Új privát üzeneted érkezett!

Kép Kép
Vendég

Jaimee,
egyetértek! :lol:

Bibi,
nagyon aranyos Bibi baba, és ez a huncutság...naggyon cuki! Jól áll neki ez a kendő! :lol:
sirkici

Sziasztok,

most kaptuk a hírt a novemberi topikban:

Ma 16:05-kor 4400 grammal, 59 cm-rel megszületett Mari Lacika! Jól vagyunk! Üdv: Gabi (gabi82)

Judit
Kép
sonny

GABI: Gartulálok Lackó születéséhez! Hatalmas gyerkőc :) Jó egészséget és sok-sok tejcsit.
JUDIT: Már Neked is csak 1 hét van hátra.. Drukk!!
Vendég

Nagyon-nagyon sok boldogságot Lacikához, és sok tejecskét!!!

Sonny,
Te hogy vagy? Már csak 1 hét... :wink:
Vendég

Arikon, Betsy: köszi a drukkokat.

Nincs túl sok jele annak, hogy Noel baba szeretne már kibújni, ami végülis semmit sem jelent, mert a 20. napon volt PÉ-m, szóval nov. 16. a terminus aszerint. Anyósom szülinapja :lol: 8)

A baba méretei alapján viszont már betöltöttük a 40 hetet. De úgy határoztam nem számolgatok, mert teljesen felesleges.

Arikon, Veled mizújs? Voltál tegnap orvosnál?

Judit
Kép
sonny

GABI: Gratulálunk Lacika születéséhez!

Sonny: Innen is sok drukk és remélem, bejelentkezel, ha már otthon lesztek a picivel.

Mirci: Hogy vagytok?

Arikon: Felétek mi újság? Voltál 3. napi vvételen? Vagy majd kövi ciklusban?
jaimee1

Gabi,

GRATULÁLOK LACIKA SZÜLETÉSÉHEZ!
SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK!

Jó nagy baba lett. :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Gabi,
GRATULÁLOK LACIKA SZÜLETÉSÉHEZ! SOK BOLDOGSÁGOT, JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK TEJCIT! Jó nagy baba lett!

Sonny,
drukk!!!

Arikon,
hirek????????????
sirkici

A táblit majd felrakom, de most nem megy, mert Niki itt ül az ölemben, és nagyon szeretne "segiteni"! :lol:
sirkici

Gabi, hatalmas nagy gratula Lacikához!!! Sok örömöt kívánok Nektek egymásban!
Vendég

Sonny,
milyen rendes tőled, h. anyósod szülinapjára időzíted Noel babát! :D :D Tényleg párod bent lesz a szülésnél?

Köszi Sonny, Jaimee, Sirki az érdeklődést, de voltam is, meg nem is a dokikál... :twisted:
Kb. 3 hete kapott, regisztrált időpontommal, elkérve magam a melóhelyről már 7-től ott ültem a rendelőben. Kb. fél8-kor az aszisztens kitette x.y. nevét az ajtóra, h. ma ő fog rendelni. Hát, mondanom sem kell nem a dokim volt. Na szépen bekopogtam, megmutattam a regisztrációs papíromat, h. a búúúúsban lehetséges, h. mára kaptam időpontot. /persze nem így fogalmaztam/ :D Mire ő: "azt ő nem tudhassa, biztos a regisztrációs irodában néztek el valamit...ez van, kérjek új időpontot", és orrom előtt becsukta az ajtót. :x Empatiáról ennyit!
Lerongyoltam regisztációba, na ott aztán "szépen" elmondtam, h. ezt mégis hogy képzelik, és még erre a hétre kérek időpontot! Hatásos lehettem, mert az egyébként 2-3 hétre való előjegyzés helyett, szerdára (azaz holnapra) kaptam is. Úgyh. holnap megyek, és meglátom, h. áll hozzá a dolgokhoz, mert ha nem tesz valamit önállóan magától, akkor keresek új dokit. Na, most telt be a pohár! :evil:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.04 09:55-kor.
Vendég

Háááát, Arikon, tudod, semmi nem véletlen... 8)
Vendég

Arikon,
ez nem semmi, de azért talán tényleg nem véletlen, és nagyon drukkolok holnapra!
sirkici

Bíbi,
biza én sem hiszek a véletlenekben! :? :)
Vendég

Arikon,
ez nem semmi, de azért talán tényleg nem véletlen, és nagyon drukkolok holnapra!
sirkici

Na, mostmár sietségemben össze-vissza nyomok mindent, szóval gyorsan felrakom a táblit, és nyomulok tovább:

Kép Kép Kép Kép

A babás tábli pedig egyenlőre megszűnni látszik, sajnos! :cry: Remélem, mostmár tényleg mihamarabb lesz új kismamink!
sirkici

Sziasztok!

Gabi, Tiszta szívből gratulálok Lacikához. Szép nagy baba lett. Jó egészséget és rengeteg tejecskét kívánunk. Várunk majd a képekkel és a szüléstörténettel.

Sonny, már neked sincs sok vissza. Gyors és könnyű szülést kívánunk.

Arikon, no komment . Remélem holnap minden ok lesz.

Sirki, majd cserélnél képet a tábliban? A szülinaposokból tudsz választani. Vagy tegyek fel én?
Vendég

Gabi: Hatalmas gratula, sok boldogságot!!!!!!!!!!!

Kép

Arikon: én ráborítottam volna finoman az asztalt a dokira!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
gyablonka

Ha jóllátom megdőlt a topik súlyrekordja!!!!!! Hajrá Lackó!!!!!!!!!!

Kép
Kép
gyablonka

[quote="gyablonka"]
írta:
gyablonkaArikon: én ráborítottam volna finoman az asztalt a dokira!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Nem a doki hibázott, hanem a regisztráció, hisz (mint kiderült) minden hónapban más és más napokra vannak beosztva az orvosok, és az én dokim kedd-szerda rendeléssel üzemel ebben a hónapban. A regisztráción barmoltak el valamit és a korábbi rendelési napra tettek be. :twisted: Viszont az aszisztense egy megfásult, empátiátlan némber volt valóban! :x
Vendég

Na akkor értsd jól...arra borítottam volna!!! :lol: :lol: :lol:

Lányok nálunk 2 napja ordítás van...egyfolytában...tegnap alvás sem volt...ha kocsiban van azért, ha a kiságyban azért, ha a hordozóban azért...lassan fejenállok...ja és mindkét fülemre lassan megsüketülök!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Sziasztok Lányok!

Bocs, hogy eddig nem jelentkeztem, de elromlott a gépem, költöztünk, betegek voltunk stb.
De most már az új házunkból írok nektek! :lol: Végre elkészült, és beköltöztünk. :lol:
Sajnos visszaolvasni valószínűleg nem fogok tudni, mert olyan régen voltam, de próbálok lépést tartani veletek. Ha sikerül. :?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Szia Christell!
Már nagyon hiányoltunk!! :) Üdv újra a fedélzeten! Klárikáról friss képet teszel fel?

Csajok,
amúgy elég sz@r a kedvem. Dokinál voltam, és amit mindenáron szerettem volna elkerülni, úgy tűnik bekövetkezett. Kaptam beutalót a meddőségibe. Tudom, h. tök hülyének gondoltok (lehet igazatok is van), de annyira tartok ettől az egész procedúrától. Közben meg a reális énem tisztában van vele, h. ki kell magunkat vizsgáltatni, mert a "strucc-politikám" semmi jóra nem vezet. Januárban megyünk ha addig nem jön össze a babóca, és addig a Férjuram is összeszedi magát a spermavizsgálatra.
Vendég

Chrissyy,
cserélek persze, csak mondd meg, hogy melyik képet tegyem be, hogy neked is biztos megfeleljen! :D

Gyabi,
mi lehet Benivel? Fáj a pocija? Azért próbálj meg ne megsüketülni! :wink: :lol:

Chris,
de jó, hogy végre jelentkeztél! Gratula, hogy végre beköltöztetek! Hogy vagytok? Képek Klárikáról? Gyere gyakrabban!

Arikon,
sajnálom, tényleg, és nem is tudom megérteni igazán, hogy milyen lehet meddőségibe menni, ezért nem is akarok papolni, de gondolj a dolgok pozitiv oldalára, hogy legalább kiderül, hogy mi a helyzet?! Na, meg az is lehet, hogy addig összejön a babóca, talán ha arra gondolsz, hogy mentek a meddőségibe, és nem is figyelsz annyira a babára, akkor össze fog jönni. Tudod, sokunknak akkor jött össze, amikor egyáltalán nem is vártuk!
sirkici

Gyabi,
boldog hófordulót! :lol:
sirkici

Teszek fel egy képet, ez az új hobbink, hogy ülni akarunk a kádban:

Kép
sirkici

Arikon: Melyikbe?

Szerintem fura, hogy egyből meddőségibe utal. Amikor nem vagytok tisztában, hogy a katonák elég virgoncak e és hogy neked minden oké e hormonálisan. Erről nekem inkább az jön le, hogy a dokid nem kompetens meddőségi kérdésekben. Miért nem kéret kiskatona tesztet? Miért nem néz hormont? Miért nem ajánlja fel a HSg, mittudoménmit? Én dokit cserélnék. Ha nagyon berzenkedsz a meddőségi ellen, akkor ne menjetek, egy jó doki kíméletesebb a lelkednek. ÉS már sokszor mondtam: Optimális családtervezés?

Betsy: Szülinapi előkészületek?

Mirci: ??? Írok majd az e-mail címedre...

Bíbi anyu: Neked nem babás blogot kéne írnod, hanem könyvet!

Sirki: Édi bédi!

Christell: Jó hogy visszajöttél!!! :shock: :shock: :shock:

Nem működnek az emotikonjaim...
jaimee1

Jaimee,
azért küldött OPTIMÁLIS CSALÁDTERVEZŐBE :D mert ott végzik el ezeket a vizsgálatokat. Értem ezt úgy, h. én az Állami Egészségügyi Központ Róbert K. körúton levő rendelőjébe járok, de a központ és azon belül a "meddőségi" centrum a Podmaniczky u.-ban van. Szóval míg ő a Róbert K. körúton rendel, addig a vizsgálatokat a központban végzik. Uh-ra is mindig a központba kellett mennem. Ennyit a kórház összevonás-megszűntetés baromságról... :twisted: Régebben a déli pu-nál levő Tiszti kórházba jártam, és ott egy szinten el tudtam intézni minden vizsgálatot. Agyrééééém!! Amúgy ajánlott két dokit is, Murányi Z., illetve Vajda M.-t, ha valaki ismeri őket, írna róluk.
ja, Jaimee privit küldök! :wink:

Sirki,
Niki baba cukiiiii :)

Csajok már korábban is gondoltam rá, de most meg pláne, h. lehet nem kéne ebbe a topicba írogatnom. Totál egyedül maradtam, kakukktojás vagyok köztetek... Szóval kérdésem és őszinte választ várok, és nem sértődök meg, de ha úgy gondoljátok tovább állok, mert nem akarok idegesíteni senkit sem a problémámmal. Legfeljebb babásan visszatérek! :roll: :)
Vendég

Arikon, Te hüle vagy! :shock: - és megígérted, hogy nem sértődsz meg! :lol: :lol:
Vendég

Na szóval, hívják akárhogy is, vizsgálatok kellenek és kész, csak tessék szépen utána járni! Persze, ha januárig nem jön össze spontán :wink: Teeee, kakukktojás!

Sirkici, de édes ez a csaj! Nálunk is ez a móka megy mostanság, plusz nem hajlandó elengedni a kádat és hozza magával, mikor kivennénk. :lol:

Gyabi: Bandita még mindig ordít? Szegénykék...

Jaimee, oké, és kiadod? Még az irodalmi pályázatot nyert lovas könyvem is itt rohad a nyakamon... :evil:
Vendég

Arikon: Meddőségit írtál és az opt cst az nem meddőségi. :wink:

[quote]K írta:aptam beutalót a meddőségibe.

Csatlakozom Bíbi véleményéhez. :wink: Nem is értem, hogy jut ilyesmi az eszedbe. Nagyon várom már a zebrás tesztedet.

Bíbi: Javaslom, változtass nevet, mert bezzeg a celebek egymás után nyomják ki magukból a kismamanaplókat. Arra bezzeg van kiadó. :twisted: :twisted: :twisted: Hogy olvasó van e, azt nem tudom.
jaimee1

[quote="bíborlány"]A írta:bíborlányrikon, Te hüle vagy! :shock: - és megígérted, hogy nem sértődsz meg! :lol: :lol:

Oké, vállalom, hüle vagyok, és nem sértődöm meg, és maradok, boldogítani Titeket, a hüle kérdéseimmel! :lol: :lol:
Vendég

Ez a beszéd! És mi a következő kérdés? :twisted:
Vendég

Arikon,
én is csatlakozom Jaimeehez és Bibihez, nem idegesitessz senkit sem, te csak gyere!
sirkici

Gabi gratulálok nektek!

Arikon én is csatlakozom az előttem szólókhoz.

Még olvasnom kell, csak átfutottam..

Időm alig,de szeretnék mutatni valamit..

Kép

Egésznap ilyeneket csinál :?

Nem lesz vajon görbe a lába?????????????

Christell Üdv újra itt /bár én is alig-alig tudok jönni/

KépKépKép
bambika

Halihó!!!!

Helyzetjelentés: köszönjük a kérdést, az ordítás szerencsére csak másfél napig tartott!!! :shock: Jól vagyunk, ma ismét oltást kapott , a 4. hónaposat! Nagyon nyáladzunk, mindent eszik-amit nem kellene...kabala, takaró stb...

Arikon: Megy a képzeletbeli sejjjjjjjjhajjjjjjjjjjjrúgás!!!!!!!! :lol:

Sirki: köszi a köszöntést, nagyon édi a kádban Niki baba.

Bibí, Sirki, Jaimee: kislányaitokól most kérnék egy dedikált fotót, mielőtt híres topppmodellek lennének...

Bambika: én sajnos nem tudok neked válaszolni, de két gyerek után szerintem a harmadikat már csak nem "rontod" el! :lol:

Ja és az új hobbi: ( sz.r volt a fólia, azért olyan hullámos, már készülnek az újak)

Bandita lámpái:

Kép Kép

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi: Deszééééép! Nekem is van üvegfestő szettem, de még elő sem mertem venni.

Bambi: Hát nekem csak ez az egy györök van egyelőre, de ha feláll az azt jelenti, hogy elég erős hozzá. Nem lesz görbe a lába, főleg, hogy manapság nyomatja mindenki napi szinten a vigantolt. Nagyon ügye egyébként Gergő, gratula!

Megérkezett Réka bébi taxija, már csak össze kell szerelni. :P :P :P

Na megyek,mert RÉka azzal szórakozik, hogy nyitogatja a CD izét a laptopon. És ordít, mert persze nem engedem neki.

Nem írók írjanak izibe'!

Puszi mindenkinek!
jaimee1

Bambika,
nem semmi Gergő baba! Mondjuk én sem vagyok egy okos, de azt szokták mondani, hogy a babák érzik, tudják, hogy mit birnak, igy ha Gergő ezt birja csinálni, akkor hagyni kell, legfeljebb ne engedd neki túl hosszú ideig! :D

Gyabi,
kösz! Szépek a lámpák, ügyes vagy! Nagyon tetszenek! A nyáladzás még eltarthat egy ideig, de talán már jön a fogatok is, igy az esetleg az orditást is megmagyarázná, de a lényeg, hogy már nem ordit! :D

Jaimee,
az jó játék! :lol: Tegyél fel képet a taxiról, na meg persze Rékáról benne! :D
sirkici

Íme az új képek Klárikáról:
Kép
Kép
Kép
Már 8300 gr, és 65 cm. Megkezdtük a hozzátáplálást, de csak módjával. Nem akarom tömni, valószínűleg nincs is rá szüksége, ugyanis az elmúlt hónapban 800gr-ot hízott, és 2 cm-t nőtt. (Akkor még csak anyatejes volt.) Kóstolgatjuk a gyümölcsöket, zöldségeket. Kedvence az alma, a krumplit csak módjával képes megenni. Ha kicsit több van valamiben, öklendezik tőle. :?

Egyébként jól vagyunk. Sajnos még a költözés nem fejeződött be. Dobozokból élünk. :? Nem volt időm mindent kipakolni. Klárika az óra átállítás miatt össze-vissza alszik. Előfordul, hogy éjjel is felkel szopizni, vagy negyed 5-kor már kukorékol. Eddig átaludta az éjszakát, ezért furcsa nekem, mivel este fél 8-tól aludt reggel fél 7-ig. Most pedig már 6-kor fürdetni kell. :?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Gabi!
Gratulálok kisfiad születéséhez! Sok boldogságot, örömet, kitartást,és jó egészséget kívánok!

Bambika!
Nagyon ügyes Gergő! :wink: Az én kislányom még nem tud ilyen mutatványokat, és sajnos annak kell örülnöm, ha nem is akar még lábra állni. Ugyanis nagyon lazák a csípő és lábfej izmai. Azt javasolta az ortopéd dokinéni, hogy késleltessük nála az állást és a járást, nehogy megterheljük az izmokat. :?

Egyébként Klárika mindent kicsit később csinál, mint a többi gyerek. Már megszoktam. Még nem tud egyedül hasra fordulni, kúszni, viszont gyönyörűen ül, és édesen gagyarászik. Szinte egész nap. :lol:

Gyabi!
Szépek a lámpák. Pici fiad is lámpafénynél alszik?

Lányok!
Mindenki lámpafénynél alszik? Vagy csak engem nyugtat meg, hogy belátok a kiságyba, és a gyereknek nem is lenne rá szüksége? Nálunk egy sólámpa világít.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: nem , sötétban alszik, de este az etetéshez és a reggeli játszáshoz csak ezek a lámpák égnek. Mi is így jártunk az óraátállítással, eddig este 7-kor fürdés-alvás 4-5 körül ébredés-evés-alvás...most 3.kor és 6-kor evés és össze vissza alvás... :cry: ...remélem nem tavasszal fog a end helyreállni a következő átállításnál.

Csináétam új képeket, majd rakom...

Kép
Kép
gyablonka

Bandita: 8350 gr és 68 cm...

Kép Kép Kép

Üvegképek:

Anya ablakán Kép

Karácsonyra
Kép

Csak úgy
Kép

Kép
Kép
gyablonka

Chris: a lényeg lemaradt...Klárika gyönyörű!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
gyablonka

Jaimee:legnagyobb szeretettel:

Kép
Vendég

CHRISSYY: Nagyon jók a szülinapos képek! Sokat változott Martin! Szépek vagytok!
CHRISTELL: Milyen kis édes Klárika! Nagyon tápláló a tejcsid, ügyesek vagytok! Örülök, hogy írtál, várjuk a további fotókat. Bence sötétben alszik el, és nincs világítás éjszaka sem. Szerencsére nálunk az óraátállítás óta már helyreállt az alvás is, fél 8-tól 7-ig alszik Bence, persze mi még éjszaka elég sűrűn szopizunk.
SIRKICI: Annyira kis mosolygós Niki! Cukorfalat!
GYABI: Nagyon ügyes, kreatív vagy. Mikre nincs időd! Irigyellek. Szépen növöget Beni, lassan utolértek minket :) Nagyon csini a csíkos ruciban (is)!
ARIKON: Remélem ebben a két hónapban spontán összejön a picur. Majd írok privit, ha lesz egy kis időm..
MIRCI: Kár, hogy nincs időd jönni, pedig olyan kíváncsi lennék a kis Bálintra!
JAIMEE: Torta megrendelve, ajándék megvéve..
Rékának:
Kép
Vendég

Popibaba:

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Arikon barátném:neked is a legnagyobb szeretet jár:

Kép
Vendég

Nórikám,
De aranyos vagy!! Köszönöm szépen!! :) Nagyon ötletes ez a szívecske... :)

Popibabának, kis druszámnak, NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT kívánok!
Vendég

Most olvastam egy másik topicban, h. Sonnynak még nov. 6-án megszületett Noel nevű babája!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?