Na ez a kép jó nagy lett. De olyan szép.
Muszáj volt felraknom.
Bridget
Tahaiföld??
Hú de jó!!!
Irigy-irigy.
Érezzétek magatokat nagyon jól! Jó lenne, ha babásan jönnél vissza.
Kérünk képeket!!
a vonalzim mégiscsak elindult. Ahogy elnézem. De majd úgyis száműzöm őket legközelebb.
Aranyos vagy, de szerencsére nem volt olyan vészes egyedül a szenteste. Nem mondom, hog yhú de jó volt, de eltelt. Megnéztem a Kis Vuk-ot. Annyira nem volt jó. Csalódtam a fillmben.
a repülő miatt meg nem kell aggódni. Nem lesz semmi baj. Gondolj arra, hogy milyen szép helyre mentek.
Nagyon aranyosak a vonalzók!
Nócika
HÁt ez nem semmi. Micsoda szenteste!
Milyen jó lehetett így közölni a szülőkkel a babavárást!
Nagyon megható törénet. Még a könnyeim is kipotyantak. És tuti, hogy még nálatok is fogok egy sort bőgni
Én ilyen vagyok. Nagyon meg tudok hatódni, és ilyenkor elsírom magam.
A hétfői uhu után kérjük a jelentést!
Na majd én beavatlak a képfelrakás rejtelmeibe...
Persze, hogy visszük a gépet!
Annélkül amúgy sem indulunk ilyen fontos helyekre!
Ez a gyűrű ajándék dolog nem kicsit megtévesztő.
Azért lehetett volna olyan gyűrű is! Én is azt hittem volna, hogy jegygyűrű. De miért nem az?
Csucsu
Jajj hát milyen szép ez a lány!!!
Annyira édes ott a fa előtt.
Az a kis meztelen fotó, meg egyenesen cuki. Olyna mint egy kis angyal, aki most hozta az ajándékokat, és rajtakapták.
Nagoyn szép kis fátok van.
Annyira emlékeztet a gyerekkoromra. Nekünk is ilyen volt anno.
Örület, hgoy, hogy tud pózolni ez a kis csajszi a gép előtt. Nemhogy modell lesz ebből a lányból?
A te gyűrűs sztorid sem semmi. De még jó, hogy azért a pasik előbb-utóbb rájönnek, hogy azért ilyen nagy feneket csak a jeggyürünek kerítünk.
Zsu
De jó, hogy bekukkantotál!
Annyir a hiányzol! Jó lenne, ha már megjavulna az a gép! GYere mielőbb vissza! Nagy események előtt állsz, és szeretnénk tudni rólad a lehető legtöbbet.
Kata
Látom nálatok is szépen tellik az ünnep.
Valahogy mindig jó időzitenek a babák is, hogy hagyják anyut érvényesülni, amikor kell.
Nem kellene azzal a megfázással mostmár elmenni dokihoz? Elég régóta küzdesz vele.
Szegénykém! A szex nem is olyna egyszerű dolog. De majdcsak elmúlik a fájdalom, és újra a régi lesz. Gondolom párod már alig várta, hogy végre megint együtt lehetssetek.
Na meg azért te is.
Na ez most megint kisregény lett.
Bocsi
Na még előkerítem a hóeséses képeket, ha sikerül, és megyek dolgozni.
Puszi nektek!