Új privát üzeneted érkezett!

ARIKON: Boldog névnapot!!!!! Bocsi, hirtelen nem kapcsoltam, hogy Te is Réka vagy :oops: :oops: :oops:
Vendég

Tééééééééééééééééényleg, Arikon is Réka... :oops: :oops: :oops:
Hát akkor:

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Réka: nagyon nagyon boldog névnapot!!!

Kép

[quote]A írta: honfoglaláskori Ríka hun-magyar női név megújult, mai változata. Voltaképpen a Kreka és Rekan névformák magyarosított alakja. A név eredeti török -– a török nyelv a 8. században alakult ki, elötte beszélt nyelvet inkább ó-török, vagy türknek nevezik –- kiejtése Arikon volt. Más elmélet szerint hun-magyar eredetű név, jelentése: patak, folyó. Egy harmadik elmélet szerint a Ré Ka "összeolvasott", egybeírt változata. Jelentése: A Nap lelke.

Nóri: nagyon tetszik a szivecskéd!

Sonnynak nagy nagy gratula! :P

Köszöntéseket köszönjük!
jaimee1

Chris,
nagyon aranyos Klárika, szép nagy baba! A hozzátápit sajnos el kell kezdeni 6 hónapos kor körül, mert kiürülnek a vasraktárak, de én is húzom-halasztom, hisz Niki is hizik az anyatejtől, de valamikor el kell kezdeni ennie is. Vizet vagy teát adsz Klárikának?
Éjjel nálunk csak egy spot lámpa világit minimumon, mivel nálunk alapból szokott világitani, de én is jobban szeretem, ha látom a kiságyat, na meg persze nem kell világitást csapni, ha csak éppen felnyöszögne, de alszik is tovább! De alapból a babáknak nem is hiszem, hogy szükségük lenne rá!

Gyabi,
Bandita hatalmas, és nagyon cuki továbbra is! :lol:

Betsy,
kösz! Az előkészületekkel ezek szerint már megvagytok. Milyen lesz a torta? És mit fog kapni Bencus? Nagy buli lesz?

Arikon,
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!

Jaimee,
RÉKACICÁNAK IS NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNUNK!

Sonnynak akkor gratulálunk!
sirkici

Nagyon boldog névnapot Popipopinak és Arikonnak! Puszik!
Vendég

Gyabi!
Tündéri és jó nagy a kisfiad. :)

Betsy!
Gondolom már nagy az izgalom a szülinap miatt. :wink: Én azon fogok majd ilyenkor izgulni, hogy hogy tetszik majd a torta, gyertya, tüzijáték és az ajándék a kisaszonynak. Már a karácsony miatt is izgulok, és tervezem a dekorációt. Kíváncsi leszek hogy tetszenek majd a fények és a karácsonyfa. A lámpákat és a csillogó dolgokat nagyon szereti. De gondolom minden gyerek így van ezzel.

Réka kisasszony!
Nagyon boldog névnapot és felhőtlen, boldog gyermekkort kívánok!

Arikon!
Boldog névnapot!

Sirkici!
Nekünk is ezt mondta a védőnő, hogy el kell kezdeni a csirke mellet és a májat is ennünk. Eddig még csak a mellet ettük, nem aratott nagy sikert. Lehet, hogy azért, mert saját készítésű volt. Megpróbáljuk bébiétel formában is.
Mi kezdettől kamilla teát iszunk cukor nélkül.
Tündéri Niki baba! :lol: Milyen hosszú már a haja. Klárikának szerintem az első szülinapjára sem lessz ekkora. :?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

CHRISSYY: Nagyon boldog névnapot Martinnak!
SIRKICI: Világoskék kisautó formájú marcipán tortája lesz Bencének, ajándéknak Playskool zenélő golyócsúszdát, formakereső ügyességi játékot, szerszámos asztalt, fa vonatszettet kap. Peti is kap valamit, ma megyek megvenni.
GABI: Én már láttam képeket Lackóról.. Ide is felteszed? ;)
Vendég

Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a névnapi puszikat, virágot, macis-fotót, névmeghatározást, hatalmas szívet!! :)

Betsy,
tök jó a gyerkőcökről a váltakozó fotó. Nagyon ügyi vagy! :)

Christell,
nagyon aranyos Klárika. :)
Vendég

Chris,
köszi, Nikinek születése óta ilyen nagy a haja, mostmár kezdem én is belátni, hogy tényleg nagy haja van, nőni nem nőtt még, esetleg kezd sűrűsödni. Klárika haja miatt pedig ne aggódj, meglátod egyszercsak elkezd nőni, és észre sem veszed, és már vágni kell! :lol: Csirkemellett hogy adod neki? Főzelékkel keverve? Nekem azt mondta a védőnő, hogy úgy adjam majd, hogy megszeresse, azután mehet mellé is.

Betsy,
hú, sok szép mindent fog kapni Bence, a tortáját is el tudom igy képzelni, biztos nagyon szép lesz, már nagyon várom a képeket! :lol: Peti mit kap? Csatlakozom Arikonhoz, nagyon jók a képek a fiúkról, nekem a legjobban tetszik, ahol egyforma ruhában vannak, nagyon aranyosak!

Képzeljétek mi tegnap elkezdtünk vizet inni cumisüvegből. Gondoltam a teával még várunk, először szeresse meg a vizet, igy minden nap egyszer valamikor két szopi között megkinálom egy kis vizzel. A tegnapi szereplés nem volt túl sikeres, mert nem tudta mit kell kezdeni a cumisüveggel, csak rágta jóformán, mint ahogy mindent, ami a keze ügyibe kerül, de ma már ivott is belőle egy keveset.
sirkici

Arikon!
Köszi! :wink:

Sirkici!
Klárika haja most kezdett nőni. Talán karácsonyra már nem lesz ennyire kopasz. :wink: A csirkemellet amikor megfőzöm még melegen turmixolom, és beteszem a hűtőbe (Aventes pohárba). Így még 2 napig fel tudom használni, és mindig mással adhatom neki. Eddig még csak almával, őszibarackkal ette. Ma ettünk először csirke májat. Természetesen almával és sütőtökkel. Nagyon ízlett neki. Jobban, mint a csirke mell. :wink:

Ma voltunk tanácsadáson. Megkaptuk volna a meningitec oltásunkat, de sajnos elfelejtettek szólni, hogy ma nincs a doktornő, csak a védőnő. Vele végülis meg tudtunk mindent beszélni a hozzátápival kapcsolatban. Már ehetünk cseresznyét, meggyet, sőt babakekszet is. Ez utóbbinak nagyon örülök, mert, ha mi eszünk, Klárika kinézi a szánkból a falatot, és mivel abból nem ehet, amit mi eszünk, így tudok neki adni valamit, amit ehet. Ma vettünk is a DM-ben. Este megkóstoltattam vele. Még a feje teteje is kekszes volt. :lol: :wink: Ízlett neki. Olyan aranyosan ette. :wink: Megbeszéltem a védőnővel, (támogatja az ötletet)hogy elviszem Klárikát egy másik ortopéd orvoshoz, lássa ő is a csípőjét. A mi dokinéninkhez csak januárban kell menni, az meg még sok idő, addig sok minden történhet, és engem nagyon aggaszt, hogy a jobb lába gyengébbnek tűnik. Valószínűleg a a jobb oldalán feküdt a pocakomban. Remélem nem lesz semmi baj. :? Javasolt a védőnő még a gyógytornászt is, de őt maj a doki után keressük fel. Dokihoz remélem hétfőn mehetünk. (Csak hétfőnként rendel.) Holnap kérek időpontot.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Christell,
ugyan nekem még nincs babám, de szerintem ne aggódj a hajacskája miatt. Amúgy nekem borzasztóan tetszenek a kopasz babucik (is), sőőőt megbeszéltük aZurammal, h. milyen jó lenne ha kis csupasz fejű babánk lenne. :)
Vendég

Sziasztok!

Elnézést a netünk nem működött! :evil:

Gabi: nagyon gratulálok a babócához! Sok boldogságot a csöppséghez, neked gyors felépülést és rengeteg tejcsit!

Popi anyu: Réka nap alkalmából boldog névnapot a kishölgynek!

Arikon: Kedves Réka! Nagyon boldog névnappt kívánok Neked is!!! :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

JAIMEE: Rékának boldog hófordulót utólag! Névnapját hétvégén ünneplitek?
SIRKICI: Mivel Peti imád kirakózni, illetve minden logikai ügyességi játékot szeret, ezért egy Ravensburger 2x20-as puzzle-t kapott. Már tegnap megkapta, nem bírtam ki, hogy ne adjuk oda..Van ilyen az oviban, az a kedvence, csak sajnos pont ugyabban a típusban (traktoros) nem kaptam, így Sam a tüzoltósat kap, az viszont az egyik kedvenc meséje. Bence névnapi buliján a szokásos 13-as csapat lesz. Poharat nem próbáltad Nikinek? Szerintem menne neki :)
CHRISTELL: Mikorra kaptál időpontot?
HENI: Magatokról nem is írtál! Hogy vagytok! Friss képek?

RÓLAM: CD 3 :lol:
Vendég

Hali!

Köszöntéseket köszönjük!

Betsy:

[quote]R írta:ÓLAM: CD 3
Ezt nem értem. :oops:

Nem ünnepeljük a névnapját, majd jövőre, vagy ha tudja, mi folyik. :) A szülinapja is igen szűkkörű lesz. Torták azért lesznek és sok sok ajándék. :D

Mindjárt itt a szülinap nektek!!!!! :D Kérünk majd képeket ám! Nekem is gondom van/lesz az ajándékok szülinapig, karácsonyig történő tartogatásával.. :roll: :roll:

Christell: Mi sötétben alszunk, jobb, ha ahhoz szokik hozzá. Most még ugyan nincs jelentősége.

Bíbi anyu: majd írok privit

Sirki: Én is inkább pohárból itatnám, vagy csőrös pohárból.

Gyabi: ???

Heni: Hogy vagytok?

Pussz mindenkinek!
jaimee1

JAIMEE: Lehet, nem jól írtam. Cycle Day, nem ez a rövidítése? Arikon vonalzóján is így jelöli..
Vendég

Betsy: :P
De de, jól írtad.......Csak én értetlenkedem itt. .....Késett? Vagy tesóbabára gyúrtok? Vagy csak ez jutott eszedbe magadról? :lol: :lol: :lol: Egyébként nálam is CD 3. :wink: :wink:
jaimee1

JAIMEE: Ezzel csak jeleztem, hogy "végre" megjött terhesség, ill. szülés óta.. 20 hónapot késett, nem gyúrunk tesóbabára, ez jutott eszembe "nagy" hírként magamról :lol:
Vendég

Betsy: Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....hát persze! Éreztem, hogy beégek ezzel. :oops: :oops: :oops: Ne haragudj, agyhalott vagyok mostanában. Gratula, bizti örülsz és ünnepelsz! :lol:
Nekem mán 9 hónapja megint megvan. :twisted: :twisted: És mán sztem pém is van.

Olyan édesek Bencus fogacskái! :mrgreen:
jaimee1

JAIMEE: Persze.. ünneplek.. azért jobb volt nélküle.. Köszi a fog dicséretet, de valahogy nem akar nőlni a számuk, 6-nál leragadtunk. Rékának látszik már szépen az az egyszem? Éjszaka Ti is sűrűn keltek? Vagy nem azért vagy agyhalott?
Vendég

4 az átlag 1 évesnél, nem? Szóval terv túlteljesítve. :wink: Bár mi ott tartanánk!

[quote]P írta:ersze.. ünneplek.. azért jobb volt nélküle..

Nekem mondod? :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja, sűrűn kelünk 2x szopi, 2x csak úgy....
jaimee1

Jó reggelt!

Betsy, Jaimee mami: Köszönjük szépen jól vagyunk! Bár mostanság Alexike alvási szokásai megváltoztak + fogacska várható, így 22-nél előbb nem lehet beparancsolni a birodalmába. Tegnap is fél órát kellett ringatnom, hogy aludjon...Ilyenkor se mese, se bebe tv, se éneklés, csak a ringatás a jó...Alexi manónak 8 foga van. 1 éves korra 4-8 fognak kell kijönnie, szóval Betsy semmi gond a 6-al...

Jaimee mami: pont a másik barátnőm lányát is Rékának hívják, ő 1,5 éves és a 14. hónapban jött ki egyszerre 4 foga. Most ott tart. Szóval örülj neki, mert legalább később romlanak el. Réka miket eszik? Mit szoktál neki adni vacsira??? A Kika-ban akciós a micimackós sátor 3.990.-, (azt hiszem 5.990.-helyett) Tegnap csavargós körúton voltunk és anyósom megvette az ugráló zebrát karira..Az üzletben ráültettük Alexit és onnantól kezdve nem lehetett leszedni. Sikított és kacagott örömében, + ugrált rajta ezerrrel, pedig még nem indult meg egyedül....

Betsy: Ti hogy vagytok? Bence miket eszik? Te mindig tök jó ajándékokat találsz...Szóval, ha valami bevállik, akkor légyszi jelezd... :lol: Gratula a CD 3-hoz. Bencének nagyon boldog születésnapot kívánok!!!

Gabi: hogy vagy? Jelentekezz képekkel :lol: ...

Sirki: ügyes babuka Niki, mi is a vízre szoktattuk Alexit. Most hogy betöltötte az 1. évet, adtam neki higítva áfonya levet, na azt imádja... Én nem nagyon erőltettem a teát stb... Sőt az édes dolgokat kerülöm: no csoki, puding, szörp, gyümilé, tea...Később már nem tudom megakadályozni...

Puszi mindenkinek:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Betsy,

BOLDOG 1 ÉVES SZÜLINAPOT KÍVÁNOK BENCE BABÁNAK!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Bencének nagyon boldog első szülinapot kívánunk!
Jaimee és Réka baba

Kép

Heni: Én is imádom azt a zebrát! Képet! Képet! Csúcs móka lehet Alexinek!
jaimee1

Nincs időm visszaolvasni most, de azért jöttem, mert van egy szülinaposunk, úgyhogy:

Betsy,
BENCÉNEK NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT KIVÁNUNK! :lol:
sirkici

Betsy: Isten éltesse sokáig Bencét!!!!!!!

Kép

Pusza mindenkinek, majd jövök!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Betsy, SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT BENCÉNEK!!!
Vendég

Ja, és köszi utólag is a névnapi köszöntést, aranyos vagy.
Vendég

Nagyon boldog 1. születésnapot Bencének!
Vendég

Kedves Betsy!!

Bocsánat, h. csak most, de TISZTA SZÍVBŐL BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT kívánok BENCÉNEK!!
(úgy vettem észre, h. nálad a zöld szín a nyerő :wink: )

A menszihez meg "részvétem"... :(
Vendég

HENI, JUDY, JAIMEE, SIRKICI, GYABLONKA, CHRISSYY, BIBI, ARIKON : Köszönjük a szülinapi köszöntést!
Most csak gyorsan egy összehasonlítós kép, és egy”havi kivonatos” :lol:

Bence első éve:
http://smilebox.com/playBlog/4e5451304e ... 413d3d0d0a
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.04 20:06-kor.
Vendég

Betsy!
Kissé megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánunk Bencének boldog szülinapot, és felhőtlen gyermekkort! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok!

Arikon, nagyon kedves vagy, hogy drukkoltál nekünk!

Köszönjük mindenkinek a gratulációt :-)
Teszek fel két alvós képet Noel babáról!
Szép estét Nektek!

Bence babának boldog szülinapot kívánok! Kép Kép

Judit
Kép
sonny

Sonny: milyen gyönyörű pici fiatok van!!!!??? És mekkora haja van!!!??? Nagyon szép!!! :lol:

Kép
Kép
gyablonka

Sonny,
nagyon szép Noel baba!! Remélem könnyű szülésed volt? Ha van egy kis időd megírod a szüléstörténeted?
Vendég

Sonny: Gratulálok Noel babához! Csodaszép!
jaimee1

Sziasztok!
Lassan vagyogatok!!!

Nos, lassan kezdek regenerálódni. Végre tudok ülni. Na nem egész nap....
Sajna a wc-vel még akad némi problémám, de remélem az is javul a napokban... :oops:

No akkor az én történetem:
2008.11.03
Pénteken jött egy megérzés, hogy azt hiszem hétfőn lesz baba. Be is készítettem mindent a kocsiba. Még mosolyogva mondtam a páromnak, hogy figyi, szerintem hétfőn már nem jövünk haza...
Közben poénkodtam a családommal, hogy 1-én és 2-án bizti nem szülök. Ők meg mosolyogtak, hogy ez azért nem így megy.
Eltelt szépen a hétvége. Hétfő hajnalban, amikor 3 órakor kimentem a szokásos pisire átfutott az agyamon, hogy hű, vajon tényleg ma lesz az a nap?
Fél 5 kor újra pisiszünetet tartottam, de ahogy benyitottam a wc-re kicsit kicsurogtam. Bosszankodtam is egy sort, hogy na tessék, tényleg bepisilős leszek a végére. Majd pisi és közben átfutott az agyamon, hogy o-ó, ez kicsit több volt, mint szokott lenni(mármint ami kifolyt). Így kimentem a fürdőbe bugyit cserélni, ahol újfent csurogtam kicsit. Ekkor szerintem a vérnyomásom felment 200-ra. A szívem a torkomban dobogott. Úristen, ez már az!!!!!!! Vagy nem?
Bementem a szobába, vártam egy percet, hogy megnyugodjak és felébresztettem a párom.
-Figyu,szerintem elment a magzatvizem. -Ő alig fogta először fel. Majd kiugrott az ágyból.
Mondtam neki, hogy nem vagyok benne biztos, de felhívom a szülésznőt. Ő mondta, hogy hát ha elfolyt akkor a kórházban a helyem. Lezuhanyoztam és bosszankodtam, hogy nem mostam este hajat. De már nem mertem bele kezdeni... :D
És elindultunk.
Háát, mit ne mondjak én nyugtattam a drágámat, nem kell annyira sietni, beérünk, nem fáj, mert hát annyira sietett, hogy szinte féltem...
Szépen odaértünk a kórházba. Közben is csordogáltam picit, de nem volt vészes. Majd kiszálltam a kocsiból és elöntött a niagara. Csuromvizes nadrágban felmentünk az 5.-re. És közöltem, hogy szülni fogok. :)
Felvették az adatokat, közben megkérdezte a nővérke, hogy nem volt betétem? Én ekkor lenéztem magamra(mintha egy vödörrel leöntöttek volna) és közöltem, hogy de volt....
Aztán irány a szülőszoba. Fájásom nuku. És csak egy újjnyi voltam. Sétáltam, vihorásztam, gondoltam ez nem is olyan rossz.
Kaptam az eda miatt valamit utána meg oxitocint. Na ahogy azt bekötötték, megindultak a fájások. Ekkor már 9-10 óra volt. Na ekkor észrevették, hogy bár azóta mégegyszer elöntött a magzatvíz mégis van burok, úgyhogy megrepesztették és újra tocsogtam. Meg is jegyezték, hogy jó sok vizem volt. 11 órakor már iszonyat fájásaim voltak. Tudtam én, hogy nem menne ez nekem eda nélkül. Délben kaptam meg a fájdalomcsillapítót, akkor lettem 2 újjnyi, de akkor már alig tudtam magamról. Hogy mi történt ezután nem nagyon tudom, mert be-be aludtam. 3 körül éreztem, hogy nyomnom kéne... Jött a doki, mondta, hogy még picit forogjak 1-2 fájást, hogy eltűnjön a méhszáj. Fél 4 kor már mondtam, hogy nem megy, nyomnom kell nagyon.
Segített a doki is kicsit. Pár nyomás után kint volt a feje, majd utána sikerült kibújnia.
Csak egy pillanatra láttam. A szülésznőt hallottam, hogy ez meglesz 4,3 is. Ekkor megdöbbentem. Azt nem lehet.
Aztán odaadták. Nem tudtam szólni, csak sírtam. Sírtam és nem bírtam abbahagyni. Elvitték, apuka hozta vissza. Ekkor megint eltört a mécses. Olyan gyönyörűek voltak együtt. Apa és fia...
A varrás nagyon fájt... Viccelődtek is, hogy megszülök egy 4400 grammos gyereket és jajgatok a varrás alatt.... :?
Hátha fájt, mit csináljak??????
Utána ott volt velünk 10-ig a szobában. Majd elvitték, mert sajna eléggé megviselt adolog és egyedül még felkelni sem tudtam... De másnap jobb lett.
Azóta is csak nézem és el sem hiszem, hogy van egy fiam..

A köldökcsonkunk tegnap leesett.
Irigylem a sok tejeseket. Nekem Lacika 110-120 eszik. Ebből 40 a tejem... A többi tápszer.

Viszont a kórházba mi 4060-ra estünk vissza és tegnap már 4480 volt. Úgyhogy túlteljesítünk minden tervet. :P

Kép
Kép
gabi82

Kép

Kép
Kép
gabi82

Gabi,
mégegyszer TISZTA SZÍVBŐL GRATULÁLOK!! Elhiszem, h. egész nap csak néznéd, Lacika (is) nagyon szép kisfiú!! :)
/drukk a tejecskéhez, jönni fog az/
Vendég

Gabi: mégegyszer gratula, nagyon szép "kisfiú"!!!!!!
És hidd el, Bandita már 4 hónapos is elúlt, de én néha azt veszem észre, hogy nézem és nézem, és még mindig csak nézem...hihetetlen... :lol:

Kép
Kép
gyablonka

Hát, azért ez a születés dolog nagy csoda és micsoda izgalom, mindenkinél más és más, de engem megint kirázott a hideg, ahogy végigolvastam olyan szép, s valami olyasmi fogalmazódott meg bennem, hogy hiába nehéz, hiába fáj, de ebből az élményből is kevés az az 1-2-3 darab, amit egy nő átélhet életében.

Lacika milyen kis katonásan-komolyan fekszik, nagyon aranyos!
Tejcsit meg nem feladni!

Mirciékkel mizu?
Vendég

Ja, és nekem Noel baba is tetszik!!! Khmmm.... Eddig tiszta lánypárti voltam, de most meginogtam:))))Banditáról friss kép?
Vendég

Betsy, ez az akkor és most, nagyon csúcs! Ma fiús napot tartok, úgy tűnik:)))) Na, dugultam, majd jövök egy hét múlva...

Ja, vett valaki fa etetőszéket meg fa járókát? Véleményt tudnátok adni? Nekem kicsit alacsonynak tűnnek a háttámlák, a székeké.
Vendég

Tessék Bíbi, íme Bandita: ( én is lánypárti voltam... )

Kép Kép :oops:

Kép
Kép
gyablonka

Sziasztok!

Köszönjük a dícséreteket!
Elnézegetve a babáitokat azt hiszem én fiú-és lánypárti vagyok :-) Úgyhogy remélem majd összejön még egy kisteső ;-)

Arikon: a szüléstörténetemet feltettem a novemberi topikba ;-)

Judit
Kép
sonny

Betsy, Jaimee,
gondoltam én is a pohárból itatásra, de arra jutottunk apával, hogy egyenlőre jobb lesz a cumisüveg, mivel sokat nem vagyunk itthon, igy bárhova megyünk a teát el birom vinni a cumisüvegbe, nem folyik ki, stb., a pohár kissé macerásabb. Egyébként már haladunk, egy kicsit iszik belőle, bár nem is akarom még, hogy sokat igyon, csak hogy tudja, hogy abból inni kell, meg imádja, ha meglátja, erővel meg akarja kaparintani... :D

Betsy,
képek????????????? Ja, és a beszámoló! :D

Heni,
én sem erőltetem a teát, egyenlőre próbálkozunk a vizzel, majd meglátjuk mennyire fog menni, szerintem is jobb lenne a viz, dehát majd meglátjuk mi sül ki belőle! Az édességeket én is kerülöm, csak olyan nehéz, a mamám is "csak odaadja a kezébe a csokit, hisz úgyse tudja mi az, csak kivülről rágja a papirt", én meg fortyogok, hogy miért nem dönthetem el én, hogy mikor fogok neki édességet adni?! Mert nem vonhatom meg tőle, stb. Na, persze nem is akarom, de először szeresse meg a gyümiket, főzelékeket, és aztán majd egy éves kora körül ehet valamilyen kis csokit, de a mamáktól meg lehet bolondulni! :roll:

Sonny,
nagyon aranyos Noel baba, nagyon szép fiúcska! :lol: Tedd fel ide is a szüléstörténeted, légyszi!

Gabi,
nagyon aranyos Lacika is, tejcsi pedig lesz ott meglátod, csak pozitivan! :lol: És igen, ezzel a nézéssel szerintem mindenki igy van, én is még mái napig is el tudom nézni, és nem tudom elhinni, hogy itt van a lányunk, és hogy megszültem, meg olyan jó látni őket apával,... szóval, csodás érzések ezek!

Bibi,
ha hiszed, ha nem, de nekem is pont ilyen gondolatok jártak a fejemben, ahogy nézegettem a képeket a fiúkról, hogy én is lány párti vagyok/voltam, de elnézve a fiúkat...irtó aranyosak, és én is szeretnék egyet! 8)
sirkici

Bibi,
mi nem fa etetőszéket vettünk, mert nekem is alacsonynak tűnt a támlája, emebben könyebben ül, meg nekem jobban is tetszenek, de ez izlés dolga szerintem, vagy ki tudja, szóval, jobb ha nem adok ebben tanácsot, majd valaki tapasztaltabb! :oops:
sirkici

Teszek fel két friss képet:

Kép Kép
sirkici

Ja, és Omnia,
DORKÁNAK BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT! :lol:

Jó tele lesz velem az oldal, bocsi! :roll:
sirkici

1 éve..

[quote]. írta:.megszületett Dóra baba 3600g és 53 cm. Mama és baba jól vannak. Villámgyors szülés volt!

OMNIA: Dórinak nagyon boldog első szülinapot!!!!!!!!!!!!

Kép
Vendég

Gyabi: édes a kiskrapek még mindig! :lol:

Sirkici: na, pont ilyen szép magas háttámlára gondolnék én is! Csak ne lennék famániás...no, majd még meglássuk. Nikibaba milyen nagyon szép!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?