Új privát üzeneted érkezett!

Bridget: Néztem az iwiwet és azt láttam, hogy te is ismered a Balogh Lacit. Én is. Te honnan ismered??
Tök jó, hogy van közös ismerősünk:)

Kép
csucsu05

Kati, nagyon boldog szülinapot!

Zsu, üdv újra itt! Most már ne tűnj el :wink:

Én meg kórházban voltam, a 39 hetes ismim ma reggel bement fájásmérésre, és benn tartották - pedig a méhszáj zárt. Kíváncsi vagyok, mikor lesz meg a pici.
Vendég

Csucsu
Asszem laptetud van 8) Tudom-tudom de azert megjegyeztem na :roll: :wink: Na wazz iwiw-et karbantartjak ezert nem tom megnezni :roll: Hanyadik keruleti?IX?Mert akkor valszinu egyutt nottunk fel :P Majd kesobb meg visszanezek :wink: Jah meg dicserted az avatarom...a szivecskere gondolsz?Hat most nagyon valentinos a hangulat nalam hahaha :lol: de tudod majd ugyis cserelek 8)

Kitty
Barinodnek mennek a drukkok talan a heten mar szul 8) jo barinok vagytok mert akkor gondolom te is ngyon izgulsz :oops: 8) :lol:

Kata
Nem baj az ha csak olvasoban vgy bar azert szeretem mikor hozzaszolsz a dolgokhoz mert okosakat tudsz irni de majd ennek is eljon az ideje :wink:

A meg olvaso uzemmondban levoknek uzenem :lol: hogy lehet csatlakozni nyugodtan nem harapunk :lol:

Ez a szarazkohoges kikeszit :x jah hogy mar tegnap is ezt irtam hat ez van...este mindig ugy kiszarad egyszeruen aludni sem konnyu mert mindig felebredek es baromi fajdalmas a nyeles :x pedig kiprobaltam az egyik neten latott praktikat :? hat nem jott be :twisted: Nedves torolkozot a nyakam kore csavartam es arra egy szaraz torit csavartam....gondoltam de fasa ma kicseszek a torkommal...aha majdnem ejjel keltem alig birtam nyelni mar...nem hasznalt :( Most ujjabb praktikak utan kutatok 8) Epp a hagymatearol olvasok :shock:

"Száraz erőltetett köhögés ellen jó: - 2 nagy fej vöröshagyma - 2 evőkanál cukor - 1 befőttesüveg, vagy ami jól zárható. Hagymát apró kockákra vágjuk és hozzárakjuk a cukrot. Jól összerázzuk és 2-3 napig állni hagyjuk ez az idő alatt szirup képződik belőle. Gyerekeknek naponta négyszer 1 kávéskanállal lehet adni. A kisfiamnál jól bevált mindenkinek ajánlani tudom. "

Haaat nem is tom :? :roll: Mindenesetre ma megyek a dilidokihoz fel 5re es elotte felmegyek a torokdokihoz mert a korhazba megyek ott meg van minden...ez mar nem allapot nem lehet aludni es minden reggel igy kelek :x Amugy nincs lazam es mindenkinek jooo reggelt 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Sorry a tegnapi kimaradásért, de tegnap elég gáz volt az éjszakám és emiatt az egész napom is! Ugye a mult héten gyökérkezelték a fogam ami persze be is dagadt! Na lement és tegnap éjjel ahogy fordultam álmomban pofin ütöttem magam és ismét bedagadt! Na gondolhatjátok! Kiborultam kicsit! Zugott a fejem egész nap! Nyügös voltam meg ugy minden bajom volt, ráadásul mennem kellett terhes gondozásra! Semmi kanalam nem volt ahoz, hogy a nunimat nézegesség szal imátkoztam, hogy NE!!!! És bejött! csak papiroztunk ésmajd február 09.-én megyek a 12 hetes genetikai uhura! Ma megyek a védőnénihez! Tök fain kis hangja volt a teloban! Ma megint vérvételen voltam a Bajcsyban, de ma 2x szurtak! Most itthon vagyok és olyan álmika vagyok, hogy írok és lépek csicsikáloba!

Brid! Örülök, hogy jobban vagy! A neveket is köszönöm! A fiu név az megvan azon nem engedek változtatni, de a lányka neveknél viták lesznek! Nekem tetszik, hogy Blanka vagy Bianka a páromnak nem neki Fanni Kitty Laura meg ezek a nevek! Na ezek azok a nevek amiktől kiráz a hideg! Majd szerintem beszerzek egy utonév könyvet és azt fogjuk bujni! Bár van itthon ilyen könyvünk, de az még a bátyám születésétől van meg anyuéknak! Vagy nézek a neten és megrendelem!

Csucsu! Hogy van lánykád????? Ment már oviba???

Zsuzsum! Szijjjja kedvesem! Örülök, hogy túl vagy a vizsgáidon, de azért gyere mostmár mert már nagyon hiányzol!

Kati! Én is szívemből kivánok neked nagyon boldog születésnapot! A képeket meg nagyon várjuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Itthon esik az eső. :( Nincs jó idő.
Most értem haza a melóból. Fáradt vagyok, azt hiszem majd alszom egyet. Apa sincs itthon. :( és este megy dolgozni is. :(

Bridget
Remélem már jobban vagy!
A disznótoros kaja ténylg jó volt, de épp elég volt. :) Utána minidg valami könnyű kell, mert totál kész vagyok. Pedig én aztán tudok enni. :)
nagyon szép az új avatarod! :)

Kitty
De jó lehetett csúszkálni, korizni a tavon. :) Egy seggreesés meg nagoyn belefér. De remélem nem ütötted meg magad nagyon. :)

Zsu!!!!!!
Szijjjjjaaaaaa!!!!!! :) :) De jó, hogy végre jössz! :) Már nagyon hiányoztál nekünk! :) Mesélj mi újság? Mikor mégy inszemre? Van már időppontod?

Nócika
Vigyázz azzal a pofiütéssel!
Az nagyon jó, hogy tetszett a védőnő hangja. Eléggé fontos dolog hogy ő bejöjjeön neked.
Alukálj csak! szép álmokat!

Kati
Sajnálom a párod munkahelyét. Sajnos ilyen rossz idők fújnak. de reméljük, hogy hamar talál majd munkát. Meddig van még munkája?
Kép
Vendég

Meggyuttem :)

Nocika
Probald elvezni a babasodas oromeit mert csak 9honap all a rendelkezesedre :!: A tobbi nyavalyaval meg majd idegeskedj utana :roll: Tudod szuuu szaaa szuuu szaaa :wink:

Pendi
Mi ez a sok lebiggyesztett ajku smmajli :twisted: Nem negativkodni kerem szepen :!: :lol: Most hideg van nyaron meg meleg lesz :wink: Most apacska nincs de majd megy haza :wink:

Maj minnya keresek en nektek valami vidamitot 8)

Csucsu
Megneztem iwiw-et :wink: Szal a Laci az asszem a mi hazunkban lakott...akarom mondani 10emeletes hazban egy hazban laktunk....elso bekoltozok 1981-ben :wink: Ha jol emlexem van egy occse is.Es a batyammal egyidos...egy alt. suliba is jartunk lehet a tresom osztalytarsa volt?! :roll: :oops: De mar 1000eve nem lattam mert asszem 17voltam mikor elkoltoztunk :roll: Te honnan ismered?Talaltam Szabinanak tok jo kepet de a halos gepen van ugyhogy majd kesobb :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget

Értettem! Fancsali szmájli eldobva, nevető előhozva. :) :) :)
Hogy vagy Szívem? Jobban van már a torkod? Remélem már nem fáj.

na én meg jól nekiindultam aludni . :) Eddig neteztem, meg csináltam kaját magamnak. Most már eszek, és tényleg alszom egyet, mert majd leragad a szemem. :)

Puszi nektek, később jövök.
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek!

Most ébredtem, de szerintem még tudnék alukálni csak tudom, hogy apa minjá itthon és indulunk a védőnénihez! Legalábbis bizom benne, hogy időben itt lesz! Kivi leszek mi lesz az első nagy találkozáson! Bemutatkozunk meg minden! Gondolom lemázsál méricskél meg bizti lesz papir munka is! Már zizgatott vagyok!

Pendikém! Én már relative kialukáltam magam! Most te is bizti huzod a ló bört! Szép álmokat neked is! Nálunk is ma reggel esett az eső már sajna nem! Azért sajna mert ha esne akkor apácska már tuti itthon lenne, mert ugye esőben nem tudnak dodozni! Most meg rinyálok, hogy hazaér e időben!

Brid! Élvezem hidd el amenyire csak lehet! Mondjuk szerintem mikor majd gömbölyödök és megmozdul akkor majd biztosan másként fogom majd látni a világot! Mondjuk már most is másként forog a föld mint eddig, de azután megint más lesz! Biztos vagyok benne!

Kép

Kép

Kép
nócika

Na llatom mar helyreallt a rend :lol: Bocsesz nem tudtam nektek neten nezni mosolyra fakasztot mert inhalaltam meg a tekit takaritottam ki most meg fokhagymas kenyeret eszek mertr ma kivgyok a torkom veget itt meg most a zorrom is elkezdett patakokban folyni :x es itt az este megint es hogy a pi**aba fogok igy aludni :evil: Ugyhogy orrbeszelos lettem torkom ugyanaz,orrfolyas is elindult es 37 volt egesz nap megint :roll: Mar marha jo lenne meggyogyulni mert azert szeretnek neha kimozdulni itthonrol :twisted:

Jah es ugye voltam a dilidokinal...azugyben hogy mindig a babakorul jar az agyam es alvaszavar stb stb...kaptam gyogyot 8) ugyhogy holnaptol pajtikaim galambot lehet majd velem fogatni 8) :lol: :lol: Eloszor is aszonta,hogy az alvas az ngyon fontos mert ha nem alszom eleget nem pihen az agyam mar rosszul kezdodik a napom :twisted: Szal kaptam alvasra gyogyit :wink: Aztan,hogy napkozben ne csak jarjon folyton az agyam nappal is szedek majd valamit fel tablettat reggel/este :roll: 2hetre irt fel bogyot aztan konzultalunk :wink: Bar ezt o is megmondta nincs sok jo hatassal az agyra ha allandoan1 bizonyos dolgon jar az agyunk...konkretan ugye en figyelem magam lh tesz,homero,ovulacio idopontja mikor lehet beagyazodas stb.....es sajna az agy ugy mondta "visszavillanas" azaz mikor nem figyelem epp magam akkor is az agyam fleagja az adast es elkezdem figyelni magam :roll: szal ez egy ordogi kor es igy nem tud pihenni az agyam :? :oops: Na ezt most jol elmagyaraztam :lol: :lol: :lol:

Pendi
Mijoakt lattal neten?Merre nezelodtel? 8)

Noci
Remeljuk jo lesz az elso talalkozas :wink: Nana,hogy jo lesz me ne lenne :lol: Amig megmozdul azert addig meg van egy kis idod (9het) addig meg lesznek mas csodas dolgok is nyugi...szerintem majd minden hetre jut valami uj :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

sehun samli :shock:

En megyek aludni legalabbis majd probalkozom bar alig birok nyelni :x faj nem tom igy hogy fog menni :( de most behoztam 2 elektromos parasitot is a szobaba :twisted: :twisted: :twisted: Kicseszek en a torkommal 8)

Csucsu meg Szabinanak elkuldom a lovas kepet mert mar a halobol irok 8)

Kép

Mindenkinek jooo eccakat 8) Jobbat mint amilyen nekem lesz :evil:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hát sziasztok!

Bridg!
Jobbulást neked!!!!!!

Nócikám!
Édi vagy, igyekszem jönni, ahogy csaj tudok. NEm rég értem haza a melóból. Most meg olvasom,hogy tegnap óta mi történt?

Pendi drága!
Köszike, jól vagyok, sajna itt is esik az eső.
Inszem időpontom még nincs, majd a pénteki uhu-n okosabb leszek.Attól függ, hány petécke van, mekkorák, mikor lehet repeszteni? Szóval majd pénteken.....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na meg epp ittvgyok mert egy linket akartam betenni...

ZSu
Kocce :wink: Ezek szerint mar van otthon netetek? 8)

Szala link nagyon okos dolgokrol ir pl:

Inhalálás

A vízgőz önmagában is nedvesíti a légutakat, és megfelelőbb vérellátást eredményez. Bizonyos gyógynövényekkel és illóolajokkal együtt hatásosan gyógyíthatjuk a légúti fertőzéseket. Erre a célra alkalmas a kamillavirág, eukaliptuszolaj, kakukkfűolaj, borsmentaolaj vagy egy bizonyos sóoldat. A forró folyadékkal teli edényt úgy kell elhelyezni, hogy könnyen fölé tudjon hajolni. Fejét és vállát takarja be törülközővel.

Hideg levegő

Nem tévedés: a hideg levegő jót tesz a megfázás ellen! Az a gyermek, akit úgy bebugyolálnak, mint egy eszkimót, vagy egész nap túlfűtött helyiségekben tartózkodik, könnyebben kap fertőzéseket, mint az, aki hozzászokott a hideghez, és gyakran tartózkodik szabad levegőn. Az ésszerűen adagolt hideginger növeli a szervezet ellenálló képességét. A hőingadozások (például váltózuhany vagy meleg-hideg lábfürdő) intenzív immunológiai és hormonális reakciót vált ki a szervezetben

Bovebben katt ide!

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szia Bridget!

itt vagyok én is :)
Vendég

Hali 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Itt vagyok. Az asztali gépünk tönkre ment, most egy laptop van itthon, arról tudok jönni. De ezen egy csomó minden nincs feltelepitve. Nincs se skzpom, se rendes msn-em. Meg csomó mindenhez a másik gépen volt a jelszavam. De majd csak lesz valahogy. A lényeg, hogy van netem.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia Pendi:)

Bridget: Szabinának tetszett a kép. Itt nyúz most is tekerjem vissza hadd nézze.
A Lacival én egy munkahelyen dolgoztam. Volt egy munkahely ahol 10évig dolgoztam. Kis elesett fiúcska volt ám területi képviselő volt. Aztán annyira felkaroltam, hogy megjött az önbizalma is. Mindig megdicsértem őt és segitettem a munkáját. Aranyos fiúcska nagyon.
Régen még szerelmes is volt belém:) De ez titok volt a kollégák mondták el.
mostmár van felesége és gyereke is.
Amúgy a mai napig szokott néha emailt írni . Talán 1éve voltam bent a munkahelyemen a Szabinával és akkor is rögtön jött oda hozzám hogy mi van velem és menjek vissza dolgozni mert nincs aki segitsen neki meg aki törödjön vele. Én amolyan mindenki anyuja voltam ott. Na nem a korom miatt hanem én régóta ott dolgoztam és az első lány munkaerő voltam a 300fős cégnél. Ezáltal több hatásköröm volt igy sokat segitettem a Lacinak is.
Bármi kellet pl az asztalára vagy otthonra én kiirtam neki. Akit persze nem szeretettem mert irigy gonosz volt annak lehúztam az igénylő lapját mindig:)
Lacinak nem persze mert ő tünemény volt:)
Ja és én már úgy hivom KUBU. Ez rajta is maradt már mindenki igy hivja. Egyszer céges útra mentünk Lengyelországba. Egész úton jobbnál jobb kajákat szolgáltak fel. Italt vagy kaját. Mellettem ült és egész úton busszal mentünk 1 kubu ivólevet ivott. Lehet nem is ismered . Sárgarépa izű űditő. És ő azzal jól is lakott. Majdnem 15órás út alatt azt evett és este a vacsin sem kért semmit mert ő jól lakott :)
Azóta Kubu a neve.
:)

Na jó hosszú lettem:)

Kép
csucsu05

Csucsu!
Ez nagyon aranyos sztori lett :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Nócika
Majd gyere a hírekkel, hogy hogyan sikerült a találka. :) Kivi vagyok mennyire jött be.
Jót aludtál? Hogy van a fogad?

Bridget
Te aztán jól kidolgoztad magad délután.
Jól megfáztál. Most olvastam a tv1 txt-en, hogy Tokioban is esik az eső. 11 fok. Tessék felőltözni rendesen, mert látod, egyből megfázol. :) Tessék sok folyadékot inni.
Na kivi vagyok, hogy a bogyó fog-e segíteni az alváson. és remélem, hogy segít azon is, hogy kicsit kikapcsold az agyadat.
Én egy másik fórumon is szörfölgettem, meg elkezdtem a blikk, a story online, a hírkereső, a nana, a femina és a hasonló oldalakat olvasgatni, és tudod, ha ezt elkezdem, elég abbahagyni. egyik hírből a másikba lapozok, és észre sem veszem mennyi idő tellik el. A feminán szoktam találni olyan képeket sztárokról hogy az valami szörnyű. Borzasztó, hogy némelyik hogy néz ki. Na meg ezek a plasztikai beavatkozások. Nagyon csúnya dolgokat tudnak csinálni velük. Hát némelyik úgy néz ki, mint egy 80 éves öregasszony, a másik meg a bottoxtól mint egy viaszbábú. Nem tudom mire jó ez nekik.

Zsu
Nálatok is esett? Esik még? Nálunk talán már nem. Végre elkapták a cspeli gyújtogatót. Nem semmi az a mentalitás, ami neki van. Megdöglött a tehenem, akko dögöljön meg a szomszédé is. Hát szép mondhatom. De szerencsére megfogták.
Na az asztali gépetekkel mi van, hogy még mindig rossz?

Szia Csucsu! :)
Azért egy Kubuval hogy lehet jól lakni? :) Igazán elárulhatná nekem is. Biztosan nem volna súlyproblémám. :)
Vendég

Csak gyorsban mert itt mar hajnal 2 :shock: A fiuk neztek az elnokke avatast most megy a teveben :twisted: Szal

Csucsu
Itt van meg egy csak neki :wink:
Kép

Pendi
Nem vgyok megfazvaaaa :roll: :oops: Ez az,hogy csak ugy elindult... :?

Zsu
Jah a lenyeg,hogy tudsz jonni :wink:

Nem olvastam most el mindent mert mar jon is apa aztan alvas :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget
Itt is néztük a híradóban a beiktatást. Mindenképp történelmi a dolog.
Nem megfázás? Akkor mi? folyik az orrod, fáj a torkod, és hőemelkedésed, lázad van. akkor mi a baj? :roll:
Vendég

pendi!
már szerencsére elállt az eső itt.
Tönkre ment benne az alaplap. Aztán öcséméktől megvettük az övékét, de annyak meg a wifi alaplapja ment tönkre. Szóval most dokinál van a gépünk.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kép

Na nem azert enekelnek a macskak mert hudejol aludtam :?
Hajnal fel 4kor meg mindig nem tudtam aludni :x Nem vettem meg be az uj alvas gyogyot tegnap mert igyis 2kor kerultunk agyba...aztan kitudja lehet kiutott volna delutan 4ig :shock: :lol: Izzadtam 1000rel de ez most a betegsegem miatt van :roll: aztan csak fel 1kor ebredtem fel 8) :lol:

Csucsu
Megneztem meg utana es igen a tesom osztalytarsa volt :wink: Hat igen abban az osztalyban eleg sok tutyimutyi volt :lol: :lol: :lol: Na meg utana megneztem most a kepeit is :wink: Es kepzeld tom mi az a kubu 8) :P "A kubu gyumolcsos,rostos ital,egeszseges tele vitaminnal" :lol: :lol: :lol: ha jol tom ezt eneklik a macik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Micsoda kis rendi csaj voltal 8) :lol:

Pendi
Hat mar ezt mondom napok ota,hogy szarazkohogesem volt a szaraz haloban alvastol...azaz szombat ota meg nem mult el...nem piros a torkom es nincs influenzam.Azert is kertelek kerdezd meg apacskadtol mi jo a szaraz kohogesre? :roll: Mert ha jon a cucc fel az jo egy nathasnal de a sz.koh. nem jon semmi es kivan szaradva alig birok nyelni...az estek meg remalmok :evil: A laz valami gyulladas jah de newm deritettek ki :roll: szerintem a ketto nincs is osszefuggesben :roll: szombat ota ki se mozdultam :!: csak tegnap a dokihoz de ugy hogy reteges oltozkodes,csimma,sal,sapka :!: :!: Pedig latod 10fok volt eso itt nalunk nem esett bar tokyo curva nagy lehet a masik vegeben igen :wink: Na a netelesrol nekem nem kell ezugyben beszamolni :oops: en is raulok aztan neha este van mire eszreveszem magam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops:

Zsu
A fene azokba a nyavajas gepekbe :evil: Meselhetnel valamit olyan reg nem voltal :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jaaaah es Pendi
ngyon kis ari a bubokrekokat fujooo azaz szivecskes buborekokat fu jo manod 8) :P :lol: :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Gazsi két év után szabadul a börtönből. Otthon egy gyerekkel többet talál a kelleténél. Kérdőre vonja a feleségét:
- Hát ez a pulya meg honnan van?
- Ezt a szerencsétlenség hozta a házhoz. Amikor itt hagytál a sok gyerekkel egy fillér nélkül, annyira elkeseredtem, hogy kimentem a a vasúthoz és ráfeküdtem a sínekre.
- Na és?
- Hát tehetek én róla, hogy a bakter hamarabb jött, mint a vonat?

- A tengerre emlékeztetsz...

- Miért, romantikus vagyok, vad és izgalmas?

- Nem, beteg leszek tőled...

A feleség odabújik a férjhez, és azt mondja neki:

- Drágám, súgj valami állati mocskosat a fülembe.

- Konyha...

A feleség reggel így szól a férjéhez:

- Egész éjszaka engem szidtál álmodban!

Mire a férj:

- Honnan veszed, hogy aludtam?

Szőke nő kifakad a férjének:

- Elegem van az egészből! Sosem jösz haza időben, éjszakára is kimaradsz.

Megcsalsz fűvel-fával! Most már abban sem vagyok biztos, hogy te vagy

a gyerekeink apja!

Az abszolút pasik:

A bátor...

Hajnali 3-kor totál részegen hazamegy. Felesége az ajtóban áll söprűvel a

kezében, mire a pasi rákérdez:

- Takarítasz wazze, vagy mész valahova?

A rámenős...

Hajnali 3-kor totál részegen hazamegy. Bűzlik a sok női parfümtől, az ingén

rúzsfoltok láthatók. Megtapogatja a felesége fenekét és így szól:

- Te vagy a következő...

A naív...

Hajnali 3-kor totál részegen hazamegy. Belép az ajtón, a felesége sodrófával

várja. Mire a férj:

- Drágám, te már hajnalban sütsz?

A pofátlan...

Hajnali 3-kor totál részegen hazamegy. A felesége fekszik az ágyban,

nem alszik...

A pali fog egy széket, s az ágya mellé ül. Az asszony kérdésére:

- Mit jelentsen ez? - a válasz...

- Az első sorban akarok ülni, amikor a cirkusz elkezdődik...

A pofátlan...mégegyszer...

Hajnali 3-kor totál részegen hazamegy. A felesége fekszik az ágyban

...nem alszik...

Mielőtt a nő megszólalna, a pasi rámordul...

- Csönd legyen vazze, elég büntetés az, hogy duplán látlak...

A férj és a feleség vitatkozik:

- Vedd tudomásul, hogy engem annak idején egy orvos is elvett volna!

- Persze, hogy elvett volna, ha anyád időben jelentkezik abortuszra!

Szexuális téren egyre összehangoltabb vagyok a feleségemmel.

- Valóban?

- Igen. Tegnap például mindkettőnknek fájt a feje.

Szex után az ágyban. Feleség:

- Mire gondolsz?

- Nem ismered - feleli a férj.

- Mi az, semmit se lőttél? - kérdezi a feleség a vadászatból hazajövő

férjét.

- De, de...

- Akkor miért nem hoztad haza?

- Ugyan már, nem vagyunk mi kannibálok...

- Az esküvő előtt azt mondtad, hogy én vagyok az istennőd - mondja a

feleség a férjének.

- Úgy is volt, de azóta ateista lettem.

Rádióba betelefonál egy hallgató:
- Tegnap találtam egy pénztárcát, volt benne3000 USA dollár, 5000 angol font, 10000 német márka és egy névjegy: Kis Béla. Neki küldeném a következő dalt:..

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Bridget, jobbulást! A bogyót meg azért írták fel, hogy tessék szedni! Irgum-burgum!
Viccek jók :lol:

Zsu, mindegy, hogyan, de itt vagy :wink:

Pendi, te meg pihend ki magad. Mikor dolgozol legközelebb?

A barinőm még nem szült meg, de én helyette is totál kiakadtam a kórház és az orvosok hozzáállásán :evil:
Három hete az egyik orvos (nem a sajátja) megvizsgálta kézzel, azt mondta befordult a baba. Tegnap volt uh (hogy eddig miért nem, mikor járt fájásmérésre???), sose fordult be a baba, faros. A csaj vérszegény, ma kap két zacsi vért :( Pihenni nem tud, mert heten vannak egy szobában, a 15 évestől a 42 évesig... No comment
Vendég

Zsu
De jó, hogy újra itt vagy! :) Nagyon hiányoztál!
Jó az új vonalzód!
Úgy látom nem sok szerencsétek van a gépekkel. De majdcsak kész lesz az is.
Mesélj, mi történt veled az elmúlt hetekben!?
Mikor dolgozol?

Bridget
Nem tudtál már megint aludni? Szegénykém. Már megitn izzadás! ez szörnyű.
Tudom én, hogy mit írtál, csak azon csodálkozom, hogy azt mondod nem megfázásod van. De minden tünet olyan. Az párom nem tudott mit mondani. Ő nem orvos, hanem mentős. Sajnos nem ismeri a gyógyszereket, csak azt, ami az élet mentéséhez, és a hirtelen beavatkozásokhoz kell. azért mondta, hogy gyulladás, mert lázas voltál. A láz pedig a gyulladás egyik jele. Ő is csak azt tudta mondani,hogy menj dokihoz, és szedd azokat a gyogyókat amiket felírt.
A tokyoi időjárást a tv1 txt-jén néztem le. Ezek szerint nem pontosak a fiúk. :) Azt írta, hgoy esik nálatok. :) de még leht, hgoy a másik felében esett. :)
[quote]J írta:aaaah es Pendi
ngyon kis ari a bubokrekokat fujooo azaz szivecskes buborekokat fu jo manod

Nekem is tetszik. :)
ezek a viccek nagyon jók! :) :) Korán reggel már itt röhögök magamban. :)
Mi jót csináltál ma?

Kitty
Majd holnap megyek be oktatásra, és pénteken melózom.
a barátnőd az itteni kórházban van? Mert akkor nincs miről beszélni. ezek itt mind idióták. Nem is tudom, miért is vagyunk kiemelt kórház. Csak azért, mert közel-távol nincs másik.
Suli? Mikor van az utolsó vizsgád? Megtarthatnánk már azt a talit. :)
Vendég

Szia Pendi,
igen a barinőm az itteniben van...
Vizsga már nincs, csak angol tanár után futok, mert a párom hazaköltözött, akivel jártam és így egyedül meg dupla annyi lenne...
Tali ok, csak nem tudom mikor. Jövőhét szerdán dolgozol? Mert én akkor reggel megyek be az allergia dokimhoz, és utána ráérek (nem is laksz messze a kórháztól, így könnyen át tudok hozzátok menni) :wink:

Mit csinálsz ma? Főzöl vmit?

Én húslevest főzök, és bögrés diós sütit sütök. Kivi vagyok milyen lesz, ilyet még nem csináltam (meg sütit se nagyon :oops: )

Ari a bubi fújó malackád! :D
Vendég

Na itt vgyok en is 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Pendi
Az jo ha mar reggel magadban rotyogsz :wink: Jobb,mint a tegnapi konyulos szajak :wink: Hat ez az a laz tuti gyulladastol van valami a szerezetember sos-ezik :roll: amit ott adtak bogyokat az ma fogyott el :roll: es ma reggel is meg 37.2volt a lazam :roll: jo persze az mar jobb,mint a 38.5 de mar 5napja van ez :x En,mint DR.Bridget :lol: :lol: :lol: arra jutottam a magam diagnosztizalasaval :roll: :arrow: hogy a fulemmel volt a gaz :roll: azert is nyilalgatott ugye...aztan a lerakodas vgy natha ami a fulemre ment...tegnap elkezdett urulni...es ezert folyik patakokban az orrom :shock: (na most hallana engem egy doki :shock: :oops: :lol: :lol: )A fulem bevan dugulva altalaban bar tegnap kidugasztottam....tod nagyra tatott tajjal :roll: a nozim meg folyik de mar jobb bar egesz nap zsepi van a orrom ala rogzitve :lol: :lol: :lol: a torkom nappal sem jobb es ejszaka egy remalom bezzeg hajnaltol tok siman aludni delutan 1ig :twisted: :oops: Na mind1 az meg mar 5napja szarazan kohog...szal marhara faj,izeket nem erzem annyira vgy eleg mas izlelest ad vissza :? Ma vettem ra egy masik valamit...lementem a patikaba es mondtam szaraz kohogesre adjon valamit...adott egy lottyot 4orankent lehet inni kis kupaknyit egy nap max 6szor....hat meglatjuk mert ha holnap is ugyanez az allapot megyek vissza adokihoz :twisted:

Az a baj ezek a hulye gyogyok amik itt vannak nem hasznalnak nekem :twisted: Mondtam mar regebben,hogy ngyon gyengek mert a japok nem zabaljak nyakra fore...de nekem ezek nem hatnak :roll: Viszont nem tom mit kene szednek otthonrol mert nem tom mi bajom szal patthelyzet :twisted:

Huhhh na jah meg az izzadasrol szerintem az meg a betegseg miatt van :roll: mert mar pem sincs ugyhogy elmeletben most lennenek azok a szep izzadasmentes napjaim :twisted: :twisted:

Na mind1 szal te ma akkor otthon vagy? :roll: Apacskad meg a legjobb dologhoz ert mert eletben maradni a lenyeg...egy kis kohogessel megkene kuzdenie mindenkinek dehat ebben az orszagban ez nehezkes :oops: Mi jot fogz csinalni?Egyedul vgy? :roll:

idojarasrol meg tod neha pesten is az egyik keruletben esik a masikban meg nem :wink: az en keruletemben nem esett de tuti akkor esett valahol az nem is olyan furcsa itt sokszor esik :?

Kitty
GYogyot persze,hogy beveszem csak gondoltam ma van az uccso napom a gyogyokbol antibiotikum lazcsillapito stb....es akkor utana ne kutyuljam ma :roll: Meg hajnal 2kor bevenni az altatot eleg gaz...szal ma idoben beveszem :wink: A nem alvas a torkom miatt volt :twisted: de remelem ma az is jobb lesz :wink:

Ma meg nem csinaltam semmit azon kivul,hogy 2orat neteztem aztan irany a boltba kajat venni 8) hazajottem kipakoltam most eszegetek aztan ennyi mar este 7minnya 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Mi csoda dumapartyról maradtam le tegnap! Öröm volt vissza olvasni komolyan mondom!
Nos tegnap voltam a védőnéninél! Apát is berángattam magammal! Ő állt mögöttem én meg ültem! Nem is tartott sokáig, nem is volt sok papirmunka! max 10 percet, ha voltunk bent! Kaptam egy rakat könyvet meg ujságot meg szorolapot! A néni meg ugfy aranyos volt, de én még sem szimpatizáltam vele! De hát ez van majd megszokom! Tegnap mondta, hogy én mától 10 hetes vagyok és nem 9! Tök másként számolt mint a doki! Anyunak mondtam és Ő is azt mondta, hogy Ő is igy számolta szal a néni szerint agustus 19.-én szülünk! De ugye plussz minusz 2 hét! Nos nekem mindegy! A sulyommal meg volt elégedve aránylag és modta max 10 kg! amit szabad hizni! Na tegnap egész este juhturot és koviubit edtem! Mondtam is apának, hogy az egész éjszakát tuti a klotyin töltöm, de helyette jót aludtam! A mai reggelim körözött volt sonkával koviubival! Asszem, most kezdödik a kivános trimeszterem!
És a lényeg! mebeszéltük apácskával, ha Ő nemlesz bent velem a szülőszobán ami több mint valószinű akkor senki nem lesz bent velem! Csak a szülésznő! Akit már ki is néztem! Szülésfelkészitőre azért el jön velem! Írok szülési tervet!

Most éppp főzők egy kis zöldbab fözeléket! Nyami! Megyek is mert habarnom kéne már! Később jövök! Most csak egy kis élmény beszámolot jöttem tartani! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Csucsu
Te merre jarsz manasag :?: :roll: :?

Neked tartozom meg egy tortenettel 8)

Szal tudod a Kitty barinom akik itt laktak 2evet es van a lanya a Laura es mindig egyutt logtunk de tavaly nyaron elkoltoztek :roll:

Na szal a kiscsajt jart itt oviba international ovi azaz angolul beszeltek a ovonenik es a legtobb gyerek kulfoldi volt...de persze az ovin kivul mindenki japanul beszelt az utcan boltban jatszoteren...o magyarul beszelt hozzank es a apukajahoz meg angolul....a fiu Osztrak :arrow: Szal Launak megy az angol es a magyar...persze 1-2 japan szot megjegyzett pl a koszonom es a koszones...

Hazakoltoztek Becsbe...es a kiscsaj akart menni oviba...mert hianyzott neki :? Kitty be is iratta de persze sima ovi volt csak igy ugye nemet kisgyerekek,ovonok....Kitty-t nem zavarta mert csak par honapra koltoztek vissza amig elintezik a kovetkezo munkahelyet a parjanak Maleziaba :arrow: Lau meg annyira menni akart igy ment Lau nagy mosollyal az arcan oviba 8)

Aztan mikor beszeltem a Kittyvel jomultkor aszonta nem szeret a Lau oviba jarni mar... :shock: Mondom miert? :shock: Aszongya Laura azt mondta az oiban mindenki japanul beszel :x :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

csorikam tod nem ertette a japan nyelvet aztan a nemet nyelvet sem es az o kis agyaval arra a kovetkeztetesre jutott,hogy ott is az oviban mindenki Japanul beszel :lol: Olyan ari volt...majd lesznek am rola is kepek majd megmutizom 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kitty
A barátnődnek nagyon sok sikert!
A jövő héten szerdán reggel adom le, és 9-ig dolgozom. kb 10 körül fogok ráérni, ha közbe nem jön valami. De utána nagyon szívesen látlak! :)
Még nem tudom mit főzzek, de már agyalok a rizses húson.
Még kigondolom addig. :)
apa nincs itthon, úgyhogy nagoyn ráérek. Csak menni kellene hajat mosni. :) De olyna lusta vagoyk, hogy na. Meg az eső is esik. :(
Köszi a bubifújó manó nevében is. :)

Dr Bridget :) :)
Jó az új vonalzód. :)
Lehet, hogy az volt a baj. A lényeg az, hogy ki tudott ürülni, mert az rosszabb, ha ott marad.
a gyogyókhoz meg szeritnem hozzá kell csak szokni. Ill. a szervezetednek. Csak ugye itthon jóval erősebb gyógyik vannak, meg gyerekkorunkban tömtek bennóüket antibiotikummal, és most megvan az eredménye. nem tudunk megggógyulni egy sima kis gyógyitól. De szerencsére erre időben rájöttek a nagy okosok.
Egyedül vagyok, mert apácska reggel hazajött melóból, és ment az egyik kollégájának segíteni a gépet újra telepíteni. aztán majd jön egyszercsak. De este itthon lesz. :) igazából csak főzni kellene, meg összeszedni a ruhákat a szárítóról. Mást nem terveztem. Holnap megyek oktatásra, pénteken meló. Olyan gyorsan elmennek a napok.
Apácsakám meg tényleg fontos dologhoz ért, és minden hazabeszélés nélkül állíthatom, hogy nem is rosszul. Nem véletlenűl lett kiemelt mentős. :) Büszke vagyok rá. :) Igaz, ő világ életében ezt tanulta. Csak azt sajnálom, hogy a főiskolát nem fejezte be. :(

Nócika
Körözött, sonka, ubi? :) Hmm nem semmi reggeli.
A csajszit meg majdcsak megszokod. Ha nem volt bunkó, akkor nem lesz baj. Azért a cukrodra a kívánós korszakban is figyelj oda!
apa meg mindig kérdezi, hogy hogy vagy, meg hogy elmúlt-e a barnázás.

Na én most megyek, mert már vagy 1 órája készülök. tusolok, hajat mosok, és elmegyek a boltba. De nincs kedvem, mert esik az a hülye eső.
Vendég

Noci
na ma jo,hogy jottel :P es teged is elvezet volt olvasni :wink: jol aludtal jokedved van,nincs idegeskedes fajdalom na errol beszeltem en :lol: Mar szulestervet kell irni? :shock: Az meg mibol all :?: :roll: :oops: Azert nem lesz bent mert melozik vgy nem akarjatok?En sem akarom,hogy mas bent legyen velem apat se :oops: en nem birok ugy rosszul lenni,ha amsok ott vannak :roll: nekem az sokkal rosszabb :oops: szal szulni egyedul fogok :twisted:

Mar 10hetes huhuu :shock: mer a neni hogy szamolt? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Pendi
Vonalzim jah ari csak hetekig nem tudtam vonalzit csinalni azon az oldalon nem tom miert...na ma sikerult 8)
Antibiotikum...hat azert zt is megneznem mikor egy japan betegszik meg anlunk es elmegy a dokihoz vajon mit szol a dog eros antibogyokhoz :shock: :lol: :lol: Bar ok elmennek akupukturara vgy masszazsra vgy gyogyfurdobe vgy beveszik a siman veny nelkul kaphato jobbnal jobb gyogyokat...legalabbis itt :wink: Apacskad meg nana,hogy buszkeseged...hisz o egy eletmento nem csak siman a te ferjed :wink: :lol: :lol: en is megyek es nezek 1kis tevet 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nos itt volnék! A nagyikámmal megebédeltünk kettesben ugy mint régen csak most annyi külömbséggel, hogy nem Ő szolgált ki engem, hanem én őt! Olyan furi! Azért csak 86 éves!

Brid! Van egy elmaradásom! A málna hab vagy eperhab elkészitése roppant egyszerű! Mert lehet eperből és málnából is csinálni! Tök mindegy, hogy fagyasztott vagy friss gyümölcs! Szal mondjuk fogy 10 dkg gyümit belerakod egy nagy tálba raksz bele 1 tojást fehérje és sárgálya is kell be meg 5 dkg cukrot! Nos ezt fogod és robot géppel addig vered mig erős hab nem lesz belöle! Ez elég hosszu idő lehet akár negyed óra is!
Jaj van még egy elmaradásom! Wighfield! Az egy szöke csajszi! Az a baj, hogy most konkrétan nem tok tőle szám címet pedig a fejemben megint ez jár, de szerintem a youtubon keress rá és amint meglesz tuti, hogy be fog ugrani kiről is beszélek!
Szüléstervet nem muszály írni, de valahol szívesen veszik, hogy van elképzelésem arról, hogy mit hogyan szeretnék! nos nekem márpedig van! Pl: Nem akarok ágyhoz kötve lenni és folyamaos ctg-re kötve lenni! állni akarok és esetleg labdán ülni vagy a kádban vajudni! Nem akarok edát sem és nem akarok beöntést sem! Egyből cicire szeretném majd rakni a gyermekemet és nem akarom, hogy egyből elszakitsák tőlem! Nem akarom, hogy kinozzák csak az első szopi után mérjék! Nem akarom, hogy megfürdessék hanem maradjon rajta a magzat máz amit be fog szívni a kis böre hisz nincs annál jobb testápoló! Ha lesz erőm én szeretném elvágni a köldök zsinort, ha már ugyis egyedül leszek!
Szal ezt kell elképzelni szülési tervnek, de ha kész akkor majd felrakom ide nektek és megmutatom! Amugy én nekem minden álmom egy apás szülés volt, de apa fél, hogy olyat lát, hogy nehogy megundorodjon tőlem! én modtam neki, hogy ez hülyeség, mert ugyse engedik oda, hogy mindent premier plánba lásson! Az a szülésznő és a doki helye neki én melettem van a helye és, hogy fogja a kezem! De tiszteletben tartom a kérését!
Amugy a nődoki egy kis korongal számolt és a védőnéni, meg leírt egymás alá 2 dátumot! Az egyik az uccso mencsié volt a másikat nem láttam és kivont meg hozzáadott 7 napot mert nekem álltalában 7 naposak a ciklusaim és ugy jött neki ki a 19.-e!

Kép

Kép

Kép
nócika

Pendi! Acsajszi nem volt bunko csak egyszerüen nem volt nekem szimpi! Nos erről nem Ő tehet hanem én! Ó a cukrommal igy nem lesz baj, remélem legalábbis! Vigyázok igérem! Ez amit ettem reggelire ez pont annyi szénhidrát ami elő van írva nem több és nem kevesebb! Szal nem lesz baj! Csak azt remélem, hogy eddig sem voltam olyan huuuu, de nagy csoki evő és eztán sem leszek rákattanva! Na mert akkor lesznek csak gondok! Szal ezt megprobálom elkerülni!
Apácskádnak köszönöm az érdeklödését! Nagyon kedves! A vérzés és a görcs elmult! Néha van méh összehuzodás, de a doki szerint ez tertmészetes, mert mindig nagy görcsökkel járt a mencsim! Ha egy nap mondjuk 10-nél több ször érzem az összehuzodást akkor van baj! Szal számolok mint a kis angyal!
Nálunk is esik az eső! Nkem sincs sok kedvem semmihez! De hálistennek boltba nem kell mennem! Mi jót veszel mit főzől???

Kép

Kép

Kép
nócika

Szia Kitty! DE jó dokik vannak arrafelé is! egyik ezt mondja a másik azt! Szép mondhatom! Akkor mit látott valyon?? Kiváncsi lennék rá! Az ismidnek sok erőt és kitartást kivánok! Remélem, hogy azért minden simán megy majd! Szívből kivánom neki! Első baba lesz ott??

Kép

Kép

Kép
nócika

Malnahab nyamii :P
Szules terv wow :shock: Hogy tenyelg mennyi mindenre odakell figyelni :roll:
A neni szamolasa meg szinten wow :shock: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hát igen! Elég sokmindere oda kell figyelni! Na meg persze, hogy majd a korházi motyoból ki ne maradjon még véletlenül se semmi! Mint pl ásvány víz meg szölöcukor meg legalább 2 türcsi 2 hloing persze elöl gombolos! Na még jól össze kell szedjem majd a gondolataimat! Nehogy bármi is lemaradjon! Lesz melom vele bőven!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Pendi, Nócika, köszi a barinőm nevében. Első baba lesz. Meg császár :(

Pendi, akkor a tali ügyet még megdumáljuk :) Nekem 8-9 között van randim a dokival, úgyhogy a 10 tök jó lesz! Persze csak ha nem leszel nagyon fáradt ;)

Nócika, azért a szülési tervnek van haszna is: szépen felírod mit hogyan szeretnél, hogy legyen a szülésnél, és ehhez kell tartaniuk magukat a dokiknak. Elvileg így nem csinálhatnak olyat, amit leírtál, hogy ne csináljanak (pl gátmetszés, stb). Remélem, érted :)

Bridget, itthonról nem tudnak a szüleid küldeni gyogyit? Csak jobb lenne egy-két napig erősebbet szedni, mint hogy itt szenvedsz már mióta. Elég sokat betegeskedsz mostanában :( Lehet, hogy már egyik betegség a másik szövődménye, nem?
Vendég

Kitty! Igen ezt is tudtam! De azért köszi! És igen ez valoban igy van!
Az ismidet meg sajnálom! Olyan rossz, hogy csaszizzák! Sajnálom szegényt! na én ettől nem tudom megmagyarázni, hogy miért, de ettől nagyon rettegek! De Ő biztosan erős egyéniség és mindent kibir! Mindenképp írj nekünk, ha meg van az örömhír! :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Jaj csajok! Volna egy kérdésem! Nincs valakinek utonév könyve?? Ha van nem adná nekem kölcsön! Természetesen vissza postázom amint a név kiderült, hogy mi lesz! A segitségeteket elöre is köszönöm! :wink: :roll: :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika: nekem van de csak lány útonév könyvem. Ha kell elküldöm neked. Hú de jól hangzik az eper vagy málnahab. nekem van is itthon eper a fagyasztóban. Egyben kell a tojást bele tenni?, nem kell a fehérjét felverni külön??

Bridget: Vagyok ám csak ma irtózatosan fáj a hasam. Közeleg a PÉ-m. Szétszakad a méhen úgy érzem. A closti dolgozik gondolom.

Kép
csucsu05

Csucsu! Ha elküldenéd megköszönném! Nekünk ugy is csak a lánynevek miatt kell a könyv! Meret a fiu név az adott! Szal priviben elküldöm a címem! Jaj és még jó, hogy gondolkodom! neked van egy tartozásom! van már 2 olyan könyvem ami álltal be lehet tartani a CH-T! na én meg akkor azt küldöm el neked!
A tojást pedig egybe kell beletenni nem kell szétválasztani! Ha megcsinálod akkor írj mindenképp, hogy milyen lett! És vigyázz, mert a kicsi gyümiből is sok lesz! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Csucsu! Privi ment!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika: Oké küldöm a könyvet. A eperhabot meg délután megcsinálom. Lányom imádja úgyis az ilyen dolgokat. A könyv maradhat sokáig hisz most nekem úgysem aktuális. :(

Kép
csucsu05

Wow Noci latom aktiv voltal :lol: :lol: :lol: Na azert szulni meg ne keszulj :shock: Amugy a szuleshez is 2batyu kell 2 es kulon :wink:
1ami a szulesnel kell az van benne a masi meg az utanra babaruha tusfurdo ilyenek :wink: Hogy ne kelljen ott kutyulni kotorni a nagy batyuban 8)

Kitty
En is aszthiszem itt mar egyik volt a masik szovodmenye mert thaifold ota van ez az egesz :? :roll: Minitopik tali dejo :P en is en is :P Tudnanak anyuek gyogyot kuldeni de mire kuldessek?Az se tom mi bajom :roll: Max lazcsillapitot de mire ideer ma az is :? Majd most feltankolom magam gyogyoval csak menjek haza :twisted:

Csucsu
Jo csak ma hianyoltam a napokban mintha nem annyit irtal volna :roll: de lehet csak en irtam tobbszor :oops: :lol: :oops: Neked akkor ez a 4.clostis honap :roll: nem sok egy kicsit :? persze csak erdeklodom :oops: mar tuti irtad de elfelejtettem ugyhogy megkerdem meg1szer,hogy ti inszemen nem gondolkodtok? :roll: Vagy ez a sima nodoki nem csinal olyat? :? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Mar megint nem latom a vonalzim :twisted: Pedig ezt az oldalt ugy szeretem de egyszeruen nem tok tobb vonalzit ott gyartani mert nem jo :(

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na most meg latom :shock: :twisted:

Mentem aludni csajok 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nócika: Megcsináltam az eper habot. Jó lett de sokáig kellet verni az biztos,hogy hab állaga legyen:)

Bridget: nem sok clostiból mert én eddig napi 1szemet szedtem csak. Cisztám nincs tőle az uh minden jónak mutat. Most lett emelve napi 2X 1re. Az inszem már szóba került de a doki azt mondta még adjunk esélyt a clostinak.
Most kell vissza mennem a jövő héten a dokihoz akkor beszélünk mi lesz a továbbiakban.

Kép
csucsu05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?