Új privát üzeneted érkezett!

Huuu!
De sokat írtatok...egyszer nem vagyok és tessék.

Gabi!
Akkor ez most mit jelent?Mi az h keresztreakció?Akkor most jó esélyed van arra h baba van?

Monyó!
Nálad is elkéne már az a baba....itt az ideje :wink: Drukkkolok!!!

annus11

Monyo a baba téma megoldódott, a férjem csak attólf él, hogy miből fogunk élni, de igazából jó lenne tesó.

Most már aztán jöhetnének a babák.

Gabi gondolom tiszta ideg vagy, hogy mi történik veled.
timejka

Gabi1: beleolvastam a blogodba és látom, hogy ti is megszervedtetek a házért. Mi ugyan ebben a helyzetben vagyunk mint ti voltatok, eladtuk a lakást és határidőre kell költözni, csak az a baj, hogy ez különösen senkit sem érdekel, legfőképp a szakembereket.
Hát lehet hogya azt mondom, hogy ez a sors keze, hogy eddig nem sikerült a babó, mert biztos hogy nem tett volna jót neki sem és nekem sem a sok ideg. Engem nagyon megviselt idegileg az építkezés, ezért lehet hogy ennek így kellett lennie. Bízom benne, hogy költözés után nekünk is sikerül egy mazsolát összehozni :wink: szóval akkor hajrá.
Ti hol építkeztetek? Szigethalomról mentetek el? Mi Szigetszentmiklósra költözünk :D

KépKép
csige-bige

csige bige Halásztelekre költöztünk Szigethalomról.

annus csak annyit jelent hogy olyan magas a prolaktin szintem hogy az lh is mutatja, konkrétan nem mondta hogy nagyobb e az esély, azt mondta várjuk ki mi lesz a vége.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem tudtam eddig jönni, de ma suliban voltam, na meg lázasan készülődök a kisfiam szombati szülinapi party-jára. Ugyanis ma 2 éves a kis kincsem!!
Na, de akkor most rólatok:

Gabili!
Nagy gratula a pozitív teszthez!!!

Gabi!
Szerintem csak az LH csúcsot mutatta ki a hcg teszted, így hajrá! Apára fel!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fogyókúra?
Nem tudom, ki hallott már róla, amit én csinálok, az a 90 napos diéta. Nem nehéz megtartani. Igaz a gyümölcsnapokat héna nehezen bírom, főleg a nagy melegben... de összességében kibírható!! Ezt mutatja a kb 40 nap alatt leadott 6,5 kg.
Teljesen másnak érzem magam mióta leadtam ezt a súlytöbbletet. Szinte kivirultam! :wink: :lol:

Andy

Kép
oriandy

oriandy nem, azon már túl voltam, előtte írtam is, hogy már az uh-on is látszódott.

Kép

gabi1

Akkor baba van a dologban! :wink: :lol:

Kép
oriandy

oriandy nem élem bele magam, majd pár nap múlva megtudjuk. De nagyon örülnék neki az tuti.

Kép

gabi1

sziasztok csajok! :D na végre sikerült regisztrálnom...,párom segítségével! 8) régóta olvaslak benneteket, én is az elsö klamidos (nálunk ez a neve) hónapomat kezdtem!..nagy-nagy reményekkel :) ..én még nem hömérözök, de nekem a doki inkább a maybe baby-t ajánlotta, megnéztem,nem is drága, és tutira kimutatja a petkó érést :!:
cgabi

sziasztok.

szia gabi,te is vajdasagi?nagyon orulok.

ki a dokid zentan,lehet en is szetneznek ott csak nem ismerek egy dokit se.

Kép
monyo83

szia monyo! vajdasági,biza! :D Dr Molnárhoz járok,szuper jó doki! tapasztalt, és oda figyel mindenre!és tabuk nélkül :shock: meg lehet beszélni vele mindent!persze privi doki :?
cgabi

sziasztok!
az elözö dokim..,mert nekem olyan is van ám :? ,minden elözetes vizsga nélkül, petevezeték átfújást akart rám eröszakolni,"jön kedden, és megcsináljuk! :shock: Na,ez volt a pillanat,hogy dokit váltottam :) Mikor tálaltam,az elözö szakember véleményét, kihullott a haja!!mondván,ha gyulladás van, azt bele fujja a vezetékbe, na aztán nem leszek pocakos soha!alapos vizsgálat,vérvétel utén,megkezdtük a klomid kúrát,5. naptól 5 napon keresztül 1x2, megmondta mikor legyünk együtt :oops: ,három napig tutira. a 18.naptól dabrostont szedek (jelenleg), ami a méhfalat vastagítja,"megágyaz a babucinak! :D
cgabi

Köszi Andy a tanácsot pont ezt akarom én is elkezdeni akkor neki is fogok látni!Mondjuk nekem elég lenne ha legalább 4-5 kg fogynék már akkor teljesen jol érezném magam!Az a baj hogy én nem combra hanem hasra meg főleg csipőre hizok :?
Nah de elkezdtem már tornázni is!

Jucus

Kép
jucus1013

cgabi az atjarhatosagi egyaltalan nem hulyeseg,mert ha el vagy zarodva hiaba a clostys kura sajnos.

Miota probalkoztok?visszahivott uh kovetesre?

Kép
monyo83

Sziasztok lányok!
Ma fájdogált a hasan, szerintem meg fog jönni. Úgy tűnik, hogy a második clostys hónap sem segített hozzá a babucihoz. Hétfőn kellene megjönnie, gondolkodtam hogy csinálok egy tesztet, de nem merek, mert akkor már tényeket látok :(
Igazából most a felfordulás teljesen leköti a gondolataimat, így talán ez egy kicsit enyhíti a csalódottságomat.
Elkezdtem itthon csomagolgatni, tiszta zsák és doboz minden. Borzalmas. Hogy tud egy ember ennyi vacakot felhalmozni pár év alatt. Szörnyű a költözés, de annál jobb a végeredmény :wink:

KépKép
csige-bige

sziasztok!
monyo, nem az átjárhatósági ellen van a doki,hanem az esztelen, vizsga mentes vagdalózás nem tetszett neki!komolyan,oda sem figyuzott mit beszélek elvégre állt a sor a rendelöben!! :? ha gyulladás van,azt kell kikezelni elöbb.addig evidens nem esik senki teherbe :( nekem már van egy hét éves fiam,tesót szeretnénk!de ez tíz hónapja nem jön össze! :cry: pedig az elsö ripsz-ropsz lett :!:
csige-bige,üdv,így ismeretlenül is!légy erös a költözési cirkuszban!mi is nemrég költöztünk kertes házba,eszméletlen kacatot csomagoltam,hihetetlen :? :shock:
cgabi

Csige-bige jó munkát! Nekem most volt a 3. clostis hónap (igazából úgy volt, hogy 1 hónpig closti, utána 1 hónapot ki kellett hagynom és utána most volt a 3. clostis hónap) és nem akar jönni a baba.

Cgabi az én fiam 6 éves és tesót szeretnék másfél éve, de hiába. Marha nagy lesz a korkülönbség közöttük. Ha egyáltalán lesz tesó.
timejka

Szia Gabi!

Üdv itt!Látom nektek is meg kell szenvedni a babáért!

Reggel írtam egy csomót,majd elment net....nemrég értem haza,szóval hulla vagyok.Csak arról panaszkodtam h férjem jó sokat melózik...pont most,amikor jön a pém.12 órákat nyom péntek,szombat,vasárnap éjjel,héfőn napközben + 8 óra.Kedd,szerda készenlét,haza se jön.Talán csütörtökön jön...és pénteken itthon lesz,mert utána hétvégén megint 12 óra,akkor nappal...Na ha ebből baba lesz...a világ 8.csodája lenne :wink: :lol:

annus11

Annus:Akkor te jó sokat vagy egyedül!Mert csak ketten laktok a lakásba,igaz?Én is sokat vagyok egyedül,mert a párom is folyton dolgozik.Úgy utálok egyedül lenni,főleg este-éjszaka félek,hogy nehogy bejöjjön valaki! :?
Nekünk is ma kellenne együttlenünk,de már ebből nem lesz semmi,mert még nagyon sokára ér haza!Ez van!

Kép

Kép
syl100

Sziszko!

Azért ez nem mindig így van ám.Többnyire 6-14 ig dolgozik,tehát 3ra már itthon van.Miénk a délután!!!Na meg az este.Minden hónapban van készenlét,pár napot mindenképp be kell vállalni,ritkán elviszi az egész hetet is.Ezek a nagyobb melók meg jönnek néha...

Hát én se szeretek egyedül lenni,mondjuk éjszaka nem félek :lol: Keresek magamnak elfoglaltságot.Meg öcsém is sokat van itt.szerdától-hétfőig,aztán hazamegy 2 napra :lol: Most koncert szezon van,ilyenkor többször van idefenn.

annus11

Értem!Akkor neked tök jó,hogy az öcséd ilyen sokat ott van!
Nekem a hugom még csak 15 éves lesz.Ő inkább a barátnőinél alszik már. :)

Kép

Kép
syl100

:lol: :lol: :lol:
Köztünk csak 10 hónap van...szóval mintha ikrek lennénk :lol: Főleg h szalajtottam,így a sulit is egy osztályban kezdtük,azért gimiben már csak évfolyamtársak voltunk 8)

annus11

Az jó,hogy alig van korkülömbség köztetek,együtt tudtatok felnőni! :D
Nekünk ez a 10és fél év,azért baromi sok volt!

Kép

Kép
syl100

Kép

annus11

Sziasztok!

Túl vagyunk a szülinapi zsúron.... Szuper volt!!!
Magamról nem sokat tudok most írni, mert ugye egyenlőre Pé elött állok. Max ha tudnátok segíteni... Eddig sosem jó időben kezdtem el az LH tesztelgetést. Minden hónapban elég sokat elhasználtam. Az a bibi ugye, hogy nem egyforma hosszúak a ciklusaim. Eddig 35 napos volt - ekkor a 18. napon kéne elkezdeni, de most egymás után 2 hónapban is hosszabra sikerül + még ti is azt írtátok, hogy í Closti meghosszabbíthatja. Szóval mikor kezdenétek a helyemben??? Most 6 db tesztem van, de szándékozok azért még venni párat.

Gabi1!
Na, mi újság baba ügyben? Lehet tudni már valamit?

Kinek hogy telt a hétvége???

Andy

Kép
oriandy

szia oriandy!
miért nem próbálod ki a maybe baby-t!a google-be beírod,többet meg tudsz róla!állítólag tuti biztos,ismeröseimnek segített! :)
cgabi

Sziasztok

Nálunk hétvége szekrény szereléssel telt. Eredmény Betti szobája készen, Norbinak az íróasztal egy szekrény és az ágy van kész, Rékának meg az ágy. Még rengeteget össze kell rakni, de sajnos nehezen megy, mert nincsenek minden bobozra ráírva hogy mi van benn, így csak találomra van kibontva, na meg a rajz is hiányos. Na nem baj, egyszer csak készen lesz.

Oriandy köszi kérdésed, de még korai lenne hogy eredmény legyen, majd kb szerda környékén már csinálhatok tesztet aztán majd meglátjuk.

Kép

gabi1

Gabi!

Imádok szekrényt összerakni!!!!Az olyan jó móka :wink:

Én ma tiszat duli-fuli vagyok.Rosszul ludtam az éjjel,aztán reggel felidegesített a forgalom ami itt van...még mindig furnak-faragnak,erre jönnek a munkások,meg a nagy kocsik hajnal 6kor...mögöttük meg feltorlódik a kocsisor,azok meg dudálnak...ja és volt egy mentő is aki benn ragadt...nem zavartatták magukat.Már itt szirénázott(na az is kellemes egy reggeli órában,egy kis utcában)szóval :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Remélem a nap további része jobb lesz.
Én szombat-vasárnap délután a Kopaszi gáton voltam,kidöltünk a fűre és pihiztünk.

Többbiek???

annus11

Sziasztok!

Cgabi!
Nekem nem maybe-baby-m van, hanem a PG/53.
De azt hiszem ez a kettő ugyan azon az elven működik! Azt használom is. Ma reggel pl. egyáltalán nem volt páfrányos, de pénteken meg totál az volt. de valahogy ezt nem értem! Hogy lehetek termékeny, ha nincs még érett petesejtem??? Mert ugye akkor páfrányos, ha termékeny vagyok.....
Na sebaj! Én csinálom minden reggel, aztán meglátjuk. Meg aztán hamarosan kezdem az Lh teszteket is csinálni. Mert ugye mint már fentebb írtam mi most egy kis coffost szeretnénk..... :roll: :roll: :roll:

Gabi1!
Szekrény rendezés szerintem is jó móka! Én is a múlt hét vége felé csináltam valamikor és szuper volt. Előkerült egy csomó ruhám, ami most újra jó rám (köszönhetem a 6,5 kg-os fogyásnak).
Na, akkor várjuk a szerdát, hogy gyere a jó hírekkel!! :wink: :lol:

Annus!
A fűben eldőlni és phizni.... Az is nagyon jó dolog!! Én imádom a természetet! Mit nem adnék egy fűben pihizésért!!!
De mióta van ő: Kép max. fűben futkozás van! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andy

Kép
oriandy

szia oriandy!
hogyan lehet lhval megállapítani,hogy mikor nyílik lehetöség coffosra :oops: ?
cgabi

Sziasztok!
Mi szombaton itthol sütöttünk szalonnát az udvaron.Vasárnap meg szinte egész nap az állatkertbe voltunk! :D

Annus:Kihúznád a tábliból,hogy palástfüvet iszom,mert ez a hónap már anélkül zajlik le!? :roll:

Hát mi a 18.cn-ig voltunk együtt ebben a hónapba,ma vagyok a 22cn-en.Mivel még szombat és vasárnap is együtt kellett volna lennünk,csak sajna mind a két este hulla fáradt voltam és inkább mentem aludni. :? De még talán ma este lesz egy uccsó!Hátha!
Amúgy fogalmam sincs,hogy mikor volt pé-m,mert nem is mértem végig a hónapot,meg nem is éresztem úgy nagyon hasszurkát sem. :roll:

Kép

Kép
syl100

Cgabi!
Ahoz jó pár hónapos Lh tesztelésnek meg kell előznie a dolgokat, hogy az ember megismerje a saját ciklusát. Vagyis úgy értem, hogy megismed, hogy fog erősödni a tesztcsík és kb mikor lesz poz. A lényeg hogy a tüszőrepedés elött (ami ugye akkor van, ha újra negatív lesz az Lh teszt) 3-4 nappal kell/szbad utoljára együtt lenni apával, mert a kislány katonák tovább képesek elélni, így mire a petécske kibújik rejtekhelyéről, már csak a kiscsajszik vannak ott. De ezt nagyon el kell találni. Van aki azt mondja, hogy még az első poz Lh-s napon (amennyiben 2 napig tesztelsz poz. Lh-t) együtt lehet lenni. Ennyi a titka. Persze van még sok-sok fortély a kislány érdekében (ugyan így a kisfiúéban is), de ezeket max abban az esetben írnám le, ha valakit tényleg érdekel.
Mostanában sokszor megfordult a fejemben, hogy már mindegy a neme csak legyen már... De, ha ránézek a barátnőm tündéri kislányára, összeszorul a szívem! Ugyanis nekem ez az utolső esélyem! Apuka nem szeretne 3.-at. Félre értés ne essék!!!! IMÁDOM A FIAMAT!! És el sem cserélném még 10 lányért sem, és ugyan így fogom szeretni, ha ketteske is kukkaccal jön majd a világra, de úgy gondolom, hogy ha egy ici picit lehet tenni anak érdekében, hogy 2. szülöttem coffos legyen, hát miért ne!

Syl100!
Na, figyeld meg, majd most fog összejönni babóka.... Az ilyen "nem tudom, mikor volt Pé, meg össze vissza tudunk együtt lenni" kedvez a legjobban! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
oriandy

Oriandy:Köszi,remélem igazad lesz! :)
Amúgy megtudlak érteni,hogy vágysz egy lányra is!Én is tuti így lennék vele,ha először fiam születik.Mi amúgy fiút vártunk,teljesen biztosak voltunk benne,hogy az is lesz,de mégiscsak lány lett! :D
Mostmeg már úgy vagyok vele,hogy másodiknak mindegy,hogy mi lesz ,de talán egy picit jobban örülnék,ha az is lány lenne!Én két kislányt és 1 fiút tervezek.Mondjuk egyenlőre nekem az is kész csoda lenne,ha a 2.összejönne! :)

Kép

Kép
syl100

Nekem annyira mindegy h fiú vagy lány :lol: :lol: Gyerek és ennyi.M még úgyis szeretnénk tesókat,szóval jöjjön aki jönni akar!!!!
Erre a hónapra a Jónás naptár kislányt mond!!!!És még a rizikó faktor is 0!!!!!

annus11

Hát Annus én is úgy vagyok vele, hogy mindegy hogy fiú vagy lány, csak jőjjön.
Sajnos nekünk ebben a hónapban sem sikerült. Kész csoda lett volna ha összejön. Ma reggel kellett volna megjönnie, de semmi. Csináltam tesztet reggel, de full negatív lett. Így most várom a pirit. Azt hiszem hogy két hét pihi jön, mert megvárom, hogy kiköltözzünk és utána gyorsan bejelentkezem a dokihoz. Megbeszélem vele a folytatást.
Remélem azért lesz olyan, akinek ebben a hónapban sikerült :wink:

KépKép
csige-bige

Csige-bige!
Mikor költöztök???Sok van még hátra?

Nekem kezd szurkálni....kíváncsi leszek mi lesz! :wink:

annus11

SZiasztok csajok!Ma volt az első napom az ujj munkahelyen!Olyan fárasztó volt de legalább már van egy bizti állásom és már nem kell azon aggodnom hogy ha terhes leszek hogy mit adok a babucira vagyhogy miből lesz pelenka :lol:

De igy legalább már nem is gondolok majd annyit a babára sem és majd könnyebb lesz minden!
Ezen a héten kéne megjönnie de nem érzek semmit és nem is lesz aj ha megjön mert muszáj a 3 hónapot végig járnom hogy táppénzt kapjak bár ha előbb sikerül akkor nem érdekel semmi csak jönne már!
Ti észre vettétek már hogy mennyi kisbaby van mostanság már néha azt hiszem hogy halucinálok! :lol:

Jucus

Kép
jucus1013

Jucus!

Sok sikert az új melóhoz!!!!Jobb is hogy eltereli a gondolataidat a babáról!
Mi meg azon gondolkoztunk h a férjem jön majd el gyesre :lol: Na meg persze én is itt lennék,amikor suliban vagyok tudna rá vigyázni,aztán a kiesett pénzt meg megkeresné máshol :lol: Ez persze csak ábránd,de annyira elege lett most a melóból,hogy ha sokáig így megy,akkor jól kib..szik velük :lol:

Kexi,Napvirág????

annus11

Szombaton költözünk Annus, így pont nem tudok visszamenni a dokihoz. Szerintem majd jövő héten amikor már kint vagyunk, valamelyik délután bemegyek hozzá.
Sok sikert az új melóhoz Jucus. Én még mindig a régi dekkolok, de nem akarok elmenni pont azért mert babát szeretnénk. Már eléggé kivagyok, de muszály kibírni. Remélem hogy mihamarabb sikerül.

KépKép
csige-bige

Halihó lányok!

Ma csináltam egy Lh tesztet és ez lett az eredménye:
Kép
Ez még ugyan negatív, de már halványan látszik a tesztcsíkocska is. Na, ez nálam azért fura, mert ahogy visszanéztem az előző hónapokban csinált és lefényképezett tesztjeimet, ott kb a 26. ciklusnapon produkáltam ilyet, addig még csak halvány csíkocska sem volt látható rajta. Szóval, ha minden stimmel, akkor pár nap és poz. lesz az ovu tesztem. Legalábbis nagyon remélem!!
Igaz ez a teszt is fél 2-kor készült, és ha jól tudom, jobb a késő délutáni órákban csinálni, de ma suliba megyek. Max, ha hazajöttem rápisilek mégegyre! :lol:

Kép
oriandy

Ja, és ma vagyok a 14. ciklusnapon!!!

Kép
oriandy

Andy!

Akkor rövidebb lett a ciklusod neked is!!!!Remélem most belehúztok az akciózásba!!!

annus11

Sziasztok Lányok,

bocsánat, hogy eltűntem, csak most iszonyú sok a munka nálunk. Bejelentkeztem a dokihoz és holnap megyek vizsgálatokra, mert pénteken megcsinázza az átjárhatóságit (laproszkópia). Hát nagyon túl lennék már rajta! Szorítsatok! Tudjátok, hogy egy ilyen műtét után mennyit kell várni, mire újra lehet próbálkozni?
Puszi.
kexi

Kexi!!!

Drukkolok akkkor péntekre!!!!!Sajna nem tudom h eddig kell várni.Az átjárhatósági után nem kell várni,rögtön lehet próbálkozni.Akár aznap is.Laparoszkópia?Cisztát vesznek ki?Arról nem tudok semmit.

annus11

Itt úgy szakad az eső!!!!Minthadézsából öntenék!!! Kép

annus11

Sziasztok!

Kexi!
Nekem is az lenne a kérdésem, hogy a laparoszkópiával "csak" átjárhatóságit csinálnak nálad, vagy cisztát is vesznek ki??
Mert nekem 2005-ben volt egy ilyen ciszta eltvávolításom laparral (közben gyorsan megcsinálta az átjárhatóságit is, de minden OK volt), és utána 1 hónapot kellett várnunk a családtervezéssel. Vagyis nekem ez május végén volt, június szünet, majd júlitól prálkozás.... Augusztusban ott is volt Dancus a pocimban!
Remélem Te is ilyen sikerrel jársz majd utána!!!! Drukk neked!!! :wink: :D

Itt már nem esik az eső, de tegnap délután kezdte Szombathelyen, amikor suliban voltunk és estére Sárvárra is ideért. De nem is akármilyen zuhé volt. Egy előnye volt az egésznek: nem kellett sem a virágokat, sem a füvet locsolni este. :roll: :lol: :lol: :lol:

Többiek!? Merre vagytok???

Andy

Kép
oriandy

Szia oriandy! Sárvári vagy, jövő héten megyünk Sárvárra hétvégézni a családdal. Szép hely Sárvár? (Bocs, ez nem baba téma!)
timejka

Sziasztok,

Annus, Oriandy: eddig úgy van, hogy csak laparoszkopia, dehát ki tudja mit találnak odabent. Izgulok.
Ma voltam vérvételen, altatórvosnál, eddig minden oké. Holnap 2-re kell bemennem a kórházba, s péntek reggel műtét. Remélem, hétfőn már tudom írni Néktek az infókat.
Köszi a drukkokat!
kexi

sziasztok

kexi drukkolok hogy minden rendben legyen a laparon.

Én ma teszteltem, de nega volt, viszont tuti hogy még korai volt, mert kb 17. napon lehetett a pe, így ma a hetedik napon voltam. Viszont a hőm felugrott 37,3-ra remélem ez jelent valamit.
Majd meglátjuk. A 10-es érzékenységű tesztnek hamarabb ki kell mutatnia ha van pocaklakó. Néha olyan hülye érzéseim vannak, hogy most sikerült. Próbálom nem bebeszélni magamnak.

Kép

gabi1

Hurrá laptető:)

Kép

gabi1

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?