Új privát üzeneted érkezett!

Noci
Koszi a vonalzo dicseretet de epp valtani keszulok mert ez nem mutatja a napokat es a figura igy egyhalyben all egy honapig en meg azt nem szeretem :roll: Csak meg nem tom milyen legyen az uj vonalzi ugyhogy majd talan ma lecserelem 8)
Dvd-ugyben lehet megkerem a batyam mentse le a netrol es kikuldi mint multkor is kuldott vgy 5filmet egy dvd-n 8)
Fogdoki haat nem tok mit mondani...tod en is mennyire felek a fogdokitol :oops: de nekem azert nem dagadt be az arcom pedig aztn 4fogam csiszoltak azert az se volt piskota :roll: :oops:
Siros napok?Nekem babasodas nelkul is vannak :oops: :oops: :oops: de azert meg igyis cserelnek most veled :roll:

Azert sok energie-t kuldok neked es tudod csak pozitiiiivan :!: :wink:
Kép

Csucsu
Lanyod,hogy van? :?: Antibiotikum hat? :roll:
Kép

Kitty
Hogyhogy elvoltal otthon :?: Csak nem apaztal? 8) :lol: Nem csinaltal semmi extrat?En meg mar azt hittem dogivel tanulsz :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: köszi a lánykám jólvan szerintem hat neki az antibiotikum. Na meg lámpázom is a fülét sokat. Hétfőn megyünk vissza a dokihoz meglátjuk mit mond majd.

Később még jövök csak menenm kell főzni. puszzzziiiiii

Kép
csucsu05

Na most latom laptetum lett :twisted: Pedig mosma nem kell :evil:

Csucsu
Na az joo :) Milyen gyogyszert kapott amugy...neve? :roll: Mit foztel? 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

[quote="h_kitty"]S írta:h_kittyziasztok!

Nem vizsgáztam, csak elvoltam itthon. Főztem, olvastam, voltam a 38 hetes terhes ismimnél, koriztunk, angolon voltam - szóval zajlik az élet :wink:

Pendi, kérdezted, hogy mit volna kedvem tanulni. Most a csecsemőgondozó szakot néztem, mert az van levelezőn is a környéken, mellette meg dolgozhatnék. Meg ehhez van kedvem is :wink:

Szép napot!

Na most,hogy igy meg1szer elolvastalak mostma rtom,hogy barinoztel is es koriztal is 8) milyen volt? :wink: A csecsemogondozas meg marha joooo en akartam neked emliteni,hogy en ovonokepzobe mennek szivesen :roll: de mivel halvany gozom se volt te mit szeretnel nem mertem emliteni :oops: a csecsemogondozo se rossz :wink: Meselj egy kicsit rola hatha kedvet kapok hozza en is 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Suprax a neve az antibiotikumnak. Ez kifejezetten gyerekeknek való. Szuszpenzió nekeem kellet kikeverni vizzel és kanalasan adom Szabinak.
Egész jól van már.

Csajok: csecsemőgondozó és az ovónő is nagyon jó ötlet:)

Kép
csucsu05

Kaja pedig ma: A férjem csinált gyümölcslevest:) Most azt mondta ezt ő csinálja. Én meg főztem töltött paprikát főtt krumplival meg paradicsomszósszal.

Kép
csucsu05

Sziaszok!

Itt vagyok én is. Most ébredtem fel. Iszonyatos fejfájással értem haza a melóból reggel. :(
Mindjárt visszaolvasok.
Vendég

Sziasztok!

Reggel úgy bealudtam a nappaliban, hogy észre sem vettem. Apácska mrá ott ébresztett, és tereld be a hálóba. :) Nagoyn fájt a fejem, de most már talán elmúlt. De azért még érzem, hogy nem igazán jó.

Bridget
Megint új a vonalzód! :) Nagyon szép. :)
Micsoda álmod volt! Milyen jó lehetett. Az álmok valóra válnak. ez biztos. :)
Ez a házasság fóbia a pasiknál, tényleg így van. de azrét előbb-utóbb rájönnek, hogy életük párja erre vágyik. :)
Pati arátnőd jól viseli a babásodást? Mennyi ajándék? :) Mikor ment ki? Nem itthon volt? Vagy rosszul emlékszem?
a japánok minig kitalálnak valamit :) Eza parkolóház nem semmi. :) de abba a metróba nem biztos, hgoy be akarnék szállni. :)
veled is el fog menni valaki ruhát nézni. Ez olyan megtiszeteltetés, hogy akárkit kérsz is meg, örömmel fog menni :)
Jók a viccek :)

Csucsu
még mindig nem gyógyult meg? Szegénykém. Azért jól viseli a betegséget? VAgy most kicsit lasabban szaladgál? ez is ritka, amikor a férjed egész nap otthon van. :)
Kinek lesz a menyasszonyi ruha? Az olyan jó program. :)
Megtaláltam már azt a személyt, aki beadja a Gynevac-ot?
Nem tudtam az Istit rábeszélni. Nem igazán akar belemenni. :( De azért még nem adom fel. Hátha.....

Kitty
a csecsemőgondozókból lesz a védőnő? Akik kimennek házhoz?

Nócika
Jól megviselt ez a fogászat! szegénykém!
De legalább túl vagy rajta!
Vendég

Bridget
azok az emberek akik betuszkolják a népet a metróba mit mondanak mi a munkájuk? Embertuszkoló a metróba? :)
Vendég

A csecsemőgondozó nem egyenlő a védőnővel (mert az első szakképzés, a 2.hoz diploma kell). A cs.g. elmehet dolgozni oviba, bölcsibe, koraszülött és újszülött osztályra. Szóval ők csak ellátják a babákat, és a kicsiket :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Nem sokára jönnek értem. Apóséknál disznóvágás, úgyhogy nem leszek ma. Nem sok kedvem van menni. Most valahogy nincs disznótoros hangulatom.

Kitty
Jaaaa, én azt hittem az ugyanaz.. :) Na most már ezt is tudom. :) Köszi. a csecsemőgondozó tök jól hangzik. Arra mindig szükség van. :)

Csucsu
Hogy van Szabina? Még mindig beteg?
Vendég

Pendi: Megint disznóvágás?? Hú Ti aztán tudtok élni. Ennyi húst meg is esztek??

Köszi Szabina jól van. Már a második napon kutya baja nem volt. Már nem is köhög. Hétfőn megyünk vissza a dokihoz. Meglátjuk mit mond majd.

Kitty: A csecsemőgondozóhoz nem kell eü iskola? Mert én úgy tudom, hoyg szakosodni kell az 2év. De lehet tévedek. Már van ilyen tanfolyam is avagy szakképzés??
Most hallottam pl: eg ydadust sem vesznek már fel úgy az ovikba ha nincs meg a dadus képzőjök. na ez régen nem igy volt.

Kép
csucsu05

Csak gyorsban jovok mert en is jol megbetegedtem :x A torkom ugye szarakodott de a fiuk betegek ugyhogy nem volt nehez elkapnom toluk :twisted: ma ugy keltem,mint akinek szetakar menni a feje kohogok es 38 volt a lazam :evil: Faca es ma van egy bucsuvacsora annak a parnak akiknek nemreg szuletett a babajuk...mert koltoznek Hong Kongba es nem tudtam elmenni mert kurv@ szarul vgyok :twisted:

Pendi
-vonalzo Uj jah de asszem ez mostmar marad 8)
-hat jo lenne ha ez az alom valosagga valna :lol: bar azt nem ngyon tudom elkepzelni,hogy ne vennem eszre 2-3honapig magamon :wink:
- Jelenleg a hazassag nem erdekel annyira azaz nem depizek tole de jah azert mar illo lenne :roll:
-Pati mindig faradt es heti 2szer meg jon a roka hozza pedig a 16.hetben van :roll: O nem volt otthon...o az uj Magyar lany...aki otthon van az a regi magyar barinom a KItty akinek van a kislanya a Laura :wink:
-A parkolohaz itt ngyon praktikus mert gye nincs hely es felfele viszont hosszitani lehet a kis telket is igy jott az otlet...de itt ez normalis jelenseg 8)
-a metroba pedig en se szallnek be :oops: volt olyan nem is egyszer mentem valahova es tele volt a metro...talan meg 2metrot vartam az is tele volt igy fogtam magam es hazamentem :twisted: megvartam mig elhul a reggeli dugo :evil:
-Mai viccem is van de csak iwiw-re tettem fel mert nem ide valo :roll:

-miert nem akarja nyomni parod a gyenavicot vgy mit? :roll:
-azzal artani nem artotok :idea:
Fejfajos vagy latom te is :twisted: engem is ma kigyilkolt egesz nap fajt pedig mar bevettem aszpirint is :?
-disznovagas?Most meg a kenyer is csak immel ammal csuszik :)

Csucsu
Orulok,hogy lanykad jobban van :wink: Lehet nekem is ez a gyogyo kene mert mar thaifold ota szenvedek a torkommal...mondjuk egymasnak adjuk ossze vissza igy nem is lehet kigyogyulni belole :x
-gyulilevest fozott a parod? :shock: na mi a csoda :)
-toltott paprika na most ehes lettem :oops:
-anyum is oviban volt dajka (majdnem 20evig) igaz jo regen es mar akkor lekellett tegyek a dajkakepzot!Ami vegulis olyan,mint egy bebiszitter tanfolyam vgy nem?

Kitty
Na akkor latom alakulsz :) Tenyleg nem mertem emliteni...nem is tudtam ilyen kozel all az elkepzelesunk :wink: Maj muti mar meg a honlapot ahol nezted! :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Akkor Anyukád is szereti a gyerekeket ha Dajka volt. :)
Igen párom néha megörül és kitalálja ma ő főz. Igaz ez igen ritkán vannála. Eddig csak édes savanyú csirkát csinált meg egyzser pörköltet és most ezt. Na meg nyáron mindig ő főz bográcsban. Igaz akkor mindnet én készitek ki neki és ő csak bele teszi az üstbe. Szóval nem szakad meg. :)
De jó, hoyg legalább ennyit néha főz. Takaritani viszont szokott:) Imád porszivózni és teregetni.
:)
Javulást akkor neked is most mindneki betegeske. Hiába jöhetne már a jó idő.
És akkor még nálatok nincs is olyan hideg mint itthon.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Ma épp disznotorost sütöttem azaz hurkát kolbászt meg mellé tettem kruplit is! Isteni volt! DE azért mert már kezdek most bekettyosodni itthon sütöttem fánkot! Isteni lett! Bár egy kicsit több cukorral jobb lenne, de miattam voltam olyan kis gonosz, hogy szinte kisporoltam belöle! DE hidjétek el naon jo lett! Ha lehetne küldenék én mindenkinek kostolot belöle!

Pendi! Disznovágás??? Jaj én azt ugy utálom! Pláne, hogy nálunk is volt már nem is oly rég, de én irtozom tőle! Jajj! A hideg is kiráz, ha rá gondolok! Én nem is birok enni a husábol! Ráadásul a hurkát kolbászt az egyik ismi csinálta és valami fanatikusan rossz lett! Ehetetlen volt! El is ajándékoztuk! Ők kapták a legtöbbet! :lol:
A fogászaton még sajna nem vagyok tul, mert ez most csak egy gyökér tömés még jön egy normál tömés utána elvileg van még egy tömés amit lehet, hogy nem kell gyökérkezelni és utána jön a legrosszabb! Huzás! Na azt ha lehetne altatva kérném! De ha kibirom akkor nem kismamiként szeretném, hogy kihuzzanak! Mert attol szabályosan reszketek! És félek, hogy a nagy izgalmaktól bármi lehet! De lehet jobb lenne tul lenni rajta, de nem egyszerű, mert fullra le van törve a fogam! Szal nem egy sima huzás lesz és ezért félek töle annyira!

Csucsu! Lánykádnak jobbulást! Remélem most már hamar kilábal!!
Irigyellek ám azt tudod! Az én apácskám felporszivoz meg elpakol, de hogy Ő fakanal fogjon az luxus! Az női munka az Ő szavával élve! Teregetni?? Na az megintcsak nöi munka! Még leszedni a száritot sem szedi le! Talán, ha meg lesz a mi kis punisunk, mert szerintem tuti csajszi lesz akkor talán segit majd, de nem hiszem! A mosogatoba is bepakol de, hogy el nem mosogat az száz!

Kitty! Az én drága anyukám is csecsemő ápoló volt! Igazából orvos szeretett volna lenni, de nem lett mert megismerkedett az apukámmal! Na és akkor jöttek sorba a gyerekek! Én is az akartam lenni egy idejig csak nekem el kellett volna menni 8 után ugye az eű suliba nem egyből cs.g. estire és igy lemondtam róla, mert a gyekorlatot nem én választom meg hanem ahova raknak és én a nénik bácsik kakiját nem birtam volna takaritani! Szal jo lett volna, mert anyu sokat mesélt a szép és rossz oldaláról!

Brid! Ez a vonalzid is tök kasa, hogy tele van szívikével! Jó naon! Ugy látszik az energi küldés az most tuti megérkezett, mert ma még egy könnycsepp sem volt és remélem nem is lesz! Szal köszönöm szépen! A cserét elhiszem, de én ha nem haragszol nem cserélnék senkivel! Én csak szeretném, hogyti is mihamarabb érezzétek át ezt a csodát amit én! Éjjel legalább 4x pisi nappal legalább óránként pisi és mostanában egésznap kuruttyol a hasam és olyan mintha a beleim izegnének mozognának! Azt mondják ilyen mikor a kicsi el kezd elösször mozogni, de ezt csak nagyon kevesek veszik észre és ugy látszik én ebbe beleestem, mert szerintem az én kis nunusosom mozog! Imádom! Komolyan! Ez leírhatatlan! De mikor megérzitek TI is ezt a csodát akkor majd megtudjátok miről is beszélek! És tudom, hogy hamarosan itt lesz az idő! Én szurkolok mindenkinek nagyon!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika: Na majd ha megszületik a kicsi nem lesz olyan munka amit nem csinál meg. Az én férjem olyan hősiesen viselte ha kaki utána kicsit tisztába kellet tenni. És ő is előtte azért ennyit nem segitett. De be vallom én sosoem kérem meg nem fontos, hogy segit e vagy sem. Mert ha nem megcsinálom én csak akkor nem tudunk annyit együtt lenni.De tényleg minta férj lett a férjemből.
Pedig állitólag a régi feleségének semmit nem segitett sosem.
Lehet megkomolyodott:)

Kép
csucsu05

Csucsu! Remélem nálunk is lesz! Én sem nagyon bánom, ha nem is segit megcsinálni ezt azt, de azért jól esne, mert ahogy te is mondod akko több időt lehetnénk együtt nem mindig az a fránya házimunka! De a klakis pelust azt bizton tudom, hogy igen is hösiesen le fogja csertélni, ha épp ketten maradnának bármi okbol kifolyolag, mert a boltban vagyok! Szal ettől nem félek! Tudom, hogy nem finnyás! Csak a mosogatás és a teregetést kéne, hogy majd akkor segitsen nekem! De lehet olyan frappánsan fog minden müködni, hogy nem iskell majd a segitség! De majd kiderül, hogy hogy alakul!
Én ugy mennék valahova! Ugy unatkozom! Társaágra vágyom!Ilyenkor rossz, megint hogy nincs baránőm!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Csak gyors jelentes...marha szarul vgyok meg mindig :x Tegnap egesz nap 38.2 volt a lazam ma reggel meg 38.5 ugyhogy irany az ugyelet :roll: Erdekes mert szarazkohogesem van azaz semmi nem jon fel,orrom se folyik es ma is csak 37.8ig tudtuk levinni a lazam :roll: Persze azt nem tudtak megallapitani mi bajom egy biztos nem infuenza es a pipi-t is lecsekkoltak nem bacis :roll: Pendi orulnek ha apacskadtol megkerdezned mi lehet ez?Magas laz,szarazkohoges :idea: Ha holnap se mulik elmegyek megint a normal dokihoz mintha a fulembe mennenek nyilalasok :shock:
Egesz nap doglok nincs erom a laz miatt es enni se ngyon tok :roll:

Csucsu
En parom nemhogy nem segit de meg rumlit is csinal nekem :evil: De majd nalunk is lesz valtozas csak jojjon a bebi :wink:

Noci
Tudom en,hogy nem cserelsz :wink: Nem is ugy mondtam :lol: En is ettem ma fankot bar a peksegbol volt finom volt 8)

Meg egy erdekesseg...kepzeljetek ultunk kint es mondja parom latod nincsen 4-es szoba :arrow: 1-es tol 6-os ig voltak a szobak szamozva de nem volt 4-es :shock: Mondom neki jah mert az szerencsetlen szam mert a 4japanul "shin" halottat jelent :roll: :oops: Ezert nincs a korhazakban :shock: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Brid! Na! Valami nagyn levert a lábadról! Jó lenne tudni, hogy mi is ez pontosan csak nehogy valami komolyabb legyen! Bár szerintem, ha a pipiben nincs baci akkor talán nincs akkora baj! Vagy tévedek?? Remélem nem! Azért valami bogyot adtak??
A cserét meg tom, hogy nem komcsiból mondtad! :lol: :lol: :lol: No para! Veletek álmodtam! Azaz veled a pároddal meg a lakotársatokkal! Ilyet?? Nem is láttam őket csak a párodat, de azt is képről! Nekem akinek nincs jogsija én vezettem át egész Bp.-et! Hihetetlen volt! Tök jó volt! Mentünk korizni a mülyégpályára, de valahogy sose akartunk odaérni! Nem tom mért! Aztán üldöztek a zsaruk én nem áltam meg mert nem volt jogsim aztán eltüntek aztán mentünk valami házibuliba és örült jót mulattunk táncoltunk! Kár, hogy pisilés miatt megszakadt az álmom! :( :cry: :o :oops: Olyan jó volt az álmomban nem a lakásban poshadtam! DE hát ez van! És különben is reménykedem benne, hogy egyszer igazándiból is mulatunk egyszer egyetÍ!
Tényleg! Idén is jössz haza?? Talizunk megint balcsin?? Bár, ha agusztusba jössz akkor remélem a szülészeten meglátogatsz!
Jobbulást neked! Azért, ha van erőd akkor gyere! És igyál minné több folyadékot! Az segithet!
Most kezdödött a juventuson a Wighfield! Remélem jól írtam! Ha nem sorry :oops: :oops: :oops: Imádom a zenéit! Még csak 5.-es voltam mikor ez nagy zene volt! Minjá táncizok egyet! :lol: :lol: :lol: Szeretek!
Na most aztán jó sokat írtam neked! Remélem mire ezt olvasod már sokkal jobban leszel! Vigyázz magadra! Pusza!

Többiek?? Merre vagytok???

Csucsu! Lánykád hogy van???

Kitty?? Te Merre vagy??

Pendi? És te drágaság?? Naon eltüntél a diszóvágás óta!

Tegnap pizzát rendeltünk! fu de jól esett! Egyébként persze, hogy azt se ehettem volna, de ez van! Megkivántam és megettem! Tegnap nem érdekelt!Este hivott keresztanyám! És tök jót dumáltunk! Hétfön jön velem terhes gondozásra4 Elkisér! Tök jó nem megyek egyedül! Meg már hiányzik a társaság! Anyusék is meg apácska is szorakozutato de azért jó mással is beszélni kicsit! Anyukám csinált eperhabot! Azt se ehetnék, de azt is megkivántam!! Ilyet! Gondoltam, hogy kivános leszek, de hogy ennyire?? Ezt nem gondoltam volna! Hányingere abszolut elmult! Időnként beszédülök, de azt rendesen! Tegnap is apa kapott el! Szép lettz volna! De ez nem mindennapos! Legalábbis eddig nem volt az! Szedem az elevitet is! Jó nagy bogyo mit ne mondjak!

Te jó ég megyek, mert velem lesz tele az oldal! Szó fosásom van meglátszik! Na megyek késöbb még benézek! Remélem addig jön valaki! Pusz nektek!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Bridget, jobbulást! Kúráld magad. ha a füled fáj, feküdj melegített párnán (apu melegített sózsákon szokott ilyenkor feküdni, és hamar jobban lett tőle mindig).

Nócika, köszi a hiányolást. Tegnap házibulin voltunk este, délben meg anyuéknál, mert szülinapja volt. Apunak meg tegnap névnapja, de ő most beteg, így jövő hétre halasztotta az ünneplést. Ma meg anyóséknál ebédeltünk, nemsokára indulunk Pendiék városába korizni, meg egy haverhoz :)
Ha kívánós vagy, egyél amit akarsz! A babáért mindent :wink:
Majd igyekszem azért sűrűbben jönni, hogy ne unatkozz :wink:
Apa meddig dolgozik amúgy?

Pendi, még nem heverted ki a disznóvágást? :wink:

Csucsu, Szabinának jobbulást!

Kati, Zsu?
Vendég

sziasztok!

Bocsi, nem nagyon tudtam jönni, mert tesómék itt voltak. rendeltek a múltkor egy monitort itt, és most vitték el.
Mindjárt visszaolvasok, csak kiteregetek, és elmosogatok.
Vendég

Pendi: Na gyere mesélj mi volt a disznóvágáson.

Bridget: Javulást. A meleg só tényleg jó a füllre. Vagy lámpázzd a füled. Szabinának is azt csinálom és már neki nem is fáj.
lehet neked is a fülledre ment a vírus.
Remélem tényleg jobban vagy már azóta és a lázad is lement.

Nócika: Én is igy vagyok mint te. Itt Halásztelken nincs barátnőm csak egy két olyan lány akivel a játszón beszélünk mig a gyerekek játszanak. De az nem olyan. Mert felületesen beszélünk csak.
A barátnőm akinek lesz az esküvője neki meg hétvégén is kell dolgozni na meg ott a családja. 2gyerek meg miegymás. Szóval nem könnyű össze hozni egy duma partit vagy kirándulást stb....
Nekem is olyan jó lenen ha lenen egy olyan barinőm akit ha felhivok átjön vagy én megyek és sétálunk vagy csak pletyizünk.
Kár, hogy mindenki messze lakik a másiktól.
A kaja pedig amit megkivánsz hidd el nem ártalmas . Ne fogd visza magad. A kismamik igen is megehetik amit kívánnak.

Kitty: De jó buliba voltatok most korizni mentek:) Zajlanak akkor az események. Igy is kell hisz majd ha lesz gyerek ennyi időd nem lesz úgysem.

Kép
csucsu05

na itt vagyok. :)
Tegnap megvolt a disznóvágás. Kettőt is vágtunk. Ill. apósomék. Annyira nem volt kedvem most hozzá. Jól bekajáltunk torosból. Nem szeretem, mert utána napokig elég helyrejönnie a pocaknak. :-) egész nap csak mosogattunk, főztünk, sütöttünk. Mint mindig... :) Volt eszem iszom bőven. Délelőtt volt hagymás vér, a pecsenyével, aztán ugye vacsorára húsleves, pörkölt, hurka-kolbász, töltött káposzta. Meg volt jughur torta is. Ja és ittunk pálinkát, meg az én csinált baleys-em, meg volt este pezsgő. :9 Jól bekajáltunk, beittunk, azt csak egy kisit. :) Ma még nem nagoyn voltam éhes. :)
Aztán ma itt voltak a tesómék, mert rendeltek egy monitort, és ma jöttek érte.
Főztem májat sült krumplival, meg majorannás tejföllel. Nem nagoyn kellett belőle enni, de azért valamennyit sikerült.

Csucsu
nem nekünk volt disznóvágás. :) A múltkor a Mamiéknak, most meg apóséknak. :) Mi csak segítkeztünk. :)
A párodat meg engedni kell kibontakozni. ilyenkor nem szabad őket zavarni, nehogy meggondolják magukat. :) És fini lett a gyümileves?
[quote]I írta:gaz akkor mindnet én készitek ki neki és ő csak bele teszi az üstbe. Szóval nem szakad meg. Smile

így aztán könnyű főzni. :) Nálunk is ez van. én pucolom, mosom, előkészítem, mosogatok. Már mondtam én is apácskának, hogy így aztán könnyű. Azért hozzáteszem, van olya is, amikor egyedül csinálja. :) De a mosogatás akkor is rám marad. :)
Hogy neked micsoda férjed van! Szeret teregetni? Na azt én utálok. :) Micsoda ember lett belőle!? :) Az előző feleségének nem segített, lehet, hogy megvolt az oka. De téged segít, és valószínűleg nem véletlenűl. :)
Tényleg mikor mentek menyasszonyi ruhát nézni?

Bridget
Drágám! Hát jól megfertőztek azok a fiúk.
Kép
A gynevacot azért nem akaraja, mert egy kicsit fafejű. Meg mentős, és ne akarjam én "gyógyítani" Na meg gondolom konzultálni kell az összes létező orvos ismerőssel, hogy mi is ez. Meg azt mondja kifogásként, hogy majd egy-két hét múlva úgyis megy a dokijához ellenőrzésre,és lehet, hogy már nincs is baj. ha-ha. Azt hiszi, hogy én ezt beveszem. Szerintem csak fél a szuritól. Mert azért mégiscsak más, ha ő szúr, mintha őt....
Milyen érdekes, hogy ennyire figyelnek erre a 4-es számra. itthon biztosan nem foglalkoznának egy ilyennel a kórházak.
Elolvastam a viccet az iwiw-en. :) Nagoyn jó!!!! :)

Nócika
Nincs is rosszabb a rosszul sikerült hurka-kolbásznál. Én is kaptam már olyat. Nem nagoyn ettük meg.
akkor még van mit tenni a fogászaton. De nézd azt, hogy utána rendben lesznek, és csak az éves szűrésre kell menni. Ha kicsi a baj, gyorsabban meg tudják oldani.
a kerianyud megy veled terhesgondozásra?! ez tök jó!! Azok után, ahogyan "elköszönt" tőled a munkahelyen.... És azt megkérdezted, hogy miért volt olyan?
És nem baj, hgoy írsz! Legalább van mit olvasni. :) Pláne, ha nem nagoyn jövünk, van aki ébren tartja a topicot. :)

Kitty
Bocsi, tényleg nem voltam, de volt okom. :) Fenn leírtam. tesómék itt voltak. De hagy ne mondjam, reggel elég nehéz volt kinyitni a szemem 3/4 9-kor. alig bírtam felkelni.
Anyudnak Bodog szülinapot!
Apudnak boldog Névnapot, és egyben jobbulást!
Gondolom már itt vagytok. Valami buliba jöttetek?
Vendég

Bridget
A párom azt mondja, hogy mindenféleképpen valami gyulladás, mert lázad van. Ő mandula, vagy torok gyulladásra gondol. Mindenképpen menj orvoshoz.
Vendég

Sziasztok!

Jaj de jó vot mit olvasni! Már totálisan megértelek Brid, hogy milyen mikor egyedül vagy!

MIndenkinek köszönöm a kajás biztatást! Na masem panaszkodhatom! Megkivántam a szilvásgombocot és meg is csináltam! Nyami! Naon állat jó lett! Sircsi! :lol: :lol: :lol:

Kitty! Irigyirigy! Tegnap házibuli ma kori ezek tök jó kis programok! Bárcsak én is mehetnék! Édesanyádnak is és édesapádnak is istenke éltesse őket! És apukádnak meg jobbulást! A füllfájás az borzasztó! Bár hálistennek magaon még sosem és remélem nem is fogom megtapasztalni, mert anyu mondta sose szoltam, hogy fáj a fülem csak mindig onnan tudta, hogy egyszerüen csak folyt a fülem! Szal nem is akarom meg tudni! Nem irigylem! Szal jobbulást!

Csucsu! Akkor te 100%-osan érzed amit én! És ez nem jó! De ha gondolod halásztelek és MOnor nincs egymástól olyan messze! Autoval ugy kb fél óra max 40 perc! Szal, ha gondolod eljöhettek hozzánk egyik hétvégén családostul persze egyedlül is jöhetsz, ha csak csajos napozni szeretnél! Én nem vagyok semmi rosznak az elrontoja! Szolj csak bátran és talizunk!

Pendi! Örülök, hogy azért a kedvetlen elmenetel végén csak jól sikerült a disznóvágás! Sok finom eszik ilyenkor az ember, de én inkább csak kerülöm amennyire csak lehet! Én nem tom mért lehet, mert Pesti vagyok, de én nem birom és inkább a hust valahogy szivesebben veszem a boltban mint ahogy kimegyek és levágok egy csirkét ebédre! Sajnálom őket, de a hust is szeretem! Láttam őket felnőni és ez nekem nem megy! De ez van!
A fogaim meg igen! Igy legalább rendben lesznek, de én már csak ilyen parás maradok egész életemben! De majd csak felnövök egyszer!
A keresztanyámat én sem értem, de mondom olyan jó volt vele dumcsizbni tegnap! És igen nagyon örülök, hogy eljön velem holnap! Nem csak azért mert igy nem egyedül megyek hanem mertz lesz kasa társaságom! SZal egyszerüen csak örülök!

Brid! Kedves! Hogy vagy??

Kép

Kép

Kép
nócika

Itt vagy még Pendi?? Minjá visszanézek! Ha itt vagy maradj rögtön jövök! :D

Kép

Kép

Kép
nócika

itt vagyok Szívem!
Mindjárt írok
Vendég

OKé drága én is itt vok! Várlak! Apa beájult! Én meg nem merek aludni, mert mostanában se éjjel se nappal nem alszom! Ez a második nap, hogy igy telt és ma tudtam volna aludni, de már csak azért sem!!! Majd éjjel! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Bocsi, csak majd be pissentettem :)

Miért nem pihizel ebéd után 1-2 órát? Akkor éjszaka még bírsz aludni.
Igen, tudom, beszéltünk róla ott, hgoy te is sajnálod az állatokat levágni. ezzel én is így vagyok, de hát húsevő vagyok. De inkább szárnyast szeretjük. Disznóhusit csak ritkán eszünk.
Vendég

ÓÓÓ! Pihizek én! DSE valahogy most ilyenem van, de remélem ez hamar elmulik! Bár most igy arra gondoltam, hogy szerintem sokat jár az agyam! Meg talán ki vagyok kicsit pihizve!
Mi is inkább a szárnyas husit szeressük! Disznóhusit ritkán eszünk mi is! A héten ugye csináltam székelykápit azt diszó husiból, és elötte talán a nyáron a bográcsba vettem disznóhusit! Szal mi csak ennyire sürün fogyasszukl őket! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Jaj drága kenyér! Ennyi helyesírási hibát????!!!!!! Jaj szegény fejem! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Na jól van közben ránéztem az órára és mennem kéne fürcsizni, mert 7-kor van a kedvenc sorozatom a cobra11 az rtl-en és addig borotfálkoznom is kell, mert holnap nuni vizit meg hajmosás! Aztán lehet késöbb még benézek! Ha lesz idöm még a film elött! Legyetek jók és szobatiszták! Mindenkinek sok pusz! Holnap, ha elöbb nem is jövök, de dodo után folyt köv! :D :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

a helyesírási hibáért nincs semmi gond. :) Nálam is előfordul. Így is tudjuk mit írsz.
menj csak nyugodtan fürcsizni.
Nekem is nemsokára mennem kell, mert jön haza apa.
GYere holnap és mesélj mi volt!
Bár én csak kedden olvasom, mert megyek melózni.
Vendég

Csucsu, igazad van, most kell még kiélni magunkat :wink: Igyekszünk is :lol:

Pendi, Nóci, köszi a köszöntést a szüleim nevében :wink:

Pendi, hiányzás elfogadva! Nincs igazolatlanod :lol:
Lesz még nálatok disznóvágás? Nálunk szerencsére már dec.ben lezajlottak.
Melóhoz kitartást!

Nóci, majd mész a babával te is! Olyan kis picikék is voltak korizni, hogy szerintem még csak most tanulnak járni :shock: De ügyesebbek, mint én :oops:
Vendég

Kitty
igazán köszönöm, hogy felmentettél. :) :)
ezek szerint jó volt a korizás? A múltkoriról beszélsz? Vagy most is voltatok a barátokkal? Hogy sikerült a napotok velük?

Most nem tudok maradni, mert mindjárt itt a barátnőm.
HOlnap meló, holnapután jövök.

Bridget Drága! Gyógyulj meg nekem addigra !

Vigyázzatok magatokra!
Puszi
Vendég

Hat csajok orom volt benneteket olvasni :D Hogy en megint mirol maradtam le :x :(

Kép

Gyors helyzetjelentes:
Reggel ugy ebredtem,hogy a torkom curvara kivolt szaradva :x Hiaba iszom napkozben este mikor alszom,hogy csinaljam,hogy ne szaradjon ki?Mondjuk a neetn mar olvastam ra par fogast.Ez a szaraz kohoges kiakaszto de megtudtam,hogy a szaraz haloban valo alvastol van :shock: es tenyleg mert 2napig a parasito nelkul aludtunk es talan onnantol kezdett el szarakodni a torkom :roll: ugyhogy azt nem a fiuktol kaptam el :oops: Gyorsan beis kapcsoltuk estere a parasitot 8) A torkom nem piros es nincs influenzam se ezt a doki megmondta tegnap!!!De en tudtam a magas lazam valami problemara utal :roll: amit az ugyeleten ugye igy hirtelen nem tud kitalalni mi is az mindenesetre kaptam 3fele gyogyot.Az egyiket a lazamra a masik egy antibiotikum szal kiol akarmi is legyen az a 3.nem tom mire van :? :oops:

Szal me reggel vegre lement a lazam 37-re :D En annyira szarul voltam mint egy elo halott az izmaim fajtak a laztol :x es meg a tevere is nehez volt koncentralni nemhogy irni ide meg olvasni :roll:

Es ngyon szepen koszonom mindenkinek a tippeket!!!eeedik vgytok :P

Noci
Latom sokkal jobb a kedved :wink: igy kell ezt csinalni keremszeoen :) Ha a pipiben nincs baci legalabb tom,hogy nem a vesem vgy felfazas vgy ilyesmi...szal igen jo :wink: de azt hagy ne mondjam ezem mindig az influenzat csekkoljak :twisted: az orrodbol vesznek valadekot...tavaly is azaz most mar tavaly elott amikor beverzett a petefeszkem...se natha se kohoges semmi es konkretan ugy fajt a petefeszektaj,fajdalmas volt a sex es clotiztam meg repeszto injekciot is kaptam...szal teljesen masert mentem oda es jon ki a no a nagy piszkaval.hogy lecsekkolja nem e influenza :shock: :twisted: :twisted: :twisted: Mondtam,hogy kossz nem...tuti nincs influenzam nogyogyasztai bajjal jottem...hulyek ezek?!?!?! :shock: :x Es nana hogy semmi koze nem volt az influenzahoz...na erre most is hogy megnezi az influenzat.....leveszi a mintat es fel oran belul megvan az eredmeny...most belementem mert ugye aszittem jol megfaztam talan bar a belso sugallatom tudta,hogy semmi koze a megfazashoz mert ha nekem lazam van akkor valami baj van nem csak megfazas :roll: es mondtam a dokinak nezzunk meg egy pipi-t is...de o neem nem kell azt...erre vartunk fel otar az eredmenyre mire ugy nega lett...erre betojtam ha nem megfazva vgyok magas laz lehet a vesem megint?felfazas vgy ilyesmi? :shock: Mondom neki nezzunk egy pipi-t erre ok az meg fel ora volt...szal ha egyszerre megnezte volna nem kellett volna 1orat varni ossz vissz csak felet az eredmenyre de mondjuk az is nega lett...en pl alapbol egy ver vizelet vizsgalatot csinaltam volna a magas laz miatt :roll: A vervetel kimutatta volna van-e gyulladas a szervezetemben :roll: de ezek csak az influenzara mennek orr valadek :x Na ez jo hosszura sikeralodott :oops:
-Micsoda almod volt :shock: :D de lattad mar foton a szobatarsat mert a cseresznyefaviragzos kepeken rajtavan 8) sot 3man ott allunk en kozepen 8) majd elkuldom azt az egy kepet priviben ha gondolod :wink: Mindenestere nem semmi almod volt :lol: :lol: :lol: es orulok,hogy teged is jo erzesekkel toltott el :)
-lehet hogy megyek haza marcius elejen 8) de rovid idore 3het mert marcius 25en lessz a 2eves fordulonk :) arra itthon kell lennem de anyunak 22-en lesz a szulinapja meg talan a barinom is szul 8) marcius vegere van kiirva :) aztan igen jol tudod agusztusban szoktam menni haza azaz juliusban...de most ugy nez ki,hogy a szulinapom itt toltom emborrel tavaly kulon otthon volt ugye :roll: de agusztus vegeig sosem maradok :? sajna :( ugy nez ki majd juli elejen jutok haza es egy honapyt maradok lehet juni vegen mar megyek 8) ugyhogy majd meglatogatlak a ngy hasaddal 8)
-Wighfield?igy hirtelen nem tom kik azok :roll: :oops: sorry :)
-a pizzat meg ewn is imadom es allandoan bunozok te meg amilyen ugyi voltal es osszehoztal egy babaot a dietaddal,most egy kis jutalmat megerdemelsz..de azert figyel oda am!!!Nem am csak ugy feladni mindent mert most mar szabad :wink:
-Milyen az az eperhab??!?!?!?! :shock: en is en is :)
-na tudod mostmar milyen az egyedul otthon fel szitu :roll: meg a nincs senki akivel beszeljek :arrow: hat az nem jo :? :roll:

Kitty
-Koszi a tippet de egy kicsit elgondolkodtam :roll: hogyan lehtet sozsakot csinalni?es azt hogy melegited meg? :? Bar a zoknibadugos dolgot tm de most,hogy igy megakartam valositani elegge elbizonytalanodtam :roll: :oops:
-Anyudat es apudat is Isten eltesse :P
-hazibuliiii :shock: korcsolya :shock: en is mentem volna ma dehat bveteg vgyok :(

Pendi
-Latom te se unatkoztal akkor a hetvegen 8)
-Nekem is mar nagyon hianyzik egy kis disznovagas....bar a vagast magat nem szeretem mert sajnalom a disznot de utana ment a hazban a surges forgas a nyers borci stb az nyami nyami 8) :lol:
-husleves :shock: prokolt :shock: en is en is :) Toltott kaposzta?! :twisted: :twisted: kulgye ma egy adaggal :lol:
-Azert ne felejtsetek el,hogy hany bnetes lany lett babas ugy,hogy 1%eselyt adtak mert a katonakkal gabesz volt :roll: szerintem ngyon negativ a parod ezugyben pedig nem kene ilyen dramatikusan felfognia mert van egy lany akinek a 3.babaja jon az o 1%-os eselyevel :wink: a ferfiak hiuk nem tom miert nem megy bele egy vitaminkuraba de latod ez olyan,mint pl az en parom meg a lombikba nem megy bele... :roll: nem is szabad oket eroltetni de oldalazva pl a dokitol megkerdezni elotte...vgy pl a neten rakeresel es nyitva hagyod az oldalt amikor o meg odaul tuti elolvassa mar csak kivancsisagbol is 8)
-igen ez a korhazos 4-en szam erdekes :shock: :roll:
-mandula torok nem lehet mert a doki belekukk es aszonta nem piros :? :roll: mostmar csak az idegesit mi lehet :roll: :idea: voltam dokinal tegnap tod az ugyeleten :roll:

Csucsu
-Nekem nincs lampam :shock: De tudom,hogy nektek viszont van :wink: irhatnal rola mikre jo ez meg hatha en is beszerzek egyet :roll:
-Micsoda igazsagot irsz ezzel a barinos dologgal :roll: Regen olyan jo volt mindenki szomszedolt meg barinozott most meg...en ngyon vagyom vissza abba a korba :roll:
-Jobbani jobban vgyok es a lazam is lejebb ment....de meg nem az igazai :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

csinaltam bundikenyeret 8) netezek mar par oraja es majd elfelejtettem :oops:

Kataaaaaa

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép

Bocsi csajok de nem tudtam valasztani mindegyik olyan jooo :oops: 8) :oops: Na meg itt fexem a haloban es ez a gep tele van kepekkel :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na hoztam meg egy kis olvasnivalot csak,hogy behozzam a tegnapi lemaradasom 8) :oops: Itt a nevek valasztasarol van szo eleg vicces de jo tudni ezekrol!A teljes cikk itt talalhato:
http://www.kismama.hu/magazin/keresd_meg_legszebb_nevet/5576/

Történetek a hálóról

Amikor a nagyok találkoznak
Édesapám a Kodály Zoltán nevet viseli, ami önmagában is alkalmat ad a viccelődésre. A legkínosabb az volt, amikor egy üzleti megbeszélésen találkozott Móricz Zsigmonddal. Hát, ez a Móricz azt hitte, hogy apu gúnyolódik, amikor bemutatkozott.

Fiamkarcsi, Vejemkarcsi
Volt nekem egyszer egy Károly nevű pasim. Ott az egész család Károly volt, de olyan mértékben, hogy az apja, anyai nagybátyja és az egyik nagyapja is ezt a nevet viselte. Amikor összejöttek és elkezdődött a sztorizás, akkor ilyen szereplők voltak: Uramkarcsi, Fiamkarcsi, Vejemkarcsi és Kiskarcsika. Én, az „autszájder” persze sose tudtam egész pontosan, hogy tulajdonképpen mikor melyik Karcsiról is volt szó…

Ritka vagy tucat?
Amikor én születtem, az egész faluban nem volt még Tímea, szegény nagypapám meg egy kis fecnire felírva hordta a nevemet a zsebében, és ha megkérdezték, hogy hívnak, elővette... Aztán néhány éve az egyik leggyakrabban adott női név lett...

Izmus
Nem csak nálunk kavarnak vihart a névadási divatok. A német Wikipédiában van egy olyan szócikk, hogy kevinizmus, amely keményen gúnyolódik az amerikai nevek divatján. Csak kapkodtam a fejem…

A háromszáznegyvenedik
Én már belenyugodtam, de régen utáltam bemutatkozni, mert szégyelltem. Nemcsak azt, hogy Mária vagyok, hanem azt is, hogy a családban én „csak” a háromszáznegyvenedik Mária vagyok, mert tettek rá, hogy saját nevem legyen. És még második sincs. Az öcsém bezzeg nem lett Lajos… neki találtak rendes nevet, Péter. Én nagyon úgy érzem, hogy velem kiszúrtak.

Szerelmes bánat
Engem nem szólít sehogy a párom, mert – kiszedtem belőle – utálja a nevem. Pedig olyan jó dolog lehet, amikor a szerelmem kimondja a nevemet… De nem, mert „cikis”. Sokat sírok emiatt titokban.

Nincs minden veszve!
Rossz lehet, hogy nem tudtok megegyezni a pároddal. De még nincs minden veszve.
Én a férjemmel szültem, és tudom, hogy ő a vajúdás alatt a Taszilóba is simán belement volna!

Nagy Franc!
Petra lányom oviskorától Franciskának szólíttatta magát. Először arra gondoltunk, hát ez nagyon jó poén, belementünk a játékba. Aztán kiderült, hogy véresen komoly a dolog. A tizedik szülinapjára azt kérte, hivatalosan is változtassuk meg a nevét. Megkapta.

A leggyakrabban adott nevek 2007-ben:

Bence, Máté, Levente, Dávid, Balázs, Dániel, Ádám, Péter, Bálint, Tamás

Anna, Boglárka, Réka, Hanna, Zsófia, Lili, Viktória, Petra, Eszter, Laura

A leggyakoribb nevek a teljes lakosság körében 2007-ben:

László, István, József, János, Zoltán, Sándor, Ferenc, Gábor, Attila, Péter

Mária, Erzsébet, Ilona, Katalin, Éva, Anna, Zsuzsanna, Margit, Julianna, Judit

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Pendi, a tegnapi korizás jó volt, körbekoriztuk az egész tavat, csak egyszer estem seggre, mert megakadt a kori egy nádban :lol:
Utána felmentünk hozzájuk, rendeltünk pizzát, aztán hazajöttünk, és néztem a Gagyi mamit :lol:

Bridget, jobbulást! A párásító jó ötlet!
Sózsák: kb fél kg sót vmi ruhába belecsavarsz (hogy ne essen szét), ezt mikróba megmelegíted, és erre teszed a füled, mikor lefekszel.
Jó ez a neves dolog, a másik topikon pont a kedvenc neveinkről beszélgettünk.
Vendég

Szia Kitty
Hat remelem csak a laztol nyilalgatott ki a fulemig a dolog es nem a fulemmel van baj :roll: Ma mar nem fajt :roll: Mindenesetre koszi a tippet majd megprobalom bar en nem tom betennem-e a mikroba a ruhat nehogy kigyulladjaon :shock: :roll: :oops:

A nevek jah viccesek gondoltam beteszem mert Noci lassan nevek utan kutat na meg nekunk se art egy kis okosodas meg babasodas elott :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, a sót tedd csak a mikróba, és mikor felmelegedett, akkor tedd a ruhába.
De remélem, nem lesz rá szükséged. Nekem még nem fájt a fülem, de állítólag nagyon rossz :(

Nem is dícsértem meg az előbb az új vonalzód, meg az avatarod. Tök jók :wink:
Vendég

Na ez igy ma mashogy hangzik :) a mostani mikrokban mar nem lehet bizni :shock: pl a mienk az mikro is meg grillezo is es o tudja mikor mit kell hasznalni...en meg amugy sem ertek hozza :x ugyhogy gondolhatod :roll: :oops:

Kocce kocce igen az avatarom uj es a paros kep :wink: a vonalzit asszem 2napja tettem fel :roll: ezen legalabb szmolja vissza a napokat 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szia Mindenki!!!!

Szombaton megvolt az utolsó vizsgám is, szóval most már többször leszek :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szépek a vonalzók és az avatarok!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

KAta![
/b]Nagyon boldog szülinapot kívánok :!: :!: :!: :!:

[b]Csucsu!

Jobbulást Szabinánk :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu: Szijjjjaaaaaaaaaaa:)

Bridget: Javulást neked. Szupi az avatarod, jó ránézni:)
Ez a lámpa igazából arcüreg gyulladásra és fülre jó. Ami ennél jobb az a bioptorn lámpa. Az mondjuk drága mulatság de sokkal hatékonyabb és nagyon sok mindenre jó.

Kép
csucsu05

Csucsu!

Sziiiiiiiiiiiiiiiiiiiija :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anyuménak is vanilyen lámpája, és nagyon szeretik.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jo ejt mindenkinek en mentem alukalni 8)

Csucsu
Na majd utana olvasok a neten :wink:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Köszi a szülinapi köszöntést!!!!
Hát ez van, telik az idő rendesen.

Bocsi, hogy még mindig csak olvasó üzemmódban vagyok, de még mindig itthon a Levente is, talán a hét második felében már megy oviba. Csak még vissza kell vinni orvoshoz igazolást kérni.

A Lilla itt sír mellettem, meg csuklik, meg kell szoptatnom, hogy elmúljon.

Sajna bezárják a Perlost, ahol a Zoli dolgozik, úgyhogy totál vége a gyárnak, itt van kb. 3 ezer friss elbocsátott ember és hol fognak dolgozni? Fogalmam sincs mi lesz.

Képek már készülőben!

Megyek szopiztatni!

Olvaslak ám benneteket!
Mindenkinek jobbulást, aki beteg!

Jaj ordít a Lilla, mennem kell!
Puszi: Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Kati: NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK !!! :)

Kép
csucsu05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?