Új privát üzeneted érkezett!

Hello,

reggel teszteltem és negatív lett, nagyon-nagyon halvány 2. csík is ott maszatolódik, de én már nem hiszem, hogy ebből lesz valami.
kisírtam magam, lezártam a dolgot. persze azért a vv-re elmegyek, hogy tisztességesen záruljon le a dolog.

ma a depi üzésként belevetettük magunkat a férjemmel a nagy város zajába. elsétáltunk a Városligethez és a Margitszigeten is tettünk egy nagy kanyart. jól esett, végre mással foglalkozni.

KépKép
charlott

Charlott!:(
azért még ne add fel teljesen, bár megértem amit érzel....kapcsolódj ki ahogy tetted az a legjobb!!!

Hajnóca!:)
Szépen alakul a pocakod, látványos domborodás vehető észre!nagyon jó!!! :)

Nyulasz!:)
mi újság veled? nagyon ritkán jösz, hiányzik a nyuszikád!:)

mindenki gondolom pihen a 4 napos szünetben, így mindenknek jó pihenést kívánok! :) Kép
Vendég

Szép jó reggelt! :D

Charlotte
A fene vigye el azt a csak halvány 2.csíkot!!! Valóban jól teszitek ha kikacsolódtok...muszáj pozitívnak lennünk...csak így van esély, hogy legközelebb sikerül. :)

Hajnóca
Valóban szépen nődögél a pocid! :D Biztos fantasztikus érzés!!!

Mi holnap megyünk vv-re és uh-ra. Kiváncsi leszek hány tüsző indult érésnek és hol tartanak! :D

4-napos szünet-ide vagy oda...én tanítgatok otthon, van sok tanítványom, aki vizsgára készül. Holnap ugye nem tanítok, mert hát irány Debrecen...és ha már ott vagyunk nem rohanunk haza ha normális idő lesz. :) Viszont e miatt a munka ünnepén fogok tanítani...lehetőleg délelőtt...utána meg jöhet a majális! :D
vizkriszisback

Kép
Mreni
Kérdezted honnan fogsz megismerni a Kaáliban...felteszek egy képet az unokahugomról és rólam. :D Tündér ez a csaj...parancsszóra vigyorog. :lol:
vizkriszisback

Sziasztok!

Jaj,de tündér ez a csöppség!

Charlott!

Én is átérzem amin keresztülmentek,februárban nekem is alacsony,12 lett a HCG,és a doki 5% esélyt adott,hogy baba lesz belőle.Persze én is bizakodtam,de vegyesek voltak az érzéseim,hiszen nagyon alacsony ez a szám.És persze nem is lett belőle semmi.Pedig volt pozitív tesztem is,persze nem az az atom pozitív,de határozottan ott volt a csík.Nehéz továbblépni,a miértekre keresi az ember a választ,de nem találja.Napokig sírtam,de mostmár jobb.Kívánok sok erőt nektek is!

Viki!
Meló után sokszor csak elolvasom miket írtatok,de néha úgy beindul a topic,hogy nem tudom igazán követni.Azért még mindig babanet-függő vagyok,minden nap leülök a gép elé,de igazán nem történik semmisem velünk.
Persze mindenkinek nagyon drukkolok,és kívánom,hogy sikerüljön.Egyszer talán nekem is fog.Mondjuk augusztusban.Na onnantól majd a nyuszikámmal lesz tele a topic,jövök erőt adni a többieknek. :wink:
Rókakoma látogat már?

Dezsi!
????????????
Vendég

Sziasztok Lányok!!!....Kedves Charlott nagyon sajnálom,de nagyon erőss legyél most!!!nem elkeseredni sikerülni fog!!!.......kedves Hajnóca aranyos vagy ,hogy leírtad a kálváriádat,de most egy picit elkeseredtem ,ehogy nekünk is sikertelen legyen ennyi próbálkozás az összeférhetetlenség miatt,tudom mindenkinél másként alakul csak picit megilyedtem,vigyázz magadra és növeszd a pocikádat!!....Üdv és sok drukk mindenkinek vasárnap teszt és írom is mi lett:::))
lanyané

Nyulasz!:)
ajánlom is hogy gyere a kisnyuszikkal!!!!én is babanet függő vagyok, igaz néha nagyon pang itt az élet...
Rókakoma, egy nap jön majd egy hétig nem...ma reggel az ágyban lepett meg semmi előjel nélkül,persze az uram csak mosolygott,ő imádja ezeket a jeleket.Most ő a háziasszony, tenyerén hordoz, mint mindig, de most különösen...nagyon kímél.:)

Lanyané!:)
mikor lesz a teszt még egy hét?én azt hittem hamarabb,addig még sokat kell belesnem ide :)

Dezsi?:)
valóban jogos Nyulasz ?-e, mert nagyon eltüntél!!! Hol vagy????

Vizkrisz!:)
nagyon tündéri, aranyos szép az unokahugod!!! Sok sikert holnapra!
Vendég

Nyulasz: a franc sem érti, hogy miért nem folytatja a beágyazódást a zizi, hamár egyszer el tudott indulni?

Vizkriszisback:az élet már csak ilyen! reménykedem.

Vikimi: persze a pihenés a legfőbb feladat, egészen szerdáig, aztán jöhet a kemény munka. (na, az sem tesz túl jót az idegeimnak)
charlott

vizkrisz!

Nagyon cuki ez a csaj!
Mostmár biztos megismerlek!
Lenne egy fontos kérdésem!
A stimóta menses hanyadik napjától kezdik?
A kaáli hétfőn nyitva van?

Kószike!
m. reni

Aranyos vagy Vikimi bekukkantok mert nagyon Kedvesek vagytok,vasárnap lesz pont a 14.nap nálunk pedig a szabolcsban úgy van,hogy tesztelni kell.semmit nem érzek ,de szerintem ilyen morán nem is lehet semmit.Üdv Mindenkinek!
lanyané

Jajj :D Leírok valamit ami minap történt velünk::Párocskámmal ácsorgunk a gyönyörű napsütésben és azt vesszük észre,hogy egy szivárvány van körülöttünk és bennem végződik az a gyönyörű szivárvány,pont ahol én álltam,meg is jegyeztük a Szerelmemmel milyen szép élmény ez,de jó lenne ha jelenten valamit,eltelt egy két nap mire beszélgettünk a Barátnőmmel akit a szabolcsban ismertem meg elmeséltem ezt a szép dolgot mire Ő azt mondja,hogy azt szokták mondani ,hogy a felhők közül a Kisbabák a szivárványon csúsznak la családokhoz::::))))Ha most sikerülne az inszem akkor vannak Csodák és gyönyörü befejezése lennea mi történetünknek.
lanyané

Lanyané!:)
Remélem is hogy jösz addig! Tünetet ne keress, én is mindig azt tettem, már be is beszéltem magamnak, hogy nincs semmi és lám a mai napig nincs tünetem,pedig a 10.hetet kezdtem.:)
Ez a szivárványos kis élményed nagyon megható volt, nagyon remélem,hogy a kisbabótok ért el hozátok!Nagyon szép lehetett!:)
Vendég

Lanyané,
Mennek neked a babaragacsok+++
Kép

Vikimi,
Hogy vagytok? Már keresgéltek neveket? :lol:
Vendég

Pandácska!:)
köszi jól vagyunk, csak még mindig félek mindentől, talán majd a 12 hetes uh után kicsit megnyugszok.Neveket még nem nagyon keresgélünk, nagyon a biztosra szeretnénk menni...(de azért vannak titkos nevek :) )

Neked mikor lesz tüszőnéző?
Vendég

Vikimi,
Akkor mindjárt mehettek babakukucsra :lol:
Kép

Szombaton megyek uh-ra és szerintem akkor már megtudom hogy mikor lesz a punkció legalábbis remélem :roll:
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk Debrecenből és hát nem jó hírrel :( mindig van vmi.
Most alacsony az ösztrogénszintem:állítólag 18 (hacsak nem cserélték el vagy nem írtak el egy számot) :? szerintetek erre mennyi az esély?
Olyan alacsony, mintha be sem adtuk volna a szurikat...pedig beadtuk. Ellenőrizték is a tollat. A doki sem érti...fogalma sincs, hogy jöhetett ez ki. Írt fel egy új 450-es adagot, ma be kellett adni 225-öt...holnap a maradékot...ami akár 300 is lehet mert van tartalék a tollban. A doki még azt mondta, hogy az előző tollban levőt ne adjam be...arra is lát esélyt(bár sztem kábé 1 a millióhoz), hogy nem volt benne hatóanyag. :? A múlt hónap első napján 33 volt az ösztrogénem itt a Kaáliban...most sajna nem nézték az első napon. Az első inszemnél 26 volt az első vagy 2. napon és 750 körül a 9-en, a második inszemnél 68 volt az elején és 1122!! ! a 11. napon...ehhez képes most egy stimulált ciklus 6. napján 18???? VALAMI NEM GÖMBÖLYŰ!!!
Szerdán kontroll vérvétel és uh. Ha nem javul a helyzet...abbahagyjuk a stimut. Hát kiváncsi leszek. Létezik olyan , hogy vkinek nem hat a gonal-f?
Én már voltam stimulálva Serophennel, Clostival meg vmi P betűs szurival (nem jut eszembe)...és mindig olyan szépen értek a tüszőim és az ösztrogénem is jó volt.

Na majd szerdán meglátjuk.

Ma pedig megszületett a tesóm kisfia, a kis mosolygós Szofi öcsikéje:Ruben. :D Minden rendben velük..a kiscsávó már eszik, kakil és persze sír meg alszik. :lol:
vizkriszisback

Krisz,
A másik topicba már írtam de azért ide is:nyugi minden rendben lesz majd szépen beindul a szervezeted!
Vendég

Mreni :)
A stimu a 2. nappal kezdődik. A Kaáli ma nyotva volt...tudom már késő a válasz. :?

Pandácska :)
Téged nem néznek stimu közben vérvétellel vagy uh-al? CSak majd szombaton?
Milyen a te stimud? Leírnád?

Még vmi rólam:a nyh 5-6 mm volt, de hogy vannak-e tüszők...azt nem tudom... :shock:
vizkriszisback

Krisz,
Majd csak a 8. napon a stimunak addig nem néznek mert gondolom a nem lenne értelme. Szombaton az első napon csak Suprefact szuri volt. Vasárnap már Suprefact mellé Gonal-F is 150 NE. Ma Suprefact és Gonal. Holnap Suprefact és Gonal és Szerdán csütörtökön pénteken csak Gonal. Szombat uh de még tuti kapok Gonalt.
Vendég

Értem. Te mennyi gonal-t kapsz? Mindig 150-et? REmélem minden rendben lesz veled. :D Szerencsére nekem már csak a holnapot kell túlélnem ilyen bizonytalanságban. A Suprefact mire van. Nálam a Deca az ellen, hogy ne legyen túl magas az lh...vagy vmi ilyesmi.
vizkriszisback

Krisz,
A Supre is arra gátolja a hormonokat. Én nem aggódom és nem vagyok bizonytalanságban tudom hogy minden rendben lesz és leszenk szép tüszőim :D Igen mindig 150et kapok.
Vendég

Ne is aggódj! :D Amúgy megnéztem ugyanaz a két szuri hatádsa...ki ezt kap, ki azt.
vizkriszisback

Krisz,
Te se majd beindul csak kell neki egy kis lökés :wink:
Vendég

Most azért két nap alatt annyit fogsz kapni mint eddig összesen szóval tuti beindulsz!
Vendég

Ezt találtam a gyógyszerleírásban:

Szuperovulációs kezelés asszisztált reprodukciós programokban? Különböző adagolási sémák alkalmazhatók. A tüszőnövekedés serkentését a ciklus 2. vagy 3. napján kezdve napi 150-225 NE, de lehetőleg 450 NE-nél nem magasabb r-hFSH alkalmazásával lehet elérni. A Gonal F adható önmagában vagy klomifen citráttal kombinálva az endogén gonadotropin termelés fokozására, illetve GnRH agonistával kombinálva. Az utóbbi kombináció elsősorban az idő előtti luteinizáció megelőzése érdekében alkalmazható. A Gonal F adagolását kb. 2 héttel az GnRH agonista kezelés megkezdését követően kell kezdeni és párhuzamosan folytatni a tüszők megfelelő kifejlődéséig. A tüszők érése ultrahang és plazma ösztrogénszint vizsgálattal monitorozható. Ha az ultrahang vizsgálat során legalább három 16-20 mm-es tüsző látható és az ösztrogénszint megfelelő [300-400 pg/ml (1000-1300 pmol/l) szérumszint a 18 mm-t elérő follikulusokként], a tüszők érésének végső stádiumát az utolsó Gonal F adag beadása után 24-48 órával alkalmazott 5000-10000 NE hCG adásával segíthetjük elő. Ezt követően 34-35 óra múlva történik a tüszőpunkció. Az embriotranszfert követően három naponként, három alkalommal további 1000-3000 NE hCG adható a luteális fázis támogatása céljából.
vizkriszisback

Vizkrisz!:)
Nyugi minden rendben lesz, csak később indulsz be, én is így voltam, hiába kezdtem 225 adaggal a 5 napon 74 volt míg másnak már 200 körül...mindenki más és más....elhszem hogy aggódsz,én is azt csináltam mindig, hasonlítgattam az előző stimuhoz az értékeket,kalkuláltam.....ez már bennünk van. szorítok nagyon, hogy minden szépen alakuljon!mert szépen fog alakulni minden!!!!!!
Vendég

Vikimimi :)
Legalább a hiperstimu veszélye nem fenyeget, ugye? :lol:
Na majd meglátjuk..majdcsak magasabb lesz szerdán!
vizkriszisback

Vizkrisz!

Szerintem ne aggódj!
nekem is volt ilyen,hogy egyszer nagyon rossz volt az eredményem,legközelebb pedig nagyon magas.
Beszéltem tegnap TÁNdorral és megbeszéltük a dolgot!

Kitartás!!!!!!!!! :wink:
m. reni

Sziasztok!

Megérkeztek a menszi manók tegnap. Ilyenkor is el kell menni vv-re?
charlott

Charlott,
Másikban írtam neked.
Vendég

Csajok,
csak gyors beköszönés :D szülinapozunk ezerrel.
Barátnőm küldött egy cikket, beteszek egy részt belőle, nem hangzik olyan rosszul :lol:

"Azt pedig Laborczy Éva, a lombikbébiprogramban résztvevők érdekeit képviselő alapítvány kuratóriumi alelnöke erősítette meg, hogy a tárca a közeljövőben nem csökkenti a lombikbébi program államilag támogatott beavatkozásainak számát, holott korábban azt tervezte, hogy a házaspárok a jelenlegi öt helyett csak kétszer próbálkozhatnak mesterséges megtermékenyüléssel az állam kontójára."

Kép
wandrea

Mreni

Mit beszéltetek meg a dokival??? Részleteket akarok. :D :oops:
vizkriszisback

Krisz,
Mennek a drukkok holnapra+++

Reni,
Neked is ha jól emlékszem holnap dokizol++++
Vendég

Sziasztok Lányok!

Alig vártam már, hogy jöhessek dolgozni! A net miatt :lol: Hiányoztatok!
Még nem olvastam vissza mindent, de azon vagyok...

Velem végülis semmi különös. Halál ideg vagyok. Hétfőn csináltam egy Gabrieles tesztet. Végül is pozitiv lett, de nem vagyok megelégedve, mert előbb jött ki a control csík, mint a teszt csík. De egyértelműen pozitiv volt. Pozitivabb, mint most a lombiknál. Holnap akartam még egyet csinálni, de nem merek, félek a csalódástól. Reggelre úgy lemegy a cicim, hogy megilyedek, hogy vége.

Charlott!
Sajnálom, teljesen átérzem a helyzeted! Remélem sikerül túltenni magad rajta!
dezsina

Dezsi,
Nyugi ha két csík van akkor nyugi :wink:

Krisz, Reni
Mikor mentek ma?
Vendég

Dezsi!:)
nyugi nyugi!két csík az nem magától került oda!!!!! a ciciről..... én is ugyanígy volt....nappal oké volt, reggelre semmi, és azóta sincs semmi csak azt veszem észre hogy nagyon kicsik a melltartóim,sőt nekem nem is barna....csak tiszta eres... szóval biztosan minden oké!!!!! képet a tesztről nem kapunk?:)
Vendég

Pandácska, Vikimi! :D :D
köszi :) Csak izgulok, és annyit nem nyavajoghatok otthon, mert már mindenki a falra mászik tőlem. De ezt nem érti meg senki, csak aki már átélt ilyen izgalmakat és végül is rossz lett a vége.

Viki, megnyugtató amit írtál a cicikkel kapcsolatban. De ugye tényleg neked is lement reggelre, :?: Ugye akkor ez most nem olyan rossz jel :?: Csak a mostani teszttől azt vártam, hogy rögtön kijön, nem pedig a controll után. Azt gondoltam, hogy már kell lenni több hcg-nek. Holnap csak megkéne csinálnom a tesztet, hogy össze tudjam hasonlítani... Persze mára már a hétfői igen elhalványodott, úgyhogy az már nem is fotogén. Vajon ez rosszat jelent :? A barnázgatásom elmúlt, szerencsére :) Most szedek Elevitet, folsavat, MagneB6, és Utrot (alulról). Tényleg mindent megteszek, de képtelen vagyok megnyugodni. Tiszta stressz vagyok, éjjel nem is alszom, bújom a könyveket, hogy mit kell tenni ilyenkor, hogyan segíthetném, hogy ne essék semmi baja. 7-én megyek UH-ra. Azt is bosszant, hogy végülis 7hete nem mensturálok és a múlt héten, amikor voltam UH-n nem is lehettem 6 hetes( :? ) hiszen csak 4mm-es zsákocskát láttak. Vajon akkor a 10 nap elteltével többet fognak látni :?: :shock: Vagy szerintetek menjek pár nappal később, hogy biztos legyen? :shock: Jaj, én ezt nem bírom tovább. Ugyanezt végigcsináltam márciusban, ki hitte volna, hogy alig másfél hónappal később újra idegeskedhetek. Tudom, hogy jobb ezért izgulni, mint hogy semmi sem történik, de lassan a végét járom.... :shock:
dezsina

Én csak mosolygok, mert amiket írtál,olyan mintha én írtam volna le...ugyan ezeket éltem és élem át, a párom már néha meg sem hallja amiket mondok, mert komolyan mondom neked, hogy semmi sem érzek semmit az égvilágon!és persze aggódok, hogy minden rendben van -e?a rókakoma 1x2x meglátogat, de más semmi, csak amit írtam,hogy eresek a cickóim,nem is érzékenyek...csak az uracskám szerint 2x akkorák lettek... :oops:
Lehet hogy 7 hete nem menstruáltál, de nagyon meglehet a valószínűsége, hogy később volt peteérésed... nekem az 5hetes 3napos uh-on, szintén csak petezsákot láttak,hogy mekkora volt nem tudom....majd rá két hétre már 13,6mm emriót, majd rá 2hétre már 33mm volt...nagyon gyorsan növekszik Moszatka, így szerintem neked sem korai az uh, hiszen az életjelenség már látható lesz.:)
Én is ezeket a gyogyeszeket szedem, most kezdek lassan leállni velük.Jó hogy szeded őket, de legfontosabb pihenés és NYUGALOM!!!!! (mondom én aki éjszakánként víraszt :) ) de NYUGI!!!!!! :lol:
És te valóban biztos vagy benne,hogy nem érzel semmit?nekem egy netes lány írta, szintén nem érzett semmit, hogy valószínű már hozzászoktunk ezekhez és fel sem tűnik nekünk!( babaneten a várandóság topikon belül terhesség tünetek nélkül )
Vendég

Vikimi!
Oké. 8) Tényleg mintha tegnap óta fémes lenne a szám íze (néha), és tényleg napközben megnő a cici és picit úgy érződik. De ezen kívül semmi! Szeretnék ennél egyértelműbb jeleket, hogy biztos legyek benne :? nem pedig azon gondolkodni, hogy vajon csak beképzelem ezeket a csekély jeleket.... 8) Köszönöm a bíztatást, én magam is tudom, hogy túlzásokba esem, de hát ez van....
dezsina

nem esel túlzásokba, csak félsz ,mint itt szerintem mindenki, hiszen itt mindenki nagyon nagyon megküzd a babóért....én sem tudok leállni, folyamatosan érezni akarok mindent...4 lombik után nem is csoda, ha így érzek... nekünk ez az aggódás a dolgunk most!!!!! :)
Vendég

Krisz,
Hol vagy?
Vendég

Sziasztok!

Bocs,hogy így ismeretlenül írok.Szoktalak Titeket olvasni hiszen én is ezeken mentem keresztül.

Én a debreceni Kaáliba jártam a Bodnár doktorhoz.Volt 7inszeminációm,5punkcióm és 3beültetésem és pár műtétem.Végül spontán estem teherbe a Gynevac után 8héttel.5 évig próbálkoztunk.

Viki!
Gratulálok a babához vigyázz nagyon rá!

Dezsina!
Szerintem nem kell mindig a tüneteket keresni majd jönnek azok maguktól.
Én 6hetes voltam amikor a Kaáliba mentem uh-ra előtte 2nappal lett pozitív a teszt.Akkor egy élő embriót látott a doki CRL:3mm,majd másfél héttel később egy élő 9mm-es embrió volt látható.
A mellemen elég sokáig nem volt semmi látható nem feszült,nem barnult a bimbóudvar majd csak a 14-15hét körül.
Hányni elég sokat hánytam az elég korán jelentkezett és sokáig eltartott.Ami tünet volt még a sok alvás de szerintem az az Utrotól volt mert én szájon át szedtem.Nekem azt mondta Bodnár,hogy ne nyúlkáljak alulra.Egyébként csak a 18.héten vizsgáltak meg akkor is csak azért mert kórházban voltam.
Nekem nem volt fémes íz a számban.
Szóval nem jelentkezik mindenkinél minden tünet ne izgulj!
Igaz én is ilyen voltam ha már 1napig nem hánytam azt hittem,hogy nem is vagyok terhes.De az voltam és már 20hónapos a kislányom!

Hát ennyit akartam írni és mégegyszer bocsi,hogy beleszóltam!

Sziasztok!

Kép
ildikó74

Vizkrisz!

Szerintem téged láttalak,reggel a férjeddel voltál!
Narancssárga fülbevalód volt?
Ott mentél el mellettem az útón!
kezdődik a lombikom!
be kellett paszírózni ,úgyan is csökkentették a lomikok számát 40-re.A doki egy 5-percig vakarta a fejét,hogy mi legyen!
de aztán tényleg én leszek az utólsó!

Veled mizu???????????

Lányok!
A gonal f ről néhány fontos tudnivaló??????
Ennyit mondtak,hogy erre figyeljek 4-szer kattogó hangót kell hallni!derék szögbe kell tartani!és jó helyre tekerni!
Más tudnivaló?????????

elöre is köszi!
m. reni

Vikimi!
:) :) :)

Ildikó!
Nagyon köszönöm, hogy így ismeretlenül "belekotyogtál"! :) Megnyugtató, amit írtál, ilyenkor nagyon sokat számítanak a bátorító szavak!!! :wink: Köszönöm szépen :!:

Wandrea!
Klassz a jó hír! Lehet, hogy vannak még csodák?!
dezsina

Nyulasz!
Rólad sem feledkeztem meg?
Hogy-hogy csak augusztus?
dezsina

Reni,
http://www.fertilitylifelines.com/seron ... ctions.jsp

Ezen oldalon pontosan megmutatják hogyan kell kezelni beadni meg mindent! Mit szúrsz meddig mennyi? Részleteket kérek :lol:
Vendég

Ildikó!:)
Köszi hogy benéztél hozánk!Kellenek az ilyen sikertörténetek ide nekünk.Én is B.B.hez jártam! kívánok neked sok sok boldogságot a kislányodhoz!:)

M.Reni!:)
a gonal-t könnyű használni.Saját tapasztalatot írok!ahogy a használati utasításon is van először a 37,5 adagra kell tekerni, azzal töltöd fel, vagyis légtalaníted, majd ezután eltekered a kívánt adagra!de közben figyelj arra hogy a piros számok is ott álljanak!ha minden oké az utolsó kattanásig kihúzod...összecsíped a bőrt(nekem hájam is volt...az puhább) én a köldöktől 3-4 újjnyira szúrtam, erős határozott mozdulattal derékszögben beszúrod, majd a kattanásokat hallgatva megtudod állapítani, hogy valóban annyi ment e be mint amennyinek kellett...ha bement, akkor én még 10-ig elszámoltam, majd utána kihúztam, fertőtlenített vattapamacsot rányomtam,és lepihentem kb 10 percre.
De erről van valahol a neten egy okatófilm!én csak ezt ismerem, én erről tanultam...:) Sok sikert!!!!
http://www.fertilitylifelines.com/seron ... ctions.jsp
Vendég

Pandácska!:)
ahogy látom gyorsabb voltál, de egyre gondoltunk!!!
Kép
Vendég

Viki,
:lol: :wink:
Vendég

Reni!
én vettem bőrfertőtlenítő fújókát, így biztos nem fertőződik el...nekem az első lombikomnál begyulladtak a szurik, lázas is lettem(38,3), nem is lett a 3 sejtecskémből senki :(
de elég ha alaposan lemosod!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?