Új privát üzeneted érkezett!

Kitty: Akkor bövült a családotok:) Gratula a kiskutyához:)

Pendi: nagyon ügye svagy hogy meló után ennyi mindnet csináltál.

Bridget: Hol vagy??

Kép
csucsu05

Jó reggelt!

Nálunk már megkezdődik a karácsonyi sürgés-forgás. Ma fadíszítés, főzés.
Jön Apácska anyukája, és az öccse hozzánk.
Este egyedül leszek, mert Apácska megy dolgozni. :( Hát ilyen "szép" szentestém lesz! :(

Mindenkinek nagyon szép Szentestét, és sok sok ajándékot kívánok!!!!

Kép
Vendég

Eloszor is mindenkinek:
Kép

Tegnap csak Csucsu uzijet lattam egesz nem is tom meddig utana meg mar nem volt kedvem jonni :roll: Mi megtartottuk a karacsonyi vacsit mivel tegnap munkaszuneti nap volt mert tegnap volt a csaszar szulinapja 8) Viszont matol egesz pentekig a fiuk a banyaban dolgoznak :lol: Szal a szentestes vacsit attettuk tegnapra A szobatars es barinoje en es apa e smeg 2ismi jott.A kaja rendelve lett onnan ahonnan a halaadas kajat is rendeltuk. 8) Ez egy olyan kajalda ahol a csaj amcsi kajokat kezit es partikra...szal a fiuk ngyon szeretik :roll: Nem azert mert en lusta vgyok fozni :? Na meg a szobatars aszonta majd o szervezi 8)

Megvolt a vacsi aztan az ajandekozas is mert a szobatars mar nem birta ki maig azaz holnapig :lol: Annyi minden jo ajit kaptam majt teszek rola kepeket a kov. hozzaszolasnal :wink: Aztan ezek a youtube-on nezegettek meg ilyen vicces dolgokat aztan mentunk aludni hisz ma mindenkinek melo van :roll:

Valami oknal fogva fejfajassal keltem es azzal is fekudtem :shock: Akarom mondani fejfajassal fekudtem es azzal is keltem :lol: :oops: :shock: Bedobtam egy panadolt es visszafekudtem aludni most keltem fel 3/4 3 :shock: :shock: :shock: Eszmeletlen :oops: Hogy fogok az este elaludni :?: :roll: Na mind1 a lenyeg elakarok menni apanak azert nezni valami ajcsit mert a sportesmeny jegyekbol egyenlore nem lesz semmi :? Aztan a karacsonyi kepeslapokat is felkell adnom :shock: Tudom kesve de hat ez van...jobb kesobb,mint soha :lol:

Csucsu
Ngyon arik a kepek...a kiscsaj meg naon csini abban a ruciban jo izlese van :wink: A konyhatok is marha jo ha mar megjegyezhetem 8) Es latom nalatok gyeregsereg volt :lol: 17-en voltatok :shock: oh my god :o Szal ahogy elnezem jol sikerult es azok a lovacskak tuti valamelyik aji lehetett...szereti a lanyod a lovakat vgy ezek valami specko lovak? :roll: Te meg azokkal a kis csikokkal a hajadban :shock: naon dogsen nezel ki 8) es jo volt latni teged :wink: A kepkicsinyitos leiras nekem magas :oops: de nekem van programom ami ugyanezt produkalja 8) Az uvegfesteszet meg mindig is erdekelt de en szerintem bena vgyok hozza :oops: Otthon is van nekem mert vettem boltba mar kesz kepeket 8) :oops: meg anyum gyerek barija csinalt neki a konyhaba...elkepeszto....talan majd a lanyommal en is leulok es kiprobalom vegre 8) De ti ngyon ugyik voltatok...jo sokat csinaltatok :shock: Nem tudtam valasztani melyik tetszik a legjobban mert mind naon jo 8) jah es a vonalzod pordult egyet latod?vgy uj :roll: Na meg egy uccso mondat a 18mm-es tuszokednek sok szerencset 8) es meg jo helyen is van :wink: Mivel nekem is a jobb oldalam atjarhato csak(tom neked meg a bal :wink: )ezert akcio utan ugy voltam gyertyaban hogy jobb fele dolve kicsit 8) bar nem tom hasznal-e :roll:

Kitty
Minalunk mit olvashattad tegnap volt a vacsi ugyhogy azert nem nagyon jottem mar mikor ti jottetek elotte meg nem volt senki :roll: Hogyhogy a vizsga meglet?Az azt jelenti sikerult? :shock: Kiskutyus?!?!Ez is aji vgy ez csak ugy? :shock: Jaj ne is mond epp olvastam a hirekben,hogy amcsiban annyira rossz most a helyzet a valsag miatt,hogy az emberek teszik ki a kutyusaikat az uccara mert nem tudjak ellatni oket :cry: Nekem is van kutyusom...bar otthon van anyuval :roll: Itt sajna nem sok helyen adnak ki lakast ugy,hogy haziallatot is viheszt :? Az en kutyim mar 9eves de ha meglatod aszondod:Hany honapos? :shock: :lol: :lol: :lol: Nagyon sok szeretet van egy kiskutyiban akinek van az tudja :wink: A meggyogyulasrol annyit...hetvegere jobban lettem aztan mibvel apacska meg nem teljesen gyogyult ki ezert visszaestem es fujtam az orrom...szal csak megfazas de meg van valami :? :roll: Es igen minnya utazunk ne is mond 8) Majd csinaltok vonalzit mikor elmegyunk,hogy meg hany nap mire visszajovunk :wink: Nem tom visszuk-e a laptopot bar apa szokta :roll: Akkor azert majd bejelentkezem am 8) Alairasba kepet ugy tudsz tenni,hogy:Eloszor is mentsd el azt a Kittyt vgy kepet amelyiket szeretned 8) Aztan nyisd meg a bnetet es mintha ide nekunk akarnad bemasolni raklikkelsz a "melleklet feltoltese"-re aztan hozod a kepet amit szeretnel...DE nem kuldod el a hsz-t!!!Hanem ahogy beteszi a kepnek a linkjet azt kimasolod 8) es az alairas helyere azt bemasolod! 8) Remelem ertheto voltam :roll: Ha nem akkor segitek majd msn-en vgy skype-on ha lesz 5perced :wink: De remelem sikerul 8)

Pendi
Koszi draga,hogy mentetted a napi uresseget :lol: egy hos vgy 8) Kokuszgolyooo jaj de imadom :oops: :roll: Az ajandekvasarlast en megusztam...apacska elment es o vett a nevunkben persze az o ajija meg nincs meg :oops: Ma en is utra kelek :x Zsurol az a johirem van,hogy januarban lesz az elso inszemjuk 8) Ez szerintem eleg johir nem? :roll: Karira,hogy keszulok...hat olvashattad...parom nem repdes a magyar kajoert mert zsiros meg o az amcsi kajara van izgulva amit megmondom oszinten izetlen semmi a magyar kajohoz kepest :x dehat ez van addig se kell foznom 8) Bar ma bevallaltam a vacsit csak azt tudnam mit fozzek :roll: Na latom megindult mar a vonalzid :wink:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Pendi pont elottem kuldted el :P en nekem mennem kell mert apanak kell ajit venni meg kell valami kajot is csinalnom ugyhogy majd kesob jovok :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

BOLDOG, BÉKÉS ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!
Kép
Vendég

Sziasztok!

Pendi, sajnálom, hogy apa nélkül leszel :( Akkor este otthon leszel, vagy mész a szüleidhez?

Bridget, kutyust csak úgy kaptam :) Képeket kérünk ám az ajikról 8) Mi este megyünk át anyósékhoz vacsira, holnap párom mamájához ebédre, utána anyuékhoz, apuékhoz :wink:

Mi már feldíszítettük az első közös fánkat, megcsináltam a mákos gubát vaníliapudinggal 8) Ajik becsomagolva. :wink:
Most meg várom a párom, mert elment segíteni egy haverjának.
Vendég

Kép

Szia Melaszka :D
Neked is kivanunk minden jot...elso karitok 3masban de szep is lehet 8)

Kitty
Nagyon kis serenyke vgy :wink: Az nem baj ha csak ugy kaptad az megjobb :) Fotot kerunk a kutyusrol 8)

Nalunk mar megtortent a nagy vacsi ma csak 3-masban.parom szulei hoztak egy nagy zacsko ajit tele minden joval mi szem szajnak ingere...lenthagytak a recepcion szal ok nem voltak itt...de en is kaptam toluk ajit :shock: Aztan ajandektam en is ma most meg filmet neznek a fiuk 8) Holnap meg pakolok es keszulodok a nagy utra 8) az ajikrol talan holnap bovebben :wink:

Kép

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Gondolom Ti most ajándékot bontotok, családi körben. Én már egyedül maradtam. :(
Apácska most ment el dolgozni.
Itt volt az anyukája, meg az öccse. Volt eszem-iszom.
Meg fát díszítettünk. :)
szép lett. Mindjárt rakok képeket. :) Aztán ajándékozás. Kaptunk egy-egy jópofa bögrét. :) Én stílsszerűen rendőröset, Apácska meg, mivel mentős nem volt, csak sima "nem szeretem a munkát" feliratos, olyat. :) Majd legközelebb ezeket is lefotózom, ha érdekel benneteket. :)
Nemsokára kezdődik a Kis Vuk, azt akarom majd nézni.
Holnap ebéd anyuéknál, majd vacsi apóséknál.
Holnapután meló nekem is, meg Drágának is. És már el is telt az ünnep. :)
Kérek mindenkitől beszámolót az ajikól. :)
Nálam eddig a bögre, egy váza, és még egy bögre. :)
Nézem a tv-t. Nem semmi, hogy minden évben van Grincs, meg Kelekótya karácsony, meg a többiek. Néha adhatnának új filmeket is. :)

Bridget
Bocsi, de reggel már nem tudtam maradni, mert felébredt a párom, és indult a nap. 9-kor itt voltak anyósomék.
Azért látom, neked is jól indult a Karácsony. Még ha egy nappal előbb is kezdtétek. :) Várjuk az ajándék ismertetőt, meg a képeket!
A fejfájás nem jó. Remélem már elmúlt.
[quote]K írta:oszi draga,hogy mentetted a napi uresseget Laughing egy hos vgy

Hát ugye igyekszik az ember! :) :) :)
Köszi Zsuról a híreket. Ez tényleg nagoyn jó hír. Most már ők is megérdemelnék azt a csíkos tesztet.
A kaja ügy az még hétköznap is nehéz ügy. Nem hogy ünnepkor. azért biztosan jól oldottad meg a dolgot.
A vonalzóm meg nem indult meg, csak újra szerkesztettem. De lehet, hogy még mindig nem jó, mert reggel sem akart menni. Lehet, hogy majd kicserélem.
Tök rendik a párod szülei, hogy te is kaptál ajándékot. Mit kaptatok?
Hová utaztok végül is? Lehet hogy mondtad, de nekem nem emlékszem rá.

Melaszka
Neked is Áldott Békés Karácsonyt Kívánunk!!!! Hogyan tellik az első 3-ban töltött Karácsony?

Kitty
Hát sajna egyedül vagyok. Még az ajit sem kaptam meg, csak holnap. :) Úgyhogy izgulhatok még egy napot. Így egyeztünk meg, hogy majd holnap adjuk oda. Már tök izgulok. :)
Látom te is szorgoskodtál. Ügyes vagy, hogy délre mindennel megvoltál. :)
Gubát én is csináltam. Azt azért elárulhatnád, hogy csinálod van. pudinggal. Én csak van. cukrot rakok hozzá. Biztosan nagyon fini lehet a pudinggal.
Vendég

titkosítva
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.06 09:07-kor.
Vendég

Bridget: De jó lassan utaztok. Jó sok képet csinálj majd. A párod szülei nagyon arik, hoyg rád is gondoltak. azt hiszem ez jót jelent:)
A lányom igen imádja a lovakat. Minden mennyiségben van már a Szobájában.
Van nálunk egy lovarda oda szoktunk kijárni megnéznia lovakat. van 4 is. Mindegyiknek tudja a nevét mindig veszünk nekik répát vagy almát kész csőd. :)
De már lovagolt is . Van egy ismerősünk akinek vannak lovai és ő mindig lovagol vasárnaponként kint a gáton. Na ha találkozunk vele mindig Szabinát is elviszi egy kicsit lovagolni.
És Szabina imádja. :)

Pendi: Nem jó gondolom egyedül szenteste de azért igy is jó volt, hoyg együtt tudtátok a fát disziteni stb. Nagyon jók a képek. Szép lett a fátok.
Holnap meg megkapod az ajit is:)

Kép
csucsu05

Pendi
-Nem gond,hogy nem tudtal maradni mert nekem is mennek kellett :wink:
-ne is mond tegnap voltam a boltban es en mar azt hittem 25-e van erre mondtak,hogy 24 :lol: igy jar az aki 1nappal elobb kezdi a karit 8)
- Ajandek ismertetok jonnek majd :wink:
-A fejem meg lehet attol az uj szerkezettol fajt amit apatol kaptam :roll: meg aznap kiprobaltam...nem tom :oops: de elmult
-Zsu hirekert nincs mit...de azert neki kellett volna hoznia a jo hireket :roll:
-Lehet mar januarban babasodik...mi majd szoritunk neki...meg ha nem jon akkor is :roll:
-Jaj ne is mond...de a ti parotok legalabb nem kotekszik a magyar kajoval az enyem...hat nehez ugy fozni hogy semmit se akar ment minden zsiros meg mi az :twisted: es akkor jon az,hogy ugyanazt csinalok amit szoktam es tudom hogy eszi...na akkor meg az van,hogy mar megint? :twisted:
-Vonalzi ugyben szerintem csinalj egy olyan hamupityokeset meg tedd majd be a hamupityokes kepet is :wink: Mert valamiert tenyleg nem megy :?
-Szerintem is rendik en is meglepodtem :shock:
-Parom minden evben kap...de iden kitettek a szulei magukert...Anyukaja olyan regimodi szal szereti minden fele finomsaggal megtomni a zacsit igy volt benne:kave,tea,csokik,tusfurdo neki es nekem is,furdoso,furdoszivacs,1uveg markas pezsgo,1uveg vodka,kaptam egy svarowski kristalyos koromreszelot,egy gyertya szettet szep rozsasat...ilyenek 8) (ezt a szuloktol)
-Thaifoldre utazunk vegulis :wink:

Remelem azert nem szomorkodtal tegnap este egyedul :?: :roll: Latod mi egy nappal elobb ti meg egy nappal kesobb kezdtetek de meg igy is jo,hogy egyaltalan megtudjuk tartani nem igaz?En regen bogre gyujto voltam ugyhogy minden fele szepseget gyujtottem...mar magam elott lattam a te bogreidet is 8) :lol: A fa eszmeletlen en is ilyenre vagyok jovore...mert tod mondtam most az egok kek-feher...a tietek meg a sarga-piros-zold...a regi hagyomanyos...olyan lesz nekunk is jovore 8) Na es latom megmaradtal a barna hajszinnel...jobban bejon,mint a szoke?Szerintem kicsit macerassabb bar attol fugg milyen szinu az eredeti hajad :roll: Mer nekem mikor no le kivgyok tole ma is festeni kell vgy holnap :x

Csucsu
Remelem te is hozod majd a karis fotokat 8) En mar ngyon sok keppel ados vgyok :oops: Plane most szerintem meg idom se lesz mar addig mig vissza nem jovunk na akkor meg azert nem lesz mert megint nem sok idom lesz :? de majd mutizok mindent szepen sokjaban 8) A lovakra meg jol ratapintottam de most,hogymondod remlik am,hogy mar emlitetted :roll: Tudod a mondast aki az allatokat szereti az mar rossz ember nem lehet :wink: Az utazassal tudod,hogy vgyok :roll: a repulot nem szeretem...ngyon parazok tole :oops: aztan viszem majd a kameram es a fenykepezot is es megorokitek mindent :wink:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Elösször is mindenkinek nagyon boldog, békés és szeretetben teljes boldog karácsonít kívánok!

Ne haragudjatok, hogy úgy eltüntem, de volt annyi tennivalóm, hogy az csak na! Szal nagyából visszaolvastam, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy teljesen!!

Mi tegnap nagy rohanásban voltunk! Reggel miután felkeltünk még egy szaladásunk volt Pestre az uccsó ajándékokért aztán haza majd a sütik betöltése apap beállitotta a fát öltöztünk és már mentrünk is keriékhez! Ott is csak kicsit voltunk, majd irány haza fát disziteni! Utána anyuéknál vacsisztunk apuval eggyütt készülödtünk a vacsira! Utána ajándékosztás!
Én kaptam egy jó vastag takarót azaz paplant végre nem fáztam az éjjel, mert án 34 fokban is vacogok!
Aztán átjöttünk hozzánk és mi is kiosztottuk az ajándékokat! Mi mindenkinek melegitőt vettünk azaz a szüleimnek a tesomnak egy vebcamot a nagyikám meg könyvet kapott meg egy dezodort!
Aztán jött a meglepi! Meg kellett keresni anyuéknak a fán valamit amit nagyon hamar megtaláltak és az nem más volt mint egy kis zokni! Mondtam, hogy abban van még valami apu kikapta anyu kezéből és nagynehezen kihuzta belöle a tesztet! Apu rámnézett és olyan sandán mosolygott! Aztán anyu is megnézte majd könnyes szemmel rámnézett és csak annyit kérdezett, hogy csak nem????? Mire én de! És sírtunk! Olyan jó volt! Végre anyuval beszélhettem erről! Olyan nehéz volt ezt eddig titokban tartani!

Amugy hétfön beszéltem a dokinénivel, hogy akkor mikor mehetnék hozzá és azt mondta, hogy január 7! Amit én persze nem várok mg mert én már most hétfön elmegyek az sztkba, mert nehogymár addigra már majdnem 6 hetesek leszünk és addigra már szerintem ki kell, hogy mutassa az uhu! Szal nem akarok addig várni!

Brid! Ne haradudj, hogy nem tettem fel az iwiw-re képet, mert nem birok még oda sem! Nincs apácska telója feltelepitve a gépre igy oda sem enged! De én bizom abban, hogy ha jönnek Pendiék akkor lefotozzák és felrakja Ő!! Már csak abban bizok!

Pendi! Ha még elolvasod mielött jöttök! Egy hatalmas kérésem lenne! Nem hoznátok magatokkal valamit amivel lefotozod a tesztemet és akkor felraknád nekem ide a bre?? Mert ugy felraknám, de nem birom! :oops: :oops: :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika: Még a könnyem is kijött ahogy olvastam , hoyg Anyudék mit szóltak a teszthez. Nagyon jó, hoyg Pendiék mennek hozzátok majd ő megmutatja , hoygkellképet feltenni és te is fogod tudni. Leidni meg igy a neten elmondani úgyis nehéz de majd ha megmutattja már profi leszel. Hisz majd az Uh képeket is kérjük ám:)

Bridget: tduom, hogy a repülőt annyira nem szereted de majd ha ott lesztek meglátod az feledtett mindent. És én titkon reménykedek a párodban ám. Valahogy olyan jó lenne ha megkérné a kezed. Remélem igy lesz. Teljes szivemből kívánom:)

Mindjárt teszek képeket én is fel.

Kép
csucsu05

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
csucsu05

Nalátom van amit kétszer is sikerült feltennem. A meztelen kép fürdés utáni és mindenképpen akarta a fa alatt , hogy lefotózzam. :)

Kép
csucsu05

Szia Csucsu! Milyen szép kis fátok van! Nagyon jók a képek! Szabina segitett fát disziteni??

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika: nem segitett mert a Jézuska hozta:)
23-án mikor este elaludt diszitettük a fát. 24 -én reggel mikor felkelt már szaladt is a nappaliba , hogy a Jézuska meghozta e a fát. És kirohant és kiabált Anya, Apa Fa:)

Kép
csucsu05

Jaj csajok a lényeget nem is meséltem! Apácskától, hogy mit is kaptam!
Nos tudjátok vettünk egy csodaszép hütöt! Na megbeszéltük, hogy ez a közös kariajándék! És hogy ne csak álljunk egymás melett karikor veszünk még egymásnak valamit de max 2000 Ft értékben! Na én vettem neki egy brifkot És én kaptam töle egy kis csomagot minek az alakjából tudtam ez egy szappan! na egy picit be is sértödtem! Mondja apa nyissam ki! Na jó kinyitom! Semmi csoda nincs benne, mert tudtam, hogy ez egy szappan! Erre aszongy sissam még kijebb! na mondom csak nem lóvét kapok??? Kinyitom és tök üres! Csak a szappan van benne! Aszingya vegyem ki a szappan én kiveszem és még akkor sem látok benne semmit! Aszongya forgassam meg! És akkor láttam meg!!!!!!! Na belevolt nyomva a szappanba egy szép gyürü! Azt hittem megkéri a kezem, de tévedtem! Még meg is kérdeztem tőle, hogy ez most azt jelenti?? És közölte, hogy nem! na mind egy gondoltam!
De azért örültem volna neki!

Kép

Kép

Kép
nócika

Csucs! De jó nektek!!!! Én is ilyenre vágyom! Nekem biztosan a meghatottságtól kisírtam volna a szemem!

Kép

Kép

Kép
nócika

Na jó mi lassan megyyünk anyusékhoz! Mindenkinek jó étvágyat kivánok a karácsonyi ebédhez! Délután lehet még jövök csak megyünk anyosékhoz is!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika: én is minden évben sírok ám:)
Gyűrű nagyon szép ajándék lehetett. Ezek után biztos legközelebb megkéri a kezed. Én is jártam igy az első férjemnél egyszer. Karácsonykor a fára egy doboz volt felrakva. na gondoltam megkéri a kezem meg is kérdeztem ez az?? Erre ő nem nem az. De a következő alkalommal hiszen a helyzet ciki volt meg is kérte a kezem mert rájött , hoyg azért illene. Ne félj mosta párod ezt raktározta és legközelebb megkéri a kezed:)
Addig meg örülj a csodás ajándékodnak:)

Kép
csucsu05

Csajok csak gyors bekukk...egesz nap lotas futas volt :x Meg bepakoltunk de meg lesz dolgom reggel....Pusszantyuuu mindenkinek...aztan tartsatok a frontot...mar agyomorgorcsom megvan :twisted: :oops: :roll: Reggel meg uccsora lehet bekoszonok ha nem akkor Januar 6-an jovok de apa viszi a laptopot szal bejelentkezem majd 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szia mindenki!

Nagyon boldog ünnepeket kívánok mindeniknek!!!

Nincs netemotthon:-(

Mindenki vigyázzon magára

Puszika mindekinek

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu: De jó, hogy jöttél már nagyon hiányzol ám nekünk:(

Bridget: érezzétek jól magatokat és szeressétek egymást:)
Várunk nagyon vissza .
Puszi.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Kellemes ünnepeket mindenkinek!!!

Nálunk a karácsony este így zajlott:
Délelőtt megfőztem, egy óra felé elvitte az anyósom a Leventét magához és ott megkapta az ajándékát tőle, azzal játszott addig, míg mi nem hívtuk haza őket. Addig feldíszítettük a fát, előkészítettünk mindent, mi is szépen felöltöztünk, addig a Lilla bámulta a fát, a fényeket nagyon szereti. Szerencsére aznap nagyon jól viselkedett. Amikor megjött a Levente én bekapcsoltam a zenét, videóztam. Aztán csengettem, akkor bejött és kiabált örömében meg ugra-bugrált, nagyon tetszett neki. Már napok óta várta a Jézuskát. Legot kapott, várat katonákkal, egy készletet, egy farmon van minden van benne (traktorok, állatok, gépek stb), repülőt, tankot. Mindennek nagyon örült, rögtön elkezdett játszani.

A Zoli szülei elváltak, az apjának új családja van, felesége, féltestvére, hozzájuk mentünk utána. Ott vacsoráztunk, volt ajándékozás és este 9 felé értünk haza.

Egyébként még mindig nem gyógyulok, még mindig olyan taknyos vagyok, hogy már baromira idegesít. Mától már a Levente is náthásabb, köhög, és a Lilla is szörcsög. Szívom az orrát. Félek, hogy nehogy annyira náthás legyen, hogy ne tudjon az orrán levegőt venni, különben nem tud enni.

Szombaton megyünk haza anyámékhoz, hétfőn megyek hathetes vizsgálatra a dokimhoz. És után fürdök végre egy jó nagyot anyámék nagy kádjában, hú de jó lesz. És végre apa előtt is szabad lesz az út.... Egy kis tiniszex már volt, de ne tudjátok meg. majdnem egy év után, újra össze kell szoknunk. A hüvely olyan szülés után, mint a lufi, amit már egyszer fölfújtak és leereszt, az már nem olyan mint újkorában. Na most ez az érzés a Leventénél volt vagy fél év mire elmúlt, sajnos idő kell míg regenerálódnak a szövetek. De ez van. A varrás helye meg fáj a bemenetnél. Ahol varrnak, az a rész már nem rugalmas... de legalább a fájdalom elmúlhatna már. Na ennyit a szexről.

Remélem mindenkinél jól telik a karácsony. Azért egy kis hó eshetett volna.

Képzeljétek, ma a Lilla egész nap alszik. Fél 12-ig együtt próbáltunk aludni, pihenni, nem volt kedvem felkelni, a Zoli a Leventével katonázott, mi meg szopiztunk, visszaaludtunk, aztán megint szopi, alvás. Délben evett, utána babakocsiban aludt, mert sétáltunk egyet négyesben, utána evett, és beájult újra, nem bírt felébredni. A fürdéskor ugye fennt volt, utána megint alig szopott, és bealudt. Egy óra múlva megint kicsit szopott, megint bealudt. És most is alszik. Remélem nem éjszaka fog fennt lenni. Szerintem kerülgeti a betegség, azért aluszékony.

További szép ünnepet mindenkinek!

Puszi: Kati

Képet majd később..

Kép

Kép
szakmarinekati

sziasztok!

BOcsi, most értünk haza az ünnepi ebédről anyuéktól, majd az ünnepi vacsiról apóséktól. Tök fáradt vagyok.

Most csak annyi erőm van, hogy Nócikának írok pár sort.

Drága Nócika!
Mivel holnap melózunk, így most gyors írok. Megyünk akkor szombaton, a megbeszélt időben. Addig még telón értekezünk.
Annyit láttam, hogy írtad, vigyünk gépet. Mindenféleképpen elraktam volna. Persze, hogy visszük. :)
Még majd hívlak szombat délelőtt. Puszi, és vigyázz magadra! Nagyon izgulok a találka miatt! :) :) Mert már nagyon várom! :)

Mindenki!
Most nem tudok egyenként írni, de remélem mindenkinek jól telik a Karácsony! Puszi nektek, és majd Nócikától jelentkezem. :)
Vendég

Latom mindenki elokerult igy karacsony fele :) es mindenkinek jol telnek az unnepek 8)

Csucsu
Ngyon ari volt amiket irtal nekem de szerintem nem fog most megtortenni :roll: viszont bizom pl a valentin napban vgy a 2eves fordulonkon ami marciusban lesz 8) Szal nem adom fel. 8) Nalatok nincs ho mi? :(

Noci
Na teged is egy kis csevelyre elkaptalak 8) Hat nem semmi a torteneted az ma bizti...azert remelem a japan dieta kiegeszitok is szerepet jatszottak a babasodasodban :wink: Hat a gyuru is szep ajandek meg ha nem is az a bizonyos gyuru :roll: Jo talit Pendivel aztan vigyazz magatokra 8)

Kata
Latom nalatok is zajlik az elet :shock: hat igen 2gyerekkel mar nem ugyanaz :? maa nem ugy csak hat batorsag az tuti kell hozza :oops: orulok,hogy jol telt az elso 4-es kari :wink: Es remelem meggyogyulsz most mar...hogyhogy az ntibiotikum se hatott?? :twisted:

Kitty
Nagyon eltuntel remelem megvolt minden szived vagya karikor :wink: te kis konyha tunder :lol: Majd gyere te is a beszamoloval 8)

Pendi
En se naon tudtam jonni..mindig nem lehet foleg ha az embernek nincs ideje :roll: Ugyhogy ne aggodj van ilyen is :wink: A mini topiktaliert meg irigy-irigy :roll: :twisted: :wink:

Zsu
Hogyhogy nincs neted? :shock: :twisted: :roll:

En kezdek keszulodni mert apa bar ma meg bement meloba de delre jon is haza 8) most 11ora van...ugyhogy szepen elkeszulodom meg bepakolom amit kell aztan szerintem elindulunk a allomasra 2:30korul kimegyunk a gyorsvonathoz ami 1ora alatt kivisz a repterre 8) a repzi meg 6:45kor megy 8) Ugyhogy sajok jok legyetek csakis plusszos tesztet szretnek latni a topikban es kismamis vonalzikat mire visszajovok :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

Na még itt a reggeli rohanásban kicsit leültem a gép elé. Van még egy kis időm visszaolvasni. De csak azért, korábban keltem, mint akartam. :)

Szentesete náluk esett egy kis hó. Nem nagyon mardt meg, de olyna jó volt, hogy esett. Azért látszott, hogy fehér volt minden le is fotóztam. Majd előkeresem, és felteszem.
Kaptunk nagyon sok szép ajándékot. :) Ugye kezdődött a bögrével, meg már apukáméktól is kaptunk 2 bögrét, meg egy vázát. Aztán Apácskától meglepiként megkaptam a rég áhítot rattan fiókost. :) Úgy meglepődtem, mert abszolút nem számítottam rá. De annál nagyobb volt a meglepi. :) 4 fiókos, és a fürdőszobába szerettem volna már egy ilyet. Aztán Apóséktól képzeljétek, egy teljes számítógép alkatrészt. Tisztára ki voltunk akadva. Volt a csomagban alaplaptól kezdve ventillátorig minden. Észbontó. Meghallották szerintem a sógimtól, hogy szeretnénk fejleszteni a gépet, és hát ők megtették helyettünk. Annyira örültünk neki. :) Pláne a Drága, mert mindene a gép szerelés. Annyira szereti szerelgetni, telepítgetni.
Nálunk mostmár vége a Karácsonynak, mert ugye megyünk melózni. :( Apácska már elment 7-re.
Holnap azért kicsit folytatjuk Nócikáéknál. :)
Ha tudnátok hogy izgulok. :) :) Olyan nagyon vágytam már a talira. :)
Vendég

Na ez a kép jó nagy lett. De olyan szép. :) Muszáj volt felraknom. :)

Bridget
Tahaiföld?? :) :) Hú de jó!!! :) Irigy-irigy. :) Érezzétek magatokat nagyon jól! Jó lenne, ha babásan jönnél vissza.:)
Kérünk képeket!!
a vonalzim mégiscsak elindult. Ahogy elnézem. De majd úgyis száműzöm őket legközelebb. :)
Aranyos vagy, de szerencsére nem volt olyan vészes egyedül a szenteste. Nem mondom, hog yhú de jó volt, de eltelt. Megnéztem a Kis Vuk-ot. Annyira nem volt jó. Csalódtam a fillmben.
a repülő miatt meg nem kell aggódni. Nem lesz semmi baj. Gondolj arra, hogy milyen szép helyre mentek. :)
Nagyon aranyosak a vonalzók! :)

Nócika
HÁt ez nem semmi. Micsoda szenteste! :) :) Milyen jó lehetett így közölni a szülőkkel a babavárást! :) Nagyon megható törénet. Még a könnyeim is kipotyantak. És tuti, hogy még nálatok is fogok egy sort bőgni :) Én ilyen vagyok. Nagyon meg tudok hatódni, és ilyenkor elsírom magam.
A hétfői uhu után kérjük a jelentést! :)
Na majd én beavatlak a képfelrakás rejtelmeibe... :) :) Persze, hogy visszük a gépet! :) Annélkül amúgy sem indulunk ilyen fontos helyekre! :)
Ez a gyűrű ajándék dolog nem kicsit megtévesztő. :) Azért lehetett volna olyan gyűrű is! Én is azt hittem volna, hogy jegygyűrű. De miért nem az?

Csucsu
Jajj hát milyen szép ez a lány!!! :) Annyira édes ott a fa előtt. :) Az a kis meztelen fotó, meg egyenesen cuki. Olyna mint egy kis angyal, aki most hozta az ajándékokat, és rajtakapták. :)
Nagoyn szép kis fátok van. :) Annyira emlékeztet a gyerekkoromra. Nekünk is ilyen volt anno.
Örület, hgoy, hogy tud pózolni ez a kis csajszi a gép előtt. Nemhogy modell lesz ebből a lányból? :) :) :)
A te gyűrűs sztorid sem semmi. De még jó, hogy azért a pasik előbb-utóbb rájönnek, hogy azért ilyen nagy feneket csak a jeggyürünek kerítünk. :)

Zsu
De jó, hogy bekukkantotál! :) :) Annyir a hiányzol! Jó lenne, ha már megjavulna az a gép! GYere mielőbb vissza! Nagy események előtt állsz, és szeretnénk tudni rólad a lehető legtöbbet. :)

Kata
Látom nálatok is szépen tellik az ünnep. :) Valahogy mindig jó időzitenek a babák is, hogy hagyják anyut érvényesülni, amikor kell. :)
Nem kellene azzal a megfázással mostmár elmenni dokihoz? Elég régóta küzdesz vele.
Szegénykém! A szex nem is olyna egyszerű dolog. De majdcsak elmúlik a fájdalom, és újra a régi lesz. Gondolom párod már alig várta, hogy végre megint együtt lehetssetek. :) Na meg azért te is.

Na ez most megint kisregény lett. :) Bocsi :)

Na még előkerítem a hóeséses képeket, ha sikerül, és megyek dolgozni.
Puszi nektek!
Vendég

Na még gyors a fénykép aztán megyek. :)

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.06 09:08-kor.
Vendég

Brdsiget: jó útat Nektek!

Nócika: Jó mini topic talit. :)

Pendi: nálatok van hó?? Nálunk még ennyi sincs :(
Rattan bútor nagyon jól nézz ki. A számítógép pedig szintén ötletes ajándék.
Tök jó, hogy igy várod a talit. Érezzétek jól magatokat és képeket kérünk ám:)

Kati: Én is náthás vagyok már két hete. De nem is csoda ilyen időben. A kicsi lányod pedig , hoyg sokat aludt nem baj kialudta a náthát. Levente meg édes lehetett ahogy várta a Jézuskát. :)
Tiniszexen jót nevettem:) Nagyon szinesen írtad le a szülés utáni állapotokat:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Pendi, szépek vagytok a karifával!
Kitaláltam, hol laktok 8) Anyuék is abban az utcában, csak a sportpálya felé, a kertész mellett :lol: Jó közel laktok egymáshoz :wink:
Rattanbútor az álmom! Én is akarok!!!!!!

Bridget, érezzétek jól magatokat! És te is pozi teszttel térj ám haza :wink: Ajikról még nem írtál :!:

Nócika, de jó hogy ti taliztok!!!

Zsu, gyere gyakrabban, ha tudsz :wink:

Na, akkor kari beszámoló: 24én este átmentünk anyósékhoz, és ruhát kaptunk 8) Mamától meg pénzt. Hát sikerült úgy bekajálnom, hogy hajnali 2kor hasfájásra ébredtem :? Amúgy mi még este anyóssal elmentünk az éjszakai misére (valaki volt még?).
Tegnap párom mamájánál voltunk, du. meg az én mamámnál - tőle is pénzt kaptunk. Este meg áthívtuk a barátainkat vacsira :wink: (csak sült husit csináltam meg sült krumplit :oops: ).
Ma meg nemsokára indulunk anyuékhoz, meg utána apuékhoz. Csak a párom segít a haverjának szekrényt szétszedni, mert festenek :?

Ma reggel meg majdnem infartust kaptam, mert azzal jön be a párom, hogy elveszett a kutyánk. Kimegyek keresni én is, semmi :( Utána mintha a nyüszítését hallottam volna, kimegyek - mondom fasza, már hallucinálok is. Aztán vmi hang azt súgta, menjek el hátra - és a szomszédban volt a kiskutyim :shock: Hogy hogy bírt átmenni, nem tom. De akrobata mutatványokkal átemeltem a kerítésen 8)

További szép karácsonyt mindenkinek! :D
Vendég

Kitty: szegény kutyus:( De az a lányeg, hoyg meglett. A kutyusról tehetnél fel képet.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Csucsu, lesz kép, csak pont mikor a párom le akarta fényképezni, lemerült a gép :? De amúgy is mindenképp akarok róla képet :wink:

Mit csináltok a hétvégén?

Hozzánk délután rokonok jönnek, este megyünk a meglepi buliba, ami már nem is meglepi, mert valahogy rájött a srác :shock: De buli lesz :lol:
Vendég

Kitty: Hétvégén nem tudom mit csinálunk. Ma a férjem megy focinapra. 2-8ig. Igy ma a lányommal mi csajos napot tartunk. Tegnap a barátnőmnél és egyben Szabina keriszüleinél karácsonyoztunk. Jó volt.
Szilveszterkor meg szerintem semmit nem csinálunk. Itthon leszünk tv-zünk majd.

meglepi buli miért lesz?? Szülinap alkalmából?? Hogy jött rá akinek meglepi lett volna,?

Kép
csucsu05

Csucsu, meglepi buli azért lett volna, mert ma van a srác szülinapja - és a párja rendezte neki. Hogy hogyan tudódott ki, azt nem tudom, de megtudta. :roll:
Meg ez házavatóval egybe kötött szülinapos karácsonyos mindenes buli lesz :lol:

Szilveszterkor meg egy másik házavatóra megyünk :lol: (hárman egy időben költöztünk, de még csak nekünk volt házavatónk a múlt hónapban).
Vendég

Kitty: Akkor most buli buli hátán van:)

Nagyon kevés itta forgalom. Látszik, hogy Bridget elutazott.

Ja csajok ma van mini topictali ugye? zsu megy illetve ment??

Kép
csucsu05

Csucsu, igen buli van ezerrel :lol: De hát még gyerek előtt élje ki magát az ember, nemde? :wink:

Bridget, lehet már menyasszony :lol: Biztos jó lehet Thaiföldön :wink:

Ma van a mini topiktali :wink:
Vendég

Kitty: Igen ma van. remélem holnap jönnek a csajok képekkel is:)

Igen én is gondoltam Bridgetre hátha már menyasszony :)

Kép
csucsu05

Kép

Sziasztok Lányok!

Most itt vagyok Nócikáéknál! :) Tök jól érezzük magunkat! :)

Majd később jelentkezem!

Addig is puszi! :)
Vendég

Pendi: oké érezzétek akkor jól magatokat. És tanitsd meg Nócikának a képfelrakást.
Várjuk a mini topictali élmény beszámolót:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Hoztam a megkésett fotókat! :)
Pendi segített :)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Kép
nócika

És jön a legfontosabb :) :)

Kép

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika: a legszebb a teszt képe:) De viccet félre a kandallótok is szuper. Ilyet még nem láttam, hoyg a falba van beépítve és a szine is nagyon ritka.
Nagyon ügyesek vagytok:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Nóci, nekem is a tesztkép tetszik a legjobban :wink: De a kandalló is szupi 8) Érezzétek jól magatokat!
Vendég

Kitty
Fantasztikus az uj kis Kitty-d :wink: Ezek szerint jol magyaraztam el?A kiskutya meg a szomszedba atszokott :shock: jaj gondolom a frasz jott ratok :? A meglepi bulik meg altalaban kiderulnek...en sem tom,hogy de tapasztaltam mar nem 1szer :roll: Neeeem vgyok meg menyasszony :lol: :lol: :roll: Szerintem arra meg kicsit varnom kell :roll: Bulikat kiheverted mar? 8) :lol:

Csucsu
Milyen volt a csajos buli a lanyoddal? 8) Ugy sajnalom,hogy nincs ho es nem tudja az uj overaljat hotdani :roll: :? Nem kerdezgeti mikor veheti fel? :roll: Kihalt volt a topik mer nem voltam....bocsi csak az elso napok ugy elsuhantak nem volt idom :oops:

Pendi
Na vegre te is talizhattal valakivel maaa :) Beszamolot kerunk :!: :!:

Noci
A kandalotol elamultam na meg a fal szinetol :o marha jooooo 8) De a teszt az a leggyonyorubb :D Es meg most sem terek magamhoz a varazstol :oops: :)

Csajok mi megerkezteunk rendesen az ido szep es jo bar elso nap esett kicsit es felhoz volt...na meg az idojelentes is azt mondta esni fog egesz heten :shock: haat ahoz kepest mar tegnap jol leegtem ma is ngyon szep naps idonk van 8) :wink: Apaval elvezzuk a szigetet voltunk kint vacsizni meg Tesco-ban is mert itt az is van 8) es meg ngyon sok minden van itt ami nincs japanban 8) europai dolgok meg amcsi dolgok szal hawaii van 8) :lol: :lol: holnap koltozunk a masik szallasra mert elmeletben 30-tol jottunk volna de aztan apacskanak lett meg tobb napja es igy egy masik azaz ezt a hotelt vettuk ki arra a par napra es holnaptol megyunk abba amit mar reg lefoglaltunk :wink: A szallas szupi es gyonyoru,kiszolgalas ngyon jo :wink: Sokat gondoltam ratok :!: :!: :!: :!: :!: Majd meg jovok holnap is 8) Vgy ahogy tudok :wink: Pusszantyuuuu mindenkinek :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Most itt vgyunk ebben a resort-ban http://www.villalawana.com/

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szia Bridget!

Azta, micsoda szállás :shock: Így aztán lehet ám élni :lol: Gyönyörű hely! :wink:
Még ott vagytok pár napig, lehetsz még menyasszony :wink:
Ari a hóembered :)

Kihevertem már a bulit, tegnap délben keltünk, ma 11kor :oops:

Többiek?
Vendég

Sziasztok!

Brid! Gyönyörű helyen vagytok! Hát igen! Élni tudni kell! :lol: :lol: :lol: :lol: Engem sajna rossz helyre dobott anno a golya a lógolya!
Meg igen lehet még lány kérés akár itt vagy a másik szállodában! Én szurkolok neked! A képdicséreteket köszönöm! Meglátszik, hogy itt volt Pendi és segitett felrakni!

Kitty! De jó neked, hogy délben kelsz fel! Én akkor fekszem le a napi második csicsikámra! Mostanában sokat alszom! De ez érthető! Látom én hamar sorban álltam a Te sok laptetüdért??? :lol: :lol: :lol:

Pendi! Mi zu?? Látom még nem jelentkeztél be! Csak nem ennyit késett a vonat hazafelé is??? :lol: :lol: :lol: Remélem valóban jól éreztétek magatokat!

Na én ma volta dokinál! Valóban megállapitott tény, hogy babát várok! Van egy szép kis 1,64cm-es petezsák ami még sajna nem láthatóan pulzál azaz nem ver a kis szívecskéje! Ezért január 12.-én vissza kell mennem! De ha netán valami baj van akkor nyilván elöbb! Sajnos a rossz hír az az, hogy van barna folyásom ami nem jelent jót! Konkrétat nem mondott a doki mert azt mondta nem akar pánikot kelteni bennem de adott utro nevü bogyot! Ez vigyáz a babámra! Van róla képem, de mivel nincs itt velem Pendi ezért nem tudom, hogy fel tudom e tenni a képet! Az iwiw-en már fent van egy uj mappába! Minjá megprobálom felrakni!

Kép

Kép

Kép
nócika

Ja azt elfelejettem leírni, hogy agusztus 24-re írt ki a doki! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Na addig eljutottam, hogy lekicsinyitettem! De utána nem tom, hogy kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops:

Kép

Kép

Kép
nócika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?