Olik,
jobbulást!
Chris,
Niki is már régóta kinézi a szánkból a falatot, meg örül is, mikor beleültetem az etetőszékbe, várja a kaját, az első falatnál tátja is a száját szépen, de aztán csak hülyéskedik. Az őszibarack sem tetszik neki, mert gyümölcs, a krumpli meg a répa tetszett, tegnap ezeket kapta keverve, ahhoz képest evett, bár sok volt közben a ficánkolás is. Majd lassan megpróbálom a banánt, az édes, talán az tetszeni fog neki, az almát, őszibarackot pedig megpróbálom majd rizzsel (Nestle termék, gluténmentes, azt ajánlották, hogy keverjem azzal eleinte), aztán később remélem már meg fogja enni természetes formában is!
Klárikának úgy néz ki nem épp a kedvence a borsó, de hátha majd megszereti. Mi igy jártunk a sütőtökkel, hogy egyik nap még csak csak megette, de másnap már 2-3 kanállal birtam leerőltetni (bár akkor volt benne alma is, talán az volt a gond)!
Nagyon ügyes Klárika, hogy magától elalszik! Szerencséd van! kopp-kopp, maradjon is igy!
Betsy,
én is gondoltam már, hogy talán nem kellene mindent anyatejjel keverni, sőt, lehet az is lesz, mert van, aminek jobb ize van az nélkül. Csak azért kevertem neki, hogy hátha az ismerős iz miatt megeszi!
Bence még mindig ilyen sokat szopizik? Ügyes vagy! Én már kezdek félni, hogy lassan nem lesz neki elég a tejci, mostanában észrevettem, hogy kevesebb a tej, nem is tudok már lefagyasztani, sőt, Niki is esténként megissza cumisüvegből a napközbeni fennmaradt tejet! Nemtudom mi történhetett, pedig 3 óránként szopizik, gondoltam, hogy már az miatt, hogy lassan 7 hónapja szoptatok, de nektek is van még tejetek, úgyhogy nem az lehet a gond...