulj a 12. heti UH-ra, nekem eddig ez volt a legjobb elmenyem!

Vanda
vanda72

Ezvicc Judit,

A kerdes jo: kb 13 hetet fejezzuk be ma-holnap. Azert nehez megmondani, mert annyira ficankolt a baba es ugy ossze volt kunkorodva, hogy nem lehetett normalis ulomagassagot merni nala. Szoval a 11 het 6 nap volt penteken az ulomagassaga, de nem volt kiegyenesedve, ezert ennel biztosan tobb, a gep viszont ezt irta ki. Combcsont hossz alapjan viszont 13 hetes es 1 napos volt. Vegulis nem lenyeges igaza, az a szerencse, hogy a nyakiredoje 0,8-0,9 volt, ami tokeletes egeszen 2,5-3-ig.

Nagyon jo lesz ez a 12. heti UH, nekem oriasi elmeny volt, annyi mindenet lehetett mar latni.

Vanda
vanda72

Vanda!
A táblázat alapján 13 hetes vagy.Még nem javítalak át, amíg nem tudsz biztosat.
Már nagyon várom az Uh-t.Még 9-et kell addig aludni.KépMáris látta a dokid a baba nemét?
Nemcsak a 16. hét körül lehet ezt megállapítani?
A kozmetika kényeztetés volt egy kis fájdalommal.Hát a szépségért szenvedni kell.Kép

Judit!
Nagyon érdekes volt a múltkori UH is.Két szívhangot hallgattunk.Az biztos, hogy nem fognak elférni egy képernyőn sokáig.Ezért jelentkeztünk be jan.5.-re 4D UH-ra.És majd ott megkérdezzük, hogy mikor érdemes menni legközelebb.Kép
Igaz nem tőlem kérdezted, de Én úgy tudom, hogy 2-3 cm-ig jó a tarkóredő.

Judyt
KépKép
judyt

Vanda
Akkor a főnököd örült is meg nem is? Biztos nem örült neki, hoyg hamarosan nem fogsz tudni dolgozni. Neked viszont biztosan könnyebb lesz nem úgy bemenni amíg dolgozol, hogy jajj még ne vegyék észre Kép

Judyt Kép
Dec 22-re neked is extra drukk jár!!!!! Kép

Babások Kép
Hát mindenkinek kisfiú van a pocijában????? Kép Egy virgonc kislány kiskatona sem ért célba anno? Kép

Jündi
Vendég

Judyt,

Az jo, ha csak kis fajdalom volt es sok kenyeztetes Kép

En is nagyon csodalkoztam, amikor a dokim bemondta, hogy latja a futyijet, de azt mondta, hogy ha latszik valami, akkor az fiu. A lanyoknal nehez inkabb megmondani, mert ott ugye semmi sem latszik. Illetve a kisfiuknal is nagyon sokaig van, hogy a hasuregben vannak a herek meg meg az egyebek, es ezert nem log ki semmi es nem latszik. Azert nem veszem keszpenznek meg az infot, de mivel en is ezt erzem az elso pillanattol, nem lepodtem meg egyaltalan. Apukaja annal inkabb, ugyanis o rohogott rajtam eddig, hogy hogy lehet ezt erezni. Hat az en megerzeseim mar csak ilyenek...

Vanda
vanda72

Judit
Vanda már megelőzöttKép A nyakiredő valóban kb. 3mm-ig jóKép

Judyt
Hát igen. Én is mindig új célidőt tűztem/tűzök ki magam elé. Érjük el a 12.hetet, mikor túl voltunk rajta, akkor inkább a 24.hetet, mert onnantól már koraszülésnek számít és meg kell próbálni életben tartani a babát, aztán inkább a 28.hetet, mert akkor már kicsit javulnak az életbenmaradási esélyei, aztán a 32.hetet. Most, hogy itt járok, mégsem jó ez, mert még kicsi a súlya, legyen inkább 2 kiló a következő határ. Aztán így araszolgatunk fölfelé és mindig annyira örülök, amikor túl vagyunk egy-egy ilyen választóvonalon. De aztán rájövök, nem, így sem lesz jó. Mert ott van még a köldökzsinór-parám, ami még a szülés előtti utolsó napokban is megtörténhet, de ha még ez sem lenne nekem elég, akkor ott van maga a szülés, ahol még szintén adódhat probléma. De ha ezen is túlvagyunk, akkor is tapasztalatból tudom, hogy még az első 1-2 napon is adódhatnak váratlan problémák a babánál. Magyarul...sose ér véget ez az egész. Mégis, könnyebb lesz már úgy aggódni valakiért, hogy látom őt, a kezemben tarthatom, mint így, hogy nem látom, nem tudom, biztosan jól van-e.

Edina, Judyt
A mail-eket rögtön megnézemKép

Babus

Kép
babus2005

Tündi
Edináéknak úgyis kislányuk leszKép

Babus

Kép
babus2005

Jündi Kép

A novenykeim megvannak, most nagy karacsony elotti hajtas van, mar csak 1 hetem van es termeszetesen ilyenkor kell mindent befejezeni + elkezdeni, hogy mire visszajovok rengeteg munkam legyen! Kép
Azert olvaslak titeket folyamatosan, csak nem nagyon van idom irni! Egyutt orulok Kép es szomorkodom Kép veletek, meg ha nem is jelentkezem olyan surun...

Judy Kép

Igen-igen penteken megyek, mar nagyon izgulok. Megmondom oszinten nem nagyon tudom kiverni Stella baratnojet a fejembol, mar alig varom a penteket!
En is bejelentkeztem a kozmetikushoz jovo hetre. Mar azt is nagyon varom - bar szadizos lesz... Lehet hogy hulye kerdes, de ugye az intoforezis semmilyen problemat nem okoz ha babas vagyok!?

Babus Kép

Nagyon aranyos szobat csinaltatok Kristofnak! Biztosan boldogan fog bekoltozni oda! Kép

Gyöngyi

bgy

Judyt Kép
Köszi mindent! Kép
Otthonról is tudsz majd felrakni nekünk táblát?

Babus Kép
Csúszhat a szülinapi meglepid? Tudom, hoyg megígértem, de még nem akarok tesztelni, mindenképpen várnék még pár napot, ha kapok rá esélyt Kép
Egyébként menziszerű alhasi fájdalmak vannak ma,de egész enyhék.

Jündi
Vendég

Csajok!
Kezdenek elmulni a ragyaim. Eddig borzalmas volt az arcom, de most kezdenek elmulni a pattik kozmetikus nelkul. En nem tudtam elkepzelni, hogy ez a csunya bor, majd egyszer szep lesz, de Babusnak igaza volt. Ki kell varni a 12.hetet, es lass csodat Kép

Judyt!
En meg nem tudom mikor megyunk 4D. Majd most csutortokon megkerdezem a dokitol, hogy mikor kell az AFP-re jonni, es majd utana megyunk.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Hu Tundi, nagyon szurkolok, csak ugy alapban!!! Mikor is kellene nem megjonnie?

Igen, a fonokomnek vegyes erzelmei tamadtak a bejelentesemet illetoen. De osszessegeben rendes volt. Persze meg okoz majd meglepeteseket, mert nagy alkudozo a pali, de most hajthatatlan leszek.

v.
vanda72

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?