Új privát üzeneted érkezett!

Nekem is van olyan : Egisept bőrfertőtlenítő spray 1160ft volt még tavaly. Tényleg jó!
Viki,
Hű ez nem semmi :shock:
Vendég

Pandácska!:)
nekem is olyanom van! én is tavaly vettem! nem vagy semmi! van itt valahol egy rejtettkamera feszerelve? Na megnézem:)

igen, az volt az első stimum, még akkor dolgoztam, tanítottam, lehet a gyerekektől kaptam el valamit nem tudom, de nagyon rosszul voltam,hánytam rázott a hideg..... szerencsére ez nem ismétlődött meg.
Vendég

Viki,
Hihihi figyellek :lol: :lol:
Vendég

Nyulasz!
Rólad sem feledkeztem meg!
Hogy-hogy csak augusztus?
dezsina

Kép
Vendég

nem akarok tolakodó lenni, de nem vagytok fenn az iwiwen véletlenül?jó lenne arcokat is kapcsolni a nevekhez! bár így is nagyon jó kis társaság van itt....

Nyulasz!:)
megint hiányzik a nyuszkód!!!!

Lanyané!:)
???????

Krisz?:)
??????

Hajnóca!:)
????????????????????

mindenki eltünt!!!!!! ?????????????????
Vendég

Viki,
jelöltelek :wink: Mariann vagyok.
Vendég

visszajelöltelek! milyen kis fiatal vagy, én hozzád képest vénasszony vagyok :oops:
Vendég

Viki,
Azért csak 5 év van köztünk az szerintem egyáltalán nem sok! 27 évesen még te is bőven fiatal vagy :wink:
Vendég

most vettem észre!

Sok sok boldog szülinapot!!! Kép
Vendég

Vikimi! Pandácska!

köszönöm nagyon nagyon az infókat!
Még egy kérdés!Minde egyes alkalommal a 37,5re kell állítani,a gonalt?
a decapentylből,hogy tudom kimérni a felét?

vikimi! Pandácsak!
Én is bejelöllek titeket az iwiwen.!

Pandácska!
Jó az az oldal ahol mutatják a pontos használatát!
egyenlöre a hATODIK napig van stimó leírva.:
2-DECAPENTYL 1
3-GONAL 150,DECA....1/2
4-GONAL-150,DEC....1/2
5-GONAL-150,DEC....1/2
6-DEC----1/2
Meg ugye e-vitamin,aspirin protect.
m. reni

Reni!
nem ezt csak az első használatnál kell!!! :)
Ti hogy tudtok megtalálni az iwiwen? Nekem nem megy.... :(
Vendég

Reni!:)
Te vagy az aki megjelölt 29-én? N.Reni???? most írtam neki, hogy nem esik le honnan ismerős!Te vagy az????
Vendég

Reni,
Csak az első szurinál bár akkor sem kell olyan muszáj azt mondták a Kaáliba hiszen a buborék a tetején fog maradni ahogy beadod és így a megfelelő adag megy be. De azért az elsőnél ha megnyugtat állítsd be 37.5-re. A Deca ilyen előre töltött vagy neked kell felszívni?

Viki, :D
Kép
Vendég

vikimi!

molnar.attila65@chello.hu

Egyébként email cím szerint!
m. reni

Reni!!!!
most jött a jelölés!!! akkor nem te vagy N.Reni! Most kicsit nagyon szétszórt vagyok :) bocsika mindenkitől!
Vendég

Viki,
Én email alapján találtalak meg.
Vendég

vikimi!

Nem én jelöltelek be!

Pandácska!
DECA...elöre töltött.
m. reni

És nincs valami egység rajta bejelölve?
Vendég

aha! így már értem nagy cselmester vagy! :)
Vendég

Pandácska!

Semmi jelölés,csak az adag van ráírva apró betűkkel.!
m. reni

Reni,
Hu akkor nem tudom mert nekem Suprefact van de megkérdem egy másik topicba.
Vendég

Mreni,
a decán nincs jelölve a fele (legalábbis az enyémen nem volt). Én alk.filccel behúzam a felénél és addig nyomtam ki először. A Gonalt meg addig állítod ennyire, amíg nem emelik az adagodat. Nekem csak először volt 150, utána 225, ugyhogy váltanom kellett.

Vikimi,
mi már régebben jelöltük 1mást :D
Remélem, élvezed a babavárást és minden rendben van nálatok! :lol:

Backa,
jelentkezz, ha letelt a "visszavonulási idő" :lol: Szorítok!

Kép
wandrea

Lányok, kicsit elkenődtem. Nem tudom miért. Ugyhogy holnap reggel csinálok még egy tesztet. És összehasonlítom a másikkal. Drukkoljatok! 8)
dezsina

Dezsi,
Természetesen drukkolok :wink:
Vendég

Mi lehet Vizkrisszel????
Vendég

Sziasztok!

Jó ötlet volt ez a wiwes keresgélés :)

Dezsina
Meglátod minden rendben lesz. A szervezet kiszámíthatatlan. Nekem kb. 1 év alatt kétszer volt meg, mikor meg terhes lettem 3 hónapig megjött. Igaz nem rendes pircsi mennyiségben, csak kisebb barnában....szóval ne ijedj meg rögtön, ha barnázni kezdesz megint. Aztán többször is véreztem, majdnem 6 hónap fekvés és mégis itt a Matyek. Szorítok nagyon Neked!!!

Pandácska
Látom nagyon pozitív vagy....a vonalzódon az utolsó lombikra gondolok....de ügyi vagy, igy is kell ezt csinálni :)

Viki
Mikor mész uh-ra?...kicsit lemaradtam most :oops:
Jó lenne már egy babás volnalzót látni :lol:
Teszel fel majd uh képet?

Én most várakozásban vagyok. Ha nem jön meg május második hetéig, akkor megyek a Kaáliba és adnak gyogyit, hogy megjöjjön és akkor kezdődik a kezelés.

Jó éjt mindnekinek!
Zsani
Vendég

Szép jó estét Kedves Mindenki!!!!!Nemsokára vasárnap és tesztelek,vagyis hétfő reggel inkább mert ma bentvoltam a szabolcsban a gynevac szurimért és monta a Nővérke,hogy a beágyazódás inszem után akár 7nap is lehet.Amúgy máig nagyon jól voltam lelkileg,pozitív,bizakodó,nagyon erőss,aztán elkenődtem ,belegondoltam ha ez sem sikerült és a 4.sem sikerül és stb na gondolhatjátok :( De most újra felszívtam magam és igenis sikerülni fog,szoktam beszélni is a jövendő Babánkhoz,hogy várjuk nagyon és ne féljen nagyon szép életet szeretnénk neki adni :D amúgy semmi különöset nem érzek mondjuk mondták már sokan,hogy nem is lehet,mintha mensi előtti görcsöket éreznék,dehát vasárnap kéne megjönnie(nemkéne :D )na mindegy nem foglalkozom vele várom a hétfőt.Remélem mindenki jól érzi magát,az idő lehetne melegebb is,és egy kis babaeső is elkelne.puszi
lanyané

Sziasztok!

Most nem tudtam olvasni...csak gyorsan írom mi volt.
Leállítottuk a stimut...30 volt a progim a 8. napon. :shock:
Holnaptól duphaston a 21. napig aztán uh kontroll. Abbahagyom a duphastont, gondolom 1-2 nap és megjön. Utána ha lehet,indul a köv stimu ezúttal deca nélkül.

pusz
vizkriszisback

Pandácska!!!Én is Mariann vagyok!Utólag is Boldog Névnapot!!! :D
lanyané

Kedves Dezsina És Vikimike :) olyan jó olvasni a várandóság első élményeit,mármint idegeskedéseit,szerintem mindannyiunk ilyen aggódóan fogja megélni az áldott állapotot,Dezsi nagyon szorítok,semmi gond nem lessz erősítsd magadban ,hogy minden rendben van és lesz veletek:)
lanyané

Mreni
Mi mindid a deca D bejéignyomtuk...ott volt a fele.
Sok sikert a lombikhoz!!! :D

Dezsina
Megy a drukk!!!

Én meg gyúrhatok megint. :? Nem menekülök a tornától így, hogy tolódik a lombik. Remélem a hónap végén újra nekivághatunk. :D Na meg remélem, hogy rám a deca volt ilyen nega hatással...eddig sose kaptam ilyesmit és mindig minden rendben volt. Állítólag előttem is volt egy lány egnap, aki ugyanígy járt. :?
vizkriszisback

Zsani,
Igen :lol: nem akarok előre negatív lenni hiszen azért még kezdő vagyok lombik téren nincsen rossz tapasztalatom se nincs okom kételkedni benne...

Lanyané,
Kép

Krisz,
A fenébe pedig bíztam benne hogy majd beindulsz... :? remélem gyorsan elkezdődik a kövi stimud!
Vendég

Sziasztok!

Gyors leszek, mert iszonyú sok a dolgom...Takarítok, főzök, aztán 3-ra megyek dolgozni, este 10-ig. Holnap ballagás a suliban, úgyhogy megint ugrott a pénteki szabadnapom :evil: Aztán holnap a ballagás után megyünk a nagyszüleim sírjához (anyák napja) A szombatom szabad, de vasárnap fél 8-tól fél 8-ig ügyeletes leszek :evil: Tele a t..öm...

Lola!
Látom, hogy itt vagy! Mi van Veled??? Annyit gondolok Rád! Tudsz már valamit???

Charlott!
Vérvételen voltál azért? Nekem be kellett menni, hogy ki tudják zárni a méhenkívülit. Nagyon sajnálom... :(

Krisz!
Ez meg mitől van??? :shock: 30-as progi egy nagy bazi pé után lenne normális! Mitől mehetett így fel???

Lanyané!
Már csak pár nap! :D Szorítok!
Ki ez a gyönyörűség az avatarodon??? Sokért nem adnám, ha lehetne egy ilyenem! Csakhát fehér férjjel ez több. mint bonyolult lenne! Bár ő is odavan a kis fekákért, gondolkodtunk rajta, hogyan lehetne örökbe fogadni egy ilyen babát. Sőt, azt hiszem, ha tényleg arra kerülne sor, mndenképpen megpróbálnánk valahogy. Ez tök komoly ám!

Zsani!
Hú, akkor hamarosan indul? :D

Viki!
Írok privit iwiw-ügyben! :wink: Teee, 27 éves vén banya! :lol: Én 35 vagyok! :shock: :lol:

Pandácska!
A fagyis beültinél én is suprefact-ot kaptam. Méghozzá orrspray formájában!

Wandrea!
Most nem tűnök ám el! Csak nagyon kevés időm van...Hogy áll a hőd???

Reni!
A Deca-nál én csak kb-ra benyomtam a felét! Ne aggódj, nem kell milligrammra felezni! A Wandrea-féle filctollas bejelölés jó ötlet! :wink:

Dezsina!
Nem tennéd meg, hogy megnyugszol végre? :)
Mai teszt???
Nem néztek véletlenül progit meg hcg-t? Az megnyugtató lenne! Ez a tesztesdi elég idegőrlő! (Én csak tudom! :wink: :lol: )
Minden rendben lesz ám! :D

Ja! A mai hőm! :D Pedig mégsem kezdtem utrózni! Magától még sosem ment fel ilyen szépen! Nem mintha ez jelentene valamit azon kívül, hogy remek pé-m lehetett! :?

Kép

Kép Kép
backa

Pandácska!

NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT!

Vizkrisz!

Ez a méreg nem a cián!
Én a második inszemnél jártam így.36-ezer értékü injekciót beadtam magamnak,és le kellett álítani az inszemet ,mert az értékeim leestek.
De a következő hónapban biztosan sikerrel járssz. :D
Tándorral beszélj,mert mostantól korlátozva vannak a lombik számai minden hónapban. Tegnap annyian voltak,mint egy gyorsétteremben.

Puszi neked.

Pandácska!
Nem gyártanál nekem ilyen szupi vonalzót????
Én apszulúlt béna vagyok hozzá!
m. reni

Vizkrisz!
el sem tudom mondani mennyire izgultam már érted, és lám egy ilyen hírre kell találkozni......Doki???? Nem lehet, hogy ezt a hormont nem csípi a szervezeted?Mondott valamit?

Backa!:)
nálunk is ballagás, azaz a férjemnél, jöttek tegnap szerenádozni,meg ma is jönnek...én nagyon szeretem,olyan aranyosak,nem olyan nagy rosszak,mint a suliban.
A hőd nagyon szépen ível felfelé!!!!!:)

Dezsina!:)
????????????????

Zsani!:)
örülök, hogy ismét írogatsz ide nekünk!Várunk mindig!:) :) :) A kisfiad egyszerűen csodálatos,igazi fickó! Nagyon édi!

van ám türelmed, én már biztosan teszteltem volna....én anno inszem után 1 héttel teszteltem,egy nagyon erős pozitívat, majd rá 2 napra megjött.... valóban az inszemnél nehezebb kiszámítani, hogy kb.mikor volt a beágyazódás...de mégsem hiszen az inszem olyan mint a természetes út... vagy nem? :) Valóban ez az állpot nagyon aggodalmakkal teli, el sem tudom képzelni azokat akiknek spontán jött, hogy ők miért nem aggódnak?

Wandrea!:)
igen mi már régi jelöltek vagyunk! :)

Lola!
???????????

Charlott!
???????????

Hajnóca!
???????????

Reni!:)
eddig is sokan voltak a kaáliban, de ahogy leírtad szerintem csoda hogy még nem bővítették az intézményt.Sokszor elgondolkoztam azon, hogy bírják a dokik, meg a lányok!
sikerült beadni a decát meg a gonal-t ????

hamarosan tüszőnéző!!!!!!
Vendég

Dezsina!!!
Hol vagy??? Miért nem jelentkezel???

Kép Kép
backa

Kedves Backa!Ezt a képet a Szerelmemmel töltöttük le,azért mert Ő engem mindíg négerbabáz mert hosszú nagyon sötét göndör hajam van és elég barna is vagyok:)mondjuk mióta inszemezünk nem merek szoláriumozni nehogy ártson...............Kedves Vikimi,nem merek előbb tesztelni a multkori kettőnél mindíg előbb teszteltem,most nem tudom miért nem merek.
lanyané

Ne is tesztelj hamarabb!biztos ami biztos! csak magamból indultam ki hogy én már nem is bírnám ki hétfőig... :oops:
Vendég

Sziaszotk Lányok!

Halványodik a vonalam.... :cry:
dezsina

Dezsi!
Ne mááá!
Milyen tesztet csináltál???
Hcg-t nem nézettél?
Mennyire halvány? Elég szarok ám a tesztek!

Kép Kép
backa

Backa!
Gabriel
Hétfőn is azt csináltam. akkor jó volt olyan közepes, de a mai tényleg halványabb. elég jelentősen, szerintem. Szóval ezt nem lehet kibirni. Hétfőn megyek UH-a. A vérem meg sem nézték múlt csütörtökön. Talán majd hétfőn, ha lesz értelme.... :cry: :cry: :cry:
dezsina

Dezsi!
A hétfő baromi messze van, addig megkergülsz!
Semmi egyéb gond nincs? Görcs, vérzés?
Nem tudnál ma vagy max holnap béta hcg-t kérni? Az a tuti, nem a teszt!

Kép Kép
backa

Dezsina
Nagyon sajnálom, de igaza van a Backának, amég ott a csík, addig van remény! Remélem csak tényleg az a h...e teszt szórakozik! Szorítok nagyon!

Backa
Tényleg mindjárt kezdés....de ha jól emlékszek, akkor Neked is :)

Pandácska
Tényleg jól állsz hozzá, és itt vagyok én jó példának, hogy miért ne sikerülhetne már az első :lol:

Lanyané és Pandácska boldog névnapot!

Viki
Igyekszek jönni és írni....és köszi a Matyek nevében is :) Képzeld ma elvittem buszozni és nagyon tetszett neki. Megjegyzem én már vagy 10 éve nem ültem buszon. De nem változott semmi. Még mindig úgy felolajozzák (vagy micsinálnak) a padlót, hogy alig lehet megállni rajta. De a lényeg, hogy Máté örült neki, igaz kicsit megvolt lepődve.

Jó délutánt mindenkinek, igaz elég hideg van, de legalább nem esik!
Zsani
Vendég

Backa, Zsani!
köszönöm, de hát már keresztülmentem most ezen, pont másfél hónapja. Az a véleményem, hogy a tesztek nem hazudnak. Most teljesen beletörödtem. Nem is sirtam. Majd hétfőn. Nem tudok most hova rohanni vérvételre. A Forgácsnál nem is csinálnak, UH-ra meg most a SOTE II-re rohantam be, de ott a doki, 10nap múlva rendelt vissza, ha nincs panasz. Vérzés, görcs nincs. A cicik elég teltek, de hát ez az egyetlen jel. Nyomatom az Utro-t, tehát megjönni nem fog. Azért nem hagyom abba a gyógyszereket, majd meglátjuk. Nagyon szomorú vagyok, mert akko rez lesz életemben a harmadik, hogy elkezdődik valami és aztán abba is marad. Vajon milyen hiba lehet bennem? :cry: :cry: :cry:
dezsina

Zsani!
á, még csak megbeszélésre kell mennem csütörtökön, fene tudja, mikor kerülök sorra megint...
Na, buszozásban én sem jeleskedem :oops:

Dezsi!
Nekem is volt már két ilyenem, tudom mit érzel. De azért még korai lenne ám feladni!
És ha bemennél a dokihoz, hogy van panaszod? Kamuzz egy kis hasfájást! Hátha...Olyan nagyon rossz a bizonytalanság!

Kép Kép
backa

Dezsina
Nekem azt mondta a doki, hogy már az is nagyon jó jel, ha egyáltalán elkezdődik valami! És neked spontán kezdődött el valami. Nem szabad feladni, nincs benned semmi hiba....majd meglátod, fog sikerülni!
Azért én még szorítok nagyon!
Vendég

Ja, Zsani! Jelöltelek az iwiw-en!

Kép Kép
backa

Backa
Jövőhéten mész megbeszélésre? De elvileg kezdhetsz, ha van hely? Akkor simán mehetünk együtt :) Szerintem nekem is csak június végén lesz valami.
Vendég

Backa
Visszaigazoltam és írtam is pár sort :)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?