SZija lányok!
Pethes Ildi! Asszem most sokkal sokkal optimistábban állok a dologhoz, és még véletlen sem olvasgatok negatív sztorikat.
Adri! Neked is volt halvány második csíkod? Hát akkor az egyértelmû!!!
Egyébként nekem is szokott fájni egy picit a hasam mostanában, hasonlóan, mint neked!
Figyi! Ha volt 2.vonal, még ha halvány is, az akkor is vonal. Az enyém tudod mennyire halvány volt? Legalább 5 percig kellett nézni, hogy észrevegyem! Asszem én akkor már gratulálok is neked! De ha kételkecc, akkor 3-4 nap múlva csinálj egy másik tesztet, azon már sötétebb lesz a vonal, meglátod! Spec. én 4 napot vártam. Az elsõ teszt 9.-én volt, a második 13.-án. Nehéz volt kivárni, de megérte, mert igy már egyértelmû volt.
Én a helyedben 17.én szombat reggel ezzel kezdeném a 7végét!
Gratulálok mégeccer
Mónika! A tojásfehérje szerû valami nekem csak az ovulációkor volt, utána szinte már másnapra
elmúlt...
Király Kati!Hogy nekem szokott-e fájni a hasam, mielõtt megjön(megjött:-)? Igazság szerint nem. Nagyon nagyon picit éreztem valamit néha néha, de inkább azt mondanám, hogy nem szokott fájni elõtte semmim. Ellenben most, a pozitiv hirek elõtt fájt egy kicsit, vagy inkább úgy mondom, hogy diszkomfort volt.:-))))
Viráganya! Tényleg a tudományosság eredménye...
Most azért ti is totál mindent megtesztek és minden nálad is a nagykönyv szerint alakul...érzem, hogy most neked is össze fog jönni! Nagyon szorítok!!!!!!
Teddy! Nem kell külön regisztrálni magad Mr.Spock rendelõjében, hanem eccerûen az internettón regisztráltasd magad, a Belépés mezõben, van egy szöveg, hogy "Amennyiben még nem regisztrálta magát, itt megteheti." Ha kész a regisztrációd, bármelyik beszélgetéshez hozzászólhacc, igy Mr.Spock-éhoz is. Törzsasztal/Szülés-terhesség 4.0
Katus! Én is ráhangolódtam már a pozitiv gondolodásra, nem akarok a rosszakra gondolni. És október már nincs is olyan messze :-))))
Pethes Ildi, cskati, Niki, Kata, napocska, Melinda, Tünde, Teddy, Katus, Mamacica, Király Kati! Nagyon nagyon köszönöm, amiket irtatok, nagyon aranyosak vagytok!!!
Szijasztok, Lara