sziasztok,
elveszett bárányka jelentkezik.Bocsi, hogy nem jövök, de mostanában nem igen szoktam netezni, inkább csak olvasgatok ha van időm.
Sajna egedül vagyok a gyerkőcökkel, apa csak hétvégenként jön haza, és szinte egész nap anyukámnál vagyunk, csak este jövünk haza. Elég nehéz így, néha a plafonon vagyok, mert a fiuk nem igen akarnak szót fogadni, 20x elmondok valamit, csak nem azt csinálják, aztán meg ha üvöltök, még nekik áll feljebb. Barbikával nincs semmi gond, bár mostanság eléggé akaratos lett. Ha valamit nem engedek meg neki, akkor mindjárt sikít. Amúgy tündéri kislány. Mászik és már áll is. Most már mindenhova felkapaszkodik. 9360 g és 73 cm hosszú. van 4 fogunk és az 5. most jön. Tegnap este már eléggé véres volt a fogínye, lehet már át is tört, ma még nem néztem.
Evésünk az így néz ki: reggeli és tízórai cici, ebéd főzi+cici, uzsi gyümi+cici, vacsi cici és még pótvacsizik is szintén cici. Rengeteget szopik, aminek én nagyon örülök.
Most sajna egy kicsit náthásak vagyunk, az éjszaka nem sokat aludtunk, mert nem kapott levegőt. Orrszívózom, de olyan mintha nem is csináltam volna semmit.
Novemberben kapja a pneumo első felét, majd januárban a másodikat. Szegény, már előre sajnálom.
Röviden ennyi magunkról.
Arikon,
Nagyon drukkolok, hogy pozitív teszted legyen napokon belül.
Niki,
Húúú... de elment az idő, már a második babán dolgoztok!!!!
Még emlékszem, amikor csatlakoztál. Biztos hamar összejön, hiszen az első sem váratta magát sokáig.
Sirkici,
Gratulálok az első fogacskához.
Gabi,
Húúú.. mindjárt te is szülni fogsz.
Hogy érzed magad???
Bambika,
Nagyon ügyes Gergő fiad, hogy mindent ilyen korán csinál. Akkor lehet pár hónap és már szalad is????
Heni,
BOLDOG 1. SZÜLINAPOT ALEXINEK!
Bibi,
Remélem jobb már a kedved.
Jaimee,
Gyönyörű kislányod van, nézegettem a képeket. A haja még mindig nagyon tetszik nekem.
Ti is nemsokára szülinapoztok.