Sziasztok!
Gyors leszek, mert iszonyú sok a dolgom...Takarítok, főzök, aztán 3-ra megyek dolgozni, este 10-ig. Holnap ballagás a suliban, úgyhogy megint ugrott a pénteki szabadnapom
Aztán holnap a ballagás után megyünk a nagyszüleim sírjához (anyák napja) A szombatom szabad, de vasárnap fél 8-tól fél 8-ig ügyeletes leszek
Tele a t..öm...
Lola!
Látom, hogy itt vagy! Mi van Veled??? Annyit gondolok Rád! Tudsz már valamit???
Charlott!
Vérvételen voltál azért? Nekem be kellett menni, hogy ki tudják zárni a méhenkívülit. Nagyon sajnálom...
Krisz!
Ez meg mitől van???
30-as progi egy nagy bazi pé után lenne normális! Mitől mehetett így fel???
Lanyané!
Már csak pár nap!
Szorítok!
Ki ez a gyönyörűség az avatarodon??? Sokért nem adnám, ha lehetne egy ilyenem! Csakhát fehér férjjel ez több. mint bonyolult lenne! Bár ő is odavan a kis fekákért, gondolkodtunk rajta, hogyan lehetne örökbe fogadni egy ilyen babát. Sőt, azt hiszem, ha tényleg arra kerülne sor, mndenképpen megpróbálnánk valahogy. Ez tök komoly ám!
Zsani!
Hú, akkor hamarosan indul?
Viki!
Írok privit iwiw-ügyben!
Teee, 27 éves vén banya!
Én 35 vagyok!
Pandácska!
A fagyis beültinél én is suprefact-ot kaptam. Méghozzá orrspray formájában!
Wandrea!
Most nem tűnök ám el! Csak nagyon kevés időm van...Hogy áll a hőd???
Reni!
A Deca-nál én csak kb-ra benyomtam a felét! Ne aggódj, nem kell milligrammra felezni! A Wandrea-féle filctollas bejelölés jó ötlet!
Dezsina!
Nem tennéd meg, hogy megnyugszol végre?
Mai teszt???
Nem néztek véletlenül progit meg hcg-t? Az megnyugtató lenne! Ez a tesztesdi elég idegőrlő! (Én csak tudom!
)
Minden rendben lesz ám!
Ja! A mai hőm!
Pedig mégsem kezdtem utrózni! Magától még sosem ment fel ilyen szépen! Nem mintha ez jelentene valamit azon kívül, hogy remek pé-m lehetett!