Új privát üzeneted érkezett!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk!

Kép

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánunk!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gyablonka 2009.01.03 18:29-kor.

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi,
köszi! :lol: Jók a képek, szépek vagytok, és nagyon szép nagy karácsonyfája van Beninek! :lol:
Majd én is teszek fel pár karácsonyi képet!

Hol van elveszve mindenki? Tudom, tudom, ünnepek vannak, de azért beszámolók, mennyire arattak sikert az ajándékok a gyerkőcöknél, stb. irhatnátok!

Nikinek nagyon tetszett az ajándéka, a kockákat imádja, bár egyenlőre még csak rágja, néha azért egymásra is teszi őket. Vettünk még neki egy delfint, ami csapkod a farkával a vizben, annak imádja lefogni a farkát, hogy ne csapkodjon. Anyuéktól autósülést kapott, abban is nagyon szeret szerencsére, meg egy plüss tehenet, nem szőrös, rágható, nagyon bejött. Anyósoméktól könyveket kapott, na azzal egyenlőre nem tudunk sok mindent kezdeni, mert még csak rágná, de az is jó lesz, meg egy csatot, és egy csipogó kacsát, olyan gumisat.
sirkici

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Ja, és felállt pont karácsony napján az apja ölében, hogy elérje az asztalon a naptárt, azóta ha fekszik, már azért nyújtsa a kezét, hogy felüljön, hanem mindjárt rúgja ki a lábát, és áll fel!
sirkici

Hahó!

Sirki: Gratula az ácsihoz! :lol: :lol: Klasszak az ajándékok is!!!

Gyabi: nagyon szépek vagytok!
jaimee1

Jaimee,
köszi! :lol:
Képek?

Még az előtt lemaradt pár kép:

Kép Kép Kép
sirkici

Sziasztok!!!

Betsy: nagyon köszönjük ezt az összeállított csodát :wink: Olyan ügyi vagy !!! Olyan hihetetlen : még nemrég csak a teherbeesésről beszéltünk, teszteket mutattunk, most meg már kész hölgyek- urak vannak a családunkban!!! :shock:

Sirki, Gyabi: gyönyörűek a babák :D Olyan jó nézegetni 8)

Ha nem jönnék: MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK ERŐBEN, EGÉSZSÉGBEN!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Kép
Kép
Kép

Sziasztok! Én is hoztam néhány képet!

Sirki: a friss képek is nagyon szépek!

Többiek????
jaimee1

Sziasztok!

JAIMEE: Utólag is köszönjük a hónapfordulós köszöntést. 2 éves koráig még számolgatom a hónapokat, utána már csak a féléveket, éveket. Nem volt időm jönni, most sincs, amúgy mindenki jól van, a fiúk épp alszanak.. Nagyon szép volt Réka a szülinapján, mindig nagyon csinos ruhákba öltözteted, a karácsonyi fotók meg igazán művésziek, látni, hogy apátok imád fotózni. Örülök, hogy végül Réka megbarátkozott a Playskool-lal, és most már az egyik kedvenc játéka. Éjszakák hogy telnek? Nálunk hol jobb, hol rosszabb. Ébredés mindig van. Fogacskák száma nőlt?
SIRKICI: A műtermi képek közül a legutóbbi tetszik a legjobban. Nagyon szép, vidám kis háttér, Niki meg mindig mosolyog. Maradjon is mindig ilyen. A karácsonyi képeken is helyesek vagytok. Gratulálok a felálláshoz. Tényleg mindent megrág Niki, ahogy a képeket elnézem..
GYABI: Nagyon szép, színes karácsony fátok volt, gondolom a fények nagyon tetszettek Beninek. Mindjárt fél éves lesz a kis Banditátok! Mi most a kedvenc játéka?
OLIK: A héten szülinap! Lépeget már Tündi? Képeket majd rakjál fel, kíváncsi vagyok a gyerkőcökre.
JUDY: Láttam a karácsonyi fotóitokat, látom sok szép ajándék volt a fa alatt. Ide is rakd fel a képeket!
ARIKON: Hogy telt a karácsony? Nagyon szép adventi koszorút csináltál! ;)

RÓLUNK: Bár már a tavalyi karácsonyt is négyesben ünnepeltük, de az ideit élvezte csak igazán Bence. Ámulattal nézte a fényeket, gömböket, karácsonyfát. Peti is nagyon várta már a Jézuskát, minden ajándéknak nagyon örült. Bence kapott Fischer Prise golyós játékot, zsiráfos készségfejlesztőt, fa autószállítót, Tomy első vonatom szettet, traktort állatokkal, mágneses rajztáblát, mesekönyveket. Petinek hozott a Jézuska tűzoltó állomást tűzoltó autókkal, távirányítós autót, játéktároló vödröt, kirakót, Kapj el ha tudsz társast, verdás játékot, 2 féle micimackós sapientót, másfajta sapientót, memória játékot, pókemberes pizsamát, verdás ágynemű szettet. Ami újdonság, hogy Bence karácsony óta jár. Persze már 1 évesen megtette első önálló lépéseit, de akkor kapaszkodva állt fel, és csak akkor tett pár lépést, ha elé álltam, és mondtam neki, hogy gyere ide. Viszont december 25-én csak azt vettük észre, hogy magától felállt kapaszkodás nélkül, és ment ide oda a szobában..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.03 08:54-kor.
Vendég

Jaimee,
ti is nagyon szépek vagytok a képeken, nagyon aranyos Réka, ahogy kukucskál a fenyő mögül! És nagyon csini volt (nekem egyébként is a lila a kedvenc szinem). Látom ő is sok szép ajándékot kapott! :lol:

Betsy,
kösz! :lol: Tényleg mindent megrág, remélem nemsokára elmúlik ez az időszak, bár nem baj, hogy mindent rág, kivéve azért néhány dolgot...
Gratula, hogy Bence már megy, és pont karácsonykor! Gondolom még nagyobb volt az öröm! :D Sok szép ajándékot kaptak a fiúk, szuperek a képek, főleg az utolsó... :lol:

Holnap nem hiszem, hogy tudok jönni, igy előre is MINDENKINEK NAGYON BOLDOG, BÉKÉS, ÉS SIKEREKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET KIVÁNUNK!
sirkici

Betsy,Sirki,Gyabi,Jaimee,
nagyon szépek vagytok, a képek fantasztikusak,a gyerekek édesek, szépek, puszilgatnivalók!!

Betsy,
köszi a dícséretet!! :oops: :)
nálunk eléggé mozgalmas szokott lenni a karácsony. 24-én délben Anyukámnál gyűlünk össze, finomat ebédelünk, és utána csengettyűszó, Tesóm gyerkőcei eléneklik valamelyik karácsonyi dalt, és ajándékozás, mindez olaszos-tempóval-hangzavarral. :D kb. 4-ig ott voltunk, aztán usgyi haza, és gyors fa díszítés, és ajándékozás kettesben. De mivel mi együtt lakunk Anyósékkal (mármint alattunk laknak), így a vacsi már náluk zajlott, úgy fél hét tájban. Szóval főznöm nem kellett, de most jön az én időm, mert szilveszteri "buli" lesz ma nálunk, és már ezerrel kéne készülődnöm, de mivel hajnalban megjött a miki (nem is értettem, h. mit keres itt ilyenkor...) szóval, hajnal 6-ig egy szemhunyásnyit sem aludtam. Most tök kóma vagyok, és sehol sem tartunk. Jó lenne turbóra kapcsolnom... :wink:

Szerintem idén már nem jövök, így most kívánnék BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!! /és a fogadalmakról, kívánságokról el ne feledkezzetek :D /
Vendég

Betsy: Asztamindenit, nagyon szépek vagytok! Bence olyan sokat nagyfiúsodott, amióta utoljára tettél fel róla képeket. Nagyfiú lett!
Igen, Réka nagyon szereti a Playskool játékot, annyira örültem ennek Szenteste, mert addig félt tőle, nem tudta, hogy játszon vele.
[quote]m írta:indig nagyon csinos ruhákba öltözteted,

Pedig nincs ám sok ruhája, összesen 3 kisruhája van. Pont most rendeltem neki megint nadrágokat, pulcsikat, mert hirtelen egyszerre most olyan sok mindent kinőtt.

Boldog új évet kívánunk mindenkinek!!! Babára vágyóknak legyen a 2009 az az év, amelyben valóra válik, amit szeretnének!!!

Kép

Holnap nem leszek, úgyhogy Bíbi anyu: Boldogságos születésnapot neked előre is!!!!

Kép
jaimee1

Sziasztok!

Sikerekben gazdag, boldog újévet kívánok mindenkinek!!!

Nagyon szuperek a fotók, szépek a babák, bár már nem is annyira babák, jól megnőttek.

Betsy:

Gratulálok Bencus első önnálló lépéseihez, nagyon ügyes baba!

Nos, most még ugyan titok, de nektek is el kell mondanom: december 25.-én pozitív terhességi teszt került a karácsonyfánk alá! :D :D :D A harmadik hónap sikeresen zárult, megvan a kistesó.
Nagyon boldogok vagyunk, csak még nehéz elhinni, hogy ilyen hamar sikerült, csínáltam is még 2 terhességi, és egy lh tesztet, természetesen mind pozitív.
Szóval megvalósúlt a 2. nagy álmom, már csak abban bízom, hogy kislányt hoztunk össze, persze, ha fiúcska, annak is nagyon örülünk, csak egészséges legyen.
2009.szeptember 1 a szülés várható ideje, 5 hetes és 1 napos a picike.
:D :D :D :D :D :D :D

PUSZI MINDENKINEK

Kép
Kép
sz.niki

Niki: Haaaaaaaaaaatalmas gratula!!!!!! Ügyesek vagytok!!!!!!

Többieknek tömören:

Kép

Kép
Kép
gyablonka

JAIMEE: Én nem nagyon látok változást Bencén, de hisz én mindennap látom. A rucikat honnan rendeled? Milyen méretet hord Réka? 86?
ARIKON: Sajnálom pirit, remélem, azért a buli jól fog sikerülni. Mi is nemsokára megyünk, bár csak nővéremékhez, és csak addig, míg a gyerkőcök bírják, de az is valami. A levest, és a desszeretet én csináltam, a főételt nővérem.
NIKI: Gratulálok Nektek! Majd gyere sűrűbben, a pozitív tesztedet is felrakhatod. Remélem, nem sokáig leszel egyedül a kismamis táblában.

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánunk!
Kép
Vendég

Betsy: van egy kis időm, így válaszolok a kérdésedre. Karácsonyra megkapta majdnem az összes neki való Fisher Price-os játékot...az elefántból a sárga madzag érdekli, a dzsungelgömbből a levél...tehét az én kisfiam elvész a részletekben. Kedvenc játéka pl.: egy pulóverből kilógó zsinór, a felirat a pulóvereken, piros műanyag fakanál...és sorolhatnám. Nesze neked Fisher Price... :lol: :lol: :lol:
Ja és teszek neked egy félképet a fáról, mert nem volt annyira színes a fa, mint amilyen az előző képeken látszott...az egész arany!
Kép

Kép
Kép
gyablonka

Sziasztok!

Remélem mindenkinek nagyon kellemesen teltek a karácsonyi ünnepek és boldog új esztendőt kívánunk!!!

Nagyon édesek a képek, szépek a kari fák, a beszámolók alapján igazán jól telt a 3 nap... :lol:

Niki: gratulálok a kistesóhoz!! Boldog pocakos hónapokat kívánok!!

Nálunk: Alexikém rettentően élvezi a karácsonyt, imádja a fát (kék-arany), folyamatosan le akarja szedni a díszeket :lol: Rengeteg játékot kapott + (Jaimee mami) micimackós sátrat...Az annyira tetszik neki, hogy gyakorlatilag nem lehet kiszedni belőle...Tettem neki takarót, ő pedig állandóan pakolja be a játékait...Olyan édes :lol:

Kapott ruhákat, ugrálós zebrát, könyveket, készségfejlesztő játékokat, szánkót. Most szegénykém kicsit betegeskedik, 3 napig volt láza, az étvágya lecsökkent...Azt hiszem a mai nap már jobb volt a számára.. Holnap lesz a férjem névnapja, tehát buli buli hátán :D

Puszi mindenkinek és kellemes tüzijátékozást!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Kép Kép Kép

Heni

Kép
Kép
csheni26

Ui: a karácsonyi képeket később csatolom :lol:

Heni

Kép
Kép
csheni26

sziasztok,

MINDENKINEK KÍVÁNOK NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET!

Kép

Niki,
Kép

Drukkolok, hogy kislány bújkáljon a pocakodban. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat!
Hát én is remélem, hogy kislány lesz, majd a 12. héten hátha kiderül mint Domival.
Megpróbálok sűrűbben jönni, meg ha lesz időm a teszteket is felteszem.
Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
sz.niki

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!

KépKépKép
bambika

Kép

KépKépKép
bambika

HENI: Nagyon vidám kis krapek Alexi, látom segít mosni is :) Mitől volt láza?
BAMBIKA: Aranyos Gergő. Megnéztem a friss fotóitokat az iwiwen, helyesek a gyerkőcök.
GYABI: Lehet, a fények miatt tünt színesnek a fátok, de így is nagyon tetszik. Biztos vagyok benne, hogy nemsokára nagyon fogja érdekelni az összes szép új játék Benit.
BIBI: Nagyon boldog szülinapot! Anyósnak is ma van..
Vendég

Betsy: mi az a sárga zsiráfos játék??? Nagyon tetszik Nekem, lehet veszek magamnak egyet!!! :lol:

Kép
Kép
gyablonka

Bibi,
igy utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT!

Niki,
hatalmas gratula a kistesóhoz! Látod, összejött hamar! Gyere gyakrabban! Ja, és tedd fel a tesztet!
sirkici

GYABI: Auchan-ban vettük, szereti Bence nagyon. Golyókat kell bedobálni az orrán, amíg lejut az aljára zenél, meg van hozzá két kisautó-szerűség, azt meg elől kell azon a pályán lejuttatni. Szerintem élveznéd Te is ;)
Vendég

ÓÓÓÓ, köszönöm szépen, itt is :lol:

BUÉK!!!

Majd jövök ám, végre elköltöztünk, pakolunk, pakolunk, pakolunk, de szuper lesz a végén, meglássátok! 8) Pussz Mindenkinek!
Vendég

1 éve..
[quote] írta:ÖRÖMMEL ÉRTESÍTEM,HOGY MA 4.10-KOR 2570 GR ÉS 49 CM MEGSZÜLETTEM!GYÖNYÖRŰ VAGYOK ÉS EGYFOLYTÁBAN MOSOLYGOK. PUSZI:TÜNDIKE

most..

Kép

OLIK: Nagyon boldog 1. szülinapot Tündinek!!!!!!!!
Vendég

Olik Anyu Tündibabájának:

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Holnap lesz fél éve, hogy megszületett a Mi kis Banditánk…pedig mintha most történt volna az egész. Amikor először behozták…amikor először döbbentem rá, hogy lassan hazamegyünk a kórházból és mit fogok én kezdeni ezzel az apró csepp emberkével ( pedig 1000 könyvet-cikket-okosságot elolvastam, így utólag mindhiába).

Hát lássuk..

-imád levegőn lenni, sétálni órákig…gyakoroljuk is minden nap, ha esik, ha fúj…tegnap is a -10 fokban…
-imád enni, főleg ha az a valami amia tálkában van az gyümölcs, délutáni uzsonnája 1 db alma+ 1db banán+egy harmadik féle gyümölcs( bébidesszert:eper, Málna, Őszibarack)- mindezek elfogyasztása kb.3-5 perc
-séta közben a babakocsi egyik kereke szígorúan döcögős helyen kell, hogy menjen, akár fű-árok-kavics…bármi ami döcög…
-este hét körül szigorú fürdés-alvás…tovább nem bírja a strapát,hiába mondták el ezerszer az okosok, hogy húzzuk az időt, akkor nem reggel 5-kor fog kelni…nem megy…Bandita így van kódolva.
-napi kétszeri hosszú alvás betartva...dél körül kezdjük az elsőt, (jelenleg is alszik még) majd séta közben a következő...
- mozgás terén...hááááát...ha egyedül hagyom bejárja a kiságyat, halad a bébikomppal, teljesen más helyeken találok rá, viszont ha jelen vagyunk egy centit sem hajlandó menni semmiért, nem fordul meg stb...egyedüli fejlődés amit mindenki előtt produkál az ülés egyedül...pár percre...aztán mókás borulás valamelyik irányba, onnan hasravágódás a szőnyegen és hintázás a saját pocakon!
-mindent megfog-megráz, egyik kézből másikba, egyedül iszik cumisüvegből ( fül nélkül, mert az csak bezavaja...így szokta meg), mostanában pedig hivatalosan két újjal mindent.
-hihetetlen gyorsan tanul...pl: kétszer mondtuk neki, hogy nem doáljuk a levegőbe és nem reptetjük, ha a szájában van a keze...azót tudatosan figyel rá!!!
-visszafelé nem lép a folyamatokban...eljátszik fekve-hason-akárhogy...ha egyszer felvetted csak nagy ordítás árán tudod letenni...ha felvetted és fel is áltál, akkor nics leülés..ha el is indultál vele, akkor nincs megállás...nem egy egyszerű gyerek elismerem...dhát az anyja sem az, Ő miért lenne!!!

Röviden-tömören :lol: hírtelen ennyi, még elmélkedem...ígérem...

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi, ez nagyon jó volt :lol: Alig ismertük eddig Banditát...elmélkedj csak!

Boldog szülinapot az ünnepelteknek! ( Lovam is ma született :lol: :lol: )
Vendég

Olik,

BOLDOG 1 ÉVES SZÜLINAPOT KÍVÁNOK TÜNDIKÉNEK!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

És ami fél év alatt sem változott:

HASONALVÁS és PIHENÉSZÉK
Kép

Kép
Kép
gyablonka

Olik: nagyon boldog születésnapot Tündikének!

Kép
jaimee1

Olik,
TÜNCSIKÉNEK NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT KIVÁNUNK!
sirkici

Sziasztok!!!
Nagyon köszöni a kis csajszikám a köszöntéseket és a képeslapokat!!! Na meg én is :D
Képeket holnap megpróbálok felrakni, aranyos kis családi buli volt, torta, tűzijátékkal meg minden :D
Hihetetlen, hogy már 1 éves :shock: Ez az év még gyorsabban eltelt, mint Zolcsinál az első. Hová rohan az idő :?: :lol:

Betsy: Köszike az összehasonlót!!! Nagyon megható :cry: :wink: Kérdésedre válasz: Kézen fogva meg egy valamibe kapaszkodva megyeget, de még nem áll meg kapaszkodás nélkül. nagyon szépen játszanak együtt, de Zolcsika nem szereti, ha Tüncsike ugyan azzal akar játszani, aztán szoktak veszekedni :lol: Pár napja vettem észre, hogy Tüncsi ilyenkor Méregből próbálja beleharapni Zolcsiba vagy védekezik, fantasztikus látvány :lol: Mi vár rám??? :lol: :lol:
Puszika

Kép
Kép
Kép
olik22

Ma van Barbi Domonkos kisfiának az egy éves szülinapja! Bár Barbi nem szokott jönni, de nem tudom, hogy olvas-e, de mindenesetre DOMONKOSNAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!
sirkici

OLIK: Várjuk a képeket!
BARBI: Domonkosnak nagyon boldog 1. szülinapot!
GYABI: Beninek boldog fél éves szülinapot!
Vendég

SZiasztok!

Bocsánat a bepofiért, de kérék vmit tőletek.

Megkérnék mindenkit, akinek van ideje és kedve, az szavazzon ránk 6 óránként, h mi lehessünk 2008. ifjú párja
http://beol.hu/verseny/82
Albertiék vagyunk
Köszi!!!!
(jól jönne a nászút, mert még nem voltunk)

babszika

Gyabi: Boldog feledik szülinapot!!!
jaimee1

sziasztok,

megkezdődtek a szürke hétköznapok. Fiúk suliban, apa visszament Tatabányára, Barbikával egyedül maradtunk. Rettenetesen nyűgős ma, lehet neki is furcsa, hogy újra csonka család lettünk.Ráadásul apa ki akar menni külföldre dolgozni.

A hülye lakáshitelünk már megint felment 6 ezer ft-al, összességében 13-al szeptember óta. Valszeg muszáj lesz ez a külföld. A rezsi is meg a közös ktg is tuti emelkedni fog. :evil: :evil:

Szilveszter előtt 2 nappal megjött a menstruációm is, most először és a tejem megcsappant. Szomorú voltam, de aztán pár nap éjjel-nappal szopi után újra jön, nincs annyi mint eddig, de szerintem elég. Most is 6x teszem cicire és minden alkalommal hallom, hogy nagyokat nyel. Szóval innen gondolom, hogy van. :lol: :lol:

Barbika egyre ügyesebb,mostanság sokszor próbálkozik az egyedüli kapaszkodás nélküli állással, elég sokáig meg tud már állni+már többször láttam, hogy kéz nélkül leguggol és fel is áll.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Barbi,

DOMINAK BOLDOG 1 ÉVES SZÜLINAPOT KÍVÁNOK.

Gyabi,
BENINEK MEG BOLDOG 6 HÓS SZÜLINAPOT KÍVÁNOK.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

sziasztok,

hoztam egy pár képet.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

JUDY: Nagyon ügyes Barbi, és igazán mosolygós, vidám, szép kislány! A fiúk mikor indultak el? Szerintem Barbi hamarosan totyogni fog :) Férjecskéd hova menne ki dolgozni? Úgy rémlik, erről már régebben is volt szó. Biztos nem lesz egyszerű..
Vendég

szia Betsy,

Fiúk mind a ketten az 1 éves szülinapjukon indultak el. Barbika mindent előbb csinál és én is úgy látom, hogy itt 1 éves kor előtt menés lesz. :lol: :lol: Nem bánom, mert naponta többször a 4. emeletre cipelni a fenekét eléggé fárasztó, főleg hogy ilyen jó súlyban van a drágám.

Igen már korábban is volt róla szó, de valami midig közbejött. Nem olyan egyszerű kinti megbízható állást találni, mert rengeteg a kamu állás.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Gyabi,
Beninek utólag is boldog fél éves szülinapot kivánok!

Judy,
nagyon szépen áll már Barbika, biztos hamarosan el fog indulni! Látom jó el vannak a testvérek... :lol:
sirkici

Halihó!

Drága 1 éves babácskák!: Kívánok nektek nagyon boldog születésnapot és minden jót a következő 99 évre még...

Betsy: bizony, nagyon jókedvű a fiatalember....Egy kis megfázás volt a baj, hogy honnan :shock: De ilyen időben nem csodálkozom...Ti hogy vagytok?

Mi most le voltunk nyugodva 1 hétig a betegség miatt, de
vasárnap már hivatalosak vagyunk ismét egy szülinapi zsúrra:)

Holnap tesóm névnapja lesz, szóval programból van bőven...Ez a 2009-es év is pörgős lesz azt hiszem:)

Puszi mindenkinek

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!

Csak szólni jöttem, hogy holnap megyünk ultrahangra, elvileg pénteken akartunk, de most olvastam, hogy akár -20C fok is lehet...
Ha minden igaz a 24.naptól dobog a szíve, én most vagyok a 27.napos a peteéréstől, szóval valószínűleg már lesz szívhang.
Ha kapunk képet mindenképp felteszem, na meg a tesztet is.

Addig is puszi mindenkinek, és boldog szülinapot a babáknak!!!!

Kép
Kép
sz.niki

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?