Új privát üzeneted érkezett!

Jaaaaa, így könnyű, hogy Popi már nagylány! :lol: :lol:
Vendég

Jaimee,
hát igen, a tejpéppel már könyebb, na de még nem adom fel, próbálkozni fogok! :lol:
Már csak 4 nap van Rékacica szülinapjáig, hogy haladnak az előkészületek?
sirkici

Sziasztok!

Bocs az eltűnésért, de elég nehéz napokat élünk!

Apukám elég rosszul van, nekem mellhárty gyulladásom akadt, az autómat összetörték...de tovább nem panaszkodom...

Holnap kapja Alexikém a bárányhimlő elleni oltást, már most remegek, mert gyűlöli a doki nőt...Amint megáll az autójával már visít Manócskám...Mi lesz :shock: :( Viszont drágám extra sebességgel fut már, alig tudom utólérni. Pelust nagyon nehezen viseli, menekül folyamatosan...Az élet szép kihívásai...De imádom ezt a rosszcsont Bébit...Minden pillanatban elolvadok... Olyan gyorsan tanul, hihetetlen...

Teszek fel pár képet majd..

Jaimee mami: nagyon kíváncsi vagyok Popi szülinapjára..Végül milyen torta mellett döntöttél? Nálunk a gyümiből mostanság csak a frutapua epreset eszi és kész..Most ezt a korszakot éljük...Mellé egy kis kölesgolyó ...Ennyi a tízórai...

Puszi mindenkinek, még jelentkezem és megpróbálkozom a visszaolvasással is!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Kép Kép Kép

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok Lányok!

Túléltem! :lol:

Betsy!
Nagyon jók a képek. Megnéztem. :wink:

Heni!
Nagyon aranyos Alexi. És már milyen nagy. Szinte most született.

Sirkici!
Hogy vált be a sütőtök? Mivel keverted? Én almával szoktam. Semmit nem kevertem anyatejjel. Ez nekünk bevált.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok!

Csak csorsan bekukkantottam...

Betsy:

Fantasztikusak a képek, gyönyörű mind!
Csak ámulok és bámulok...
Sosem láttam még ehhez fogható képeket.
Fényképész csinálta ugye?
Hát én nem tudom nállunk csinálnak- e hasonlót, de én le vagyok nyűgözve.
Én is szeretnék hasonlót... :(

Kép
Kép
sz.niki

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.01.15 22:40-kor.
jaimee1

Chris,
örülök, hogy "túlélted"! :lol:
sajnos sehogy sem vált be, tegnap még csak csak megette, de úgy, hogy anyum etette, ma kevertem bele almát is, de ma szinte semmit sem evett, max 2-3 kanállal, a többi mindenfelé volt, nemtudom. Bárhogy keverem a gyümiket nem hajlandó megenni. Már gondoltam arra is, hogy csak velem nem akar enni, apával meg a mamival majdnem mindet megeszi, csak ők ritkán vannak ott etetésnél, mert dolgoznak... :?
sirkici

Sziasztok!!!

Sajnos én is lebetegedtem, ma egész délelőttöm a dokiknál voltam. Hirtelen olyan fullasztó köhögésem lett, fulladásig. Elmentem a dokinőmhöz: Ezt mondta szó szerint
"még mindig szoptatja? Nem kéne abbahagyni már ? :shock: :shock: :shock: Ja tudom, a védőnő telebeszélte e fejét :evil: :shock: :shock: ..."

[color=red]Mondtam erre, hogy szándékomban sem áll abbahagyni, max az éjjeli " cumizásról" le akarnám szoktatni, de ez más. Szóval átküldte engem a tüdőgondozóba, ahol röntgen, vérvétel, légzésvizsgálaton túl nem kaptam semmit, csak elment több óra az életemből :( Szoptatás alatt nem tudnak gyógyszert adni, nem hiszem el...
Betsy:Az éjszakáink nagyon rosszak lettek, Tüncsike első fél órát alszik, aztán félóránként felsír és nem nyugszik meg a cicin, hanem olyan zaklatott lesz, csak cumizik ezerrel ( már annyira fájnak a cicik, hogy csillagokat látok, 6 fogával azért már nem játék). Már volt olyan, hogy csak Apa ment be, de akkor nagy botrány volt...
Tegnap viszont belegondoltam abba, hogy olyan 19-19.30 kor jól bevacsorázik a főzeléket. Aztán 21.30 is lesz belőle mire elalszik, mi van ha éhes lesz újra és a cicimből már nem jön annyi? Talán ezért nyugtalan a cicin. kipróbáltam azt, hogy közvetlenül lefekvés előtt még egy vacsit kap tejpépet, ami jó laktató. Bezabizta azt is és ... egy szer ébredt fel 1 óra múlva, de ez a foga miatt volt, tudom, nem is kellett cici, csak ringattam picit. Aztán meg egyszer 5kor reggel :D Többet nem is ébredt fel, nagyon boldog lennék, ha ez volna a megoldás. Kis zabagépem 8)

Puszika, majd ha tudok jövők...

Kép
Kép
Kép
olik22

Sirkici!
Nem gondolom, hogy csak veled nem akar enni. Lehet, hogy még nincs itt az ideje a hozzátápinak? Látod jelét annak, hogy enne is, nem csak szopizna? Az én kislányom már 5 hónapos korától kinézte a szánkból a falatot. Most hisztizik a kifliért. Persze nem kapja meg, mert megfullad, ha nagyot sikerül belőle leáztatni. Nem nagyon lehet előtte enni, mert ő is kér.
Nem próbáltad az őszibarackot, vagy sárgarépát, krumplit? Hátha az tetszene neki.
Klárika ma borsót kapott csirkével. Tegnap még csak-csak leeröltetett 4-5 kanállal, de ma már a harmadikat kifújta. Azt hiszem a borsó nem a kedvence. :?

Olik!
Sajnálom a köhögést. Nem próbáltál homeopátiás, vagy gyógynövényes "gyógyszert"? Azt lehet szoptatás alatt is.
Lehet, hogy éhes Tüncsike, és a dupla vacsi lesz a megoldás.

Rólunk:
Kislányom tegnap óta elaltatja magát a kiságyban napközben. Nem kell ringatni sem. :lol: Úgy örülök neki. Eddig rázni kellett a fenekét, hogy elaludjon, pár hete csak cicin volt hajlandó elaludni napközben is, és most már egyedül alszik el. Ezért meg van bocsátva a borsó fújás! :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

1 éve..
[quote][ írta:i]
Fél háromkor megszületett Réka baba. 56 cm és 3540 gramm.
:D

most..
Kép

Nagyon boldog 1. szülinapot Réka!!!!!
Vendég

Jaimee:szívem minden szeretetével!

Kép
Vendég

Nagyon boldog szülinapot kívánunk Popinak itt is!!!Hűűűűű, nem semmi...1 év.....áááá, nem is tudok mit mondani ...:
Vendég

SIRKICI: Hogy álltok az evéssel? Én sem kevertem anyatejjel csak a főzelékeket. A gyümiket meg zöldséggel ette csak meg eleinte Bence. Most már simán megeszi. A sütőtök tuti ízlett Nikinek! :wink:
HENI: Nagyon édes a képeken Alexi. Tényleg nagyon kis huncutnak tűnik! Sajnálom a rossz dolgokat. Apukádnak mi baja van? Mikor kezdett el járni Alexi?
CHRISTELL: Szép a birodalmad ;) És Klárika is :lol:
OLIK: Jobban vagy már valamivel? Éjszakák? Szerintem nem lehet éhes Tündi, bár ki tudja.. Én is néha meglepődök, hogy egyes dokinő, védőnő nem az anyatej mellett kampányol. Bence is szopizik még, éjszaka is.
NIKI: Boldog hófordulót Nektek! Igen, műtermi képek. Szerintem nálatok is csinálnak hasonlót.
GYABI: Mi újság? Rég írtál.. Jók a friss képek az iwiw-en. A közös fotón nagyon aranyosak vagytok :lol:
CHRISSYY: Boldog 14. hónapfordulót Martinnak!
Vendég

Brühü...brühü... :cry: :cry: :lol: :lol: köszönjük, csajok! Egyévesem nevéven is.

Bíbi: Én sem tudok mit mondani.....még a blogban sem sikerült. :lol: :lol: :lol: :lol:

Nóri: Cuppppppppppp!

Betsy: Köszönőőőőőőőőőőőőm! Ez nagyon szép!
jaimee1

Jaimee,
RÉKÁNAK NAGYON BOLDOG ELSŐ ÉVES SZÜLINAPOT KIVÁNUNK! :lol:
sirkici

PPPPPPPPPPOOOOOOOOOOPPPPPPPPPPPPPIIIIIIIIIIIIIIIIIIII:

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Olik,
jobbulást! :)

Chris,
Niki is már régóta kinézi a szánkból a falatot, meg örül is, mikor beleültetem az etetőszékbe, várja a kaját, az első falatnál tátja is a száját szépen, de aztán csak hülyéskedik. Az őszibarack sem tetszik neki, mert gyümölcs, a krumpli meg a répa tetszett, tegnap ezeket kapta keverve, ahhoz képest evett, bár sok volt közben a ficánkolás is. Majd lassan megpróbálom a banánt, az édes, talán az tetszeni fog neki, az almát, őszibarackot pedig megpróbálom majd rizzsel (Nestle termék, gluténmentes, azt ajánlották, hogy keverjem azzal eleinte), aztán később remélem már meg fogja enni természetes formában is!
Klárikának úgy néz ki nem épp a kedvence a borsó, de hátha majd megszereti. Mi igy jártunk a sütőtökkel, hogy egyik nap még csak csak megette, de másnap már 2-3 kanállal birtam leerőltetni (bár akkor volt benne alma is, talán az volt a gond)!
Nagyon ügyes Klárika, hogy magától elalszik! Szerencséd van! kopp-kopp, maradjon is igy! :lol:

Betsy,
én is gondoltam már, hogy talán nem kellene mindent anyatejjel keverni, sőt, lehet az is lesz, mert van, aminek jobb ize van az nélkül. Csak azért kevertem neki, hogy hátha az ismerős iz miatt megeszi!
Bence még mindig ilyen sokat szopizik? Ügyes vagy! Én már kezdek félni, hogy lassan nem lesz neki elég a tejci, mostanában észrevettem, hogy kevesebb a tej, nem is tudok már lefagyasztani, sőt, Niki is esténként megissza cumisüvegből a napközbeni fennmaradt tejet! Nemtudom mi történhetett, pedig 3 óránként szopizik, gondoltam, hogy már az miatt, hogy lassan 7 hónapja szoptatok, de nektek is van még tejetek, úgyhogy nem az lehet a gond...
sirkici

Én is nagyon boldog születésnapot kívánok Rékának!

Kép
Kép
sz.niki

Sziasztok!!!
Jaimee: NAGYON BOLDOG 1. SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK RÉKA BABÁNAK!!!
Betsy: Másnapra 39.7 volt Tüncsinek a láza, Aztán Zolcsika is elkapott. Most lábolunk ki, én jobban vagyok, a köhögésem még van, de már felszakadt, így könnyebb. A pép megoldásnak bizonyult, mert ha felsír, akkor nem kér cict, hanem orrocskája miatt ébred, megriszálom kicsit a popóját, aztán alszik tovább. Remélem, ha kimászunk ebből a betegségből, akkor jó lesz.

Chris: nagyon jó, hogy Klárika elalszik magától. Nekem valójában csak egy dolog nem a kedvencem a babázásban - az altatás :? Lehet azért , mert Zolcsika nagyon rossz alvó volt , sokat idegeskedtem emiatt, elaltatni kész cirkusz volt. Tüncsike jobb eset, de örülnék én is, ha magától aludna :roll:

Kép
Kép
Kép
olik22

Jöttem meglesni Popi új vonalzóját! Hát, ezt leshetem! :twisted: Anyukaaaaaaaaaaa!!!!!
Vendég

Bíbi: nemisakartam vonalzót....de csak neked..... 8) 8) 8)
Cupppp!
jaimee1

De széééééééép!
Vendég

Egy picit megkésve - mentségemre legyen mondva karácsonyi vásárlási lázban égek és a pénztárcám is lassan "leég"... :D - szóval a lényeg, h. TISZTA SZÍVBŐL NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK RÉKÁNAK!!! Sok puszit küldök és várom az élménybeszámolót a szülinapról! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Hoztam néhány képet!

Betsy. Utólag is boldog hófordulót! Nem tudom, számolod e még a hónapokat. Én asszem igen....

Kép Kép
jaimee1

Sziasztok!

A javulás útjára léptek a dolgok! Most csak merő kiütés vagyok, de ez már nem izgat...

Bets: apukámnak a vérnyomása nagyon magas és többször volt már agyér görcse...Emiatt most teljes kivizsgálás kell ismételten..Alexike amint betöltötte a 13. hót elindult..Most meg már egyenesen szalad...Nem érem utól...Bence megy már?

Jaimee mami: utólag is nagyon boldog szülinapot Réka manónak!! Nagyon édes a képeken! Milyen lett a torta?

Olik: nagyon sajnálom a betegséget! Jobbulást mindenkinek!! hú, ezt az időszakot már nagyon át kéne vészelni ...Tiszta járványos..,

Rohanok, mert fő a tejberizs:))

Millió puszi

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jaimee,
nagyon cuki Réka baba, vagyis már nem baba, hanem igazi kislány! Látom a tortát és az ajándékokat már rögtön birtokba vette! :lol:

Körkérdés: ti hogy hagytatok el egy-egy szoptatási alkalmat? Én úgy csinálom, hogy kap enni, majd azután szopi, azt mondták, hogy majd ő magától elhagyja a szopit, de nem, sőt, még mindig ugyanannyit szopizik kaja után is, már 4 hete eszegetünk, szerintetek mostmár hagyjam én el, hogy ne adjak neki szopit rögtön ebéd után? És ha nem evett meg egy adagot, akkor nem lesz éhes?
sirkici

HHHHHHHHHHHúúúúúúúúúúúúúú de nagy csend van!!!!!

Sirki:milyen mennyiséget eszik meg Niki baba?

Jaimee: nagyon jók a képek, az ilyen balesetek pedig a rémálmaim, pedig tudom, hogy lesz belőlük bőven!!!!!

Bíbi: imádom a naplódat!!!!!!

Arikon:Vásárlás letudva???

Képek: remélem nem sok...
Kép Kép Kép Kép :oops:

Kép
Kép
gyablonka

Jaimee:

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Sirkici, szerintem várd meg, míg magától elhagyja. Nem tudom, nálunk se lett kevesebb a szopiszám, hiába vágott be már egyszerre egy-egy üveg sütőtökpürét...én a féléves növekedési ugrásra fogtam. ( Azóta meg megőrülök, szopisztrájk van, Bíbi elhagyta a reggeli kivételével az összes többi szopit, hát ezt nem kívánom senkinek, fejek, fejek, cumisüvegezünk, brrrrrr...)

Jaimeemami, jobban vagy már?

Gyabi: nagyon édes a kiscsákó!!!
Vendég

Gyabi,
nagyon édi Bandita! :D
Hát hogy mennyit is eszik, mondjuk például ma főztem neki egy kisebb krumplit, meg tettem bele paradicsomlét, annak felét meghagyta, tehát szerintem keveset eszik, de többet nem lehet beletukmálni, meg nem is akarom erőltetni, utána pedig kiszopizza mind a két cicit... Végül is nem is tudom mennyi elég egy ekkora babának, de a 150 g-tól kevesebbet eszik, az biztos!

Bibi,
én is szeretném megvárni, de nemtudom ez bekövetkezik-e valaha, de egyenlőre kivárok. Esetleg a délutáni szopi előtt is adjak neki gyümit, csak hogy szokja? Mert már 1 hónapja etetem ebéd előtt úgymond, mostmár lassan be kellene vezetni az uzsonnát is, nem? Gondoltam ebédre főzelék, uzsonnára gyümi... azért remélem nem lesz vérszegény ettől a nem evészettől...
A kis Bibi elhagyta a szopikat? De miért? Csak úgy egyik napról a másikra? Érdekes, pedig az esti szopit hagyják el a legnehezebben, legalábbis azt mondják! Sajnálom! :( Akkor most eteted meg cumisüvegből kapja a tejcit?
sirkici

Bocs, ha unalmas vagyok, de még érdekelne, hogy a ti babáitok elfogadják a fagyasztott anyatejet? Mert ugyebár mikor felolvad förtelmes szaga és ize lesz, és Niki úgy nem akarja elfogadni, sem cumisüvegből, sem bármilyen kajába keverve, visszanéztem, hogy melyik nap mit adtam neki, és azokon a napokon nem evett, amikor olvasztott tejjel kevertem neki az ételt! Ezek szerint ki kell majd dobnom őket, nemhiszem, hogy valaha is meg fogja igy inni!
sirkici

Sirki,boldog hófordulót Nikinek!

Bíbi megette a fagyasztottat, meg meg is enné, ha lenne még. Amúgy azt hiszem, ez a kurva cumisüveg kavarhatott be, meg hogy kilyukasztottam, hogy jobban jöjjön, nos, azóta nem hajlandó szerintem szopni, max., ha ha kifúrnám a mellem. :( Nyugodtan adhatsz neki uzsonnára is szerintem.
Vendég

Hát ölég halott már ez a fórum... :( :cry:

Gyabi: köszi, még élek. :lol: Banditád szépséges és még mindig rád hasonlít. :wink: :lol:
Nóri bébi: Mindjárt itt a 2009, mindjárt bebabásodsz! :P :wink:
Babszi: Dettó! :wink:
Arikon: Dettódettó! :wink:
Bíbi: Likasztáshoz gratula, én pont így választottam el magam annak idején. Többet cicire sem voltam hajlandó nézni. Fél éves voltam.
Problémánk egyébként pont ellenkező, én meg már az elválasztást fontolgatom, de foggalmam sincs, hogy fog majd menni. :roll: Enyém lyány totálisan cicifüggő.
Sirki: enyém nem. fogadja el az olvasztott tejet, de ez tök egyedi. :(
Szopi elhagyás: elvileg úgy kellene csinálni, ahogy te is műveled, hogy kaja után szopi és előbb utóbb a Picur elhagyja a szopit. Na most Réka pl. sosem akart utána hallani sem a ciciről, már fél évesen sem. Szóval nálunk egyszerűen csak felváltotta egy szilárd kaja a szopit.

Nagyon boldog hóferdülőőőőőőt!

Olik: Aszta ti is mindjárt 1 évesek lesztek. Teszel fel képet? Hogy vagytok?
Heni: Torta jelentem nagyon finom volt! :P Ez abból is látszik, hogy Réka csak abból volt hajlandó enni. :lol:
Betsy: nagy a csend, csak nem vagytok betegek? Vagy "amott" vagy aktívabb, a másik fórumban?

Hallgatagok írjanak!

Pusz!
jaimee1

Bibi,
köszi! :lol:
Mennnyi lyukat szúrtál a cumisüvegre? Mert mi is lyukasztottunk rajta egyet, ugyebár egy volt (Aventes 1-es cumi), és szúrtunk rá még egyet, mert azért azon az egy lyukon nem igazán jó már egy 6 hónaposnak inni. Nálunk nem kavart be, bár nem is nagyon iszik cumisüvegből az tény!

Jaimee,
kösz neked is, majd mindjárt teszek fel képeket is! :lol:
Szóval akkor Réka sem fogadta el az olvasztott tejet? Akkor úgy néz ki Niki sem fogja, bár valahol meg is értem, förtelmes szaga meg ize van olvasztva. Te mit csináltál a tejekkel?
Akkor neked könnyen ment a szilárd étel bevezetése, de ezek szerint ez is gyerekfüggő. Niki köszöni szépen, jól elvan a cicivel, hát majd meglátjuk, még egy ideig hagyom, de ha nem akarja elhagyni, akkor muszály lesz nekem. Csak azon parázok már, hogy még mindig nem iszik semmilyen vizet vagy teát, na jó, kaja után nem szomjas, mert szopik, utána is 3 óránként kap enni, hacsak el nem alussza, de nem lesz baja, hogy nem iszik más folyadékot? Hisz már aktiv, hát nemtudom...

A fórum tényleg jól kihalt mostanság, nem kellene hagyni, olyan jó kis csapat volt... :cry:

Akkor egy pár kép a tegnapi fényképeszkedésről:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
sirkici

Hűűűűűű, de jó képek, tiszta kishölgy lett Nikibaba is!Csini a fülbevaló! :lol: Tündérlány!

Iiiiiiigen, ma már én is úgy lyukasztanék, hogy mellé még 1 et. De én tágítottam azt az egy szemet. :roll: Király!
Vendég

Jaj, nem is mondtam, Bíbi eddig csak a pihenőszékére támaszkodva tudott felállni olyan félig-meddig, mivel alacsony az a szék, nem tudta kihúzni magát, de pár napja rájött, fel tud állni a nagyágyra meg a rattan fotelra kapaszkodva is, így most teljes egyenesen tud álldogálni, meg közben tök laza lett, már csak egy kézzel kapaszkodik. :lol: :lol:
Vendég

Bibi,
kösz! :lol:
A kis Bibinek nagyon boldog hófordulót! :lol: És már áll? Hát tényleg csodacsiribébi, Niki még csak a héten kezdte a térdelést, meg közben a hintázást...
sirkici

Bíborkának nagyon boldog hófordulót!

:P
jaimee1

Bíbi: hófordulós szép napot Nektek!

Kép
Vendég

Jaimee, Bíbi, Arikon, Babszi ....és mindenki: Kellemes Ünnepeket Kívánok mindenkinek!pusza

Kép
Vendég

Köszíííííííííííí! :lol: És Nórinak viszont boldogságos szépet! Pusssz
Vendég

Mindenkinek csodás, meghitt ünnepet, a gyerkőcöknek pedig meglepetésekkel és szép élményekkel teli karácsonyt!

Kép Kép Kép

Remélem, nem hagytam ki senkit.. :oops:
Vendég

Betsy,
ez gyönyörű, olyan ügyes és figyelmes vagy! :D

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG, BÉKÉS, ÉS MEGHITT ÜNNEPEKET KIVÁNUNK!

Kép
sirkici

Kedves MINDENKI!

BÉKÉS, SZERETETTELJES ÜNNEPEKET és SIKERES, BOLDOG ÚJ ÉVET kívánok!

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.24 08:14-kor.
Vendég

Kép

Nagyon boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!
Jaimee és Popi
jaimee1

sziasztok,

Bocsi, hogy nem jöttem, de a kari miatt ezer helyre kellett rohangálnom.
Most is csak azért jöttem, hogy

KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNJAK MINDENKINEK!

Kép

Jaimee,
Kicsit megkésve, de Réka babának BOLDOG 1 ÉVES SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!

Betsy,
Csuda jók ezek a kis karácsonyi tablók. Tényleg nagyon ügyes vagy. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kép KÍVÁNUNK MINDENKINEK!!!

PUSZI

Kép
Kép
Kép
olik22

Sirki: Niki baba még mindig gyönyörű, nagyon jók a képek.

Betsy: Faaaaaaaaaaaantasztikus jók a képek, emelem a kalapom!!!!

Jaimee: remélem jobban vagy már!

Bíbi: Nagyon ügyes Bibi, hogy már ennyi mindent tud!!!!

Na és végül:

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Aztaaaa! De szépek a gyerekek! Betsy, nagyon köszi!

Boldogságos napokat Mindenkinek!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?