Holnap lesz fél éve, hogy megszületett a Mi kis Banditánk…pedig mintha most történt volna az egész. Amikor először behozták…amikor először döbbentem rá, hogy lassan hazamegyünk a kórházból és mit fogok én kezdeni ezzel az apró csepp emberkével ( pedig 1000 könyvet-cikket-okosságot elolvastam, így utólag mindhiába).
Hát lássuk..
-imád levegőn lenni, sétálni órákig…gyakoroljuk is minden nap, ha esik, ha fúj…tegnap is a -10 fokban…
-imád enni, főleg ha az a valami amia tálkában van az gyümölcs, délutáni uzsonnája 1 db alma+ 1db banán+egy harmadik féle gyümölcs( bébidesszert:eper, Málna, Őszibarack)- mindezek elfogyasztása kb.3-5 perc
-séta közben a babakocsi egyik kereke szígorúan döcögős helyen kell, hogy menjen, akár fű-árok-kavics…bármi ami döcög…
-este hét körül szigorú fürdés-alvás…tovább nem bírja a strapát,hiába mondták el ezerszer az okosok, hogy húzzuk az időt, akkor nem reggel 5-kor fog kelni…nem megy…Bandita így van kódolva.
-napi kétszeri hosszú alvás betartva...dél körül kezdjük az elsőt, (jelenleg is alszik még) majd séta közben a következő...
- mozgás terén...hááááát...ha egyedül hagyom bejárja a kiságyat, halad a bébikomppal, teljesen más helyeken találok rá, viszont ha jelen vagyunk egy centit sem hajlandó menni semmiért, nem fordul meg stb...egyedüli fejlődés amit mindenki előtt produkál az ülés egyedül...pár percre...aztán mókás borulás valamelyik irányba, onnan hasravágódás a szőnyegen és hintázás a saját pocakon!
-mindent megfog-megráz, egyik kézből másikba, egyedül iszik cumisüvegből ( fül nélkül, mert az csak bezavaja...így szokta meg), mostanában pedig hivatalosan két újjal mindent.
-hihetetlen gyorsan tanul...pl: kétszer mondtuk neki, hogy nem doáljuk a levegőbe és nem reptetjük, ha a szájában van a keze...azót tudatosan figyel rá!!!
-visszafelé nem lép a folyamatokban...eljátszik fekve-hason-akárhogy...ha egyszer felvetted csak nagy ordítás árán tudod letenni...ha felvetted és fel is áltál, akkor nics leülés..ha el is indultál vele, akkor nincs megállás...nem egy egyszerű gyerek elismerem...dhát az anyja sem az, Ő miért lenne!!!
Röviden-tömören
hírtelen ennyi, még elmélkedem...ígérem...