Pendi
Az jo ha mar reggel magadban rotyogsz
Jobb,mint a tegnapi konyulos szajak
Hat ez az a laz tuti gyulladastol van valami a szerezetember sos-ezik
amit ott adtak bogyokat az ma fogyott el
es ma reggel is meg 37.2volt a lazam
jo persze az mar jobb,mint a 38.5 de mar 5napja van ez
En,mint DR.Bridget
arra jutottam a magam diagnosztizalasaval
hogy a fulemmel volt a gaz
azert is nyilalgatott ugye...aztan a lerakodas vgy natha ami a fulemre ment...tegnap elkezdett urulni...es ezert folyik patakokban az orrom
(na most hallana engem egy doki
)A fulem bevan dugulva altalaban bar tegnap kidugasztottam....tod nagyra tatott tajjal
a nozim meg folyik de mar jobb bar egesz nap zsepi van a orrom ala rogzitve
a torkom nappal sem jobb es ejszaka egy remalom bezzeg hajnaltol tok siman aludni delutan 1ig
Na mind1 az meg mar 5napja szarazan kohog...szal marhara faj,izeket nem erzem annyira vgy eleg mas izlelest ad vissza
Ma vettem ra egy masik valamit...lementem a patikaba es mondtam szaraz kohogesre adjon valamit...adott egy lottyot 4orankent lehet inni kis kupaknyit egy nap max 6szor....hat meglatjuk mert ha holnap is ugyanez az allapot megyek vissza adokihoz
Az a baj ezek a hulye gyogyok amik itt vannak nem hasznalnak nekem
Mondtam mar regebben,hogy ngyon gyengek mert a japok nem zabaljak nyakra fore...de nekem ezek nem hatnak
Viszont nem tom mit kene szednek otthonrol mert nem tom mi bajom szal patthelyzet
Huhhh na jah meg az izzadasrol szerintem az meg a betegseg miatt van
mert mar pem sincs ugyhogy elmeletben most lennenek azok a szep izzadasmentes napjaim
Na mind1 szal te ma akkor otthon vagy?
Apacskad meg a legjobb dologhoz ert mert eletben maradni a lenyeg...egy kis kohogessel megkene kuzdenie mindenkinek dehat ebben az orszagban ez nehezkes
Mi jot fogz csinalni?Egyedul vgy?
idojarasrol meg tod neha pesten is az egyik keruletben esik a masikban meg nem
az en keruletemben nem esett de tuti akkor esett valahol az nem is olyan furcsa itt sokszor esik
Kitty
GYogyot persze,hogy beveszem csak gondoltam ma van az uccso napom a gyogyokbol antibiotikum lazcsillapito stb....es akkor utana ne kutyuljam ma
Meg hajnal 2kor bevenni az altatot eleg gaz...szal ma idoben beveszem
A nem alvas a torkom miatt volt
de remelem ma az is jobb lesz
Ma meg nem csinaltam semmit azon kivul,hogy 2orat neteztem aztan irany a boltba kajat venni
hazajottem kipakoltam most eszegetek aztan ennyi mar este 7minnya