Pandácska, Vikimi!
köszi
Csak izgulok, és annyit nem nyavajoghatok otthon, mert már mindenki a falra mászik tőlem. De ezt nem érti meg senki, csak aki már átélt ilyen izgalmakat és végül is rossz lett a vége.
Viki, megnyugtató amit írtál a cicikkel kapcsolatban. De ugye tényleg neked is lement reggelre,
Ugye akkor ez most nem olyan rossz jel
Csak a mostani teszttől azt vártam, hogy rögtön kijön, nem pedig a controll után. Azt gondoltam, hogy már kell lenni több hcg-nek. Holnap csak megkéne csinálnom a tesztet, hogy össze tudjam hasonlítani... Persze mára már a hétfői igen elhalványodott, úgyhogy az már nem is fotogén. Vajon ez rosszat jelent
A barnázgatásom elmúlt, szerencsére
Most szedek Elevitet, folsavat, MagneB6, és Utrot (alulról). Tényleg mindent megteszek, de képtelen vagyok megnyugodni. Tiszta stressz vagyok, éjjel nem is alszom, bújom a könyveket, hogy mit kell tenni ilyenkor, hogyan segíthetném, hogy ne essék semmi baja. 7-én megyek UH-ra. Azt is bosszant, hogy végülis 7hete nem mensturálok és a múlt héten, amikor voltam UH-n nem is lehettem 6 hetes(
) hiszen csak 4mm-es zsákocskát láttak. Vajon akkor a 10 nap elteltével többet fognak látni
Vagy szerintetek menjek pár nappal később, hogy biztos legyen?
Jaj, én ezt nem bírom tovább. Ugyanezt végigcsináltam márciusban, ki hitte volna, hogy alig másfél hónappal később újra idegeskedhetek. Tudom, hogy jobb ezért izgulni, mint hogy semmi sem történik, de lassan a végét járom....