Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Látom sehol semmi, ha én nem vagyok senki nem ír! Itt gyönyörűen süt a nap de nagyon hideg van brrrrrrr...

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Adiadi: Gratulálok az ikrekhez!!! Én is, én is ikreket akarok!!!! :)

Nyuszifül, remélem beválik a lekvár :wink:

Nita, gratula a kikönyvhöz!! :wink:

Francesca, nem tudtál még vonalzót biggyeszteni? Vagy feladtad ezt a részt? :lol: :lol:

Duna, remélem nem lesz semmi gond, szorítok!!!

Melinda, Pistikének jobbulást!

Kicsi, neked is jobbulást!

Többieknek puszi!

Én már jól vagyok, még a nátha itt van, de nem vagyok már lázas hál isten. Csak most valószínű Apa fog beleesni, mert már itt prüszkül, fújja az orrát egész nap :roll: :?
Csak vége lesz már egyszer... :lol:
Tegnap voltunk a patikába, régóta szerettem volna Apának egy FERULANT nevű "csodaszert" a kiskatonáinak, hát épp volt 1 db, úgyhogy megvettük. Mintha a fogamat húzták volna, nem egy olcsó dolog (8600ft), de a gyerek érdekében mindent ugye?! :lol:
Állítólag ez 51%-kal növeli a spermiumok mozgékonyságát, és számát. Hát meglátjuk. Ha nem válik be, legalább elmondhatjuk, hogy ezt is kipróbáltuk...

Mindenkinek további jó hétvégét!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

szia Betty, látom nálatok is így van mindent megpróbáltok aztán a csoda mégis késik, hát igazságtalan néha ez az élet :cry:

Kép
Kép
melisch

Szia Melisch, hát igen sajnos így van.....igazságtalan...
Elnézem ezeket a műsorokat (mónika, joshi)...stb....
meghökkentő mik vannak, eldobja a gyerekét, abortuszra megy már harmadszorra, most meg megint terhes ugyanúgy, vagy megszül, aztán kukába dobja...stb... Aki valóban szeretne, és biztosít neki mindent, és úgy vigyázna rá, mint a szeme fényére, az miért nem érdemli meg? Miért nem kaphat minden csodaszer nélkül gyereket?
Érthetetlen....és kiakasztó!!
De mindegy, nem idegesítem magam ezen, ez van.
És bízom benn, hogy ebben az életben eljön azért egyszer a mi időnk is...
Pont azt beszéltük Apával, hogy már annyit költöttünk gyógyszerekre, homeopátiás szerekre, injekciókra, orvosokra.....stb...., hogy abból már nem egy, hanem két gyerekszobát fullra berendezhettünk volna mindennel együtt......mindegy... :evil:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

mi még nem tartunk éppen ott de ari volt sógornőm lánya azt mondta, hogy nem kér semmit karácsonyra csak egy unokatestvér és olcsón megúszom. Hát igen mondtam is az uramnak, hogy jó olcsó ez a baba és még úton sincs még :cry:

Kép
Kép
melisch

képzeld szar a görbém ebben a hónapban hónap kéne pé-m legyen és 36,6 a hőm, bár ma mintha van tojcsi is ezt nem értem mégis este ha hazaérek öcséméktől ellövők egy Lh-t lássam az mutat valamit.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d ... 75200_.png
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2009.03.15 09:29-kor.

Kép
Kép
melisch

Nem olyan rossz ez a görbe Melisch! Sőt!!
Azért ma lőjj el egy LH-t, aztán majd meglátod.
Mondjuk én a nyákra nem sokat adok, de ha nézed mindig, akkor biztos tudod, mi a helyzet.
Mennek mindenképp a drukkok++++++++++++++++++ :wink:

Most sajna le kell lépnem, mert csinálom a kaját, aztán ebéd, délután meg akarunk valami filmet nézni DVD-n.
Sok puszika!
További szép hétvégét!

betty615

nekem anya főz :lol: :lol: :lol: és éppen kifogyott a gáz, persze nincs csere tele itthon, most zavartam az uram, hozzon másikat :lol: :shock: anya ideges 3 rózsán főzött és most megállt mindjárt folytathatja

Mindenkinek szép délutánt!

Kép
Kép
melisch

meli nem tudom meddig nem lehet......nem mondta a doki.......az is lehet végig nem lehet..

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok! Látom sehol senki. Mindenkit kikergetett a jó idő? Tegnap mire végeztem a házimunkával már este lett. Délelőtt takarítottunk, mostunk, levest főztem, aztán lefeküdtem Bencével aludni. Sikerült 2 órát aludnom, Bence még ráhúzott 45 percet. Délután álltunk neki a nokedlinek meg a bakonyi szeletnek és bizony este fél 7 is volt mire összepakoltam a konyhában. Bence keverte a nokedli tésztáját :lol: . Most várom, hogy lejárjon a mosógép, összedobom a süti tésztáját és megyünk le mi is , mert 7 ágra süt a nap.
Betty: apa nálunk már egy hónapja nem bír kimászni a náthából, már jól van, de még valami váladék rá van tapadva a mandulájára. :? Ezt a hónapot mi ki is hagytuk.......
Melisch: várom anyukádat, hová tegyem a kulcsot, ha nem vagyok itt? :wink: :lol:
Nita: tart még a tanfolyam? Mindjárt 12 hét! Hogy repül az idő. de gondolom neked ez most csak vánszorog.
Melinda: megnéztem a kütyüt, köszi, lehet, hogy én is fogok venni, ha oda jutok, mert nekem Bencével majdnem tragédia történt. Ha nem aznap megyek dokihoz, akkor másnap reggelre megfulladt volna, rá volt tekeredve a köldökzsinór a nyakára és nagyon rossz volt a szívhangja. Még jó, hogy a doki toppon volt és azonnal befektetett megfigyelésre és még aznap este meg is császározott.
Nyuszika: mi van veled? Gyuláról nem tudsz bejelentkezni?
Többieknek is nagy puszi!!!

királylány

Sziasztok! Mi öcsémék voltunk estig, aztán tv-ztünk az urammal, meg dúsoltam. Ma ebédre vagyunk hivatalosak öcsémhez, apa ott is aludt esti sörözést tűztek ki meg meccsen voltak az itteni csapat játszott és este is találtak tuti a tv-ben. Csak anya volt az enyém :lol: :lol: :lol: Nem lesz ablakpucolás :lol: :lol: nem mondta de majdcsak megcsinálom én hideg van még kint.
Amúgy dühős vagyok, nagyon nem tetszik mit csinál a szervezetem. Ma kéne legyen pé-m erre nap mint nap megy fel a hőmérsékletem, ez a 3. hónap, hogy mérem az elmúlt két hónapban olyan szépen lement a hőm majd pé előtt, vagy pé napján kezdett felmenni és 3 napig emelkedett mejd ugyanazon a szinten játszott pirig, most meg nő. Feljebb ott a hőm ha érti valaki segítsen. Megszegtem ígéretem és lőttem egy lh-t negatív volt az este, olyan negatív mint a pozitív előtti napokban szokót lenni vagy a pozitív utáni napon. Ma vagyok a 15. napon volt már full pozitív a 16. napon, lehet ma pozitív lenne de akkor miért ment fel a hőm 36,5 - 36,6- 36,7 -re nap mint nap? Ide felteszem a februári görbém összehasonlításnak. A fertility e pé-t egy nappak későbbre tette. Ha valaki ért hozzá szívesen várom a véleményét. Ja tegnap volt 2-szer tojcsim amúgy meg inkább száraz. Na erre kössetek göböt. Még valami prüszkölök, kicsit csorog az orrom vajon náthás leszek és azért van kis hőemelkedésem, vagy ez egy szép pé nélküli hónap. De akkor miért nem full negatív az lh, nagy a gyanúm veszek még 1 dobozzal ma és megnézem mit mutat ma este. Na megint streszelek. Csupán azt akarom tudni van-e pém nem várok babát ettől a hónaptól de jó volna tisztán látni.

Puszi mindenkinek lehet csak este jövök, vagy holnap reggel.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d ... 75200_.png

Kép
Kép
melisch

Melisch: én az enyémet bírom követni. Én is mérem a hőt minden reggel. Nekem most megy le szépen, remélem meg is jön a jövő héten. nem lehet, hogy később lesz Pé-d, vagy esetleg kimarad?

királylány

királylány etől félek én is, hogy kimarad :cry: :cry:

Kép
Kép
melisch

Melisch: ne aggódj, biztos nekem is előfordult már. Sőt, ebben a hónapban nagyon is éreztem a Pé-t, de a múlt hónapban nem, a hőm megvolt meg még a nyák is, de fájdalom szinte semmi.
Most leviszem Bencét egy kicsit a levegőre délután majd jövök. Szép napot és semmi pánik! :wink:

királylány

királylány még jövöhéten van tanfolyam és vége!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
melisch lehet később lesz pé-d......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok! En mar tul is vagyok a fozesen. Ma nem mentunk templomba mert anyuek jonnek a ferjemet koszonteni es mondtam h akkor ebedeljenek itt. Na meg delutan keszulunk Kiralyretre setalni egy nagyot, ha kisutne a nap, ugyanis most meg nagyon esore all. Nekem tegnap vegre megjott, igy ebben a honapban en is lh tesztelek er ha lesz kitartasom, hot is nezek. Erdekel hogy visszaallt-e a szervezetem.
Vendég

angi már rendbe jöttél..... :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Egyebkent max 2-3 honapig figyelgetem magamat es ha bebizonyosodik h rendben vagyok, abbahagyom. -- Melish! Nem mindig sikerul a pe-t elcsipni a tesztel sem. Az erzeseink es jelek pedig nagyon meg tudnak trefalni minket. En meg voltam gyozodve hogy nem volt pe-m amikor Szilarddal terhes lettem. A szervezetemet eleg jol ismerem es minden jel arra utal, es tessek, itt a pe nelkuli honapom gyumolcse.
Vendég

Nita! Profeta szoljon beloled! Eddig meg sosem volt gondom a ciklusommal, az elso sp.vetelesnel sem. Most se legyen!! Szep napot! Jo etvagyat mindenkinek az ebedhez!
Vendég

Sziasztok!
Már jobban vagyunk.Ma nem volt kedvünk olyan kaját csinálni,amit eddig szoktunk,így kipróbáltunk egy receptet,de még nincs kész,mert 2 órát ázni kellett neki.Bemásolom,hátha másnak is megtetszik!!!

Göngyölt hús Pataki tálban
Hozzávalók:
# 10 szelet karaj
# 10 vékony szelet kolozsvári szalonna
# 10 szelet trappista sajt
# 5 dl tejföl
# 2 kg krumpli
# 1 fej fokhagyma
# 3 dl tej
# pirospaprika
# kakukkfű
# oregánó
# petrezselyemzöld (lehet szárított)
# só

Elkészítés:
- A hússzeleteket vékonyra kiklopfoljuk.
- A fokhagymát gerezdekre szedjük, kettévágjuk a cikkeket, beletesszük a tejbe, majd a húst is beletesszük, és hűtőben legalább 2 órát /de akár 1 napot is/ állni hagyjuk.
- Ezután a húst kiszedjük a tejből. Fogunk egy szeletet, ráteszünk egy szelet szalonnát és egy szelet sajtot, majd feltekerjük, belerakjuk a tálba a göngyöleget. Ha feltekertük az összes húst, megszórjuk a tetejét egy csipet pirospaprikával.
- A krumplit felkockázzuk.
- A tejfölbe belerakjuk a maradék fűszereket + a fokhagymát a tejből. Ezzel a fűszeres tejföllel összekeverjük a krumplit, majd rárakjuk a húsira. Sütőben kb. 2 óra sütjük lefedve, majd levéve az edény tetejét még egy kicsit sütjük. (Ha sok a lé rajta, le kell merni.)

Egészségetekre!

Megjegyzés:
A sajtot könyebb tekerni ha hirtelen belemártjuk forrásba lévő vízbe.

Kép
Kép

Kép
melinda1985

ááááááááááááááááá,már 17 hetes vagyok,nem nem nem akarok így sietni!!!!!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok!
Csak bekukk(vendégeket várunk).
Itt semmi különös már 6.napja pirizek,holnap megyek dokihoz.
Holnap jelentkezem. :wink:
Mindenkinek puszi.Dius

KépKép
Kép
mucus75

Sziasztok!

Melisch, én a hőben már nem hiszek, mert igazából nagyon kiszámíthatatlan, bármi kis hőemelkedésed van valamitől, vagy nem alszod ki a megfelelő időt, vagy nem pont akkor méred valami miatt, mikor szoktad, hanem fél órával később, már mást mutat. :roll:
Én ezért hagytam abba már több, mint egy éve.
Ovu teszt inkább, az a biztos :wink: .
Látom, figyeled is magad, a testedet, a nyákodat...stb... ciklus idején.
Esetleg még annyi ötletem van, hogy a méhszájat is nézd ciklus közben. Pé. körül a méhszáj fent van,alig éred el, és nyitott, máskor pedig lent, zárt, és könnyen elérhető.
Ha teherbe esel, fent marad, és zárt lesz.
De mindezek mellett szerintem a legbiztosabb módja, hogy tudd, van e pé.-d, az az UH.

Nita, már csak jövő hét és suli vége?? Azt már fél lábbal is... :lol: :lol:

Dius, én is holnap megyek dokihoz :wink:

betty615

Kép
Kép
Kép

betty615

betty igenmár csak jövőhét.el se hiszem.
meli bár már én is 17.hétbe lennék.örülnék neki..

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melinda: összefutott a nyál a számban......hmmmmmm.........lehet valamikor megcsinálom csak a mennyiséget felezem :mrgreen: Úr Isten :!: 17 hét, mindjárt itt lesz a 40. Betty: azt mondják, hogy a hő felmegy ha felkelsz és utána méred...nos nekem leesik. Kipróbáltam. Nem mindig mérem azonos időben és nincs eltérés, azt sem tudom megállni, hogy ne kelljek fel (nem mindig), de ha a gyerek ébred nem mondhatom neki azt, bocsi anyának még fél órát feküdni kell :lol: miheztartás végett jó,.....nekem. Na meg ha lehetőségem van akkor hétközben később kelek, mint hétköznap :wink:
Nita: nyugi, minden oké lesz, most semmi bajod, nincs vírus se benned. Meglátod hipp-hopp a karodban tarthatod :)

királylány

Sziasztok!

Most tettem be marcust a vízbe fürdeni, közben gyorsan benézek.
Mostanában állandó vitánk van a gép miatt. :?

Holnap már viszem oviba. Biztos nehéz lesz neki visszarázódni 2 hét után.

Melinda: Nagyon jól hangzik a kaja amit leírtál. Majd kipróbálom. Én már a 39. hétnek is örülnék. :D

Mucus: Kiváncsi vagyok mit mond az orvos! :shock: Pedi félidőben vagy. Miért lehet ez? Volt már ilyen máskor is?

Én meg ma elkezdtem szedni a duphasont. Félek tőle, mert a papírja írja hogy lehet tőle vérzés is.

Na megyek. Ma már nemhiszem hogy tudok jönni. Kismamik vigyázzatok magatokra! Meg persze a többiek is!

Kép
babicsek

Sziasztok!!!
Húúú,nagyon finom lett!!Felezheted Dia,én úgy csináltam,hogy holnap ne kelljen sütni-főzni!!
Igen rohan az idő!!!De annyira nem tudok figyelni,Pityesz már meg se áll,megy árkon-bokron,bár ma kimentünk az udvarra,majd fel bukik,ugye nem csempe.... :lol:

Na,most megyek,mert mama fürdeti Pityeszt!
Sziasztok!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melinda: aranyos lehet Pityesz :lol: Ha felezem nekem akkor is kitart 3 napig :? . Tegnap csináltam bakonyit erre az uram közölte ő bizony holnap már nem eszik belőle :twisted:
Babicsek: Bence épp meg van sértődve mert kiparancsoltam a gép elől :evil: Viszem őt fürdeni, hajmosás is lesz, úgy fog ordítani, mint a sakál :? ........

királylány

betty én is azt érzem hogy minden ok odabe...........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melinda!
Tényleg repül az idő. 17 hét múlva én is szeretnék már pocakos lenni, legalább pár hetes terhes lenni. Jól hangzik a recept! Egészségetekre!

Dia!
Mi bizony nem hagyjuk ki ezt a hónapot sem, mert nálam minden nap számit a korom miatt, nem hogy hónap! Én sem karácsonykor szülnék szivem szerint, de ha igy adatik, akkor legyen igy!

Dius!
Én is nagyon kiváncsian várom az okát a mini-ciklusodnak!

Betty!
Azt hiszem, én sem fogok hőmérőzni, mert nekem is megeröltető mindig pontosan ugyanakkor mérni, na és ha fel kell kelnem Szilárdhoz, akkor mi van? Lh teszt elég lesz nekem.

Babicsek!
Remélem, nem jön be nálad ez a vérzéses mellékhatás. Ha mégis, akkor abba kell hagyni?
Irogattál priviket a lányoknak? Korábbról talán már ismerted őket, vagy mi is az a nagy titok? Csak ha nem vagyok indiszkrét :oops:

Nekem szépen megvan piri. Még mindig több, mint nekem szokott lenni, de legalább van. Kedden megyek vérvételre, igy meglesz a 4. napi hormonképem is. De majdnem tudom előre, hogy minden rendben lesz. Gyúrunk tovább a tesóra, és egyik hónapban majd szépen beköszönt. Már alig várom azt a pillanatot!!!

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

angie hamar eljön az a pillanat!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Remélem nem sokára én is csatlakozhatom a kismamik táborába!
Bár még nem ismerlek benneteket, de ha lehet egyre többet jönnék közétek!:)
Párommal mi is eldöntöttük, hogy babát szeretnénk lassan! Tudom, úgyis jön ha jönni akar! Sajnos januárban volt egy vetélésem, de nem adjuk fel!
Mindenkinek kitartást, türelmet! A kismamiknak pedig egészséges csodás babavárást!
Nekem a ciklusaim 30-35 naposak, most is lh tesztettel nézegetem, hogy van e pém, mert sajna néha nincs pém és norcolutot kell szednem...:( Van valaki hasonló cipőben közületek?

pandi
pappandrea

szia,.........a második vetélésem után nekem is kellett norcolutot majd clostyt kellett szednem...és most itt a tesó a pocakomba.........
drukk nektek is!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: tetszik az új vonalzód!!!!!
Andi: üdv köztünk. Reméljük hamarosan te is kismami leszel és minden oké lesz :wink:

királylány

nitacska köszi a bíztatást! És nektek vetélés után milyen hamar jött össze a tesó???Hogy vagy? Hányinger és társai?
Nekünk még nincs gyerkőcünk, de már nagyon szeretnénk!

pandi
pappandrea

királylány köszi! Látom nektek már van gyerkőcötök és tervezitek a kistesót?

pandi
pappandrea

andi az első vetélés után rögtön a 3.hónapba jött a baba...de el is ment...műtét lett a vége.....a mostanival direkt vártunk többet.....5.hónapba sikerűlt......
hányinger nem szokott lenni de ma a buszon nem sok kellett hogy kidobjam a taccsot........
királylány köszi!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jo reggelt Lanyok! Itt szepen sut a nap. Ma biztos kint leszunk delelott. Vettem 2 rozsatovet es kaptam egy gombtujat, amiket el kellene ultetnem. Ugy szeretem ezt az idoszakot, amikor kibujnak a viragok. A tulipanok mar kidugtak a fejuket, krokuszok mar viragoznak. Mar magokat is szortam ladaba. -- Andi! Udv, es ha mar voltal terhes akkor tuti ujbol leszel es meg is fog maradni a kovetkezo!
Vendég

sziasztok.........nálunk süt a nap de iszonyat nagy a szél.....így hideg van......... :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép

Andi, üdv. köztünk, én clostis vagyok, de ez a hónap kimaradt, mert naggggyon beteg voltam...

Dia, holnaptól pakolunk, megvan az engedély :) Azért jól elhúzódott az egész.

betty615

Itt még a nap se süt... :roll: hideg van, mint az állat!

Nita, jó az új vonalzód :wink:

betty615

betty köszike!!!!!!!!!
itt is hideg van...pedig gyönyörűen süt a nap..... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!Mindig elolvaslak titeket,csak mostanában nincs miről irnom.Annyi,hogy a doki rendes volt,kiirt egész márciusba táppénzre,30.dikán kell visszamennem.A férjem tegnap irta,hogy állitólag április 21.én jön,de lehet,hogy csak 2 hétre 1 hónap helyett,mert május elején indul ez üzem karbantartása és oda vissza kell menniük.Na gondolhatjátok,mire lesz elég gyereknemzés szempontjából az a 2 hét.Úgyhogy már látom a sanyaru sorsom,hogy mehetek munkanélkülire májustól.Munkahelyre semmi esély,a kis butikok sorra zárnak be,a nagyobb cégek is kirugták már a fele dolgozójukat.Sajnos olyan kis város,hogy borzasztóan leszűkül a kör ahol dolgozni lehet.Ráadásul a gyereket nem lenne ki elvigye meg hazahozza,a férjem külföldön,anyósom meghalt,anyám meg dolgozik.Ha jelentkezek is valahova és előadom magam,hogy én csak 8-4ig tartó munkabeosztást tudok vállalni kiröhögnek,hogy ez nem kivánságműsor.Furcsa ezeket leirni,mert 32éves koromra 11éves munkaviszonyom van,veszélyeztetett terhesen még szülés előtti éjjel dolgoztam a boltomba,utána meg 6 hetes volt a gyerek amikor már mentem félműszakba mert alkalmazottat nem birt el a bolt.De akkor még itthon volt a férjem és tudott segiteni.Ugyhogy most valami itthonról végezhető melóba töröm a fejem.Na ritkán jövök,de akkor jó hosszú vagyok.Bocsi!
Vendég

Szia Izis, tényleg nem valami fényes a helyzeted :cry: , de hátha csak kialakul valahogy nem kell elkeseredni mert csak rágódsz rajta és sajnos jobb nem lesz ha szomorkodsz. Bár tudom ez elmélet és messze áll a valóságtól. :cry:

Én vagyok munkába, Lh teszt 15 nap negatív hő 36,8 :shock: nekem csak pé után megy fel ennyire. Az LH dobozban található papíron írja, hogy kb. minden 13. ciklus anovulációs. Ha jól tudom nekem tavaly februárban 26 napos ciklusom volt akkor most pont ez a 13.ik. Hát ez van szerintem est már nem is tesztelek mert pé előtt olyan 36,4 36,5 szokott lenni a hőm aztán pé előtt 36,3 36,4.

Betty én soha nem mertem a méhszájat figyelni hosszú a körmöm és félek csak megsértem magam így marad a hő, LH teszt és folyás aztán legyen aminek lennie kell.

Kép
Kép
melisch

ízisz...ugy segítenék neked...........remélem sikerűl a baba is és a sorsod is......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Betty: valoszinu a linket rosszul irtam be es ezert nem jelenik meg a vonalzom, de azt hiszem megvarom meg a babanezoset tudom beszurni :lol: (na, erre azonban meg varni kell egy pottyet.... :( )

Izisz: aterzem a problemat.... probaltal mar otthonrol vegzheto munkat keresni, van par amit kimondottan kismamaknak, anyukaknak ajnalanak...bar hallottam rola, hogy sokszor atveres, mert nem fizetnek ki, de talan megeri korulnezni. Ha baszelsz valami nyelvet, probalj valami forditoi melot...bar munkas, de neha ki lehet fogni jol fizetosoket is. A masik, hogy vannak alapitvanyok, amelyek, pont a hasonlo helyzetu anyukak/nok atkepzeset, munkabaalasat segitik...
http://www.tpf.hu/pages/content/index.php?page_id=774

(bar ez mar lejart tavaly, de hatha iden is indul...vagy tudnak tanacsot adni :roll: )
Vendég

Melisch: Hol tudnek a homersekleti dolgoknak utan olvasni? sajnos nem vagyok ezekben otthon, es penteken elkezdtem merni a homet, csak nem tudom ertekelni majd... :oops: :oops:

Betty: aranyos volt a kutyuli....
Vendég

francesca a www.ciklus.hu vagy a www.fertilityfriend.com oldalakon tudod nyomon kővetni a hődet, ha tudsz németül még vannak német oldalak is én ezen a kettőn követem nyomon a hőmet. A magyar oldallal kezdtem mert ott mindent értettem. http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml#4 ezen az oldalon néz körül rengeteg hasznos infó van rajta nem csak a hőmérőzésről.

Kép
Kép
melisch

Melisch: koszi!! 8)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?