Új privát üzeneted érkezett!

Hat csajok en is nagyon orulok, hogy nincs baci, mert eddig mindig talaltak valamit. Nagyon meg voltam ilyedve, es en is, mint Te Babus annak idejen, mondtam Neki, hogy jol zarkozzon be, es ne engedjen be semmi bacit.

Babus! Kuldtem emailt, remelem nem haragszol meg ram ezert.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok!

Jelentem hogy meg vagyok!
Magamról csak annyitt hogyegy kisebb fokú szédülés van állandóan!

Azért olvasgattalak titeket!!!!!

Sokan vagytok akiknek új hónap kezdödött de nem elkeseredni!!!!

Edinka!
Nagyon örülök hogy minden rendben van!

Stella!
Nagyon szép eredményt értettek el!!!!!
Nagyon szoritok továbbra is!!!
Remélem már nem fáj a pocid!

Babus!
Te mit tudsz mondani a szédülésröl?
A dokim azt tanácsolta hogy probáljak több folyadékot bevinni de már igy is majdnem 2 liternél tartok!

Az új lányokat pedig üdvözlöm!
Remélem nem kell sokat várnotok a babára!

Most egy másik projectten is dolgozunk egy pár lánnyal!

Zsófi
zsófi76

Sziasztok Jányok!

Stella!
29?!!?!! Ez fantasztikus!Annyira drukkolok Neked!Remélem már jobban vagy és ma jelentkezel az élménybeszámolóval!Pihenj sokat!Kép

Tacsifül!
Tudom, hogy ma nem jössz, de majd biztos visszaolvasod a leveleket, köszi a bíztatást, nagyon rám fért, kicsit megnyugodtam!!!Kép

Judit!
Remélem hamar elmúlnak a tüneteid, gondolj légyszi arra, hogy itt mi hányan szeretnénk ilyen tünetekkel küzködni, hátha így könnyebb!

Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!!!
Kinga
Kinga79

Zsófi!

Örülök, hogy jól vagy, a szédülés reméljük, hamarosan elmúlik!!!KépNincs valami étel, pl. keksz,vagy tea, ami enyhíthetné a tünetet?

Kinga
Kinga79

Sziasztok!
Mindenkinek jó reggelt és szép napot!
Kezdek teljesen elbizonytalanodni. A hőm még mindíg fenn van, a hasam fájdogál. Szerintetek?
Tudom, hogy még nagyon az út elején járok és illene türelmesnek lennem, de nem igazán megy. Az esetleg jó jel, hogy a páromat Janinak hívják? Csak hogy a j betűnél maradjunk...
évi79

Lányok Kép
még nem olvastam vissza, de később megteszem. Egyenlőre köszi a drukkokat!
Túl vagyok rajta!!! Azért nem jelentekeztem tegnap, mert otthon nincs netünk és csak 6-ra értünk haza. Tudjátok, Pécsről fel kellett mennünk Tapolcára, mert ott csinálják a mútéteket!
Mikor a doki mondta, hogy mennyi petesejtet sikerült leszívniuk, majdnem lefordultam a székről, mert még hasonlóról sem hallottam.
Na jó nem csigázlak tovább titeket:

szívtak le!!!
Tegnap egész délután annyira fájt a hasam, hogy ahhoz hasonló fájdalmat még életemben nem éltem át, de ma reggelre, már csak egy kis emlékeztető maradt belőle, szerencsére.
Eléggé aggódtam a túlstimu miatt. Most szinte folyamatosan iszok, a doki javaslatára!

Ma kell telefonálnom, hogy meggtudjam sikerült-e a megtermékenyítés. Nagyon izgulok, mert nálunk a férjecském igen kis spermiumszáma miatt kellett a lombik, de azért nagyon bízom!
Ha minden rendben, akkor csürötökön lesz a transzfer!

Stella

Kép
stella9

Judit!
Örülök, hogy jó lett a leleted.Remélem a hányinger pedig nem fog már sokáig kínozni.
Gondolom már várod az UH-t.Kép

Zsófi!
Örülök, hogy jelentkeztél.Kép
Mi volt a 12 hetes UH-n?
Milyen projekten dolgoztok még?

Edinka!
Jajj, de jó minden rendben.Kép
ELhiszem, hogy már nagyon kíváncsi vagy a babucid nemére.Én biztosan elmennék a helyedben 4D UH-ra, ott már biztosan jobban látszana.Kép

Ezvicc!
Én is így vagyok a baba cuccokkal, hogy mindenből újjat.Nekünk meg főleg, hogy egyszerre két baba is érkezik.Mondjuk a ruhácskákat illetően, majd beizzitom a családot, hogy gyűjtsenek innen-onnan, mert az majd nagyon sok kell két gyerkőcre.Kép

Mokuci!
Szerintem nagyon jó, hogy elkezded szedni az Elevitet.Kép
Előkészíted a terepet a babucinak.Kép
Lesz mostanában valamilyen vizsgálatod?

Stella!
Már nagyon kíváncsi vagyok mi történt veletek.
Mi lesz a következő lécsőfok a projektben?

Judyt
KépKép
judyt

Stella!

Annyira örülök.Hú már csütörtökön lesz a transzfer.Kép
Gondolom már nagyon várjátok, és izgatottak vagytok.A párod, hogy viselte a tegnapi napot?
Mikor kell telefonálnod?
Nagyon szorítok a kiskatonáknak, hogy be tudják venni a várat.Kép

Judyt
KépKép
judyt

Stella!Kép

Ez szuper hír, és nagyon szorítunk továbbra is Nektek!

Képzeld egyik kollegámnál ugyanez volt múlt hétenKép
Még nem tudom, náluk mi a helyzet, reméljük nekik is sikerül elsőre, úgy mint nektek fog!!!

Mert én nagyon bízom a sikeretekben!!!!

Mea
mea

Jó reggelt!

Az elbizanytalanodás nálam is jelentkezett ma reggel.A hőm 36,5 két napja, előtte 36,2 volt két napig. nem akar feljebb menni. Tegnap az ultrahang viszont kimutatta a peteérést.Most akkor mi van?Ma reggel arra gondoltam, lehet, hogy nincs is ott semmiféle érett pete..Utálom a hőmérőzést, mert annyira megbizhatatlan és bizonytalanná tesz.

A 9 mm méhnyálkahártya milyennek számít?

Én is egész nap ezeken és ehhez hasonlóakon agyalok, de szerintem az a nő, aki kisbabát szeretne, nem is tud másra gondolni. Így a "ne akarjuk görcsösen" alapelvet szerintem csak úgy lehet megvalósítani, ha az ember mások előtt megjátsza, hogy nem érdekli annyira.De önmagunkat nem nagyon tudjuk becsapni.Én is próbálom szuggerálni,hogy ne gondoljak rá egész nap, de úgyis mindig ott van a gondolataimban,hogy vajon ebben a hónapban lesz-e kisbaba...

Bocs, hogy hosszú voltam.Csak épp a "ne görcsölj" és "ne éld bele magad" fázisban vagyok....

szép napot Mindenkinek!

Jófi
jófi

Jófi!
Ne aggódj.Bízz magadban.Kép
A mnyh-ád nagyon jó.Kép
Persze, hogy ez jár a fejedben.Nekem is így volt.Kép

Judyt
KépKép
judyt

Sziasztok Lányok Kép

Stella Kép
Ez szuper! Hogy beindultak a dolgok Kép Nagyon drukkolok a kishercegeknek!
Mennek a +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ energiák!

Edinka Kép
Nagyon örülök, hogy minden rendben van a babával. A neme miatt meg ne aggódj! Teljesen mindegy, hogy fiú vagy kilány, csak egészséges legyen. Egyébként én is kislányt érzek neked!

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Judyt!Kép

Neked a clostis hónapodban voltak vérvételek???
UH hányszor és mikor volt neked?
Tegnap elkezdtem szedni a clostit, ebéd után vettem be. Nekem csak egyet kell bevenni naponta.
Ebéd után ok ha beveszem???Mindegy, hogy mikor?

Neked volt mellékhatása a clostinak???
És Ti hány naponta csináltátok, vagy a doki megmondta mikor kell???

Bocsi a sok kérdéstKép

Mea
mea

Mea!

Én is szedem a clostit, napi egyet a 3.-7.ciklusnapig.Eleinte reggel szedtem be,de nekem elég erősen voltak mellékhatásai: hányingerem volt egész nap, feszült a hasam és homályosan láttam.Utána esténként vettem be, így nem érzékeltem ezeket (annyira).

Nekem vérvételre és ultrahangra most kell mennem a 17-20-22 napokon. Előtte viszont nem voltam, így történt az, hogy az első (tegnapi)ultrahangon már a peteérés "megvolta" látszódott. Remélem hamarosan más is fog.Kép)

Egyik barátnőmnek halucinációi is voltak a clostitól.Neki csökkentették napi fél tablettára az adagot.

Persze nem törvényszerű a mellékhatás szerintem.

Jófi
jófi

Stella!
Fantasztikus hír, nagyon szorítunk! Azonnal írj, ha tudsz valamit!!!! Kép

Évi79!
Légy türelmes és kitartó! Minden rendben lesz, szorítok nagyon, hogy hamar összejöjjön a babó! Kép Ha már a névnél tartunk, én is Éva vagyok... Ezek szerint jó esélyekkel indultok Kép
pilis

Visszaolvastam Kép

Köszi a sok drukkot!

Részleteket a műtétről nem igazán tudok mondani, mert végigszundiztam az egészet.
Mikor kitoltak és magamhoz tértem annyit mondtak a többek, hogy nagyon sokáig voltam bennt. Biztos azért mert sok dolguk volt a sok tüszőmmel!

A hazaút rémes volt. Fájt minden mozdulat és döccenés az autóval. Tányleg nagyon fájt, járni is alig tudtam. Pontosan éreztem a petefészkeimet, a petevezetőket, a méhemet, mindent. Iszonyatos volt. Este elolvastam a zárójelentést és pont az volt benne, hogy az ilyen fájdalom a hiperstimu tünete. Már csak ez hiányzott.
Megittem még egy lite ásványvizet és 7-kor lefeküdtem. Minden mozdulat maga volt a pokol még fekve is.
Éjjel többször fel kellett kellnem, mert ugyebár a rendeteg folyadék távozni szándékozott.
És egyre jobban ment a felkelés és a mozgás. Reggel minden gond nélkül tudtam jönni dolgozni, most már csak néha fájdogál és a vérzés is elállt.
Szóval minden rendben!
Sokszor eszembe jutottak azok, akiknél HSG-t csináltak. Szerintem ez is hasonlóan borzalmas lehetett.
Kb. fél óra múlva telefonálok és nagyon izgulok!

JuditKép
hát ez a randi most sem jött össze! Majd legközelebb Kép!
Drukkolok, hogy elmúljanak a rosszuléteid?
Mikor derül ki a Manócskátok neme???
Már nagyon érdekel. Gondolom Titeket is!

JündiKép
köszi, hogy tájékoztattad a lányokat Kép!
Mi van ezzel a tüszőrepivel és a Bond-gyerekkel??
Stella

Kép
stella9

Mea!
A closty-s hónap előtt volt 2 vérvétel.
Az első az a 2 cn-on LH,FSH,Prolaktin.A második a 25 cn-on progi szint.
Ezután kezdtem el szedni a closty-t 2*1-et.
A 13 cn-on voltam UH-n és ekkor már 4-5 tüszőm volt.Egyébként tartottuk a 2 naponta akciót.Leírom pontosabban, tehát amikor voltunk a dokinál a 13 cn-on, a 15 cn-on, 17 cn és 18 cn-on, 20.cn-on, 22 cn-on volt akció, és ebből sikerült a két babucink.Kép
A 25 cn-on volt újra vérvétel, progi szint.
Szerencsés vagyok, mert nekem semmilyen mellékhatása nem volt a closty-nak, csak az érzékeny petefészek és a két babuci.Kép
Remélem segítettem.Kép

Judyt
KépKép
judyt

Judyt!

Minden rendben volt a manókámmal az uh.
6cm,és kb:17gramm volt akkor.
A doktorbácsi viszont nem volt vele megelégedve teljesen mert nem sokat mozgot!
Pedig többször is probálgatuk ébreszgetni!!

Amin elkezdtünk dolgozni az egy gondolat volt!
A kórházba mennyire tudják biztositani a gyengéd csendes szülést!!
Nekem ez nagyon fontos mert dulával szeretnék szülni majd!

Kinga!
Még nem probáltam semmit a szédülésre!
Lehet hogy a vérnyomásom alacsony mostanában!

Stella!
Csütörtök lesz a nagy nap?

Zsófi
zsófi76

Kezd lelkiismeret furdalásom lenni... Nálam semmi rosszullét. De komolyan! Tudom, hogy ez semmi rosszat nem jelent, de néha arra gondolok, hogy mégis... De holnap jön az UH, arra nagyon kíváncsi vagyok. Akkor már biztosan megnyugszom Kép
pilis

Akkor az elkövetkezendő fél órában nagyon-nagyon szorítok.Kép
Kép

Judyt
KépKép
judyt

Zsófi!
Örülök, hogy jók az eredmények.Biztosan aludt a kicsike, majd legközelebb lehet, hogy annyit fog fészkelődni, hogy nem fogja tudni követni a dokid az UH-val.Kép

Pilis!
Ne legyen lelkiismeret furdalásod.Nálam sincs rosszúllét.Tudod mindenkinek másképp reagál a szervezete.A holnap az nagy nap lesz, de készülj fel, hogy majd csak a petezsákot fogod látni, a babucit még nem.Itt az a lényeg, hogy méhen belüli legyen a terhesség.Kép

Judyt
KépKép
judyt

Judyt!
Szerinted 6. héten még nem derült volna ki, hogy méhen kívüli a terhesség? De őszintén írd meg, mert erről még semmit nem is olvastam!
Tudom, hogy most még mondhatnak olyan hírt, aminek nem örülök, de ilyesmire nem is gondolunk!!!!! Tele vagyon pozitív energiával, olyan nincs, hogy valami gond legyen Kép De azért a holnap a tuti Kép
pilis

Sziasztok!

Stella,
eloszor is nagyon szoritok a telefonhoz, masodszor pedig gratulalok a tegnapi akciokhoz es a szep "termeshez". Remelem most mar sokkal jobban vagy a tegnapi gyotres utan es azt is, hogy ez volt az utolso ilyen tapasztalatod, nem kell tobbet tuszoket szamolniuk a doktorbacsiknak, csak kisbabakat a pocakodban!

Zsofi,
szerintem az a lenyeg, hogy a babad jol van, jo meretekkel es jo helyen. Majd mozog, ha van kedve hozza. Eppen almos volt.

Jobor,
sajnos kepem nincsen a pocakomrol, mert egyenlore csak ugy nez ki, mintha a hasamra felszedtem volna nehany kg-ot. De majd ha lesz mutogatnivalom, akkor igerem, kuldok kepet!

Judit,
tenyleg tiszta szivembol remelem, hogy minel elobb jobban legyel es vegre elkezdhesd igazan elvezni a kismamasagot Kép

Vanda
vanda72

Sziasztok!

Stella!
Gratula a tegnapi naphoz. És nagyon várom már a híreket. Kép

Zsófi!
A szédülésről annyit, én minden reggel szédültem. A védőnő azt mondta egyek 2 kanál mézet ez megnyomja a vércukor szintet (na meg egészséges is), és igyak 2 korty kávét vagy fél pohár kólát, ez pedig a vérnyomásra (nekem mindig nagyon alacsony). Nekem nagyon bevált. Valaki a reggeli banán evésre esküszik. Kép Probáld ki valamelyik csak segít.

Babus!
Érdekes, hogy még te is fiút érzel nekem. Eddig mindenki azt mondta, hogy szerinte fiam lesz. Előszőr én is úgy éreztem, de 2 hete ahányszor álmodom kislány szerepel benne. Kép Na, úgyhogy ezért várom már nagyon a 4D UH-t, s remélem rendes kis gyerkőc lesz és megmutatja magát. Kép
Na meg mikor megismertem a páromat lassan 8 évvel ezelőtt, akkor ő rengeteg doppingszert szedett, mert testépítő volt. És azoknak az embereknek akik élnek ilyen szerekkel, 95 % hogy lányuk lesz. Igaz volt elég ideje regenerálódni, elég rég volt ez.

Vanda!
Én is úgy nézek ki mint aki felszedett néhány kilót. Pedig az elmúlt 2 hétben csak fogytam. Bár számomra (és barátom számára is) ez feltűnő, mert nekem mindig darázsderekam volt. Mostmeg a csipőm is szélesebb, a derék szinte eltünt és kis gömbölyű a hasam. Aki nem ismert előtte, nem mondaná, hogy terhes vagyok. Most nézek úgy ki mint egy átlagos lány.

Nicol

Kép
nicol

Stella!
Most már aztán jelentkezz!!! Annyira kíváncsiak vagyunk!
És szorítunk ám folyamatosan Kép
pilis

Nicol,
sajnos en mar jo par eve nem a darazsderekamrol vagyok hires, mert sajnos nem a legfittebb allapotomban kezdtem ezt a terhesseget, de azert nagyon feltuno, hogy olyan puffadtabb, nagyobb az egesz hasam es a gyomrom is. Pedig nekem eppen, hogy most a terhesseggel allt helyre az emesztesem. Es mivel meg elvileg nem nagyon latszodhat a baba, szerintem ez a kigombolyodes annak koszonheto, hogy raszoktattam magam a reggelire es a vacsorara, amit eddig sosem tettem. De most nem is ez erdekel, bar 30 kg-t azert nem szeretnek hizni. Te a kep alapjan eleve nagyon vekonynak tunsz, ugyhogy nem csodalom, hogy rajtad csak egy poci latszik. De mitol fogysz?

Vanda
vanda72

Judyt!Jófi!Kép

Köszönöm az infokat.
Képzeljétek a tüszőrepi időszaka nálam most kb. dec.18-22-ig fog tartani kb.
Dec. 17-én szeretnék menni UH-ra, akkor leszek 13 cn-en, ami szerintem nálam picit korai de utána hétfő 16cn meg már lehet, hogy késő.

Na és erre a étvégére tervezzük párommal, hogy elmegyünk szombat, vasárnap, hétfő valahová egy klassz hétvégére belföldreKép

Remélem sikerül lazítanunk és ez segít talán egy kicsit a babagyártáshozKép

Remélem jól fog eltelni ez a pár nap, már várom nagyon.

És sikerült karácsony hetére kivenni - igaz fizu nélküli- szabit, de nyáron elment mind a lagzi miattKép

Most jó kedvem lett ettőlKép

Pusz mindenkinek, mennek a drukk hegyek!!!

Mea
mea

LányokKép
megvan az eredmény.
24-et termékenyítettek meg és úgy néz ki, hogy 18 meg is termékenyült!
Csütürtök reggel újra kell hívni őket, hogy minden rendben van-e.

Viszont az élet fura fintorokat vág néha:
A legjobb barátnőm akkor jelentette be, hogy babát vár, amikor mi megtudtuk, hogy csak lombikkal lehet.
Most nekünk vannak jó híreink (kopp-kopp-kopp), neki viszont elhalt a 12 hetes babája!
Teljesen készen vagyok! Olyan borzalmas!
Még jó, hogy nem mondtam neki semmit arról, hogy hol tartunk a lombikprogramban!
Stella

Kép
stella9

Stella Kép
Ez nagyon jó! 18 babátok van Kép Mikor lesz a beültetlés és mennyit ültetnek vissza?
Látod mi mondtuk neked, hogy előbb lesz babád mit nekünk.
Kitartás, a célegyenesben vagy! Drukkolok ezerrel!!!!

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Stella!
Gratula! Nagyon szuper hír Kép
A barátnődet nagyon sajnálom, borzasztó lehet. De most állj mellé és próbáld meg őt bíztatni. Tudom, hogy most neked megvan az örömöd, de a barátnődnek szüksége van rád.
Még egyszer gratula és azért továbbra is megy a szorítás Kép
pilis

Stella,én is gratulálok!

Ami a barátnőddel történt, nagyon szomorú.Ezért van igaza Babusnak, hogy akkor tudunk csak megnyugodni, ha a baba már a kezünkben van (illetve igazán csak akkor kezdődik az aggódás)..
jófi

Stella!Kép

De jó, tényleg hamarabb leszel babás mint mi!!!
Úgy örülök ennek a jó hírnek!!!

Mea
mea

Stella!

Ez borzalmas! Hogy tud a 12.heten elhalni csak ugy, hogy eddig semmi jele nem volt? En azt hittem a 9.het utan meg lehet nyugodni. Szegeny lany. Borzalmas lehet ennyi utan ilyet hallani. Bele sem akarok gondolni. Semmi tunete nem volt?

Nagyon orulok, hogy ilyen sokat sikerult megtermekenyiteni, de ugye nem ultetik mind vissza Kép Tenyleg megejtjuk majd a talalkat. Szoritok csutortokig, es utana is.
Nem tudom mikor fog kiderulni nalunk a neme, en mar nagyon kivancsi vagyok.

Judyt!
Nagyon varom mar az uh, foleg az utan, amit Stella irt. Hat igen, az ember azt hinne, hogy csak osszehozni nehez, de meg ki is kell hordani, es utana sem konnyu, annyi minden tortenhet. Megprobalok ugy hozzaallni, hogy velunk ez nem tortenhet meg, minden rendben lesz. Messze van meg a kedd.

Kinga!
Gondolok arra, hogy hanyan cserelnetek velem, csak legyen babatok, hogy is ne tennem, hisz en is vegig jartam ezt az utat. Nem is panaszkodom, csak megirtam miert tuntem el ennyi idore. Sajnalom, tobbett nem teszem.

Vanda!
Koszonom!!!

Pilis!
Nekem csak a 8.heten kezdodott, es azota tart. Remelem Teged elkerul!

Ugy hallottam, hogy a rosszulletet, hanyast a sargatesthormon okozza, tobb termelodik. alliolag minel tobb van, annal jobb, mert a babat vedi. Babus, tudsz errol valamit. Akkor orulok, hogy hanyok Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Nicol!

Köszi a tippeket majd kiprobálom!
Sokat szoktam rád gondolni hiszenmajdnem egy idösek a babák!

Stella!
Nagyon gratulálok!!

Zsófi
zsófi76

LányokKép
a barátnőmről nem tudok semmit, nagyon szűkszavú volt és meg is értem, hogy most nem akar erről beszélni. Szerintem ők se tudnak sokkal többet!

De remélem most nem adtam okot a babaváróknak az izgalomra!! Ne haragudjatok, nem akartam!!!

A párom most írtóra boldog. Annyit mondtam neki, hogy elvileg van 18 gyereke!! Csak vigyorgott a telefon végén. Már nagyon izgult a lelkem!!
Hármat szeretnénk visszakérni és 6-9-et elteteni fagyibabának.
Tudtátok, hogy 30 eFt-rt fagyasztanak le 3 embriót?? Aztán ha kérjük, akkor 30 ezerért vissza is ültetik, és akkor ez nem számít bele az 5 Tb-s lehetőségbe!
Jó, mi?
Stella

Kép
stella9

Pilis!
De a 6. héten már kiderül, hogy méhen belüli vagy kívüli a terhesség.Ne aggódj minden rendben lesz.Kép

Stella!
Nagyon örülök, hogy 18 kis petécske fejlődik.Kép
Megbeszéltétek már a további teendőket.Pl. hány petécske lesz visszaülteteve, hány db lesz lefagyasztva?
Annyira megijedtem a barátnőd esetét hallva.Kép
De megpróbálok nem gondolni rá.Nálunk rendbe kell lennie mindennek.Kép

Judit!
Már csak 7-et kell aludni az UH-ig.Hamar eljön az.KépÉn majd csak 22-én megyek, már nagyon várom, de sajna még holnaphoz 2 hét.Kép

Mea!
Örülök neki, hogy már jobb kedved van.Annak meg főleg, ha tényleg összejön a hosszú hétvége.Kép
Nem tudom, hogy te szoktál utánna gyertyázni?
Javasolnám neked is, mert nekünk bejött.
Szeded az Elevitet?
Ja és figyelj oda, hogy egyél sok kefírt és joghurtot, mert a closty vékonyabbá teszi a mnyh-ádat.

Vanda!
Én is pocis vagyok már.Még ezt a hete kell lepleznem a munkahelyemen, mert mégis úgy döntöttem, hogy majd csak jövőhéten pénteken mondom el.Kép

Jündi!
Mi volt a fogorvosnál?
Türhető volt?

Juzsci!
Merre vagy?

Judyt
KépKép
judyt

Pilis!

A méhenkivüli terheséget elméletileg kitudják zárni már a 6 héten!!(nálam akkor derült ki)
Ha az orvosod egy kicsitt figyelmes akkor meg pláne!!

Zsófi
zsófi76

Stella!
Hát nem semmi.Azért jó kis összeg, de szerintem ilyenkor nem gondolkozik rajta az ember.Kép
Nektek sikerülni fog elsőre.Kép

Judyt
KépKép
judyt

Stella,
nagyon nagyon orulok. Csutortokon kell meg egyet telefonalnotok es utana indultok a transzferre? Most mar nyugodtabb vagy egy kicsivel? Mivel voltak kiskatonak es osszejott a megtermekenyites, tul keppen mas felnivalo nincsen, hiszen te makk egeszseges vagy, a kiskatonak szama volt az egyetlen nagyobb buktato a kerdesben, nem?

Viszont szegeny baratnodet sajnalom. Elkezdett verezni es onnan tudta meg, hogy baj van, vagy az UH-on nem lattak mar babat?

Vanda
vanda72

Judyt Kép
Köszi, hogy hiányolsz Kép
Olvaslak Titeket, csak sok a munka, és megyek délután vizsgázni.
Meg kicsit depis vagyok. A hőm szájban mérve 36,8 már vagy 5 napja, hüvelybe 36,8-37 között. Te hol mérted?
Egyébként tegnap óta a pocim is fáj, úgyhogy semmi reményem.

Stella Kép
Eszméletlen iramban haladtok ELŐRE AZ IKREKÉRT!
Gratulálok!

Tündi Kép
Hogy vagy? ja, és hol? Kép
Juzsci

Kép
zsuzsci

Juzsci!
Ne aggódj, és légy depis.
Én szájban mértem, és nem ment fel soha 37 felé.
Nekem is fájt a pocim még a teszt után is kb. 2 hétig.Ne add fel ez még nem jelent rosszat.Kép
Drukkolok nagyon.Kép

Judyt
KépKép
judyt

Juzsci!
Azt akartam írni, hogy NE LÉGY DEPIS!!!

Judyt
KépKép
judyt

VandaKép
csak annyit tudok, hogy tegnap ment 12. heti uh-ra és ott derült ki. De tényleg ne beszéljünk róla,mert csak feleslegesen paráztatja magát minden kismami!
Nagyon remélem, hogy nem lesz gond csütörtökig!
MEgtermékenyítés után is van, hogy elhal az embrió. De ez nálunk nem fordulhat elő!!!
Muszáj sikerülnie, hiszen annyian szorítotok értünk és annyira szeretnénk!!!

JudytKép
3-at kérünk vissza,a fagyasztást még nem beszéltük meg.
Stella

Kép
stella9

Stella Kép
Teljesen meg tudom érteni a barátnődet. Borzalmas érzések lehetnek most benne Kép
A párod most biztos perked a boldogságtól. Hát nem semmi árakat kérnek el a fagyasztásért! Ebből a pénzből mennyi ideig őrzik meg az embriókat? Bocsi, hogy ennyit kérdezgetek, de tudok erről semmit.

Annácska

annácska

Judyt!Kép

Régebben volt, hogy gyertyáztam nem jött be.
Mennyi a sok tejtermék???
Napi egy joghurt kevés???
A tej is számít???
Még jó, hogy vastag volt a méhnyálkahártyám most.
Nem is tudtam, hogy vékonyítja a closti!
Jó, hogy szóltálKép

Igyekszem sok joghurtot enni.
Kefírt nem bírom, jogyhurtból is csak az édeseketKép
Az nem baj?Az is jó???

Mea
mea

Babások!Kép

Ne izguljatok, minden rendben lesz nálatok!!!Kép

Mea
mea

Sziasztok!

Stella,
Nem semmi, 18 baba, gratulálok. Remélem nagyon nem izgulsz a csütörtök miatt, mi mindannyian nagyon szorítunk neked.

Mea,
Biztosan nagyon jó lesz az a hétvége, és nem lesz korai a 13cn-i uh. Én majd a 14 cn-on megyek, remélem végre lesz érett tüszőm. Nekem eddig a hasfájáson kívül semmi tünetem nincs a clostytól, remélem nem is lesz.

Judit,
Remélem azért hamar elmúlnak ezek a rosszullétek, és végre élvezheted a várandóságot.

Móni

Kép
móni23

Judyt Kép
Kicsit megnyugtattál a pocak fájással kapcsolatban. Próbáltam visszaolvasni még tegnap, de nem láttam, hogy akkor ezt írtad volna Kép
Köszi, hogy most megosztottad velem Kép

Mindegy, ezen a héten kiderül, hogy mi a helyzet.

Kép
zsuzsci

AnnácskaKép
erről még én sem tudok semmit, de majd tájékozódom!
Nálatok indulhatnak az akciók???
Jó lenne egy újévi meglepi Annamarinak és a maminak isKép!

MeaKép
szerintem mindenféle joghurt jó, sőt a túró is!
ÉS sok-sok fehérje (pipi- vagy pulykamell). Nálunk is az megy ezerrel!
Drukkolok a closty-s babóért!
Stella

Kép
stella9

Stella
Ez nagyon jó hír!!!KépKépKép
Ebből még a későbbi tesóra is maradKép
Már csak 2-őt kell aludni és beköltöznek a pici kis pocaklakók!!! Ez olyan jó!!!Kép És hány babucit költöztetnek be egyszerre?

Judit
Én úgy tudom, hogy a rosszullétekért a 12.hétig egyre emelkedő HCG szint okozza. Onnantól már nem emelkedik, beáll egy szintre és ettől a tünetek is enyhülnekKép

Nekem is a 12.heti UH előtti várakozás volt életem leghosszabb pár perce. Mert nekem is volt egy "kedves" ismerősöm, aki mesélte, hogy neki is a 12.heti UH-on vették észre, hogy már hetek óta elhalt a babája, persze semmi tünete nem volt, ő meg nagy boldogan ment az UH-ra, de kifelé már nem annyiraKép Na ezzel jól beparáztatott. De szerencsére nálunk nem lett semmi bajKép
De tényleg meg kell próbálni nem erre gondolni, mert nagyon megkeseríti a babavárás hónapjait. Saját tapasztalatból mondom.

Nicol
Én is folyton kislányról álmodtam, mégis kissrác lettKép
Én a megérzésen kívül azért is gondolok neked kisfiút, merthogy te akkoriban írtad, hogy naponta akcióztatok. Tehát tüszőrepikor is mindenképp együtt voltatok és olyankor többségéban fiúk jönnek össze, mert a fiú ivarsejtek a gyorsabbak és ők pikk-pakk felszaladnak a petesejthet. Ezért van az is, hogy a Clostys és egyéb stimus babák többsége is fiú, merthát őket is pontosan meghatározva a tüszőrepi napján "hozták létre".
Akik viszont nem akcióztak pontosan a tüszőrepi napjára kiszámolva, tehát akár 1-2 nappal előtte, azoknál gyakoribb a kislány, mert a lány ivarsejtek a lassabbak és nekik kell 1-2 nap, míg odaérnek a petesejthez.

Zsófi
Szerintem is az alacsony vérnyomástól szédülsz. Próbáld ki a Nicol által javasoltakat!!!

Pilis
Örülj neki, hogy nincs semmi tüneted! Nekem se volt!!!Kép Csak nem hiányolod Judittól a hányós korszakot??

Babus+Kristóf

Kép
babus2005

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?