Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Heni:

Köszönjük szépen, nekem is nagyon tetszett a torta.
Mi csináltattuk, cukrászdába.
Csokit már úgy 2 hónapja kap, úgyan úgy mint minden mást, de csak mértékkel, néha- néha, és inkább én a kinder tejszeletet adom neki.
A tortából is csak egy pirinyót evett, igazából azt amin rajta volt, hogy Dominik egy éves.
Nápolyiból volt.

Sirkici:

Igen már tervezzük, és már rajta is vagyunk egy hónapja a kistesó projecten!
Nagyon izgulok, mert kislányt szeretnénk, és most pont jól sikerült elkapni a peteérésemet, csak hát ki tudja, hogy összejött- e... :D
Minden esetre beleadunk mindent!

Nemsokára remélem minél több kismami lesz itt ismét!
Sajna a dokim szerint 90% hogy ismét császár lesz, és az is elég valószínű, hogy megint lesz ez a terheségi mérgezésem. :evil:
Pedig jó lenne simán szülni, legalább megtudnám milyenek is azok a fájások...
Mert hát ugye nekem egy fájás nem sok, de még annyi sem volt. :roll:
A császárnak viszont az lenne az előnye, hogy amit az előző orvos elcseszett rajtam, most ki tudnák javítani.
Hát lesz ami lesz.

Kép
Kép
sz.niki

Köszi a jókívánságokat!

Igen ,Gergő már ennyire áll,4 és fél hónaposan felült,mászott,most meg mindig állni akar. :shock: Ennyire korán egyik sem csinálta ezeket a dolgokat, csak nézek nagyokat.Doktornénink nem is akarta elhinni,de tartott neki is egy bemutatót vizsgálat közben
:D

Jaimee

A sinlac pépből úgyemlékszem lehet sütni valami tésztafélét :?: De régen volt már a kezemben ,még Bence ette.
De lehet kapni mindenféle mentes babapiskótát vagy kekszet,azt beáztatod egy kis anyatejcibe kibéleled vele a formát és mehet rá a túró.Joghurtból is csinálhatsz krémet, megmutatom milyen tortát csináltam hugom kislányának joghurtból

Kép

Arikon

Drukkolok !

Gabi

Nagyon izgalmas napoknak nézel elébe :)

KépKépKép
bambika

Bíbi anyu????

Bambi: Köszi, ez jó ötlet!!! :P
jaimee1

Kedves Heni, Sirki, Bambi!
Nektek is köszönöm a drukkokat! :)

Még ha nem akarnék izgulni, sem tudnám megtenni, mert drága Tesóm szinte minden nap felhív, h. "mikor is veszel tesztet? Érzel már valamit? stb." :D Imádom, h. ennyire izgul értünk!! Én kivételesen roh@dt nyugodt vagyok! :lol: :lol:

Lányok már akartam kérdezni, h. az apukák mennyire veszik ki részüket, a gyerkőc terelgetésében, nevelgetésében, v. a háztartási gondokban? :)
Vendég

Megvagyok, csak szar a kedvem, illetve nincs is.
Vendég

Réka: Enyém apa reggeltől estig dolgozik. Kb. 8 körül esik haza este. Ennek ellenére éjszaka besegít, ha Réka sokszor felkel, hétvégén vigyáz rá, játszik vele, pelenkázza, eteti, ha megteheti. Patikába is ő jár, reggel hoz tejet, kenyeret....Meg vagyok vele elégedve. :D

Bíbi: Elvesztetted? Hová tűnt?
jaimee1

Heni,
túrótorta receptre én is kiváncsi lennék! Mondjuk az ilyen túrórudi torta jó egy 1 éves gyerkőcnek?

Jaimee,
leirnád légyszi még egyszer az ételek sorrendjét, hogy mit ehet a baba? Mivel kell kezdeni, stb. Szeretnék eltenni a hűtőbe majd neki dolgokat, mert mire elkezdünk enni pont tél lesz, és olyankor nem sok minden van frissen.
És még érdekelne, hogy valaki ad teát a gyereknek, mondjuk kaja után? Vagy olyankor vizet kell innia, két etetés között pedig tea, vagy gyümölcslé? Szóval, nagyon nemtudom hogyan kell etetni... :oops:

Niki,
akkor mennek a drukkok, jó gyorsan belehúztatok! :D

Bambika,
nem semmi Gergő, tényleg csak ámulni lehet rajta, ennyire gyorsan fejlődni, még soha nem hallottam ilyet! Gratula! :D

Arikon,
nálunk apa eléggé kiveszi a részét, amikor csak nem dolgozik, vagy nincs más dolga, imádja dajkálni a lányát, a házimunkában is segit, ha nagyon el vagyok havazva elmosogat, a felmosást mindig ő végzi, szóval ok, de ha a gyerekkel kapcsolatos dologról van szó, azt mindig tőlem kérdi, be is tudja pelenkázni ha muszály, de olyankor általában rosszul áll rajta a pelus, az öltöztetés meg kész muri, de lényeg, hogy akarja!

Bibi,
mi a gond???????

Megyek, mert felébredtünk!
sirkici

Sziasztok!

ARIKON: Örülök nagyon Neked. Tesóddal együtt izgulok! Ha jól számolgatom, kb. még 1 hét, és kiderül, hogy lesz e újabb kismamink ;) Nálunk is apa sokat dolgozik, de ha itthon van, mindenben segít. Gyerkőcökkel játszik, fürdeti őket, Bencét pelusozza, eteti is, ha kell, segít mosogatni, porszívózni, Petit leviszi az udvarra, mennek horgászni stb, de általában mindent 4-esben csinálunk, ha itthon van.
NIKI: Küldd el az adatokat priviben, szívesen kiszámolom a Jónást.. Nagyon sokat változott Domi, igazi nagyfiú már!
BAMBIKA: Szegény Lilla, még jó, hogy a szemét nem érte el a kerítés. Jobbulást neki. Tényleg nagyon gyorsan fejlődik Gergő, ügyes nagyon.
GABI: Mi volt ma a CTG-n? Mindjárt szülsz, már csak pár hét..
HENI: Itt nincs interspar.. :cry: Miket kap Alexi szülinapra? Kellene pár ötlet..
JAIMEE: Tojás, liszet, tejet már ehet 1 éves kortól. Nekem a védőnő mondta, hogy a tejet főzelékbe keverve adhatom már 1 évesen, de piskótát én amúgy vízzel szoktam csinálni..
BIBI: Jobb már a kedved? Friss fotó Bíborkáról?
SIRKICI: Bár nem engem kérdeztél, de Niki kiskönyvében középen benne van, hogy mit mikortól lehet, de itt is megtalálod.

http://www.kismamablog.hu/babazas/hozza ... s-tablazat

CHRISSYY, OMNIA, JUDY, CHRISTELL, MIRCI: Merre vagytok?
Vendég

Jaimee, Sirki, Betsy,
olyan jó olvasni, h. a társak is kiveszik a részüket a dolgok nehezéből is. Ez nagyon szuper!! :) De ami még közös a pasikban az a rengeteg meló!!! Áááá, olyan szörnyű, h. ez már szinte tendencia, h. reggeltől-estig melózni kell. :x
Betsy,
Neked külön cuuuupppp!!! :wink:
Bíbikém,
mi a baj? Remélem nem a kis Csiribível van valami!! :(
Vendég

Sirki: alma, burgonya,sárgarépa, sütőtök az első, ahogy betölti a 6 hót nagyjából. Apránként, egyszerre csak egyet, aztán leghamarabb 2-3 nap múlva a következő. Én almalével kezdtem, aztán almapéppel...nem is adtam mást heteken át.

Semmit nem kell elsietni, nem minden baba lesz azonnal érett a hozzátápihoz. Erőltetni sosem szabad, a nem kell neki x kaja, akkor azt egy időre félre kell tenni.

A kiskönyvben tényleg benne van, de leírtam, mert sztem neked nem olyan a kiskönyved. :wink:
jaimee1

Sziasztok!

Niki: nem semmi, hogy már rajta vagytok a tesóprojekten!! Akkor hajrá....

Jaimee-mami: tojás, tej nélkül készül,

Tészta részéhez: (bögrés recept 1 bögre cc. 200 ml)

- 2 pohár tönköly vagy fehér liszt
- 1/2 pohár barnacukor
- 1 csipet tengeri só
- 1 tasak vaniliáscukor
- 1/2 csomag (125 g) bio vaj

Túrókrémhez:

- 4 csomag bio sovány tehéntúró
- 4 evőkanál joghurt
- 50 gr. vaj
- cukor ízlés szerint
- pár csepp citromlé
- 1 csipet tengeri só
- (lehet beletenni kókuszreszeléket is )

Kerek (csatos oldalú) tortaformába nyújtom a tésztát, rá a krémet és be a sütőbe. Kb 45 perc alatt sül meg. Utána 10 percig pihentetem a kikapcsolt sütőben. Akkor lehet csak kivenni a formából, ha már szinte teljesen kihűlt. Végül lehet kreatívkodni a díszítéssel...

Betsy: tesóméktól téli kezes-lábast, amiben tud a játszótéren hemperegni vagy szánkózni, anyósoméktól egy-két ruhát + kértem egy új pelustáskát ( a régi felmondta a szolgálatot), anyuéktól cipőt, sapkát , tőlünk: bébi taxit, amit át lehet szerelni sima lábbalhajtóssá. Ezekről tudok...:)

Rólunk: Alexike eléggé hisztis mostanság, mert fogas panaszaink vannak. Most bújt ki a 8. és ez eléggé megviselte....Az autót amennyire szerette, most ki nem állhatja...Szóval eléggé zajlik az élet.

Rohanok, mert azt hiszem hiányol :wink:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Igen, elvesztettem. :lol: Nincs semmi gond, köszi aranyosak vagytok. Az építkezés ment az agyamra...mert áll, megint várni kell. Majd jövök, ha megtaláltam, mármint a kedvem. Pusssz
Vendég

Bíbi anyu: (((())))

Heni: Köszi a receptet! Bébi taxiról (is) kérünk mindenképpen fotót!!! Én is ilyesmire vadászom.
jaimee1

Popi anyu: ugyanezt a micimackós bébi taxit vettük meg Alexinek! Én is rögtön beleszerettem ! Egy kicsit csaltunk, mert mi már odaadtuk 2 héttel korábban a jóidőre való tekintettel. Hála az égnek nagyon bejött....Ha megyünk sima terepen, akkor nem is babakocsizunk, hanem egyenesen bringázunk:) A "keret" része 12 hónapos korig ajánlott, utána már ha akarod le lehet szedni a lábtartó résszel együtt... Teljesen átalakítható....Mi nagyon meg vagyunk vele elégedve. .Egyedül nem tud beleülni...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jajjj, de örülök, hogy ezt írod!!! :lol: Meg van véve! :lol: Ez tartott vissza, hogy a keret levehető e. Cupppp!
jaimee1

Betsy, Jaimee,
köszi! :lol:

Bibi,
találd meg gyorsan, és gyere! :D

Képzeljétek tegnap kibújt az első fogacskánk azt hiszem, mert egész nap felsirt álmában, de aludt tovább, estére már recés volt az inye, látszik egy fél mm-nyi fog valami, éjjel pedig háromszor kelt fel sirva, és csak úgy tudott elaludni, ha bekentük az inyét fogzáskönnyitővel. Szóval, azóta nem lett nagyobb a fogacskája, meg érdekes, hogy nappal nem fáj neki, nem kell kenegetni, ezt nem értem, miért csak éjjel? Vagy nem is jön a foga? Na, majd kiderül, biztos több napig nől az meg... :roll:
sirkici

Sziasztok!

Sirkici:

Nem szertnénk, ha sok lenne a korkülömbség a bébik között, ezért döntöttünk úgy, hogy belevágunk, meg hát ki tudja mikor sikerül összehozni...

Betsy:

Köszi szépen, hogy segítesz nekem ebben a Jónásos dologban!
Milyen adatok kellenek neked???
Csak a születési idő??

Arikon!

Én is szerettem volna már hamarabb gratulálni, de még nem sikerült eddig. :roll:
Gratulálok!!!!

Kép
Kép
sz.niki

sziasztok,

elveszett bárányka jelentkezik.Bocsi, hogy nem jövök, de mostanában nem igen szoktam netezni, inkább csak olvasgatok ha van időm.
Sajna egedül vagyok a gyerkőcökkel, apa csak hétvégenként jön haza, és szinte egész nap anyukámnál vagyunk, csak este jövünk haza. Elég nehéz így, néha a plafonon vagyok, mert a fiuk nem igen akarnak szót fogadni, 20x elmondok valamit, csak nem azt csinálják, aztán meg ha üvöltök, még nekik áll feljebb. Barbikával nincs semmi gond, bár mostanság eléggé akaratos lett. Ha valamit nem engedek meg neki, akkor mindjárt sikít. Amúgy tündéri kislány. Mászik és már áll is. Most már mindenhova felkapaszkodik. 9360 g és 73 cm hosszú. van 4 fogunk és az 5. most jön. Tegnap este már eléggé véres volt a fogínye, lehet már át is tört, ma még nem néztem.
Evésünk az így néz ki: reggeli és tízórai cici, ebéd főzi+cici, uzsi gyümi+cici, vacsi cici és még pótvacsizik is szintén cici. Rengeteget szopik, aminek én nagyon örülök. :lol:
Most sajna egy kicsit náthásak vagyunk, az éjszaka nem sokat aludtunk, mert nem kapott levegőt. Orrszívózom, de olyan mintha nem is csináltam volna semmit. :cry:
Novemberben kapja a pneumo első felét, majd januárban a másodikat. Szegény, már előre sajnálom.
Röviden ennyi magunkról.

Arikon,
Nagyon drukkolok, hogy pozitív teszted legyen napokon belül. :lol: :lol:
Niki,
Húúú... de elment az idő, már a második babán dolgoztok!!!!
:shock: :shock: Még emlékszem, amikor csatlakoztál. Biztos hamar összejön, hiszen az első sem váratta magát sokáig. :lol: :lol:
Sirkici,
Gratulálok az első fogacskához. :lol: :lol:
Gabi,
Húúú.. mindjárt te is szülni fogsz. :shock: :shock:
Hogy érzed magad???
Bambika,
Nagyon ügyes Gergő fiad, hogy mindent ilyen korán csinál. Akkor lehet pár hónap és már szalad is???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Heni,
BOLDOG 1. SZÜLINAPOT ALEXINEK!
Bibi,
Remélem jobb már a kedved. :lol: :lol:
Jaimee,
Gyönyörű kislányod van, nézegettem a képeket. A haja még mindig nagyon tetszik nekem. :lol: :lol: :wink: :wink:
Ti is nemsokára szülinapoztok. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

képek

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Heni,
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT ALEXIKÉNEK!

Judy,
kösz! :lol: Barbika is nagyon szépen áll már, nagyon ügyes kislány, szuperek a képek! :lol: És nektek is gratula a fogacskákhoz, na meg ahhoz is, hogy még mindig ilyen szépen, sokat szopizik!

Niki,
akkor hajrá, mindent bele! Egy kicsit irigykedek, hogy ilyen hamar bele tudsz vágni újra! :D
sirkici

Alexinek csodaszép első szülinapot!

Kép

Kérünk, kérünk kéééépet!

Sirki: Gratula az első fogacskához! :P

Judy: Nagyon szépek a gyerekek!!! Barbi is milyen szép nagy már....Jó kis husi, az nagyon jó, hogy ilyen sokat szopik és van sok tejcsi. :P Pneumotól ne félj, Réka is nagyon jól viselte. Tessék jönni gyakrabban!!! Boldog hófordulót nektek is....ó még most volt, aggódtál, nehogy csaszi legyen...aztán már 8 hónapos Barbi.
jaimee1

1 éve..

[quote]C írta:SHENI HIRADÓ!!!
2007.okt.25-én, 18:01 perckor megszületett Alexandrosz, 50 cm-el és 2650 gr-al. Mindketten jól vannak!

HENI: Nagyon sok szeretettel gratulálunk Alexi 1. szülinapjához. Továbbra is legyen sok örömetek egymásban!!!!!

Kép
Vendég

HENI: Köszi, hogy leírtad a szülinapi ajándékokat, bébi taxink már van.. Sajna nehéz kitalálni nekem bármit is, hisz Peti is fiúcska..
SIRKICI: Gratula az első fogacskához! Jó pár nap, míg kijön, és látszik rendesen..
NIKI: Születési idő, óra perc, hely..
JUDY: Nagyon ügyes Barbi, örülök, hogy írtál. Kb. akkora most ő, mint Bence. Gratula a 8. hónaphoz. Nagyon szép kislány Barbi. A harmadik képen Danira hasonlít. Jobbulást neki! Próbálj anyatejet cseppenteni az orrába, hátha az segít.

Mindenkinek kellemes hétvégét!
Vendég

Jaimee,
köszi! :lol:

Betsy,
köszi neked is! :lol:
Milyen jó ez a köszöntő Heniéknek, még mindig nagyon kreativ vagy, nagyon ügyes! :lol: És nemsokára Bencusnak lesz szülinapja, épp ma néztem a táblit, hogy ti vagytok a következő szülinaposok! Nagyon múlik az idő, ha belegondolok, hogy valamennyien még csak most mutogattuk a zebrákat, az a rengeteg hőgörbe, szakértelem, tisztán emlékszem Nikire, az első kismamánkra... hú, de rámjött a nosztalgia... :oops: :lol:
sirkici

Isten éltessen sokáig Alexi bébi!

Niki babának is nagy gratula a fogacskához!

Judy annyira tündéreik a gyerkőcök! Nektek is gratula, tényleg, meg a tervekhez is! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Betsy: Külön köszönöm a képet, annyira megható és nagyon kedves Tőled!! A fiúkkal mindig nagyon nehéz (ezt értem a család többi tagjára), még egy ötlet: búgócsiga játék. A DM-ben szerezte be anyukám, azt hiszem 300 ft körül van és szerintem Alexi egész nap elnézegetné, annyira tetszik neki.

Judy, Sirki, Jaimee, Bíbi: Köszönjük szépen a köszöntéseket!

A szülinap nagyon jól sikerült, a torta is fantasztikus lett (ízre), tudom ajánlani!! Később feltétlenül teszek fel képeket...

Judy: nagyon ügyesek vagytok cici ügyben! Sajnálom a náthát...Az ősz ilyen bacikkal teli...Jobbulást. Egyenlőre el sem tudom képzelni milyen lehet ennyi gyerkőccel....Nálunk Alexike valami fergeteges mennyiségű energiával rendelkezik, szóval könnyen le tud fárasztani...a hiszti korszak is kezedetét vette, most töröm a fejemet, miként kezeljem... :lol:

Sirki: én állandóan nosztalgiázom! Ez az 1 év olyan hamar eltelt....Még csak most született!!

Puszi mindenkinek, még jövök ma :lol:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Alexi babynek NAGYON-NAGYON boldog szülinapot kívánok!!!!!

Izgatottan várom a képeket!! :)

Judy,
Neked is köszi! :oops: :)
Gondolom mennyire nehezek a hétköznapjaitok...3 gyerkőccel, 3felé kell szaladni. :) Apácska, csak 7végén tud hazamenni, külföldön dolgozik?
Vendég

Heni :

Alexinek nagyon sok boldog születésnapot kívánok!

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Hali!

Arikon és Gyabi: nagyon szépen köszönjük, hogy gondoltatok Ránk! :D

Pár kép a szülinapról:) Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Az utolsó képet azért raktam fel, mert ennyire kidőlt a nagy zsúr után, még vacsi sem kellett:) Ja, és apa bezselézte rendesen a hajacskáját, tisztára megkeményedett és begöndörödöt tőle, de nagyon édi volt vele:))

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni: Dejódejóóóó képek!!!! :P Kiköpött apja Alexi rajtuk!
Nagyon klassz a frizurája 8) 8) :lol: és a torta is szupi!
És Istenem....olyan nagy legény már..... :)

Betsy: nagyon jó a két kép!!!! De ügyi vagy!
jaimee1

Heni,
nagyon jó képek! Én is pont azon elmélkedtem, hogy milyen nagyfiú már Alexike, és nem utolsó sorban nagyon macsó, látszik, hogy görög az apukája... :wink: :lol: Szép volt a torta is, és az a nevetős kép...szuper! :lol:

Gabi,
mi hir??????????? Hogy érzed magad????????
sirkici

HENI: Nagyon ügyesen megcsináltad a tortát, a katciákat és a virágokat is Te csináltad, ugye? Nagyon szép lett! Honnan volt az ötlet? Alexi tényleg nagyon sokat változott, a göndör fürtjeivel annyira édes. Hihetetlen milyen jókedvű fiú! Az első képen az a vonat miket tud? Hol vettétek?
SIRKICI: Az 5 hónapos műtermi képeket mikor rakod fel? :wink:
JAIMEE: Örülök, ha tetszett a kép.. lehet, rendszert csinálok belőle.. Még nem gratuláltam Réka első fogához, ha majd jobban látni, felétlen mutass róla fotót. De addig is rakjál friss fotót Rékáról, biztos ő is sokat változott az elmúlt időben.
GYABI: Hogy vagytok mostanában? Ritkán jösz. Friss képeket Te is rakjál fel, és persze minden anyuka.
ARIKON: Hétfőn minek is kell dokihoz menned? Tesztet vettél már? One step a legtutibb :)
Vendég

Betsy,
olyan aranyos vagy, h. így figyelsz rám (IS)!! :) Nagyon jól esik! :)
Azért kell mennem, mert még uh. előtt kérte a doki, h. az uh-os figyelés után mindenképp menjek hozzá..vagy az örömhír miatt, v. mert nem sikerült, h. tovább lépjünk. Nagy a valószínűsége (kb. 99 %), h. nem ez a hónap volt a "csoda-hónap", mert már napok óta pöttyözök néha erősebben is. :( Kicsit szomorú vagyok, de próbálok (még mindig) pozitív lenni, és örülni a spontán tüszőérés/repedésnek is. :) TUDOM, h. már nemsokára lesz nekem is babám!!! :) Addig meg a Ti élményeitekből merítek erőt! :)

Heni,
milyen édes Alexi, és valóban tiszta Apja, de nem baj, a lányotok meg tiszta Anyja lesz! :wink: :) A torta nagggyon guszta nyam-nyam :)

Csajok,
már korábban is kérdeztem, de nem jött reagálás...Christellről tudtok valamit?? Annyira eltűnt!! Pedig ő volt a topic-alapító.... :?

Nórikám
Mi újság? Hogy vagy(tok)? Írjáááál!!!
Vendég

Hiányoztok csajok! Kár, hogy nem jövök gyakrabban! :lol: De olvasni azért olvasok! :wink:
Vendég

Betsy: Mi most itt tartunk (bár ugyanez fenn van a blogban is.)

Mi újság felétek?????

Kép

Réka: Nem tudok Christellről semmit. :(
Piri hess! Talán csak ijesztget.

Heni: Jártok végülis játszóházba Alexivel? Viszed már gyerekek közé
jaimee1

Csúúúcs ez a kép!

Ja, Arikon, máskor is szoktál pöttyözni?
Vendég

Bíbi,
igen, az elmúlt 2 ciklusnál is ez volt. Mielőtt megjött volna 4-5 napig pöttyöztem. :(

Jaimee,
Jaj, de édes Popi! :)
Vendég

Betsy: jelen vagyok, csak időhiány van!

Múlthéten Debrecenben voltunk a gyermekklinikán a sérvét nézettük meg...hát van mindkét oldalt, egyik szilva-másik zölddió nagyságú. 3 hónap múlva kell visszamenni...
Előtte sípoló hörghurutunk volt...gyógyszerhegyek stb...

Már eszünk almát, tököt, borsót, kruplit, körtét...holnap próbáljuk a a paradicsomos krumplit.

Jaimee: Popi még mindig gyönyörű...

Bíbi: remélem megjön a kedved hamar...zongoristás kép az nagy kedvenc nálam!!!!!

Sirki: Nikibaba ennivaló!

Arikon: teszt??? Kép Kép

Kép
Kép
gyablonka

Hali!

Betsy: http://www.fisher-price.com/hu/products ... p?id=41891 elküldtem a vonat linkjét. Fél éves korában vettük neki és emiatt kezdett el mászni:) Most meg már nyomja rajta a gombokat, pörgeti a kerekeket, mászik utána, az állatokat pakolja fel le...Nagyon szereti, mert édes kis zenéje van, utánozza az állatok hangját és bővíthető több szerelvénnyel...De lehet, hogy Bence már nagy hozzá, passz... A torta receptjét félig a netről, félig a szakácskönyvből találtam. Nagyon finom lett, a díszítés az én elgondolásom. (Katicákat vettem, mert piros masszát nem találtam :( Pedig eredetileg én gyártottam volna le őket... Viszont Alexike kapott keresztelőre egy szuper játékot, ami szerintem Bencének is tetszene: http://www.fisher-price.com/hu/infantto ... k&id=37801 Folyamatosan teszi bele a kocskákat és már húzza maga után az elefántot!

Jaimee: nem voltunk még játszóházba, mert amikor a barátnőm elvitte a babáját, rögtön összeszedett valami vírusos gyomorrontást..Most még marad a játszótére + csatangolás velem mindenhova. Az influenza időszakot el szeretném kerülni. Addig csak barátnők babákkal társaság... Nagyon édes Réka...Vágtátok már a haját?

Pussza

Heni

Kép
Kép
csheni26

ARIKON: A pöttyözésre nem írt valamit a doki? Nekem mindig mensi után volt barnázás, de helyrejött. Bár most lassan 20 hónapja szünetel piri, nem is hiányzik..
JAIMEE: De drága!!!!!! Nem láttam még ezt a képet, délelőtt olvastam a blogod, akkor még nem volt fent. Viszont a bébitaxis képen olyan hatalmasnak tűnik Réka! Nagyon sokat változott a többi képhez képest! Bence egy sajtkukac lett, nem sokat van egyhelyben. Amit még észrevettem rajta, hogy mintha nagyon anyás lenne, sokszor rámmászik, és bújik (persze ez nem baj), de pl. be kellett mennem egyik nap egy olyan helyre, ahova babakocsival nem tudtam volna bemenni, és addig Bencére nővérem vigyázott kint. Bence amíg vissza nem értem, sírt. És ezt már kétszer csinálta. Mikor újra meglátott abbahagyta. Az idegenektől nem fél, meg senkitől nem szokott sírni, csak ha eltünök a látószögből úgy látszik.. Szopik száma nem csökkent, éjszaka sűrűn kelünk, alul jönnek a fogak. Egyedül még nem jár Bence, nem is próbálkozik vele. Pár másodpercre már megáll egyedül. Nagyvonalakban ennyi.
GYABI: Hú.. micsoda hatalmas szemek. Látom, a fokozott nyáltermelődés már elkezdődött. Sajnálom a sérvet, és a hörghurutot. Mit kaptatok rá? Spiropent, teofiles kúp?
Vendég

HENI: Ilyen elefántunk nekünk is van :) De azért köszi.
Vendég

Betsy: Igen, Spiropent és Klabax. Láza nem volt hál'istennek...mindig összeszedönk valamit.... :cry:

Kép
Kép
gyablonka

GYABI: A Klabax-ot nem ismerem, a kúp amit írtam, hörgőtágító. Bencének is volt már párszor hörghurut.. :(
Vendég

Betsy: Nem mondod, hogy 20 hónapja nincs piri. :shock: :lol: :lol: :lol: Aszta, de jó neked!

A taxis képen tényleg másképp néz ki a lyány, mint a többin, aszongya apa, hogy a fényviszonyok miatt. Szóval inkább a többi kép a hitelesebb.

Gyabi: Sérv és hörghurut. :( Szegény Banditád...Hogy derült ez ki? Státuszvizsgálaton? Viszont csodahelyes!!!! Annyira jóképű.

Nóri: remélem, megvagytok.....

Majd még reagálok, csak hulla vagyok, megyek, ledőlök szopiig....
jaimee1

Jaimee: a háziorvos adta a 3. havi oltását és csak úgy odavágta, hohy.."mondták már, hogy vízsérve van a gyereknek???" :shock: :shock: Majd, hogy nyugodjak meg, mert felszívódik. Aztán egy hét múlva elvittem a gyerekorvoshoz, mert nagyon hörgött, itt kiderült a hörghurut...megmutattam a sérvét is, ő meg egy azonnali beutalót nyomott a kezembe, mert nagyon nagynak érezte, sőt azt is mondta, hogy lehet nem szállt le a heréje...itt sokkoltam be...de végül kiderült, hogy ez hülyeség volt, mert vízsérv csak akkor alakul ki, ha a here leszállt!!!!!!

Hát röviden ennyi...kész voltam múlthéten.... :?
Kép

Kép
Kép
gyablonka

Betsy,
nem kaptam rá gyógyszert, de majd megemlítem a dokinak. Jól rázúdítok minden nyavajámat oszt kezdjen vele amit akar. :D 20 hónap, az nem semmi...ez "normális"?

Gyabi,
húúú, ez borzasztó!! Szörnyű lehetett, h. egyik orvos homlokegyenest mást mond mint a másik, Te meg döntsd el, h. kinek van "igaza". :evil:
Vendég

Hallod, Gyabi, tök jó, hogy ilyen szakértő dokikkal találkoztatok. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ja, igen, a vízsérvet írtad, de még akkor úgy volt, hogy felszívódik ,a beutalót nem írtad. Szegénykém, jól kilehettél. (((( ))))

mICSODA kalap! :lol: :lol:

Réka: Szopi alatt igen. A prolaktin, a szoptatás féken tartja a hormonokat. Már akinek. :roll: :roll: Nekem csak 9 hónapig nem volt meg. Na majd leközelebb. :wink:

Betsy: Réka is anyás, ráadásul újabban kétségbeesetten hozzám mászik, ha apa átölel, megpuszil. Nagyon féltékeny. Belémkapaszkodik, szorítja nyakam és pislog apára, hogy "anya az enyém". :lol: :lol: :lol:

Heni: FP most hozta ki ezt a zebrát, amin "lovagolni" lehet. Ez is tök jó! :P Az árát nem néztem még. :roll: :roll:
jaimee1

Bíbi, azért írhatnál. :(
jaimee1

Sziasztok!

Heni, Alexinak utólag is nagyon boldog szülinapot!!!!!

Arikon, gondolok rád, mennek a drukkok!!!!!!!! Hajrá!!!

Én jól vagyok! Majd ki csattanok. 1 hete elkezdett fájni a hátam közepe, de csak bele-bele kezd és elmúlik. Már alig bírom kinyitni a wc ajtót, mert szorulok... :lol:
Múlt héten voltunk 3100grammosak. És tiszta para vagyok, mert ha elhiszem, hogy az első mozgás+4 hónap+2 hét a szülés ideje, akkor vasárnap szülök :shock:
De én még nem érzem. Kitartok a 7.-e mellett!!!!
CTG nem mutatott semmit. Majd holnap megyek és meglátjuk mi lesz. Mintha néha keményednék, de nem egyértelmű....
Lacika aranyos, mostanában már csak fészkelődik, bár tegnap zsonglőrködött. majd kirúgta a ház oldalát. Este meg befúrta a fejét alulra, de annyira, hogy 10-11 között 10-15 percenként szaladtam pisilni. Mintha forgatta volna a fejét. Már azt hittem kibújik.... :)

tegnap még kitevékenykedtem magam. Porszívózás, törölgetés, takarítás, mosás. Biztos-ami biztos. Drágaságom kiröhögött, hogy eddig inkább elébbecoltam ezeket, most meg 2 naponta törölgetek.... :lol:

Bíbi, tessék megkeresni a jókedvedet!!!

Gyabi, tök jó, hogy ennyi mindent esztek már!!!

Kép
Kép
gabi82

ARIKON: Ahogyan Jaimee is írta, elvileg, amíg szoptat az ember, nem jön meg. A 20 hónapból 8 hónap meg a terhesség volt..
GYABI: Honnan ez a kalap? Már ki is nőtte Beni? Nagyon édes!
JAIMEE: A zebra van ahol 25 ezer (pl. quelle), ha veszel nézzél szét, mert pl. itt "csak" 16 ezer. (szerintem a taxi többet ér..)

http://bolthely.hu/manojatek/id/00112_Hip-hop_zebra
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?