sziasztok!
Megjöttünk a nagy ügyintézésből, 3 órát voltunk távol és Gergő végigaludta az egészet, így most délután nem is akarom altatgatni.
8Ez most nem jött ki jól a napirend miatt,de ma van a férjem szabadnapja, amikor is tudtunk együtt intézkedni.)
Megvannak a parkolóbérleteink, ez nagyon fontos, mert amúgy baromi drága lenne. Én a nagypapámhoz vagyok bejelentve állandó lakosként, ő a belvárosban lakik, így 3400 Ft-ért egész évben ingyen pakolhatok a belvárosban. A férjemnél ugyanez a helyzet, csak ő a nagymamája belvárosi lakása után tud ilyet igényelni. Nekem azért is fontos, hogy legyen ilyen bérletem, mert a munkahelyem is a belvárosban van és szeptembertől Bencét is ide viszem óvodába, így nem kell majd minden reggel és délután dobálnom a pénzt az automatába.
Mekis kaja. mi ma ezt ebédeltük... nem akartam túl fűszereset enni, így van most csirke cordon bleu-s szendvics és azt ettem egy kis mac nuggets-cel.
Voltam a DM-ben is, regisztráltam Gergőt a bababónusz programba. Most kaptunk egy 15%-os kedvezményt biztosító kupont, amit egy vásárlás teljes végösszegéből fognak levonni. Pár hét múlva pedig küldik az első kuponfüzetet. Emlékszem, hogy Bencénél is voltak benne nagyon jó kedvezményes vásárlásra jogosító kuponok.
Ha van a közeletekben DM, akkor érdemes ezt kihasználni. Annyit kell tenni, hogy ki kell tölteni egy adatlapot és be kell mutatni a baba születési anyakönyvi kivonatát.
Pedi, voltam a postán is úton vannak a bogyók.
Kati, Tőled is már akartam kérdezni, hogy elfogadsz-e egy rózsaszín vadonat új MAM-os cumit. Nekünk ugyanis ez volt a Felicitasos csomagban. (Nehogy már unisex valamit tegyenek bele...
) Nekem nincs most a közelemben lányos anyuka, így szívesen elküldöm Neked, ha gondolod.
Selyem, csak most olvastam... nagyon sajnálom, de biztos vagyok benne, hogy hamarosan Te is pocakos leszel. Nekem volt műtétem is, utána 2 hónap pihit javasolt az orvosom, majd az első próbálkozós hónapban jött is Gergő.
Vele a Femibion terhesvitamint szedtem és én is azt mondom, hogy az első 12 hétben minden illetve a próbálkozás megkezdése előtt kb 1 hónapig jó, ha minden nap szedsz valamit. A 12.hét után már csak 2-3 naponta is elég bevenni.
Dike, nekem is tetszik a kocsi!
Nika, olyan jó olvasni a soraidat! Árad belőlük az optimizmus! Úgy érzem, hogy ez kell Neked ahhoz, hogy sikerüljön a másik vágyad is!
Rita, kezd nagyon-nagyon izgi lenni Nálad a dolog!!!!!!!!
Kitartást a mai délutánhoz! Egyébként annyira csodálom a teherbírásodat...