Sonny,
milyen rendes tőled, h. anyósod szülinapjára időzíted Noel babát!
Tényleg párod bent lesz a szülésnél?
Köszi Sonny, Jaimee, Sirki az érdeklődést, de voltam is, meg nem is a dokikál...
Kb. 3 hete kapott, regisztrált időpontommal, elkérve magam a melóhelyről már 7-től ott ültem a rendelőben. Kb. fél8-kor az aszisztens kitette x.y. nevét az ajtóra, h. ma ő fog rendelni. Hát, mondanom sem kell nem a dokim volt. Na szépen bekopogtam, megmutattam a regisztrációs papíromat, h. a búúúúsban lehetséges, h. mára kaptam időpontot. /persze nem így fogalmaztam/
Mire ő: "azt ő nem tudhassa, biztos a regisztrációs irodában néztek el valamit...ez van, kérjek új időpontot", és orrom előtt becsukta az ajtót.
Empatiáról ennyit!
Lerongyoltam regisztációba, na ott aztán "szépen" elmondtam, h. ezt mégis hogy képzelik, és még erre a hétre kérek időpontot! Hatásos lehettem, mert az egyébként 2-3 hétre való előjegyzés helyett, szerdára (azaz holnapra) kaptam is. Úgyh. holnap megyek, és meglátom, h. áll hozzá a dolgokhoz, mert ha nem tesz valamit önállóan magától, akkor keresek új dokit. Na, most telt be a pohár!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.04 09:55-kor.