Új privát üzeneted érkezett!

Nócika: Jóötlet de én is féltelek. Mi van ha bajotok lesz. akkro inkább menjünk szánkózni:) Az egy kicsit biztonságosabb. Persz ene nagy lejtőn csak. Mert az veszélyes.
A mini topic taliban benne vagyok de a nagy topic taliban is:)

És én már van vagy 20éve, hoyg nem koriztam. Lehet nem is mernék rámenni a jégre.

Kép
csucsu05

Csajok korizni hat kicsit nyomot a jobb oldali eloszor es a jegre is ugy mentem fel,hogy fogtam apat :lol: de mit ne mondjak jobban ment,mint anno :lol: csak kicsi volt es sokan voltak :roll: :? es amikor a gyerekek elestek kinyultak mint a beka :shock: aztan vigyazni kellett ugye ugyhogy gyorsan nem lehetett menni :? es valahogy mindig valaki elottem esett el :x de ngyon jo volt csak beleuntunk hamar mert nem lehtett ugye haladni :roll: de igy is ott voltunk majdnem masfel orat 8) pont eleg volt igy elsore :wink:

Csucsu
Orulok,hogy jo kis tippet tudtam adni :wink:

Mi tegnap elmentunk vacsizni 5-osben aztan meg bulizni 8) hajlan fel 4kor jottunk haza :shock: en jol becsiccsentettm apa meg naon elazott :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mar vegre ideje volt a fiukkal jokat dumalt en meg a hong kongi csajjal meg biliardoztunk is szal jo volt :wink:

Ma meg apa ugye nincs a legjobban :arrow: masnapos :lol: :lol: ugyhogy tevezunk 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Bridget, jó buli lehetett :lol: De legalább otthon vagytok kettesben :wink:
Korizni mi sem voltunk végül, mert sokan voltak nagyon és így nem volt kedvem. :?

Én meg szakmákat nézek, hogy mit kéne tanulni, mert febr.-ban van a leadási határidő a fősulikra. A tanáraink meg kijelentették, hogy nem tudják mire jó a leendő diplománk :x Jókor szólnak...
Ha vkinek van jó ötlete, ne tartsa magában! :lol:
Vendég

Bridget: Akkor jó pihit nektek. Ki kell pihenni a buli fáradalmait. a párod nem ment dolgozni??

Kép
csucsu05

Kitty
En sokban nem tok segiteni suli ugyben de ha netan megis eszembe jut valami akkor szolok :roll:

Csucsu
Itt ma van a nagykorusag unnep vgy mi azaz a 20evesek unnepelik a nagykorusagukat 8) igy munkaszuneti nap van :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridsget: de jó ilyen is van ?? Milyne érdkes 20-évesen nagykorúak. Mi már itthon 18-évesen annak számítunk. És még ünnep is?? Tök jó pofa dolog ez.

Kép
csucsu05

sziasztok!!

Látom korizni indult a csapat. Az jó. :)
Voltatok végül is?
Hogy sikerült?

Bocsi, de melózni voltam tegnap. Reggel meg bebújtam apa mellé alukálni egy kicsit, és olyan jól sikerült, hogy csak 11-kor ébredtünk. Most meg gyors konyhatakarítás, meg mosás, teregetés, ruhahajtogatás.
Nemsokára jön tesóm, és megyünk intézkedni.
aztán meg megyünk barinőmhöz is. Nem tudom mikor tudok jönni.

Puszi nektek!
Igyekszem jönni.
Vendég

Sziasztok!

Kitty! Nem gáz, hogy féltesz egyáltalán nem haragszom! Egyébként itt a fövárosi mülyégpályán jó, mert itt több szakaszra van osztva a pálya! És ezáltal tudok én is biztonságosan korizni!

Csucsu! Newkem mindegy szánko vagy kori! Nekem tényleg mindegy! Szánkozni elmehetünk akár a Mátrába is! Épp ma olvastam róla egyy cikket a korházban! Én bármiben benne vagyok! Megbeszélem apácskával meg te is beszéld le és akár a hétvégén el is mehetünk! Csak egy a baj a szánkoval! NINcs szánkonk! De mondjuk szerintem akkor kérünk kölcsön egyet! Már alig várom!

Brid! De jó!!! Én sem halottam még olyat, hogy nagykoruak napja! Biztos jó lehet! Itt is kéne valami hasonlot bevezessenek! Meg de jó nektek voltatok bulizni! De jó! Biliárdozni én is szeretek! Mi is szoktunk eljárni! Az is jó! És ma merre avgy?? Csak nem apácskát ápolgatod?? Mondjuk kell is ha jól elázott tegnap! Ennyi meg kell különben is mindenkinek! A sok munka után ennyit megérdemel az a szegény ember!

Engem ma megint megszurkáltak! Má unom! Már olyan vagyok mint a szita! Ma megyek fogászatra! Brrr! Nem van hozzá kedvem! De tul kell lenni rajta4 Apának nem föztem ma semmit! Ma ugy döntöttem eszik hideget! Ma tiszta zizi vagyok!
Na jó megyek pihenek kicsit! És lassan indul a mandula van a fogászatra!

Kép

Kép

Kép
nócika

Pendi
nem gond inkabb apazz,mint itt csucsulj :wink:

Noci
Ma keles volt fel 1kor teveztunk kajat rendeltunk,ettunk teveztunk...ennyi :oops: Aztan most megy a gep harmadszorra na meg tusoltunk en meg hajat mostam... :roll: ennyi ma nem csinaltunk semmit mert nem volt apa jol :? :lol: 8) :oops: A buli meg joo volt mar rankfert olyan reg voltunk 8)

Csucsu
Jah van olyan is majd ha talalok valami magyar linket ezugyben akkor belinkelem :wink: Persze nekunk eds mind1 a lenyeg viszont az,hogy apa nem ment meloba :) Itt meg olyan is van,hogy lany nap kislanyok napja vgy hogy mondjak :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

sziasztok!
Pár szóra ugrottam csak be.
Nem apázok, tesózok. :wink: :lol:

Este megy haza tesóm, és a barátnőm meg már jön is értünk. Azt sem tudom, hol áll a fejem. :)

Jók legyetek!
Holnap jövök!

Puszi!
Vendég

Jellegzetes japán ünnepek
Japanese Seasonal Event

A japánok szeretnek ünnepelni és ragaszkodnak a hagyományokhoz. Még ma is számtalan vallási rítus él, amit - vidám köntösbe bújtatva - a modern tokiói emberek is évrõl-évre megtartanak.

Január 1-3.
Az Újév Ünnepe (Shogatsu)

Az új év a legfontosabb nemzeti ünnep Japánban. Az éveket külön-külön tekintik, így minden január eleje valami új kezdete. Szilveszterkor hajdina-tésztát esznek, ami a hosszú életet szimbolizálja. anuár 1-je mindig ígéretes nap, a tradíció szerint az elkövetkezendő évet szimbolizálja, ezért stresszmentesen, boldogan próbálják átélni a napot. A házaknak és a ruháknak tisztáknak kell lenni – a bejáratot és az autókat feldíszítik -, de dolgozni senkinek sem szabad. Éjfélkor a harangokat 108-szor kongatják meg, ezzel elűzve a buddhizmus 108 rossz szellemét. Mindhárom napon tradicionális ételeket és italokat fogyasztanak.

Január második hétfője
A felnőtté válás napja

Ezen a napon a fiatalok, akik betöltik 20. életévüket, felnőtté válnak. Japánban 20 éves kortól lehet szavazni, dohányozni és szeszesitalt fogyasztani.

Február 3.
A tavasz kezdete (Setsubun)

Ez - bár nem hivatalos, mégis - nagyon fontos ünnep a japánok életében, a régi kínai (buddhista) naptárban ugyanis ezen a napon kezdődött az újév. Az ünnep lényege, hogy elüldözzék az óévből a gonoszságot, a betegséget és a rossz szerencsét, és üdvözöljék az újévben a boldogságot, egészséget és jó szerencsét. Ezt egy különös rituálé segítségével teszik, amit mame-makinak, azaz babdobálásnak neveznek. Általában az apákra jut az ördög szerepe - egy maszkot viselnek, miközben a család többi tagja „El a démonnal! Ide a jó szerencsét!" felkiáltással babszemekkel dobálja őt. Ha esetleg egyedül él valaki, akkor természetesen nem vet magára babot, hanem vagy megeszik annyi babszemet, ahány éves, vagy csatlakozik az egyik helyi ünnepléshez egy templomban. Itt hírességek dobálnak rizspogácsákat az emberek közé. Ha valaki elkap egy ilyet, az egész évben áldott lesz. Tokióban az egyik legnépszerűbb mame-maki-helyen 4-5 szumós dobálja minden évben a babot a tömegre. A nagytestű emberek különösen népszerűek, hisz már alkatukkal elijesztik a gonoszt.

Március 14.
Fehér nap

A Valentin nap ellentéte - ekkor a férfiak ajándékozzák meg a nőket, viszonzásképpen (a szokás természetesen új, alig pár évtizede létezik, ám annál népszerűbb). Az urak édességet vesznek, és mellé kisebb ajándékot, mint pl. zsebkendőt, sütit, cukorkát, gyűrűt. A japánokra jellemzően ezek mind „üzenetet" hordoznak: a zsebkendő azt jelenti: „nem szeretlek, ezzel töröld könnyeid." A süti jelentése: „maradjunk barátok", és ha egy lány cukorkát kap, az pedig diplomatikusan a férfi „foglaltságát" jelenti. A legtöbb japán lány mályvacukrot szeretni ilyenkor kapni – az ugyanis a szerelem biztos jele.

Július 7.
A két csillag ünnepe

A nevezett két, hatalmas, fényes csillag az Altair és Vega. Látszólagos helyük általában távol esik egymástól, ám ezen a napon nagyon közel látszanak. A kivételes együttállás a kívánságok beteljesülését fejezi ki, ezért a japánok kis bambuszfákat díszítenek e napon, és kívánságokkal teleírt papírokkal aggadják tele, remélve, hogy azok valóra válnak.

Július végi/augusztus eleji telihold környéke
(az ünnep ideje a kínai naptártól és a Hold mozgásától függ)
Az ősi lelkek ünnepe (Obon)

Buddhista ünnep - az elhunyt ősökre emlékeznek. A vallás szerint ekkor feltámadnak az ősök, és meglátogatják rokonaikat. Az emberek lampionokat tesznek a ház elé, hogy vezessék a szellemeket, ételáldozatokat mutatnak be a házi oltárok előtt vagy a templomokban, és különleges táncot (bon-odon) lejtenek. Az ünnep végén a lampionokat a folyóra teszik, hogy visszavezessék a lelkeket saját világukba. Ez a hét egyike azoknak a ritka alkalmaknak, amikor a japán emberek kivehetik szabadságukat.

November 15.
A „Schichigosan"

Az ünnep nevének jelentése: „hét-öt-három". Ilyenkor a 3 és 7 éves lányok, illetve a 3 és 5 éves fiúk kimonóban (hagyományos japán díszöltözetben) a templomokba mennek,és jó egészségért imádkoznak. A páratlan számokat keleten szerencsés számoknak tartják.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Most ébredtem. :) Végre jót, és jó sokat aludtam. napok óta nem tudtam normálisan aludni.

Bridget
Na mi újság sportolás terén? voltál valahol egy kicsit mozogni?
Embered hogy van? Meggyógyult a pocak? :)
Micsoda ünnepek! :) De az a 20 évesen nangykorú dolgot csak támogatni tudom. Ugye nálunk 18 évesen leszünk azok, de szeritnem nagyon korai. Nem vagyunk még eléggé érettek pl szavazáshoz, és ilyen komoly dolgokhoz. Még nagyon gyerekek vagyunk. Hiába érezzük azt, hogy már felnőttünk. Én az amerikaiakkalértek egyet. 21 év. Akkor már jóval komolyabb egy ember. Szerintem ez már egész jó kor a nagykorúsághoz. De hogy, nálatok még ünnep is van rá, ez tök jó. Itt is bevezethetnék! :)

Nócika
Köszi, hogy leírtad mi az a cicege. Már hallottam róla, de én inkább a Csucsu által említett tocsni-nak hallottam. De még nem csináltam.
Látom, kielemezted a bio-kajáról a véleményedet. :)
a legjobb mozgás meg a szex? :) Na jó. Abban nem lehet gond, Talán nem húzod meg az izmaidat, és még jó is. :)
Mostanában eléggé kitol veletek az az autó. Nem bírja a hideget....
A szexxel is óvatosan! De inkább szexxelj, mint korizni menj!!!
Te lány!!! én elfenekellek, ha nem vigyázol magadra/magatokra! Nem biztos, hogy neked el kellene menni korizni. Nehogy eless, vagy megüsd magad. Nagyon oda kell figyelni magadra!!!! De tudod te ezt! Tényleg nagyon vigyázz magadra!!! Na Látod!!!??? A tobbiek is ezt írták! A babtopik tali az jó, de szerintem a korizást hagyd ki.
Mi volt a fogászaton?

Kitty
Sajnálom a mamádat. Pedig olyan jó, hogy vannak mamák. Nekem is már csak az egyik mamám él. Látom nagyon szereted őket. Mindig a finom kalács, és a krumpli-pogácsa jut eszembe a mamákról. Nincs párja annak, ahogyan ők csinálják, csinálták. :)
találtál már valamit ami bejönne? Mármint suli ügyben. Annyira nemegysezrű ez. Egyáltalán milyen terület érdekel?

Csucsu
Hogy van Szabina? Nem jött viszza a lázasodás ugye?! Mentetek oviba?
Úgy tűnik, nem jó befektetés neki korit venni. Jó gyorsan nő a lába. Pedig ebből még csak egy picivel sem lehet nagyonbbat venni, hogy tovább tartson, mert muszály, hgoy fogja, és tartsa rendesen a lábát.
Nem is halllottam még ezt a ahány centi 2 évesen, annyi lesz felnőtt korában. Hát akkor Szabina tényleg elég magas lesz. De, ha akarja, nagyon jó fotómodell, manöken lesz belőle. Oda magas csajok kellenek. :) na most nézem, hogy Bridget is pont ezt írja :) :) Mostmár lehet, hogy az lesz??? :) :)
Vendég

Bridget: hú a Japánok szeretik az ünnepeket tényleg. Tetszik, hogy a Japánok a páratlan számokat szerencsésnek tartják. Na ez jó akkor idén szerencsések leszünk:)

Nócika: oké szánkózásban benne vagyok. megbeszélem a párommal. Nekünk van egy fa szánkónk nagy, egy egyszemélyes kicsi és egy bobunk is:)
Tehát szánkó van bőven:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Jelentem élek! Mármint a fogászat után! Marhára jól viseltem, pedig eléggé be voltam tojva, hogyha a számba nyul a dokinéni akkor el fogom rókázni magam! De meg beszéltem magammal, hogy az orromon veszem a levegőt sürün és nem a számon akkor nem lehet gond! És nem is lett! Az elején tisztáztam mindet a dodonénivel és tök aranyos volt! Egyszoval gyökérkezelt és szerdán megyek ujra! Talált egy pluszz lukas fogat! Nos ezt most gyökérkezeli a másikat betömi és sajna egyet huzni kell! Na attol parázok! Tegnap mikor végeztem mondta, ha kimegy a zsibi akkor fájni fog a fogam! Hát igy is lett! Eléggé éreztem! Nem sokat aludtam az éjjel! Most már valamivel jobb! De már alig várom, hogy tul legyek rajta! Én ezekre a fájdalmakra már tuti bevettem volna legalább 2 szem bogyot! Na tessék kibirtam nullával! Mert ugye nem lehet! Már alig várom a szerdát, mert akkor megint 1 lépéssel elörébb leszek!

Csucsu! Én már tettem emlitést apácskának! Ő szeret menni! Ugyhogy nálunk nem lesz gond! Viszünk termoszban teát! Már tökre szeretném! Már most totál izgatott vagyok!!!! :D :D :D :D

Pendi! Ne aggodj! Hidd el én sem akarok rosszat az én életem értelmének! Hidd el mindent csak ugy csinálok, hogy az jó legyen amint nem jó nem csinálom! Szoval ne félj! Meg majd megyek elvileg pénteken terhes gondozásra és akkor majd beszélek a dodoval erről! De a multkor is azt mondta, hogy bármit csinálhatok, de csak addig amig ugy érzem, hogy nem gáz!
Ó! A tocsni nevt el is felejtettem kiírni neked! Pedig ugy is hallotttam róla!
HÁt igen! A bio cuccokról ez mind a véleményem!

Brid! Tyűha! Ennyi érdekes ünnepet! Tök jó! Itthon ugye miről szolnak az ünnepek?? A háborukról 48-49-ről, az 56-os ról! Meg minden ilyen hüleségről! Amit nem mondom nem baj, ha tudnak az emberek és nem baj, hogy megemlékezünk rá, de most öszintén ezeket tanultuk a suliban! És ott nálatok mennyivel szebb ünnepek vannak! MInt ez a fehér ünnep a nagykoruság ünnepe! Nekem ez jobban bejön! Szoval szerintem ezek legalább értelmes dolgokat ünnepelenek!

Kép

Kép

Kép
nócika

Csajok en is elek :) Csak keson keltem aztan mentem bevasaroltam meg lattam tuzet tolunk 2uccara :shock: majdnem sirva fakadtam :cry: engem ugy megrenditenek az ilyenek :( Persze nagy baj nem lett de akkor is :roll:

majd minnya visszaolvasok csajk csacsogok a csajokkal es utana kajat csinalok 8) aztan jovok es irok :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szia Brid! Én is mindig megrendülök, ha valakit valamilyen tragédia ér! Még, ha egy idegent is látok aki autobalesetet szenved! Voltam már baleset szemtanuja áldozata és mentője is! És tudod mit? Mikor kimentettem 2 kisgyereket egy égő autobol az viselt meg talán a legjobban, nem ugy mint mikor elvesztettem a barátomat! Szoval láttam már én is sajnos ilyet! És sajnos olyat is amit direkt bosszuból csináltak tűzet! Utálom az ilyet!
Jó csacsogást! És aztán gyere és Írj!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Pendi
-Sportolassal ugy allok,hogy holnap vgy holnaputan megyek a lezeres szortelenitesre ami utan nem lehet 3napig edzeni ugyhogy a heten jogazni indulok 8) aztan jovohettol megyek edzeni :wink: es ugye a korit is beiktatom neha neha majd 8)
- pocak meggyogyult tegnap csak masnapos volt :lol:
-es igen az unnepek tok jo dolgok itt legalabbis ilyen jopofa napokat is unnepelnek nem csak olyan komolyakat mint othon :roll:

Csucsu
-ugy ahogy mondod...2009 paratlan szerencsev ev :wink: 8) :lol:
-en tudod en veled vgyok :wink: (ezt mar skyp-on megbeszeltuk :wink: )

Nocika
-Le a kalappal...tudod en id,hogy darazok a fogdokitol :roll: :oops: :oops: :oops: te egy hos vgy :wink:
-Korizas is szerintem egyenlore ok...persze nem ugy,mint az orultek es az csak nyugisan :wink: En pl egyszer sem estem el...es ha nincs az ember laban a kori is eleshet siman...sot meg nagyobbat is :roll: de azert majd kesobb ma ne ngyon korizgass nagy hassal :shock: :lol: :lol: :shock: :D
-Unnepekrol meg jah epp azt irtam,hogy nalunk ilyen jopofak nincsenek max a gyereknap :roll: :?es nem utolso sorban meg fesztivalok is vannak az utcakon minden keruletben :wink:
-Nemreg kerdezted mer nem iszom azt a teat amit te...hat mert az ilyen dietas tea de majd lehet veszk most en is mert ugye en is azon lennek vgyis dietan nem vgyok csak sportolni szeretnek :roll: :oops:
-csak kicsit csacsogtunk de akartam csucsuval valamirol beszelni aztan nekem mennem kellet mert itt mar vacsiido van amikor ezek otthon ebredeznek :lol: :lol: :lol: :lol:
-jo mar a mikrofonod mert akkor veled is csacsogok kicsit? :roll:
-en amikor neztem a tuzet belegondoltam,hogy akar gyerek is lehet ott vgy mas es kesz en nem birom az ilyet es ha meg kicsit jobban elmelkedtem volna a dolgon tuti ott bogok az utcan :oops: de mivel nem volt otthon senki a lakasban kicsit megnyugodtam :roll: Azt meg hagy ne mondjam 10tuzoltokocsi jott ki majd teszek fel kepet mert lefotoztam oket :shock: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nócika
Helyes, hgoy beszélsz a dokival! Vigyázz is magadra!
A fogászathoz meg gratula! Te egy hős vagy! :) A bogyókkal meg örülök, hogy óvatosan bánsz. Most nagyon oda kell figyelni ezekre. A babádnak nem fog tetseni a fájdalomcsillapító. :)
Te jó ég!! hogy veled mik nem történtek! nagyon szép dolog volt tőled, hogy saját épségedet tetted kockára!!! le a kalappal!! ennél nagyobb gesztus nincs a világon!!

Bridget
Milyen tűzeset volt??!!! Engem is nagyon megrendít, ha valami tragédiát látok. Nem csoda, hogy te sem bírod. Tudom, hogy nagyon érzékeny lány vagy.
Hát igen a japánok sokkal vidámabb emberek lehetnek ezek szerint. Tényleg, mi csak szomorú dolgokra emlékezünk az ünnepeinkkel. Egyedül a Karácsony az ami vidám dologra épült. Jézus születésére.
De jó!! akkor az idén tényleg babásak leszünk!!!!! Páratlan év van. :) És mindenhol azt olvastam, hogy ez az év jó lesz. Nekem külön azt mondták, hogy lejárt a 7év szerencsétlen időszakom, és jön a jó. :) Mostmár csak jó dolgok történnek velünk. :)
Vendég

Pendi
az 5.emeleten pont abban az epuletben ahol a joga van az erkeleyn kifele csak ugy gombolygott a fekete fust :( Pontosan nem tom mi tortent de a teve is kijott :shock: mondjuk mire kiertek a tuznek mar annyi volt :roll: itt nem ngyon vannak ilyen dolgok...ezert is megrazo :roll:

Az unnepek meg jah hat mas...es igyen 2009 a mi evunk 8) bar anyum josnoje szerint ugye agusztus szeptemberben unokaja lesz...hat nem tolem :roll: :? de mind1 en 2010ben szulok es kesz 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Két angyal, egy idősebb és egy fiatalabb leszállt a földre, hogy megismerjék az embereket.
Szállást keresve, bekopogtattak egy dúsgazdag család palotájának díszes kapuján...

A gazda és a felesége otthon voltak, de fitymálták az idegeneket, azonban mégis beeresztették őket. Szállást a nedves hideg alagsorban, a betonon mutattak nekik. Étlen szomjan a két angyal lefeküdt a hideg, nedves padlóra...

Még mielőtt elaludtak volna, az idősebbik angyal észrevett a pince falán egy tátongó repedést, amiből szikrát szórt valamiféle fényesség.
Jobban megnézték az angyalok és láss csodát, egy nagy teremnyi arany, gyémánt és kincs volt ott befalazva...

Az idősebbik angyal fogta magát és a repedést elsimította, hogy a fal makulátlannak tűnjék, ragyogott mintha most vakolták volna...

A fiatal angyal megkérdezte őt reggel:

- Miért tetted ezt?
- Soha nem tudhatod, minek mi az értelme... válaszolta az idősebb angyal és ezzel tovább álltak.

Kép

Az éjszaka újból elérkezett, amely egy szegény paraszt ember házához vezette őket. Ismét szállásért kopogtattak.

A szegény paraszt és a felesége megörültek az angyaloknak... Meleg étellel kínálták őket és a saját tiszta szobájukat engedték át a jövevényeknek. A két angyal puha párnák közt tölthette az éjszakát, míg a gazda és a felesége a konyha kövén vetett magának ágyat...

Másnap reggel hangos zokogásra ébredtek az angyalok.
A konyhaasztalra borulva találták a parasztembert és a feleségét. Keservesen sírtak.

- Mi a bajotok? - kérdezte tőlük a fiatal angyal.

A gazda ekkor elmesélte, hogy reggelre holtan találták az egyetlen tehénkét, aki a tejével eltartotta őket...

Ekkor gyorsan a fiatal angyal az idősebbikhez fordult....

- Ezek az emberek jók voltak hozzánk, miért engedted meg hogy a tehenük elhulljon?

Erre az idősebbik angyal így válaszolt:

- Soha nem tudhatod, minek mi az értelme...

Emlékszel a gazdag emberre és a pökkhendi feleségére? Látszólag újjáépítettem a pincéjüket, de tudd meg, soha nem fognak ahhoz a titkos gazdagsághoz férni, ami a fal mögött rejtőzik...

Ma éjjel mikor Te már elaludtál , a halál angyala eljött a paraszt kedves és szeretett feleségéért. Nem engedtem be az ajtón, hanem rámutattam az ólban a tehénkére... Azt vitte magával...

- Soha nem tudhatod minek mi az értelme...

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hú csajok fortyogok ezerrel. Ma már 2X voltam a körzeti dokinál de előttem voltak 16-an. Másodjára mikormentem 14-en. Na vissza mentem 5-re. 3an voltak na mondom várok. Én jöttem volna sorra amikro a doki kirohant , hoyg már fáradt és elment. Kocsival beteghez. Gondolom jól fizetőhőz.
Na gondoltam bekopogok. Erre két asszisztens nő ott ül és közli mindjárt jön a doktor őr. Kérdem én injekciót szeretnék beadatni. Erre ők: mit?? Mert ha nem ő irta a receptet fel akkor 1000Ft /alkalom a beadása és reggel 8-kor van injekció beadás de mostkivételt tesz és beadja. Mondom én 5alkalom 5000FT ?? Hisz minek van ott a tB kártyám. Erre adja be aki a receptet felirta azaz a nőgyógyász. Mondom de ott 5000Ft egy alkalom a vizitre. Hát ez van. Na én mondom akkro nem kérem egy nem is volt nálam poénz. De minek fizetem a TB-t?? Vittem fecskendőt+tűt is amit a gyógyszertárban vettem.
De mindezt olyan hangnemben mintha gyilkos lennék.

Kép
csucsu05

Csucsu
Teljes mertekben megertelek :evil: En akarhanyszor otthon vgyok szam tatva marad,hogy bannak az emberrel otthon...az a lekezelo szoveg...es teljesen mind1 hova mesz.A sarki bolttol kezdve a benzinkuton at az onkormanyzati dolgokat intezni :evil: KATASZTROFA :roll:

Na es akkor kepzelj el engem aki ugy 5eve azert huzmosan de ossz vissz 8-9korul vgyok itt :arrow: es alap dolog a tisztelettudas meg a legkisebbek is bolintanak a fejukkel meg hajlonganak :shock: es akarmilyen beosztasban vannak tisztelettel bannak veled...sot neha mar sok is beloluk :lol:
Es akkor hazamegyek kicsiny kis orszagunkba hogy jol erezzem kicsit magam erre uton utfelen kiakadok :evil:

Na de visszaterve a tb-hez...hat most en is fizetem havonta ugye mert latod nyaron is korhazba kerultem de,hogy a korzetinel meg plussz fizetni?Hisz vizitdij sincs? :shock: es ha a lombikos szurikat kellene mondjuk beadni akkor is ezt mondanak? :x Hisz olyat nem is ir fel korzeti doki....szegyeljek magukat :twisted: Hany eve jarsz oda?Neked nem valasztott a dokid? :roll: Hala az egnek az en korzeti dokim mar 14eves korom ota megvan :roll: es az egesz csaladnak o a dokija a noverke meg szinten olyan regota ott van es annyira normalisak :) van mikor kiiratnak nekem gyogyit mondjuk a batyam vgy anyu nevere es ugy kuldik ki....na jo anyu adott mitomen egy 500-ast zsebre vgy valami amikor tobb gyogyszert irattam de akkor is...nem kertek :shock:

Eszmeletlen....komolyan mondom...azert ennek nezz utana tenyleg kel fizetni erte? :roll:

Amugy mindenkinek jo reggelt :)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na es itt a 2koris kep a hetvegerol 8) csak 2 es az se a legjobb mert lemerult az elemje a gepnek :twisted: :oops: :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2009.02.28 01:14-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold

...kepek torolve...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2009.02.28 01:14-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Aztan mikor hazaertunk januar 6-an ez fogadott 8) Itt az ujevet ilyen diszitessel unneplik minden evben :!: ez a lepcsohaz 8)

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: hú nagyon sok szép képet raktál fel. A nyarlsá szupi milyen szép helyen volt:)
Itthon: Hát megértelek,hogy nem kivánsz haza telepedni.
Én ehez a dokihoz 5éve járok mióta kiköltöztünk ide. Mikro terhes voltam 1X voltam nála. Azóta nem. De nem is voltam beteg.
Én sem értem ezt miért ilyenek azt mondja a férjem ez a doki ilyen bunkó mert a pénzre megy rá. Az anyja adta le anno kártyámat ehez a dokihoz. Ő imádja . persze azért mert ugyanolyan sznob mint az anyósom. Zsák a foltját.
Tamás is ide adta le a kártyáját de ő sosem volt még nála. Én is egyszer mikor kötelezően mint kismama mennem kellet hozzá.

Képet kérünk még mert oylan jó nézni:) És milyen szép vagy:)

Kép
csucsu05

Kepekrol
Koszi ari vgy :wink: Azert probaltam nem olyan provokalo kepeket feltenni de tod a tobbit majd priviben kuldom meg nincs kesz az album :oops:

Doki
Jah akkor ertem...es a IX.keruletben nottem fel es anyumek ehhez a dokihoz jartak mar alapbol :roll: aztan mikor mondom 14multam egybol en is odakerultem :roll:
Szerintem valtsal masik haziorvost...most komolyan ennyit nem er az egesz :x

Csak nem megint csacsogtok csajok? :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Tegnap este is felszaladtam, de olyat kedvetlen vagyok nyügös vagyok, meg olyan hányingeres vagyok meg ugy minden bajom volt és van is! Szoval nincs kedvem semmihez! Elkéne mennem a postára befizetni, de oda sincs kedvem menni! Olyan mintha lázas lennék, de nem! Ez rossz ez az érzés!

Brid! Ezek a képek fantasztikusak! Istenem én álmodni se merek ilyen helyről! A hely gyönyörű, de én a kaja miatt nem mennék! Most biztos azt mondod " de buta vagy" De valahogy nekem nem jönne be a kinai kaja! Itthon még csakcsak megeszem az illatos csirkét, de semmi mást! De a hely az egyszerüen ámulatos! Komolyan mondom! Már alig várom, hogy küld privibe a képeket!
A koripálya is fantasztikus! Meg hogy a lépcsőházat igy feldiszitik?? Ez tök jó! Mondom én! Itthon ilyen sose lesz!
És mikor mentek legközelebb korizni??
Ja és az egész vebcamoit le kell cserééljem, mert a mikorofon totál becsödölt a Pendi párja mondta mikor itt voltak!

Csucsu! Ilyet még én sem halottam, hogy lovét kérjen egy szuriért! Még akkor sem, ha nem viszed a fecskendőt vagy akár tüt nem viszel hozzá! Én lehet utána néznék és ha nekem lenne igazam akkor tuti feljelenteném őket! Ezt nem tudom mégis, hogy hogy képzelik! Ilyen nincs! Számlát kaptál?? Mert az a baj, hogy ha nem akkor még bizonyitani sem tudod! De ez felháborito!

Pendi! Köszi a dicséretet! De ezt szerintem minden ember megtenné, ha enne elég lekiereje! De egyébként magamat képtelen vagyok ellátni, még akkor sem ha csak elvágom az ujjam! Másokon megprobálok segiteni, de magamon nem megy!

Csajok! Zsuzsuval nem beszélt senki mostanában?? Mi lehet vele?? Hol tarthat vajon az inszemml?? Kár, hogy nem jön! De már tuti jo a gépük csak valamiért nem jön!

Kép

Kép

Kép
nócika

Noci
Nehogy aszt hidd....a kaja az isteni en sem eszem meg a japan kajat a kinait meg kifejezetten utalom :oops: Persze mint mar irtam az otthoni kinai kajanak koze sincs az igazi kinai kajahoz :? A japan kajak meg az a par amit en is fozok isteni :!: :!: Majd 1szer talan megtom neked mutatni :wink: :roll:

A hely meg jah csodaszep 8) A lepcsohazat meg karikor is fat allitanak arrol is van kepem csak meg nem tom merre van elkoszalva :oops:

Beleptel a 8.hetbe 8) 8) hurraaa :lol: rosszullet meg monnyon le :twisted: Kuld rokakomat valamere tovabb :roll:

Zsu tegnap irt msn-en nekem :roll: de csak annyit "haliho" aztan mivel nem voltam itthon ezert nem irtam mire irtam addigra meg o nem volt :roll: pedig mindig megkerek mindenkit,hogy irjon aztan majd ha jovok valaszolok :arrow: mert az idoeltolodas miatt eleg nehez,hogy en ott uljek a gepen mikor ti is :? ezert sokszor ejszakara is ugymarad a gep de nem ulok ott :? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nócika: Kitartást neked. A ksimamikank szokott lenni hőemelkedésük ez normális is. Pihenj amennyit birsz. Postára nem menj mert le vannak fagyva az útak. atv-ben is mondták. Nálunk tükör jég van az utcában kint.

Nem is adattam be mert olyan bunkó volt az asszisztens is, hoyg mondtam köszönömszépen nem kérem. De ma vissza megyek délután és a kartonomat ki is kérem.

Bridget: Zsu nekem is irt msn-en. Jól vannak. Mennek igen inszemre. Azt mondta még a pontos dátumot nem tudja de most januárban. Ez a Pé-től függ.
Azért nem tud jönni mert vizsgaidőszak és meló ezerrel. Na meg otthona férje még nem rakta össze agépet. De már nagyon jönne és jön is ha kész lesz. És azt is írta, hoyg mindenkit puszil.

Mi ma jól vagyunk. Szabina nem ment oviba mert 39,1 volt a láza. Most alszik. Délután elviszem doki nénihez akkor rendel. Majd meglátjuk mit mond.

Ja és én imádom a kinai kaját meg a vietnámit is:) Sajno Japán kaját még nem ettem de a szusival szemezek ki kéne próbálni. Csak annyi fajta van ki tudja melyik a jó.

Kép
csucsu05

Mar megint belazasodott? :shock: :evil: Remelem o nem ahoz a dokihoz tartozik :twisted:

Sushi-t en nem eszek mert alapbol allergias vgyok a halra es minden fele tengeri herkentyure :oops: de van itt minden nem am csak a kinai meg japan kaja :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

sziasztok!

olyna jégeső volt, hogy reggel majdnem seggre ültem. :)
Alig tudtam elbugdácsolni a központig, ahol szerencsére felvettek. Mentem eligazításra. Nem rég értem haza.
De még holnapra is esőt mond.
Nagyon vigyázzatok magatokra!

Bridget
Jóka viccek! :) Már épp hiányoltam a vicceke. Zsu nincs, nincs vicc se. De látom, te gondoskodsz a szórakozásunkról. :)
Szupik a képek! :) Köszi, hogy felraktad őket.
Jó az új vonalzód! :)
na és a Thaiföldi képek is nagyon jók. Tök jó, hogy te ott kisruhában, meg sortban, mi meg itthon nagykabát bundabugyi. :) tök jó idő volt nálatok. :) El tudnám képzelni ott az életemet. :) Micsoda hely... :)
Hú mostmár csak írigy lettem. :) Fekvés a napon, csudaszuper jó szállodában, a háttérben meg a tenger. De jó volt neked :) :) Ilyen itthon nincs is. :) Nem csoda, hogy nem akar ide jönni a párod. Már várom a többi képet. :) Olyna jó nézni. legalább általad egy kicsit mi is ott vagyunk. :)
Ott kinn sokkal jobban odafigyelnek a részletekre mint itthon. Nálunk nincs díszítés a lépcsőházakban. Már az is nagy dolgog, ha van kinn girland, vagy egy kis égősor. :)Szépek azok a díszítések. :)
Te nem szereted a kínai és a japán kaját? Megleptél. :) Azt nem tudom, hogy az itthoni megnnyire nemzethű, de itt van egy kínai kajálda, és az fini. Kínaiak főznek. :)

Csucsu
Téged meg jól megszívatak a dokinál. Mi az, hogy fizetni kell???? Nem értem. Tényleg akkor mért fizetjük a tb-t??? Ez eléggé bosszantó. De szabad orvosválasztás van. Miért nem adjátok át a kártyátokat máshova? Akkor már be vannak tojva, mert ugye ők az után kapják a pénzt. Én is átmentem másikhoz, kikértem a kártyámat, és volt ám: Miért?????
Szabina már megint lázas? Reggelre lázasodott be? Akkor már megint jó éjszakád volt? Fáj is valamilye? Szegénykém.

Nócika
Jól megvisel ez a babavárás. :) Sajnállak, de egyben nem is. Mert végre babás vagy. De biztosan nem jó a hányinger.
Mostanában ne nagyon mozdulj ki, mert őrület, hogy milyen jég van. Nehogy eless!!! Vigyázz nagyon a bejáratnál is!!!
Vendég

Megfájdult a fejem. :(
Apácskát berendelték dolgozni, a jéghelyzet miatt.
Álmos is vagyok.
Azt hiszem ledőlök egy kicsit.
Vendég

Pendi
A kepek thaifoldrol vannak ott meleg volt 30fok de itt tokyoban azert nincs meleg :shock: vgyis azert nem mondhatnam,hogy igazi telunk van mert nem tom mondtam-e mar de 10-12fok van nappal este meg lemegy 3ra hat azert az az otthonihoz kepest nem hideg :roll:

Szal a kepek azok a telelesrol vannak 8)

A kinai kajalda meg tom kinaiak fozik de magyarositva mert az igazi kinai kajak nem izlenek a magyaroknak :roll: legalabbis ahova en jartam nyaron az is magyarositva volt...persze ezt csak az tudja aki evett mar igazi kinait is :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bocsi, bealudtam, mert megfájdult a fejem.

Bridget
Azért írtam úgy, hogy nem tudom mennyire nemzethű az itteni kínai. ez az itteni az fini. :)
Azért tényleg nincs nálatok annyira hideg. :) de gondolom ezt azért nem is bánod. :) Thaiföldön 30 fok volt? Hú de jó lehetett nem fáztál nagyon, amikor hazaértetek?
Vendég

Mindenki alszik már? Na jó, akkor megyek én is. :)
Holnap meló, holnapután jövök! :)
Szép álmokat!

Kép
Vendég

Hat nem volt nagy porges tegnap :? Kitty te nem is jottel :shock: Csak nem vizsga volt megint :x

Pendi
Nem faztam annyira mert azert beoltoztem en rendesen 8) meg vesemelegitom is van tudod mert a repzin is mindig fazik a hatam :roll: :oops: Remelem azert nektek is eljon mar lassan az ido mikor eltudtok menni egyet nyaralni vgy telelni :? :roll: Allandoan csak a munkanak nem lehet elni :roll: Romaniaban pl ahoz a medve tohoz en is elmennek szivesen 8)

Noci
Egyeb mas tunet az almossagon es a rokakon kivul? :roll:

Csucsu
Vegul mi lett mert nem jottel :idea: Mi baja Szabinanak mit mondott a doki?Es te kikerted a papirodat? :shock: :roll:

Kitty
Most milyen vizsga van vgy volt? :shock:

Csajok
En ma olyan szupit almodtam fel se akartam kelni :x :roll: Babas voltam es mar epphogy kezdett gombolyodni a pocim :) akkor mondta a dokineni,hogy tuti babas vgyok de majd a heten megnezzuk uhu-val 8) es olyan boldogan maszkaltam fel-ala a kisse gombolyodo pocimmal...vartam az uhu-t ngyon 8) es anyum is ott volt az almomban :roll: meg egy kutya is :shock: Aztan sajna felkeltem igy nem volt uhu de apa is tele volt olyan boldog erzesekkel az almomban annyira jo volt...persze orulni nem orultem ngyon mig nincs uhu...bar mar tul voltam a 3honap korul mondom mert mar gombolyodtem :D :oops: :lol: Na hat ilyet almodni :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Elolvastam hát érdekes erről már beszéltünk is a psik mit érzenek.

Szabina igen ma már oviba nem mehet ezena héten és a jövő héten sem. Torokgyulladása van a nyirokcsomói megvannak nagyobbodva, és hörghurutja van.
Hétfőn vinnem kell hogy az antibiotikum hogy hatott.
Most az apja is itthon van mert ő kért igazolást. Hisz én elvileg mégha szabin is vagyok de már dolgozok illetve a fönöke aférjemnek úgy tudja. Igy papiron ő van itthon a gyerekkel.
Most családi napunk van. :)
A körzetitől még nem kértem ki a kartonom. Délután ha eljutok da akkor megteszem.
Csak ma a barátnőmmel megyünk nézni menyasszonyi ruhát:)

Kép
csucsu05

Csucsu
Na szegeny janyzo :( gondolom akkor nincs valami jol :roll: de jo,hogy igy kicselezve ferjed urad is otthon maradt es egyutt azert konnyebb neki is meg neked is :wink:

Annak a barinodnek mentek ruhat nezni :shock: Azta de izgi 8) Amikor mondtad a sztorit hat ngyon meghato :oops: :) es most milyen jo neki :P De nemsokara remelem en is megyek ruhat nezni :twisted: Mer azert nem nagy hassal szeretnek feher ruhat felvenni :roll: :oops:

Rolam
Patival taliztam ma...eljott hozzank :) Mar no a pocija :P Es olyan jo volt latni vegre :D :wink: Kaptam tole karacsonyi ajit :shock: 2magyar dvd-t egy krumplihamozot egy kamaszutras kartyat es egy szep japan fabol faragott fenykepalbumot :shock: Az egyik film a Csinibaba (ngyon szeretem 8) ) a masik meg a Valami amerika (hat talan igy benott fejjel jobban megertem a humorat :? ) Ugyhogy az egyiket lehet beis teszem csak elobb csinalok gyorsan egy kis levest meg curry-t rizzsel 8)

Tobbi csajok merre?? :shock:

Meg egy erdekesseg,Japan parkolohaz:
http://jp.youtube.com/watch?v=UZ73nDTrIJc

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ha csak egy jot szeretnel nevetni:
http://jp.youtube.com/watch?v=DBv534qB9H0

Es ez halal komoly..mondjuk nem tom melyik vonalon es mikori felvetel mert en meg azert ilyet nem lattam de nekem mar a szimpla tomott metro is eleg en felsem szallok mar...tobbszor volt olyan,hogy egyszeruen hazamentem es vartam par orat mig lecsillapszik a "dugo" :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Hú ez nem semmi. Ritkán jár a metró vagy ??

Igen annak a barinőmnek nézzüka rucit.Az igazság, hoyg az én esküvőmőn én vele mentem el válogatni. Igy most én mehetek vele:)
De nemkönnyű ám neki ruhát választani mert nem túl kicsi . 52-54 ruha kell neki.
Meglátjuk milyen lesz.

Biztos vagyok benne hogy nemsokára neked is ez lesz majd a teendőd, hoyg milyen ruhád legyen.
:)

Kép
csucsu05

Szerintem ez videk...vgyis nem tokyo es reggel van a nagy csucsban mikor mindenki megy meloba esetleg be a varosba...es van olyan jarat ami sok heleyn megall van ami ritkabban es az expresszek meg csak neha neha es hat azzal mennek a legtobben gondolom...eszmeletlen amugy meg belenezegettem a tobbibe ott mellette es olyan jokat kacagtam itt magamban :lol: :lol:

Velem ki fog majd ruhat jonni nezni? :shock: Mikor mentek?En a meretekhez hule vgyok mert ahany orszag annyi fele :twisted: :x

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Viszonyitás: Nked kb 34 vagy 36os ruha kell. A legkisebb. Neki meg 54es. 60-ig van számozva amúgy.
És menyasszonyi ruha általában 38-40es aközép mret. terhesen 38-as viseltem.
Szóval ez az 54es elég nagy. Ezt is szeretném ha velem választaná mert én tényleg őszintén megmondom neki ha nem jó. Van egy másik lány aki szintén barátnője. Ő biztos mindnere azt mondnaá , hoyg ez jó. De én felhivtam ezta ruhakölcsönző csajt mert siemremés mondtam ha netán nincs rá ruha akkor megvarrná e. És igen az ár igy sem drágább. Szóval remélem találunk. Nagy igénye nincs de aztért mégis nehezebb találni ekorra méretet mint egy kicsit vagy normált.
Majd este beszámolok róla.

4re jön értem és úgy megyünk.

Kép
csucsu05

Aha ertem...nekem a legkisebb meret kene?! :shock: Hat aze nem hiszem de nem tom a meretem.VIszont ha megvarjak neki az naon joo 8) es en is az ilyen barinoket szeretem aki megmondja a frankoooot nem pedig csak bologat mert baratok vgyunk :roll:

Mikor mentek? 8) En megyek Magyar filmet nezni 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na mist beszeltem apacskaval es kerdeztem ezt a metros dolgot..aszongya ez minden reggel igy van :shock: es,hogy itt tokyoban is :o kesz vgyok mondom ezek betegek...aszongya nyaron tobb ember fer mert kevesebb a ruha es amikor anno ment suliba o is ugyanilyen metrokon utazott :shock: :shock: Agyam eldobom...hat azert latjatok nem minden olyan jo itt :roll: :oops:

Itt van meg 1 link ez 10perces es mas varosok is vannak meg mutatjak,hogy allnak sorba az ajtoknal az meberek..nem am mint otthon csak nyomulunk mint a marhak :twisted: :roll:

Mentem aludni

http://jp.youtube.com/watch?v=gmzIV8ZinW0&NR=1

KépKép
bridget0801
Kulfold

Két gyerek látja a fiatal házaspárt, amint éppen jönnek ki a templomból.
Megszólal az egyik:
- Te, rájuk ijesszek?
- Nem, inkább majd én.
Odafut a srác vőlegényhez, és így szól hozzá:
- Gratulálok papa, jól választottál...

Mai... 2.
Kovácsnak telefonál a haverja, hogy megkérdezze, elmennek-e az esti meccsre.
- Ebben a házban én vagyok az úr! - mondja Kovács - Akkor megyek meccsre, amikor akarok!
Csak várj egy percet, mindjárt megkérdezem az asszonytól, hogy ma este akarok-e.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Nem vizsgáztam, csak elvoltam itthon. Főztem, olvastam, voltam a 38 hetes terhes ismimnél, koriztunk, angolon voltam - szóval zajlik az élet :wink:

Pendi, kérdezted, hogy mit volna kedvem tanulni. Most a csecsemőgondozó szakot néztem, mert az van levelezőn is a környéken, mellette meg dolgozhatnék. Meg ehhez van kedvem is :wink:

Szép napot!
Vendég

Szoasztok!

Én is itt vagyok! Sorry, hogy tegnap ide se dugtam az orromat, de nem igazán voltam valami jól! Tegnap elég síros napom volt! Ugye tegnap elött mentem vissza a fogászatra és ott kicsit meg lettem kinozva! De akkor még fel sem tünt hiszen 2 injekció volt bennem! Mondta ugyan a drnő, hogy amint kimegy a zsibi akkor ez fájni fog, de gondoltam, ha a hétföit kibirtam akkorezt is ki fogom! Na de nem! Ugy bedurrant az arcom, hogy a fogászat estéjén mikor kiment a zsibi akkor azt hittem megörülök! nnagyon fájt a fejem! A halántékomig éreztem mindent! Bögtem meg minden! Apácska probált vigasztalni, de akkor totál hiába volt minden! Csóri azt is mondta, hogy ne sírjak mert csak hisztis lesz a gyerek! Aztán a sírástól elaludtam! Majd reggel 7- kor keltem! Reggelre bedagadt az arcom is! Na szép mondhatom! Akkor azért sírtam! De nem a fogam volt ám bedagadva, mert az inyemen végég huztam a nyelvem és az olyan volt mint máskor! Szoval csak a pofazacskom nem birta a megprobáltatásokat! Aztán apa hazajött még délelött látta, hogy be van dagadva enni sem birtam pedig már kopogott a szemem! Erre beszolt, hogy olyan vagy mint egy kisegér és csak vigyorgott! Persze ezen is elbögtem magam! Ugyhogy megint beszunyáltam! Aztán mentünk a háziorvoshoz, mert nekem ugye kell az első távpénzes papir! Késett a doki! Megint kiakadtam! Apa melegszenyot evett ezen is kiakadtam pedig ezen igazán nem kellett volna, de mégis! Szoval tegnap hiszti nap volt! De estére már rendbe volt minden csak megint álmos voltam! Ma is már 7-kor keltem csak nem volt erőm kikeln az ágyból!
Itt tegnap szépen havazott! De épp csak annyi van belöle mára, hogy éppen eltakar mindent! Nemsokára el is olvad!

Csucsu! Hát a lánykád már megint lázas??

BBrid! Jó a vonalzod! Igen átléptem a 8.-hétbe, de egyébként adjál hozzá még 2napot, mert nem jól írtam meg és még nem volt kedvem átírni! De lassan de biztosan! Amugy én láttam most a moziban a valami amerika 2! És merem állitani, hogy kurva jó!! Ha megjelenik akkor ezt meg én küldöm ki neked! Oksa!!??

Pendi! Jó munkát neked!

Kép

Kép

Kép
nócika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?