Stella
Ez nagyon jó hír!!!
Ebből még a későbbi tesóra is marad
Már csak 2-őt kell aludni és beköltöznek a pici kis pocaklakók!!! Ez olyan jó!!!
És hány babucit költöztetnek be egyszerre?
Judit
Én úgy tudom, hogy a rosszullétekért a 12.hétig egyre emelkedő HCG szint okozza. Onnantól már nem emelkedik, beáll egy szintre és ettől a tünetek is enyhülnek
Nekem is a 12.heti UH előtti várakozás volt életem leghosszabb pár perce. Mert nekem is volt egy "kedves" ismerősöm, aki mesélte, hogy neki is a 12.heti UH-on vették észre, hogy már hetek óta elhalt a babája, persze semmi tünete nem volt, ő meg nagy boldogan ment az UH-ra, de kifelé már nem annyira
Na ezzel jól beparáztatott. De szerencsére nálunk nem lett semmi baj
De tényleg meg kell próbálni nem erre gondolni, mert nagyon megkeseríti a babavárás hónapjait. Saját tapasztalatból mondom.
Nicol
Én is folyton kislányról álmodtam, mégis kissrác lett
Én a megérzésen kívül azért is gondolok neked kisfiút, merthogy te akkoriban írtad, hogy naponta akcióztatok. Tehát tüszőrepikor is mindenképp együtt voltatok és olyankor többségéban fiúk jönnek össze, mert a fiú ivarsejtek a gyorsabbak és ők pikk-pakk felszaladnak a petesejthet. Ezért van az is, hogy a Clostys és egyéb stimus babák többsége is fiú, merthát őket is pontosan meghatározva a tüszőrepi napján "hozták létre".
Akik viszont nem akcióztak pontosan a tüszőrepi napjára kiszámolva, tehát akár 1-2 nappal előtte, azoknál gyakoribb a kislány, mert a lány ivarsejtek a lassabbak és nekik kell 1-2 nap, míg odaérnek a petesejthez.
Zsófi
Szerintem is az alacsony vérnyomástól szédülsz. Próbáld ki a Nicol által javasoltakat!!!
Pilis
Örülj neki, hogy nincs semmi tüneted! Nekem se volt!!!
Csak nem hiányolod Judittól a hányós korszakot??
Babus+Kristóf