Új privát üzeneted érkezett!

Aliz, nagy-nagy gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon sok boldogságot, jó egészséget kívánok!

Kacika, tényleg Te jössz!!!!

Én megvagyok, szenvedek a szokásos dolgoktól, majd elmúlik.
De már éjjel is hányingerem van, ez durva.
Vendég

Sziasztok!
Először is gratula a Petra babáéknak!
De ha jol emlékszem még vmelyik nap itt volt köztünk, nem?

Vera!
Ilyen erős csikot én még nem láttam! Ez most mi lehet, baboca?

Nita!
Nem volt műtétem, de már pötyi sincs tegnap este ota. Örülnék, ha rendesen megjönne, mert akkor tényleg minden rendben a szervezettel. De akár 6 hetet is megvárom.
Jan. 6.-án volt műszeresed és már probálkoztok? Jol értelmeztem?
Hajrá!!!!
encike 2

Szívből Gratulálok Alíznak és a kis csöppségnek!Jó egészséget kívánok!

Reméljük látunk róla hamarosan fotót :D

KépKép
lyndee

Virág:üdv Nálunk!Én úgy tudom pé után kb5-10 napig lehet beágyazódás.Ez egyénenként változó!De nem mindenkinek van beágyazódáskor pici vérzése,tehát ez lehet tisztulás is,de akár baba is.Pár nap és kiderül :wink:

Mimi:Várjuk az eredményt!!!!!

KépKép
lyndee

Semmi energiám nincs ma,olyan mintha végigment volna rajtam egy úthenger.Bármelyik pillanatban el tudnék aludni.
Pedig annyira nem vagyok beteg,mert éppen csak a torkom rendetlenkedik egy kicsit.

ma 7.dpo,lehetnek ezek már tünetek?vagy csak beképzelem? :roll:

KépKép
lyndee

encike igen január 6-án volt a műtét.mi már próbálkozunk.jön a baba akkor jön ha nem akor sajna nem.
lyndee ezt nehéz megmondani,de ilyen korán szerintem még nincsenek tünetek,de ez se biztos mert hát ugye minden ember más :!:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lyndee köszi a választ akkor ezek szerint ha már mütét után elmult a vérzés és lassan ujra meg kell jönni,közte is lehet tisztulás?na mindegy tényleg majd kiderül!
Jobbulást neked

Virág
Kép
Kép
virág22

virág lehet közte tisztulás nekem is volt!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát mostmár biztos az mert megint barnázok!nem vészes csak hát a fehér mellet van a barna!igy biztos az!ugyhogy egy kicsit megnyugodtam!ezentul ovatosabbak leszünk,de csak áprilisig:D

Virág
Kép
Kép
virág22

április mindjárt itt van 3-4 hét még asszem!!!!
:lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vera,
nem csinálsz egy délutáni LH-t? Ha az halvány, akkor a reggeli csak jelentene valamit...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

hát azért még kicsit odébb van nekem mert körülbelül április végén kezdhetünk bele ujra!ha minden jol megy addigra lesz meg a két mensi!:D de nagyon gondolkodom mert itt azért ti sem vártok se te se vera és lehet nekem is kéne egy kicsit bátrabbnak lennem!ugyanis március a kislányos honap:Dnehéz döntés:D

Virág
Kép
Kép
virág22

azért az nagy felelősség ami én is meg a vera is csinál.de most se sikerűlt a baba szerintem :cry: most megint vérzek :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

hát nem azt mondom hogy felelötlenség mert valahol érthetö azoknál akik babát szeretnének meg hát ha jönni akar a baba akkor most is össze fog jönni nektek és amondo vagyok ha ilyenkor összejön valakinek az a baba maradni is akar!csak nem tudom én tuti végig paráznám habár igy is biztos az lesz de pl ha most lenne nekem is és baja lenne akkor tudom magamat hibáztatnám!

ez szörnyü hogy te is egyszer vérzel egyszer nem nálam is ez van!miért nem tud rendesen megjönni vagy ne jöjjön!de ez a szakaszos marha idegesitö!

Virág
Kép
Kép
virág22

tényleg idegesít az tuti,de ez van,majd ha elmúlik irány a doki!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska:újra vérzel?lehet ez már tényleg menszi lesz csak még rendetlenkedik.

Csucsu:Veled mi lett végül is?Piri jött vagy reménykedhetünk? :?: :?:

Vera:kérjük az esti tesztedet is :lol:

KépKép
lyndee

lyndee igen újra vérzek,de még mindíg nem olyan sok.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na sziazstok megjöttem.

Alíz hattalmas gratulaaa

Lányok ez a ma délutáni tesztem a többivel
Kép
Kép
Nos ez azt jelenti hogy most van egy tuti pé-m.
De lehet az is hogy ami volt pé előzőleg annál már babás lehetek és most is jön egy pé vagy csak az előző az próbálkozás volt a szervezetem részéről de ezt azért nem hiszem mert felment utána a hőm.
Szóval tegnap este apa elaludt de ma elkapom tutira de így megint fiam lesz. De nem baj egy kicsit baj csak., :lol: :lol: :lol:

harivera
Budapest XXI. kerület

jó hogy itt vagy vera már hiányoltalak!!!!én továbbra is vérezgetek :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

úristen,lesz még ennél erősebb?

Most akkor totál nem értek semmit. :shock: Pé vagy baba?Ez itt a kérdés!

KépKép
lyndee

Vera,
akkor ez a tuti peteérés, az előző próbálkozás volt csak. Amúgy nekem még soha nem volt ilyen erős...
Neked mennyi idő után jön elő a csík rajta? Mármint a tesztcsík. Nekem nagyon lassan.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska:Ti ebben a hónapban próbálkoztok?vagy szeded még az antibiotikumot?

KépKép
lyndee

hát tényleg nem jó de ez van sajna :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

vera 51 napos?az nem sok kicsit? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita! Virág! Ezek a vérezgetések sok mindent jelenthetnek, még közel vagytok a műtéthez, lehet ez az oka. Nem érdemes még ezen agyalni, hogy ez mitől van, lehet, hogy csak ez a hónap ilyen, aztán minden ok-s lesz, de kellhet pár hónap míg az ember lánya tényleg helyre jön. (Esetemben magától helyre sem jön). Már csak azért sem érdemes túlaggódni a dolgot, mert én tudom milyen minden hónapban ezen parázni, reménykedni, elveszíteni a reményt, betojni, hogy valami nincs ok, magamat az őrületbe kergetni és állandóan a tehetetlenséget érezni, visszavárni a régi szabályos ciklust, bemesélni magamnak, hogy biztos meddő lettem a műtéttől.... Ezzel nem használtam magamnak, rosszkedvű és depis voltam. Szóval ez úgyse vezet eredményre. Rossz várni azt is tudom. Rossz megélni, hogy nem úgy mennek a dolgok ahogy szeretnénk, de ha folyton ezen agyaltok be fogtok csavarodni, mint én. Végül a doki úgysem tesz semmit, amíg legalább 6 mensi el nem telt. (Legalábbis az enyém szerint ennyit minimum kell várni bármiféle kezelés előtt). Szóval nyugi! Lehet ez egy ilyen hónap és minden oks lesz, látjátok itt mindenkivel rendbe lett végül minden és be is babásodtak már jó sokan!!! :D

Kép
kislibus

jajj dehogynem. Leo oldalán már csomóan a második ciklusuk végére érnek míg én még két hetem van ha tényleg most van pé-m megint. Mert a pé utántól számított 2 hét múlva kellene megjönnie

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera! Én biztonság kedvéért elkapnám mégegyszer apát! Legfeljebb kétoetéjű ikrek lesznek 1 hét korkülömbséggel!!! :lol:
kislibus

Ppetike! Neked nagy-nagy gratula Petrához!!!! :D
kislibus

Pedig még ma is jó esélyeitek vannak ám!
kislibus

Az attól függ, mikor reped meg a tüsző. És ha csak két nap múlva reped??? És ha már bababás vagy???
kislibus

Vera ne szalaszd el a lehetőséget csak azért mert ilyenkor fiú lenne.

Íme egy kis trükk :lol: Bemásolom:
Hőmérséklet: A herék nem hiába vannak a testen kívül a herezacskóban- nekik a testhőmérsékletnél alacsonyabb hő a kedvező. Ha fiút szeretne egy pár, a férfinak ajánlott közvetlenül a közösülés előtt forró fürdőt venni, ha lányt, akkor a szobahő a legjobb. Például előtte "meztelenkedjen" egy kicsit.

Behatolás mélysége: A hüvely bemenete a legsavasabb., így mély behatolásnál a fiúnak, felszínesebbnél a lánynak van nagyobb esélye. Misszionárius-pózban lányoké, hátulról történő behatoláskor fiúké az előny.

Fontos dolog a pH: A savas környezet a kislányoknak kedvez, mert elpusztítja az Y-spermiumokat ( közösülés előtt ecetes-vizes hüvelyöblítés ) . A lúgos a kisfiúknak ( szódabikarbónás-vizes öblítés ). Például orgazmusnál a hüvely lúgosabb lesz, ez a fiúknak kedvez. Ha viszont lányt szeretnék, le kéne mondani róla- már, aki ezt bevállalja...

KépKép
lyndee

még lehet kislány is :lol:

KépKép
lyndee

kislibus én nem agyalok rajta csak furcsállom.nekem 3 hónapja volt a műtét.
de ha ez a menzi féle elmúlik akor irány a doki!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lindee! Te hogy vagy??
kislibus

Nita! Ok, legalább megnyugtat, hogy minden ok! 3 hónapja??? Akkor valamit nagyon félre olvastam/emlékeztem! Bocsi! :roll:
kislibus

kislibus nincs semmi baj előfordul hogy félre olvas valamit az ember velem is szokott.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Libus:köszi most épp kicsit rakoncátlankodik a torkom,de még nem mondanám hogy meg vagyok fázva.Ma vagyok 7 dpo,nagyon remélem a márciusi gólya a miénk lesz :lol:

Az áprilisival már megbeszéltem hogy hozzátok menjen :wink:

Kicsit reménykedem mert ma egséz nap majd el akartam aludni,és ez a torokfájás is gyanus.Remélem ez már tünet lesz :wink:

KépKép
lyndee

lyndee az álmosság az lehet ünet de a torokfájás nem hinném hogy az :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X