Új privát üzeneted érkezett!

Én is így hallottam hogy az inmunrendszer jobban legyengül.És én nem szoktam beteg lenni.amikor a nagy influenzák voltak én akkor sem és kb 2 éve nem voltam még picit sem náthás.2 éve is csak azért mert a párom iszonyat beteg volt és hát együtt alszunk meg nem birom ki hogy ne pusziljam meg,és elkaptam.
Ezért is gyanus a mostani torokfájás. :roll:

KépKép
lyndee

vera mindíg lenyulod a laptetőt :? :lol:
én még nem hallottam senkitől hogy a torokfájás is tünet lenne.
de lehet le vagyok maradva :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Háááááát. Ilyen alapon én már 2-szor vagyok terhes a vetélésem óta.... :roll: De az immungyengülés az igaz. :lol: Hajrá márciusi ifjak!!! :lol:
kislibus

No, leteszem a lantot, mert elkészült a húsleves, mindenkinek jó éjt, puszi nektek!
kislibus

jóéjt kislibus!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

hát lehet csak az agyam kombinál....nem tudom.elképzelhető mert volt már hogy éreztem tuti baba aztán a nagy semmi. :cry:

KépKép
lyndee

lyndee ne agyalj a babán!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Próbálom egyébként terelni a figyelmemet teljesen más dolgokra.Csak ha vmi furit észlelek mindjárt arra gondolok hogy terhes tünet :roll:

KépKép
lyndee

Nitácska:csucsuról nem tudsz vmit?Azt mondta vasárnap nem kellene neki megjönnie.És azóta nem jelentkezett.Kíváncsi vagyok jött e neki piri. :wink:

KépKép
lyndee

nem beszéltem vele de lehet holnap felhívom,hogy mi van vele.az tudom hogy beszart a számítógépük és azért nincs.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

na,például most is megkívántam a sós mogyorót :lol:

Kismamik,mikor kapunk új pocifotókat?

KépKép
lyndee

na lányok mára én eéteszem magam megyek tv-zek a kis pöcsösömmel.holnap dumálunk
jóklegytek.pusza mindenkinek!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok! :lol:

Nem tudok aludni! :cry: :cry:

Alíz! Gratulálok Petra babához! :lol: Kívánok sok tejcsit és sok boldogságot neki!

Virág! A műtét után kell egy kis idő, míg visszaáll az ember szervezete a normális kerékvágásba. Ilyen tünetek simán lehetnek a mensi előjelei és nem is biztos, hogy csak ebben a hónapban, lehet, hogy még pár hónapig ez lesz. Én a műtét előtt sosem barnáztam mensi előtt, a műtét után viszont kialakult ez nálam. Volt, hogy 4-5 napig barnáztam, mire megjött. :roll: Műtét előtt 31 napos ciklusaim voltak, a műtét után 49-50 naposak. :shock: Nem csak a méh nyh-nak kell regenerálódnia, hanem a hormonoknak is össze kell rázódniuk. Van akinél ez gyorsan megy, van akinél kicsit lassabban. Nekem Kislibushoz hasonlóan nem ment segítség nélkül, gyógyszert kellett szednem. Remélem nálad nem lesz ilyen, de adj egy kis időt a szervezetednek, ne várd, hogy műtét után rögtön minden a régi lesz.

Babás tünetek: én egy éven keresztül produkáltam a legkülönfélébb babás tüneteket, majd abban a hónaban, amikor tényleg terhes lettem, nem volt semmi tünetem. :lol: Tehát ha nincs tünet, az is lehet a terhesség jele! :lol: :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Most csak bekukk, nem tok visszaolvasni, majd ha hazaértem.

Cukor jó,

éhgyomri:4,5
120 perc, terhelés után:3,9

Kép
zmimi

Csajok!

Mára teljesen elmúlt a torokfájásom,semmi jele a náthának :roll:

Nitácska:akkor most van piri?

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Nem tudom emlékeztek e rám,,talán van aki igen...
valamelyikőtök írta, h ugyanakkor volt a műtétünk...
én is a tavalyi év nagy veszte vagyok, fogalmazhatjuk
így a két vetéléssel...
de remélem az ide év sok jót tartogat...!
Nekem október 9-én volt a műtétem... azóta nem próbálkoztunk...
most lesz az első hónap :lol: :lol: már úúgy izgulok
egy csomó vizsgálatot elvégeztettünk, meg ilyesmi, meg egyébként is azt gondolom, hogy kell ennyi a szervezetnek... talán lehet még várni kéne, ez is dillemmám??? :shock: :shock: :shock:
de ugyankkor meg ha nem vagyunk eggyütt, úgy tuti nem lesz belőle gyerek... Nekem van egyébként egy gyönyörű 3éves lánykám :wink:
Üdv, köztetek:):) eszti
esztyx

lyndee most reggel csak a wc papír volt véres tegnap este meg olyan barna volt a betét,hogy csak na. :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

szia esztyx!

én még nem vagyok olyan régi a topicban de örülök ha csatlakozol hozzánk.persze annak nem örülök hogy 2 vetélésed is volt.
októberi műtét óta már lassan 5 hónap telt el,szerintem már lehet próbálkozni ha minden rendben van odabent.
a dokid mit javasolt?
mert általában már 3 hónapot szoktak mondani,ha a szervezet helyre áll lehet próbálkozni. :wink:

KépKép
lyndee

linácska:tegnap én voltam a hülye,már számolni se tudok nem 3 hanem 2 hónapja volt a műtétem :oops: :oops: :? :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lányok, én olyan ideges vagyok, hogy el nem tudom mondani, már számolom, hogy hány óra van holnap reggelig. Nem is a műtét idegesít, hanem hogy a gyerekorvos egészségesnek, műthetőnek nyilvánítsa Lilit. Komolyan, ha köhint egyet, tiszta rosszul vagyok, figyelem, nem veszi-e hörögve a levegőt, komolyan, mint egy idióta.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

nyugi linácska!Biztosan minden rendben lesz,ezt már nem lenne szabad nekik tovább húzni.
én úgy érzem pénteken meglesz a műtét! :wink:

KépKép
lyndee

Lina, nyugalom! Minden rendben lesz!
Vendég

linácskane idegeskedj pénteken meglesz az a műtét és túllesztek rajta.drukkolok nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Kislibus! Neked mikor volt a vetélésed?

Linácska!
Bizti minden rendben lesz, szurkolunk!

Vera!
Mégegyszer köszi mindent!

Nita!
Akkor neked volt egy jan.-i menszid meg egy febr.-i? Vagy már jan.-ban nem is volt? Azaz vetélés ota febr.-i menszid volt. És mondta a dokid, hogy mehet a proba?
encike 2

Na nézd már a sziasztokat akartam naggyal. Bocsi
encike 2

Lina, ne izgulj, minden rendben lesz!Szorítok Nektek!
Vendég

luca:Te már a 10. hetet is betöltötted? :shock: nagyon gyorsan telik az idő! Nő már a pocid? Jövőhéten mész dokihoz?
Ha majd lesz,teszel fel egy pocifotót? :wink:

KépKép
lyndee

Köszi lányok a drukkokat, holnap reggelig már csak nem lesz semmi. Az az 1. mérföldkő, aztán már csak a holnapot kell kibírni, és péntek reggelig egészségesnek maradni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Csináltam Lh tesztet, azt tiszta negatív, csak halvány 2. csík van rajta, viszont a mikroszkóp tiszta páfrány. Eddig ez nekünk bejött, Lili is, meg a tavaszi babócska is páfránynál fogant...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, megy a drukk Lilinek+Neked is! Okés lesz minden, dontvörri!

JUCA! Verárjú???

Kép
zmimi

Sziasztok!

Encike! Semmi gond, szeretem a nevem nagybetűvel olvasni! (exibicionista énem megszólalt) :lol: Egyébként 2007 áprilisban volt a műtét.

Zmimi! Te aztán perfektül beszélsz englishül! Persze én se panaszkodhatom :wink:

Lina! Nyugi! Péntekig már csak nem lesz semmi és pénteken is minden ok lesz!

Ma sikeresen megint kibuktam. De már mindeggy is.

Kép
kislibus

Még ez a vonalzó is.. :evil: :x :x Áááááááááááááááááá! :x :x :x :x
kislibus

Lyndee, csak 2 hét múlva megyek dokihoz. :cry:
Megmértem kb-ra a haskörfogatomat, 80 centi.De csak fém mérőszalag volt. :oops:

Lina, akkor lesz programotok! :wink:
Lilivel biztos minden rendben lesz!
Vendég

Sziasztok!

Mimi,
örülök a jó eredménynek! Akkor már hagynak a hízással, ugye?

Lina,
nem lesz semmi baj, Lilinek nagy drukk, Neked meg kitartást!!!

Eszter,
én emlékszem Rád.
Nekem volt Veled egynapon a műtét. Mi 1 menszit vártunk, aztán élesben ment, 3 hónapig kaptam Clostyt+UH-ok, most az utolsóban Utrót is.
Hajrá,hajrá!!! :lol:

Luca,
nevekkel előrébb vagytok már? :D

KépKép
dreika

Dreika, azóta nem foglalkoztunk a témával! :lol:
Hogy vagy?

Sugi, merre vagy?Hogy vagy?

Zsuzsu?

Többi kismami?Hogy vagytok?
Vendég

Luca,
köszi jól. Túl jól. :?
Azt hiszem amíg nem tudom, hogy minden rendben van, addig nem is tudok önfeledten örülni. :(

KépKép
dreika

Még én sem tudok önfeledten örülni!
(Írt nekünk Dia.Szegény...)
Vendég

Dreika! A tünetek, ha vannak egyáltalán általában a 6. héten v. utána kezdődnek! :)

Luca, pedig aztán neked dupla okod is van örülni! Utoljára minden ok-s volt, most miért ne lenne igy??? :)
kislibus

Kislibus, most is így lesz, biztos!
Csak én ilyen hülye paramami vagyok.
Még nem voltam ám védőnéninél!
Vendég

Majd most már úgyis mondja a doki, hogy menjél! Tudom hogy paramami vagy. A mi hátterünkkel mindenki parázik. Én is parázni fogok (ha fogok...). Csak mégse megy az úgy, hogy hagylak parázni titeket! (Ezt még vissza kapom talán) :D
kislibus

Megbeszéltük, hogy 12. hét után megyek.Viszem az uh-t is!
Hú, de meg fog lepődni a duplázástól!
Már a nagyobbik lányomnál is Ő volt, 18 éve.Akkor kezdett valamikor.

Szerinted az baj, hogy folyton fáj a hasam, mintha meg akarna jönni?Ha lefekszem, elmúlik.
Vendég

Ha elmúlik fekvésre akor nem. Egy kis Magnéziumot szedhetsz rá, az megakadályozza a görcsöket egy bizonyos szintig. Itt rutinszerűen szedetjük a kismamikkal.
kislibus

Luca,
remélem lesz program, bár most hogy itthon vagyok Lilivel, estére olyan hulla vagyok, hogy már 9-kor alszom. De hát erőt kellene vennem magamon.
Már csak 13 óra, és kiderül, hogy műthető-e Lili. Ha már a babán nem tudok, aggódok ezen :lol: Most még semmi gáz, semmi betegségre utaló tünet.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

szasztok, na eszembejutott a régi felhasználónevem-kódom...
dreika...miért kaptál clostit???
KI az orvosod??hol??
neked az első gyereked is clostival fogant?? vagy csak most
a másodiknál merült fel??és miért,...
én már ötödik hónapja várok,...és most tök bizonytalan vagyok
nekem tényleg minden !! immunpaneltől echo hsgig mindent átnéztek...szóval minden ok volt...
a hormonprofilokban volt annyi , hogy a prolaktinom egy kicsit magasabb volt, erre kaptam bromocriptint...,azt most negyedre csökkentettem...de a többi hormon teljesen! rendben volt!
44,5 progi...stb...
na, a második hormonprofilon viszont a progi 7,7-es lett, a prolaktin lement...
folytatom, csak kakilnia kelll..
esztiilil

Eszti, én az előzővel is Rád ismertem! :lol:

Kislibus, szedem a Magnéziumot.Meg folsavat, és Hipp Natal-t.Meg az Espumisant, és Tamarinlax lekvárt. :cry:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?