na itt vagyok.
Tegnap megvolt a disznóvágás. Kettőt is vágtunk. Ill. apósomék. Annyira nem volt kedvem most hozzá. Jól bekajáltunk torosból. Nem szeretem, mert utána napokig elég helyrejönnie a pocaknak.
egész nap csak mosogattunk, főztünk, sütöttünk. Mint mindig...
Volt eszem iszom bőven. Délelőtt volt hagymás vér, a pecsenyével, aztán ugye vacsorára húsleves, pörkölt, hurka-kolbász, töltött káposzta. Meg volt jughur torta is. Ja és ittunk pálinkát, meg az én csinált baleys-em, meg volt este pezsgő. :9 Jól bekajáltunk, beittunk, azt csak egy kisit.
Ma még nem nagoyn voltam éhes.
Aztán ma itt voltak a tesómék, mert rendeltek egy monitort, és ma jöttek érte.
Főztem májat sült krumplival, meg majorannás tejföllel. Nem nagoyn kellett belőle enni, de azért valamennyit sikerült.
Csucsu
nem nekünk volt disznóvágás.
A múltkor a Mamiéknak, most meg apóséknak.
Mi csak segítkeztünk.
A párodat meg engedni kell kibontakozni. ilyenkor nem szabad őket zavarni, nehogy meggondolják magukat.
És fini lett a gyümileves?
[quote]I írta:gaz akkor mindnet én készitek ki neki és ő csak bele teszi az üstbe. Szóval nem szakad meg. Smile
így aztán könnyű főzni.
Nálunk is ez van. én pucolom, mosom, előkészítem, mosogatok. Már mondtam én is apácskának, hogy így aztán könnyű. Azért hozzáteszem, van olya is, amikor egyedül csinálja.
De a mosogatás akkor is rám marad.
Hogy neked micsoda férjed van! Szeret teregetni? Na azt én utálok.
Micsoda ember lett belőle!?
Az előző feleségének nem segített, lehet, hogy megvolt az oka. De téged segít, és valószínűleg nem véletlenűl.
Tényleg mikor mentek menyasszonyi ruhát nézni?
Bridget
Drágám! Hát jól megfertőztek azok a fiúk.
A gynevacot azért nem akaraja, mert egy kicsit fafejű. Meg mentős, és ne akarjam én "gyógyítani" Na meg gondolom konzultálni kell az összes létező orvos ismerőssel, hogy mi is ez. Meg azt mondja kifogásként, hogy majd egy-két hét múlva úgyis megy a dokijához ellenőrzésre,és lehet, hogy már nincs is baj. ha-ha. Azt hiszi, hogy én ezt beveszem. Szerintem csak fél a szuritól. Mert azért mégiscsak más, ha ő szúr, mintha őt....
Milyen érdekes, hogy ennyire figyelnek erre a 4-es számra. itthon biztosan nem foglalkoznának egy ilyennel a kórházak.
Elolvastam a viccet az iwiw-en.
Nagoyn jó!!!!
Nócika
Nincs is rosszabb a rosszul sikerült hurka-kolbásznál. Én is kaptam már olyat. Nem nagoyn ettük meg.
akkor még van mit tenni a fogászaton. De nézd azt, hogy utána rendben lesznek, és csak az éves szűrésre kell menni. Ha kicsi a baj, gyorsabban meg tudják oldani.
a kerianyud megy veled terhesgondozásra?! ez tök jó!! Azok után, ahogyan "elköszönt" tőled a munkahelyen.... És azt megkérdezted, hogy miért volt olyan?
És nem baj, hgoy írsz! Legalább van mit olvasni.
Pláne, ha nem nagoyn jövünk, van aki ébren tartja a topicot.
Kitty
Bocsi, tényleg nem voltam, de volt okom.
Fenn leírtam. tesómék itt voltak. De hagy ne mondjam, reggel elég nehéz volt kinyitni a szemem 3/4 9-kor. alig bírtam felkelni.
Anyudnak Bodog szülinapot!
Apudnak boldog Névnapot, és egyben jobbulást!
Gondolom már itt vagytok. Valami buliba jöttetek?