Új privát üzeneted érkezett!

Nita!
Irni akarsz a dokiknak? Hogy kérdeztél.
encike 2

igen írni akartam! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Na leosztottuk a lapokat, hogy ki mikor jön + tesztekkel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Andától meg minden hónapban várjuk majd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Látom lassan mindenki visszatalál! Majd kinek-kinek a megfelelő hónapban szorítok, Andának meg mindegyikben!

Kép Kép Kép
datolya

Szia Datolya!
Hát itt szinte teljesen kicserélődött a társaság már.
MEsélj, hogy vagytok????
Ákos a pocalkaló hogy vannak??

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szép jó reggelt mindenkinek!

De jó is lenne pozitív teszteket látni hónapról hónapra! :lol: :lol: De ki is kezdi a sort? Encike, mikor tezstelsz?

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

SAjna csajok reggelre megérkezett piri. Ugyhogy jövö honapba, de hol van az még??????
Miért nem jön a baba??????
encike 2

OOO!! :cry: :cry:

Nagyon sajnálom! Pedig olyan biztató volt a görbéd.
Na, majd a köv hónapban összejön!
Puszi

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

De miért jo, akkor a hőm? miért vannak tünetek????

Igen már megint mérhetem a hőm, lh.......
encike 2

Mennyi a hőd? Rendesen megjött, vagycsak alig? Milyen tüneteid vannak?

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Mármint az eddige hő.
Ma persze 36,5. Tehát rendesen, nekem mindig egyből piros és reggel érkezik. Pont mára nem vártam volna.
Tehát ilyen téren minden oksa.
encike 2

Hát tényleg szívből sajnálom!
Annyira szar a ciklus második felében várakozni, hogy talán most sikerült, aztán meg a végén csalódni hogy mégsem.
Ti mióta próbálkoztok?

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Tavaly dec. körül. Akkor azonnal terhes lettem, de febr.-ban elment. Akkor lettem volna 6 hetes. Megvártuk most a 3 honapot és tessék itt vagyok!

A ciklus első felében pedig azt várod, mikor lesz pé.
encike 2

encike ahogy mondod még előtted az élet!
Lesz még babód nemsoká!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Rábizom magam a természetre.
encike 2

Sziasztok!
Encike, majd mikor nem számítasz rá, akkor jön majd biztosan :wink: :wink:

Móni!
Micsoda ugrás :!: :!: :!: :!: :!:
Nagyon szépen néz ki a hőd :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

encike nagyon jol teszed hogy rábízod magad a természetre! :lol:
moni nagyon szép a hőd,csak így tovább!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Encike!
Ne keseregj! Új hónap új remények! Csak ne akard annyira görcsösen, és ne azon agyalj, hogy mikor lesz pé! Mert akkor idegileg nem leszel ráhangolva a dologra! Meglásd hamarosan jön babóca! :D

Kép
anda81

Anda!
Igazad van!
Jövö7en megyünk nyaralni, kicsit kikapcsolok, de hátha ott összejön, igaz még korai lenne a péhez.
encike 2

Sziasztok!

Merre vagytok?
Én egész délelött a boltokat jártam. Holnap lemegyünk Bükfürdőre 2 éjszakára. Már nagyon várom. A múlt hétvégén is ott voltunk, a gyerek nagyon élvezte. Persze én pont mára lettem náthás :( .

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Szia Móni!
Ém vagyok, csak gondoltam magammal mégsemolyan jó beszélgetni :roll: :roll: :roll:

Jobbulást nektek és érezzétek jól magatokat!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Én is vagyok, észre sem vesztek???

Moni! jO pihenést!
encike 2

Köszi szépen!
Remélem szép időnk lesz.
Most azon gondolkoztam, hogy bemehet-e a melegvizes medencébe vagy nem. Bár mégha össze is jött volna a baba, akkor annyira pöttömke még, és a beágyazódás is odébb van.
Szerintetek?

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Szia encike!

Neked is jó pihit! Látom ti is nemsokára mentek nyaralni.

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Hát én meleg vízbe nem mennék a helyedben, vagy legalább is nem áztatnám magamamt benne, azért elég rizikós gombát öszeszedni a meleg vízben.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hát igen. Én is ettől tartok. Azt hiszem akkor maradok a bébipancsolónál :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Én a neten kérdeztem egy dokit, hogy a Balcsiba bemehetek-e. Ő igent mondott, jobb, mint a kloros meleg viz. Ugyhohy csak ovatosan!!!
Egyébként a meleg viz tényleg nem jo, mert ha babás lennél kilöködne.
encike 2

Köszönöm szépen az infót!
Az jó ha a Balcsiba be lehet menni, mert oda augusztus közepén megyünk 1 hétre ha minden igaz.
Ezek szerint ti a Balcsira mentek encike?

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Igen, Kenesére pontosabban. Csak jo idő lenne ránk!!!
encike 2

A hétvégétől felmelegedést mondtak az időjósok. Remélem igazuk lesz!

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Hát vasárnaptól megint lehül és szerdán már csak 20 fok körül lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A Balcsiban barátnőm is fürdik minden további nélkül, pedig ő már 16 hetes terhes.... szerintem nem lesz pocidnak semmi baja sem :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A fene vigye el ezt az időt! Egyszer megsülünk, utána meg didergünk. Tuti ezért vagyok náthás, csak a gyerek el ne kapja.

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Ne is mondd.... én tegnap este szabályszerűen vacogtam. Pulcsit kellett felvennem, hogy ne fázzak. Pároméknák van légkondi, de ki kellett mennem a folyosóra, mert nagyon fáztam.... aztán reggelre már rendesen tüsszögtem :evil: :evil:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Elhiszem! A lékondival meg amúgy is vigyázni kell. Hamar meghűlhet az ember. Nekünk is van, de csak akkor kapcsoljuk ba, mikor már alig kapunk levegőt a melegtől.

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Épp most fekszik a nagyobbik lányom, de trüszköl, tuti meg lesz fázva. Mondjuk ő elkapta a szomszéd kislánytol, mert együtt játszottak.
Jövö7en 20fok????? Megfagyunk a Balcsiba.
encike 2

Igen, mi is szeretnénk majd otthonra. Panelban lakunk és amí bírjuk, addig persze merad a venti, de amikor éjszaka is 35 fok van, na akkor biza kell...

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Lányok, búcsúzom, megyünk haza, vége a munkaidőnek :lol: :lol: :lol: :lol: Szerintem már csak holnap leszek.

Puszka

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pont ezért szereltettük be az idén, mert mis is panelban lakunk, ráadásul 4-ik emelet. Nem elég hogy déltől estig betűz a nap a szobákba (hiába van lesötétítve), még a tetőröl is kapjuk a meleget. :evil:
Encike a lányodnak mielőbbi gyógyulást!

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Szia Zsuzska!
Jó pihit otthon

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Köszi, átadom a csajszinak!

Anyuék 4.-en laknak, szoval iszonyat milyen meleg van. Mi kertesbe, de nem cserélném el!

Én is megyek mosogatni.
encike 2

A mi álmunk is egy kertes családi ház. Nincs is annál jobb! Talán majd egyszer ránk mosolyok Fortuna. :roll:
Én is megyek, felébredt a rosszcsontom.

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Mi most keltünk fel!
encike 2

sziasztok!
látom az időjárás a téma!
Mi is kertesbe lakunk és mi a tetőtéren vagyunk és ilyenkor nyáron szinte kibirhatatlan ventilátor nélkül! :?
Aki nyaralni megy annak nagyon jó időd és jó pihenést! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggelt mindeninek!

Csajok,én olyan fejfájással ébredtem, hogy mozdítani sem tudom a fejem... remélem, nem a migrénem akar előjönni :? :? :? :?

Mi tavaly nyáron szereltettünk fel redőnyt és idén már észre vettük, hogy milyen sokat számít.... Csak 28 fok volt idebent, amikor kint 38.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jó Reggelt!

Zsuzska, nem vagy egyedül a fejfájással. Nekem is fáj. Te is migrénnel küzködsz? Mi szokott segíteni neked ilyenkor? Én egy marék gyógyszert szoktam ilyenkor bevenni, de az se segit teljesen. Igazszág szerint tudok egy tuti jó receptet a migrén ellen, csak ahhoz meg türelmesnek kell lenni. :P :lol:
Eláruljam?
Csupán csak kismaminak kell lenni és a probléma megoldva. Nálam legalábbis bevált mikor Attilával voltam terhes. A migrénem teljesen elmúlt.

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Hát szerencsére nekem fél évente egyszer jön ki, de olyankor csak egy marék gyógyszer mellett az alvás segít tök sötét szobában....
Remélem, hogy még időben elkaptam és vettem be gyogyót. Majd kiderül...

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A terhesség meg nagyon jó ötlet.... akkor majd augusztustól nem fog fájni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Így legyen!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

:wink: :lol: 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!

Látom neked is jó rövid menszeszed volt most. Ez vajon mitől lehet? Érdekelne, mert most legutóbb nekem is 2-3 napos volt.
A másik ami furi, hogy ma nagyon megugrott a hőm. Nekem eddig 36,7-36,8 fölé sosem ment. :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?